Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ :ΑΓΡΙΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Τουλάχιστον 200 υπολογίζει η σουηδική αστυνομία πως ήταν οι αγανακτισμένοι Σουηδοί που "κατέλαβαν" τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και επιτέθηκαν σε λαθρομετανάστες, το βράδυ της Παρασκευής. Μία έκρηξη οργής μετά τον άγριο θάνατο της Σουηδέζας από Σομαλό που εκτελούσε εθελοντική αποστολή σε κέντρο λαθρομεταναστών. 
Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα φαίνονται αστυνομικοί με γκλομπς στα χέρια να βρίσκονται σε μάχη με τους άντρες αυτούς. 

ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝΑΠΟ http://www.xryshaygh.com/:
Τρεις ώρες πριν την επίσημη έναρξη της συγκεντρώσεως ήδη εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές βρίσκονται στην Λεωφόρο Μεσογείων για την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων, παρά τις απαγορεύσεις του σταλινικού καθεστώτος των Τσίπρα - Καμμένου.

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΓΝΩΜΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΡΟΤΑ


ΙΜΙΑ ‘96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης, Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 - Μνημείο Ιμίων20 χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων, οι Έλληνες Εθνικιστές αποτίουν φόρο Τιμής στους Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού και στέλνουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε αυτούς που συνεχίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα
ΙΜΙΑ '96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης
Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 - Ώρα 7μμ
Μνημείο Ιμίων - Έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών


http://www.xryshaygh.com/

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΛΛΑ 8 ΕΚ. ΛΑΘΡΟ.

ΣΗΜ. Ι.Λ :ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ.

Διαδώστε το για ξέρουν όλοι οι Έλληνες τι μας έρχεται!! 
8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ «ΠΕΣΚΕΣΙ»!  
Την πραγματικά εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι ετοιμάζονται άλλα 7-8 εκατομμύρια πρόσφυγες να φτάσουν στην Τουρκία και από εκεί να προωθηθούν στην Ελλάδα, κάνει η τουρκική εφημερίδα Milliyet, με την επισήμανση ότι όσο συνεχίζονται οι πολεμικές επιχειρήσεις σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής, το ρεύμα αυτό αντί να μειώνεται θα αυξάνεται με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.

ΔΥΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"...


ΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΡΟΥΣ
...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ  ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Ο Μεγάλος Εμπαιγμός (1ας χρόνος "πρώτη φορά Αριστερά")


Αν δεν παρακολουθήσατε το ροζ πανηγύρι στο γήπεδο του τε-κβο-δο, δεν χρειάζεται να μου στενοχωριέστε διόλου.
Το μόνο που χάσατε είναι μια καλή άσκηση στο αντικείμενο της ψυχολογίας των μαζών, ώστε να επιβεβαιώσετε για μια ακόμα φορά, το πως μια συμμορία καλοπληρωμένων πολιτικών μπράβων, στήνει μεθοδικά, συστηματικά και εντελώς ξεδιάντροπα τον Μεγάλο Εμπαιγμό ενός άλλοτε υπερήφανου έθνους.

Το έργο συνεχίζεται, στις οθόνες των καθεστωτικών καναλιών και θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα...

Δημοψήφισμα: Συμφωνείτε με τις κινητοποιήσεις των αγροτών;

 ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