Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Πολυπολιτισμικές κοινωνίες: Συνεχείς επιθέσεις στις πόλεις των ΗΠΑ από συμμορίες εγχρώμων



Ο όρος είναι «flash mobs». Πρόκειται για πλήθη νέων που συναθροίζονται ξαφνικά και πραγματοποιούν μια «δράση», συνήθως μη κατανοητή από τον πολύ κόσμο και ασύμμετρη (αυτή είναι η "πολιτικά ορθή" ερμηνεία που δίδεται στα διαδικτυακά λεξικά αγγλικών όρων). Το φαινόμενο, τείνει να λάβει ενδημικές διαστάσεις στις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ομάδες κυρίως εγχρώμων νεαρών, μαζεύονται, πραγματοποιούν επιδρομές για πλιάτσικο σε malls (μεγάλα εμπορικά κέντρα) και εξαφανίζονται, πριν προλάβει να εμφανιστεί και να πραγματοποιήσει συλλήψεις η αστυνομία.

Στη Φιλαδέλφεια, ο έγχρωμος δήμαρχος Michael Nutter, απευθυνόμενος λίαν εξοργισμένος σε έγχρωμους νεαρούς και αναγνωρίζοντας τη φυλετική σύνθεση (όλοι έγχρωμοι) των flash mobs, τους είπε: «ζημιώσατε τη φυλή σας». Είχαν προηγηθεί πλιάτσικα αλλά και επιθέσεις σε ανύποπτους περαστικούς, σε αριστοκρατική περιοχή του κέντρου της πόλης. Ο δήμαρχος μάλιστα, τα έβαλε με την εμφάνιση των ομόφυλών του: «σηκώστε τα παντελόνια σας και αγοράστε μια ζώνη, γιατί κανείς δεν θέλει να βλέπει τα εσώρουχά σας ή τη σχισμή του πισινού σας». Και άρχισε να τους δασκαλεύει για να εξέλθουν της περιθωριακής ραπ κουλτούρας: «μπαίνετε στο γραφείο κάποιου με τα μαλλιά σας αχτένιστα... τα παπούτσια σας άδετα και τα παντελόνια σας τα μισά κάτω... και αναρωτιέστε γιατί δεν σας προσλαμβάνει κανένας. Δεν σας προσλαμβάνουν γιατί φαίνεστε σαν να είσαστε τρελοί».

Μαροκινός με... βύσμα (τον Αλαβάνο) απείλησε αρχιφύλακα με δυσμενή μετάθεση.



Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετείχε τη νύχτα της 25ης Ιουλίου σε προσαγωγή τριών Μαροκινών στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλλει σημεία και τέρατα σε ενυπόγραφη αναφορά του προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., προς τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με το έγγραφο, ένας από τους προσαχθέντες που συστήθηκε ως «πρόεδρος των Μαροκινών στην Αθήνα» απείλησε αστυνομικά όργανα ότι «θα τους στείλει στη Σκύρο», επικαλούμενος «άκρες» με τον Αλέκο Αλαβάνο.

Στις φοβέρες προς τους αστυνομικούς ο Μαροκινός επικαλέστηκε ως «βύσματά» του τα ονόματα του γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγου Γρηγόρη Μπαλάκου αλλά και του αποστρατευθέντος αντιστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. Γεωργίου Γαλιάτσου, των οποίων τις υπηρεσιακές κάρτες κουνούσε προειδοποιητικά στα χέρια του.

"Λεφτά υπάρχουν": για τα κανάλια! Υπαγωγή στο άρθρο 99 του ALTER!



Ακολουθούν και άλλα «ευαγή ιδρύματα»(κανάλια, εφημερίδες κλπ.) των νταβατζήδων… Κατά τα άλλα όποιος απλός Έλληνας χρωστά από 5.000 Ευρώ  και πάνω σε εφορία ή ασφαλιστικό ταμείο θα πηγαίνει φυλακή!

Τελικά, ήξερε τι έλεγε ο Jeffry, όταν έλεγε προεκλογικά πως «Λεφτά υπάρχουν», κι ας τον λοιδορούν τώρα οι πάντες. Πράγματι, «Λεφτά υπάρχουν», αλλά όχι βεβαίως για τον ελληνικό λαό, αλλά για τους επιτήδειους. Όπως για παράδειγμα γι’ αυτά τα… ευαγή ιδρύματα, τα κανάλια. Τα κανάλια που είναι μέσα με τα μπούνια, που χρωστάνε σχεδόν σε όσους μιλάνε ελληνικά –και όχι μόνον- αλλά όπως γίνεται πάντα στο Ελλαδιστάν στο τέλος βρίσκεται ο τρόπος να μην βάλουν λουκέτο και να μην πληρώσουν μία!

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Το Lidl ΠΡΟΚΑΛΕΙ: Κρατά ανοικτά ΔΕΚΑΔΕΣ καταστήματά του και υποχρεώνει εργαζομένους να εργαστούν την ημέρα της Παναγιάς.



Κάποιες ξένες πολυεθνικές πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός λαός έχει ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.
Ο Ελληνικός λαός  ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τιμά την Παναγιά.
Γιατί η Παναγιά είναι η μάνα μας, είναι αυτή που έσωσε το έθνος μας.



Και όπως αν πέθαινε η μάνα μας θα πηγαίναμε στην κηδεία για να την "ξεπροβοδίσουμε" από αυτό τον κόσμο, έτσι και όταν τιμούμε την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου -όταν γιορτάζουμε την μετάσταση της στους Ουρανούς-  έχουμε χρέος να πάμε "να την ξεπροβοδίσουμε".
Γιατί όταν όλα τα μάταια στα οποία καθημερινά στηρίζουμε τις ελπίδες και τη σιγουριά μας,
όταν όλα τα υπόλοιπα καταρρέουν,
η Παναγιά θα στέκει πάντα εκεί, βοηθός και παρηγοριά και ελπίδα μας.

Όπως βλέπετε το Lidl επέλεξε τον 15Αύγουστο, την ημέρα της Παναγιάς, να έχει ΔΕΚΑΔΕΣ καταστήματά του ΑΝΟΙΧΤΑ σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
Οι εργαζόμενοι του Lidl λοιπόν υποχρεώνονται να εργαστούν -κάτι που θυμίζει εποχές από τα σκληρά κομουνιστικά αθεϊστικά καθεστώτα που υποχρέωναν το λαό να εργάζεται στις μεγάλες εορτές της Χριστιανοσύνης.


Αντιδράστε
  • τηλεφωνώντας στο 800 - 111 3333
  • στέλνοντας εμαιλ διαμαρτυρίας στο info@lidl.gr
  • ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ να ψωνίζετε από τα LIDL και 
  • ενημερώστε όλους τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο.

Στο βωμό του χρήματος και των υπερκερδών των Γερμανικών αλυσίδων ΔΕΝ θα μείνουμε αδρανείς.
Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ και όχι πολυεθνική, πολυφυλετική και πολυθρησκευτική 'χαβούζα'.
Αφού δεν σέβονται τα ήθη και τα έθιμα του Ελληνικού λαού, ας διαπιστώσουν τις συνέπειες.

Διαδηλώσεις τέλος, λόγω... δημοκρατίας.


  • Οι διαδηλωτές εγγράφως θα αναφέρουν: σκοπό της συγκέντρωσης και τόπο κατοικίας τους!
  • Το δρακόντειο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις!
Με «στρατιωτικό νόμο» ετοιμάζεται η κυβέρνηση να ανακόψει το ογκούμενο κύμα κοινωνικής οργής και αγανάκτησης που εκδηλώνεται για τα πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά μέτρα λιτότητας.

Εν όψει του θερμού φθινοπώρου, της επιστροφής των «αγανακτισμένων» και των εντεινόμενων διεργασιών που συντελούνται στους κόλπους των κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων, η κυβέρνηση καταστρώνει μυστικά σχέδια για τη δυναμική αντιμετώπιση της διαφαινόμενης κοινωνικής έκρηξης.

Με νομοσχέδιο που ετοιμάζει πυρετωδώς το υπουργείο Δικαιοσύνης, τίθεται φραγμός στην ελεύθερη έκφραση του δικαιώματος των πολιτών να διαδηλώνουν όπου και όποτε οι ίδιοι των επιθυμούν.
Αποκαλύπτουμε σήμερα το περιεχόμενο του υπό κατάρτιση νομοσχεδίου, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους κοινωνικούς, συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας.

Νέο κατόρθωμα Τζέφρυ-Βενιζέλου: Έπεσε το ΑΕΠ κατά 6,9%!



«Βουτιά» 6,9% παρουσίασε κατά το β' τρίμηνο του 2011 το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν σε σταθερές τιμές 2000, σε σχέση με το β' τρίμηνο του 2010 και με βάση τα διαθέσιμα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία. Σε απόλυτα νούμερα το ΑΕΠ β’ τριμήνου 2011 μειώθηκε κατά 3,05 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση και διαμορφώθηκε στα 40,9 δισ. ευρώ, έναντι 43,96 δισ. ευρώ στο β’ τρίμηνο 2010. Η μείωση στην εγχώρια ζήτηση (τελική καταναλωτική δαπάνη και ακαθάριστος σχηματισμός παγίου κεφαλαίου) συμβάλλει στη μείωση του ΑΕΠ, η οποία αντισταθμίζεται εν μέρει από τη βελτίωση που σημειώθηκε στο εμπορικό ισοζύγιο. Το ΑΕΠ του α' τριμήνου 2011 έχει αναθεωρηθεί με βάση τα στοιχεία του α' τριμήνου των λογαριασμών της Γενικής Κυβέρνησης (που καταρτίστηκαν στο τέλος Ιουνίου), καθώς και νεώτερες εκτιμήσεις για τους δείκτες κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες. Η αναθεώρηση αυτή επηρεάζει το ΑΕΠ σε τρέχουσες τιμές, ενώ η επίπτωσή της στο ΑΕΠ σε σταθερές τιμές είναι αμελητέα. Σημειώνεται ότι στις 9 Ιουνίου η Ελληνική Στατιστική Αρχή είχε ανακοινώσει πως με βάση τα διαθέσιμα εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν κατά το α' τρίμηνο του 2011 είχε παρουσιάσει μείωση κατά 5,5% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2010 και αύξηση κατά 0,2% σε σχέση με το δ' τρίμηνο του 2010. Βάσει των μη εποχικά διορθωμένων στοιχείων η εκτίμηση αυτή παραμένει, και η μείωση του ΑΕΠ α' τριμήνου εκτιμάται στο 8,1%. Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής στο in.gr η διαδικασία κατάρτισης των εποχικά διορθωμένων στοιχείων β’ τριμήνου θα απαιτήσει πρόσθετο χρόνο καθώς εκκρεμεί η συλλογή στοιχείων φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ: ΦΙΜΩΤΡΟ

Ποιοι είναι οι "βρώμικοι".



Ακούστηκε απόψε στις 21,35 κάποιος ξεφωνητής, από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ,  να σχολιάζει ειρωνικά τον κρατούμενο για το πραξικόπημα της 21- Απριλίου 1967, Στρατηγό Ντερτιλή, λέγοντας το ..κουφό :" αν ήταν Αμερικανός  το όνομά του θα προερχόταν  από το Dirty Lee (Βρώμικος Λή )."

 Στον τόσο υψηλής... νοημοσύνης  ":δημοσιογράφο", που βρήκε ένα μικρόφωνο και για να καλύψει την ώρα της εκπομπής ξεφωνίζει ανοησίες, θεωρούμε υποχρέωσή μας να του συστήσουμε, αν θέλει πράγματι να βρει βρωμιές κ.λ.π., να ερευνήσει στην περιβόητη "γενιά του πολυτεχνείου"  που εξέθρεψε στα πλαίσια μιας δήθεν δημοκρατίας, κοράκια, απατεώνες, κλέφτες, ψεύτες, προδότες, ανώμαλους, τζογαδόρους και χασισόφιλους και κατάφερε να ρίξει την Ελλάδα στον καιάδα της ταπείνωσης, της απαξίωσης και να την γυρίσει 60 χρόνια πίσω.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

11 Αυγούστου 1996-11 Αυγούστου 2011: Τάσος Ισαάκ: ΑΘΑΝΑΤΟΣ.



Ο Τάσος Ισαάκ (1972 - 11 Αυγούστου 1996) ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ που δολοφονήθηκε σε διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου.
Το 1996 η Kυπριακή Oμοσπονδία Mοτοσικλετιστών οργάνωσε αντικατοχική πορεία με αφετηρία το Βερολίνο και τερματισμό την κατεχόμενη Κερύνεια. H πορεία ξεκίνησε στις 2 Aυγούστου του 1996 από την πύλη του Βανδεμβούργου στο Βερολίνο. Oι μοτοσικλετιστές ακολούθησαν μια μεγάλη διαδρομή μέσα από χώρες της Eυρώπης για να καταλήξουν στην Kύπρο στις 10 Αυγούστου. Στην πορεία συμμετείχαν και ξένοι μοτοσικλετιστές.

Στις 11 Aυγούστου επτά χιλιάδες μοτοσικλετιστές θα πραγματοποιούσαν την αντικατοχική πορεία προς την Kερύνεια. Η Τουρκική κατοχική δύναμη απειλούσε ότι θα άνοιγε πυρ και αυτό ανησυχούσε τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Aπό την 1η Aυγούστου η πορεία απασχολούσε το Eθνικό Συμβούλιο και τα άλλα σώματα της κυβέρνησης. Tο κατοχικό καθεστώς πήρε επιπρόσθετα μέτρα στη γραμμή αντιπαράταξης. Παράλληλα, είχαν δοθεί εντολές να πυροβολούνται όσοι επιχειρούσαν να περάσουν στα κατεχόμενα.

Οι χαμερπείς νεοταξίτες κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

  

   Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

            Το Σεπτέμβριο του 1994 ο Χένρυ Κίσινγκερ σε ομιλία του κατά την βράβευσή του, από προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, μεταξύ των άλλων είπε για την Ελλάδα:

«Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως να συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε την γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για τη πολιτική των ΗΠΑ».

Ποιος είναι όμως ο Χένρυ Κίσινγκερ; Δεν είναι τυχαίο πρόσωπο στην παγκόσμια διπλωματική σκηνή. Διατέλεσε υπουργός Εξωτερικών της υπερδύναμης από το 1973 έως το 1977 και κατηγορήθηκε από όλο τον Ελληνισμό ως ο κύριος εμπνευστής, υπεύθυνος και υποκινητής της Τουρκικής εισβολής στη Κύπρο. Για περισσότερο από είκοσι χρόνια δίδαξε στο πανεπιστήμιο Χάρβαντ αμυντική πολιτική, στρατηγική πυρηνικών οπλοστασίων και Διεθνή Διπλωματία. Μαθητές του υπήρξαν, μετέπειτα αρχηγοί κρατών και κορυφαίοι διπλωματικοί παράγοντες που σκοπό είχαν να προάγουν τις πολιτικές του. Επί σαράντα χρόνια είναι σύμβουλος όλων των Αμερικανικών Κυβερνήσεων και πρέσβης της πολιτικής των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο, προβάλλοντας και προωθώντας τις νεοταξικές του απόψεις περί μιας μελλοντικής παγκόσμιας Κυβέρνησης στην οποία η Αμερική θα διαφεντεύει δικτατορικά όλο τον κόσμο εις βάρος των Εθνών κρατών και των θρησκειών τους. Κυρίως όμως, της Ορθοδοξίας. 

Ο νόμος του ανύπαρκτου σοσιαλισμού.



ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΜια χαρά περνάει ο σοσιαλιστής Πέτρος Κωστόπουλος στη Μύκονο. Αστακοί, πάρτι, σαμπάνιες, πισίνες και όλα τα καλά του (μάταιου τούτου) κόσμου. Κανένας δεν θα μπορούσε να του πει το παραμικρό εάν πλήρωνε κανονικά τους εργαζόμενούς του στην ΙΜΑΚΟ. Μέσα στο κατακαλόκαιρο, δουλεύουν απλήρωτοι, χωρίς να έχουν πάρει το επίδομα αδείας. Ο κόσμος το αποκαλεί "αναισθησία". Εμείς το λέμε "εκμετάλλευση". Ή μήπως ισχύουν και τα δυο;


ΠΗΓΗ: ΦΙΜΩΤΡΟ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Οι νεοταξίτες του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν την παραγωγή νέων ελληνοτουρκικών σειρών.



Ελληνοτουρκική συνεργασία σε δύο νέα σόου της τηλεόρασης θα έχουν Ελλάδα και Τουρκία, με στήριξη των υπουργείων πολιτισμών, με στόχο τόσο να συσφίξουν τις σχέσεις μεταξύ τους όσο και να αναδείξουν τις ομορφιές των 2 χωρών.

Το ένα από αυτά ονομάζεται «Το απίστευτο ταξίδι» και θα είναι μία παραγωγή 13 επεισοδίων τα γυρίσματα της οποίας θα λάβουν χώρα -κατά κύριο λόγο- στο Αιγαίο!

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, η ιδέα του «Απίστευτου ταξιδιού» πιστώνεται στην Μαρία Εκμεξιόγλου, μία σεφ, όταν γνώρισε τον Ερντάλ Μουράτ Ακτάς, σκηνοθέτη των τουρκοαιγυπτιακών ταινιών «Mumya Firarda» και «Kirpi».

«Γνώρισα τη Μαρία σε ένα ρεστοράν στην Τουρκία όπου ζει. Γνωρίζει πολύ καλά τις κουλτούρες και των 2 χωρών. Της είπα για ένα πρότζεκτ που είχα κατά νου και συμφώνησε να συνεργαστεί μαζί μου αφού μου είπε για τις δικές της ιδέες» τονίζει ο ίδιος εξηγώντας πως γεννήθηκε η ιδέα για την παραγωγή.

Η ελληνοτουρκική παραγωγή θα προβληθεί στο τουρκικό TRT και σε ένα ελληνικό κανάλι που ο ίδιος δεν κατονόμασε. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από τις 10 Σεπτεμβρίου από την Κωνσταντινούπολη και θα συνεχιστούν κατά μήκος του Αιγαίου και σε ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με τον Μουράτ Ακτάς, στο σόου δε θα προβληθούν μόνο εντυπωσιακά πλάνα αλλά και θα ειπωθούν εμπειρίες ελληνoτουρκικής φιλίας από Έλληνες και Τούρκους celebrities…
Star.gr
ΠΗΓΗ: ΜΑΝΤΑΤΑ

Οι Έλληνες ξυπνούν. Στον πάτο της τηλεθέασης το δελτίο ειδήσεων του MEGA.



