Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

"Ή φεύγεις ή πεθαίνεις" - Οι 242 ημέρες ομηρείας του Κώστα Καραμανλή.




Με ευθεία απειλή δολοφονίας του εκδιώχθηκε από την εξουσία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μετά από "ομηρία" 242 ημερών, αφ'ότου προειδοποιήθηκε ότι επίκειται η δολοφονία του λόγω της ανεξάρτητης ανάπτυξης ελληνορωσικών σχέσεων με επίκεντρο τους αγωγούς και της ελληνορωσική αμυντική συνεργασία.
Το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου 2009, ο τότε πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, Προκόπης Παυλόπουλος του παρέδωσε τον φάκελο με τον εντοπισμό από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (FSB) του σχεδίου δολοφονίας τους.
Από τότε, ως το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς όταν η ΝΔ έχασε στις εκλογές, βρισκόταν, σύμφωνα με το περιοδικό Crash, ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν "υπό ομηρεία".

Το περιοδικό αποκαλύπτει πώς ο πρώην πρωθυπουργός οδηγήθηκε σε πρόωρη έξοδο από το Μαξίμου. Στα μέσα Μαρτίου του 2009 διαμηνύεται τελεσιγραφικά στον ίδιο από "δυτικό κέντρο" μέσω διαύλου της FSB και της ΕΥΠ ότι «πρέπει να δρομολογήσει την άμεση έξοδό του από την εξουσία».

Το μήνυμα ήταν σαφές: «Φεύγεις τώρα. Είναι αδιανόητο χώρα μέλους της ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία».

«Όλο εκείνο το διάστημα έζησα σε καραντίνα. Δεν πίστευα βεβαίως ότι θα δολοφονούσαν έναν πρωθυπουργό δυτικής χώρας», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το περιοδικό, σε στενό του φίλο ο κ. Καραμανλής.

«Τα πάντα άλλαξαν στο καθημερινό πρόγραμμά μου. Δεν είπα τίποτα στη Νατάσσα αλλά κατάλαβε ότι ξαφνικά αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μέσα και γύρω από σπίτι».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΕΠΑΜ & ΜΑΣΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε τα καραβάκια γλίτωσαν, από το μίσος των ακροαριστερών σταγονιδίων.



Μόλις χθες στην πλατεία Αντιγονιδών τοποθετήθηκαν με αφορμή τα Χριστούγεννα, πλαστικά καραβάκια, τα οποία το βράδυ φωτίζονται από λάμπες στο εσωτερικό τους. Την ημέρα αλλά το βράδυ κυρίως, προδιαθέτουν θετικά τους περαστικούς και τους κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα τα καραβάκια έχουνε ονόματα που εμπνέουν αισιοδοξία, όπως Ελπίδα, Ευτυχία κλπ. Περνώντας σήμερα από κοντά είδα ότι ούτε τα συγκεκριμένα γλύτωσαν από τα τσογλανίδια που έχουνε διαβρωθεί εσωτερικά από ακροαριστερά σταγονίδια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο Αφγανός «δράκος» της Σπάρτης.



Τέλος πήρε η εγκληματική δράση του 21χρονου Αφγανού «δράκου», οποίος συνελήφθη για ληστεία, απόπειρα ληστείας και απόπειρα ασελγών πράξεων σε βάρος τριών γυναικών στην Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, στην Σπάρτη Λακωνίας, ο αδίστακτος δράστης επιτέθηκε με διαφορά μισής ώρας, σε δυο γυναίκες, 23 και 29 ετών αντίστοιχα, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διέμεναν, με σκοπό να αποσπάσει από αυτές χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς οι παθούσες αντιστάθηκαν.
Μάλιστα, σε μία από τις άτυχες γυναίκες θέλησε να ικανοποιήσει και τις αρρωστημένες επιθυμίες του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας και από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι την 29-11-2011, στον περιφερειακό δρόμο της Σπάρτης, κοντά στο Πανεπιστήμιο της Πόλης, είχε επιτεθεί σε 18χρονη κοπέλα, κλέβοντας της ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ επιχείρησε και την διάπραξη ασελγών πράξεων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δράστης είχε αποφυλακιστεί με όρους, την 20-1-2010 από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Ο 21χρονος οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ


Ο κ. Χρυσοχοΐδης, μόλις αφίχθηκε στην Ελλάδα και θέτει έμμεσα υποψηφιότητα γιά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Λείποντας τόσα χρόνια εκτός Ελλάδας, δεν γνώριζε τίποτα γιά διαφθορά, κομματικά θαλασσοδάνεια, μνημόνιο κλπ. Εκτιμούμε ότι θα έχει συνωνυμία με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοίδη, γεγονός που προβληματίζει και τον Αλέξη, που μπέρδεψε την ''γραμμή'' της πρεσβείας στην Αθήνα και δεν ξέρει αν πρέπει να γράψει ή όχι, γιά να τον προωθήσει.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: ''Δεν με ενδιαφέρει πως θα ονομάζεται το κράτος των Σκοπίων''Εφημερίδα "Το Βήμα" των Αθηνών (28-11-04), ο τότε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης γιά το ζήτημα της ΠΓΔΜ, με... αφορμή την αναγνώρισή της από τις ΗΠΑ ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας", απαντώντας σ' ερώτηση του κ. Παπαχελά δηλώνει απερίφραστα ότι ''δεν τον ενδιαφέρει πως ακριβώς θα ονομάζονται τα Σκόπια", ότι "η Ελλάδα δεν απειλείται από όποια ονομασία και αν πάρει η γειτονική χώρα" και ότι "η ΠΓΔΜ γεωγραφικά ανήκει σττην ευρύτερη περιοχή που ιστορικά ονομάζεται Μακεδονία".


ΠΗΓΗhttp://press-gr.blogspot.com

45 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ


Την οδυνηρή, για τους φαντάρους, πραγματικότητα της μειωμένης επάνδρωσης των μονάδων φέρνει ξανά στο προσκήνιο καταγγελία της «επιττοπής αλληλεγγύης στρατευμένων». Οι φαντάροι ξεπερνούν κάθε όριο αντοχής, λένε. Η πίεση είναι τεράστια και οι υπηρεσίες-αγγαρείες-εκπαίδευση δεν σταματούν ποτέ, συμπληρώνουν.

Κατά το «δίκτυο Σπαρτακος» αναδεικνύεται το τεράστιο ζήτημα της διασποράς εκατοντάδων άχρηστων μονάδων που εξυπηρετούν μόνο τις ανάγκες των ανωτέρων αξιωματικών και «το πελατειακό σύστημα που οικοδόμησαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, των οποίων οι βουλευτές, από τον Πετσάλνικο μέχρι τον Τζίμα εξεγείρονται μόλις τεθεί ζήτημα κλεισίματος στρατοπέδου της εκλογικής τους περιφέρειας».

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ


Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε φοιτητής της ΑΣΟΕ μέρα μεσημέρι

Η φιλευσπλαχνία και η αλληλεγγύη προς τους αλλοδαπούς και το παρεμπόριο πήγαν περίπατο...


Διαβάστε που οδήγησαν οι ηλίθιες θεωρίες περί αλληλεγγύης  και ανοχής των λαθροεγκληματιών μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια..
Νέο κρούσμα βίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Καθηγητές: Ο χώρος «έχει παραδοθεί στο φόβο στην εγκληματικότητα και το παρεμπόριο».Κάνουν ακόμα λόγο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις,εξαθλίωση και τριτοκοσμικό παζάρι ...

Νέο κρούσμα βίας καταγγέλλει ο σύλλογος των διδασκόντων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που με ανακοίνωση του τώρα ξαφνικά θυμήθηκε πως πρέπει να επέμβει η πολιτεία...

Η ανακοίνωση γράφει τα εξής:

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Αμετανόητο το ΚΚΕ…"Η Μακεδονια ανηκει σε ολους" !! ΒΙΝΤΕΟ!!

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ!

Ανακοίνωση ΚΚΕ: “Η Μακεδονία είναι ένας μεγάλος γεωγραφικός χώρος που διαμελίστηκε με τους βαλκανικούς πολέμους και κανένας δεν μπορεί να έχει την αποκλειστική χρήση του ονόματος και των παραγώγων του”

Όσο κι αν θέλει το ΚΚΕ να κρύψει –για λόγους ψηφοθηρίας- το σκληρό αντιπατριωτικό του πρόσωπο, η… χαρά δεν το αφήνει. Και πήρε μεγάλη χαρά «το κόμμα του εγκλήματος και της «προδοσίας» (κατά Γεώργιον Παπανδρέου, τον παππού), από την χθεσινή ανθελληνική απόφαση του (ψευτο)Δικαστηρίου της Χάγης για την Μακεδονία μας.
Έτσι, σε επίσημη ανακοίνωσή του, αφού στην αρχή ρίχνει μερικά απαραίτητα… αντιιμπεριαλιστικά τσιτάτα-στάχτη στα μάτια των αφελών, για το Διεθνές (ψευτο)Δικαστήριο, πανηγυρίζει για την απόφαση υπέρ των Σκοπίων, διότι, λέει, δικαιώνει το ΚΚΕ που ήταν κατά της «ονοματολογίας» (εννοούν με τον όρο «ονοματολογία» την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας μας) και αποφαίνεται ότι κανένας (άρα ούτε και η Ελλάδα…) δεν δικαιούται να έχει την αποκλειστικότητα στη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας και των παραγώγων του. Ιδού τα κυριότερα σημεία της κατάπτυστης ανακοίνωσης:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΜΕΣΩ ΑΘΗΝΑΣ!



Οργή στη Ρωσία έχει προκαλέσει η αμερικανική προβοκάτσια του τηλεοπτικού σταθμού FoxNews όπου σε ρεπορτάζ του για τις διαδηλώσεις στην Μόσχα πρόβαλλε βίντεο με κουκουλοφόρους να πετούν βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών, φωτιές στους δρόμους και μάχες σώμα με σώμα. Με μια διαφορά μόνοι: ότι οι σκηνές αυτές ήταν από τα προχθεσινά επεισόδια στην Αθήνα και όχι από τη Μόσχα!
Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια του FoxNews –που είναι συνηθισμένο στο να υποπίπτει σε «λάθη»- έχει προκαλέσει κύμα οργής στη Μόσχα, θεωρώντας πως έτσι οι ΗΠΑ προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα γενικευμένης εξέγερσης στη Ρωσία. Άλλωστε ο μέσος Αμερικανός τηλεθεατής και ειδικότερο αυτός που παρακολουθεί τα ρεπορτάζ του FoxNews με «συνέπεια» είναι φυσικά αδύνατο να ξέρει ότι τα επεισόδια αυτά δεν έγιναν βέβαια στη Μόσχα αλλά στην Αθήνα, η οποία είναι ούτως ή άλλως συνηθισμένη σε τέτοιες σκηνές.
Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε κινήθηκαν και δηλώσεις του ίδιου του Πούτιν ο οποίος κατήγγειλε αμερικανικό «δάκτυλο» πίσω από τις διαδηλώσεις στη Μόσχα για τις πρόσφατες εκλογές στη ρωσική κάτω Δούμα.



ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Ο ALEX JONES ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ

Ο πολύ γνωστός παγκοσμίως "συνωμοσιολόγος" Alex Jones" συνεχίζει το ερευνητικό του έργο και την δράση του κατά των Παγκοσμιοποιητών..Αυτη την φορά με ένα βίντεο που αποκαλύπτει την καθαρη έννοια του ρευματος που δημιουργήθηκες απο χρηματοδότηση απο τις Εβραϊκές φαμίλες των Ροθτσιλντ και Ροκφελλερ για αντιπροσωπεύει τον κουρασμένο και "εργάτη" λαό...Δειτε πόσο δίκιο έχει...!!!


 


Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μέσα σ’ όλα μας προέκυψε και ο… αντιρατσιστικός νόμος!



Την ίδια μέρα που το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, έδωσε μια σφαλιάρα άνευ προηγουμένου στην χώρα μας, καταδικάζοντάς την για το βέτο που – προσοχή δεν άσκησε αλλά απείλησε ότι θα ασκήσει- περί της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, η ελληνική κυβέρνηση διάλεξε για να επαναφέρει στην πολιτική επικαιρότητα, τον περίφημο αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος αποτελεί επί της ουσίας μια απόπειρα στραγγαλίσματος της ελευθερίας του λόγου, όλων όσων δεν τάσσονται υπέρ της πολυπολιτισμικότητας.

Ο συγκεκριμένος νόμος λοιπόν ήλθε χτες στην Ελληνική Βουλή, μετά από κάποιους μήνες για τους οποίους είχε αποσυρθεί. Οι περίφημοι “νεολογισμοί” του, όπως η λέξη εχθροπάθεια και ούτω καθ' εξής είχαν τότε προκαλέσει την αντίδραση ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Πλέον όμως υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Δεν έχουμε πλέον μονοκομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια στιγμή που όλοι μιλούν για μια "μεταβατική κυβέρνηση" η οποία έχει ως αποστολή το να "σώσει" την χώρα από την οικονομική κρίση, μια κυβέρνηση που για αυτόν ακριβώς τον λόγο στηρίζεται από τρία κόμματα -σύμφωνα με τα όσα λένε οι συμμετέχοντες σε αυτήν - βλέπουμε ότι τα σχέδια των νεοταξιτών που ζητούν επί της ουσίας την κατάργηση της ελευθερίας του λόγου, προς τέρψιν των διαφόρων ΜΚΟ και των "επαγγελματιών αντιρατσιστών - συνεχίζουν να εφαρμόζονται δίχως παύση. Ή μήπως και ο αντιρατσιστικός νόμος, θεωρούμε ότι είναι ζήτημα πρώτης ανάγκης, προκειμένου να "καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη δόση";

ΘΥΡΑ 7 - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ... !!!



ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.... Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...

ΜΠΡΑΒΟ στους οπαδους του ολυμπιακου που αφησαν τις οπαδικες διαφορες και σηκωσαν εχθες πανο που ελεγε Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΕΥΓΕ...!!!

ΠΗΓΗ

Τρέμουν κυριολεκτικά τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Εμπλέκονται στα εσωτερικά της Ρωσίας με πρωτοφανή τρόπο.

 
 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες «ανησυχούν πολύ για τη διεξαγωγή» των κοινοβουλευτικών εκλογών της Κυριακής στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα, Δευτέρα, η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον, στη Βόννη.
«Ανησυχούμε πολύ για τη διεξαγωγή των εκλογών», οι οποίες έδωσαν την απόλυτη πλειοψηφία στην Κάτω Βουλή του Κοινοβουλίου στο κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενη στην έκθεση του ΟΑΣΕ στην οποία επισημάνθηκαν παρατυπίες.
Είπε ότι ελπίζει να έχει περισσότερες πληροφορίες μετά την άφιξή της αργότερα σήμερα στο Βίλνιους (Λιθουανία), όπου θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος κορυφής του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) αύριο Τρίτη.
«Ανησυχούμε επίσης και για τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι ανεξάρτητοι παρατηρητές των εκλογών παρενοχλήθηκαν και οι ιστοσελίδες τους δέχτηκαν επιθέσεις», είπε η Κλίντον.
«Ελπίζουμε ότι οι ρωσικές αρχές θα λάβουν μέτρα με βάση τις συστάσεις από τους παρατηρητές του ΟΑΣΕ στην τελική τους έκθεσή, αλλά και από εκείνες που προέρχονται από τους δικούς τους παρατηρητές», δήλωσε η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.
«Ο ρωσικός λαός όπως και όλοι οι λαοί, έχει το δικαίωμα να δει την φωνή του να ακούγεται και την ψήφο του να λαμβάνεται υπόψη, πράγμα που σημαίνει ότι του αξίζουν εκλογές ελεύθερες, δίκαιες και διαφανείς όπως και στους αξιωματούχους που είναι υπόλογοι σε αυτόν», επέμεινε η κα. Κλίντον.
Η γερμανική κυβέρνηση εξέφρασε επίσης σήμερα την ανησυχία της για τις πιθανολογούμενες παραβιάσεις του δικαιώματος ψήφου στη Ρωσία που αναφέρθηκαν από τους παρατηρητές του ΟΑΣΕ.
«Η γερμανική κυβέρνηση ανησυχεί ιδιαίτερα για την έκθεση αυτή, διότι περιέχει πάρα πολλές ενδείξεις για παρατυπίες και εμπόδια», δήλωσε ο Γκέοργκ Στρέιτερ, αναπληρωτής εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, στη τακτική του συνέντευξη Τύπου.
Ο ΟΑΣΕ είχε καταγγείλει νωρίτερα μέσα στην ημέρα τις «συχνές παραβιάσεις» κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων και το «παραγέμισμα της κάλπης» (νοθεία) στις Ρωσικές κοινοβουλευτικές εκλογές την Κυριακή.
Το κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν υπέστη ήττα στις βουλευτικές εκλογές, αλλά διατηρεί μια άνετη πλειοψηφία στη Δούμα (κάτω βουλή του κοινοβουλίου), σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν σήμερα μετά τις αμφιλεγόμενες εκλογές.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

800.000 ευρώ για το καινούργιο πολιτικό γραφείο του Παγκάλου.


Η πρώτη Απόφαση, που έλαβε ο κύριος Πάγκαλος, ως Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως Παπαδημίου, ανακαλούσε «αυτοδίκαια από 11.11.2011» τις αποσπάσεις και τους διορισμούς των Ειδικών Συμβούλων, Ειδικών Συνεργατών και Μετακλητών Υπαλλήλων, που υπηρετούσαν στο Πολιτικό Γραφείο του «ομωνύμου» του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Παπανδρέου.  Και η...
αμέσως επόμενη, δεύτερη Απόφαση (ληφθείσα από κοινού με τον έτερο των «Διοσκούρων» Αντιπροέδρων) εγκρίνει την «Σύσταση Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως και ενιαίων θέσεων Ειδικών Συμβούλων – Συνεργατών, Μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων και Αποσπασμένων Υπαλλήλων του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημόσιου Τομέα», από την οποία (σύσταση του παγκάλειου Πολιτικού Γραφείου) προκαλείται ετήσια επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά τι υψηλότερη των 800.000 €.  Το αντιπροεδρικό δίδυμο εντυπωσιασμένο, προφανώς, από την εκπληκτική (αθόρυβη και αόρατη) δουλειά του εν λόγω Πολιτικού Γραφείου, κατά την διαρρεύσασα διετία, το επανιδρύει πανηγυρικά, για να συνεχίσει, και στην εποχή της τρισυποστάτου γερμανοεπιτηρούμενης Κυβερνήσεως, το (μηδενικό) έργο του…  Άλλωστε, τώρα που εξασφαλίστηκε η διαβόητη «6η δόση», τι ψυχή έχουν 800 ψωροχιλιάρικα μπροστά στην επανίδρυση του κυβερνητικού «κηφηνείου»;


ΠΗΓΗ : http://filotimia.blogspot.com

Οικολόγοι Πράσινοι: Σχέσεις… στοργής με τα Σκόπια



Οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι ίδιοι που πραγματοποιούν κοινές εκδηλώσεις με το «Ουράνιο Τόξο» και συνομιλούν με την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης», εξέδωσαν ανακοίνωση, σχολιάζοντας την απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης. Απολαύστε τους!

«Σχολιάζοντας την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την παραβίαση από πλευράς της Ελλάδας των όρων της Ενδιάμεσης Συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, οι εκπρόσωποι Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Ελεάννα Ιωαννίδου και Τάσος Κρομμύδας έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι εθνικές πλειοδοσίες οδηγούν τη χώρα σε ταπεινωτικά αδιέξοδα. Η προσήλωση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ στο εμπόριο εθνικής υπερηφάνειας για εσωτερική κατανάλωση και ψήφους, ενίσχυσε τον εθνικισμό στη γειτονική χώρα και οδήγησε την ελληνική εξωτερική πολιτική στα ίδια χάλια με την ελληνική οικονομία. Κληρονομιά αυτής της πολιτικής είναι όχι μόνο η ταπείνωση της χώρας αλλά και τα τεράστια ελλείμματα από τη διπλωματία των εξοπλισμών εκείνης της περιόδου.

Ο Μπάϊντεν έφυγε μαζί με 9μελή Ελληνική επιτροπή για τα 400 άρματα Abrams


Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τ.Μπάϊντεν έκανε επαφές στην Αθήνα,και την ίδια ώρα εννέα αξιωματικοί των τεθωρακισμένων πέταγαν για τις ΗΠΑ,με αποστολή να επιλέξουν 400 μεταχειρισμένα άρματα μάχης Abrams.

Η επιλογή θα γίνει από μία "δεξαμενή" 1000 αρμάτων μάχης.Πρόκειται για την γνωστή πρόταση των Αμερικανών να μας δώσουν 400 άρματα δωρεάν όπως λένε,με μοναδική επιβάρυνση το κόστος μεταφοράς τους.Αυτό το κόστος γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί από κάποιους Έλληνες εφοπλιστές. Αν βέβαια ανταποκριθούν στο αίτημα του ΓΕΣ.Όσοι είναι υπέρ της απόκτησης των Abrams, υποστηρίζουν ότι με την απόσυρση εκατοντάδων παλαιών αρμάτων μάχης Μ 48, με μεγάλο κόστος συντήρησης ,θα υπάρξει ουσιαστική οικονομία και ταυτόχρονη  επιχειρησιακή  αναβάθμιση.Υπάρχουν βέβαια και οι πολέμιοι της πρότασης οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να πάμε σε δεύτερο τύπο άρματος.Το βέβαιο είναι ότι παρακολουθούμε έναν σκληρό πόλεμο αμερικανών και γερμανών που έχουν μεγάλα συμφέροντα στην Ελλάδα και τους εξοπλισμούς της.


Πηγή : onalert.gr

Αμετανόητοι προδότες του Έθνους οι κομμουνιστές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ:

"Η λύση βρίσκεται στην κοινή αντιιμπεριαλιστική πάλη των λαών, στην παραδοχή της πραγματικότητας: πως η Μακεδονία είναι ένας μεγάλος γεωγραφικός χώρος που διαμελίστηκε με τους βαλκανικούς πολέμους και κανένας δεν μπορεί να έχει την αποκλειστική χρήση του ονόματος και των παραγώγων του."

5-12-2011 Πορεία διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό. (Βίντεο)



Δεκάδες πατριώτες διαδήλωσαν στους δρόμους των Αθηνών υπέρ της ελληνικότητος της Μακεδονίας. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική, αλήτες-προδότες-πολιτικοί!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=lqPpx-ZCeDI

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Για πολλά γέλια οι Σκοπιανοί , έκαναν "Άγιο" τον ...Μέγα Αλέξανδρο !!!


Έχουν πάρει φόρα οι γείτονες και να δούμε πού θα φτάσουν, αφού σε «Άγιο» ανακήρυξε η σχισματική εκκλησία των Σκοπίων, τον Μέγα Αλέξανδρο!
Η αρχαιοποίηση στα Σκόπια ξεπερνά κάθε ανθρώπινη ανοησία, αφού έφτασαν στο σημείο να απεικονίσουν τον Μέγα Αλέξανδρο, ως «Άγιο Αλέξανδρο το Μακεδόνα» μεταξύ των Αγίων της Χριστιανικής θρησκείας. Αυτή την πρωτοφανή κίνηση έκανε η σχισματική εκκλησία των Σκοπίων, που καλεί και άλλες εκκλησίες ανά την Οικουμένη να ανακηρύξουν «Άγιο» τον Αλέξανδρο. Η συγκεκριμένη εκκλησία, που δεν είναι αναγνωρισμένη από την επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, αυτοαποκαλείται «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία» και επικεφαλής της είναι ο αυτοαποκαλούμενος «Αρχιεπίσκοπος Οχρίδας», Στέφαν.


ΠΗΓΗ : katohika.gr

Εξισλαμισμένοι Έλληνες και κρυπτο-χριστιανοί στην Τουρκία!


Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο – ανάλυση συνέγραψε ένα άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον Ελληνισμό της Τουρκίας συνολικά, ο Βλάσης Αγτζίδης. Πρόκειται για τους εξισλαμισθέντες, αλλά και τους κρυπτοχριστιανούς Έλληνες που ζουν αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, ένα θέμα το οποίο υφίσταται ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ενώ σύμφωνα με ασφαλείας πληροφορίες έγκυρων και συνήθως πολύ καλά… πληροφορημένων πηγών του «defence-point.gr», οι «ελληνικού ενδιαφέροντος» Τούρκοι πολίτες, ασχέτως του τι λέγεται για λόγους «πολιτικής ορθότητας», δεν αποκλείεται να ανέρχονται ακόμα και σε πέντε εκατομμύρια…

Ακολουθεί το άρθρο του Βλάση Αγτζίδη.