Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.

 
 
Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Αν πιστέψουμε όσα αναφέρουν οι γείτονες του κ.Παπουτσή,του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι “εγκέφαλοι” της ΕΛΑΣ , έκριναν ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ενταθούν στην οικία του υπουργού στο Χολαργό και από χθες τουλάχιστον 45 αστυνομικοί πεζοί ή με μηχανές έχουν αναλάβει τη φρούρησή του!

Την είδηση μας μεταφέρει ο στρατηγός ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρος,ο οποίος κάνει και μια σύγκριση με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου. (Για την ιστορία ο Αλευρομάγειρος κράτησε το αεροδρόμιο στην Λευκωσία το 74 και δεν ειναι τυχαίος )



“Ειναι γνωστο οτι εξω απο την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο [Νταουνιγκ στριιτ Νο 10], υπάρχει ενας καλοκαγαθος αστυνομικός [αοπλος, ουτε καν με γκλοπ] ο οποιος δεχεται ευχαριστως να φωτογραφιζεται με τους τουριστες”,γράφει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι δεν τρέφεικαμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς. Ωσστόσο σωστά επισημαίνει:


“Τι θελουν να δειξουν με αυτα οι Αγγλοι ειναι προφανες. Κατι σαν το παλαιο δικο μας "Ισχυς μου η αγάπη του Λαου"[το οποίο επειδη ακριβως δεν τηρηθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυης Λαος μας το μετέτρεψε σε " Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού"....

Ο δικός μας Υπουργος Προστασίας του Πολίτη, μεχρι χθες ειχε μια φυσιολογικη διακριτικη ασφαλεια..

Σημερα ομως εχουν ακροβολιστει στις τεσσερες γωνιες του τετραγωνου, οπου και η οικία του, 45 τουλάχιστον εποχουμενοι σε δικυκλα πανοπλοι αστυνομικοι!

Κατι προφανως φοβάται ο Κυριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη[sic!] και προφανως δεν τον καλυπτει η παλαιά ρηση "Ισχυς μου η Αγαπη του Λαου"

Σημειολογικά και μονον λοιπον, αυτο που εκφραζει η σημερινη Κυβερνηση ειναι πανικος με φοβος και προφανως καμμια Δημοκρατια”.
 
onalert.gr


ΠΗΓΗ

ΝΕΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ(VIDEO)...ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ

Λαμία:Η ομηρία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ έληξε με... ξύλο, γιαούρτια και αυγά 

Πάνω από δυο ώρες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης παρέμεινε εγκλωβισμένος μετά το επεισόδιο με αγανακτισμένο πολίτη σε κεντρική πλατεία της Λαμίας.

Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να φυγαδεύσει τον Νίκο Τσώνη, ο βουλευτής δεν γλύτωσε από το μένος των αγανακτισμένων πολιτών.
Μόλις βγήκε άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.
Από τα "πυρά" δεν γλύτωσαν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι...

Το επεισόδιο:
Λίγο μετά τις 8.00΄το βράδυ όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο.
Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά?... και τον έφτυσε...
Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο βουλευτής τον άρπαξε από το λαιμό και τον έσπρωξε, φωνάζοντας "θα σε γα.... ρε κωλόπαιδο" Στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή, ο οποίος την ώρα που έφευγε γρήγορα για να μπει στο κτίριο, δέχτηκε καφέδες, μπουκάλια και αυγά.
Ο Νίκος Τσώνης είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που είπε στη Βουλή την ιστορία με τον  "ψηφοφόρο Δημητράκη".

ΠΗΓΗ : LAMIA REPORT

Αγρίνιο, Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 (ώρα 19.30) - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - Όλοι στην συγκέντρωση - εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

 
 
Αγρίνιο  Κυριακή  3 Ιουλίου  2011 
(ώρα 19.30)
Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και  Ακαρνανίας 

θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση για την Κάρτα του Πολίτη 

Ομιλητές θα είναι:
Ο πανοσιολογιώτατος Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου π. Αθανάσιος
και 
Ο  εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ.(Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης), οικονομολόγος Ευστάθιος Αδαμόπουλος
 

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ! 
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ....

Απάντηση εργαζόμενων ΕΘΕΛ στην προβοκάτσια.

Όχι στην Αλλαγή του Συντάγματος.



Η χώρα μας δέχεται εδώ και χρόνια, ορδές από λαθρομετανάστες από τρίτες χώρες. Η αλλοίωση του Ελληνικού Έθνους, είναι ο πρωταρχικός σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Τα χρήματα δεν τους ενδιαφέρουν. Έχουν απεριόριστα...

Τα χρήματα ενδιαφέρουν όμως ένα έθνος για να επιζήσει και να έχει εθνική κυριαρχία. Έτσι τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να πιέζουν την Ελλάδα οικονομικά με σκοπό να αποδομήσουν το Έθνος μας. Γιαυτό έχουμε τα μνημόνια κτλπ.

Ο στόχος τους όμως είναι η αλλαγή του Ελληνικού Έθνους με ένα μίγμα εθνών για να μην υπάρχει ομοψυχία και να είναι εύκολα διαχειρίσιμοι οι "κάτοικοι του χώρου που κάποτε λεγόταν Ελλάδα..."

Αυτό προσπάθησαν να το επιτύχουν με το λαθρονομοσχέδιο περί απόδοσης ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.

Το λαθρονομοσχέδιο κρίθηκε από το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ως αντισυνταγματικό και παραπέμφθηκε προς την οριστική απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ όπως το Σύνταγμα ορίζει.

Η δίκη για την οριστική απόφαση περί της αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες είχε οριστεί για της 03-06-2011 και παρανόμως την ανέβαλαν για τον Δεκέμβριο του 2011. Δείτε εδώ

Η αναβολή έγινε γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν το Σύνταγμα και να βγει συνταγματικό το λαθρονομοσχέδιο ΕΚΤΟΣ και ΕΑΝ το ... ζητήσει ο λαός...

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ύποπτες προσπάθειες (βλέπε real-democracy.gr κτλπ) που μαζεύουν υπογραφές και ζητούν να γίνει Δημοψήφισμα για αλλαγή του Συντάγματος με σκοπό ... την Άμεση Δημοκρατία ή ότι άλλο φανταστεί ο καθένας.

Τα πρόβατα όμως, πιστεύουν ότι με την αλλαγή του Συντάγματος, θα πάνε οι κλέφτες φυλακή. Δεν θα πάνε... Οι κλέφτες θα ψηφίσουν τα άρθρα του Συντάγματος και όχι ο Ελληνικός λαός, ο οποίος, το μόνο που θα ψηφίσει είναι, εάν θα πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα ή όχι. Δεν θα ψηφίσει ο λαός τα άρθρα.

Εσείς τι λέτε; Οι κλέφτες θα ψηφίσουν να πάνε οι ίδιοι φυλακή; Δεν νομίζω...

Μην ξεχνάτε ότι αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα και είναι μέρος του προβλήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να το λύσουν. Απλά θέλουν να ανανεώσουν τον χρόνο τους...

