Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ


Η κ. Παπαρήγα αναφέρθηκε στη διάρκεια ομιλίας της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο ενδεχόμενο να υπάρξουν «γεγονότα» στο κέντρο της Αθήνας, από αποστράτους οι οποίοι, όπως είπε, καλούν άνδρες των ειδικών δυνάμεων να δώσουν το «παρών» την ημέρα της εθνικής επετείου.

Η γγ του ΚΚΕ μίλησε περί αποστράτων και των «ετοιμασιών» τους , αντιπαραβάλλοντας τα «τυφλά ξεσπάσματα» με την οργανωμένη δράση κατά των μέτρων που προτείνει το ΚΚΕ, «στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα πανεπιστήμια». Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όχι τυφλά ξεσπάσματα. Όχι στράκα στρούκες, όχι αυτά που ετοιμάζονται στις 25 Μαρτίου όπου έχουν βγει οι απόστρατοι και καλούν βατραχάνθρωπους, ΟΥΚάδες, διάφορα σώματα, να κάνουν γεγονότα στην Αθήνα. Αυτό θα είναι μια προβοκάτσια για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να φοβηθεί το κίνημα. Τη μάχη θα τη δώσουμε στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα Πανεπιστήμια».

Σημειώνεται ότι και ο «Ριζοσπάστης », στο φύλλο της Πέμπτης (8.3.2012) είχε ρεπορτάζ με τίτλο «Τι ετοιμάζουν στις 25 του Μάρτη;».

Σε αυτό αναφέρεται ότι διάφορες ομάδες, όπως «ενώσεις εφέδρων», με αφορμή τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και με επίκεντρο την κεντρική παρέλαση της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, καλούν σε συγκέντρωση την ώρα της παρέλασης «με «αντιμνημονιακή» φρασεολογία, που συνοδεύεται με αντικατοχικές κορόνες και με συλλήβδην καταγγελία των πολιτικών για την «προδοσία».

newsbomb

ΣΧΟΛΙΟ: ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.