Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ. Bορίδης: Πλειστηριασμοί ακόμη και στις πρώτες κατοικίες!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

Θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης. Μιλώντας στον "Real fm" υποστήριξε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες. «Εξαιτίας της κρίσης και της δύσκολης κατάστασης των νοικοκυριών θωρακίστηκαν οι οφειλές αλλά αυτό οδηγεί σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων. Κατανοητό το ζήτημα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η αποπληρωμή των οφειλών».

Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση για το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων, ο κ. Βορίδης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα.

Όταν το συγκρότημα Λαμπράκη προβάλλει τους "αντιφασίστες"...



Είναι σχεδόν αστείο, αυτό που αντικρύζει κανείς σήμερα το πρωί, εάν επισκεφθεί την ιστοσελίδα του ομίλου Λαμπράκη in.gr. Την ίδια στιγμή που στην χώρα συμβαίνουν τα χίλια μύρια, πρώτο θέμα παίζουν οι "αντιφασιστικές" συγκεντρώσεις, των θλιβερών Κωνσταντίνου και της παρέας του, που σήμερα προσπαθούν να ... ξεσηκώσουν τα αντιφασιστικά αισθήματα του λαού. Μιλάμε για πορείες σε διάφορα μέρη της Αθήνας, όπου οι γνωστοί αριστεριστές, παρέα με αντιεξουσιαστές και φυσικά κυρίως λαθρομετανάστες θα διαδηλώσουν κατά του ... φασισμού και της Χρυσής Αυγής.

Ως εδώ, αναμενόμενα όλα. Αλλά το να τους προβλάλλει με τέτοια λύσσα το συγκρότημα Λαμπράκη, το πιο συστημικό συγκρότημα μέσων στην χώρα αποδεικνύει τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί. Όχι ότι θα επηρεάσει ιδιαίτερα, αφού άντε από 100, να γίνουν 120 σε κάθε πορεία...

Πάντως είναι ιδιαίτερα αστείο, το γεγονός ότι παρακμιακές οργανώσεις της άκρας αριστεράς, έχουν ως ... γραφείο τύπου τα μεγάλα μηντιακά συγκροτήματα.

ANΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.(BINTEO)



ΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ,ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Γελάει όλος ο κόσμος με τις μπαρούφες του ΣΥΡΙΖΑ για "φορολόγηση των πλουσίων"


Μα σε διανοητικά καθυστερημένους απευθύνονται; Υπήρξε ποτέ (από το 7.000 π.Χ. σε όλο τον πλανήτη) πολιτικός που να υποσχόταν ότι θα "φορολογήσει τους φτωχούς"; Όλοι το ίδιο (αυτονόητο) λένε, το ζήτημα είναι είναι το πώς; Πώς; Στην πράξη.... 
Έχουμε από τη μιά τους παπατζήδες της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. που μας χόρτασαν ψέμματα, έχουμε από την άλλη το νέο ΠΑΣΟΚ, να δίνει αρχιπαπατζήδικο ρεσιτάλ λαϊκιστικής ανευθυνότητας, λες και βρισκόμαστε στις....
εποχές των παχιών αγελάδων, όπου οι πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας έκαναν πλειοδοσία υποσχέσεων.
Εμείς στο taxalia τα γράψαμε εκατοντάδες φορές και δε γουστάρουμε αυτή τη μπαρούφα που απευθύνεται σε ηλίθιους και θα ξεβρακώνουμε όποιον (από οποιοδήποτε κόμμα), τολμά να νομίζει ότι μπορεί να μας δουλεύει με τέτοια παραμύθια:
"Θα φορολογήσουμε τους πλούσιους"
Πότε θα καταλάβουν οι Έλληνες το παραμύθι της φοροδιαφυγής;

διαβάζουμε στο capital:

Σάλος από το... "διεθνές ένταλμα σύλληψης" του ΣΥΡΙΖΑ...

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10/12 ΩΡΑ 15:00 ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ


ΠΡΟΚΛΗΣΗ : H ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ


Είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας δείχνει πρόθυμη να χορηγήσει δάνειο της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. 
Και αυτό γιατί:
Το Mega είναι μια επιχείρηση με διάφανο το παθητικό της, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι εισηγμένη. Γι’ αυτό και όσοι γνωρίζουν καλά πώς κινούνται τα πράγματα στον τραπεζικό χώρο, προβληματίστηκαν πολύ σοβαρά στο άκουσμα της είδησης. Οι άνθρωποι αυτοί αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν, σε μια περίοδο βαριάς ύφεσης και έντονων διεργασιών στον τραπεζικό χώρο, η Εθνική Τράπεζα -κυρίαρχος κρατικός βραχίονας που αρνείται να δανειοδοτήσει ακόμη και υγιείς επιχειρήσεις με πολύ καλύτερους ισολογισμούς από αυτούς του Mega (που φτάνει να χάνει 15 εκατομμύρια το χρόνο)- ξαφνικά να δείχνει διάθεση, ουσιαστικά χωρίς εγγυήσεις, να δανειοδοτήσει το κανάλι.

Οπως είναι γνωστό σε όλους τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, μετά τις εκθέσεις της BlackRock, τις επισφάλειες και τα ύποπτα μετοχoδάνεια που αυτή κατέδειξε, το σύνολο των ελληνικών τραπεζών αποφεύγει να προκαλεί συζητήσεις περί σκανδαλωδών δανείων που τις εκθέτουν στους Έλληνες και ξένους επενδυτές.

Oλη η συνέντευξη του επικεφαλής στην Κρατική Εταιρία Ατομικής ενέργειας της Ρωσίας Γιούροβιτς Θεόδωροφ .."Η Ελλάδα και η Ρωσία θα μπορούσαν να είναι ένα".


Ο Αντώνοφ Γιούροβιτς Θεόδωροφ είναι μια από τις ισχυρές φυσιογνωμίες και προσωπικότητες στη Ρωσία σε όλα τα επίπεδα . Εκτός από την ιδιαίτερη μόρφωση και παιδεία λόγω σπουδών που έχει στα πολιτικά θέματα έχει υπηρετήσει το κράτος της Ρωσίας από σημαντικές θέσεις. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΣΧΑ: Μαρία Γιαχνάκη

Σήμερα ως ο επικεφαλής στην Κρατική Εταιρία Ατομικής ενέργειας , διευθύνει όλες τις περιφερειακές σχέσεις της Δημόσιας αυτής εταιρίας κατέχοντας την θέση του Κρατικού συμβούλου Α τάξης .   

Κρατώντας  αυτή την στιγμή  την ατομική  ενέργεια της Ρωσίας , από θέσει στα χέρια του , φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πλούτος στη ζωή των Ρώσων έχει να κάνει πρώτα με τον εσωτερικό τους κόσμο κι έπειτα με όλα τα άλλα...

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΟΥ.(BINTEO)


Μιλώντας στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε οτι δεν αποκλείει παραιτήσεις βουλευτών του για να γίνουν νέες εκλογές σε συγκεκριμένες περιφέρειες, ώστε να εξαχθούν πολιτικά μηνύματα
«Αυτό δεν το αποκλείουμε. Δεν ξέρω αν θα είναι σε όλες τις περιφέρειες, θα είναι σε μία περιφέρεια, δεν το αποκλείουμε, όχι. Το σίγουρο είναι ότι θα καταψηφίσουμε», τόνισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος ερωτηθείς αν θα παραιτηθούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να γίνουν επαναληπτικές εκλογές.
"Αν μας ανοίξουν την όρεξη να τους κάνουμε κανένα καψόνι γιατί όχι;", είπε χαρακτηριστικά ο γγ της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στο Kontra Channel στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ.....ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ;;


ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ . 
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ "ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ" ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ
Aπο newsbeast
Οι αλλοδαποί βρήκαν καταφύγιο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο
Επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων μικροπωλητών έγινε το πρωί στην Πατησίων, στο ύψος του Οικονομικού Πανεπιστημίου.
Οι αλλοδαποί, στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, βρίσκοντας καταφύγιο στο χώρο του Πανεπιστημίου.
Μάλιστα, οι μικροπωλητές στο «κρυφτούλι» με τους ένστολους άρχισαν να ξηλώνουν τα παρτέρια του πεζοδρομίου και να τα πετάνε στο δρόμο με αποτέλεσμα να κλείσει για λίγη ώρα η Πατησίων...

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ : ETOIMAZOYN ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 1 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ


ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
Απο newsbeast
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Αμερικής. Σύλλογοι δασκάλων, νοσοκομειακοί, λαϊκές συνελεύσεις και διάφοροι άλλοι φορείς καλούν σε συγκέντρωση προκειμένου, όπως λένε σε ανακοίνωσή τους, να εναντιωθούν στους «φασίστες που έχουν καταλάβει τον Άγιο Παντελεήμονα».
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρονται στα «πογκρόμ» αλλά και τις «επιθέσεις σε μαγαζιά μεταναστών» και λένε χαρακτηριστικά ότι «τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής που κάνανε αυτά τα κτυπήματα είναι κίνδυνος για όλους τους κατοίκους, ντόπιους και μετανάστες».
Και για να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, στέκονται στο τελευταίο θύμα μιας ακόμη ρατσιστικής επίθεσης. Σε αυτήν δηλαδή του αιγυπτιακής καταγωγής ανθρώπου που κινδυνεύει να χάσει την όρασή του όταν του επιτέθηκαν με αλυσίδες και σκυλιά στην Πλατεία Αττικής, την ώρα που κατέβαινε από το λεωφορείο.

ΤΟ "ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ" ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΙΤΑΝΟΥ


ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ.
Απο newsbeast
«Με τσάκισε ο Γαϊτανος με τα χρυσαυγίτικα του, με νοιάζει που βγαίνει να πει ό,τι γουστάρει χρυσαυγίτικο τσαμπουκά και ρίχνει τον εαυτό του; Ένας αχταρμάς γυφτοβυζαντινού, με μέικ απ κάθε Πάσχα στα νύχια του κουτσομπολιού και στα κατεβατά υβρεολογίου».

Αυτό δήλωσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή για να δείξει με αυτά τα λόγια την αντίθεσή του στα λεγόμενα του Πέτρου Γαϊτάνου.

Τόνισε δε ότι: «Άσε μας ρε Πέτρο που δεν έχεις αφήσει παγκάρι για παγκάρι» και φρόντισε να «στολίσει» τον Πέτρο και με δυο ανέκδοτα, τα «Ο Γαϊτάνος ρίχνει "τίμιο ξύλο"» και «Ο Τσακ Νόρις δεν γνωρίζει τον Πέτρο Γαϊτάνο».

Συγγενείς ασθενή προς Γιατρούς :«Βρείτε κρεβάτι αλλιώς καλούμε τη Χρυσή Αυγή»


Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Ο Άγ. Ανδρέας», όταν συγγενείς ασθενούς που έχριζε νοσηλείας στη ΜΕΘ φέρονται να απείλησαν τους γιατρούς, προκειμένου να βρεθεί το πολυπόθητο κρεβάτι.
«Βρείτε κρεβάτι για τον άνθρωπό μας, αλλιώς θα καλέσουμε τη Χρυσή Αυγή» είναι τα λόγια που φέρονται να είπαν στους γιατρούς που εφημέρευαν, οι οποίοι τα εξέλαβαν ως απειλή, υπέβαλαν αναφορά στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και σκοπεύουν να καταθέσουν μήνυση, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γνώμη».

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου κατήγγειλαν πως δέχτηκαν φραστική επίθεση και απειλές  για κλήση της Χρυσής Αυγής από συγγενείς ασθενή που νοσηλευόταν για πολλές μέρες στην καρδιολογική κλινική. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι συγγενείς του ασθενή απαίτησαν να κάνουν έλεγχο στη ΜΕΘ για να διαπιστώσουν οι ίδιοι αν υπάρχουν κενές κλίνες,

Λύσσαξε ο παγκόσμιος εβραιοσιωνισμός με την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Η The jewish week (Η εβραϊκή εβδομάδα) είναι μία εβραϊκή εφημερίδα με παγκόσμια διανομή που καλύπτει τις τελευταίες ειδήσεις, που αφορούν τους εβραίους από τη Νέα Υόρκη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ. Είναι η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εβραϊκή εφημερίδα σε ΗΠΑ και Καναδά. Στην τελευταία της έκδοση έχει εκτενές αφιέρωμα στην Χρυσή Αυγή με τίτλο: "Το Ελληνικό νεοναζιστικό κόμμα ανέρχεται, καθώς βυθίζεται η οικονομία"
Το κόμμα Χρυσή Αυγή ρίχνει το φταίξιμο στους μετανάστες για την ανεργία, κατηγορεί τους Εβραίους για τα οικονομικά προβλήματα της ΕυρώπηςΣτα βασικά σημεία του άρθρου της αναφέρει τα εξής:

«Προετοιμάζεται η Τουρκία»

Ενημερώνει ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος μέσω facebook

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.

* ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΟΖΕΛ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ 14 ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ 3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

* Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ 8 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

* ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ/ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ / ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ...ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

* ΠΡΩΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΤΑΙ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ-ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ./ΟΝΟΜΑΤΑ 8 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

* ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΙΣΚΕΝΤΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ 6 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..../ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 12 ΗΜΕΡΩΝ.../Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.../ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΑΚΣΑΖ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ.

ΑΥΤΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ....ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ... 


ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΒΑΣΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΟΥΣ-ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ.../ΜΑΛΙΣΤΑ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ-ΙΤΑΛΙΑ.

Σέρβοι οπαδοί ύψωσαν Ελληνική σημαία μέσα στα Σκόπια

Την ώρα που η Εθνική μας κέρδιζε τη Σλοβακία, η Σερβία έχανε μέσα στα Σκόπια από την Εθνική ομάδα της FYROM, με 1-0, με γκολ του Αλβανού παίκτη της Agim Ibraimi. Το γεγονός, που σημάδεψε τον αγώνα όμως, ήταν ότι κάποιοι φιλοξενούμενοι Σέρβοι οπαδοί, σήκωσαν ελληνική σημαία και οι οπαδοί των γηπεδούχων όρμησαν με άγριες διαθέσεις, αλλά τους πρόλαβε η αστυνομία που αφαίρεσε τη σημαία από τα χέρια των Σέρβων.

 http://www.liako.gr/news/

Επίθεση της "αγωνίστριας" Ρεπούση στον Μητροπολίτη Πειραιώς

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς επιτίθενται σε κοινή δήλωσή τους, η Βουλευτής Πειραιά Μαρία Ρεπούση και η Βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη, προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ για την μήνυση που κατέθεσε κατά της θεατρικής παράστασης ”Corpus Christi”.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους: Θέμα:

 Κοινή δήλωση της βουλευτού Α΄ Πειραιά Μαρίας Ρεπούση και της βουλευτού Β΄ Πειραιά Μαρίας Γιαννακάκη για τη μήνυση που κατέθεσε ιερέας εναντίον της θεατρικής παράστασης Corpus Christi με τη συνοδεία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
«Προσβολή στα δημοκρατικά αισθήματα των Πειραιωτών είναι η κατάθεση μήνυσης κατά της θεατρικής παράστασης Corpus Christi από τη μεριά του Μητροπολίτη Πειραιά με τη συνοδεία βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Όσα ζήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το Θέατρο Χυτήριο καταδικάστηκαν από όλο το δημοκρατικό κόσμο της χώρας.
Δεν μπορούν να επιδοκιμάζονται από την εκκλησία. Δεν μπορεί η εκκλησία να συμπορεύεται με ακραίες νεοναζιστικού χαρακτήρα κινήσεις που βάλουν κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος.

http://sklantzithres.blogspot.gr/ 

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Μόσχα προς Άγκυρα: “Θα υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας”.



Σαφή προειδοποίηση επιδείνωσης των σχέσεων Ρωσίας και Τουρκίας έδωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών ύστερα από την αναγκαστική προσγείωση του συριακού Airbus A320 στο αεροδρόμιο της Άγκυρας.
«Ύστερα από το συμβάν με το συριακό αεροσκάφος, οι σχέσεις Τουρκίας και Ρωσίας θα οξυνθούν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιας συμπεριφοράς θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους.
Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, τόνισε ακόμη ότι «η Τουρκία έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των Ρώσων που βρίσκονταν στο συριακό αεροσκάφος» για να συνεχίσει λέγοντας:
«Ακόμη και αν είχαν την πεποίθηση ότι σε αυτό υπάρχει κάποιο φορτίο για τη Συρία, η Συρία δεν έχει υποστεί τυχόν διεθνείς κυρώσεις και μιλάμε για διεθνώς αναγνωρισμένες κυρώσεις που έχουν επικυρωθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας, και όχι σε μονομερείς που έχουν επιβάλλει η Ε.Ε. ή η Αμερική. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία νομική βάση, και αυτό είναι που ενοχλεί την Ρωσία, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να το αφήσει έτσι. Κατόπιν αυτών η Τουρκία θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών της», συμπλήρωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.
Η ρωσική πλευρά έχει εξοργιστεί με το περιστατικό της αεροπειρατείας επιπρόσθετα και για το λόγο ότι υπήρξαν αναφορές περί κακοποίησης και προπηλακισμού των Ρώσων επιβατών, απαιτώντας να εξηγήσεις από την Άγκυρα. Δεν είναι μόνο αυτό, καθώς το θέμα φαίνεται ότι λαμβάνει και γεωστρατηγικές διαστάσεις.
Η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας hurriyet daily αναφέρει σε χθεσινό δημοσίευμά της ότι η Ρωσία έχει εγκαταστήσει ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους S-400 στην περιοχή του Καυκάσου που στοχεύουν την Τουρκία (!) ως αντίποινα για την εγκατάσταση του ραντάρ TPY-2 μέρους της αντι-πυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ στην Μαλάτια.
Αναμφίβολα το σκηνικό των ρωσο-τουρκικών σχέσεων είναι αρκετά περίπλοκο και αναμένεται να περιπλεχτεί και άλλο, με απρόβλεπτες συνέπειες για το συνολικό κλίμα ασφάλειας στην περιοχή. (defencenet)


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!!



Συνέντευξη τύπου για τη βία και το ρατσισμό κατά αλλοδαπών οργανώνεται την επόμενη Τρίτη...Και το θέμα δεν είναι αυτό, αν και θα πρεπε να οργανώνουν συνεντεύξεις για το 1.500.000 άνεργους και τις 500.000 Ελληνόπουλα που βρίσκονται κάτω απο τα όρια της φτώχειας...
Το θέμα είναι πόσες Μ.ΚΟ. ξέρετε απο αυτές που χρηματοδοτούνται απο το κράτος συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια υποστήριξης των αλλοδαπών και γιατί όλοι αυτοί αντί να ασχολούνται με τους συμπατριώτες μας θύματα του μνημονίου ασχολούνται με τους ξένους... Δείτε λοιπόν πόσες κρατικοδίαιτες μη κυβερνητικές συμμετέχουν και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...

ΔΕΝΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ;;


TA ΚΛΑΣΙΚΑ....ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
AKOΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...

14% ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΝΕΙ Η VPRC ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ


Τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία στη δεύτερη θέση και τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη, φέρνει μια νέα δημοσκόπηση, της εταιρείας VPRC, η οποία θα δει το φως της δημοσιότητας αύριο από την εφημερίδα «Η Ελλάδα Αύριο».

Με βάση τη δημοσκόπηση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται με προβάδισμα 3,5 μονάδων (30,5%, έναντι 27% της Νέας Δημοκρατίας), όσον αφορά στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής.

Σε κάθε περίπτωση η VPRC να σημειωθεί ότι έδινε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και πριν τις τελευταίες εκλογές.

Στη νέα αυτή δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται στην τρίτη θέση με 14%, τέταρτοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ποσοστό 7%, πέμπτο το ΚΚΕ με 6,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται στην έκτη θέση, με ίδια ποσοστά με τη ΔΗΜΑΡ, στο 5,5%....

ΠΑΠΑ-ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗΣ:''ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ...ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ''...!!!!

Φοβερή αποκάλυψη του συνταξιούχου καθηγητή της Νομικής, παπα-Κώστα Μπέη, στις 11.20 το βράδυ της περασμένης Τρίτης 9-10-2012, στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη στο «Αρτ» (πρώην «Τηλεάστυ»):

Ο 90χρονος Ήρωας της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, «δουλεύει» αγρίως τον Ελληνικό Λαό στο θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων!..

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΑΥΓΗΣ»


Συμμορία η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" και "κοινωνικό φαινόμενο" οι κουκουλοφόροι με βάση το κύριο άρθρο της χθεσινής "ΑΥΓΗΣ", με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά προς την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ", κατ' οικονομίαν (;) αποκαλούμενου Σαμαρά μόνον, τον οποίο το αριστερό έντυπο χαρακτηρίζει οιονεί κουκουλοφόρο.

Είναι απολύτως προφανές ότι η "ΑΥΓΗ" δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους κουκουλοφόρους και το "αγαθοεργό" τους έργο, το οποίο κατανοεί, αν δεν ενθαρρύνει και ίσως -τεχνηέντως έστω- επικροτεί. Το "θα κατέβουν οι κουκούλες" των αντιεξουσιαστών από τον πρωθυπουργό ενοχλεί την "ΑΥΓΗ" και τον ΣΥΝ που την χρηματοδοτεί, την ίδια ώρα που δεν το κρύβει ότι "'οταν οι πολίτες βογκάνε από τα αντικοινωνικά μέτρα, είναι εύλογο να κατεβάσουν τις κουκούλες όσων απεργάζονται την κοινωνική καταστροφή". Συνεπώς υπάρχουν "καλοί" και "κακοί" κουκουλοφόροι...
Είναι σαφές ότι το κύριο κομμστικό δελτίο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ διολισθαίνει σε ένα επικίνδυνο δρόμο διλημμάτων προς τους πολίτες, ενώ το ζητούμενο πρέπει είναι η δημιουργική σύγκρουση των ιδεών και των πολιτικών προτάσεων, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν ασφαλώς και σαφώς ποιοί ζητούν την ψήφο τους και γιατί, πολλώ μάλλον υπό τις σημερινές συνθήκες ακραίας δοκιμής των αντοχών του λαού μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εμφανίζεται, πλέον, να λειτουργεί ως εκβιαστής των πολιτών και της ψήφου τους στην κάλπη, μέσω εκβιαστικών διλημμάτων, τα οποία τείνουν να αποτελέσουν "μανιέρα" της πολιτικής του συμπεριφοράς...

NA KAI ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ...ΑΝΕΓΕΙΡΑΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ.


ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΗΡΩΩΝ
Απο taxalia
Παρούσα η στρατιωτική ηγεσία
Στην Αθήνα και συγκεκριμμένα σε αίθουσα του πολεμικού Μουσείου, έγινε η τελετή των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του ήρωα της Ελληνικής Επαναστάσης του 1821, Σουλιώτη Οπλαρχηγού Μάρκου Μπότσαρη, ο οποίος θυσιάστηκε για τη λευτεριά της Πατρίδας.
Παραβρέθηκαν τιμητικά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Αντώνη Τσαντηράκη, τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη, ΠΝ, τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Μαζαράκη - Αινιάν, ΠΝ και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Επίσης στα αποκαλυπτήρια παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους απόγονοι των Μποτσαραίων και των Τζαβελλαίων.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε χθες 16-10-2012 στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, όπου και θα βρίσκεται πλέον μόνιμα ο ανδριάντας, ο οποίος αποτελεί δωρεά του Δημήτρη Τάσσιου (Jim Tassio) και φιλοτεχνήθηκε από τον γλύπτη Νικόλαο Κοτζιαμάνη.
Ο αετός του Σουλίου, Μάρκος Μπότσαρης, θα ατενίζει την Αττική γη σφίγγοντας τα όπλα του, αλλά και τα δόντια του για το σήμερα

Η ροζ αριστερά ξαναχτυπά: Καταγγελία σύριζα γιατί η ΕΡΤ έκοψε σκηνή με φιλί μεταξύ ανδρών!!! (Μία από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις του Ξύριζα για τα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο...)

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολιάζει την κομμένη σκηνή με το φιλί στο σήριαλ "Downton Anbbey" που έκανε πρεμιέρα στη ΝΕΤ, κάνοντας λόγο για περιστατικό λογοκρισίας, σκοταδισμού και ομοφοβίας. Διαβάστε την ανακοίνωση:
" Μετά τους χρυσαυγίτικους τραμπουκισμούς στο Corpus Christi, χτες βράδυ σημειώθηκε νέο περιστατικό λογοκρισίας, σκοταδισμού και ομοφοβίας.

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...!!! ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ...!!

Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε.) ο οποίος εκπροσωπεί τις χιλιάδες κληρικών της Πατρίδος μας, ενημέρωσε την Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Επιτροπή Αγώνος κατά της κάρτας του πολίτη – ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, ότι θα συμμετέχει... 

στην μεγαλειώδη συγκέντρωση που θα γίνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στις 3:00 απογευματινή στο Πεδίον του Άρεως, με πορεία προς την Βουλή των Ελλήνων για επίδοση ψηφίσματος.
Επίσης το Ινστιτούτο Καταναλωτών (Ι.Ν.Κ.Α.) δήλωσε ότι θα συμμετάσχει και αυτό στη μεγαλειώδη συγκέντρωσή μας, καλώντας τους καταναλωτές να αντιδράσουν στα σκοτεινά σχέδια των αγορών.
Κλήρος και Λαός την Κυριακή υψώνουν δυναμικά τη φωνή τους προς την Κυβέρνηση και δηλώνουν:
ΟΧΙ σκλάβοι, δούλοι και γκαρσόνια των «συμμάχων» της Ευρώπης.
ΟΧΙ στην ενοχοποίηση και πτωχοποίηση των λαών.
Φταίνε οι κυβερνώντες και όχι οι λαοί.
ΟΧΙ στη Δικτατορία των Αγορών που με όργανό τους την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση απειλούν τη Ζωή, την Ελευθερία και την περιουσία του πολίτη.
ΟΧΙ στην νέα ηλεκτρονική Ταυτότητα – Κάρτα Πολίτη.
ΟΧΙ στην αριθμοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου.
ΟΧΙ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

stoxos.gr

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ !!!

