Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΕΡΕΥΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ : Απειλή οι "μετανάστες" για την οικονομία, την κοινωνία και τον πολιτισμό της χώρας

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστεςΤΙ ΘΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟ ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΗ;;
Απειλή σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο θεωρούν οι Έλληνες τους μετανάστες, όπως προκύπτει από έρευνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ).
Συγκεκριμένα, το 65% των Ελλήνων που ρωτήθηκαν θεωρούν ότι οι μετανάστες κάνουν κακό στην ελληνική οικονομία, το 59% ότι τους παίρνουν τις δουλειές, ενώ το 59% ότι κάνουν μεγαλύτερη χρήση των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας από όσο συνεισφέρουν σε επίπεδο φόρων.
Η έρευνα καταδεικνύει, επίσης, τη σημασία που έχει για τους Έλληνες η πολιτισμική ομοιογένεια της χώρας. Για το 63% των Ελλήνων η χώρα τους έχει γίνει χειρότερο μέρος για να ζει κανείς, εξαιτίας της μετανάστευσης και για το 57% η πολιτιστική ζωή της Ελλάδας υποβαθμίζεται λόγω των μεταναστών, αντί να εμπλουτίζεται.