Δίνοντας ιθαγένεια σε όποιον πίνει νερό, αλλοιώνουν την σύσταση του έθνους, μας βάζουν όλους στην κιμαδομηχανή και πεθαίνει ο Ελληνισμός...

Ήδη ξεκίνησαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις την αποδόμηση, παραγράφοντας την λέξη "γένος" από τις προϋποθέσεις από τις εγκυκλίους για την εισαγωγή στις σχολές Αξιωματικών και υπαξιωματικών και έτσι μπορεί ο οποιοσδήποτε Πακιστανός, Αλβανός, Τούρκος κτλπ του δώσουν ιθαγένεια, να γίνει Αξιωματικός στον Ελληνικό Στρατό και να διοικεί τα παιδιά μας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ζωές των παιδιών μας...

Μην πέφτετε θύματα στην αριστερή προπαγάνδα του Σύριζα, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων (πχ. άμεση Δημοκρατία κτλπ).

Αυτά είναι τα λεγόμενα ΣΟΒΙΕΤ... δείτε εδώ περί ΣΟΒΙΕΤ

Την κρίση την δημιούργησαν η Νέα Τάξη Πραγμάτων με σκοπό να εξαθλιώσουν τους Έλληνες και να δεχτούν ότι τους πουν "για να σωθούν" .

Άλλο ένα σημείο που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξουμε είναι το ότι το προσχέδιο του νέου Συντάγματος το έχει αναλάβει (σύμφωνα με πληροφορίες μας) ο Συνταγματολόγος Αλιβιζάτος (που είναι και ο πρωτεργάτης του λαθρονομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες), καταλαβαίνουμε ότι θα το φτιάξει έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι λαθρομετανάστες να ψηφίζουν.

Ότι και να βάλουν μέσα (στα άρθρα του Συντάγματος, ως καλό για τον Ελληνικό λαό), στο τέλος θα γυρίσει μπούμερανγκ διότι θα "Ελληνοποιηθούν" εκατομμύρια Σομαλοί, Αφγανοί, Πακιστανοί, Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ινδοί, Μπαγκλαντεσιανοί κτλπ και θα έχουν το δικαίωμα να φέρουν και τους συγγενείς τους εδώ, διότι η Ν.Δ. με τον Παυλόπουλο ψήφισε νόμο για την "επανένωση των οικογενειών..."

Σαφώς και το υπάρχον Σύνταγμα, θέλει βελτιώσεις σε ορισμένα άρθρα του, αλλά προτιμούμε να μην βελτιωθούν καθόλου, ΠΑΡΑ να αλλάξουν ορισμένα άρθρα του με σκοπό να ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες.

Εάν υπήρχε περίπτωση να ψηφιστεί ένα προς ένα, από τον Ελληνικό λαό το Σύνταγμα, τότε θα δεχόμασταν την αλλαγή του, διότι ξέρουμε ότι το Ελληνικό έθνος δεν θα ψήφιζε κάτι που θα το καταδίκαζε σε θάνατο...

Σύμφωνα με το άρθρο 110 του Συντάγματος, το Σύνταγμα δεν μπορεί να αναθεωρηθεί πριν την παρέλευση 5 ετών. Η τελευταία αναθεώρηση έγινε το 2008 και έτσι αναθεώρηση μπορεί να γίνει όχι πριν το 2013.

Σύμφωνα όμως με το άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Δηλαδή, εάν ο Ελληνικός λαός, ψηφίσει υπέρ της αλλαγής του υπάρχον Συντάγματος, τότε παύει να ισχύει και θα ισχύει το καινούριο.

Άρα δεν πρέπει να ψηφίσουμε την αλλαγή του Συντάγματος.

Τα παρακάτω blogs αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτού του είδους αγώνα για να γνωστοποιήσουμε στον Ελληνικό λαό, τις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Διαλέξαμε αυτόν τον τρόπο (την διάδοση μέσω ίντερνετ από τα πατριωτικά blogs) να ειδοποιήσουμε τους Έλληνες για τον κίνδυνο που διατρέχει το Έθνος μας διότι εμείς δεν έχουμε χρήματα για να αγοράζουμε εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια και να λένε ότι θέλουμε.

Κάθε 1η και 15 του μήνα τα Blogs να αναρτούν στις σελίδες τους αυτό το κείμενο με σκοπό να γίνει γνωστή η πρόθεση των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Σύριζα, Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημοκρατικής Συμμαχίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλπ για την αλλαγή του Συντάγματος.

Όλα τα blogs που θα λάβουν μέρος στον εθνικό αγώνα παρακαλούνται να στείλουν ένα email στο agnostosX1821@gmail.com με σκοπό να συντονιστούμε καλύτερα.

Επίσης καλούμε όλους τους πατριώτες που διαθέτουν λογαριασμό στο facebook να αναρτήσουν και να κοινοποιήσουν αυτοί με την σειρά τους το κείμενο αυτό (στον λογαριασμό τους στο facebook) από όποιο blog επιθυμούν που το έχει αναδημοσιεύσει.

Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες που αισθάνονται Έλληνες, να αρχίσουν να μιλούν για τα σχέδια του δημοψηφίσματος στους συγγενείς τους και τους φίλους τους για να μην πέσουν στην προπαγάνδα των καναλιών.
ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ;


Την παραπάνω φωτογραφία είδαμε στο ιστολόγιο ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. Αποκαλυπτική και αποστομωτική για όλα τα ανθελληνικά παπαγαλάκια που μιλούν για ακροδεξιούς προβοκάτορες. Νικολάκη Χατζηνικολάου θα κάνεις κανά σχόλιο στο δελτίο σου; Ή δεν τολμάς να τα βάλεις με τους αλλοδαπούς εγκληματίες που συνεργάσθηκαν άψογα με τους αναρχικούς υπανθρώπους στην πρόκληση επεισοδίων, ώστε να δωθεί η αφορμή στα ΜΑΤ του Παπουτσή για την άσκηση βίας σε απλούς ειρηνικούς διαδηλωτές;

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Eθνική τραγωδία: 40% αύξηση στις αυτοκτονίες - 60% πάνω η μετανάστευση

Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας αποκτά η είσοδος της χώρας μας στον μηχανισμό στήριξης μέσω του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου: Οι προσωπικές οικονομικές τραγωδίες έχουν οδηγήσει σε αύξηση των αυτοκτονιών σε 40% και το 60% των νέων ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών αναζητούν το επαγγελματικό μέλλον τους στο εξωτερικό. Ήδη Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, και ΗΠΑ και Βρετανία κατά δεύτερον έχουν δεχθεί τα καραβάνια των Ελλήνων μεταναστών. Στο εσωτερικό το Μνημόνο πληρώνεται μα αίμα: «Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία και οι επιδημιολογικές μελέτες καταδεικνύουν μια σημαντική αύξηση σε ποσοστά αυτοκτονιών στην Ελλάδα, η οποία αγγίζει το 40%» αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης για την αύξηση των αυτοκτονιών λόγω της οικονομικής κρίσης και των κυκλωμάτων τοκογλυφίας,
Το έγγραφο του υπουργού διαβιβάστηκε στη Βουλή σε απάντηση ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έχει επισημάνει ότι «η πίεση που ασκείται από τη δεινή οικονομική θέση, στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί επαγγελματίες και συμπολίτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στο Ηράκλειο, αλλά και η αλματώδης αύξηση της ανεργίας, οδηγεί σε αδιέξοδο αρκετούς Έλληνες, κάτι που επιβεβαιώνεται από τη δραματική αύξηση των αυτοκτονιών την τελευταία περίοδο».
Το 2007 καταγράφηκαν 328 αυτοκτονίες. Το 2008 ο αριθμός των δηλωθέντων αυτοκτονιών ανήλθε σε 366, ενώ το 2009 έφτασαν τις 391.
Ο απολογισμός για το 2010 δείχνει ότι ο αριθμός των αυτοχείρων έφτασε τους 500, ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2011 τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για 150 αυτοκτονίες σε ολόκληρη τη χώρα και πλέον έχουμε δύο αυτοκτονίες την ημέρα!
Μόνο στην Κρήτη, όπως έχει επίσης επισημάνει ο κ. Αυγενάκης, έχουν σημειωθεί την τελευταία περίοδο 20 αυτοκτονίες, με πρόσφατη πιο πρόσφατη αυτήν ενός επιχειρηματία στην Κεντρική Λαχαναγορά της πόλης του Ηρακλείου, η οποία φαίνεται πως σχετίζεται με τις πιέσεις που ασκούν σε επιχειρηματίες κυκλώματα τοκογλύφων και εκβιαστών.

Η φυσική και πληθυσμιακή αιμορραγία της χώρας οδηγεί σε μία παρακμιαμή κατάσταση ανάλογη με αυτή που ακολούθησε τον Β'Π.Π. Ο Εμφύλιος του 1946-1949 με 100.000 νεκρούς και η φυγή περίπου 100.000 μελών του ΚΚΕ στην Ανατολική Ευρώπη, σε λίγο θα ωχριούν ως ιστορικά γεγονότα από τον ρυθμό φυγής των Ελλήνων μετά το 2009: Περισότεροι από 40.000 νέοι Έλληνες έχουν μετεγκατασταθεί στο εξωτερικό την τελευταία διετία...
ΠΗΓΗ : defencenet.gr

Επιβεβαίωση defencenet.gr - ΥΠΕΘΑ: "Ναι, αφοπλίζουμε τους Εθνοφύλακες"!




Πλήρη επιβεβαίωση του δημοσιεύματος του defencenet.gr από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για αφοπλισμό των μονάδων Εθνοφυλακής της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.

Σε απάντηση στη Βουλή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη, σε σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών του ΛΑΟΣ που κατατέθηκαν βάσει του δημοσιεύματος του defencenet.gr, ομολογείται ότι αφαιρέθηκαν τα όπλα από τους Εθνοφύλακες γιατί «Δεν τα χρειάζονταν πλέον» (!) και δίνοντας τροφή στις υπόνοιες που υπάρχουν ότι η κυβέρνηση αφαιρεί απ’όπου μπορεί τα μέσα αυτάμυνας των πολιτών θεωρώντας ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε εξεγέρσεις!
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην απάντησή του, πρόκειται για απόφαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου που οδήγησε στην έκδοση σχετικής υπουργικής απόφασης.

Οι λόγοι για τους οποίους αποφασίστηκε η παράδοση του οπλισμού των Εθνοφυλάκων σύμφωνα με τον ΥΕΘΑ είναι:

α.   Δεν υφίσταται επιχειρησιακό έργο στην ειρήνη, λόγω της χωροταξικής κατανομής των συγκεκριμένων Μονάδων.

β.   Δεν επιτυγχάνεται σημαντικό κέρδος χρόνου, από επιχειρησιακής άποψης, με την τήρηση του οπλισμού από τους Εθνοφύλακες των συγκεκριμένων Μονάδων.

γ.   Σε ότι αφορά στους Εθνοφύλακες που προσλαμβάνονται για εκτέλεση υπηρεσίας σκοπού-φρούρησης, την οποία εκτελούν με το ατομικό τους τυφέκιο, είναι δυνατή η εκτέλεση αυτής με ατομικό οπλισμό που θα παρέχεται από τις Μονάδες πρόσληψης αυτών.

Οι Μονάδες Εθνοφυλακής παραμένουν ενταγμένες στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό και η παράδοση του οπλισμού από τους Εθνοφύλακες σε καμία περίπτωση δε σημαίνει και απενεργοποίηση ή κατάργησή τους.

Τέλος, η εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων στις Μονάδες αυτές, θα συνεχίσει να διεξάγεται με οπλισμό της Μονάδας, που θα τους χορηγείται για την προγραμματισμένη ημέρα εκπαίδευσης".
Μα φυσικά και «δεν υφίσταται επιχειρησιακό έργο» και ευτυχώς που δεν υφίσταται γιατί τότε θα σήμαινε ότι έχουμε … πόλεμο! Οι Εθνοφύλακες ειδικά σε αυτές τις περιοχές που έχουν σχεδόν ολοκληρωτικά απογυμνωθεί από τον Στρατό, είναι η μοναδική ένοπλη δύναμη που θα μπορούσε σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα να δραστηριοποιηθεί.

Επιμένουν να αγνούν τις πληροφορίες της ΕΥΠ για πιθανή δραστηριοποήση του UCC, επιμένουν να αποστρατιωτικοποιούν τον πληθυσμό των ακριτικών περιοχών και όλα αυτά γιατί; Μα γιατί αυτά που ετοιμάζουν οι κυβερνώντες σε καμία περίπτωση δεν θέλουν οπλισμένους πολίτες. Ποιος ξέρει τι άλλο ετοιμάζουν.

Η απόφαση της κυβέρνησης φαίνεται ότι συνδέεται με τους φόβους που υπάαρχουν για ανεξέλεγκτες ταραχές σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή την οικονομική κρίση, ακόμα και σχεδίων εκτροπής.

 Χαρακτηριστική είναι η θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρωθυπουργός Γιώργος παπανδρέου στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την περασμένη Παρασκευή. Όπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σύμφωνε με πληφορίες του defencenet.gr: "Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την Πολιτεία και αυτό διαβρώνει τα πάντα. Κανείς δεν πιστεύει τίποτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνετε ότι ψάχνει για σωτήρες, πηγαίνει στη βία" .

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ.



Την "πατήσαμε" και εμείς αναδημοσιεύοντας την "αποκάλυψη" Χατζηνικολάου. Και επειδή οι Άνδρες παραδέχονται τα λάθη τους επανορθώνουμε με το κάτωθι άρθρο.

