Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αυτός δεν θα ψήφιζε ΠΟΤΕ Χρυσή Αυγή! Εσύ;


Τιμώρησε στις 18 και 25 του μηνός το Σύστημα με την ψήφο σου!

ΔΑΒΙΔ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ: “ΧΩΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕΣΑ”-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ American Jewish Committee ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.

Απο makeleio.gr
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε όποια ρεπορταζ έκανε σχετικά με τα όσα γίνονται στην Ελλάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια, δεν έπεσε παρά πολύ λίγες φορές έξω. Όπως είμαστε λοιπόν σε θέση να γνωρίζουμε, τις τελευταίες ώρες στο Μαξίμου υπάρχει “απευθείας σύνδεση” με το Αμερικανοσιωνιστικό λόμπι που δίνει έντολές για την έκβαση των ανοιχτών ακόμα υποθέσεων όσον αφορά τις 4 απολογίες βουλευτών της Χ.Α. Όπως ήδη είναι γνωστό από τη Δευτέρα στις 9.30 έχει στηθεί το γνωστό τηλεοπτικό σόου. Κανάλια, κάμερες, link, βάν εξωτερικών μεταδόσεων και κυνηγητό. Στη Λουκάρεως στήνεται ένα άλλο προεκλογικό σκηνικό αφού ήδη κλήσεις σε τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να απολογηθούν στις 5 Μαίου εστάλησαν από τις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητροπούλου.

Συνέντευξη του Λάμπρου Φουντούλη, πατέρα του Γιώργου Φουντούλη ,στο Alpha Ράδιο (βίντεο)

Απο xryshaygh.com :
O Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha.
«Ζύγισα τις καταστάσεις και αποφάσισα με καθαρό θυμικό να κάνω προσφορά τον πόνο και τη θλίψη μου. Κανένα άλλο κόμμα δεν με κάλεσε στο ευρωψηφοδέλτιό του γιατί είμαι ο πατέρας του φασίστα», δήλωσε στον Αlpha 989 ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του 27χρονου Γιώργου ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ : Eκαψαν ζωντανούς ρωσόφωνους οι Ουκρανοί στην Οδησσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Οδησσό: Όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ τουλάχιστον 38 ρωσόφωνοι κάηκαν ζωντανοί από πυρκαγιά σε κτίριο που στεγάζει εργατικά σωματεία, ύστερα από φωτιά που έβαλαν φιλοκυβερνητικοί διαδηλωτές και νεοναζιστές του "Δεξιού Τομέα".
Επιπρόσθετα τουλάχιστον 50 άτομα εκ των οποίων 10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Κιέβου.
Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν στην Οδησσό όταν ρωσόφωνοι συγκρούστηκαν με εξτρεμιστικά στοιχεία και οπαδούς ομάδων από την Οδησσό και το Χάρκοβο αλλά και κυβερνητικούς διαδηλωτές.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΑΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ & ΣΙΑ.

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ) ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΣ Χ.Α ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΑΓΑΠΗΤΩΝ" ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ & ΣΙΑ
Ενώπιον ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών και των εκλογικών δεδομένων βρίσκεται το πολιτικό σύστημα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την πρώτη απόφαση που θα λάβει το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου για το εάν μπορούν να συμμετάσχουν ή όχι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στις επικείμενες εκλογές για δήμους και περιφέρειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr θεωρείται πολύ πιθανόν να απαγορευθεί η συμμετοχή των κατηγορούμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ… ΖΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Πονάνε και… τσούζουν πολύ την ελαφροδεξιά του φον Αντωνάκη, οι εκλεκτές υποψηφιότητες στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, που καταρρίπτουν τις ανόητες θεωρίες περί «άξεστων», «αγράμματων» και «τραμπούκων». Ειδικά δε, αυτές των στρατιωτικών, που κονιορτοποιούν τις όποιες ελπίδες της νουδούλας για επιστροφή των εκατοντάδων χιλιάδων ενστόλων (και των οικογενειών τους…) στο μαντρί της. Έτσι, τα παγωμένα (λόγω των εξελίξεων…) παπαγαλάκια, έχουν λάβει εντολές να κάνουν λυσσασμένες επιθέσεις κατά όσων ενστόλων επιλέγουν το δρόμο της Τιμής και του Καθήκοντος. Συνάμα, δείχνουν και τη… ζήλεια τους, γιατί οι δικοί τους υποψήφιοι είναι κατωτάτου επιπέδου. Δείτε, λοιπόν, αυτό το μείγμα πανικού και ζήλειας, με αφορμή τον δεύτερο στρατηγό που εντάχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής (από το φόλα σαμαρικό antinews): 

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ : Βερναρδάκης-VPRC...Τo χαμηλότερο ποσοστό που μπορεί να πάρει η Χρυσή Αυγή είναι 10% (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι διάφορες «μαϊμού» δημοσκοπήσεις να προσπαθούν διακαώς να εμφανίσουν «πτωτικές τάσεις» για την Χρυσή Αυγή, όμως η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από τις εντολές Μιχελάκη προς τους δημοσκόπους.
Αυτή την έμμονη προσπάθεια για «ψαλίδισμα» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής είναι εμφανής στον Ελληνικό Λαό, όπως και οι πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από αυτή την προσπάθεια.
Ο Χρ. Βερναρδάκης ως επιστημονικός σύμβουλος της VPRC γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση και τα πραγματικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων και ανέλυσε την κατάσταση, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ3. Εκεί ερωτώμενος για τα ποσοστά των κομμάτων είπε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικώς ρευστή, αφού υπάρχουν πολλές μεθοδολογικές δυσκολίες στις δημοσκοπήσεις, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το υψηλό ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου που παρουσιάζουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Σύμπτωση»: Και οι δύο «αγιοποιηθέντες» Πάπες ήταν αυτοί που ενήργησαν ώστε να αφαιρεθεί το «αρχαίο χριστιανικό στίγμα» κατά των Εβραίων


«Είναι μια σύμπτωση, αλλά μια αξιοσημείωτη σύμπτωση»,αναφέρει το Jewish Telegraphic Agency(JTA) σχετικά με την«τελετή αγιοποίησης»του Πάπα Ιωάννη Παύλου B΄ και τουΠάπα Ιωάννη ΚΓ΄, που έγινε την Κυριακή 27 Απριλίου, μια ημέρα πριν το Γιομ ΧαΣοά – την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος (άλλη σύμπτωση). 
Και συνεχίζει: Αυτοί οι δύο ποντίφικες μετά το Ολοκαύτωμα, έφεραν επανάσταση στις σχέσεις μεταξύ Καθολικών και Εβραίων, προώθησαν το διάλογο μεταξύ των θρησκειών και ενσωμάτωσαν τον σεβασμό για τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό στο επίσημο Καθολικό δόγμα.

Παραδοχή από το Κίεβο: Χάνουμε και την ανατολική Ουκρανία -Δεν μπορούμε να ανακόψουμε τους φιλορώσους

ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ - ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ
Σε μια πικρή παραδοχή προέβη ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας, Ολεξάντερ Τουρτσίνοφ, ο οποίος, σε συνάντησή του με τους επικεφαλής των περιφερειών, ανέφερε ότι η Ουκρανία είναι ανήμπορη να αποτρέψει το ενδεχόμενο εξάπλωσης της «τρομοκρατίας» στις ανατολικές ομάδες.
Πρόσθεσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε «κατάσταση στρατιωτικής ετοιμότητας», καθώς, εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος στρατιωτικής επέμβασης της Ρωσίας, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι το Κίεβο έχει απωλέσει τον έλεγχο σε Λουγκάνσκ και Ντόνετσκ, εξαγγέλοντας την δημιουργία πολιτοφυλακών σε όλες τις επαρχίες αποτελούμενων από εθελοντές, έπειτα από την προδοσία της αστυνομίας.

'Εμποροι και παραγωγοί εκδίωξαν τα κομματόσκυλα της Δούρου από την λαϊκή αγορά του Κολωνού. Κλασικά οι Συριζαίοι τα έριξαν στην Χρυσή Αυγή (βίντεο)

Η διανομή προϊόντων από παραγωγούς λαϊκών αγορών στον Κολωνό ήταν επεισοδιακή από κάθε άποψη.
Κατά την διάρκεια της διανομής τροφίμων εμφανίστηκαν συνεργάτες της Ρένας Δούρου όπου προσπάθησαν να καπηλευτούν την εξαθλίωση των εκατοντάδων πολιτών που περίμεναν στις ουρές μοιράζοντας τους προεκλογικά φυλλάδια!
Άμεσα παραγωγοί και πωλητές με ήπιο τρόπο τους ενημέρωσαν ότι ο χώρος δεν είναι προορίζεται για προεκλογικές φιέστες και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν ή να σταματήσουν να μοιράζουν.

Παρόλα αυτά οι προκλητικότατοι Συριζαίοι επιτέθηκαν φραστικά στους παραγωγούς με αποτέλεσμα να επικρατήσει το πανδαιμόνιο και τελικά την εκδίωξη των κομματόσκυλων από τους αγανακτισμένους πωλητές.

ΦΡΙΚΗ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ 7 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΡΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ [ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ &VIDEO]


Οι τζιχαντιστές της ISIS(Ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Μ Ανατολής) σταύρωσαν 7 άτομα στην Raqqa.Η κατηγορία που τους απήγγειλαν ήταν « απόπειρα δολοφονίας κατά των ηγετών της ISIS » .
Hφωτογραφία της σταύρωσης αναρτήθηκε στον λογαριασμό @akhbar –>pic.twitter.com/8Md5wwds5F στις 29/04/14.
Η είδηση μεταδόθηκε

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ : Επιστολή δικαστικού ξεσκεπάζει την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως, στοιχεία που αποδεικνύουν πόσο στημένη και πολιτικά κατευθυνόμενη και παράνομη είναι η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
Μετά την ομολογία Μπαλτάκου και την αποκάλυψη της σκευωρίας από τους επίορκους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, σήμερα αποκαλύπτεται ο τρόπος που η χούντα Σαμαρά ελέγχει την διαδικασία της ανάκρισης.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε δικαστικός (ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ), με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει:

ΒΙΝΤΕΟ : ΚΑΒΓΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ



ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ...

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ : Τελετή και πορεία Μνήμης για τους Ήρωες Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Πέμπτη 1 Μαΐου, Λ. Ηρακλείου 420, 20:00

Την Πέμπτη 1 Μαΐου στις 20:00 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων θα πραγματοποιηθεί τελετή και πορεία Μνήμης για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
 Θα ακολουθήσει λαμπαδηφορία προς το Κοιμητήριο Νέου Ηρακλείου.
 Έξι μήνες μετά την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου από τους αριστερούς τρομοκράτες δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από το παρακράτος του Δένδια για την σύλληψη των δολοφόνων.


Πέμπτη 1 Μαΐου, Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Λ. Ηρακλείου 420, 20:00

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Εθνικιστική Πρωτομαγιά: Δουλειά στον Έλληνα εργάτη! Πέμπτη 1 Μαΐου, Σταθμός Λαρίσης, 11:00

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή διοργανώνει την Πέμπτη 1 Μαΐου στις 11:00 ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών για την Εθνικιστική Πρωτομαγιά.

Δουλειά στον Έλληνα και την Ελληνίδα! Έξω οι ξένοι τοκογλύφοι και οι προδότες του μνημονίου!

Πέμπτη 1 Μαΐου, Σταθμός Λαρίσης, 11:00 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


ΑΦΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Πώς μοιράστηκε ο τηλεοπτικός χρόνος ανάμεσα στη κόμματα για τις Ευρωεκλογές
Eκτός από το πώς θα μοιραστούν τα επτά εκατ. ευρώ για τις ευρωεκλογές, η διακομματική συμφώνησε και για το πώς θα μοιραστεί ανάμεσα στα κόμματα ο τηλεοπτικός χρόνος.
Η συνεδρίαση στην οποία, όπως σημειώνει ο Βηματοδότης, είχε πολλά παρατράγουδα κατέληξε αποφασίζοντας τα εξής: Το 40% του τηλεοπτικού χρόνου θα διανεμηθεί στα κόμματα με βάση τις ευρωεκλογές του 2009 (υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές αυτές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπέρασε το 5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε περίπου 30%).
Το άλλο 40% θα διανεμηθεί βάσει των εθνικών εκλογών του 2012, στις οποίες πρώτο κόμμα ήρθε η ΝΔ, δεύτερο ο ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο το ΠαΣοΚ.

bankingnews : Αν ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές η Ελλάδα θα οδηγηθεί βίαια σε πρόωρες εκλογές

Παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών θα ήταν θρασύτατο πραξικόπημα...η απαγόρευση καθόδου της Χρυσής Αυγής...
Αν ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές, η Ελλάδα θα οδηγηθεί βίαια σε πρόωρες εκλογές και σε επικίνδυνη αποσταθεροποίηση.
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι 7-8 ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Άρειος Πάγος ίσως να απαγορεύσει  στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές.
Έχουν ήδη γραφεί τέτοια αναφορές σε μερίδια του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.
Αν ο Άρειος Πάγος λάβει μια τέτοια απόφαση ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές θα πρόκειται για ξεκάθαρη πολιτική απόφαση και θα αποδείξει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη αλλά αποτελεί θίασο θεάτρου σκιών και παραλόγου.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΩΡΑΛΗ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

Προεκλογικές φωτογραφίες του Μητροπολίτη Πειραιώς με Μαρινάκη και τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιώς Γιάννη Μώραλη , που δεν είναι "κακός φασίστας" προφανώς επιτρέπονται.

Αντιπαρακμή

Από τον Τσοχατζόπουλο ...στον Σαμαρά.


Πανωλεθρία της Ν.Δ στις εκλογές .ΤΟ ΒΗΜΑ του Ψυχάρη την βλέπει στο 14%!!!

Aπό τον Jack Bauer
Σοκ από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που έχουνστα χέρια τους παράγοντες του τόπου.
Σ΄αυτές εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ να προηγείταιακόμη και με 10 μονάδες στην πρόθεση ψήφου τόσο για τις ευρωεκλογές, όσο και για τις εθνικές εκλογές.

Μιλάμε για πραγματική πανωλεθρία της ΝΔ, η οποία κατακερματίζεται καθώς χάνει ψήφους...
από παντού: Oι ακροδεξιοί- που κουβαλάει σαν φίδι στον κόρφο του το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής- πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή, όσοι ψηφίζουν για πρώτη φορά, οι νέοι, επιλέγουν Το Ποτάμι, ενώ οι φιλελεύθεροι δεξιοί πάνε σε Σκυλακάκη-Τζήμερο το κόμμα των οποίων φλερτάρει με το 4%!

Η ΝΔ δεν ξεπερνάει το 14% στα πραγματικά gallop!

Η ΜΙΣΗ Ν.Δ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ
Υπουργοί, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και πολιτικά πρόσωπα είχαν κληθεί από τον δισεκατομμυριούχο μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, σε «μυστικό δείπνο» στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Ο «Μυστικός Δείπνος» διοργανώθηκε στην Αθήνα από τον Στέλιο Ζαββό, στενό συνεργάτη του 84χρονου Ουγγροαμερικανού δισεκατομμυριούχου μεγαλοεπενδυτή, Τζορτζ Σόρος, την περασμένη Πέμπτη στις 8.30 μ.μ., στο Ballroom, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».
Αυτοί συμμετείχαν στο τραπέζι

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Τα φρικαλέα εγκλήματα των Εβραίων κατά του Ελληνισμού...

Στις 29 Μαίου 1453 κυριεύεται Κωνσταντινούπολις. Ο Αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος Παλαιολόγος πίπτει ηρωϊκώς μαχόμενος. Η άλωση της πόλεως ορίζει το τέλος της Ελληνικής Κοσμοκρατορίας. Οι βάρβαροι Οθωμα­νοί που μπήκαν μέσα, για πολλές μέρες σφάζουν και λεη­λατούν. Τίποτε δεν μένει όρθιον. Οι εβραίοι δεν κινδυνεύ­ουν καθόλου! Απεναντίας ενθουσιασμένοι από την Ελ­ληνική τραγωδία, συνεργάζονται με τους Τούρκους και φυσικά κερδοσκοπούν. Χαρακτηριστικώς αναφέρω, ότι οι Τούρκοι αιχμαλώτι­σαν 60.000 περίπου νέους Έλληνας και Ελληνίδας, ανά­μεσά τους και μερικούς Λατίνους, τους οποίους πωλούν ως σκλάβους στους εβραίους.


Οι Ιουδαίοι τότε εθησαύρισαν από το δουλεμπόριο που έκαναν. Σχετικώς στην Εγκυ­κλοπαίδεια ΗΛΙΟΣ (τόμος 11ος σελ. 897 λ. «Κωνσταντινούπολις») διαβάζομεν:«Επί τρεις ημέρας (1453, 29-31 Μαΐου) επεκράτησαν
σφαγαί, λεηλασίαι, αιχμαλωσίαι και παντός εί­δους άλλαι βιαιοπραγίαι εν τη καταλειφθείση πόλει.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ!..

Έτοιμη την έχει την τροπολογία για την άμεση απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε όλα τα Λαθρομεταναστόπουλα Δεύτερης Γενιάς η προδοτική Συγκυβέρνηση Βενιζέλου - Σαμαρά!.. Ο «Στόχος» μεταφέρει την είδηση, όπως την αποκάλυψε η καλά πληροφορημένη «Αυγή» της περασμένης Τετάρτης 23 Απρίλη 2014, σελίς 8:

ΤΙΤΛΟΣ: «Τα δικά μας παιδιά»

ΚΕΙΜΕΝΟ: