Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...Παραδοχή Μουζάλα: Οι μετανάστες έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στα νησιά

Παραδοχή Μουζάλα: Οι μετανάστες έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στα νησιάΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ...ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΔΩ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
 Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας προχώρησε στην παραδοχή πως πλέον οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα ήρθαν για να μείνουν.
Τώρα ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι να μπορέσει να  τους μοιράσει σε όλη την επικράτεια. Γι' αυτό και θα ξεκινήσει η δημιουργία camp για τη φιλοξενία προσφύγων. Αυτό ήταν και το βασικό κομμάτι στην ατζέντα της σύσκεψης που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Ηδη έχει γίνει γνωστό από χθες πως στην Κρήτη, μετά την τουριστική περίοδο, θα μεταφερθούν και στους τέσσερις νομούς 2.000 πρόσφυγες.
Ο κ. Μουζάλας, μιλώντας στον Βήμα FM, χαρακτήρισε «αναίδεια» να γίνεται λόγος για αύξηση ροών. Την ίδια ώρα, πάντως, τον διαψεύδει η πραγματικότητα, αφού σε επτά ημέρες, από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου, το πρωί, στα νησιά του βορείου Αιγαίου πέρασαν 645 μετανάστες και πρόσφυγες.
Camp σε όλη την Ελλάδα