Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Η μεταναστολαγνεία είναι πάθος... για το Μπομπολέικο.(και όχι μόνο...)

Η μεταναστολαγνεία είναι πάθος
Λάβετε τον κόπο και ρίξτε μια ματιά στο προχτεσινό πρωτοσέλιδο των μπομπολαίων.
Αριστερά, όπως βλέπετε τη φυλλάδα [όλα έχουν τη σημειολογία τους] μπορείτε να απολαύσετε ένα απλό μάθημα προπαγάνδας για αποφασισμένους μεταναστολάγνους.

Φαίνεται ότι, επειδή οι ελληνόφωνες μάζες ταρακουνήθηκαν από το αγριο έγκλημα του Βούλγαρου παιδοκτόνου [πατροκτόνου όπως τον αποκαλούσε ξανθεια τηλεπαρουσιάστρια] οι μπομπολαίοι έσπευσαν να επαναφέρουν τα πράγματα στη θέση τους.
Παρουσίασαν όπως βλέπετε την είδηση της παιδοκτονίας, σε παράλληλη σύνδεση με μια άλλη ξεχασμένη είδηση, όπου κάποιος καλός λαθρομετανάστης πνίγηκε για να σώσει το παιδί του.
Κατά τους μηχανικούς ελέγχου του νου, η διπλή είδηση, η διπλή γλώσσα, τα διπλά μηνύματα, είναι η απαραίτητη πρέζα των μαζών, που καλμάρει τους αναστατωμένους μεταναστολαγνικούς εγκεφάλους.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑ ΚΕΕΡΦΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ...Ε ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ,ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ. ΕΧΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΠΑΛΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ...


Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ασκήσεις προσωπολατρείας

1. Γλείφτες για όλες τις εποχές

Γλείφτες, κολαούζοι, κόλακες, παρατρεχάμενοι και σφουγκοκωλάριοι υπήρχαν στις ανθρώπινες κοινωνίες από κτίσεως κόσμου. Γυροφέρνουν την εξουσία, σαν τις μύγες που τρέφονται από το σκατό.
Από κάτι τέτοιες σαύρες είναι που θεριεύει η αρρώστια της προσωπολατρείας και κάμουν αλλεπάλληλες μεταστάσεις οι κοινωνικοί καρκίνοι.

Η προσωπολατρεία δεν είναι όμως της ίδιας ποιότητος σε κάθε ένα καθεστώς και προπαντός δεν εκτρέφουν όλοι οι ηγέτες με το ίδιο πάθος, το σκυλολόι των κολάκων που τους περιστοιχίζουν.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κοράνι: οι 150 (πιο) «θανάσιμες» σελίδες!

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Τελικά το Ισλάμ είναι αντίπαλος της Δύσης ή όχι;
Είναι αντίπαλος όλης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας, ή όχι;
Και αν ναι, πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι τελικά;
Και αν είναι το Ισλάμ επικίνδυνος αντίπαλος, το Κοράνι έχει κάποια σχέση με αυτό ή είναι τελείως άσχετο με αυτή την πολεμική ιστορική εξέλιξη του Ισλάμ;
Λοιπόν, το Κοράνι δεν είναι καθόλου αμέτοχο σε αυτή την ιστορική εξέλιξη. Για την ακρίβεια, το Κοράνι είναι η Γενεσιουργός Αιτία της δημιουργίας αυτής της «πολεμοχαρούς καταστρεπτικής ιστορικοφιλοσοφικής τάσης». Κι «αυτό» που – κατά βάση – τη συντηρεί. Ακόμη. Και αδιάλειπτα στο πέρασμα των αιώνων.
Το κοινό σημείο όλων των Ισλαμιστών, πλούσιων ή φτωχών είναι το Κοράνι. Αυτό είναι τα «πάντα» για το Ισλάμ.