Οι νεαροί "κουκουλοφόροι" που φαίνονται ότι "συνεργάζονται" με τα ΜΑΤ, είναι ΠΟΛΙΤΕΣ, που μόλις είχαν απεγκλωβιστεί από τα ΜΑΤ, μετά από τρίωρο αποκλεισμό στην Στοά της Όθωνος 10, από ομάδα αντιεξουσιαστών, επειδή κρατούσαν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες. Ο μπαταρισμένος μάλιστα είναι τραυματίας από χτυπήματα των 50 αντιεξουσιαστών, που τον είχαν εγκλωβίσει μαζί με τους υπόλοιπους που φαίνονται στο επίμαχο βίντεο. Οι αντεξουσιαστές τους ακολουθούσαν και μετά τον απεγκλωβισμό τους από τα ΜΑΤ, μέχρι και το σημείο που φαίνεται ότι εισέρχονται από το φυλάκιο μέχρι την διμοιρία που βρίσκεται πιό μέσα για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ! Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχουμε κάνει ανάρτηση από εχθές. ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΛ, την οποία δεν άφηναν ούτε το ΕΚΑΒ να προσεγγίσει στο σημείο εγκλωβισμού τους.
"ΣΤΟΧΟΣ"
 

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΞΕΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ;;; (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ALTER ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ KAI KAΠΟΙΩΝ "ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

 

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
ΠΗΓΗ : realportalgr

ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

.......................................................................

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ

ΠΗΓΗ: realportalgr

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ!



Προπηλακίστηκε από διαδηλωτές ενώ περπατούσε στην  οδό Βαλαωρίτου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλ. Αθανασιάδης ο οποίος για αρκετό χρονικό διάστημα αντιδρούσε στο μεσοπρόθεσμο που προωθούσε το κόμμα του. Ο βουλευτής ενώ περπατούσε έγινε αντιληπτός  από τους πολίτες και άρχισαν να τον βρίζουν και κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Οι πολίτες του πέταξαν μπουκάλια με νερό και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παρέμβει η αστυνομία για την προστασία του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αυτοί Ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο! 155 Ηροστρατοι + 5 Πιλάτοι!

Διαδόστε την λίστα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΔΩ (link A .  link B )
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε! Δεν πρέπει να συγχωρήσουμε!
Βρείτε τον ΠΑΣΟΚο της γειτονιά σας και πείτε του την γνώμη σας, στείλτε του ευχαριστήριο email, μόνο αυτό φοβούνται!
ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

 AYTOI ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

  1. Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ragousis@pasok.gr
  2. Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.prosperityunbound.com
  3. Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx
  4. Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.mayatsoclis.gr
  5. Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/c108a135-0b26-4189-a797-7431fd708bf4
  6. Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος Α’ ΑΘΗΝΩΝ kskan@pasok.gr
  7. Διαμαντοπούλου Δημητρίου ‘Αννα Α’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.diamantopoulou.gr
  8. Παπουτσής Δημητρίου Χρήστος Α’ ΑΘΗΝΩΝ papoutsi@otenet.gr
  9. Αλευράς Γεωργίου Αθανάσιος (Νάσος) Α’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.alevras.gr
  10. Τσούρας Αγγέλου Αθανάσιος Α’ ΑΘΗΝΩΝ atsouras@otenet.gr
  11. Κουβέλης Σταύρου Σπυρίδων Α’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.spyroskouvelis.gr
  12. Οικονόμου Σπυρίδωνα Παντελής Α’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.poikonomou.gr
  13. Ζούνη Λάμπρου Παναγιώτα (Πέμη) Α’ ΑΘΗΝΩΝ pemizouni@gmail.com
  14. Λοβέρδος Νικολάου Ανδρέας Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.loverdos.gr
  15. Χρυσοχοϊδης Βασιλείου Μιχαήλ Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.chrisochoidis.gr
  16. Κατσέλη Πελοπίδα Λουκία-Ταρσίτσα (Λούκα) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.loukakatseli.gr
  17. Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.apkaklamanis.gr
  18. Αποστολάκη Γεωργίου Ελένη-Μαρία (Μιλένα) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.apostolakimilena.gr
  19. Ανδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.mimis.gr
  20. Ξενογιαννακοπούλου Διονυσίου Μαρία – Ελίζα (Μαριλίζα) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.xenogiannakopoulou.gr
  21. Ευθυμίου Δημητρίου Πέτρος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.petrosefthymiou.gr
  22. Παπανδρέου Ανδρέα Βασιλική (Βάσω) Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.vpapandreou.gr/
  23. Χυτήρης Γερασίμου Τηλέμαχος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.hitiris.gr
  24. Κουτρουμάνης Σπυρίδωνος Γεώργιος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.koutroumanis.gr
  25. Νταλάρα Γεωργίου Άννα Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.annadalara.gr
  26. Γείτονας Ιωάννη Κωνσταντίνος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.gitonas.gr
  27. Παπαϊωάννου Ηλία Μιλτιάδης Β’ ΑΘΗΝΩΝ papmilt@otenet.gr, mpapaioannou@parliament.gr
  28. Βούρος Στεφάνου Ιωάννης Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.giannisvouros.gr
  29. Χαραλαμπόπουλος Ιωάννη Γεώργιος-Ερνέστος Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.haralabopoulos.gr
  30. Πρωτόπαπας Ιωάννη Χρήστος Β’ ΑΘΗΝΩΝ polxprot@otenet.gr
  31. Μίχος Σπυρίδωνος Λάμπρος Β’ ΑΘΗΝΩΝ labmichos@gmail.com
  32. Μωραϊτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος) ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ http://www.moraitisthanos.gr
  33. Μακρυπίδης Διονυσίου Ανδρέας ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ makrypidis@makrypidis.gr
  34. Γιαννακά Δημητρίου Σοφία ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ http://www.giannaka.gr
  35. Μανιάτης Αναστασίου Ιωάννης ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ http://www.maniatisy.gr/
  36. Ρέππας Παναγιώτη Δημήτριος ΑΡΚΑΔΙΑΣ http://www.dimitrisreppas.gr
  37. Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας ΑΡΚΑΔΙΑΣ http://www.odysseasnet.gr
  38. Τσιρώνης Μιχαήλ Δημήτριος ΑΡΤΗΣ http://www.dtsironis.gr
  39. Στασινός Σωτηρίου Παύλος ΑΡΤΗΣ p.stasinos@parliament.gr
  40. Παπανδρέου Ανδρέα Γιώργος ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) gpapandreou@parliament.gr
  41. Χριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.christofilopoulou.gr
  42. Πάγκαλος Γεωργίου Θεόδωρος ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.pangalos.gr
  43. Ασπραδάκης Μιχαήλ Παντελεήμων (Παντελής) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.aspradakis.gr
  44. Βρεττός Σπυρίδωνος Κωνσταντίνος (Ντίνος) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.dinosvrettos.gr/
  45. Κατσιφάρας Ιωάννη Απόστολος ΑΧΑΪΑΣ http://www.katsifaras.gr
  46. Σπηλιόπουλος Γεωργίου Κωνσταντίνος ΑΧΑΪΑΣ http://www.kspiliopoulos.gr
  47. Παπαδόπουλος Ιωάννη Αθανάσιος ΑΧΑΪΑΣ http://www.athanpapadopoulos.gr
  48. Τριανταφυλλόπουλος Θεοδώρου Ανδρέας ΑΧΑΪΑΣ http://www.triantafillopoulos.gr/
  49. Τόγιας Ιωάννη Βασίλειος ΒΟΙΩΤΙΑΣ togias@parliament.gr
  50. Τσόνογλου -Βυλλιώτη Παράσχου Βασιλική ΒΟΙΩΤΙΑΣ tsonoglou@hotmail.com
  51. Αγάτσα Αριστείδη Αριάδνη ΒΟΙΩΤΙΑΣ http://www.ariaagatsa.gr
  52. Χαντάβας Αριστοτέλη Αθανάσιος ΓΡΕΒΕΝΩΝ http://www.chantavas.gr
  53. Αηδόνης Ευαγγέλου Χρήστος ΔΡΑΜΑΣ xristos@aidonis.gr
  54. Κεφαλίδου Δημητρίου Χαρούλα (Χαρά) ΔΡΑΜΑΣ x.kefalidou@parliament.gr
  55. Κρεμαστινός Θωμά Δημήτριος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ kremastinos@parliament.gr, kremastinos@gmail.com
  56. Νικητιάδης Νικολάου Γεώργιος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ nikitiades@parliament.gr
  57. Ζωίδης Ηλία Νικόλαος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ http://www.nikos-zoidis.gr
  58. Κουσουρνάς Γεωργίου Ευστάθιος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ http://vo.pasok.gr/kousournas
  59. Ντόλιος Πασχάλη Γεώργιος ΕΒΡΟΥ gntolios@parliament.gr
  60. Ρενταρή – Τέντε Νικολάου Όλγα ΕΒΡΟΥ http://olgarentari.wordpress.com/
  61. Τσιαούση Παναγιώτη Ελένη ΕΒΡΟΥ http://www.tsiaousieleni.gr/
  62. Περλεπέ – Σηφουνάκη Αγγέλου Αικατερίνη ΕΥΒΟΙΑΣ http://www.perlepe.gr
  63. Κεδίκογλου Άγγελου Συμεών ΕΥΒΟΙΑΣ http://www.symeonkedikoglou.gr
  64. Καρανίκας Δημητρίου Ηλίας ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ http://www.karanikasilias.gr
  65. Βαρβαρίγος Αντωνίου Δημήτριος ΖΑΚΥΝΘΟΥ zak@parliament.gr , ppab@otenet.gr
  66. Κατρίνης Ιωάννη Μιχαήλ ΗΛΕΙΑΣ http://www.katrinis.gr
  67. Κουτσούκος Δημητρίου Γιάννης ΗΛΕΙΑΣ j.koutsoukos@parliament.gr
  68. Αντωνακόπουλος Γεωργίου Παναγιώτης ΗΛΕΙΑΣ antonakopoulostakis@gmail.com
  69. Δημητρουλόπουλος Πανταζή Παναγιώτης (Τάκης) ΗΛΕΙΑΣ http://vo.pasok.gr/takisdimitroulopoulos
  70. Σιδηρόπουλος Γεωργίου Αναστάσιος ΗΜΑΘΙΑΣ
  71. Γικόνογλου Μόσχου Αθανάσιος ΗΜΑΘΙΑΣ
  72. Τόλκας Χαραλάμπους Άγγελος ΗΜΑΘΙΑΣ info@tolkas.gr
  73. Κεγκέρογλου Αλεξάνδρου Βασίλειος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ http://www.kegeroglou.gr
  74. Αρναουτάκης Φωκίωνος Σταύρος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ http://www.arnaoutakis.gr
  75. Παρασύρης Γεωργίου Φραγκίσκος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ http://www.fparasiris.gr
  76. Στρατάκης Σοφοκλή Εμμανουήλ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ http://www.mstratakis.gr/
  77. Σκραφνάκη Γρηγορίου Μαρία ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ info@mskrafnaki.gr
  78. Κατσούρας Σπυρίδωνα Χρήστος ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ http://www.katsouras.gr
  79. Βενιζέλος Βασιλείου Ευάγγελος Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.evenizelos.gr
  80. Καστανίδης Γεωργίου Χαράλαμπος Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.kastanidisharis.gr
  81. Αράπογλου Ανέστη Χρυσή Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ chrysaar@otenet.gr
  82. Μαγκριώτης Αστερίου Ιωάννης Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.magriotis.blogspot.com
  83. Καϊλή Aλεξάνδρου Ευδοξία-Εύα Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.evakaili.gr
  84. Βούγιας Αλεξάνδρου Σπυρίδων Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.vougias.gr
  85. Ρομπόπουλος Αποστόλου Θωμάς Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.thomasrobopoulos.gr
  86. Γερανίδης Θεοδώρου Βασίλειος Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ geranidis@parliament.gr, geranidi@athserv.otenet.gr
  87. Αρβανιτίδης Πέτρου Γεώργιος Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.garvanitidis.gr
  88. Παντούλας Χρήστου Μιχαήλ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ pandoulas@parliament.gr
  89. Αργύρης Ιωάννη Ευάγγελος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ http://www.eargiris.gr
  90. Οικονόμου Σωκράτη Αθανάσιος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ http://www.thanasisoikonomou.gr
  91. Τιμοσίδης Ιωάννη Μιχαήλ ΚΑΒΑΛΑΣ http://www.timosidis.gr
  92. Παπουτσής Πασχάλη Δημήτριος ΚΑΒΑΛΑΣ http://www.dpapoutsis.gr
  93. Εμινίδης Κωνσταντίνου Σάββας ΚΑΒΑΛΑΣ http://vo.pasok.gr/savvaseminidis/
  94. Ρόβλιας Χρήστου Κωνσταντίνος ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ http://www.rovlias.gr
  95. Σαλαγιάννης Βασιλείου Νικόλαος ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ http://www.Salagiannis.gr
  96. Θεοχάρη Αριστοτέλη Μαρία ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ mtheoxar@otenet.gr
  97. Πετσάλνικος Ιωάννη Φίλιππος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ http://www.petsalnikos.gr
  98. Γκερέκου Ιωάννη Αγγελική (‘Αντζελα) ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://www.gerekou.gr
  99. Μοσχόπουλος Αγαθαγγέλου Σπυρίδωνας ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
  100. Φλωρίδης Διαμαντή Γεώργιος ΚΙΛΚΙΣ http://www.floridis.gr
  101. Παραστατίδης Σωκράτη Θεόδωρος ΚΙΛΚΙΣ th.parastatidis@parliament.gr
  102. Κουκουλόπουλος Δημητρίου Παρασκευάς ΚΟΖΑΝΗΣ http://www.koukoulopoulos.gr
  103. Αθανασιάδης Θεοδώρου Αλέξανδρος ΚΟΖΑΝΗΣ athan8@otenet.gr
  104. Βλατής Νικολάου Ιωάννης ΚΟΖΑΝΗΣ http://www.vlatis.gr
  105. Μπεγλίτης Ανδρέα Παναγιώτης ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ http://www.beglitis.gr
  106. Φαρμάκη-Γκέκη Γεωργίου Αικατερίνη ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ http://www.kfarmaki.gr
  107. Μανωλάκης Χρήστου Άγγελος ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ http://www.manolakis.gr
  108. Ρήγας Θεοφάνη Παναγιώτης ΚΥΚΛΑΔΩΝ http://www.prigas.gr
  109. Παπαμανώλης Νικολάου Γεώργιος ΚΥΚΛΑΔΩΝ
  110. Γρηγοράκος Γεωργίου Λεωνίδας ΛΑΚΩΝΙΑΣ http://www.grigorakos.gr
  111. ‘Εξαρχος Θεοδώρου Βασίλειος ΛΑΡΙΣΗΣ http://vo.pasok.gr/eksarxos
  112. Σαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος ΛΑΡΙΣΗΣ philippos@sachinidis.gr
  113. Νασιώκας Παναγιώτη Έκτορας ΛΑΡΙΣΗΣ http://www.nasiokas.gr
  114. Καρχιμάκης Ελευθερίου Μιχαήλ ΛΑΣΙΘΙΟΥ http://www.karximakis.gr
  115. Σηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος ΛΕΣΒΟΥ http://www.sifounakis.gr
  116. Μαργέλης Νικολάου Σπυροπάνος ΛΕΥΚΑΔΟΣ smargelis@parliament.gr margelis@otenet.gr
  117. Καρτάλης Ιωάννη Κωνσταντίνος ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ grafeio1@kkartalis.gr
  118. Ζήση Αθανασίου Ροδούλα ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ zisi@parliament.gr , rodzissi@otenet.gr
  119. Κουσελάς Ηλία Δημήτριος ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ http://kouselas.parliament.gr
  120. Γιαννακοπούλου Ιωάννη Κωνσταντίνα (Νάντια) ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ http://www.nadiagiannakopoulou.gr
  121. Βουδούρης Γεωργίου Οδυσσέας ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ http://www.odysseas-voudouris.gr
  122. Μάντατζη Μουχάμερ Τσετίν ΞΑΝΘΗΣ mantatzi@parliament.gr , mantatzi.tsetin@gmail.com
  123. Ξυνίδης Γεωργίου Σωκράτης ΞΑΝΘΗΣ s.xinidis@gmail.com , s.xynidis@parliament.gr
  124. Καρύδης Μιχαήλ Δημήτριος Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ http://www.karydis.com.gr
  125. Μπεντενιώτης Ανάργυρου Εμμανουήλ Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ mpenteniotis@parliament.gr
  126. Νιώτης Δημητρίου Γρηγόριος Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ niotis@ath.forthnet.gr , niotis@parliament.gr
  127. Λιντζέρης Γεωργίου Δημήτριος Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ http://www.lintzeris.gr/
  128. Διαμαντίδης Δημητρίου Ιωάννης Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ http://www.gdiamantidis.gr/
  129. Τζάκρη Εμμανουήλ Θεοδώρα ΠΕΛΛΗΣ http://www.tzakri.gr
  130. Θεοδωρίδης Ιωάννη Ηλίας ΠΕΛΛΗΣ ilias_theodoridis@hotmail.com
  131. Γιουματζίδης Μελετίου Βασίλειος ΠΕΛΛΗΣ vasgiouma@gmail.com
  132. Αμοιρίδης Παναγιώτη Ιωάννης ΠΙΕΡΙΑΣ www.g-amoiridis.gr
  133. Παπαγεωργίου Ανδρέα Αθανάσιος ΠΙΕΡΙΑΣ http://www.thpapageorgiou.gr
  134. Μίχου Κωνσταντίνου Μαρία ΠΙΕΡΙΑΣ http://www.mariamixou.gr
  135. Όθωνας Όθωνα Εμμανουήλ ΡΕΘΥΜΝΗΣ http://www.m-othonas.gr
  136. Χατζή Οσμάν Ραήφ Αχμέτ ΡΟΔΟΠΗΣ ahmet.haciosman@gmail.com
  137. Πεταλωτής Στυλιανού Γεώργιος ΡΟΔΟΠΗΣ stigeo@otenet.gr , giorgos_petalotis@parliament.gr
  138. Βαρδίκος Χαραλάμπους Πυθαγόρας ΣΑΜΟΥ www.pvardikos.gr
  139. Μπόλαρης Ηλία Μάρκος ΣΕΡΡΩΝ http://www.bolaris.gr
  140. Κουτμερίδης Θεοδώρου Ευστάθιος ΣΕΡΡΩΝ http://www.koutmeridis.gr
  141. Τζελέπης Γεωργίου Μιχαήλ ΣΕΡΡΩΝ http://www.tzelepis.net
  142. Χάϊδος Ιωάννη Χρήστος ΤΡΙΚΑΛΩΝ http://www.chaidos.gr
  143. Μαγκούφης Ευθυμίου Χρήστος ΤΡΙΚΑΛΩΝ ch.magoufis@parliament.gr
  144. Μερεντίτη Δημητρίου Αθανασία (Σούλα) ΤΡΙΚΑΛΩΝ http://www.merentiti.gr
  145. Τσώνης Αθανασίου Νικόλαος ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ http://nikostsonis.blogspot.com
  146. Αντωνίου Νικολάου Αντωνία (Τόνια) ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ http://www.toniaantoniou.gr
  147. Μπατζελή Γεωργίου Αικατερίνη ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ http://www.kbatzeli.gr
  148. Παπαθανάση Κωνσταντίνου Αφροδίτη ΦΩΚΙΔΟΣ afropapathanasi@yahoo.gr , papathanasi@parliament.gr
  149. Δριβελέγκας Κωνσταντίνου Ιωάννης ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ gdriv10@otenet.gr
  150. Λαφαζάνης Γεωργίου Αργύριος ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ http://argirislafazanis.blogspot.com/
  151. Δαμιανάκης Νικολάου Ευτύχιος ΧΑΝΙΩΝ edamianakis@otenet.gr
  152. Σκουλάκης Γεωργίου Εμμανουήλ ΧΑΝΙΩΝ http://skoulakis.blogspot.com
  153. Βαλυράκης Ιωαν. Ιωσήφ ΧΑΝΙΩΝ http://www.valirakis.gr
  154. Τσουρή Στεφάνου Ελπίδα ΧΙΟΥ http://www.tsouri.gr

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ (διεγράφη)

  1. Ελισάβετ (Έλσα) Δημητρίου Παπαδημητρίου. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΡΟΝ (ηθελαν αν πουν ναι, αλλά…)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Τηλ: (+30) 210 9000000 Fax: (+30) 210 9000100)
  1. Ντόρα Μπακογιάννη.
  2. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
  3. Λευτέρης Αυγενάκης.
  4. Κώστας Κιλτίδης.
  5. Γιώργος Κοντογιάννης.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΧΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ!



Στην εφημερίδα Financial Times μίλησε ο Γιώργος Προβόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε «έγκλημα» τη μη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμο προγράμματος. Όπως είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος: «Θα ήταν έγκλημα η Βουλή να ψηφίσει εναντίον του πακέτου - η χώρα θα ψήφιζε για την αυτοκτονία της».

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΡΧΙΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

Η Κίνα μοιράζει λεφτά, αλλά ΕΜΕΙΣ απαγορεύεται να τα πάρουμε.

 
 
 
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Και για όσους δεν κατάλαβαν, βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη εκδοχή της εθνικής προδοσίας.

Αυτό μαρτυρεί η ευρωπαϊκή περιοδεία του Κινέζου πρωθυπουργού, με την οποία βεβαίως ουδεμία επαφή έχουμε εδώ στην Ελλάδα, καθώς μας έχουν συνεπάρει οι νέοι διάλογοι – προϊόντα υποκλοπών με την ευγενική χορηγία της ΕΥΠ.

Αυτό που αποκαλύπτεται – εκτός από τις ανοησίες που περιλαμβάνει ο νέος προπαγανδιστικός γύρος κασετομανίας – είναι ότι η Ευρώπη επωφελείται αυτή τη στιγμή όλων όσων απαγόρευσε δια του Μνημονίου στην Ελλάδα.


Ο Τζιαμπάο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στην Ευρώπη και προσφέρει τα πάντα: Αγοράζει ομόλογα, παραγγέλνει αεροπλάνα, προσφέρει δάνεια, διακηρύσσει την εμπιστοσύνη του στην γηραιά ήπειρο και στο ευρώ, υπόσχεται να συμβάλει στην σταθεροποίηση της ευρωπαϊκής οικονομίας και στην ανάπτυξή της, τείνει χείρα βοηθείας στις υπερχρεωμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Πήγε στην Ουγγαρία – ξέρετε, την χώρα που αρνήθηκε να αποδεχθεί κάτι ανάλογο του δικού μας Μεσοπρόθεσμου και εγκαταλείφθηκε από το ΔΝΤ, χάνοντας την πέμπτη δόση του δανείου – και προσέφερε δάνειο ενός δις ευρώ, ανακοινώνοντας παράλληλα και την αγορά ουγγρικών ομολόγων, καθώς και την κοινή επιδίωξη για αύξηση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών στα 20 δισ. δολάρια μέχρι το 2015.

Πήγε και στην Βρετανία, όπου υπέγραψε διμερείς συμφωνίες ύψους 1,6 δις ευρώ, με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κάμερον να δηλώνει ότι το Πεκίνο προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία στις βρετανικές επιχειρήσεις.

Χθες, ο κ. Τζιαμπάο βρισκόταν στη Γερμανία. Εκεί να δεις χαρές και πανηγύρια. Κοινή συνέντευξη με την Άνγκελα Μέρκελ, δηλώσεις φιλίας και συνεργασίας, κοινή συνεδρίαση γερμανοκινεζικού υπουργικού συμβουλίου με την συμμετοχή δεκατριών Κινέζων υπουργών και δέκα Γερμανών.
Και βέβαια, παρήγγειλε και 88 Airbus A320, έναντι πέντε δις ευρώ.

Με λίγα λόγια, η Γερμανία, που μας βρίζει από το πρωί ως το βράδυ άνευ απαντήσεως, ουσιαστικά βγαίνει κερδισμένη από την ελληνική κρίση.

Οι Κινέζοι θα κάνουν το παν για να βοηθήσουν το ευρώ να σταθεί στα πόδια του. Είναι το αντίβαρο του δολαρίου, ενώ την ίδια ώρα η αγορά ευρωπαϊκών ομολόγων είναι καλή επένδυση – αρκεί να μην υπάρξει χρεοκοπία.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο κ. Τζιαμπάο είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Και είχε δεσμευτεί να αγοράσει ελληνικά ομόλογα. Τι απέγινε; Άγνωστο. Άλλωστε ουδείς λογοδοτεί σ’ αυτή τη χώρα.

Μήπως θα λογοδοτήσει κανείς για το γεγονός ότι, με το Μνημόνιο, έκλεισαν όλοι οι δρόμοι χρηματοδότησής μας, αφού μας απαγορεύθηκε να δανειστούμε από οπουδήποτε αλλού εκτός από τους επίσημους δανειστές – υβριστές – εκβιαστές μας;

Δεν φταίνε αυτοί! Φταίνε αυτοί που αποδέχθηκαν αυτούς τους επαχθείς όρους, χωρίς καμιά διαπραγμάτευση – όπως αποδεικνύεται.

Και έτσι, βλέπουμε τους Κινέζους να μας περνούν και να φεύγουν, παρακάμπτοντάς μας.
Το τραγικό είναι πως χρόνια τώρα, οι πολιτικοί μας πάνε κι’ έρχονται στην Κίνα – υπάρχουν κάποιοι που έχουν πάει πάνω από δέκα φορές! – και το μόνο που καταφέραμε με χίλια ζόρια ήταν το θέμα του λιμανιού.

Για το λιμάνι μάλιστα δεν χρειάστηκε καν να γίνουν ταξίδια – το ήθελαν και το πήραν. Επομένως, όλοι αυτοί στην Κίνα πήγαιναν μόνο για τουρισμό. Με δικά μας έξοδα, βεβαίως.

Προσθέτω σε όλα αυτά – καθώς είναι βέβαιο ότι με τις κασέτες της ΕΥΠ μας διέφυγε – πως την Δευτέρα ξεκίνησαν στις Βρυξέλλες οι συνομιλίες για την ένταξη της Ισλανδίας στην ΕΕ.

Μιλάμε για την Ισλανδία που μόλις πρόσφατα, με δημοψήφισμα, αρνήθηκε να επιστρέψει τα πέντε δις ευρώ που έχασαν οι Βρετανοί και οι Γάλλοι επενδυτές από την κατάρρευση της ισλανδικής τράπεζας Λαντμπάνκι.

Δηλαδή, οι Ισλανδοί και δεν τους δίνουν τα λεφτά τους και ετοιμάζονται να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν τους τιμώρησε κανείς. Που σημαίνει ότι οι κύριοι αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν.

Σκεφθείτε να είχε οργανωθεί ένα τέτοιο δημοψήφισμα στην Ελλάδα, να βρισκόταν δηλαδή η Ελλάδα στη θέση της Ισλανδίας.

Και τι δεν θα ακούγαμε: «Πρέπει να τα δώσουμε», «θα κάνουμε κακή εντύπωση», «θα μας βάλουν στο στόχαστρο», «θα ανασταλούν οι συνομιλίες για την είσοδό μας στην ΕΕ», «θα μας τιμωρήσουν σκληρά», «θα γίνουμε το μαύρο πρόβατο», «θα καταστραφούμε».

Αλλά βλέπετε, οι Ισλανδοί προχώρησαν αμέσως στο θέμα της Κάθαρσης και της τιμωρίας των υπευθύνων της δικής τους κρίσης.

Έδειξαν αποφασιστικότητα. Σε αντίθεση με τους εδώ κυρίους και κυρίες, που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Οπότε, εύκολα γίνονται εθελόδουλοι και ψοφοδεείς, προκειμένου να διασωθούν.
Τα βλέπουν αυτά οι ξένοι και εκβιάζουν συνεχώς.

Τι βλέπουν; Μα ότι οι δικοί μας πολιτικοί σκύβουν συνεχώς το κεφάλι, τρέμουν μπροστά στις απειλές τους, δεν είναι ούτε Ούγγροι, ούτε Ισλανδοί.

Και ως γνωστόν, αρκεί να υποκύψεις στον πρώτο εκβιασμό. Μετά, υποκύπτεις σε όλους τους υπόλοιπους…

ΠΗΓΗ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΜΙΣΘΟΣ:Οδηγός πολιτικού€1520,Υποσμηναγός€980,Σμηναγός€1300 πήραν,το Α’&Β’ Βραβείο του καλύτερου «πολεμιστή» του ΝΑΤΟ



Την ώρα που οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, υποσμηναγός Χαράλαμπος Νίκουκαι σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος πήραν αντίστοιχα, το Α’ και Β’ Βραβείο του καλύτερου «πολεμιστή» του ΝΑΤΟ, έπειτα από σκληρά γυμνάσια διάρκειας ενός μηνός στην Ισπανία, μεταξύ των αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδα, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, στα γραφεία του υπουργείου ’Αμυνας και του Αρχηγείου Αεροπορίας φθάνουν δραματικές αναφορές διοικητών από διάφορες Πτέρυγες Μάχης σε όλη την Ελλάδα όπου αναφέρονται τα εξής:
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ανταλλακτικών σε όλους τους τύπους πολεμικών αεροπλάνων, η συντήρησή τους είναι ελλιπέστατη, προκαλώντας κινδύνους για τους πιλότους, καθώς είναι υποχρεωμένοι να πετούν «σαράβαλα» αεροπλάνα.'


Τα καύσιμα που τους δίνονται με το σταγονόμετρο δεν επαρκούν για τον έλεγχο του Αιγαίου. Δεν είναι καθόλου τυχαία τα περιστατικά του τελευταίου διμήνου, της πτώση Μιράζ 2000 και F16-50BLOG, λόγω τεχνικών προβλημάτων .
Τα καύσιμα που τους
Οι δύο Σταυραετοί της Πολεμικής Αεροπορίας που πήραν τα διπλώματα του Α’ και του Β’ «πολεμιστή» στο ΝΑΤΟ, ο Νίκου και ο Θεοχαρόπουλος, ανήκουν στην 343 Μοίρα της Σούδας, από κει που ξεκίνησε και ο ήρωας σμηναγός Ηλιάκης στις 23/5/2006 για να καταρριφθεί λίγα λεπτά αργότερα ανοιχτά της Καρπάθου από τουρκικό μαχητικό.
Μισθοί των δύο πρώτων πιλότων του ΝΑΤΟ:
Υποσμηναγός Χαράλαμπος Νίκου €980 καθαρά

Σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος €1300 καθαρά
Και οι δύο πληρώνονται λιγότερα από όλους τους συναδέλφους τους στην Ε.Ε.
Και οι δύο βάζουν σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή τους περισσότερο από κάθε άλλον συνάδελφό τους στην ΕΕ
Μισθός οδηγού πολιτικού της Βουλής: €1520 καθαρά

Θέλουν παλι νεκρούς! - Το υπέρτατο όπλο τρομοκράτησης των πολιτών

Είναι σαφές πλέον, τόσο από την κίνηση των γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων προβοκατόρων, όσο και με την εντολές απλώς ... κατευνασμού τους που έχει λάβει η αστυνομία, η οποία παρά το γεγονός ότι διαθέτει όλα τα μέσα δεν κινείται ενεργητικά προς σύλληψή τους, ότι κάποιοι θέλουν νεκρούς για να ανακοπεί το κύμα ξεσηκωμού στη χώρα κατά της τρόϊκας και της κυβέρνησης. Θέλουν να επαναληφθεί αυτό που έγινε πέρσι στην Marfin με τους τρεις θανάτους υπαλλήλων της (και ένα έμβρυο στη κοιλιά της μάνας του) από ασφυξία και από τότε "πάγωσαν" οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας επί ένα χρόνο. Επιζητούν νεκρούς χωρίς καμία αναστολή.

 Άλλωστε, το δήλωσε και χθες ο Θ.Πάγκαλος στη Βουλή: "Θέλετε να γίνουμε Αργεντινή που είχε 42 νεκρούς στο Μπουένος Άϊρες σε 3 ημέρες;"
Η τακτική της κατατρομοκράτησης των πολιτών για να μείνουν στα σπίτια τους και των βουλευτών για να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο είναι αυτή που κυριαρχεί αυτή την στιγμή
Σήμερα, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε, όταν ξαφνικά στις 13:40 επί της οδού Όθωνος 10, έξω από το Costa Coffee, όταν δεκάδες διαδηλωτές απέκλεισαν τον χώρο, απομονώντας κουκουλοφόρους που είχαν καμία απολύτως σχέση με τους συγκεντρωμένους. Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση, ενώ άτομα εκτόξευσαν μπουκάλια και καδρόνια μπροστά στην είσοδο του Μετρό.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας πολίτης τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο τραυματίας είναι μαχαιρωμένος.
Τραυματίστηκαν επίσης τρεις αστυνομικοί από ρίψη πετρών, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο.
Ξαφνικά από όλες τις οδούς που οδηγούν στο Σύνταγμα, ξεπετάχθηκαν κουκουλοφόροι οπλισμένοι με βόμβες μολότοφ! Πως είναι δυνατόν; Κινούνται από τα σπίτια τους με βόμβες μολότοφ; Μήπως τις είχαν προαποθηκευμένες στους δρόμους περί την πλατεία Συντάγματος; Φυσικά και αυτό έγινε, όπως επίσης υπήρχαν προαποθηκευμένα και άλλα όπλα, όπως αιχμηρά ξύλα, λοστοί, κοντάρια, βαριοπούλες κλπ.
Εκτός και αν νομίζει κανείς ότι όλα αυτά τα έφεραν από το σπίτι τους ή από τα κουβαλούσαν από την πλατεία Εξαρχείων. Κανονικό οργανωμένο επιχειρησιακό σχέδιο με έντονα τα στοιχεία της λογιστικής υποστήριξης και της διοικητικής μέριμνας. Ρεπόρτερ του defencenet.gr κατέγραψαν τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, όπου ζευγάρια κουκουλοφόρων πήγαιναν σε συγκεκριμένες κρύπτες, άνοιγαν τα καπάκια και έβγαζαν από μέσα προαποθηκεμένες βόμβες μολότοφ.
Στις 14:00, οι αστυνομικές δυνάμεις προωθήθηκαν στην οδό Φιλελλήνων και προχώρησαν στη ρίψη χημικών αλλά και βομβίδων κρότου-λάμψης, προκειμένου να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους. Εν τω μεταξύ, ομάδες ατόμων, κρατώντας βαριοπούλες, έσπαζαν μάρμαρα και τσιμέντα, πετώντας τα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
Παράλληλα, μια άλλη ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε εναντίον του κτηρίου όπου στεγάζεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με τα ΜΑΤ που βρίσκονται στη στοά του Υπουργείου Οικονομικών να απωθούν το πλήθος, κάνοντας ρίψη δακρυγόνων και βομβίδων κρότου-λάμψης.
Επιπλέον, στις φλόγες τυλίχθηκε ένα βαν εταιρείας τηλεοπτικού συνεργείου στην οδό Όθωνος, ενώ φωτιές ξέσπασαν σε κάδους επί του πεζόδρομου στην Ερμού, ενώ νεαροί, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έβαλαν φωτιά στις ομπρέλες των καφενείων που βρίσκονται μέσα στην πλατεία Συντάγματος.

ΠΗΓΗ: Greeknation