Ο κόσμος φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξυπνά.. Απο εκεί που μεσουρανούσε το κεντρικό δελτίο του MEGA, άρχισε η φθορά.. Τις τελευταίες μέρες «κόλλησε» στο 16% με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τελευταία θέση του γενικού συνόλου! Ανεβασμένα ποσοστά για το δελτίο του STAR καθώς στο γενικό σύνολο σημείωσε 19,3% ενώ ήταν πρώτο για πολλοστή φορά στο νεανικό κοινό. 

Κανάλι Σύνολο 15-44
MEGA 16 14,9
ANT1 20,8 16,8
STAR 19,3 24,5
ALPHA 18,6 13,9
ALTER 18,1 11,2

Στην πολυπολιτισμική Αγγλία οι γηγενείς ξεβρακώνονται στην κυριολεξία από τους αγγλοποιημένους νέγρους.



Ενδεικτική του "πολυπολιτισμικού" χαρακτήρα της εξέγερσης, είναι η φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν κείμενο. Οι λεηλασίες, το πλιάτσικο και οι εκταταμένες καταστροφές στους δρόμους του Λονδίνου αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την αποτυχία της πολιτικής της πολυπολιτισμικότητας.

Σήμερα μάλιστα είχαμε και τον πρώτο νεκρό από σφαίρα - που κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι αστυνομικού. Ο άτυχος νέος χτυπήθηκε από αυτήν ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Από ό,τι διαδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ τελικά η "ουσία" της εξέγερσης, είναι η αντίδραση των αφρικανικών και καραϊβικών κοινοτήτων του Λονδίνου στην περικοπή συγκεκριμένων επιδομάτων βοήθειας "κοινωνικού χαρακτήρα" που ελάμβαναν. Αλλά πολύ περισσότερο από αυτό φαίνεται να είναι η επίδειξη δύναμης των "μειονοτικών ομάδων", οι οποίες πλέον όμως αποτελούν την πλειοψηφία των συγκεκριμένων περιοχών του Λονδίνου.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Εκτός από σημαία έβγαλαν και εθνικό ύμνο!



Κι' εμείς κοιμόμαστε......
Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε  !!!!!!
Έλληνες, την ώρα που εμείς τρωγόμαστε, βριζόμαστε, αφοριζόμαστε μεταξύ        μας και είμαστε έτοιμοι να αναβιώσουμε τον δεύτερο εμφύλιο πόλεμο            και ζούμε σε φανατικούς, πολιτικούς και θρησκευτικούς ομιχλώδεις            κόσμους, την ώρα αυτή, κάποιοι με αστραπιαίους ρυθμούς, πριονίζουν και κομματιάζουν, με την βοήθεια των γνωστών και αγνώστων            ανθελλήνων, την πατρίδα μας.
-Μετά την πράσινη σημαία που κατασκεύασαν, σε παραλλαγή της τουρκικής, με την ημισέληνο και τρία αστέρια και την κυκλοφορούν ανενόχλητοι σε ιστοσελίδες και διάφορα φόρα, χωρίς            κανέναν απολύτως ενδοιασμό, προσπαθώντας να δημιουργήσουν            ανθελληνικό κλίμα και αγνοώντας πλήρως και επιδεικτικά την χώρα            στην οποία ανήκουν, την Ελλάδα, ως Έλληνες πολίτες, οι αξιαγάπητοι            κατά μερικών, φιλότουρκοι της δυτικής Θράκης, έκαναν από ότι            φαίνεται γνωστό σε όλους, την ύπαρξη και εθνικού ύμνου.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται το σχέδιο: Θέλουν να αρπάξουν και τις ιδιωτικές περιουσίες των Ελλήνων!



Τέλος δεν έχουν οι εξωφρενικές απαιτήσεις των Γερμανών, που για πάρουν τα λεφτά τους πίσω δεν διστάζουν να προτείνουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, να υποθηκεύσουμε κάθε περιουσιακό στοιχείο που έχουμε στο όνομά μας. Και δεν εννοούν πλέον ως χώρα, που και αυτό είναι προκλητικότατο, αλλά και ως απλοί πολίτες! Το μόνο που δεν έχουν ζητήσει πλέον, εκμεταλλευόμενοι την υποχωρητικότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου, είναι να γίνουμε δούλοι στα σκλαβοπάζαρα για να μην πληρώνουν, όπως λένε, οι Γερμανοί φορολογούμενοι το ελληνικό χρέος.

Ο περιορισμός των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων, όπως είχε παραδεχτεί και ο Ευάγγελος Βενιζέλος συμφωνώντας με τη γραμμή του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε, είναι απλώς... οδοντόκρεμα σε σχέση με όσα προτείνουν και θέλουν να επιβάλουν τα φερέφωνα του γερμανικού κατεστημένου, που επιχειρούν να καθοδηγήσουν τη Φράου Μέρκελ.

"Οι Έλληνες είχαν δεχτεί μείωση των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο"!





MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ  

«Οι Έλληνες αποδέχθηκαν να μειώσουν  την έκταση των χωρικών τους υδάτων σε πολλά σημεία του Αιγαίου », αυτό αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο ο πρώην τούρκος διπλωμάτης Ντενίζ Μπολούκμπασι, ο οποίος συμμετείχε στις 36 από τις 50 διμερείς επαφές που είχαν ξεκινήσει από το 2002.
   Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah,ο Μπολούκμπασι στο νέο του βιβλίο με τίτλο « η σκάλα του Υπουργείου Εξωτερικών» σε πολλά σημεία κάνει αναφορά στις σχέσεις με την Ελλάδα. Ο ίδιος υποστηρίζει πως σε αντίθεση με όσα λέγονται στις διμερείς επαφές η Τουρκία αποδέχθηκε να πάει στο Δεθνές Δικαστήριο.
   « Πάντως και η Ελλάδα που τόσα χρόνια υποστήριζε πως τα 12 μίλια είναι αναφαίρετο δικαίωμα της , για πρώτη φορά άρχισε να συζητά το θέμα» τονίζει ο πρώην τούρκος διπλωμάτης.
 

Πολυεθνικός σκουπιδοτενεκές και η Αθήνα.



Τρομακτικά τα όσα συμβαίνουν στο Λονδίνο. Καλό θα ήταν όμως, για να κατανοήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει, να προσπαθήσουμε να διαβάσουμε κάτω από τις γραμμές. Και αυτό, για να μην αιφνιδιαζόμαστε συνεχώς από τις εξελίξεις.

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε υπό το ζυγό ενός ιδεολογικοπολιτικά αυτιστικού κόμματος (αυτοαποκαλείται «Κίνημα»), του ΠΑΣΟΚ, που φιλελευθεροποιεί με τη συνδρομή των κρατικών θεσμών (τους οποίους στελεχώνουν άνθρωποί του) τις κοινωνικές σχέσεις, προωθώντας την εκκοσμίκευση, την ελευθεριότητα, την πολυπολιτισμικότητα και τον μηδενισμό. Και όλα αυτά σε μια Ελλάδα ευάλωτη, η κοινωνία της οποίας υφίσταται τις άγριες συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Είναι όντως μεγάλη συμφορά να σε κυβερνούν άτομα χωρίς όραμα και με κομφορμιστική λογική, άνευροι και δειλοί τεχνοκράτες & χαρτογιακάδες. Φυσικά, το φαινόμενο αυτό είναι γενικευμένο στην Ευρώπη και στην ΕΕ.

Η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε όπου κι αν εφαρμόστηκε στην Ευρώπη και μάλιστα οικτρά. Οδήγησε στο κοινωνικό & ηθικό χάος, στη γκετοποίηση και στο μηδενισμό. Στην  πολυπολιτισμική Βρετανία, όπου η ελευθεριότητα, η ανοχή και οι θετικές διακρίσεις (positive discrimination) αποτελούν τον κανόνα, οι ορδές των νεαρών των προαστίων του Λονδίνου, μεγαλωμένες μέσα σε περιβάλλον ηθικού σχετικισμού και χωρίς την αίσθηση της ευεργετικής διάκρισης μεταξύ καλού και κακού που προσφέρει η θρησκεία, ρίχτηκαν μετά μανίας στο πλιάτσικο κάνοντας τα «ψώνια» τους, βρίσκοντας ως αφορμή το θάνατο σε συμπλοκή 29χρονου, σεσημασμένου για εμπόριο ναρκωτικών, ο οποίος ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, όταν η τελευταία επιχείρησε να τον ελέγξει.

Φωτογραφίες από το γιαούρτωμα του Πρετεντέρη στην Αντίπαρο.


Επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε από νεαρούς ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στην Αντίπαρο..
Επίθεση δέχτηκε την Πέμπτη το βράδυ ο Γιάννης Πρετεντέρης ενώ που περπατούσε στα σοκάκια της Αντίπαρου.

Τα γιαούρτια εκσφενδονίστηκαν από μια ομάδα νεαρών που βρέθηκαν κοντά του. Οι νεαροί φώναξαν συνθήματα εναντίον του και των δημοσιογράφων γενικότερα.

O δημοσιογράφος ξαφνιάστηκε από το περιστατικό, ωστόσο αποχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ο ΠΑΝΑΞΙΟΣ Μητροπολίτης Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας κατακεραυνώνει το καθεστώς Παπανδρέου για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών.



Προκαλεῖ ὄχι μόνο κατάπληξη, ἀλλὰ ὀργὴ καὶ ἀγανάκτηση ἡ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργείου Δικαιοσύνης γιὰ τὴν ἀποποινικοποίηση τῆς χρήσεως ναρκωτικῶν καὶ τὴν διαβάθμιση τῶν ποινῶν γιὰ τοὺς διακινητές. Μάλιστα, ὅπως δήλωσε ὁ ὑπουργὸς Δικαιοσύνης, ἡ προμήθεια καὶ κατοχὴ ναρκωτικῶν, καθὼς καὶ ἡ καλλιέργεια φυτῶν κάνναβης ἀποκλεισιστικὰ γιὰ προσωπικὴ χρήση, θὰ ἔχουν πλέον πταισματικὸ χαρακτῆρα, ἐνῷ διάφορες ποινὲς - κατὰ περίπτωση - θὰ ἐπιβάλλωνται στοὺς ἐμπόρους ναρκωτικῶν.

Μέσα στὴν γενικὴ ἀναστάτωση, ἡ ὁποία ταλανίζει τὴν Ἑλλάδα, ὅπως ἐπίσης τὴν Εὐρώπη καὶ τὴν Ἀμερική, ἔρχεται ἡ ἀψυχολόγητη αὐτὴ ἀπόφαση γιὰ νὰ καταφέρῃ ἕνα θανάσιμο πλῆγμα στὴν κοινωνία, ἰδιαίτερα ὅμως στὴν νεότητα καὶ στὴν Ἑλληνικὴ οἰκογένεια. Βέβαια, θυμόμαστε ὅτι ὁ σημερινὸς πρωθυπουργός, πρὶν ἀπὸ μερικὰ χρόνια ὡς ὑπουργὸς κάποιας Κυβερνήσεως τοῦ κόμματός του, εἶχε πῆ, ὅτι μποροῦν οἱ Ἕλληνες νὰ καλλιεργοῦν χασίς σὲ γλάστρες, στὰ μπαλκόνια τους.

"Λεφτά υπάρχουν": Για τους αφρικανούς λαθρομετανάστες.Στα 20 δισ. ευρώ ανέρχεται ο ετήσιος "μαύρος" τζίρος του παρεμπορίου.



Ο ετήσιος τζίρος του παρεμπορίου στη χώρα μας ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό των 20 δισ. ευρώ. Είναι μία από τις βασικές αιτίες του λουκέτου που αναγκάζονται να βάλουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και της συνακόλουθης απώλειας σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας.
Πρόκειται αναμφίβολα για μάστιγα αντίστοιχη με την παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, για ένα επικερδές παρακλάδι των διεθνών δραστηριοτήτων του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή και διευθυντή δυνάμεων του κέντρου της Αθήνας, Γεώργιο Δροσάκη.
Σε συνθήκες μάλιστα παρατεταμένης οικονομικής κρίσης όπως η παρούσα, το πρόβλημα αποκτά επιπλέον απειλητικές διαστάσεις.
Τα δίκτυα διακίνησης προϊόντων απομιμήσεων αλληλοεπικαλύπτονται με άλλες παράνομες δραστηριότητες, εξελίσσονται διαρκώς, αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες και εκμεταλλεύονται με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους τα κενά των ελεγκτικών μηχανισμών.
Τα διαθέσιμα στοιχεία του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου καταδεικνύουν ότι το παραεμπόριο αντιπροσωπεύει το 30% της συνολικής εγχώριας εμπορικής δραστηριότητας.
Ο ετήσιος «μαύρος» κύκλος εργασιών εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 20 δισ. ευρώ, με τα διαφυγόντα έσοδα του κράτους από ΦΠΑ και φόρους να αγγίζουν τα 8,5 δισ. ευρώ. 
Με σύνολο 21.990.722 τεμαχίων, οι κατασχετικές επιδόσεις της χώρας μας βρίσκονταν μάλιστα στην κορυφή της ευρωπαϊκής κατάταξης του 2009. Ακολουθούσαν οι Ολλανδία, Ιταλία και Βουλγαρία, με σημαντικά πενιχρότερα αποτελέσματα.
Με ξαφνικές «επιχειρήσεις» και κατασχέσεις, μικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και οι άνδρες του Δήμου Αθηναίων θέλουν να ξεριζώσουν από τους δρόμους της πόλης τα «παζάρια» των Αφρικανών, οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο στο πανεπιστημιακό άσυλο των Προπυλαίων και της ΑΣΟΕΕ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Το πολυφυλετικό Τότεναμ καίγεται από αφρικανούς "άγγλους" πολίτες. Σύντομα και στις γειτονιές της Αθήνας.

Οι αφρικανοί και λοιποί (λαθρο)μετανάστες καίνε το Τότεναμ. Μούγκα τα ελληνόφωνα μμε για το ποίοι βρίσκονται πίσω από τις λεηλασίες.






Έντονες αντιδράσεις του νομικού κόσμου για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών.



.Ο νομικός κόσμος αντιδρά ποικιλοτρόπως στο νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών που εξήγγειλε πρόσφατα η κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που ο ΟΚΑΝΑ μπαίνει στα νοσοκομεία βάζοντας τέλος στις λίστες, ενώ στην Ευρώπη η αντίστοιχη νομοθεσία είναι ασφαλώς πολύ διαφορετική.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Παγίδα αποτελεί η ενδεχόμενη αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννη Αδαμόπουλο.
Και αυτό, γιατί αναμφίβολα θα αυξηθεί η περιέργεια των πολιτών να δοκιμάσουν τις -νόμιμες πλέον- ναρκωτικές ουσίες, με αποτέλεσμα την ευρύτερη διάδοσή τους αντί για τον περιορισμό τους.
Όσο για την καλλιέργεια της κάνναβης, ακόμη κι αν αυτή επιτραπεί καταρχάς για την ικανοποίηση των αναγκών των ίδιων των χρηστών, παραμένει αδιευκρίνιστος ο βαθμός εξάρτησης του κάθε χρήστη, αλλά προβληματίζει και η μη δυνατότητα διασφάλισης ότι οι ουσίες δεν θα διατίθενται και σε άλλα πρόσωπα.
Παράλληλα, τερματίζεται η λίστα αναμονής για τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών μέχρι τον Νοέμβριο, αφού ο ΟΚΑΝΑ μπαίνει στα νοσοκομεία και δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με τη λίστα αναμονής των χρηστών για απεξάρτηση να φτάνει έως και τα εφτά χρόνια.
Ο αριθμός των χρηστών που περιμένουν τη σειρά τους, φτάνει τα 6.315 άτομα πανελλαδικά, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται και επείγοντα περιστατικά, όπως ασθενείς με AIDS, έγκυες και καρκινοπαθείς.

Μνημόσυνο Αριστοτέλη Γκούμα. (Βίντεο).

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Η ευρωζώνη φλέγεται και ο Τζέφρυ ξεκουράζεται.



  •  
  • Του Γιώργου Χαρβαλιά*
Το πιο κρίσιμο ίσως Σαββατοκύριακο, για την επιβίωση της Ευρωζώνης και κατ΄επέκτασιν της ελληνικής οικονομίας, ο Ελληνας πρωθυπουργός πιθανότατα θα παρακολουθεί τις εξελίξεις από την… Σέριφο.

Πιθανότατα λέω, γιατί τους καλοκαιρινούς μήνες, το πρωθυπουργικό πρόγραμμα… αθλοπαιδιών και ξεκούρασης, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Επιπλέον δε, με τα γυρίσματα των Αυγουστιάτικων μελτεμιών, κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να βρεθεί ένα κανό…

Προσωπικά θα ευχόμουν, κάποιος από τους μετρημένους στα δάχτυλα «συνεργάτες», που έχουν την ευχέρεια να διακόπτουν τις ιερές στιγμές…χαλάρωσης του Γιώργου Παπανδρέου, να αποτολμήσει σαββατιάτικα μία τηλεφωνική όχληση. Κι αν πιάσει γραμμή, να εξηγήσει με την δέουσα διακριτικότητα ότι οι περιστάσεις επιβάλλουν στον πρωθυπουργό, φυσική παρουσία στο γραφείο του.

"Λεφτά υπάρχουν": Για τους πρασινοφρουρούς.

 
 
Όπως είναι πλέον κοινό μυστικό στη μπλογκόσφαιρα ο διαχειριστής του blog piazza del popolo ήταν ο γνωστός Βαβατσικλής. Χρειάστηκαν μόνο μερικοί μήνες από τις περιφερειακές εκλογές προκειμένου ο ΠΑΣΟΚος περιφερειάρχης να βολέψει σε θέση δημοσιογράφου τον πρασινοφρουρό blogger και να καταλάβουμε όλοι εμείς ποια ιδεολογία έδινε τη δύναμη στον piazza del popolo (piazzadelpopolo.blogspot.com) να υπερασπίζεται τυφλά το ΠΑΣΟΚ... η γνωστή ιδεολογία "βολέματος" στο δημόσιο που χαρακτηρίζει κάθε ΠΑΣΟΚο και μας έφερε στο σημερινό χάλι που πληρώνουμε εμείς... γιατί αυτοί συνεχίζουν να τρώνε