Σάλος προκλήθηκε στο 7ο Λύκειο Πολεμιδιών, όταν μαθητές κατέβασαν την τουρκική σημαία η οποία βρισκόταν έξω από τον καθηγητικό σύλλογο και ανέβηκε στα πλαίσια της συμμετοχής του σχολείου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Project Comenius. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά την συνεργασία σχολείων από την Τουρκία, την Ισπανία, τη Ρουμανία, τη Λιθουανία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Εσθονία, την Τσεχία, την Κύπρο και την Βουλγαρία.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και καθηγητές οι οποίοι ταξιδεύουν με μαθητές στις χώρες που προαναφέραμε. Το περιστατικό έγινε την Δευτέρα το πρωί, όταν μαθητές, έκπληκτοι αντίκρισαν μεταξύ άλλων σημαιών την τουρκική, έξω από τον καθηγητικό σύλλογο του σχολείου τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, η τουρκική αποστολή αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Κύπρο, επικαλούμενη πολιτικούς λόγους, δείχνοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά, ότι δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία, ούτε σε αυτό το επίπεδο.
Μαθητές, μη μπορώντας να βλέπουν την τουρκική σημαία στο σχολείο τους, την αφαίρεσαν. Λίγο αργότερα, δέχθηκαν απειλές από καθηγητές, ότι θα αποβληθούν αν δεν επιστρέψουν τη σημαία. Σημειώνεται ότι οι καθηγητές του σχολείου υποστήριξαν ότι ανέβασαν τη σημαία προκειμένου να θίξουν την τουρκική αποστολή η οποία αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Κύπρο.
http://www.liako.gr/news/

Συναγερμός για επιστροφή της φυματίωσης

Πλήρη αιφνιδιασμό έχει προκαλέσει η φυματίωση στο σύστημα Υγείας.
Μεγάλα νοσοκομεία, όπως το «Σωτηρία» δυσκολεύονται να προμηθευτούν τα τεστ δερματολογικής αντίδρασης (μαντού) από το Ινστιτούτο «Παστέρ». Το νοσοκομείο καταβάλλει το ποσό που απαιτείται για τα τεστ, αλλά το Ινστιτούτο δεν μπορεί να εκδώσει απόδειξη, καθώς δεν διαθέτει φορολογική ενημερότητα!
Αλλα νοσηλευτικά ιδρύματα δεν διαθέτουν τα αναγκαία φάρμακα, ενώ το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει και να θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς, κυρίως μετανάστες. Το μηνιαίο κόστος για τη φροντίδα των ασθενών είναι 50 ευρώ (εάν ξεκινήσει έγκαιρα) και...
εκτινάσσεται στα 3.000 ευρώ εάν η θεραπεία καθυστερήσει και αναπτυχθεί ανθεκτικός βάκιλος!

Ο "LIFESTYLER" ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ H "ΜΥΓΑ" ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΤΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

"ΜΥΓΑ" ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ "LIFESTYLER" O ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ...ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ LIFESTYLER ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... 

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΕΓΙΝΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;


ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ;; ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;
TOYΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΩΣ...;; 
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ Η ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ;;
Ξαφνική άσκηση με σενάριο εξουδετέρωσης εντος κατοικημένης περιοχής διέταξε νωρίς το πρωί ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος. 
Η άσκηση η οποία ενεργοπίησε αιφνιδιαστικά τμήματα Ειδικών Δυνάμεων, εγινε στην Αξιούπολη. Το σενάριο προέβλεπε εισβολή ενόπλων ομάδων σε κατοικημένη περιοχή της Αξιουπολης τους οποίους κλήθηκαν να εξουδετερώσουν οι άντρες των Ειδικών Δυνάμεων.
Σύμφωνα με πηγή του ΓΕΕΘΑ με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τις πρωινές ώρες της 17 Οκτωβρίου, στα πλαίσια άσκησης ¨Πυρπολητής 9¨, ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βορείου Τομέα με σκοπό την άμεση εξουδετέρωση εχθρικών ενόπλων τμημάτων ανορθόδοξου πολέμου εντός κατοικημένου τόπου. Η άσκηση διεξάγεται στην περιοχή Αξιούπολης, Πολυκάστρου, υπό τον έλεγχο της 1ης Στρατιάς.
Είναι η πρώτη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα όπου οι ασκήσεις Πυρπολητής διαδέχονται η μία την άλλη που δίνεται εντολή για σενάριο άσκησης εντός κατοικημένων περιοχών.

ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ


ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΑΧΝΕΣ
Απο Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Με 218 ψήφους υπέρ, ένα λευκό κι ένα "παρών" η Ολομέλεια της βουλής ενέκρινε την άρση ασυλίας του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση. Να τονιστεί πως ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης ζήτησε ο ίδιος την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Πάγια πολιτική θέση της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση των προνομίων των βουλευτών όπως η ασυλία.
Σημαντικές λεπτομέρειες:
- το αίτημα για την άρση της ασυλίας του συναγωνιστή Μπαρμπαρούση έφτασε στη βουλή σε χρόνο ρεκόρ, την ίδια ώρα που άπειρα ανάλογα αιτήματα έχουν πιάσει αράχνες σε διάφορα γραφεία εισαγγελέων. 
- την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται στην Ολομέλεια της βουλής τα αιτήματα για άρση ασυλίας άλλων τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
- στην ίδια ψηφοφορία σήμερα η βουλή απεφάνθη ότι δεν αίρεται η ασυλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου.


"ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" Ο Π. ΓΑΙΤΑΝΟΣ : ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ Χ.Α -ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ TA CD ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ (βίντεο)

Απο eglimatikotita.gr
Τους χάλασε την "μανέστρα" σήμερα ο Πέτρος Γαϊτάνος....
Είναι δυνατόν να πηγαίνει κόντρα στη γραμμή των διαπλεκόμενων ΜΜΕ..και στην αριστερή υστερία?
Ο Γαϊτάνος .ομως δεν είπε παράλογα πράγματα...Δήλωσε όλα αυτά που λέει η πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας.Όσο και να μην αρέσουν σε κάποιους,όσο και να το παλεύουν μέσα τους και να μην θέλουν να το πιστέψουν,αυτά λέει ο απλός κόσμος..έξω στην πραγματική κοινωνία...Τα ακούς παντού,στις λαϊκές,στα καφενεία,στις παρέες,στα γήπεδα,στον δρόμο.

Οι δηλώσεις περιληπτικά..."Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής".Το κόμμα πράττει σωστά!!! Ο γνωστός καλλιτέχνης τονίζει πως οι Νεοέλληνες τον θλίβουν και δεν του αρέσουν ως λαός, ενώ αποκαλύπτει πως και εκείνος πολλές φορές θα ήθελε να κάνει αυτό που κάνουν οι Χρυσαυγίτες σπάζοντας τα CD στα κεφάλια των μαύρων που τα πουλάνε! Στη συνέχεια υποστηρίζει πως προτιμά να ξεφεύγει η Χρυσή Αυγή, παρά να λούζεται από την χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών…
Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής..

ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΜΠΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ!
Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει τι έγινε με τον Μπίστη και τους Χρυσαυγίτες
Στο Φλοίσβο βρέθηκε το πρωί ο γνωστός Χριστιανοφάγος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Μπίστης. Εκεί του επιτέθηκαν πάνω από 3.000 Χρυσαυγίτες κρατώντας στα χέρια..
ασημένιες σφαίρες, ξύλινους σταυρούς με μυτερές άκρες και Ευαγγέλια. Το πρώτο κύμα επιθέσεων, το αναχαίτισε ο γενναίος βουλευτής, με ένα φύσημα. Ρούφηξε τον αέρα του Πειραιά και ξεφύσησε με μανία, ως άλλος Ποσειδώνας. Εκατοντάδες φασίστες, χίτες, ταγματασφαλίτες και λοιποί σοσιαλιστές βρέθηκαν στα βρώμικα νερά του Σαρωνικού.
Το δεύτερο κύμα ήταν επιθετικότερο κι ο χοντρός ήρως κουρασμένος.
Έτσι αρκέστηκε σε μια γρήγορη περιδίνιση του εαυτού του, που δημιούργησε έναν κρατήρα, ο οποίος απορρόφησε τους ακροδεξιούς....

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΒΕΤΙΑ: Η νέα διαφήμιση της Swiss Air προσβάλλει τους μουσουλμάνους

Η διαφήμιση της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ελβετίας. προσβάλλει τους μουσουλμάνους, οι οποίοι θεωρούν το νέο της σλόγκαν «Ο σταυρός είναι ένα κεφάλαιο», προκλητικό.
Η τελευταία διαφημιστική εκστρατεία της ελβετικής εταιρίας δεν πέρασε απαρατήρητη. Στις μεγάλες αφίσες που υπάρχουν σε όλη την περιφέρεια Sarine, δείχνουν την ελβετική σημαία, που συνοδεύεται από το σύνθημα "Kreuz ist Trumpf", που σημαίνει κυριολεκτικά «ο σταυρός είναι ένα κεφάλαιο ή ένα ατού», ή το «τυχερό τριφύλλι/σπαθί» για τους οπαδούς του Jass, ενός παραδοσιακού παιχνιδιού με τραπουλόχαρτα. Αυτή η διπλή έννοια δεν είναι όμως κατανοητή από όλους.

18 Οκτωβρίου 1981: Μπαίνουν τα θεμέλια της νέας Ελλάδας, των πρασινοφρουρών, της μίζας και της ρεμούλας, της Ελλάδας της αλλαγής...

Στη μέση της εβδομάδας που αρχίζει σήμερα, θα είναι Πέμπτη 18 Οκτωβρίου. Στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια θα κρίνεται η οικονομική τύχη της Ελλάδος, αλλά μάλλον η απόφαση θα πάρει αναβολή κι αν είναι να έρθουν τα λεφτά που θα μας σώσουν, αν είναι ποτέ να έρθουν, θα έρθουν προς το τέλος του Νοεμβρίου.

Επομένως, η 18η Οκτωβρίου 2012, μάλλον δεν θα μείνει στην Ιστορία, όπως έμεινε η 18η Οκτωβρίου του 1981.

18 Οκτωβρίου 1981! Τι ημέρα ήταν εκείνη! Και τι νύχτα! Ολοι οι Ελληνες, όλη την ημέρα στις κάλπες κι όλη τη νύχτα μπροστά στις τηλεοράσεις! Τα κανάλια να δίνουν τα αποτελέσματα και κάθε τόσο να προβάλουν έναν χάρτη της Ελλάδας, που όλο και περισσότερο πρασίνιζε. Σύμφωνα με τις...

Wall Street Journal : Κερδίζει σε δημοτικότητα η Χρυσή Αυγή


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ "ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ" ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΣ
Απο newsit
Στο φαινόμενο Χρυσή Αυγή αναφέρεται για μια ακόμη φορά η εφημερίδα Wall Street Journal, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα κόμμα που εκμεταλλευόμενο τον θυμό και την ανασφάλεια του ελληνικού λαού, εξελίχθηκε από κόμμα του περιθωρίου σε «παίκτη» της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
 Εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κρίσης μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή που κινούταν στο περιθώριο, κατόρθωσε να συγκεντρώσει περίπου 7% και 18 έδρες στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, υπογραμμίζει η WSJ.
 Η εκλογική επιτυχία που ξεκίνησε το 2010, όταν ο επικεφαλής του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος κέρδισε μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας και κορυφώθηκε στις πρόσφατες εκλογές.
 Το κόμμα συνεχίζει να κερδίζει σε δημοτικότητα, αναφέρει η WSJ, επισημαίνοντας ότι πλέον οι δημοσκοπήσεις τους ανεβάζουν στην τρίτη θέση, ενώ γκάλοπ της Public Issue το οποίο επικαλείται η εφημερίδα, το 21% δηλώνει ότι έχει θετική θέση για το κόμμα.

ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΩΣ "ΛΑΓΟΣ" Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.



TAΚΤΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ "ΛΑΓΟΣ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΥΒΕΛΗΣ.
ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠ'ΕΞΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ "ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;

Ευθεία απειλή ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να ψηφίσει τις απαιτήσεις της Τρόικα για τα εργασιακά διατύπωσε ο Φώτης Κουβέλης αμέσως μετά την τρίωρη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων υπό τον Αντώνη Σαμαρά.
Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που αξιώνει η Τρόικα για τα εργασιακά
Δριμεία επίθεση εναντίον των εκπροσώπων των δανειστών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει τα μεέτρα που αξιώνει η Τρόικα για τα εργασιακά.
«Δεν είναι διαρθρωτική αλλαγή η ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα των αναρχικών.



Σταθάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Οι αναρχικοί δεν είναι άκρα, δέχονται την ελευθερία του λόγου!
Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν το κρύβουν πως είναι κατ΄ουσίαν οι προστάτες των αντιεξουσιαστών - αναρχικών και των λοιπών μπαχαλάκηδων. Κι όλα αυτά στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου βεβαίως. Τρανές αποδείξεις τα χθεσινά λεγόμενα δυο εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεόραση.

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ... ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΔΡΥΟΥΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ".



ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ... ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...

Τα κρούσματα ρατσιστικής βίας θέλουν να… προλάβουν στα σχολεία της Κρήτης. Γι’ αυτό η ΕΛΜΕ Ηρακλείου προχωρά στη σύσταση ομάδας εργασίας με αφορμή τα τελευταία περιστατικά που έχουν λάβει χώρα σε σχολεία του νομού.

Η ΕΛΜΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της, όπως λέει το prismanews.gr, ότι:

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟ.



ΠΕΡΙ ΨΕΥΤΟ-ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΗΡΩΩΝ

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ  ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ  ΠΑΥΛΟ.

Διαβάζοντας το άρθρο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιατίστης Παύλου αλλά και αισθανόμενος πολύ ενοχικά που δεν έδωσα και εγώ  ως Ιερέας Μαρτυρία Χριστού, την στιγμή που άλλοι απλοί  λαϊκοί στο Χυτήριο  δάρθηκαν και συνελήφθησαν… στο όνομα του υβρισθέντος Ιησού Χριστού, μου ήρθε αυθόρμητα να δημοσιεύσω το συναξάρι της Αγίας Ράϊδος της Παρθένου.

Η Αγία Ραΐς(Ημέρα μνήμης 23/9) από 12χρονών έγινε μοναχή. Όταν κάποτε πήγε στην πηγή, μαζί με άλλες παρθένες, για να φέρει νερό, είδε πλήθος χριστιανών τους οποίους είχε δεμένους ο ηγεμόνας Λουκιανός. Τότε και αυτή πήγε και έσμιξε με το πλήθος αυτό. Κατόπιν με ευτολμία παρουσιάστηκε μπροστά στον ηγεμόνα, περιγέλασε τους θεούς του και τον έφτυσε κατάμουτρα, επειδή και αυτός ειρωνεύτηκε τον Χριστό. Αμέσως τότε τη βασάνισαν φρικτά και στο τέλος την αποκεφάλισαν, παίρνοντας έτσι το αμάραντο στεφάνι του μαρτυρίου.

 Τα συμπεράσματα δικά σας!

Την ευλογία σας.

Π.Διονύσιος  Ταμπάκης
Ι.Ναός Γενεσίου της Θεοτόκου Ναυπλίου.

Βλάσφημη έκθεση και στη Σερβία για τον Χριστό!! Απίστευτο - Θίχτηκαν και οι μουσουλμάνοι εκεί και ζήτησαν την απαγόρευσή της!!!

Μια έκθεση μιας λεσβίας Σουηδέζας φωτογράφου που παρουσιάζει γνωστές ιστορίες της Καινής Διαθήκης με πρωταγωνιστές ομοφυλόφιλους και λεσβίες, άνοιξε στο Βελιγράδι, εν μέσω ισχυρών διαμαρτυριών από χιλιάδες ορθόδοξους χριστιανούς και ακτιβιστές. 

Η πόλη αναγκάστηκε να ακυρώσει την ‘παρέλαση της ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας’ φοβούμενη ότι δεν θα υπήρχαν αρκετοί αστυνομικοί για να διατηρήσουν την τάξη στην πόλη.

Η ΡΩΣΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕ ΑΓΗΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!

Η Ρωσία ζήτησε επίσημα στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να συμμετάσχει και άγημα πεζοναυτών από το ρωσικό αποβατικό "Νοβοτσερκάσκ" του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας το οποίο έχει περίπου 350 πεζοναύτες και κάπου 35 ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ σε ετοιμότητα ανάληψης δράσης μεταφέρει Ρώσους πεζοναύτες. Είναι οι ίδιοι που παρέλασαν και στην Λήμνο, ξεσηκώνοντας θύελλα ενθουσιασμού μεταξύ των κατοίκων του νησιού.
Ο προγραμματισμός της επίσκεψης του πλοίου προβλέπει να βρίσκεται 26 με 29/10 και οι Ρώσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις αφού απολαμβάνουν πρωτοφανείς εκδηλώσεις αγάπης των πολιτών προς το πρόσωπό τους και αυτό που αντιπροσωπεύουν.
Μάλιστα ένα φαινομενικά άσχετο γεγονός, η ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΟΚ από τον ομογενή Ρώσο βουλευτή και βαθύπλουτο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδη και η πολύ καλή πορεία της ομάδας έχουν δημιουργήσει κλίμα λατρείας στην Θεσσαλονίκη για τους Ρώσους.
Οι Ρώσοι επιθυμούν να παρελάσουν με το άγημα των πεζοναυτών στην Θεσσαλονίκη. Μένει να δούμε αν τους δοθεί και η άδεια για κάτι τέτοιο από την κυβέρνηση. Το μήνυμα που θα περάσει σε μια τέτοια ενέργεια θα έχει τεράστια γεωπολιτική σημασία για την χώρας μας και ειδικά για την γείτονα Τουρκία. (makeleio)

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ...


 "Έξι μήνες μου πήρε να φύγει από μέσα μου η φυσική οργή της αντιστροφής"(Απο τα ... χαστούκια)....OYTE 5 MHNEΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΛΙΑΝΑ ....
Απο iefimerida
Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις μήνες από το χαστούκι που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη η Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής, όμως η βουλευτής του ΚΚΕ δεν το έχει ξεχάσει και αναφέρεται με διόλου κολακευτικά λόγια στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος και το ΡΙΚ η βουλευτής αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας: «Είναι εξαιρετικά θλιβερό να γίνεται τμήμα της πολιτικής ζωής και ο άνθρωπος που το διέπραξε να θεωρείται κύριος. Δεν πρόσεξε κανείς τον διάλογο και την ουσία των πραγμάτων. Έγινε κακοήθης εκμετάλλευση του γεγονότος. Δεν ήταν τόσο ευρύ, ήταν τόσο προβεβλημένο ως ευρύ. Και σ' αυτό φταίνε οι συνάδελφοι μου στα ΜΜΕ και οι «αριστεράκηδες».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Έκανα μια πράξη αξιοπρέπειας το να σηκωθώ όρθια. Δεν θα έπαιζα ξύλο. Ο ήρωας αυτού του επεισοδίου είναι σήμερα πρόσωπο lifestyle. Σ' αυτές τις βαρβαρότητες απαντάς με πολιτισμικό τούβλο, για να καπακώσεις την ασχήμια. Το μόνο που του χρειάζεται είναι να πάρεις ένα πολιτισμικό τούβλο και να του το πετάξεις στο κεφάλι. Το χαστούκι πυροδότησε την αντίληψη πως όλα είναι θεμιτά στην κρίση στο πολιτικό λεξιλόγιο. Δεν με ενδιαφέρει το ότι συνυπάρχουμε στην Βουλή. Ποιος ασχολείται μ' αυτή τη μύγα; Νομίζεις ότι ασχολούμαι μ' αυτή τη μύγα;

Υπό παρακολούθηση ισλαμικοί πυρήνες στην Αθήνα... Περιμένουν κάτι;

 
 
Φόβους για εξέγερση ισλμιστών που ζουν στην Ελλάδα διατυπώνουν ευθέως αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στις υπηρεσίες ασφαλείας για υψηλή πιθανότητα πρόκλησης ταραχών στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ήδη επικρατεί ανησυχία για την εσωτερική κατάσταση ασφάλειας μετά τις πρόσφατες διαδηλώσεις των μουσουλμάνων και το κάλεσμα του ηγέτη της Αλ Κάϊντα Α.Ζαουάχρι για διαδηλώσεις και επιθέσεις κατά αμερικανικών στόχων.

Πάντως σημαντικός αριθμός των εν Ελλάδα ισλαμστών ηγετών, καθώς και αυτοσχέδια τζαμιά έχουν τεθεί υπό στενή παρακολούθηση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΞΑΝΑ: ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. Η συγκυβέρνηση δεσμεύτηκε να «φιλοξενήσει» στην Ελλάδα 20.000 «πρόσφυγες» από τη Συρία!



ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΥΡΙΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ", ΔΗΛΑΔΗ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ; ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ, Ο ALEXIS.


Η παρακάτω ανατριχιαστική είδηση προέρχεται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και μας ενημερώνει περί επίσημης δέσμευσης της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης της Πασοκ-νεοδημοκρατικής Αριστεράς για «φιλοξενία» στην Ελλάδα 20.000 –σε πρώτη φάση- «προσφύγων» από τη Συρία. Ιδού:
«H Ελλάδα προετοιμάζεται να φιλοξενήσει 20 χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία, στο πλαίσιο του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών για την υποδοχή προσφύγων, αναφέρει στη σημερινή του έκδοση το πληροφοριακό δελτίο για ευρωπαϊκά θέματα Agence Europe, επισημαίνοντας πως σύμφωνα με διπλωματική πηγή, το θέμα της φιλοξενίας Σύρων «ενδέχεται να συζητηθεί στο επόμενο Συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ», στο Λουξεμβούργο, αλλά και ότι «αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο».

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ! ΤΑ... ΝΕΑ ΗΘΗ ΤΩΝ ΝΕΟ...ΛΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!



Οι νεολαίοι του Τσίπρα με σύνθημα «Χρέος της γενιάς μας η ανατροπή» απέδειξαν ότι έχουν άλλα ήθη, τα οποία μπορούν να φέρουν την ανατροπή στην Ελλάδα και η ελληνική κοινωνία μπορεί να βασιστεί πάνω τους.

Το σκηνικό είχε στηθεί με καντίνες στο δρόμο, όπου δεν έκοβαν πουθενά απόδειξη, ενώ δεν πρέπει κανείς από όσοι επισκέφτηκαν το φεστιβάλ να πέταξε κάποιο σκουπίδι από τα φαγητά , τις μπύρες και τα τσιγάρα σε κάδο, αφού ο χώρος θύμιζε πιο πολύ χωματερή και όχι κάποιο πολιτιστικό και πολιτικό φεστιβάλ. Τα κρεμασμένα πανό πάντως, έδιναν τον ανάλογο τόνο "αγωνιστικότητας" , απέναντι μάλιστα από τις σκοπιές,αφού το φεστιβάλ έγινε στο λεγόμενο πάρκο στρατού, όπου φιλοξενούνται μεταξύ άλλων και στρατόπεδα...

Πραγματική.... "ανατροπή"

parapolitika.gr 

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΛΕΝΕ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ(βιντεο)


Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός, μιλάει για τους μουσουλμάνους μαθητές οι οποίοι επωφελούνται με νόμο του Ελληνικού Κράτους και εισάγονται στα Ανώτατα Ιδρύματα Εκπαίδευσης με χαμηλότερο βαθμό σε σχέση με τους Ελληνες .
Δείτε  την αντίδραση των κομμουνιστών του ΠΑΜΕ οταν ακούν αυτό:

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Έκτακτο : Κάλεσαν εφέδρους καταδρομείς για προετοιμασία προάσπισης της ΑΟΖ!


 Έκτακτη άσκηση-ενημέρωση εφέδρων καταδρομέων εκτελέστηκε στην ΣΕΑΠ της Κρήτης με την πρόσκληση και επιχειρησιακή ενημέρωση 135 εφέδρων των οποίων χώρος ανάπτυξης σε περίπτωση κρίσης προβλέπεται να είναι το Καστελόριζο, η Κάρπαθος και η Σαρία που ελέγχει τον δίαυλο με την Ρόδο. Η Σαρία καλύπτει την δεύτερη έξοδο, μετά τον δυτικό δίαυλο Κρήτης-Κυθήρων, από την Μαύρη Θάλασσα και το Αιγαίο προς την Μεσόγειο .
Σήμερα το πρωί στην  Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, στο χώρο όπου γίνονται και οι συγκεντρώσεις των Δοκίμων Αξιωματικών Πεζικού, οι έφεδροι ενημερώθηκαν από αξιωματικούς της Ανωτέρας Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) και της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.

Σκοπός της άσκησης ήταν ...

"ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το …“Χυτήριο” της νεοταξικής θολοκουλτούρας.


Προς θολοκουλτουριαρέους  καλλιτέχνες  και λοιπές 'δημοκρατικές' δυνάμεις:
Μπράβο ρε, που υπερασπίζεστε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, μόνο σε ότι  ξεφτιλίζει τα ιερά και τα όσια αυτού του λαού.
Μπράβο που στέκεστε αλληλέγγυοι σε Μουσουλμάνους όταν τους καίγεται το Κοράνι, αλλά όχι σε Ελληνες Χριστιανούς όταν τους βρίζουν την πίστη τους.
Μπράβο που είστε οι μπροστάρηδες για να κατέβουν οι εικόνες από τα δικαστήρια, να σταματήσουν οι προσευχές στα σχολεία  και οι παρελάσεις που μας θυμίζουν ποιοι είμαστε.
Μπράβο που φτιάχνεται βιβλία Ιστορίας όπως γουστάρετε, για να σβήσετε την μνήμη μας.
Εχετε το θράσσος να τα προωθείτε όλα αυτά, χωρίς να έχουμε δικαίωμα να αντισταθούμε!
Μα τι είστε εσείς; Ακόμα και οι κατακτητές σεβάστηκαν τις αξίες αυτού του λαού...