Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΛΕΣΒΙΕΣ & ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και τις απόψεις τους περί παιδοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια , οι εκδόσεις Ίκαρος έκδοσαν ένα βιβλίο με τίτλο: (Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες)
Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη “οικογένειες Ουράνιο τόξο”, για τις οποίες έχουμε αναφερθεί στην Αθέατη γνώση.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΙΣΩΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ...



ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ -ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΔΡΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΟΣΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ...ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!
Επεισόδια μεταξύ μεταναστών με 8 τραυματίες σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο. Ιδιοκτήτης καφενείου, που δηλώνει ότι φοβήθηκε, αντέδρασε με πυροβολισμούς στον αέρα.
Ο ιδιοκτήτης καφενείου στη ιχθυόσκαλα της Χίου, δίπλα στον καταυλισμό της Σούδας, ο οποίος κρατείται στο λιμεναρχείο Χίου, υποστηρίζει ότι φοβήθηκε, όταν είδε τους συμπλεκόμενους να τρέχουν προς την ιχθυόσκαλα και να πετούν πέτρες, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

BINTEO : ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ :
Στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ βρέθηκαν σήμερα στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αντεθνική φιέστα που διοργάνωνε ο γνωστός ανθέλληνας Δημητράς, παρέα με τουρκοπράκτορες του DEB στο κέντρο των Αθηνών.
Οι Συναγωνιστές βρέθηκαν εκεί ακυρώνοντας ουσιαστικά μία εκδήλωση ενάντια στην ελληνικότητα της Θράκης μας, μία εκδήλωση υποστηριζόμενη από την ΕΣΗΕΑ που μονίμως καθυβρίζει την Χρυσή Αυγή και ουδέποτε έχει δώσει αίθουσα στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η Χρυσή Αυγή διατρανώνει ότι θα βρεθεί στο διάβα όσων επιβουλεύονται την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας! Η παρέμβαση έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο για να παθαίνουν «αναφυλαξία» οι ανθέλληνες!