Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Κως - ώρα Μηδέν


Αν το Νομπελ ειρήνης δεν ηταν τοσο ξεδιαντροπα σιωνιστικο βραβείο [ας μην ξεχανμε πως το εχει παρει και ο Μεναχεμ Μπεγκιν...] θα επρεπε να δοθει στους κατοικους της Κω...
Διότι αυτοι οι ανθρωποι αντιστεκονται στο σχέδιο της Νεας Ταξεως, για να μετατραπει η Ελλαδα σε Ινδογρεκια της Ευρωπης, σε αντιθεση με κατι αλλες ελληνοφωνες μαζες, που εχουν ανοιξει ποδια και χερια για να καλοδεχτουν τους αφροασιατες λαθροεισβολείς...

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ : 600 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΕΤΑΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".
Το πόσο πραγματικά άδικη είναι η κριτική που υφίσταται η Ελλάδα για τον τρόπο «διαχείρισης» της προσφυγικής κρίσης - που συνοδεύεται και από απειλές για αποπομπή από τη Ζώνη Σένγκεν-φαίνεται να αποδεικνύουν τα ίδια τα μεγέθη της και τα στοιχεία για το βάρος που επιφέρει στην ελληνική οικονομία και το οποίο η χώρα φαίνεται να σηκώνει σχεδόν...αβασάνιστα.

Ηγέτης του Έθνους του Ισλάμ: ''Σε 50 χρόνια δεν θα υπάρχει λευκή φυλή στην Ευρώπη''(ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...
Αυτός είναι ο Louis Farrakhan, ένας μουσουλμάνος του Μπρονξ των ΗΠΑ και επικεφαλής μιας μουσουλμανικής οργάνωσης «Nation of Islam»(NOI).Εδώ βγάζει λόγο στο Λονδίνο στην Αγγλία σε ένα κοινό που απαρτίζεται από μη λευκούς μουσουλμάνους.Ο άνθρωπος περιχαρής λέει τα αυτονόητα, ότι σε 50 χρόνια χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά θα έχει εξαφανιστεί από το χάρτη η ευρωπαϊκή λευκή φυλή. Η Ευρώπη του 2070 θα είναι ένα συνονθύλευμα από μουσουλμανικές νεγροειδείς Δημοκρατίες .
Η λευκή φυλή διαμέσου της υπογεννητικότητας ,(στην οποία συμβάλλει η συνεχής επιβληθείσα λιτότητα αλλά και ο σύγχρονος δυτικός τρόπος ζωής και δυτική κουλτούρα, συνεπικουρούμενη η υπογεννητικότητα από τις αναπόφευκτες επιμειξίες) ,θα τελειώσει το αργότερο σε 50 χρόνια.

ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ : 25.1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ...Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ;;
Η ΕΕ θα προσφέρει 3 δισ. ευρώ στην Τουρκία για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης με τα 28 κράτη-μέλη να δίνουν το δικό τους μερίδιο. Ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα, η οποία θα δώσει 25,1 εκατ. ευρώ.Μέσα από ένα διάγραμμα, που δίνεται από την Ευρωπαική Επιτροπή παρουσιάζονται αναλυτικά τα ποσά που θα προσφέρει κάθε χώρα, ώστε να συμπληρωθεί το ποσό των 3 δισ. ευρώ.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ για οικίσκους λαθρομεταναστών

ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ.
Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου τα δίνει όλα στους λαθρομετανάστες και καταστρέφει τον Ελληνικό λαό.
Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στην Διαύγεια απόφαση του υπουργού Σπίρτζη για την σπατάλη 14.145.000 ευρώ για την κατασκευή οικίσκων για λαθρομετανάστες. Ο ίδιος υπουργός πριν λίγες μέρες αύξησε τα εισιτήρια των ΜΜΜ για να εξοικονομήσει πόρους για το Δημόσιο. Παίρνουν τα λεφτά από τους φτωχούς Έλληνες και τα χαρίζουν σε λαθρομετανάστες.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Σε χωράφι με βόδια προσγειώθηκε τελικά ο Καμμένος στην Κω. (στο στοιχείο του...)

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ...ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ!!
Τελικά προσγειώθηκε στην Κω, σε ένα χωράφι με βόδια ο Καμμένος (στο στοιχείο του...) έπειτα από πολύωρη περιπλάνηση με ελικόπτερο που πληρώνει ο φτωχός λαός. Έπειτα από δέκα λεπτά αποχώρησε σαν τον κλέφτη και με την ουρά στα σκέλια! 

ΕΤΣΙ ΡΕ :ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ -ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
Με αποδοκιμασίες, επεισόδια και υποχρεωτικές αλλαγές στον τόπο προσγείωσης έφτασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος στην Κω.Αγανακτισμένοι κάτοικοι του νησιού που αντιδρούν στην κατασκευή των hotspots βγήκαν στους δρόμους του νησιού λίγο πριν φτάσει ο Πάνος Καμμένος.Το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που μετέφερε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο νησί δεν κατάφερε να προσγειωθεί αρχικά στο προκαθορισμένο σημείο. Εγινε αντιληπτό από διαδηλωτές, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και ήρθαν σε σύγκρουση με τους αστυνομικούς. 

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ :"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΕΤΟΙΟ Γ@ΜΗΣΙ ΠΟΥΘΕΝΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)



ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΛΑΠΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ...ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΙΛΟΥΕΤΑ!!

BINTEO ΣΟΚ : "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ.

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".
 Καθημερινές είναι πια οι εικόνες χάους και βίας στην Ευρώπη που προκαλούν οι "φιλήσυχοι" λαθρομετανάστες.
Στο Μόναχο λαθρομετανάστες ξυλοκόπησαν δυο Γερμανούς συνταξιούχους που επιχείρησαν να προστατέψουν μια νεαρή κοπέλα, την οποία παρενοχλούσαν μέσα στο βαγόνι του τρένου.
Ο άνθρωπος που κατέγραψε την σοκαριστική σκηνή αναφέρει: "Μια νέα κοπέλα δέχτηκε επίθεση στο Μετρό. Δύο άντρες παρενέβησαν και τότε πιάστηκαν στα χέρια. Αυτό συνέβη μέρα μεσημέρι στην καρδιά του Μονάχου.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ : ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ.



Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του «πρύτανη της λαμογιάς» Μυλόπουλου τον οποίο προορίζουν οι συριζαίοι για πρόεδρο του Αττικό Μέτρο.  
Παράλληλα κατήγγειλε την πρακτική των διορισμών μέσω της οικογενειοκρατίας που εφαρμόζει η κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «λαμόγια» του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα πηγαίνει ταξιδάκια στη Κωνσταντινούπολη και θα πληρώνει το δημόσιο; Πήγαινε στη Πόλη και έκανε τα χαμάμ! Είναι πρύτανης στη διαπλοκή και τη «λαμογιά»! Αυτός ο πρύτανης έδινε 32.000 ευρώ μπόνους στον εαυτό του και έπαιρνε iphone σε γκόμενες. Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μία επιτομή στη λαμογιά», είπε χαρακτηριστικά. 
 http://www.xryshaygh.com/

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΡΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. 
Οι άνδρες των ιταλικών ΜΑΤ στο Τορίνο, κατεβάζουν τα γκλομπς και τις ασπίδες, βγάζουν τα κράνη και συντάσσονται στην πορεία μαζί με τους διαδηλωτές… αδιαφορώντας για τις συνέπειες στην υπηρεσία τους που μάλιστα τους καλοπληρώνει. Οι δικοί μας σπάνε στο ξύλο φτωχούς μέχρι και γυναίκες και γεροντάκια αρκεί να πάρουν μία εντολή για ξύλο και όλα αυτά για 700 γαμοευρώ(ΣΗΜ Ι.Λ : ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ) αλλά αξιοπρέπεια μηδέν....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ :Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων -(Φωτο + Βίντεο)

ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ (ΕΛ.ΑΣ) ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΜΙΩΝ  ΔΕΝ ΠΤΟΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ. 
 Φωτογραφίες και βίντεο από την δυναμική πορεία και την επιβλητική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων.