Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ;;;


Προσκυνητής και λάτρης του Ιουδαϊσμού ο Παπούλιας;
Οι εικόνες προέρχονται απο τη συνάντηση του ψευδοπρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με το ανδρείκελο της ψευτοδημοκρατίας Κ. Παπουλια που έγινε στο προεδρικό μέγαρο στις 28 Αυγούστου 2012. Ακριβώς μπροστά απο την βιβλιοθήκη, δεσπόζει μια ''μενορα'',ενα θρησκευτικό κηροπήγιο που χρησιμοποιούν οι ραβίνοι (Εβραίοι ιερείς) στο τελετουργικό του ιουδαϊσμου. 
Ξυπνήστε Ελληνες και δείτε ποιοί μας κυβερνούν: οι εντεταλμένοι της Σιών που ο μοναδικός τους σκοπός ειναι ο αφανισμός του Ελληνικού Έθνους.
http://logia-tou-aera.blogspot.gr
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ "ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ"


Ληστές παριστάνουν τους ενοικιαστές και σκοτώνουν τα θύματα τους
Τρόμος από τη συμμορία των αδίστακτων κακοποιών που παριστάνουν τους υποψήφιους ενοικιαστές και στη συνέχεια ληστεύουν τα θύματα τους.
Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα, διαφορετικοί δράστες, αλλά με το ίδιο "σατανικό" κόλπο, δολοφόνησαν ένα ζευγάρι στον Πειραιά και μία 67χρονη γυναίκα στα Ιωάννινα! Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών ερευνούν και άλλες ληστείες στην Αττική με την ίδια μέθοδο, αλλά και μία δολοφονία στην Πάτρα...

Ισλαμιστές απαιτούν συνοικία του Όσλο να αναγνωρισθεί ως «μουσουλμανικό έθνος». Αλλιώς θα υπάρξει «νορβηγική 11η Σεπτεμβρίου»!


“Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν εσάς …” γράφουν τα γεννημένα στη Νορβηγία μέλη της ομάδας, που προφανώς, δεν «ενσωματώθηκαν»…
Η νορβηγική ειδησεογραφική ιστοσελίδα VG Nett αναφέρει ότι μια μουσουλμανική τρομοκρατική ομάδα, με το όνομα ‘Ansar al-Sunna’, απειλεί ότι αν ένα τμήμα της πρωτεύουσας της χώρας δεν μετατραπεί σε μουσουλμανικό έθνος διοικούμενο από το νόμο της σαρία, θα υπάρξει τρομοκρατικό κτύπημα στην σκανδιναβική χώρα, όμοιο με εκείνο της 11ης Σεπτεμβρίου.
Η VG Nett αναφέρει ότι η Νορβηγική Ασφάλεια (Politiets sikkerhetstjeneste – PST) γνωρίζει ήδη πολλά μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ομάδας γράφει:
“Αν οι Νορβηγοί στρατιώτες μπορούν να πάνε με αεροπλάνα στο Αφγανιστάν, τότε ο Οσάμα και ο Μοχάμεντ μπορούν να πάνε, επίσης, με αεροπλάνα στη Νορβηγία, inshaAllah (με το θέλημα του Αλλάχ).

 Τώρα, η κυβέρνηση πρέπει να ξυπνήσει και να αναλάβει την ευθύνη της, πριν αυτός ο πόλεμος εξαπλωθεί στη Νορβηγία. Πριν υπάρξει αντίδραση. Πριν οι Μουσουλμάνοι λάβουν τα αναγκαία μέτρα.
 Μην συγχέετε τη σιωπή των Μουσουλμάνων με αδυναμία. Μην επωφελείστε από την υπομονή των Μουσουλμάνων. Μην μας πιέζετε να κάνουμε κάτι που μπορεί να αποφευχθεί. Αυτό δεν είναι απειλή, μόνο τα λόγια της αλήθειας. Τα λόγια της δικαιοσύνης.
Μια προειδοποίηση ότι οι συνέπειες μπορεί να είναι θανατηφόρες. Μια προειδοποίηση σχετικά με μια 9/11 σε νορβηγικό έδαφος, ή μεγαλύτερες επιθέσεις από αυτές που έγιναν στις 22 Ιουλίου. Αυτό είναι για το δικό σας καλό και το δικό σας συμφέρον. 
 Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας. Και δεν θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να απομακρυνθούμε από τη Νορβηγία, γιατί γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ. Και γη του Αλλάχ ανήκει σε όλους.
Αλλά αφήστε το Grønland να γίνει το δικό μας. Κλείστε αυτή την περιοχή της πόλης και αφήστε μας να την ελέγχουμε με τον τρόπο που θέλουμε να το κάνουμε. Αυτό είναι το καλύτερο για τα δύο μέρη.
 Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν κι εσάς. ”
ΚΟ: Με την συνοικία Grønland του Όσλο, πρωτεύουσας της Νορβηγίας, όπου το 45% των κατοίκων είναι μετανάστες, (κυρίως μουσουλμάνοι), έχει ξανασχοληθεί ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. Το 2010 η εφημερίδα Aftenposten (που είναι υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας!) έγραφε ότι υπάρχουν «περιπολίες της σαρία» στην περιοχή και επιθέσεις σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. “Το Grønland είναι πιο μουσουλμανικό από το Μαρόκο” λέει η μετανάστρια Fatima Tetouani.

 redskywarning.blogspot.gr

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
Σέρρες: Νέο κρούσμα ανθελληνικού μένους εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ
Η Αφροδίτη Σταμπουλή, αλλά και άλλα στελέχη του σύριζα ζήτησε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών να ματαιωθεί η αιμοδοσία των μελών του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την Παρασκευή, 14-9-2012, διότι αποτελεί σύμφωνα με την αρρωστημένη τους φαντασία εκδήλωση με ρατσιστικό περιεχόμενο, δεδομένου ότι υπάρχει η δήλωση της τράπεζας αίματος "¨ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ" της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ότι το αίμα προορίζεται μόνο για Έλληνες που το έχουν ανάγκη.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών, προς τιμήν της, απήντησε αρνητικά, τονίζοντας ότι στο παρελθόν, αν και είχε κάνει εκκλήσεις για την διενέργεια αιμοδοσίας προς τις νεολαίες άλλων πολιτικών κομμάτων, εισέπραξε την άρνηση αυτών, και είναι αδιανόητο να αρνηθεί την προσφορά μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που αυτοβούλως προσήλθαν για εθελοντική αιμοδοσία.

Επανερχόμαστε με την πρότασή μας προς όλους τους "προοδευτικούς" να ιδρύσουν τράπεζα αίματος υπέρ των λαθροεποίκων που μας έχουν κατακλύσει.

ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ.(ΦΩΤΟ)


ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ INDYMEDIA - ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Έσπασαν τα γραφεία του συνδικάτου των μικροπωλητών οι συνασπισμένοι/αριστεριστές/αναρχικοί!!!
Αλήτες βιαστές αντιεξουσιαστές..διέλυσαν τα γραφεία μας σήμερα το πρωί στις 10:30 π.μ.!!
Μετά την ισχυρή αστυνόμευση των Πανηγυριών(13-14 Σεπτεμβρίου) οι λαθρέμποροι βρίσκουν τη γιατρειά τους ενισχυμένοι  από Τάγματα αντιεξουσιαστών!!!
Εξέδωσαν επίσης κατάπτυστη προκήρυξη!!! η οποία μοιράστηκε πόρτα-πόρτα σε όλη την Δυτική Αττική και ιδιαίτερα στους Αγίους Αναργύρους όπου κ εδρεύουμε:

Χρυσή Αυγή-Δελτία τύπου 15/09/12


Άρση βουλευτικής ασυλίας
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαιτούν την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας, ώστε ενώπιον της Δικαιοσύνης να καταρρεύσουν οι γελοίες και στημένες εις βάρος τους κατηγορίες. Παράλληλα να αρθεί και η ασυλία του κ.Δένδια, ο οποίος έχει μηνυθεί από την Χρυσή Αυγή για μία σειρά σοβαρότατων αδικημάτων.

Επιμήκυνση του... ελληνικού προβλήματος
Τα νέα μέτρα και η μνημονιακή πολιτική οδηγούν με βεβαιότητα στην επιμήκυνση -ή μάλλον τη διαιώνιση - του ελληνικού προβλήματος. Τα δανεικά που στη συνέχεια θα λάβουμε θα χαριστούν στις τράπεζες και τους εργολάβους, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πρόβλεψη για την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...
ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...
ygro-pyr.blogspot.gr 

Σαν σήμερα : H σφαγή του Μελιγαλά (15 Σεπτεμβρίου 1944)


Είναι Σεπτέμβριος του 1944
Οι Γερμανοί φεύγουν αφήνοντας πίσω τους ανοιχτές πληγές αλλά και ανακούφιση διότι το τραγούδι της Ελευθερίας αρχίζει να ακούγεται, να ανεβαίνει και να κατακλύζει βουνά και κάμπους.
 Ξαφνικά όμως παγώνουν τα χείλη, διότι ένας νέος εχθρός φαίνεται εις τον ορίζοντα για να δείξει ότι τα βάσανα δεν τελείωσαν ακόμη.

Κι αυτή τη φορά ο εχθρός είναι "Έλληνες".

Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου 1944, ημέρα Κυριακή, οι κομμουνιστοσυμμορίται επιτίθενται κατά της Καλαμάτας με δυο Συντάγματα και με χιλιάδες χωρικούς βιαίως επιστρατευμένους. Εις τας 6 το απόγευμα και μετά από μάχη 12 ωρών συντρίβεται η φρουρά της πόλεως, η οποία ελέγχει το πιθανόν σημείον εισβολής και τότε, μετά από αγωνία και απεγνωσμένας προσπαθείας αποφασίζεται η ηρωϊκή έξοδος των πολιτών και των υπερασπιστών από την Καλαμάτα και η πορεία τους προς Μελιγαλά, την σπουδαιοτέραν βάσιν αντιστάσεως των Εθνικοφρόνων εις όλη την Μεσσηνίαν.

Έτσι λοιπόν εις τας 2 το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου ξεκινά μια μεγάλη φάλαγξ αποτελούμενη από πολεμιστάς, αλλά και πολύν άμαχο πληθυσμό προς το Μελιγαλά,

Γιατί λέτε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ψήφισαν λευκό για τη Χρυσή Αυγή;


Μια πονηρή «εναλλακτική» ερμηνεία για το λευκό που ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ στην Επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής αναφορικά με την καταδίκη της βίας που φέρεται να ασκεί η Χρυσή Αυγή διακινείται στα δημοσιογραφικά γραφεία, την οποία υιοθετούν πολιτικά στελέχη με μακρά κοινοβουλευτική θητεία και εμπειρία…

Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, ο λόγος είναι ότι τα κόμματα έχουν «πονηρούς σκοπούς» για την επερχόμενη «απεργιακή σεζόν» και τις διαδηλώσεις που έρχονται και δεν θέλανε στα επεισόδια που θα εμπλακούν οπαδοί τους με την αστυνομία να δώσουν πάτημα στη Χρυσή Αυγή να τους «τρέχει» και να μιλάει για δυο μέτρα και δύο σταθμά…
Για το θέμα σήμερα αντέδρασε ο γνωστός – και για πολλούς αμφιλεγόμενος – συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ασκώντας έντονη κριτική για τη μη υπογραφή του κειμένου…

Το κείμενο της ανάρτησής του έχει ως εξής:

«Χοντρή γκάφα το ‘λευκό’ του ΣΥΡΙΖΑ στο κείμενο καταδίκης της Χρυσής Αυγής κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Δεν ήμουν παρών, αλλά μπορώ να καταλάβω πώς παγιδεύτηκε ο συνάδελφος βουλευτής που εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ από την επιμονή της Νέας Δημοκρατίας να μην συμπεριλάβει στο κείμενο τον όρο ‘ρατσιστική βία.’ Έτσι όμως ο καλός συνάδελφος αποφάσισε να μην συνυπογράψει το κείμενο και να χάσει τη συνολική εικόνα. Προς τα έξω δόθηκε η εντύπωση ‘ανοχής’ του ΣΥΡΙΖΑ προς τη συμμορία της Χρυσής Αυγής, κάτι που καλά γνωρίζω ότι δεν αληθεύει».

Εάν η ανωτέρω ερμηνεία αληθεύει, ο Τατσόπουλος έχει πολλά να μάθει από τα πολιτικά κόλπα των γόνων της μεταπολίτευσης που κατακρεούργησαν τη χώρα…

http://www.defence-point.gr

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ;; ΑΓΡΙΑ ΒΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ


Πρωτοφανές είναι το κύμα της ισλαμικής οργής εναντίον των ΗΠΑ αλλά και του δυτικού κόσμου γενικότερα, που ξέσπασε σήμερα σε όλο πρακτικά τον μουσουλμανικό κόσμο, με διαδηλώσεις, εμπρησμούς αμερικανικών καταστημάτων, εισβολές σε πρεσβείες και τουλάχιστον 11 νεκρούς.

Αιτία το διάρκειας 14 λεπτών φιλμ που γυρίστηκε στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Los Angeles του Αμερικανο-εβραίου Baceli Nakoula και τίτλο «Innocence of Muslims». Από τη Σομαλία μέχρι την Αίγυπτο, από το Σουδάν μέχρι την Τυνησία, τη Λιβύη, από το Μπαγκλαντές μέχρι την Ινδονησία και το Πακιστάν χιλιάδες μουσουλμάνοι ξεχύθηκαν στους δρόμους σε μια παν-μουσουλμανική αποδοκιμασία των ΗΠΑ κυρίως και του δυτικού κόσμου γενικότερα.

Η «σύγκρουση των πολιτισμών» όπως είχε προβλέψει ο Samuel Huntington στο βιβλίο που συνέγραψε το 1996; Είναι πολύ νωρίς για να εκτιμήσουμε  αν το εφιαλτικό αυτό σενάριο μπορεί να έχει σχέση με αυτά που συνέβησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν σε διάφορα μέρη του «μουσουλμανικού τόξου» ή πρόκειται να συμβούν αύριο αλλά και στις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Κάθε ώρα όμως περνά και μια νέα πληροφορία καταγράφεται στα διεθνή ΜΜΕ αναφορικά με επιθέσεις, διαδηλώσεις και αμερικανικές και ισραηλινές σημαίες να γίνονται συμβολικά παρανάλωμα του πυρός. 

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

O ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΑΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.
Την προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά της Χρυσής Αυγής εξετάζει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δήλωσε στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου.
«Πρόκειται για οργάνωση που, σε όλες τις εκδηλώσεις της, δείχνει ότι δρα εναντίον της δημοκρατίας» δήλωσε, ερωτηθείς σχετικά, ο δήμαρχος Αθηναίων.
Ο Γ. Καμίνης σημείωσε ότι η οργάνωση κλιμακώνει τη δράση της, στο βαθμό που βλέπει ότι υπάρχει σαφής βελτίωση στο κέντρο της Αθήνας σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα.
«Δεν θέλουν να λυθεί το πρόβλημα με νόμιμο τρόπο. Η ανομία εκτρέφει τη Χρυσή Αυγή» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων.
Αφορμή για τη συγκεκριμένη αναφορά του δημάρχου στάθηκε η εθελοντική αιμοδοσία και η διανομή τροφίμων που οργάνωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ;;


ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ  ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣHΛΘΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.
ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΓΙΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ "ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ"
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ :

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ..!!!


Νομίζουν ότι θα τελειώσουν εύκολα με εμάς τους Ελληνες.. Ότι θα μας τσακίσουν με την κατάντια και τα δανεικά. Με 11ωρη απλήρωτη εργασία και με συντάξεις πείνας, για όσους βέβαια προλάβουν να πάρουν... Με ανεργία που σου σκοτώνει την ψυχή και με εισαγόμενη εγκληματικότητα που σε σκοτώνει στην πραγματικότητα.


Όμως περάσαμε χίλια μύρια κύματα σε αυτό το κομμάτι της γης που μας έδωσε ο Θεός. Πολέμους και oδύνες, κατοχές και πείνες. Μα πάντα γεννιόμασταν εκ του ενός, από το μυρωμένο φως της θάλασσας και του αγέρα.  Στεκόμασταν  όρθιοι στο τέλος, γιατί είχαμε αξίες, ταυτότητα, ιδανικά..  Αλλά κι αυτά κοιτάξανε να μας τα γκρεμίσουν, για μην έχουμε από πού να πιαστούμε.. Πάντα οι κυβερνήτες ευθύνονται για το πώς εκπαιδεύουν τους λαούς τους.. Αντί για Ελληνική αγωγή και ήθος, βουλιάξαμε στην ρεμούλα, την μίζα και τον ωχαδελφισμό.. 
Ο Ελληνας γίγαντας πιέσθηκε να χωρέσει ανάμεσα στις Συμπληγάδες του Ευρωπαϊσμού και του διεθνισμού.  Πιεσθήκαμε να φορέσουμε στο σώμα μας μοντέρνα ψευτοϊδανικά, για να περνάμε πιο ωραία.. Να, τώρα τα χάλια μας...! Απαξιώσαμε και γελοιοποιήσαμε τις πατροπαράδοτες μας αξίες, ως οπισθοδρομικές.. Αυτές όμως μας έδιναν έπαρση και κουράγιο, πνοή και δύναμη να υπάρχουμε σαν Εθνος και να δημιουργούμε θαύματα ακόμα και στο πιο πυκνό σκοτάδι.
Εμείς λοιπόν τσακίσαμε μόνοι μας τον εαυτό μας και όχι η Τρόικα. Αυτοί ήρθαν απλά να δώσουν την χαριστική βολή επί των πτωμάτων..
Νομίζουν ότι θα τελειώσουν εύκολα πλέον με μας.. Απομένει να δούμε εάν σε αυτές τις ιστορικές στιγμές που ζούμε, ο Ελληνας Άνθρωπος  θα ξεφυτρώσει από το πουθενά και θα αποτινάξει περήφανα από πάνω του την στιβαρή μπότα των νεοταξικών χρηματιστηρίων.. Δεν τελειώσαμε ακόμα..!


Αρτ Κυδωνάκης
Πολιτικός Επιστήμων – Αναλυτής

 http://erosellas.blogspot.gr/

Σαν σήμερα : H ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας (14 Σεπτεμβρίου 1814)


Στις 14 Σεπτεμβρίου του 1814 ,ανήμερα της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού ,ιδρύθηκε στο ρωσικό λιμάνι της Μάυρης Θάλασσας, την Οδησσό, η Φιλική Εταιρεία. Οι ιδρυτές της ήταν ο Αθανάσιος Τσακάλωφ, ο Νικόλαος Σκουφάς και ο Εμμανουήλ Ξάνθος, άτομα που ασχολούνταν με το εμπόριο και τη βιοτεχνία στη Ρωσία.
Σύμφωνα με τους οραματισμούς των ιδρυτών της η Φιλική Εταιρεία επρόκειτο να αποτελέσει μια μυστική ολιγομελή οργάνωση επίλεκτων Ελλήνων. Οι αλλοεθνείς αποκλείονταν από τις τάξεις της.

Τα πρώτα χρόνια η οργάνωση συνάντησε δυσκολίες στη στελέχωσή της και τα μέλη της δεν υπερέβαιναν τα τριάντα. Ομως το 1818 οι Φιλικοί άρχισαν να επισκέπτονται τις ελληνικές κοινότητες για να κατηχούν νέα μέλη με αποτέλεσμα να αρχίσουν να αυξάνονται ραγδαία οι μυημένοι. Το 1819 μυήθηκαν στη Φιλική Εταιρεία οι περισσότεροι πρόκριτοι της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου και αρκετοί οπλαρχηγοί.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Έχασαν τη μπάλα οι αριστεριστές γελοίοι αρθρογράφοι


Μπερδεύτηκαν οι λιγδιάρηδες ακαδημαϊκοί, αρθρογράφοι, δημοσιογράφοι και λοιπά μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων. Αυτά τα γελοία υποκείμενα, που είναι πάντοτε έτοιμα να αρθρογραφήσουν με σθένος, αν βεβηλωθεί ένα Εβραϊκό ή μουσουλμανικό μνημείο, αλλά έχουν μπουκωμένο το στόμα, όταν...
βεβηλώνεται ορθόδοξο. Αυτά τα σιχάματα, που υπερασπίζονται το δικαίωμα του καλλιτέχνη να προσβάλλει την ιστορία ή τη θρησκεία ενός λαού, μόνο όταν πρόκειται για την Ελλάδα και την ορθοδοξία.
Αυτοί οι ξεφτίλες, που γράφουν στις μεγάλες ελληνικές εφημερίδες, υπέρ του δικαιώματος των Pussy riot να ασχημονούν μέσα σε εκκλησία της Ρωσίας, ή να να φωνάζουν γυμνές "kill Κirill" μπροστά στον Πατριάρχη της Μόσχας ή να ανακαλύπτουν καλλιτεχνική αξία στο γελοίο έργο της Κιτσοπούλου, που προσβάλλει τη μνήμη του ήρωα Αθανάσιου Διάκου, αλλά δεν υπερασπίζονται το ίδιο δικαίωμα στους δημιουργούς του βίντεο που ξεσήκωσε τους Μουσουλμάνους, ούτε καταδικάζουν τις απίστευτα οπισθοδρομικές συνήθειες των, όπως π.χ. το λιντσάρισμα όσων προσβάλλουν έστω και αμυδρά τον "προφήτη".
Οι ίδιοι καραγκιόζηδες βεβαίως, θα ξεσπάθωναν εναντίον Χριστιανών, αν αυτοί προχωρούσαν  στο ένα χιλιοστό των αντιδράσεων. Θα έσκουζαν σαν υστερικές, οι υστερικές βαθυστόχαστες "πένες'.
Άλλωστε οι ίδιες γλίτσες, έλεγαν υπερβολικές και "εθνικοπατριωτικές" τις αντιδράσεις στις παπαριές της Κιτσοπούλου. Για τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων που ορμάνε σε πρεσβείες, σαν πεινασμένοι ουρακοτάγκοι, να δολοφονήσουν όποιον δεν είναι σαν τα μούτρα τους, μούγκα οι προοδευτικοί βλάκες!
Αλλά μην αγχώνεστε γλίτσες "προοδευτικοί": την ταινία την έκανε Εβραίος, οπότε μπορείτε να ξεσπαθώσετε ελεύθερα εναντίον των Μωαμεθανών. Εντάξει, το εγκρίνουν τα αφεντικά σας (όπως εσείς νομίζετε γλίτσες, αυτοί σας σιχαίνονται) και μπορεί να σας πάρουν με καλό μάτι. 

ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ε ρε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που σας χρειάζεται. 



ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ Η ΠΑΣΟΚΤΖΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ : ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".(ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΑ "ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. 
Απο iefimerida
Οξύτατη επίθεση προς τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφυλοπούλου από το βήμα της Βουλής αποκαλώντας τον Νίκο Μιχαλολιάκο «ντροπή της δημοκρατίας».
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενη στον Νίκο Μιχαλολιάκο ανέφερε ότι «είστε η ντροπή της δημοκρατίας. Ευθυνόμαστε όλες οι πτέρυγες της Βουλής που ήρθατε εδώ μέσα. Ποιοι είναι οι ''πολίτες - οπλίτες''; Οι τραμπούκοι; Αυτοί που βιαιοπραγούν και προπηλακίζουν;»...

Χρυσή Αυγή - Δελτία τύπου 13/09/12


Για την σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας
Το άθλιο πολιτικό σύστημα, που αρνείται να βάλει στη φυλακή τους κλέφτες και ευθύνεται για τον διεθνή διασυρμό της Ελλάδος, δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να μας κάνει μαθήματα δεοντολογίας και ορθής συμπεριφοράς.

Επίσκεψη Μοσχοβισί: Καρότο και μαστίγιο από τους τοκογλύφους
Με καρότο και μαστίγιο χειρίζονται τη χώρα μας οι τοκογλύφοι, επιδιώκοντας να δεσμεύσουν τον εθνικό μας πλούτο για πάντα. Η θετική διάθεση Μοσχοβισί, που όμως "εξαρτάται" από τη δική μας υποτακτική συμπεριφορά, είναι το τελευταίο επεισόδιο ενός χιλιοπαιγμένου σήριαλ.

Για τα επεισόδια με ρομά στην Φθιώτιδα
Η μετατροπή των καταυλισμών ρομά σε κέντρα λαθρεμπορίου ναρκωτικών και όπλων οφείλεται στην απόλυτη ανυπαρξία των κρατικών Αρχών. Οι Έλληνες κάτοικοι που ζητούν τη συνδρομή της Χρυσής Αυγής είναι δικαίως αγανακτισμένοι. Αν η επίσημη Πολιτεία δεν αναλάβει επιτέλους δράση, τα φαινόμενα αυτοδικίας θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΠΙΛΑ: ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.



Η φωτογραφία τα λέει όλα. Δείχνει το πραγματικό πρόσωπο των αριστερών. Μίσος απύθμενο για ό,τι σχετίζεται με την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Την βρήκαμε στην εμετική ομάδα του facebook , όπου έχουν συγκεντρωθεί όλα τα κατακάθια της κοινωνίας μας υβρίζοντας τον Γέροντα Παΐσιο.

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΗΛΗΣ ΛΑΜΙΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΗΛΗΣ
Aπο newsbomb
Επεισόδια απειλήθηκαν και πάλι πριν από λίγη ώρα μεταξύ κατοίκων και αθίγγανων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport.gr, οι κάτοικοι βγήκαν ανάστατοι βγήκαν στους δρόμους όταν άκουσαν την καμπάνα να χτυπάει και να τους καλούν με τα μεγάφωνα σε κινητοποίηση.
Οι πληροφορίες έλεγαν ότι συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός αθίγγανων και ότι απειλούν να κάψουν το χωριό, ενώ κάποιοι είπαν ότι πυροβολούσαν στον αέρα, όπως και χθες βράδυ.
Οι κάτοικοι έκλεισαν με τη σειρά τους τον δρόμο με τα τρακτέρ, ενώ ταυτόχρονα ζήτησαν από την αστυνομία να ελέγξει τους αθίγγανους αν οπλοφορούν και ζήτησαν να τους απομακρύνουν από την περιοχή τους.
Οι αθίγγανοι από την πλευρά τους είπαν στους αστυνομικούς ότι πληροφορήθηκαν πως έρχεται λεωφορείο με Χρυσαυγίτες στην Ανθήλη για να τους επιτεθούν...

Τσίπρας: "Να ανοίξουμε τα σύνορα ! ...Eμείς να μείνουμε Αλέξη ;



Καλά λέει ο λαός χαζό παιδί χαρά γεμάτο...Ε ρε γλέντια που θα κάνουν στη Χρυσή Αυγή !!
Ο Τσίπρας ζήτησε λέει απο τον Αβραμόπουλο να ''φιλοξενήσουμε ''  Σύριους πρόσφυγες κατά τα πρότυπα τους Παλαστίνιους !
Αφού κόβουμε τους Στρατιωτικούς ,τους Αστυνομικούς
και τους Έλληνες γερόντους να δώσουμε και  απο το ΄΄περίσσευμα΄΄ μας και στους Σύριους ...Για αυτό ο Αβραμόπουλος ζήτησε να φύγει το καθεστώς Άσαντ !

Εδώ ο κόσμος καίγεται -εντός και εκτός της Ελλάδας-  και το πρόβλημα του Α. Τσίπρα είναι να φέρει και άλλους αλλοδαπούς στη χώρα! Οι ψεκασμοί καλά κρατούν!

Προφανώς οι αλλοδαποί που έχουμε συγκεντρώσει είναι  λίγοι  και δεν του βγαίνουν του Σύριζα τα ψήφια .

 Ζήτησε  δε από τον υπουργό Εξωτερικών "να παρέμβει η χώρα μας, προκειμένου να υπάρξει βοήθεια από την ΕΕ, για να διερευνηθεί η δυνατότητα φιλοξενίας, από τη δική μας την πλευρά, προσφύγων !!!! 

 Τι είχες Γιάννη ...Κουκιά σπέρνω αλήθεια κάποιοι έχουν την αίσθηση οτι εδώ αφού δεν έχουμε ψωμί να φάμε, χαλβά παζαρεύουμε;

Τι χαμπάρια μπάρμπα; εμείς οι Έλληνες να  μείνουμε  Πατριώτη ; ή να πάρουμε των οματιών μας;
 

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΧΙ, ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.



Συναντήθηκαν οι δύο πολιτικοί γίγαντες. Οι δύο πιο ένθερμοι οπαδοί της πτώσεως του "καθεστώτος" Άσαντ, όπως ονομάζουν την νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας. Μην τυχόν και δυσαρεστήσουν τους εβραίους της Αμερικής και τον νέγρο Ομπάμα. Α ρε Πούτιν που σας χρειάζεται...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ": ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ... ΚΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...



ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ... ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ" ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ¨ΣΤΟΧΟΣ"

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ...!!!

Αιμοδοσία και διανομή τροφίμων στον Άγιο Παντελεήμονα από την Χρυσή Αυγή.



Αύριο 14 Σεπτεμβρίου στις 9 π.μ. και στο πλαίσιο της πανελλήνιας ημέρας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής "Όλη η Ελλάδα δίνει αίμα" θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία και διανομή τροφίμων στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος. Με αφορμή την μεγάλη θρησκευτική εορτή του Εσταυρωμένου, τα μέλη του κόμματός μας δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ" Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΝΤΟΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ -ΜΑΣΚΕΣ -ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ".
ΑΝ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑΝ 
ΑΠΟ ΤΑΧΑΛΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ - Για εκκένωση Κατάληψης ΔΕΛΤΑ
"Με εντολή του ίδιου του Πρωθυπουργού -σύμφωνα με δηλώσεις του κ.Δένδια- η Ελληνική Αστυνομία σήμερα το πρωί προχώρησε σε ένα επικοινωνιακό σόου άνευ προηγουμένου, εισβάλλοντας και εκκενώνοντας την Κατάληψη Δέλτα. Μάλιστα ..
οι αστυνομικές αρχές επέλεξαν να αποτυπώσουν σε ένα άνευ ουσίας video την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν πάνοπλοι άνδρες όλων των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, και έδιναν την εικόνα εμπόλεμης ζώνης για ώρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ - ΘΥΜOΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ"ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
Απίστευτης φρίκης φωτογραφίες με τη σορό του Αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη να σύρεται νεκρός από ισλαμιστές, έδωσαν στην δημοσιότητα τα ... "χελιδονάκια" της "Αραβικής Άνοιξης" οι αιμοσταγείς φονταμενταλιστές, αμέσως μετά την επίθεση και τον εμπρησμό στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη.
Ο Αμερικανός πρεσβευτής έχασε τη ζωή του ενώ κατευθυνόταν προς ασφαλέστερο κτίριο ύστερα από την επίθεση που εξαπέλυσαν διαδηλωτές εναντίον του αμερικανικού προξενείου στην Βεγγάζη , για να διαμαρτυρηθούν για μια αμερικανική ταινία την οποία θεώρησαν προσβλητική προς τον προφήτη Μωάμεθ.
Σύμφωνα με Λίβυο αξιωματούχο, ο πρεσβευτής και οι τρεις εργαζόμενοι σκοτώθηκαν όταν ένοπλοι επιτέθηκαν με ρουκέτες εναντίον του αυτοκινήτου τους.
Το αυτοκίνητο του άτυχου πρεσβευτή τινάχθηκε στον αέρα από ρουκέτα RPG-7 με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο ίδιος και οι τρεις φρουροί του.
Η άλλη εκδοχή είναι οτι βρήκαν τον θάνατο από το πλήθος των φανατικών.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΑΝΗΛΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 19 ΕΤΩΝ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ;  ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΕΞ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ;

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη των Χανίων, με πρωταγωνιστή έναν 19χρονο Αλγερινό.
Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο 19χρονος με τις επικίνδυνες ορέξεις επιτέθηκε σε ένα ανήλικο κορίτσι προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις καθώς παρά τη θέλησή της άρχισε να τη χαϊδεύει. Η πράξη του έγινε αντιληπτή καθώς το κοριτσάκι έβαλε τις φωνές και ο 19χρονος συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας ενώ αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου.

ΠΗΓΗ 

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»! ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΟΖ !!!


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Το σχέδιο «Ξένιος Ζευς» που μόλις πρόσφατα επινόησε η κυβέρνηση Σαμαρά για να αντιμετωπίσει –δήθεν- το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου που αποσκοπεί όχι μόνο στην παραμονή αλλά στην νομιμοποίηση και τη χρησιμοποίησή τους ως φθηνό εργατικό προσωπικό από τους ξένους επενδυτές. Οι λαθρομετανάστες που μαντρώνονται σε στρατόπεδα, θα χρησιμεύσουν σύντομα ως εργατικά χέρια στις λεγόμενες ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες). Η κυβέρνηση Σαμαρά που κόπτεται να υλοποιήσει μια ακόμη ντιρεκτίβα της Μέρκελ, τη δημιουργία των ΕΟΖ, προβλέπεται να πετσοκόψει την χώρα σε κομμάτια, να την χαρίσει σε ξένους ιδιώτες και να εγκαταστήσει σε αυτές εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Όπως αποκάλυψε ο Δ. Καζάκης στην εφημερίδα "Το Χωνί", «οι ΕΟΖ είναι χώροι όπου εκχωρείται η εθνική κυριαρχία ενός λαού υπέρ των ιδιωτών επενδυτών. Είναι χώροι όπου κυριαρχεί η ανομία, το έγκλημα και η άγρια εκμετάλλευση της εργασίας, κυρίως των μεταναστών. Πουθενά σε καμιά χώρα όπου επιβλήθηκαν δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη, ή την επιβίωση του πληθυσμού. Το αντίθετο. Οι ΕΟΖ είναι οι "μαύρες τρύπες" της παγκόσμιας οικονομίας, όπου με όρους πλήρους αδιαφάνειας και σε συνθήκες ανομίας κινούνται μαύρες επενδύσεις, μαύρα κεφάλαια, εμπορεύματα και εργασία, που καμιά πολιτισμένη κοινωνία δεν θα αποδεχόταν.

KAI O ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


KAI TO "ΦΙΛΑΡΑΚΙ" ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΤΑΝΙ" ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ηγέτης των Ευρωπαίων Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ κατά της Χρυσής Αυγής και ζήτησε την άρση της ασυλίας των βουλευτών του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου για τα πρόσφατα επεισόδια.

Ο «Κόκκινος Ντάνι» αναφέρθηκε στα περιστατικά βίας στην Ελλάδα, τονίζοντας «υπάρχουν ακόμη και βουλευτές της ακροδεξιάς που συμμετείχαν σε αυτές τις πράξεις βίας. Αυτό σημαίνει ότι καταδιώκουν μετανάστες», είπε και πρόσθεσε: «Ζητάμε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να παρέμβει στην κυβέρνηση και αν γίνει κάτι τέτοιο να ασκήσει πίεση ώστε να αρθεί η ασυλία κάποιων βουλευτών της ακροδεξιάς που έχουν συμμετάσχει σε αυτές τις ενέργειες και να διωχθούν δικαστικά».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΓΗΠΕΔΟ" ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ .
ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΗΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.
Διαβαζουμε απο το newsbeast.gr

Ο διευθυντής δημοτικού σχολείου της Πάτρας θα δώσει αύριο εξηγήσεις στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας για τις αναφορές που φέρεται να έκανε στην «Χρυσή Αυγή», οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις γονέων. (ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ)
Μετά τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, ο διευθυντής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφερόμενος στο στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου, παρουσίασε τις ενέργειες που έχει κάνει για να βρεθεί λύση.
Σύμφωνα με καταγγελίες, αφού ανέφερε πως έκανε ό,τι μπορούσε, χωρίς να βρεθεί λύση, αναρωτήθηκε μήπως θα έπρεπε να ζητηθεί βοήθεια από τη Χρυσή Αυγή.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις γονέων, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον διευθυντή.

ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 12ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝΔΙΑΣ 
Η σημερινή είδηση ΣΟΚ έρχεται απότην περιοχή της Ηλιόπουλης..πίσω από την Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (Αγία Φωτεινή)...Η ενημέρωση είναι από συνεργάτη του eglimatikotita ο οποίος ήταν παρών στη σύλληψη του δράστη,μαζί με άλλους κατοίκους και συμμαθητές του ανήλικου που μαχαίρωσε αλλοδαπός... Όπως λένε οι πληροφορίες που συγκέντρωσε από κατοίκους της περιοχής,ο δράστης έχει ψυχολογικά προβλήματα και ζει μέσα σε πάρκα και πλατείες.

 Ο επίδοξος δολοφόνος του 12χρόνου είναι από όσο μάθαμε αραβικής καταγωγής και είναι γνωστός στην περιοχή αφού έχει επιχειρήσει κι άλλες φορές να επιτεθεί σε μικρά παιδιά στην Ηλιούπολη.
Τον δράστη έσωσε από τα χειρότερα περιπολικό της Αστυνομίας που περνούσε τυχαία από το σημείο και μετέφερε υπηρεσιακά σημειώματα..Οι 2 αστυνομικοί (άνδρας και γυναίκα) έμειναν στο σημείο μέχρι να έρθουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και να συλλάβουν τον δράστη..
Όπως μας είπε ο συνεργάτης μας,ο δράστης μετά την επίθεση (κάρφωσε στο πόδι τον 12χρόνο) πέταξε το μαχαίρι και πήγε και κάθισε σε ένα καφενείο της περιοχής μόνος του και έδειχνε να τα έχει "χαμένα".
Επίσης πρεπει να αναφέρουμε ότι αν δεν υπήρχαν οι 2 αστυνομικοί που σταμάτησαν ενετλώς τυχαία στο περιστατικό... επειδή αντελήφθησαν ότι κάτι συμβαίνει από τις φωνές και την κινητοποίηση των κατοίκων,σίγουρα θα μιλάγαμε τώρα και για ΑΓΡΙΟ λιντσάρισμα.Ήταν τέτοιο το μένος και οργή κάποιων εκ των κατοίκων που δεν υπήρχε πιθανότητα οι 2-3 που μπήκαν μπροστά να τους σταματούσαν.

Η Χρυσή Αυγή θελει να αναστηλώσει το βεβηλωμένο άγαλμα του Ι.Μεταξά στην Κεφαλονιά(βίντεο)


Έτοιμοι να πάρουν στην κατοχή τους και να αναστηλώσουν το βεβηλωμένο και παρατημένο στην τύχη του άγαλμα του Ιωάννη Μεταξά στην Κεφαλονιά εμφανίζονται τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά.

Την περασμένη Δευτέρα, σύμφωνα με το inKefalonia.gr, ο επικεφαλής της οργάνωσης στο νησί πήγε στο δημαρχείο και κατέθεσε αίτημα στον κ. Αλέξανδρο Παρίση, για την παραχώρηση του αγάλματος, την αποκατάσταση, συντήρηση και φύλαξή του σε ιδιόκτητο χώρο. 

Στην αίτησή τους τα μέλη της Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς ανέφεραν:  «Κύριε Δήμαρχε και λοιπά μέλη του Δ.Σ., αιτούμεθα την παραχώρηση του αγάλματος του αείμνηστου Εθνάρχη μας Ιωάννη Μεταξά, που επί τριάντα χρόνια βρίσκεται πεταμένο και μερικώς κατεστραμμένο, ενώ παράλληλα φθείρεται ασυντήρητο κι εκτεθειμένο στα στοιχεία της φύσης, σε χώρο της δικαιοδοσίας σας στην περιοχή του Κουτάβου στο Αργοστόλι, προκειμένου να προχωρήσουμε, με δικά μας έξοδα, στη συντήρηση, αποκατάσταση και φύλαξή του σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο μας, μέχρι να λάβετε απόφαση για την επανατοποθέτησή του στην αρχική του θέση, στην πλατεία του Αργοστολίου, διορθώνοντας έτσι ένα μεγάλο ιστορικό ατόπημα και αποκαθιστώντας την τιμή της Κεφαλονιάς και των Κεφαλλονιτών».

newsbomb

Σαν σήμερα: Η Μάχη της Πέτρας (12 Σεπτεμβρίου 1829)


Η Μάχη της Πέτρας υπήρξε τελευταία μάχη του Αγώνα για την ελληνική ανεξαρτησία. Έλαβε χώρα στις 12 Σεπτεμβρίου 1829 στην Πέτρα της Βοιωτίας, μεταξύ Θήβας και Λιβαδειάς. Την εποχή εκείνη ήταν μία στενή δίοδος, που σχημάτιζαν οι όχθες της Λίμνης Κωπαΐδας και το βουνό Ζαγαρά (Ελικών). Επικεφαλής των ελληνικών δυνάμεων ήταν ο Δημήτριος Υψηλάντης, που κατά περίεργη συγκυρία έθεσε τέρμα στον Αγώνα, τον οποίον είχε αρχίσει ο αδελφός του, Αλέξανδρος, με τη διάβαση του Προύθου στις 24 Φεβρουαρίου 1821.

Το καλοκαίρι του 1829, η Πελοπόννησος με τα νησιά και μεγάλο μέρος της Στερεάς Ελλάδας είχαν απελευθερωθεί. Τη διακυβέρνηση των περιοχών αυτών είχε αναλάβει με απόφαση της Εθνοσυνέλευσης ο Ιωάννης Καποδίστριας. Πρώτο μέλημα του Κυβερνήτη ήταν η δημιουργία τακτικού στρατού και η εκκαθάριση της Στερεάς Ελλάδας από τα υπολείμματα των Οθωμανών. Ο Καποδίστριας είχε πληροφορίες ότι στο μελλοντικό ελληνικό κράτος θα συμπεριλαμβάνονταν όσες περιοχές θα είχαν απελευθερωθεί δι' ιδίων δυνάμεων.

Οι Έλληνες ήταν απογοητευμένοι με τη Συνθήκη του Λονδίνου (10/3/1829), που προέβλεπε ελληνικό κράτος με σύνορα τη γραμμή Παγασητικού - Αμβρακικού, υπό την επικυριαρχία του σουλτάνου. Όμως, το ξέσπασμα του ρωσοτουρκικού πολέμου τούς αναπτέρωσε το ηθικό, καθώς πίστευαν ότι η φορά των πραγμάτων θα ήταν διαφορετική και η εθνική ανεξαρτησία δεν θα αργούσε.

Τον Αύγουστο του 1829 ο τουρκαλβανός πολέμαρχος Ασλάν Μπέης Μουχουρδάρης, σταλμένος από τη Λάρισα με 4.000 άνδρες,

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: 28 ΔΙΣ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΕΤΗΣΙΩΣ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΟΥΤΕ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΟΥΤΕ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.

- 7 δισ. ευρώ μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών. (Βάσει στοιχείων που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011)

- 12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών. (Στοιχεία από Τράπεζα της Ελλάδας)

- 9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες παράνομους και μη. (Στοιχεία από Υπουργείο Ανάπτυξης)

Έτσι μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος της υπόθεσης λαθρομετανάστευση ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό των 28 δις ευρώ. Το έμμεσο οικονομικό κόστος (πχ. αυξημένες ανάγκες φύλαξης των συνόρων) δεν μπορεί να υπολογιστεί.

Την ίδια στιγμή βάσει στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) το έλλειμα του προϋπολογισμού για το 2012 υπολογίζεται στα 24,5 δις ευρώ. Προσοχή μιλάμε για το συνολικό έλλειμα συμπεριλαμβανομένων τόκων και χρεολυσίων και όχι για το πρωτογενές έλλειμα.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και μιλάνε πάντα από μόνοι τους. Η λύση είναι μια και προφανής : ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ χωρίς καμία ενδιάμεση λύση του στυλ "κέντρα υποδοχής και κράτησης" και λοιπές κουταμάρες. Όσο για τους ήδη νόμιμους μετανάστες, γι'αυτούς θα πρέπει η άδεια διαμονής να πάει στα 1500 ευρώ ετησίως κατά άτομο από 156 ευρώ που είναι σήμερα. Όποιος πραγματικά θέλει να μείνει στην Ελλάδα θα πρέπει να επωμιστεί και τα ανάλογα βάρη όπως τα επωμίζεται και ο απλός Έλληνας πολίτης μέσω της εξοντωτικής φορολογίας, των χαρατσιών κλπ.

ΠΗΓΗ: eglimatikotita