Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Παγκόσμια η σύγκρουση στην Συρία; - ΝΑΤΟ και Ρωσία "με το δάκτυλο στην σκανδάλη"


Κλιμάκωση παρά αποκλιμάκωση των συγκρούσεων παρατηρείται στην Συρία με τον συριακό Στρατό πλέον να έχει αναλάβει καθαρά την πρωτοβυλία, αλλά και να επεκτείνει την δραστηριότητά του και στον γειτονικό Λίβανο: Βολές πυροβολικού και όλμων του Συριακού Στρατού έπληξαν καταφύγια Σύρων ανταρτών και ισλαμιστών μισθοφόρων στον Βόρειο Λίβανο. Οι περιοχές που επλήγησαν βρίσκονται πέντε με είκοσι χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Συρία.

Στα τουρκοσυριακά σύνορα εκτελέστηκαν επιχειρήσεις κατά των ανταρτών και ανακαταλήφθηκε η περιοχή που βρίσκεται η βάση έγκαιρης προειδοποίησης της συαριακής αεράμυνας που είχε καταληφθεί πριν καταρριφθεί το τουρκικό μαχητικό/αναγνωριστικό RF-4Ε. Η Ρωσία κρατά στάση αναμονής μέχρι στιγμής και τα αποβαικά της δεμένα στο λιμάνι της Σεβαστούπολης γεμάτα όμως με πεζοναύτες.

Η πρώτη ομιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην Βουλή-ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ : ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΚΚΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ !

Οι βουλευτέςων κομμάτων αποχώρησαν από την αίθουσα του κοινοβουλίου την στιγμή που κλήθηκε στο βήμα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.Η κίνηση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη αφού από χθες είχαν διαρρεύσει πληροφορίες που ήθελαν την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να προβαίνει στην συγκεκριμένη πράξη.

Την ίδια ώρα, και ενώ ο  Νίκος Μιχαλολιάκος ανέβαινε στο βήμα σηκώθηκαν όρθιοι οι βουλευτές του κόμματός του.

Σαν απάντηση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την αίθουσα του κοινοβουλίου τη στιγμή που κλήθηκε στο βήμα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
 http://www.protothema.gr/

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ!!!

Πενήντα εκατομμύρια ευρώ για την πλήρη αποκατάσταση 20.000 στρεμμάτων δάσους που κάηκαν το 1995 διεκδικεί από την Τουρκία ο Δήμος Πεντέλης. Η αγωγή κατά της Τουρκικής Δημοκρατίας κατατέθηκε από τον κύριο Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη προχθές, 5/7/2012, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης διεκδικεί την πλήρη αποκατάσταση των 20.000 στρεμμάτων δάσους, που κάηκαν το 1995 και στηρίζει την ενέργεια του αυτή στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2011, σύμφωνα με τις οποίες τη δεκαετία του 1990 Τούρκοι πράκτορες είχαν αναλάβει να κάνουν εμπρησμούς στα ελληνικά δάση.
http://www.liako.gr/intro/ 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ !!!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα Άρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι) 

1. Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα. 

Το Σύνταγμα της Ελλάδος όπως βλέπετε, είναι σαφέστατο: 


ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν το δικαίωμα να διοργανώνουν και να συμμετέχουν σε πορείες, διαδηλώσεις και συναθροίσεις. Αυτό το δικαίωμα δεν το έχουν οι αλλοδαποί και μάλιστα οι παράνομοι - λαθραίοι. 


Ας μας απαντήσουν λοιπόν αμέσως οι κυβερνώντες και η αστυνομία, για ποιο λόγο επιτρέπουν κατά  παράβαση του Συντάγματος, τις πορείες, τις διαδηλώσεις και τις συναθροίσεις των λαθραίων  στα "αντιρατσιστικά" συλλαλητήρια και άλλες  συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις των ιδίων και των "αριστερών" προστατών τους; 


ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΕ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ;
http://ygro-pyr.blogspot.gr/

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡ, ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ...ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ


ΣΧΟΛΙΟ: ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!!!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΡΟΜΑ ''ΕΦΑΓΕ'' 6.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

Περισσότερα από 6.000.000 ευρώ υπολογίζεται ότι είναι η ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο από τη δράση οργανωμένου κυκλώματος Ρομά, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και έδρα την Κάτω Αχαΐα, που είχε στήσει τη μεγαλύτερη επιχείρηση παρεμπορίου, εξαπατώντας επί τρία χρόνια ξένους εμπορικούς οίκους, τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες, διακινώντας στην Ελλάδα τεράστιες ποσότητες εμπορευμάτων, κυρίως από την Κίνα.

Η Οικονομική Αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εμπλέκεται σε σωρεία οικονομικών και φορολογικών εγκλημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα, έπειτα από τριήμερη ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση σε Αττική, Εύβοια, Αχαΐα και Θεσσαλονίκη.
Συνολικά συνελήφθησαν 29 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ εμπλέκονται άλλα 53 άτομα.

Η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε και εκτελώνιζε παράνομα μεγάλο αριθμό εμπορευμάτων, τα οποία διοχέτευε στην εγχώρια αγορά, χωρίς να εξοφλούνται οι προμηθεύτριες εταιρείες και να καταβάλλονται οι αναλογούντες δασμοί και φόροι.

Από τη δράση της εγκληματικής ομάδας προκύπτει οικονομική ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο, η οποία υπερβαίνει τα έξι εκατ. ευρώ.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν περισσότεροι από 20 εισαγγελικοί λειτουργοί και 300 περίπου αστυνομικοί από την Οικονομική Αστυνομία, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και τις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις.

 http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/134414

Προς ένα νέο εθνικό έγκλημα..την ιδιωτικοποίηση του νερού!

 Εμπειρία από άλλες χώρες έχει καταδείξει ότι η ιδιωτικοποίηση του νερού έχει οδηγήσει σε εκτίναξη των τιμών και σε ορισμένες περιπτώσεις σε κίνδυνο της δημόσιας υγείας και ευημερίας. Η πρόσβαση στο νερό είναι ανθρώπινο δικαίωμα (ΟΗΕ 2010)


Προς την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ελληνική Δικαιοσύνη


Εμείς οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε την παρούσα επιστολή, είμαστε αντίθετοι στην πώληση σε ιδιώτες των εταιριών Ύδρευσης σε όλη την ελληνική Επικράτεια.
Θεωρούμε ότι μια τέτοια εξέλιξη είναι εις βάρος του κοινωνικού συμφέροντος και επιφυλασσόμαστε για το δικαίωμα μιας ιδιωτικής εταιρίας αλλά και οποιασδήποτε νομικής μορφής να έχει στην ιδιοκτησία της αποκλειστικά ή μερικά δικαιώματα χρήσης των υδάτινων πόρων που αποτελούν φυσικό αγαθό και μάλιστα απολύτως απαραίτητο για την επιβίωση ανθρώπων, φυτών και ζώων, αγαθό που προστατεύεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία (οδηγία πλαίσιο 2000/60) (1) αλλά και τον ΟΗΕ που στις 28 Ιουλίου 2010 ενέκρινε ψήφισμα, για να προσθέσει την πρόσβαση σε καθαρό νερό στη διακήρυξη του για τα ανθρώπινα δικαιώματα (AG/10967) (2).

Δηλώσεις πρόκληση από Κρεμαστινό & Γεωργιάδη

Σε δηλώσεις πρόκληση προς τον Ελληνικό Λαό προέβη ο  βουλευτής Δωδεκανήσων του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία χαρακτήρισε γελοιότητες τις μειώσεις που έχουν γίνει στις βουλευτικές αποζημιώσεις, ζητώντας να επανέλθουν στα παλιότερα τους επίπεδα. Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μία μέρα μετά την πρόκληση της Κουντουρά, των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», η οποία είπε ότι «η βουλευτική αποζημίωση δεν της φτάνει ούτε για ζήτω».
Με τα παραπάνω βρέθηκε πλήρως σύμφωνος, φυσικά, και ο βουλευτής της ΝΔ (πλέον…), Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε σχόλιο στο twitter του έγραψε «οφείλω δημοσίως να εκφράσω την κατά το 100% συμφωνία μου με την επιστολή του κ. Κρεμαστινού στον Πρόεδρο της Βουλής», δείχνοντας ότι αυτός, όπως και οι υπόλοιποι δεν έχουν καμμία επαφή με την Ελληνική πραγματικότητα.
Ο Κρεμαστινός στην επιστολή του, μάλιστα, κάνει λόγο για βουλευτές «οικονομικά εξαθλιωμένους», λόγια που μόνο τραγέλαφο μπορούν να προκαλέσουν στον δοκιμαζόμενο, από τα μέτρα που αυτοί ψηφίζουν, Ελληνικό Λαό. Εμείς από την πλευρά μας θα ξεκινήσουμε έρανο «αγάπης», μεταξύ των βουλευτών μας, για να βοηθήσουμε τους «οικονομικά εξαθλιωμένους βουλευτές» των κομμάτων της κλεπτοκρατίας.
http://www.xryshaygh.com/index.php/home 

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Επιβεβαίωσε η Ρωσία το αίτημα της Κύπρου για δάνειο 5 δισ. ευρώ! - Άφωνη η τρόϊκα


Άφωνη έχει μείνει η ΕΕ και του ΔΝΤ από το κυπριακό αίτημα που κατατέθηκε στην Ρωσία για παροχή δανείου 5 δισ. ευρώ, ταυτόχρονα με την αίτηση για οικονομική βοήθεια από τον Μηχανισμό Στήριξης. Κανένα σχόλιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής παρότι ζητήθηκε σχολιασμός στις Βρυξέλλες και είναι σαφές ότι έχουν αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις. Υπολόγιζαν ότι "είχαν στριμώξει στη γωνία" τη Λευκωσία και είχαν αποκτήσει τον έλεγχο των κοιτασμάτων, αλλά φευ...
Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε επίσημα για πρώτη φορά από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών το αίτημα της Κύπρου για δάνειο ύψους  5 δισ. ευρώ. Ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας αποδέχθηκε για πρώτη φορά την ύπαρξη ετοίματος, προσθέτοντας «πως το παρόν το εξετάζουμε».

Είναι σαφές ότι η Κύπρος παίζει "υψηλό παιχνίδι". Μιλάει με την τρόϊκα, καταθέτει αίτημα για τον Μηχανισμό Στήριξης και ξαφνικά βγάζει το "χαρτί Ρωσία" αυτό που πολλοί νόμιζαν ότι το είχε "κάψει". Χωρίς να έχει υπογράψει ακόμα για το δάνειο με την τρόϊκα και φυσικά πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.
Πριν λίγο ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Άντον Σιλουάνοφ, επιβεβαίωσε επίσημα ότι η Κύπρος, ζήτησε από τη Μόσχα δάνειο ύψους 5 δισ. ευρώ.

«Λάβαμε ένα αίτημα από την κυπριακή πλευρά. Προς το παρόν, το εξετάζουμε», είπε ο κ. Σιλουάνοφ, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων τα οποία προσθέτουν ότι ο υπουργός διευκρίνισε πως το ύψος του δανείου ανέρχεται σε 5 δισ. ευρώ.
Αλλά και ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών, Βάσος Σιαρλή, επιβεβαίωσε ότι έχει ζητηθεί δάνειο από τη Μόσχα ύψους 5 δισ. ευρώ. Ωστόσο, ανέφερε ότι ακόμη δεν υπάρχει απάντηση στο αίτημα της Κύπρου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ.Χριστόφιας επανέλαβε χθες (Πέμπτη), και ενώ η τρόικα συνεχίζει τις επαφές της με πολιτικούς και κοινωνικους φορείς για την καταγραφή της κατάστασης της κυπριακής οικονομίας, την πρόθεσή του να επιχειρήσει να πάρει δάνεια τόσο από την ΕΕ όσο και από την Ρωσία, προσθέτοντας πως είναι απολύτως φυσικό μια χώρα να στρέφεται σε όλους τους συμμάχους της για βοήθεια.

«Χρειαζόμαστε χρήματα να τονώσουμε την οικονομία μας και να ανακεφαλαιοποιήσουμε τις τράπεζές μας», είπε ο Δημήτρης Χριστόφιας σε δημοσιογράφους, όπως αναφέρει το Reuters.

«Οι Ρώσοι, ως καλοί φίλοι της Κύπρου, θέλουν να μας φροντίσουν», είπε ο Χριστόφιας.
Πρόσθεσε πως είναι προετοιμασμένος να δεχτεί οικονομική βοήθεια τόσο από την Μόσχα όσο και από τους Ευρωπαίους εταίρους, προκειμένου να επαναφέρει την οικονομία της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης, και πως οι στενές σχέσεις του με την Μόσχα δεν θα μπορούσαν να βλάψουν τις σχέσεις του με την Ευρώπη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παγκόσμιο Ιντερνετικό μπλακ άουτ τη Δευτέρα 9 Ιουλίου

Περίπου 360.000 υπολογιστές Windows σε όλο τον κόσμο κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο την Δευτέρα 9 Ιουλίου λόγω μόλυνσης με το κακόβουλο λογισμικό DNS Changer.

Σύμφωνα με το FBI, τα μολυσμένα συστήματα χρησιμοποιούνταν από απατεώνες του Διαδικτύου προκειμένου να βομβαρδίζουν τους χρήστες με παράνομες διαφημίσεις. 

Τον Νοέμβριο του 2011 το FBI έφτασε στα ίχνη των δραστών.

Το πρόβλημα είναι ότι τα μολυσμένα PC επικοινωνούν με διακομιστές που είχαν στήσει οι χάκερ προκειμένου να συνδεθούν σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο. Το FBI έθεσε εκτός λειτουργίας αυτούς τους διακομιστές και τους αντικατέστησε με «καθαρούς» σέρβερ, οι οποίοι επιτρέπουν στα μολυσμένα συστήματα να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

Στις 9 Ιουλίου, το FBI θα θέσει εκτός λειτουργίας αυτό το εφεδρικό σύστημα, οπότε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τον Παγκόσμιο Ιστό.

Οι χρήστες υπολογιστών Windows καλούνται τώρα να επισκεφθούν τις σελίδες dcwg.org και dns-ok.us, όπου μπορούν να ελέγξουν αν είναι μολυσμένοι και πώς μπορούν να απαλλαγούν από το DNS Changer.



ΠΗΓΗ:http://www.newsbomb.gr

Περί ανέμων και υδάτων οι εξαγγελίες Σαμαρά

Τα πήρε όλα πίσω για ΑΟΖ, λαθρομετανάστες και Μνημόνιο. Ούτε μία λέξη για την Εθνική Άμυνα
- "Πέταξε" το πουλάκι της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, η οποία έγινε με την μία... επιμήκυνση των μέτρων σε αόριστο χρόνο.
-Προεκλογικά μιλούσε για πλήρη κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση. Τώρα κρύφτηκε πίσω από... τροποποίηση του νομοσχεδίου μετά από διάλογο όχι μόνο με τα κόμματα της συμπολίτευσης, αλλά όλα τα πολιτικά κόμματα -προφανώς και τον ΣΥΡΙΖΑ-, προβαίνοντας έτσι σε έναν πρωτοφανή πολιτικό εμπαιγμό.
-Προανήγγειλε ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και βασικών υποδομών.
- Αναφέρθηκε σε συγχώνευση φορέων κι οργανισμών του Δημοσίου, προμηνύοντας απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αφού απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά στο μέλλον των εργαζομένων σε αυτούς.
- Για την ΑΟΖ μίλησε για "συστηματική προετοιμασία" και πολύ προσεκτικά (!) ανακήρυξής της, δηλαδή την παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες.
- Για την καταπολέμηση της ανεργίας καλλιέργησε προσδοκίες, τις οποίες δεν πρόκειται να ικανοποιήσει, αφού δεν πρότεινε κανένα συγκεκριμένο μέτρο όπως η άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών που καλύπτουν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, στερώντας τις από τον Έλληνα εργάτη.
- Δεν έκανε καμία αναφορά για την Εθνική Άμυνα της χώρας.
Τέλος, αναμένουμε με ενδιαφέρον αν θα πραγματοποιήσει την πολιτική ατζέντα της Χρυσής Αυγής ή απλά θέλει να συνεχίσει την καλλιέργεια προσδοκιών σε θέματα όπως περιορισμού της βουλευτικής ασυλίας, τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, μείωση της επιχορήγησης των κομμάτων και άρση βουλευτικών προνομίων. Επισημαίνουμε πως το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα μάχεται για την πλήρη και όχι μερική κατάργηση των βουλευτικών προνομίων και κομματικών επιχορηγήσεων.
http://www.xryshaygh.com/index.php/home

ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΛΟΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ

Χθες, Πέμπτη 5 Ιουλίου, περί τις 4:00 μ.μ., καθώς ένα φορτηγό πλήρες φορτίου εκινείτο στα όρια της δημοτικής κοινότητας Ν. Τίρυνθας του Δήμου Ναυπλιέων, βρέθηκε μπροστά σε “μπλόκο” δυο αυτοκινήτων τσιγγάνων, που έκλειναν τη διάβαση. Φτάνοντας μπροστά στο μπλόκο δέχτηκε επίθεση με ξύλα και πέτρες. Έλα, όμως, που, κατά κακή τους τύχη, οδηγός ήταν ο Κωνσταντίνος Δημούλης, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο νομό Αργολίδας, ο οποίος, χωρίς να φοβηθεί κατέβηκε με ένα λεβιέ και αμύνθηκε επιτυχώς, παρά τον μεγάλο αριθμό των επιτιθέμενων, καταφέρνοντας να τους τρέψει σε άτακτη φυγή. Την ώρα, που κυρίαρχος του “πεδίου της μάχης”, έμπαινε ξανά στο φορτηγό του για να φύγει, αντελήφθη πέντε άτομα να σπεύδουν προς το μέρος του, κρατώντας… καραμπίνες!

Όπως πληροφορούμεθα, σήμερα το πρωί έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, για να καταγγείλουν το γεγονός, όπως και την ανεξέλεγκτη οπλοφορία κάποιων ατόμων, που όπως φαίνεται, χαίρουν… “ειδικής ασυλίας”!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ! ΕΛΕΓΑΝ ''ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ'' !!!

ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!!!

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες σε καλοκαιρινό μπαράκι στην παραλία Αρωγής Ροδόπης με πρωταγωνιστές πέντε (5) μεθυσμένους μουσουλμάνους, ηλικίας 35 ετών περίπου, από τη μια και λουόμενους και ιδιοκτήτες του μαγαζιού από την άλλη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της ΦΩΝΗΣ, οι πέντε μουσουλμάνοι που είχαν πάει για μπάνιο στην περιοχή κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να αρχίσουν να παρενοχλούν τους άλλους λουόμενους που βρίσκονταν στο μπαράκι.

Αμέσως, επενέβησαν τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και οι υπάλληλοι του μαγαζιού και ζήτησαν από τους ταραξίες να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες. Η προτροπή όμως αυτή άναψε τα αίματα καθώς οι πέντε μουσουλμάνοι άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν εκστομίζοντας μάλιστα και εθνικιστικές κορώνες του στιλ «εδώ είναι Τουρκία, ακόμα δεν το καταλάβατε; Να φύγετε από εδώ. Εδώ εμείς κάνουμε ότι θέλουμε».


Οι κουβέντες αυτές άναψαν ακόμα περισσότερα τα αίματα με αρκετούς λουόμενους να ξεσηκώνονται και την κατάσταση να τείνει να ξεφύγει πέρα από κάθε όριο.

Τελικά, τους τόνους έριξε η παρουσία ισχυρού πολιτικού παράγοντα της μειονότητας, ο οποίος καθόταν σε παρακείμενη ταβέρνα και ειδοποιήθηκε για το περιστατικό. Αμέσως, ο ίδιος πήγε στο σημείο όπου εκτυλίσσονταν ο καβγάς, συνέστησε στους ταραξίες να ηρεμήσουν και παρακάλεσε τους ιδιοκτήτες να μην καλέσουν την Αστυνομία καθώς όπως είπε επρόκειτο για μια κακή στιγμή αλλά και ένα κακόγουστο αστείο, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτά που ειπώθηκαν σίγουρα δεν ισχύουν.

Το επεισόδιο έληξε εκεί με τους ταραξίες να αποχωρούν και τους υπόλοιπους λουόμενους να συνεχίζουν το μπάνιο τους. Εμείς απλά να αναρωτηθούμε. Τελικά, «μιλούσε» το αλκοόλ ή όταν ο άνθρωπος είναι εν θερμώ λέει αλήθειες που πιστεύει;
 thrakilive.blogspot.gr

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ..!!!

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν στο βήμα ανέβει για να τοποθετηθεί επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Αναμένεται "θερμό" επεισόδιο και αντιδράσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησαν αυτή την πρόταση κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, παρουσία του κ. Τσίπρα και προσανατολίζονται να την υλοποιήσουν.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεκαθαρίσει νωρίτερα μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, ότι "δεν θα αφήσουμε κανέναν σε χλωρό κλαρί". Παράλληλα, έδωσε τις βασικές κατευθύνσεις στις οποίες θα κινηθεί η αντιπολιτευτική τακτική, εν όψει και των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
http://news247.gr/ 

ΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΕΠΛΗΞΑΝ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

Τα συριακά στρατεύματα το περασμένο 24ωρο έπληξαν πέντε τουρκικά φορτηγά στην περιοχή της πόλης Αλέππο κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, ανακοίνωσε το πρακτορείο ειδήσεων DHA. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης τα φορτηγά κάηκαν και οι οδηγοί τους τράπηκαν σε φυγή από τον τόπο του επεισοδίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του πρακτορείου, τμήματα της συριακής αντιπολίτευσης πήραν τους οδηγούς υπό την προστασία τους και τους συνόδευσαν ως τα σύνορα και στη συνέχεια – στο τουρκικό έδαφος. Άλλες λεπτομέριες αυτού του επεισοδίου δεν ανακοινώθηκαν.
Από την άλλη πλευρά αξίζει να σημειωθεί η απουσία χρήσης της συριακής Αεροπορίας στις επιχειρήσεις κατά των εξεγερμένων. Προφανώς η κυβέρνηση της Συρίας επιθυμεί να διατηρήσει ανέπαφη της Αεροπορία της για να την χρησιμοποιήσει σε συνεργασία με τα ρωσικά μαχητικά για την υπεράσπιση της χώρας από κάποια πιθανή επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων από την Δύση και τους Άραβες συμμάχους της.
Εκτός όμως από την νέα τακτική που υιοθέτησε η συριακή κυβέρνηση έναντι των εξεγερμένων, ο σύμμαχος της Συρίας το Ιράν εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Άγκυρας με τον Αρχηγό της Αεροπορίας των Φρουρών της Επανάστασης πτέραρχο Amir-Ali Hajizadeh να δηλώνει ότι αν τουρκικά στρατεύματα εισέλθουν σε συριακό έδαφος οι βάσεις τους στην Τουρκία θα καταστραφούν.
Αναμφίβολα οι ιρανικές απειλές αποτελούν ξεκάθαρη απόδειξη της στήριξης του ιρανικού καθεστώτος στην Συρία και ένδειξη ότι μία πιθανή τουρκική ανάμειξη στην Συρία θα οδηγήσει σε κλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή με το Ιράν να απειλεί με επιλεκτικά αντίποινα μέσα στην Τουρκία.
http://www.liako.gr/intro/ 

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ !!!


Σκηνές βγαλμένες από χολυγουντιανή ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στον Νέο Κόσμο, με τους άγνωστους να γαζώνουν τους ...
αστυνομικούς και να τους πετούν μέχρι και χειροβομβίδα! Συγκεκριμένα, περίπου στις 4.20 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Λασσάνη και Αγκύλη, στον Νέο Κόσμο, 3 άτομα, στη θέα διερχόμενου περιπολικού, άρχισαν να τρέχουν, επί της οδού Αγκύλης. Οι αστυνομικοί του κατεδίωξαν. Στη συμβολή με την οδό Χατζημιχάλη, οι τρεις άγνωστοι δε δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον των αστυνομικών και του περιπολικού, ενώ πέταξαν και χειροβομβίδα, που εξεράγη! Ευτυχώς, από τα πυρά των αγνώστων δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ η περιοχή μοιάζει με γειτονιά από πεδία μαχών της Καμπούλ, με αυτοκίνητα τρύπια από τις σφαίρες και τη χειροβομβίδα που εξεράγη.
http://ksipnistere.blogspot.gr/ 

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Πολυπολιτισμός :Eκαψε το Κοράνι και τον έκαψαν ζωντανό.


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι στο Πακιστάν πλήθος εξαγριωμένου κόσμου έκαψε άνθρωπο ο οποίος έβαλε φωτιά στο Κοράνι.
Τον άνδρα συνέλαβε η αστυνομία της περιοχής μετά απο καταγγελίες και τον οδήγησε στα κρατητήρια.
Η ιστορία όμως έγινε γνωστή και πλήθος εξαγριωμένου κόσμου μαζεύτηκε έξω απο το αστυνομικό τμήμα απαιτώντας απο τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν!
Οι αστυνομικοί με δακρυγόνα και άλλους τρόπους προσπάθησαν να διώξουν τους διαδηλωτές οι οποιοι κατάφεραν να μπουν μέσα. Αρπαξαν τον "δράστη" και τον έσυραν στο σημείο που είχε κάψει πριν το Κοράνι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τον περιέλουσαν με βενζίνη και τον έκαψαν ζωντανό.

newsbomb.gr

ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού είδαν και απόειδαν τα μεταναστόπουλα και οι μεταναστολάγνοι που τα εκμεταλεύονται και αφου δεν τους έγινε το χατίρι να κάνουν περατζάδες στην Νίκαια. Ξεκίνησαν να κάνουν πορεία το....τετράγωνο! Στην διαδρομή λοιπόν αποφάσισαν πως κάτι έπρεπε να κάνουν και επιτεθήκανε σε δύο άτομα στην συμβολή των οδών Λαοδικείας και Κύπρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας στο κεφάλι.
Οι δυο φορούσαν μπλούζες του Ολυμπιακού και άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της επίθεσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί που επιτέθηκαν ήταν κρανοφόροι που βγήκαν μέσα από την πορεία.

Και ρωτάμε εμείς τώρα....αν την επόμενη φορά τους επαγγελματίες αντιρατσιστές τους κυνηγάνε όλοι οι σύνδεσμοι του Ολυμπιακού που υπάρχουν από Ρέντη και κάτω....θα φταίνε οι Εθνικιστές;;;; και οι πατριώτες της περιοχής της Νίκαιας;;;


greek alert

Εκρηκτική η άνοδος των λαθρομεταναστών για το 2012


Ως μέγα παραμύθι τελικά αποδεικνύεται η θεωρία πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα διώχνει τους λαθρομετανάστες από τη χώρα, ή τουλάχιστον αποθαρρύνει άλλους να συρρέουν στα "σύνορα".

Έτσι και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης εκρηκτική άνοδο εμφανίζουν οι αριθμοί, για το πρώτο 5μηνο του 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011, των παράνομων μεταναστών οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίας περνούν το τυπικό πλην όμως άνευ άλλης ουσιαστικής ή πρακτικής σημασίας του ορίου των ελληνικών συνόρων.

Έτσι και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ το πρώτο 5μηνο του 2012 συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα 35.821 άτομα έναντι 30.231 το αντίστοιχο διάστημα του 2011.

Πιο συγκεκριμένα από την ελληνοαλβανική διαχωριστική γραμμή εισήλθαν 5172 λαθραίοι μετανάστες, από την αντίστοιχη γραμμή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εισήλθαν 15.878 λαθραίοι μετανάστες και από διάφορες άλλες «πύλες» εισόδου 12.746 λαθραίοι μετανάστες.


Σε ότι αφορά τώρα τις απελάσεις ή επαναπροωθήσεις για το πρώτο 5μηνο του 2012, αυτές κινήθηκαν στον…

Σαν σήμερα: 5 Ιουλίου 1824 - Η Μάχη του Μαραθώνα



Πολεμική αναμέτρηση μεταξύ των 3.000 Οθωμανών Τούρκων του Ομέρ Πασά και 600 Ελλήνων υπό τον Γιάννη Γκούρα, στην πεδιάδα του Μαραθώνα, εκεί όπου ο Μιλτιάδης είχε νικήσει τον στρατό των Περσών το 490 π.Χ. Η δεύτερη μάχη του Μαραθώνα έγινε στις 5 Ιουλίου 1824 και έληξε, όπως και η πρώτη, με επικράτηση των ελληνικών όπλων.

Τον Ιούνιο του 1824 ο πασάς της Καρύστου Ομέρ έλαβε εντολή να στραφεί κατά της Αττικής, σε μια εποχή που οι Έλληνες σπαράζονταν από εμφύλιες έριδες. Την ίδια περίοδο (24 Ιουνίου 1824), ο πρόεδρος του Εκτελεστικού, Γεώργιος Κουντουριώτης, όρισε φρούραρχο της Ακρόπολης τον δυναμικό οπλαρχηγό Γιάννη Γκούρα.

Πράγματι, στις αρχές Ιουλίου ο Ομέρ Πασάς αποβιβάστηκε στον Ωρωπό με 3.000 άνδρες (εκ των οποίων οι 2.000 γενίτσαροι), πυροβολικό και ιππικό. Αφού λεηλάτησε τη γύρω περιοχή, κατευθύνθηκε προς την Αθήνα. Μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός ο Γκούρας συγκρότησε σώμα από 600 άνδρες, με τη συμμετοχή των χιλιάρχων Μαμούρη, Ρούκη και Πρεβεζιάνου και αποφάσισε να αναχαιτίσει τους Οθωμανούς στον Μαραθώνα. Στις 3 Ιουλίου 1824 κατέλαβε τον λοφίσκο (τύμβο) της πεδιάδας του Μαραθώνα με το παλαιό τείχος, απ’ όπου θα διάβαινε αναγκαστικά ο Ομέρ με τον στρατό του.

Οι πρώτες αψιμαχίες μεταξύ των δύο αντιπάλων έγιναν στις 5 Ιουλίου 1824...

Ο ''ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ'' ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ !!!

Μέχρι  το 2015  ΟΛΑ  τα αυτοκίνητα  θα πρέπει να είναι  εφοδιασμένα  με ειδικό σύστημα δορυφορικού εντοπισμού (ηλεκτρονικό χαφιέ)

Άλλο ένα  "εφαρμοστικό μέτρο"  εναντίον  της ελευθερίας  του ανθρώπου  το οποίο  όπως και τα άλλα "εργαλεία"  της  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  θα  εξαφανίσουν τελικά  ακόμα και το  αυτεξούσιο  του καθε ενός μας , μετατρέποντας  τα αποεθνικοποιημένα   και αποχριστιανοποιημένα  ευρωπαϊκά  κράτη  σε  στρατόπεδα υψίστης  ασφαλείας "ανοικτού  τύπου".

Και σε αυτή την περίπτωση   το πρόσχημα  είναι "φιλανθρωπία".
Μια φιλανθρωπία   όμως που  όλως τυχαίως  εκπορεύται απο τα ίδια  κέντρα   που  κατέστρεψαν και καταστρέφουν οικονομικά και κοινωνικά  ολόκληρα κράτη.Μια  "φιλανθρωπία"  που  ενώ απο την μία  στερεί  σε αρρώστους  τα φάρμακα και σε  καρδιοπαθή παιδάκια  φτωχών  την πρόσβαση σε δημόσια παιδοκαδιοχειρουργικά κέντρα,  δείχνει να "νοιάζεται" για το πόσο γρήγορα θα φτάσει  το ασθενοφόρο  στον τόπο ενός τροχαίου δυστυχήματος.
Να λοιπόν ένα  χυδαίο και θρασύ παράδειγμα   της  υποκρισίας  της ανερχόμενης  ηλεκτρονικής δικτατορίας .Εκείνης  που ονόμασαν  για επικοινωνιακούς λόγους  "ηλεκτρονική  διακυβέρνηση" και που για χάρη της οποίας  παρακολουθούν και καταγράφουν  κάθε μας κίνηση  κάθε μας  ενέργεια και πρωτοβουλία.Μίας  "διακυβέρνησης" που  για να λειτουργήσει  στο  maximum  των  οργουελικών δυνατοτήτων της  θα πρέπει να "τσιπάρει"  τα πάντα και τους πάντες.
Να γιατί βιάζονται  να πάρουμε  νέες ταυτότητες , να γιατί σήμερα  ο Ραϊχενμπαχ  "λύσσαξε" να  εφαρμοστεί στο έπακρο η  ηλεκτρονική  διασύνδεση  του  εθνικού μητρώου  ασφάλισης με κάθε βάση δεδομένων  που  σχετιζεται  με το σύστημα  ασφάλισης και υγείας κλπ κλπ.
Το αστείο  με τον  ηλεκτρονικό χαφιέ  (e-call το λένε) στα αυτοκίνητα,  είναι  ότι  ένω θεωρητικά  θα σου εξασφαλίζει την ...γρήγορη μεταφορά  σου  σε  κάποιο νοσοκομείο σε περίπτωση  που  π.χ  τρακάρεις  άσχημα και δεν μπορείς να ειδοποιήσεις  για βοήθεια,δεν μπορεί  να σου  εγγυηθεί  ότι  το νοσοκομείο που θα σε δεχτεί  θα έχει  γιατρούς , γάζες,  φάρμακα ,  αίμα  , κλπ.

ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΠ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ''ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ''

Στις  26/6/2012 έληξε  θεωρητικά (διότι  δόθηκε όπως μάθαμε  παράταση )  η προσθεσμία  που είχε  δώσει  το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στους υπαλλήλους των  ΚΕΠ  να  κάνουν  αίτηση   στην οποία  να ζητούν απο το κράτος  να τους εφοδιάσει  με  "έξυπνη κάρτα"  στην  οποία  εκτός  των άλλων (λέμε εμείς)  θα περιέχεται  και η  "ψηφιακή υπογραφή" του  υπαλλήλου.Αυτή η κάρτα  αν δεν είναι   η "κάρτα του πολίτη" κατά  την παπανδρεϊκή ορολογία , θα είναι  οπωσδήποτε  το  "γεννόσημο" της  "νέας ταυτότητας"  την  οποία  εν μέσω πρωτοφανούς  κρίσεως  μας  υποχρεώνουν  να πάρουμε  απο τον επόμενο  Σεπτέμβριο.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !

Από την πρώτη στιγμή που άκουσα πως ο Ρουπακιώτης έγινε υπουργός δικαιοσύνης, είπα πως πάει τέλειωσε, οι Έλληνες πολίτες πλέον βρίσκονται στο έλεος των εγκληματιών και χίλια μύρια δεινά μας έρχονται παραπάνω.... Βέβαια ο Ρουπακιώτης είναι επιλογή του Σαμαρά, ο οποίος και θα πρέπει κάποια στιγμή να πληρώσει αυτός και το κόμμα του, για όλη την ήδη απίστευτη εγκληματικότητα που θα ξεπεράσει με μαθηματική ακρίβεια κάθε πρόβλεψη και ρεκόρ επί υπουργίας του Ρουπακιώτη...

Τον ξέρω τον Ρουπακιώτη. Σοβαροφανής ψευτοπροοδευτικούλης ΣΥΝασπιστής εδώ και χρόνια, μεγαλοδικηγόρος μεγαλεμπόρων ναρκωτικών, φονιάδων, αναρχοτρομοκρατών  και πάσης φύσεως καθαρμάτων, αντί να ενδιαφερθεί για τους γέροντες και τις γριούλες που οι λαθραίοι κακοποιούν και σφάζουν κάθε μέρα, αντί να πάει να τους βρει και να τους ζητήσει συγνώμη για αυτό το απίστευτο μπουρδέλο που έχει καταντήσει την χώρα μας ο διεθνισμός και ο ψευτοπροοδευτισμός, αντί να μετατρέψει αμέσως την κατοχή όπλων και δη πολεμικών, όπως τα καλάσνικοφ, από πλημμέλημα σε κακούργημα τη στιγμή μάλιστα που στην Ελλάδα κυκλοφορούν πάνω από ένα εκατομμύριο καλάσνικοφ και είναι η μοναδική χώρα του δυτικού κόσμου που συμβαίνει αυτό όπως και οι καθημερινές ληστείες και φόνοι με αυτά τα πολεμικά όπλα, αντί να αλλάξει το νόμο του απίστευτου καρνάβαλου Καστανίδη με τον οποίο για να προφυλακιστεί ένας ληστής, κλέφτης κλπ που ρημάζει γειτονιές ολόκληρες και αυτοκίνητα θα πρέπει να υπάρχει πρώτα αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση η οποία όμως κάνει 10 χρόνια για να βγει και συνεπώς αφήνονται ελεύθεροι οι εγκληματίες να συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους,  τι έκανε ο Ρουπακιώτης λέτε; 

Πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού να συμπαρασταθεί στους φονιάδες αλβανούς και να τους τάξει μικρότερες ποινές και φυλακές πολυτελείας 5 αστέρων για να θέλουν όλοι να μπουν εκεί να κάνουν διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων πτωχευμένων φορολογούμενων πολιτών...  ή απλά να μη τρομάζει το αυτάκι τους αν θα μπουν εκεί οπότε να συνεχίζουν να μπουκάρουν στα σπίτια μας με καλάσνικοφ μιας και δεν τρέχει μία και να τους πιάσουν...

Οι Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ! ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.



Αυτά, μόνο στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα συμβαίνουν: Αποφυλάκισαν τα κατηγορούμενα για βαριά κακουργήματα, όπως απόπειρες ανθρωποκτονιών πολλών ανθρώπων, δεκάδες επιθέσεις όπως αυτή με ρουκέτα RPG-7 κατά της αμερικανικής πρεσβείας, τα κορυφαία στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης, Επαναστατικός Αγώνας, Νίκο Μαζιώτη και την συντρόφό του Παναγιώτα Ρούπα και βέβαια αυτοί ... εξαφανίστηκαν! Οι Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τη λήξη του 18μηνου της προφυλάκισής τους. Τώρα, γιατί κατηγορούμενοι με τόσο βαριά αδικήματα και γιατί μια τόσο σοβαρή υπόθεση δεν έγινε δυνατό να εκδικαστεί μέσα σε ένα 18μηνο, αυτό πλέον ξεφεύγει από τον λογική! Όπως επίσης και γιατί δεν τους παρακολουθούσαν στενά μετά την αποφυλάκισή τους.

Για να καταλάβουμε πόσο "σκληροί" ήταν οι όροι αποφυλάκισής τους, έπρεπε να εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο ... Α.Τ. Εξαρχείων. Τελευταία φορα αναφέρουν οι πληροφορίες εμφανίστηκαν λίογ πριν τις εκλογές του Ιουνίου

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν εμφανιστεί στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου – η δεύτερη την Τρίτη - ενώ δεν έδωσαν και το παρών την 1η του μηνός στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων ως όφειλαν από τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή τους.

Κατόπιν αυτού, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά για την υπόθεση. 

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ινσταμπούλ αποκάλεσε την Κωνσταντινούπολη η Όλγα Κεφαλογιάννη


Ακόμα δεν ξεκίνησε η ..υπουργική καριέρα της κας. Όλγας Κεφαλογιάννη στην νέα κυβέρνηση και η Υπουργός Τουρισμού αποκάλεσε την Κωνσταντινούπολη …Ινσταμπούλ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ανταποκρίτρια της Hürriyet Daily News, προσφέροντας ρεσιτάλ ..ελληνοτουρκικής φιλίας …

Η νέα Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το σύγχρονο τουρκικό κράτος...καλεί τους Τούρκους να επισκεφθούν τη χώρα μας! Μάλιστα, υπόσχεται «να απλοποιήσει τις διαδικασίες για την έκδοση βίζας», ενώ χαρακτηρίζει «λαμπρό παράδειγμα συνεργασίας» την κατασκευή Μαρίνας στη Λέσβο από ελληνοτουρκική κοινοπραξία! Δηλώνει, πως «ακολουθεί τα χνάρια του …Ελευθέριου Βενιζέλου»  και αποκαλύπτει πως επισκέφθηκε πολλές φορές την … «Ιστανμπούλ»! …Ταμάμ κα. Κεφαλογιάννη μας που επισκεφτήκατε την …. «Ινσταμπούλ» ε;
newsbomb.gr
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ

Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτά σύνορα για τους μετανάστες και ΟΧΙ σε αλληλεγγύη μόνο για Έλληνες!

Σίγουρα όσοι τους ψήφισαν θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του θα αγωνιστούν για να έρθουν στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομεταναστών! 

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΕ". Η ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...

Ισόβια στον Αλβανό φονιά του περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων


Μετά από 6 χρόνια αποδόθηκε δικαιοσύνη για το φρικτό έγκλημα στο Πέραμα Ιωαννίνων
Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το μικτό ορκωτό Δικαστήριο της Πρέβεζας σε 24χρονο Αλβανό για την άγρια δολοφονία περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων στις 30 Ιουνίου του 2006. Ο δράστης αναζητούνταν από τις Αρχές από το 2006, οι οποίες 6 χρόνια μετά, τον περασμένο Μάρτιο, τον συνέλαβαν στην Κακαβιά.
Κατά το έλεγχο διαβατηρίων στα σύνορα, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς, ότι σε βάρος του 24χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία.
Άμεσα συνελήφθη και πρόσφατα καταδικάστηκε σε ισόβια. Ο 24χρονος σήμερα (τότε 18χρονος) δράστης, είχε και συνεργό, ο οποίος όμως αναζητείται ακόμη. Το πιο απίστευτο όμως είναι το θράσος του νεαρού Αλβανού ο οποίος ενώ είχε διαπράξει την δολοφονία προσπάθησε να εισέρθει στην χώρα μας με νόμιμο τρόπο μη φοβούμενος την σύλληψη του.
Υπενθυμίζεται, ότι η άγρια δολοφονία του 40χρονου περιπτερά στο Πέραμα, το καλοκαίρι του 2006, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι από τους δύο αλλοδαπούς στο περίπτερό του πάνω στην Εθνική Οδό στην είσοδο του Περάματος...
Το βράδυ της δολοφονίας, είχε κλείσει το περίπτερο λίγο πριν τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια μυστηριωδώς εξαφανίστηκε.
Την επομένη μια γυναίκα εντόπισε το πτώμα κοντά στο νεκροταφείο του Περάματος. Οι δράστες του είχαν αρπάξει την είσπραξη της ημέρας και το αυτοκίνητο, με το οποίο εξαφανίστηκαν.
Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πόσο λίγο αξίζει η ζωή ενός Έλληνα βιοπαλαιστή στα μάτια των νεοταξικών λαθροεισβολέων, για την μνήμη του οποίου κανένας οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή πολιτικό κόμμα της προοδευτικής αριστεράς  δεν ασχολήθηκε ποτέ. Βλέπετε δεν ήταν αλλοδαπός…..

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Σαν σήμερα :4 Ιουλίου 2004 , Όταν η Ελλάδα σήκωσε το Ευρωπαϊκό


Μπορεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου φέτος να έλαβε τέλος και οι Διεθνείς μας να αποχώρησαν στα προημιτελικά, όμως πέρα απο την περηφάνια που μας κάνανε να νιώσουμε φέτος, έχουμε και κάτι πρόσφατο να θυμόμαστε. Σαν σήμερα πριν απο 8 χρόνια, η Ελλάδα σήκωσε το Ευρωπαϊκό ενάντια σε όλα τα προγνωστικά.

Ήταν τέλη Ιουνίου του 2004, όταν η Ελλάδα απέκλεισε διαδοχικά την Γαλλία και τη Τσεχία, φτάνοντας για δεύτερη φορά στα χρονικά (μετά το 1980) σε τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου προπονητή ´Οτο Ρεχάγκελ.

4 Ιουλίου 2004, το στάδιο της Λισαβόνας ήταν κατάμεστο από Έλληνες που ήρθαν να υποστηρίξουν την Εθνική....

4 Ιουλίου 1993: Όταν ο Α.Σαμαράς δήλωνε ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στη ΝΔ...


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει του στην εφημερίδα «Καθημερινή» στις 4 Ιουλίου 1993 είχε προβεί στην παρακάτω δήλωση:

«Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη ΝΔ κι αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο “αρχηγός” της».

"Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες" κατά τον σοφό λαό μας...

Iδού και το δημοσίευμα:

Σαν σήμερα :Η μάχη της Μαντίνειας, 4 Ioυλίου 362 π.Χ.


Μετά τη Μάχη των Λεύκτρων (371 π.Χ.), η κυριαρχία της Θήβας στον ελλαδικό χώρο ήταν αναμφισβήτητη. Αθήνα και Σπάρτη βρίσκονταν σε προφανή παρακμή.

Οι Θηβαίοι, με επικεφαλής του στρατηγούς Πελοπίδα και Επαμεινώνδα, είχαν δημιουργήσει στην Πελοπόννησο το Κοινό των Αρκάδων, με φιλικές προς αυτούς πόλεις. Η Σπάρτη προσπάθησε να το διασπάσει, προσεταιριζόμενη κάποιες από αυτές τις πόλεις, προκειμένου να ανακτήσει τον βαρύνοντα ρόλο της στη Πελοπόννησο. Τα κατάφερε με τη Μαντίνεια, αλλά αυτή η εξέλιξη δυσαρέστησε τον Επαμεινώνδα, που πέρασε για τέταρτη φορά τον Ισθμό για να βάλει τάξη στην ηγεμονία της Θήβας.

Επιτέθηκε με τον στρατό του αιφνιδιαστικά στη Σπάρτη, αλλά ο Αγησίλαος Β' απέκρουσε την επίθεση με επιτυχία (Ιούνιος 362 π.Χ). Ο Επαμεινώνδας υποχώρησε στο Αρκαδικό οροπέδιο κοντά στη Μαντίνεια (13 χλμ. βόρεια της Τρίπολης), όπου στρατοπέδευσε για να αναμετρηθεί με τους αντιπάλους του. Η κρίσιμη μάχη για την πρωτοκαθεδρία του ελλαδικού χώρου δόθηκε στις 4 Ιουλίου του 362 π.Χ. (κατ' άλλους στις 27 Ιουνίου). Το πεδίο της μάχης τοποθετείται στο πιo στενό τμήμα του οροπεδίου της Τρίπολης, 6.5 χιλιόμετρα νότια της Μαντινείας ανάμεσα στα βουνά Μύτικας, πρόβολο του Μαινάλου Όρους και Καπνίστρα, αντέρεισμα του Παρθενίου Όρους....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ :4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1822... Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑ! Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ


Μετά την ήττα του Αλή πασά των Ιωαννίνων ο Χουρσίτ διέταξε τον Ομέρ Βρυώνη να συντρίψει τους Σουλιώτες οι οποίοι κατά την διάρκεια του πολέμου είχαν δεχθεί πρόταση των Τούρκων να γυρίσουν στον τόπο τους με αντάλλαγμα να βοηθήσουν συμμαχώντας μαζί τους.

Οι Σουλιώτες όμως μετα απο λίγο καιρό ήρθαν σε μυστική συμφωνία με τον Αλή και αποχώρησαν απο το πλευρό των Τούρκων ελπίζοντας ο πόλεμος μεταξύ των δυο πασάδων να συνεχιστεί προκαλώντας την φθορά και των δυο.

Ο Βρυώνης για να τους τιμωρήσει επιτέθηκε με πολυάριθμη τουρκαλβανική δύναμη και κατάφερε αν τους φέρει σε δυσχερέστατη θέση.Ετσι ο αρχηγός των Σουλιωτών Μάρκος Μπότσαρης πήγε στο Μεσολόγγι για να ζητήσει βοήθεια.

Η κυβέρνηση αποφάσισε μεν να στείλει βοήθεια στους Σουλιώτες όχι μόνο γιατί αυτό έπρεπε να κάνει αλλά και γιατί σε περίπτωση ήττας των Σουλιωτών ο τουρκικός στρατός θα εξαπλωνόταν σε όλη την Δυτ.Ελλάδα.Εκανε όμως ένα τεράστιο σφάλμα καθώς όρισε επικεφαλής του εκστρατευτικού σώματος τον Μαυροκορδάτο ο οποίος ήταν πολιτικός και δεν διέθετε καμιά στρατιωτική εμπειρία.
Οργανώθηκε λοιπόν δύναμη απο 5.000 άνδρες μεταξύ των οποίων και 350 τακτικοί με αρχηγό τον Ιταλό φιλέλληνα Ταρέλλα,υπό τον Σπύρο Πάνα τακτικοί απο το Ιόνιο και δυο λόχοι φιλελλήνων Γερμανών,Γάλλων,Πολωνών και Ιταλών περίπου 180 άτομα...

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Βόμβα : Πολιτικός της σημερινής βουλής βρέθηκε με 100 κιλά χρυσό;;


Αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr που ζητούν απαντήσεις... και έπεται η συνέχεια
Πληροφορίες για είδηση μεγάλη, αν επιβεβαιωθούν- που θα επιβεβαιωθούν- εάν δεν ταφεί καθ' οδόν το θέμα.
Οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και τρείς, περίπου, μήνες στελέχη του ΣΔΟΕ στην έρευνα, που διεξάγουν για 500 πολιτικά πρόσωπα και ιδιαίτερα για πολιτικά πρόσωπα που είναι αναμεμειγμένα με την αμαρτωλή Siemens, είτε με συμβάσεις, είτε με δωράκια, έπεσαν πάνω σε μεγάλο λαυράκι.
Εντόπισαν πρωτοκλασάτο πολιτικό πρόσωπο να έχει στην κατοχή του 100 κιλά χρυσό (καλά διαβάσατε). Σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε «περεταίρω μυστική έρευνα».
Το πολιτικό αυτό πρόσωπο που έχει ξανααπασχολήσει με μεταφορά μεγάλου χρηματικού ποσού, αναστατώθηκε και έκρινε ότι στις επερχόμενες εκλογές (που έγιναν στις 17 Ιουνίου) πρέπει οπωσδήποτε να επανεκλεγεί για να διατηρήσει τη βουλευτική ασυλία.
Συνεργάστηκε με άλλο κόμμα και εξελέγη βουλευτής, αλλά τα φτερά του πολιτικού προσώπου είναι πολύ πεσμένα. Το κόμμα δεν αξιοποίησε πουθενά το εν λόγω μεγάλο πολιτικό πρόσωπο.
Οι ίδιες πηγές, μου έλεγαν, ότι «έγιναν προσπάθειες για να ταφεί το θέμα», αλλά τα στελέχη του ΣΔΟΕ είναι ανένδοτα και συνεχίζουν την έρευνα.
Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να γράψω κάτι περισσότερο. Και αυτά που έγραψα, τα έγραψα για να προκαλέσω την επιβεβαίωση ή τη διάψευση των αρμοδίων.
Ερωτώ: Είναι αληθινές αυτές οι πληροφορίες;
Και έπεται – στην ώρα τους- συνέχεια...

Ποιός είναι ,η ... ποιά είναι άραγε ;;;

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ Γ. ΤΡΑΓΚΑ 02/07/12

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ. ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ ΕΝΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΩΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ.



-Απέτυχε η πρώτη επιχείρηση για ανακατάληψη του πρώην ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος» από τους αντιεξουσιαστές..

-Τα περισσότερα άτομα που προσήχθησαν είναι μετά από καταγγελίες αναρχικών ομάδων για προγενέστερες επιθέσεις σε βάρος τους.

Τις τελευταίες ώρες λαμβάνει χώρα η μεγαλύτερη σε κλίμακα επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια, με στόχους ποινικούς που διώκονται για κακουργήματα, χρησιμοποιούσαν όμως καταλήψεις “αντεξουσιαστών” ως στέκια. Οι προσαγωγές εως αυτή την στιγμή είναι 37 ενώ φαίνεται ότι οι 25 τουλάχιστον θα μετατραπούν σε συλλήψεις. Πρωτοφανής αριθμός.

Η υπόθεση σε μικρό μέρος της συνδέεται με τις δύο συλλήψεις για το φονικό στην Αγ. Νάπα και ευρήματα που βρέθηκαν στους τόπους των συλλήψεων. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση έχει σχέση και με τις πρόσφατες συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ.
Τα περισσότερα άτομα που προσήχθησαν είναι μετά από καταγγελίες αναρχικών ομάδων για προγενέστερες επιθέσεις σε βάρος τους.
Τα άτομα κατηογορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκρήξεις, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, και διακεκριμένες κλοπές.
Υπενθυμίζεται οτι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για την ανακατάληψη του κτηρίου του πρώην ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος», επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα.
Το κτήριο είναι ιδιοκτησίας του υπουργείου Υγείας, αλλά εδώ και πολλά χρόνια έχει εγκαταλειφθεί και τα τελευταία έξι χρόνια τελεί υπό κατάληψη από ομάδες αντεξουσιαστών.

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟ 7% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Διαβάζουμε απο την ιστοσελίδα iefimerida:
Αποφασισμένοι να στήσουν ένα ανάχωμα απέναντι στην έξαρση της εθνικιστικής βίας και τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών είναι οι φορείς και οι πολίτες των Χανίων οι οποίοι συγκρότησαν την «Αντιφασιστική Πρωτοβουλία».
Πρόσφατα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση της «Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας» με τη συμμετοχή εκπροσώπων Σωματείων – Συλλογικοτήτων και πολιτών που καταδίκασαν απερίφραστα τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των τριών μεταναστών συμπολιτών τους.
Παράλληλα στην ανακοίνωση που δημοσιεύει το prismanews.gr, σημειώνεται:
«Εκτιμούμε ότι αυτές οι επιθέσεις είναι κομμάτι των επιθέσεων που συμβαίνουν σε όλη τη χώρα, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μάη, που έδωσε σχεδόν 7% στη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας και την αποφασιστικότητα μας να μην αφήσουμε αυτή τη ναζιστική συμμορία να σκορπά, με την κάλυψη της ΕΛΑΣ, τον τρόμο στους δρόμους της πόλης.
Δεν θα αφήσουμε να συμβούν θάνατοι ή άλλοι μόνιμοι και μη τραυματισμοί συμπολιτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε να στερήσουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες παιδείας – υγείας σε κανένα συμπολίτη μας. Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς, τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης να στηρίξουν την Αντιφασιστική Πρωτοβουλία».

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΤΕΛ - ΔΕΝ ΕΚΟΒΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ


Οι 242 Αλβανοί επιβάτες ταξίδευαν σε 6 ΚΤΕΛ, με προορισμό την πατρίδα τους...
Η μεταμεσονύχτια έρευνα του ΣΔΟΕ σε ΚΤΕΚ με προορισμό την Αλβανία, έκρυβε... λαβράκι, αφού οι ελεγκτές έστησαν μπλόκο στην ΕΟ Αγρινίου-Ιωαννίνων και μετά από έλεγχο ανακάλυψαν ότι σε έξι λεωφορεία με 242 επιβάτες, οι Αλβανοί ιδιοκτήτες δεν είχαν κόψει ούτε ένα εισιτήριο!

Σύμφωνα με το EpirusPost.gr σε λεωφορεία αλβανικών συμφερόντων, τα οποία πραγματοποιούσαν το δρομολόγιο Αθήνα-Κακαβιά-Τίρανα δεν είχε κοπεί ούτε ένα εισιτήριο, με αποτέλεσμα να παρακρατείται τόσο ο ΦΠΑ, αλλά και αποκρύπτεται ο φόρος εισοδήματος.

newsit

ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ


Στα χέρια της αστυνομίας ο Αλβανός δράστης - Η μάνα της μικρής, που έβλεπε με τα μάτια της όσα συνέβαιναν, έσωσε την κόρη της απο τα χέρια του Αλβανού
Ποινικές διώξεις για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη και για απόπειρα βιασμού άσκησε χθες (02-07-2012) ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 17χρονου Αλβανού, που φέρεται να επιχείρησε να βιάσει μια 11χρονη Ροδίτισσα!
Σύμφωνα με τη dimokratikionline.gr, την 1η Ιουλίου στις 17.00 το απόγευμα, ο δράστης οδήγησε το θύμα σε ερημική τοποθεσία με καλαμιές, κοντά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να προσπάθησε ανεπιτυχώς, καθόσον τον αντιλήφθησαν οι γονείς της ανήλικης, να έλθει σε επαφή μαζί της.
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και μία ώρα αργότερα, παρουσιάστηκε μόνος του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου και συνελήφθη.
Η 11χρονη βρισκόταν, όπως έγινε γνωστό, στην πίσω πισίνα του καταστήματος. Ο δράστης έπαιζε μόνος του με μια μπάλα και κάλεσε την ανήλικη να παίξει μαζί του. Η ίδια αρνήθηκε αρχικώς αλλά μετά, όταν συνέχισε να την προσκαλεί, τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ήθελε. Την πήρε τότε από το χέρι, την τράβηξε με τη βία στο ερημικό σημείο και της έβγαλε το μαγιό...
Η ίδια αντιστάθηκε και το ανέβαζε αλλά ο 17χρονος συνέχιζε να της το κατεβάζει. Εβγαλε και το δικό του και η ανήλικη αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να την αναγκάσει σε επαφή. Τους εντόπισε η μητέρα της που τον χαστούκισε και τράβηξε την ανήλικη μακριά. Ο 17χρονος εξαφανίστηκε...
Εξεταζόμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε την ηλικία της. Υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ήταν να την φιλήσει.

newsit

Βίντεο από την σεξουαλική κακοποίηση της δημοσιογράφου από τους ισλαμιστές στην πλατεία Ταχρίρ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Κοιτάξτε το μίσος τους. Τα δυτικά μέσα το κρύβουν.

ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ: Δεν θέλουν να βλέπουν εκκλησίες στον ΣΥΡΙΖΑ.



Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν από την πρώτη μέρα εισόδου τους στο Κοινοβούλιο το στίγμα τους ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Ζήτησαν από τους υπαλλήλους της βουλής να αποσύρουν από τα γραφεία τους τις γκραβούρες που εικονίζουν ελληνορθόδοξους ναούς. Πιθανότατα θα ήθελαν να κρεμάσουν πορτραίτα του Στάλιν, του Μάο ή του Τρότσκι, αλλά σίγουρα θα υπήρχε διαφωνία για τον ποιον θα κρεμάσουν πιο ψηλά... 
Κυνοβουλευτικός Ωτακουστής

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΜΑ;

Προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής απο αναρχοαριστερούς και δωροδοκία...με αγγουροντομάτες


Οι γνωστοί αναρχοαριστεροί αλληλέγγυοι των λαθρομεταναστών εξωκοινοβουλευτικοί και εσωκοινοβουλευτικοί ξαναχτύπησαν .Σε "γιορτή αλληλεγγύης" στο Ρέθυμνο έγινε διανομή λαχανικών  και κήρυγμα μίσους κατά της Χρυσής Αυγής.
Διαβάζουμε απο το newsbeast:
Γιορτή αλληλεγγύης πραγματοποιείται σήμερα( χθες ) στο Ρέθυμνο και εκεί θα διανεμηθούν έξι τόνοι λαχανικών. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Μικρασιατών και αυτό που θα συζητηθεί είναι η κρίση αλλά και η ενίσχυση των φτωχών και αδύνατων οικογενειών της τοπικής κοινωνίας.

Στην ανακοίνωσή της, η Ανοιχτή Συνέλευση καλεί τους κατοίκους του Ρεθύμνου να «κλείσουν την πόρτα» στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και τόνισαν χαρακτηριστικά: «οι θαυμαστές αυτών που σκότωσαν τους παππούδες μας, παριστάνουν τους πονόψυχους».

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ με ντοκιμαντέρ ετοιμάζει η κόρη του Παντελή Βούλγαρη


ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ newsbeast : 
Το άλλο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συστήσει στο κοινό μέσα από το ντοκιμαντέρ της Κωνσταντίνα Βούλγαρη. Η νέα σκηνοθέτιδα θα προσπαθήσει μέσα από διαφορετική οπτική γωνία να αναδείξει τις άγνωστες πτυχές του κόμματος που αναδείχθηκε από τη διπλή εκλογική διαδικασία σε βαρόμετρο των πολιτικών εξελίξεων.

Η 33χρονη Κωνσταντίνα, κόρη της συγγραφέως Ιωάννας Καρυστιάνη και του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, μίλησε στο «Έθνος της Κυριακής» για το καινοτόμο εγχείρημα της και μοιράστηκε τις εμπειρίες της από την καθημερινή συναναστροφή της με το επιτελείο, τα στελέχη και φυσικά τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα....

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ: ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 5 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!




Σε υπόθεση με απίστευτες προεκτάσεις που φτάνουν από τον αντιεξουσιαστικό χώρο μέχρι την σχέση της τρομοκρατίας με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου εξελίσσεται η σύλληψη των δύο Ελλήνων που εκτέλεσαν πέντε σωματοφύλακες στην Κύπρο.   
Το στυγερό έγκλημα συνέβη το προηγούμενο Σάββατο 23 Ιουνίου. Ήταν η πρώτη φορά που στην Κύπρο, σημειωνόταν πενταπλή δολοφονία. Τα 5 θύματα ήταν σε αυτοκίνητο που κινείτο σε ένα σκοτεινό δρόμο κοντά στην πλατεία της Αγίας Νάπας.
Οι δράστες, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι, πυροβόλησαν ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει. Μετά από συνεργασία των ελληνικών και των κυπριακών αρχών η ελληνική Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 29χρονου και τους 41χρονου από την Αθήνα που τελικά συνελήφθησαν για την 5πλη δολοφονία. Και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με προεκτάσεις στον αντιεξουσιαστικό χώρο και ίσως και στην τρομοκρατία.
Οι δύο Έλληνες, φέρονται ως γνωστά πρόσωπα του αντιεξουσιαστικού χώρου -μάλιστα ο ένας ο 29χρονος διέμενε σε υπό κατάληψη κτίριο της οδού Βαλτετσίου στα Εξάρχεια όπου και συνελήφθη. Επίσης, είχε προσαχθεί επανειλημμένως από το 2002 (σε ηλικία 19 ετών) έως και το 2008, ύστερα από επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σε πορείες και συλλαλητήρια. Στις 17 Νοεμβρίου του 2010, μάλιστα, είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απόπειρα σωματικής βλάβης.
Ο 41χρονος, είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στη Λευκάδα το 2010, αλλά δεν είχε συλληφθεί, καθώς είχε περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση. Και αυτός όμως έχει στο «ενεργητικό του» μία σύλληψη στη Γερμανία κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Σύνοδο του «G8» στο Βερολίνο το 2010. Ο 41χρονος συνελήφθη στον Πειραιά, λίγο πριν επιβιβαστεί με τη φίλη του σε πλοίο για καλοκαιρινές διακοπές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ?
ΕΝΑΣ ΣΑΡΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ(BAR CODE).

ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΡΩΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Μπορούμε να κάνουμε την διαφορά... Αλληλεγγύη στους Έλληνες!


Η Χρυσή Αυγή δεν συνηθίζει να ξεστομίζει μεγαλοστομίες. Ό,τι έχει πει το ΄χει κάνει πράξη. Και σήμερα μια ακόμη δέσμευσή της, στο συμβόλαιο τιμής που έχει συνάψει με τον Ελληνικό Λαό, έγινε πράξη. Με σεβασμό στους συνανθρώπους μας στα Άνω Λιόσια που χρειάζονται την βοήθειά μας, και πλήθος κόσμου έγιναν τα εγκαίνια του "1ου καταστήματος κοινωνικής αλληλεγγύης, με είδη πρώτης ανάγκης ΜΟΝΟ για ΈΛΛΗΝΕΣ."

Την τελετή του Αγιασμού πραγματοποίησε ο Παπα-Λιάς, ενώ στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν και έκαναν σύντομο χαιρετισμό ο Βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Β΄Αθήνας κ. Η. Παναγιώταρος και ο Βουλευτής Επικρατείας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Χ. ΠΑΠΠΑΣ. :

Πρόταση νόμου για την κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου θα καταθέσει στην βουλή η Χρυσή Αυγή

"Λίγες μέρες πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Σαμαρά την δέσμευσή του ότι θα καθαρίσει τις πόλεις και τα χωριά μας από τους λαθρομετανάστες. Επειδή θεωρούμε δεδομένο ότι έχει ξεχάσει τη συγκεκριμένη δέσμευση, η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει σχέδιο νόμου την επόμενη εβδομάδα, ώστε να καταργηθεί το λαθρονομοσχέδιο του κ. Ραγκούση. Θα ζητήσουμε επίσης ονομαστική ψηφοφορία, ώστε να τεθεί κάθε βουλευτής προ των ευθυνών του".
Xρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου