Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν ΣAMOY ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...
iefimerida.gr: Στον εισαγγελέα επειδή απέτρεψαν αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Σάμου .
Παραπέμπονται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Σάμου, που απέτρεψαν την εθελοντική αιμοδοσία που είχε διοργανώσει στις 27 Απριλίου η Χρυσή Αυγή και η οποία καλούσε τα μέλη της σε πανελλαδική αιμοδοσία «μόνο για Έλληνες».

Η παραπομπή γίνεται μετά από αναφορά της διοικήτριας του νοσοκομείου Σάμου, κ. Σίδερη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου εναντίον των εργαζομένων. Ακολούθως, ο εισαγγελέας και οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε προκαταρκτική έρευνα και κάλεσαν τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο, Σταμάτη Φιλιππή και την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου Ουρανία Αποστόλου, στο πλαίσιο προανακριτικής διαδικασίας.

Bloomberg :ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΜΕ 63% ΑΥΞΗΣΗ!!!ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΔΕΝΔΙΑ;;


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ....ΑΠΟ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ
Μια ακόμη θλιβερή πρωτιά έχει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, όπως διαπιστώνει το Bloomberg, με τη λιτότητα, την ανεργία και την οικονομική συρρίκνωση να έχει "εκτοξεύσει" στην ουσία τα κρούσματα διαρρήξεων.
Σύμφωνα με τον αναλυτή Niraj Shah του Bloomberg, με την ανεργία να μη δείχνει σημάδια κάμψης, η τάση των διαρρήξεων αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε μεγαλύτερες κοινωνικές αναταραχές στις χώρες του Νότου.
Όπως επισημαίνει ο αναλυτής, οι διαρρήξεις στην Ελλάδα την περίοδο 2007-2010 αυξήθηκαν κατά 63% και στην Ισπανία κατά 53,5%. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος της ΕΕ είναι στο 7%, ενώ σε Κύπρο και Πορτογαλία η αύξηση κυμαίνεται περίπου στο 20%.
ΣΤΟΧΟΣ

Έχει το θράσος ο αλβανοσυριζαίος Νίκο Άγκο να μας συνιστά...ψυχραιμία και...νηφαλιότητα.



Ο «αντικειμενικός» κατά τα άλλα Αλβανός δημοσιογράφος Niko Ago, με αφορμή τα γεγονότα στην Πρεμετή έγραψε στο Facebook τα παρακάτω:

«Διαβάζω σε διάφορα σχόλια, ευτυχώς λίγα, για τα γεγονότα στο Πρεμετή, διάφοροι να αναρωτιούνται "γιατί δεν επεμβαίνει το ελληνικό κράτος;" Να ενημερώσω εδώ πως, ο Ιερός Ναός είναι στην αλβανική επικράτεια και η περιοχή κατοικείται ΜΟΝΟ από Αλβανούς. Ναι, για όσους δεν το ξέρουν, στην Αλβανία υπάρχουν χριστιανοί ορθόδοξοι που δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Στο σύνολό τους, μαζί με εκείνους των 99 χωριών της ελληνικής μειονότητας, αποτελούν περίπου το 30% του πληθυσμού. Ως εκ τούτου, ψυχραιμία και νηφαλιότητα.»

Ύμνοι για τον Ιερώνυμο Λιάπη από πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων! Αιδώς Αργείοι!



Του Αιμίλιου Πολυγένη | Romfea.gr

Στις στρατιωτικές μάχες που έμειναν στην ιστορία σπάνια θυμάται κανείς τους στρατιώτες ή τους αξιωματικούς. Όλοι θυμούνται τον στρατηγό. Τον εμπνευστή που με την οξύνοια και τη διορατικότητά του, επέλεξε να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη στρατηγική, έκανε τις κατάλληλες κινήσεις και κερδήθηκε η μάχη.

Στην Εκκλησία, αυτή την περίοδο συμβαίνει το αντίθετο. Όλοι οι άλλοι κερδίζουν τις δάφνες της “νίκης” και ο στρατηγός μένει στην αφάνεια. 

Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και μερικά φιλόδοξα στρατιωτάκια προβάλλουν (ή τους προβάλλουν) ως “εμπνευστές”, ως “αναντικατάστατους” και άλλα παρόμοια “λιβανιστικά”.

Η κύρια τροφή των Σπαρτιατών πολεμιστών.



Κύρια τροφή των Σπαρτιατών πολεμιστών ήταν ένας ζωμός από χοιρινό, γνωστός με την ονομασία μέλας ζωμός.

Ο Πλούταρχος υποστηρίζει πως «ανάμεσα στα πιάτα, αυτό που έχαιρε της μεγαλύτερης εκτίμησης ήταν ο μέλας ζωμός, μάλιστα σε τέτοιο σημείο που οι ηλικιωμένοι δεν αναζητούσαν καθόλου το κρέας.

Το άφηναν για τους νεότερους και δειπνούσαν μονάχα με το ζωμό που τους παρείχαν». Για τους υπόλοιπους Έλληνες πρόκειται για αξιοπερίεργο φαινόμενο. Το πιάτο αυτό αποτελούταν από χοιρινό, αλάτι, ξύδι και αίμα. Συνοδευόταν από τη γνωστή μάζα, σύκα, τυρί και καμία φορά από θηράματα ή ψάρι.

Ποιά δουλειά είχε ο εβραίος στο Πολυτεχνείο; Ισραηλινή ταυτότητα βρέθηκε στο Πολυτεχνείο!

 

 

Σ.Α: Αλήθεια γιατί δεν βρέθηκε κάποια Περουβιανή, Ισπανική, Αγγλική, Ρωσική ή άλλου κράτους ταυτότητα και βρέθηκε των φίλων μας των Εβραίων; 


Αληθεύει ότι συνελλήφθησαν Ισραηλινοί μέσα στο Πολυτεχνείο; 

Ποιος οργανώνει τον "αντιφασιστικό" αγώνα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη;

Πόσο κρετίνοι μας διοικούν;

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

"Παραπολιτικά": "Tρόμος" στην Λακωνία με την απήχηση της Χρυσής Αυγής.


ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...
Σε μια οδυνηρή για αυτούς παραδοχή προχώρησαν οι προπαγανδιστές του Σαμαρά, "Παραπολιτικά". Η εν λόγω ιστοσελίδα αποκάλυψε πως οι ντόπιοι κομματάρχες της ΝΔ στην Λακωνία έχουν πανικοβληθεί από την ραγδαία αύξηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην περιοχή, καθώς στην περιοχή η Χρυσή Αυγή βγαίνει άνετα κυβέρνηση! Να επισημάνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως η Χρυσή Αυγή έχει μια δυναμική παρουσία και ραγδαία άνοδο σε όλη την ελληνική επικράτεια και όχι μόνο στην Λακωνία και αυτό θα φανεί σύντομα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές (ίσως και εθνικές...).
Γράφουν χαρακτηριστικά τα "Παραπολιτικά": "Tρόμος" στην Λακωνία με την Χρυσή Αυγή. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μάνη. Θλιβερά είναι τα μαντάτα που καταφτάνουν από την Λακωνία, σε σχέση με την απήχηση που καταγράφει ο Λαϊκός Σύνδεσμός στον Νομό. Ο Νομός της Πελοποννήσου, που ανέκαθεν είχε- πολύ -δεξιές τάσεις, ίσως και την πρωτοκαθεδρία,

ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ : "ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΟΥΝ"(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)


ΤΑΧΑLIA: Ένα μάτσο κρετίνοι εθνικιστές, που ζουν ακόμη στο 1944, μαζεύτηκαν στη Μελβούρνη, πριν από 10 μέρες, ανέμισαν τις σημαίες της υποτιθέμενης "ενιαίας (σλαβικής) Μακεδονίας",  είπαν τις ανοησίες τους για τους "κακούς Έλληνες που σκλάβωσαν τη Θεσσαλονίκη" και ορκίστηκαν ..ψάλλοντας με συγκίνηση ότι θα την "απελευθερώσουν" και θα την αποδώσουν ξανά στον Σλαβομακεδονικό λαό (ο οποίος ήταν ανύπαρκτος ανά τους αιώνες στη Θεσσαλονίκη).
Όλα αυτά, με τους επιθετικούς χάρτες της "ενωμένης Μακεδονίας" τυπωμένους σε μπλουζάκια, ανάμεσα στα λιοντάρια της Βουλγαρικής δυναστείας, τον (Βούλγαρο) Γκότσε Ντέλτσεφ, πανό για την "μία Μακεδονία", που εξομοιώνει τους κατοίκους των ...Γρεβενών με αυτούς της Κρίβα Παλάνκα και άλλα γραφικά, τα οποία γνωρίζουν οι αναγνώστες του taxalia.
Και φυσικά σε περίοπτη θέση το εμετικό για τον 21ο αιώνα πανό,  "Solun will be the capital of Macedonia again", που δείχνει όλο το μεγαλείο του παραληρήματος των ακραίων αυτών πολεμοχαρών ηλιθίων.   ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ME TΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ :

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ :ΟΤΑΝ Ο ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ . Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 1991 ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" :

ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ!


Ό,τι πεις αφέντη!


Πάλι θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός της αμερικανικής πρεσβείας.


'Ο,τι περνά από το χέρι τους κάνουν τα ελληνόφωνα παπαγαλάκια των ΜΜΕ για να μας πείσουν πως ο πρόεδρος Άσσαντ χωρίς λόγο και αιτία, αφού ο στρατός του προελαύνει σε όλα τα μέτωπα, χρησιμοποίησε χημικά όπλα κατά των ισλαμιστών τρομοκρατών. Από ό,τι φαίνεται η αμερικανική πρεσβεία έβαλε πάλι βαθειά το χέρι στην τσέπη.

Κυρίαρχη η νέα τάξη πραγμάτων στην Αμερική. Σε ηλεκτρονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης μετατρέπει τα σχολεία ο Ομπάμα.



Τα σχολεία στις ΗΠΑ έγιναν ... "Ηλεκτρονικά" στρατόπεδα συγκέντρωσης
 
To CBS Los Angeles ανέφερε πρόσφατα ότι νέοι παλμικοί σαρωτές σε δύο τοπικά σχολεία των Η.Π.Α, θα "επιταχύνουν τις γραμμές "που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια του σχολικού γεύματος. 

Αυτά τα σχολεία θα ενταχθούν μαζί με άλλα που ήδη έχουν εφαρμόσει παρόμοια βιομετρικά συστήματα πληρωμών, «διαβάζοντας» τη διάθεση των παιδιών σχετικά με το φαγητό, καθώς συνδέονται με υπέρυθρο φως. 

Οι γονείς στη Λουιζιάνα τάχθηκαν κατά των νέων βιομετρικών σαρωτών στην καφετέρια του σχολείου των παιδιών τους, αποκαλώντας το πρόγραμμα «το χάραγμα του θηρίου». Οι υπάλληλοι του σχολείου,έσπευσαν να υπερασπιστούν το σύστημα, λέγοντας ότι οι παλμικοί σαρωτές είναι απλά μια "τεχνολογία που θα χρησιμοποιείται καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωή μας, πλέον…. Παντού. .."

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ( ΦΩΤΟ)




ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟ ΟΛΟΓΙΟΜΟ ΦΕΓΓΑΡΙ:

ΕΠΙΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ" .ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ
Επιστρέφει τη δωρεά των 5.000 ευρώ από τη Χρυσή Αυγή ο "Αρκτούρος", αναγνωρίζοντας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ότι αποτελεί σφάλμα η αποδοχή της.
Στην ανακοίνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης υπογραμμίζεται ότι "μετά και από τις αντιδράσεις και συζητήσεις που προκάλεσε η δωρεά από το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, η οργάνωση αναγνωρίζει ότι αποτελεί σφάλμα η αποδοχή της και για το λόγο αυτό αποκρούει τη δωρεά και επιστρέφει τα χρήματα".

Σημειώνεται ότι, πρόσφατα, ο "Αρκτούρος", απηύθυνε δημόσια έκκληση, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την οικονομική ενίσχυση των δράσεών του, καθώς διανύει τη δυσκολότερη περίοδο της ύπαρξης και της λειτουργίας του, λόγω έλλειψης πόρων.

ANTINEWS: ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΧΕΙΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Καταρρέει μέρα με την ημέρα η συγκυβέρνηση της Νέας Πασοκοκρατίας του (φον) Αντωνάκη και τα παπαγαλάκια άρχισαν να νιώθουν… ανασφάλειες. Πληθαίνουν, λοιπόν, στα φιλικά ΜΜΕ του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος οι φωνές αμφισβήτησης του κυβερνητικού… success story και οι προειδοποιήσεις ότι έρχεται οργή και Χρυσή Αυγή! Ιδού τι γράφει σχετικά ακόμα και το… σαμαρικότερο του Σαμαρά Antinews, που προειδοποιεί τον εκλεκτό του ότι έχει 6 μήνες καιρό να διορθώσει τα αδιόρθωτα, αλλιώς θα τον… κάψει η φωτιά και η λάβρα της Χρυσής Αυγής, κατ’ αρχάς στις ευρωεκλογές:

«Η οργή είναι παντού στην κοινωνία η οποία έχει φτάσει στα όριά της. Και είναι φυσιολογικό. Αν ο κόσμος δεν βρει τρόπο να εκτονωθεί έχει δύο επιλογές:  Ή να διαλύσει τη χώρα στην πρώτη διαδήλωση ή να μετατρέψει την οργή του σε υπομονή μέχρι τις εκλογές. Και τότε όλοι καταλαβαίνουμε τι θα συμβεί. Στροφή στα άκρα και κυρίως στα δήθεν αντισυστημικά κόμματα, επομένως στη Χρυσή Αυγή.

ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ:ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ,ΡΟΠΑΛΑ ,ΜΑΣΚΕΣ ,ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ 5 ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 3 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(βίντεο)


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
dexiextrem : Ντου της ΕΛ.ΑΣ. στο Πολυτεχνείο: Συλλήψεις 2 αναρχοφασιστών και 3 λαθροζωών Τι βρηκε η Αστυνομια 
Τουλάχιστον τρεις ώρες διήρκεσε η ευρεία αστυνομική επιχείρηση, από τις 06:25 το πρωί, στο Πολυτεχνείο.
Η επιχείρηση εξελίχθηκε τόσο στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, όπου είχαν αποκλειστεί δρόμοι, όσο και εντός των χώρων του Πολυτεχνείου, όπου είχαν πραγματοποιήσει καταλήψεις ομάδες αναρχοφασιστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές πέντε ατόμων, ενω εντοπίστηκαν κράνη, λοστοί και μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, οι δρόμοι που είχαν κλείσει, δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία.
Δείτε το βίντεο :

ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ 150.000 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;



Προχωρεί τις διαδικασίες ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Αποφασισμένος να προχωρήσει στη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε 150.000 μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα πάνω από 10 χρόνια, έχουν κάνει οικογένεια και έχουν παιδιά, είναι ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Δεν τους άφησε ο Άη-Γιώργης να πατήσουν τα βρωμοπόδαρα τους στο μοναστήρι του. Τροφή για τα σκουλήκια έγιναν τούρκοι και τσετσένοι.

 
 
Ένα σύγχρονο "Αρκάδι" αλλά ευτυχώς χωρίς την κατάληξη της κρητικής Μονής είχαμε στη Συρία, όταν ισλαμιστέςαντάρτες, και μισθοφόροι Τσετσένοι, πολιόρκησαν το ελληνορθόδοξο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, αλλά εν τέλει ηττήθηκαν από την χριστιανική πολιτοφυλακή μετά από μέρες σκληρου αγώνα.
 
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Φόκους Φόκους, βάσει δημοσιεύματος του Itar Tass:
 
Ισλαμιστές αντάρτες και μισθοφόροι Τούρκοι και Τσετσένοι επιτέθηκαν στο Ορθόδοξο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου ένα από τα παλαιότερα χριστιανικά μοναστήρια στη Συρία, το οποίο χτίστηκε τον 15ο αιώνα.
 

Όπως θα έλεγε και ο φίλος των μασόνων Δένδιας, τάξη και ευνομία παντού: Ληστές έκαψαν 78χρονο πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι!

 

 Έγκλημα απίστευτης αγριότητας - Έριξαν βενζίνη πάνω στον ηλικιωμένο και του έβαλαν φωτιά, για να αποκαλύψει πού είχε κρύψει τα χρήματά του

Απίστευτη αγριότητα έδειξαν τέσσερις ληστές στην Κόρινθο, οι οποίοι για να κάνουν έναν ηλικιωμένο να τους πει που έκρυβε τα χρήματά του, τον έκαψαν!

Ο άτυχος 78χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στην εντατική του νοσοκομείου Κορίνθου.

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Η Ε.Ε ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΟΡΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΗΣ!



Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε από την Ανδόρρα να αλλάξει την εμφάνιση των κερμάτων του ευρώ, τα οποία κόβονται στο πριγκιπάτο, και να αφαιρέσει από αυτά την απεικόνιση του Ιησού Χριστού Παντοκράτωρ, αντικαθιστώντας την με μία ουδέτερη απεικόνιση.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Βούλγαρος ιστορικός προς Σκόπια:Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας- Κομμουνιστικό κατασκεύασμα το "Μακεδονικό Έθνος"


Την απάντηση από τους γείτονές τους Βούλγαρους πήραν οι Σκοπιανοί για την εικονογραφημένη καρικατούρα που έχουν εφεύρει και πασάρουν στο παγκόσμιο ως δήθεν ιστορία τους και που κάποιοι ανιστόρητοι ανά τον πλανήτη, ή γιατί έτσι θέλουν, κάθονται και τους ακούν.
Ο διακεκριμένος Βούλγαρος Ιστορικός Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ, Διευθυντής του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου της Σόφιας, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο σκοπιανό Press24, απάντησε ευθέως στις «δύσκολες» ερωτήσεις των δημοσιογράφων της βαλκανίκης «no-name» βλαχο-ντίσνευλαντ, δίνοντας κυριολεκτικά γροθιά στο στομάχι των Σφετεριστών της Ελληνικής Ιστορίας! Σε ερώτηση για το τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος «Έλληνας, Βούλγαρος ή «Μακεδόνας»», ο Ντιμιτρόφ είπε:
«Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του Φίλιππος ο Μακεδόνας, εμφανίζονταν δημόσια ως Έλληνες! Πολιτική τους ιδέα ήταν η δημιουργία ενός τεράστιου ελληνικού κράτους. Κανείς Σκοπιανός, 2.400 μετά τον θάνατό τους, δεν μπορεί να τους αποδίδει μια άλλη ταυτότητα! Καταλογισμός διαφορετικής εθνικότητας των νεκρών - από τον Τσάρο Σαμουήλ ως τον Γκότσε Ντέλτσεφ - είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα του «Μακεδονισμού», καθώς είναι νεκροί και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους

«Βήμα»: Βαράει διάλυση το συνονθύλευμα Καμμένου - Μαζική φυγή προς την Χρυσή Αυγή που ενδυναμώνεται


Υπό διάλυση είναι το… αριστερο-δεξιο-κεντρώο μόρφωμα του Καμμένου (κι ας του δίνουν τεχνητές ανάσες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, με ποσοστά επιβίωσης…), σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής».
Ιδού το σχετικό δημοσίευμα, με τίτλο «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε κρίση - Καμμένος στα… κάρβουνα»: «Σε υπαρξιακή κρίση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο πρόεδρός τους κ. Π. Καμμένος υφίσταται μεγάλη πίεση. Παρά την αντιμνημονιακή στάση του, οι δημοσκοπήσεις δεν εμφανίζουν δυναμική για το κόμμα του, ενώ στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής του ομάδας αναδεικνύεται η προβληματική κατάσταση τόσο για τη στρατηγική όσο και για μια σειρά ενέργειες. Την ίδια στιγμή διαπιστώνεται ότι τμήμα του κόμματος φλερτάρει πολιτικά με την ΝΔ και επιθυμεί να επαναπατρισθεί πολιτικά, αλλά υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ενώ καταγράφονται και διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή που ενδυναμώνεται…».
Να υπενθυμίσουμε, πως κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής κρίσης του Δεκεμβρίου 2012 (με τις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών), έγινε μέτρηση για τις διαθέσεις των ψηφοφόρων του συνονθυλεύματος του προέδρου Πάνου. Τους ετέθη η εξής ερώτηση: «αν δεν υπήρχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;». Ιδού και οι απαντήσεις: Χρυσή Αυγή οι μισοί (50%), ΣΥΡΙΖΑ το 30% και ΝΔ το 20%.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ.


Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ NA ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Σε μια καινούργια κίνηση κατά της Τουρκίας προχώρησε η νέα αιγυπτιακή κυβέρνηση καθώς...
όπως αναφέρουν και οι τουρκικές εφημερίδες απαγορεύτηκε η μετάδοση των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών, (που έχουν ήδη αποβλακώσει το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό), από τα αιγυπτιακά κανάλια. 
Όπως αναφέρει και η τουρκική εφημερίδα Milliyet, σε ανταπόκριση της από το Κάιρο, οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές που αναμεταδίνονταν από το μεγάλο αιγυπτιακό κανάλι, El Arabiya TV, καθώς και από τα αιγυπτιακά κανάλια en Nehar και el Kahire ven Nas, από τις 18 Αυγούστου έχουν απαγορευτεί, καθώς και κάθε διαφήμιση που σχετίζονταν με την προβολή αυτών των τουρκικών σήριαλ.

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ LOCOMONDO ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΜΙ-ΑΠΛΥΤΟΙ...;;;

Μπορεί όλοι οι καλλιτέχνες να δηλώνουν θύματα της κρίσης & να βρίσκονται στα όρια τους. Μπορεί τα έσοδα να έχουν μειωθεί.. υπάρχει λύση όμως στη κρίση & λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Όπως θα διαβάσετε στην απόφαση που δημοσιεύουμε εδώ στο arouraios.gr η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ με απευθείας ανάθεση μέσω του Προέδρου της κ. Άγγελου Ρούση συμφώνησε και θα δαπανήσει το ποσό των 14.514€ για την παροχή υπηρεσιών του συγκροτήματος Locomondo στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου.

Κάτω τα χέρια από τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

 

Κάτω τα χέρια από τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου

Το κράτος των κατσαπλιάδων τρομοκρατεί τους Έλληνες και βεβηλώνει εκκλησίες στην κατεχόμενη Πρεμετή της Βορείου Ηπείρου. Η ελλαδική κυβέρνηση παρακολουθεί άπραγη τα εγκλήματα των αλβανών, τις δολοφονικές επιθέσεις και την καταπάτηση των διεθνών συνθηκών. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ληφθούν άμεσα μέτρα κατά της αλβανικής προκλητικότητας. Να περιφρουρήσει δυναμικά η Ελλάς τα δικαιώματα των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών. Να απελαθούν από τη χώρα μας όλοι οι αλβανοί λαθρομετανάστες.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Μαρία: Αντιμέτωπη με ένα τεράστιο τέρας, όπως η ίδια λέει, δίνει καθημερινά αγώνα, αφού παλεύει με μια σπάνια μορφή καρκίνου.



Η Μαρία τον Ιούνιο του 2011 κατάφερε να επισκεφτεί την κλινική της Mayo clinic όπου και κατάφερε να παραμείνει εκεί για 3 μήνες με την οικονομική στήριξη του κόσμου αλλά και με την υποστήριξη του υπουργείου Υγείας. Οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν το σοβαρότατο της περίπτωσής της. Η περίπτωση της είναι σπανιότατη. Λίγα πράγματα μπόρεσαν να κάνουν για εκείνη μέσα στους 3 μήνες. Η θεραπεία για τους όγκους της κοιλιάς, λίγα πράγματα απέδωσε. Έκτοτε η Μαρία διαμένει Κύπρο και παρά ότι η κατάστασή της εξελίσσεται, ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει για αυτήν. Στη κλινική της Mayo δεν μπορεί να επιστρέψει, καθώς το υπουργείο υγείας έχει κόψει κάθε χρηματοδότηση. Στο ογκολογικό τμήμα των κρατικών νοσοκομείων δεν την κάνουν δεκτή για λόγους γραφειοκρατίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τις απαραίτητες για αυτήν εξετάσεις (μαγνητικές τομογραφίες καθώς και βιοψία που κρίνεται επιτακτική). Η οικογένεια παραμένει μόνη να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα και τα πανάκριβα φάρμακα που χρειάζεται η Μαρία σε καθημερινή βάση. Η Μαρία για να αντέχει τους πόνους παίρνει μορφίνη καθημερινά για να είναι εδώ και το παλεύει σκληρά ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ολοκληρώσει από το σπίτι ένα μεταπτυχιακό στην ψυχολογία. Βοηθείστε αυτόν τον Άγγελο να συνεχίσει να παραμένει μαζί μας!!! Χρειάζεται τη στήριξή μας. 


Η Μαρία χρειάζεται τη βοήθειά μας!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ: Ο φρικτός θάνατος μικρού παιδιού με βασανιστήρια δεν συγκινεί τα "ευαίσθητα" ΜΜΕ - Φταίει το ...χρώμα!



Από τον Κόκκινο Ουρανό
 Σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ βρίσκεται η δίκη της 44χρονης Mona Yevette Nelson. Η Nelson είναι μια μαύρη γυναίκα που απήγαγε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2010, ένα λευκό παιδί ηλικίας 10 ετών, τον Jonathon Foster, και το βασάνισε μέχρι θανάτου καίγοντάς το με ένα καμινέτο στο Χιούστον του Τέξας. Παρά την φρίκη αυτής της ιστορίας, δεν υπήρξε ποτέ καμία σοβαρή δημοσιογραφική κάλυψη της υπόθεσης.


Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Κώστας Αχ.Καραμανλής: "Η ΝΔ εκπασοκίστηκε αλλά ο Σαμαράς είναι αποτελεσματικός Πρωθυπουργός"(Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...)


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΑΝΤΕΞΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΣΟΚΙΣΜΟ ...ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΕΙΚΟ.
Ο 30χρονος γιoς του Αχιλλέα Καραμανλή που διαθέτει και αυτός το ονοματεπώνυμο του διάσημου θείου του Κώστα Καραμανλή, παρότι δεν δηλώνει πολιτικός, αλλά επιχειρηματίας, έκανε...
μια αμιγώς πολιτική παρέμβαση με αιχμές εναντίον των πάντων.

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα βρίσκει τον Αντώνη Σαμαρά «αποτελεσματικό Πρωθυπουργό» που «έχει εκπλήξει ευχάριστα». Επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας ότι «διπλασίασε του δημοσίους υπαλλήλους και εκτόξευσε το χρέος».

Επίσης επιτίθεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου διότι «το 2010 έκανε το μεγάλο λάθος και αντί για μείωση του δημοσίου προτίμησε μειώσεις μισθών και συντάξεων». Τέλος αναφέρει ότι «και η ΝΔ εκπασοκίστηκε» ενώ συμπληρώνει ότι «ακολούθησε πρακτικές που ήταν εναντίον του DNA του κόμματος».
taxalia

Η Αίγυπτος απειλεί την Τουρκία ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων.


ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...
Δεν είμαστε μόνον εμείς που χαρακτηρίζουμε ανόητη την τουρκική εξωτερική πολιτική που ασκείται με στενά ιδεολογικά κριτήρια ή για την ακρίβεια κριτήρια σοβινισμού και θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Είναι κυρίως Τούρκοι πολιτικοί αναλυτές και διανοούμενοι, που βλέπουν την παραδοσιακή τουρκική εξωτερική πολιτική να μετατρέπεται σε ακολούθημα του ισλαμικού νεοοθωμανικού οράματος Ερντογάν-Νταβούτογλου, που στην περίπτωση της Αιγύπτου μάλλον δίνει τα ...ρέστα του!
Ως απάντηση στην προκλητικότατη στάση της Άγκυρας, που μετά τους τρομοκράτες της Αλ Νούσρα, υποστηρίζει ανοικτά ακόμα και τους ένοπλους τρομοκράτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Αίγυπτο, ο υπουργός άμυνας αυτής της ιστορικής χώρας, που δοκιμάζεται από τη δράση των φανατικών μουσουλμάνων, προέβη σε μια εξαιρετικά σημαντική δήλωση, μέσω του λογαριασμού του στο Τουίτερ. Ο στρατηγός Σίσυ, μέσω του λογαριασμού του Προέδρου της Δημοκρατίας Adli Mansur στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε ότι οι εκπρόσωποι της Αιγύπτου θα υπογράψουν τη Διεθνή Συμφωνία Αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Για φέτος νικήτης ήταν το...Niko Mpitsimeas



Όπως κάθε χρόνο στις γιορτές του Χριστιανισμού έτσι και φέτος μάλλον έγινε διαγωνισμός θολοκουλτουριάρηδων για το ποιός θα ξεστομίσει υβρεις η θα κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων...


τι είναι όμως το niko Mpitsimeas;

το nikos είναι ένας ακόμη γιαλαντζι ελευθεριακός...κάπως σαν τον συναγωνιστή του τον βουλευτή Διαμαντόπουλο...που ενώ είναι βουλευτής εκλεγμένος με το σύστημα της δημοκρατίας...είναι και αναρχικός!! και φυσικά ενώ λέει ένα κάρο τσιτάτα για τον καπιταλισμό και τα μνημόνια αυτό δεν τον εμποδίζει να εργάζεται και στον...ΟΤΕ ( deutche telecon και κάτι από κράτος..)

Το nikos που λέτε...δουλεύει στο κόκκινο 105,5 του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ταυτόχρονα δηλώνει πως δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ...απλά δουλεύει για τον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ...παρότι και αυτός δηλώνει αναρχικός!!!....

To nikos έδωσε απάντηση για τον σάλο που ξεσηκώθηκε για τις υβρεις του και έγραψε τα εξής:

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!


ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ! ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

 
 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ, ΤΟ ΒΙΑΣΑΝ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ, ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ 95% ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΟΙ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ... ΛΑΘΟΣ!
According to the “Largest Syrian Christian Group on Facebook,” the above is a picture of a young girl in Syria, before (L) and after (R) the U.S.-sponsored jihad reached her.  The Arabic caption along with the picture reads: “Syrian child, tortured, raped, her face disfigured at the hands of the Saudis and others from among the psychos and criminals of the revolution.” In fact, as many as 95% of the “freedom-fighters” in Syria are foreign jihadis trying to carve out an emirate — as they always do — justified by fatwas permitting rape and other perversities in the name of jihad.  Meanwhile, it is the average, indigenous Syrians, such as this child and countless others, who suffer in silence.

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

"Nα σταματήσει η Δύση να προσφέρει πολιτική κάλυψη στους τρομοκράτες." Ρένα, αμερικανοπροσκυνημένη, το άκουσες;

 
 
Με ανακοίνωσή της η Κοπτική Εκκλησία δίνει την πλήρη υποστήριξη και νομιμοποιήση, στον αιγυπτιακό στρατό, στην μάχη του εναντίον "τρομοκρατών και αιματοβαμμένων ομάδων", εννοώντας τους ισλαμιστές οπαδούς του Μόρσι, οι οποίοι κατέκαψαν δεκάδες χριστιανικές εκκλησίες.
 
Σήμερα στην αιγυπτιακή Al Arabiya, δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση της Κοπτικής Εκκλησίας όπου παρέχει την πλήρη υποστήριξη στο στρατό και τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας στον αγώνα τους  εναντίον "ενόπλων βίαιων ομάδων".
 

Ἐξ αφορμῆς τοῦ νόμου κατάργησης τῆς ἀργίας τῆς Κυριακῆς.

 
 
ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
      Β. ΗΠΕΙΡΟΥ 47 ΜΑΡΟΥΣΙ
           ΤΗΛ.  2108025211
Ἀμαρούσιον13-08-2013
Ἐξ ἀφορμῆς τοῦ νόμου κατάργησης
τῆς ἀργίας τῆς Κυριακῆς
στία Πατερικῶν Μελετῶν θέλει νά καταθέσει τή σφοδρή διαμαρτυρία της στήν Κυβέρνηση τῆς χώρας μας γιά τόν καινούργιο νόμο πού καταργεῖ τήν Κυριακή Ἀργία μετά ἀπό χίλια ἑπτακόσια (1700) χρόνια.  Ὁ ὑποδειγματικός ἀνά τούς αἰῶνες θεόστεπτος αὐτοκράτορας καί μέγιστος ἐν ἁγίοις, Ἅγιος Κωνσταντῖνος καθόρισε μέ τόν πρῶτο του νόμο στίς 07-03 τοῦ ἔτους 321 μ. Χ.,  μετά τό διάταγμα τῶν Μεδιολάνων τό 313, τήν Κυριακή ἀργία ὡς ἡμέρα ἀναπαύσεως, ἀγαλλιάσεως, θείας λατρείας καί ἀγαθοεργίας.
 
Ἡ ἐν Λαοδικείᾳ Σύνοδος μέ τόν 29ο  Κανόνα της, ἡ ς΄ Οἰκουμενική Σύνοδος, καθώς καί ὁ Μέγας Θεοδόσιος ἐπεκύρωσαν αὐτό τό μεγάλο ἀγαθό τῆς ἀργίας καί τό χάρισαν ὄχι μόνο στούς ἐν μόχθῳ ἐργαζόμενους, ἀλλά καί στούς ἀνθρώπους ὅλης τῆς οἰκουμένης.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Νέα πρόκληση από αλβανούς κλεφτοκοτάδες: Έκαψαν σημαία της Χρυσής Αυγής κι έβρισαν το Εθνος μας [ΒΙΝΤΕΟ]

ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΥΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ .
http://aftonomi.gr
- Η Χρυσή Αυγή στην σύνθεσή της έχει μόνο τελειωμένα πρεζάκια λένε οι Αλβανοί εθνικιστές!
Μια βδομάδα μετά την επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής στην Χιμάρα, για να τιμήσουν την επέτειο μνήμης του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα, θυμήθηκαν να αντιδράσουν πέντε αλβανοί κλεφτοκοτάδες.
Γίνετε λόγος για την οργάνωση «Νέοι της Λιαμπουριάς» ο εκπρόσωπος της οποίας μιλώντας μπροστά στα αλβανικά ΜΜΕ είπε: Εμείς τα παιδιά της Λιαμπουριάς συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ στην «Γέφυρα του Καρδικιού» από την μέση της πόλης του Αργυροκάστρου, από την πόλη των αντρωμένων που πολέμησαν για την ελευθερία της Αλβανίας, για να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα όχι μόνο στην Χρυσή Αυγή της Ελλάδας, η οποία στην σύνθεση της έχει μόνο τελειωμένα πρεζάκια, αλλά και σε όλο το βρωμερό έθνος της Ελλάδας πως είμαστε εδώ ποιο παλιοί κι από εσάς. Εσείς οι Νεοναζί της  Ελλάδας,

Μέσω ΜΚΟ η Τουρκία χρηματοδοτεί την πρόσληψη Αλβανών σφαγέων στη Συρία


To Ιράν κατηγορεί ΜΚΟ που συνδέονται με την τουρκική κυβέρνηση και έχει μέχρι τώρα προσλάβει 769 Αλβανούς στρατιώτες που πολεμούν στην Συρία. Το Ιρανικό πρακτορείο “Farsnews” αναφέρει ότι η ανθρωπιστική τούρκικη μη κυβερνητική οργάνωση, με την επωνυμία ΙΗΗ, έχει προσλάβει μέχρι τώρα εκατοντάδες Αλβανούς στον πόλεμο εναντίων του Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία και ότι έχει σαν κάλυψη την παραπλανητική της επωνυμία της.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η οργάνωση IHH, λειτουργεί σε πλήρη συντονισμό με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και τις εξτρεμιστικές ομάδες.

Οι 769 Αλβανοί, έχουν ενταχθεί στον λεγόμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό εναντίων Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία. Οι Αλβανοί, πριν πάνε στο πεδίο της μάχης, πηγαίνουν απ’ τα Τίρανα στην Τουρκία όπου εκπαιδεύονται στη στρατιωτική βάση Reyhani από Αμερικανούς αξιωματικούς εν αποστρατεία.

Η τελευταία ομάδα από 90 Αλβανούς κατέφθασε στην Κωνσταντινούπολη με αεροπλάνο της τούρκικης εταιρίας Turkish Air,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ.




Προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού
 
Από το βιβλίο "Κοσμάς ο Αιτωλός" του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη, εκδ. Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητας "Ο Σταυρός"

1. "Αυτό μιά μέρα θά γίνη Ρωμαίικο καί καλότυχος όποιος ζήση σέ κείνο τό βασίλειο."
(Συνήθιζε νά λέγη εις διάφορα μέρη τής υποδούλου Ελλάδος, τά οποία μετά ταύτα απηλευθερώθησαν)
2. "Ω ευλογημένο βουνό, πόσες ψυχές γυναικόπαιδα θά σώσης όταν έλθουν τά χαλεπά χρόνια ! "
(Είπε τήν προφητείαν αυτήν εν Σιατίστη καί αλλαχού αντικρύζων τά βουνά, τά οποία κατά τούς χρόνους τής Ελληνικής Επαναστάσεως έγιναν κρησφύγετα τών γυναικοπαίδων).
3. "Καλότυχοι σείς, οι οποίοι ευρέθητε εδώ πάνω εις τά ψηλά βουνά, διότι αυτά θά σάς φυλάξουν από πολλά δεινά. Θά ακούτε καί δέν θά βλέπετε τόν κίνδυνο. Τρείς ώρες ή τρείς μέρες θά υποφέρετε."
(Ελέχθη είς τήν περιφέρειαν Σιατίστης) 

Ξεσηκώθηκαν όλες οι ευρωπουστάρες κατά του Πούτιν!



Σαν να λέμε…. πουστάρες όλου του κόσμου ενωθείτε.  Δύο ακόμη υπουργοί της κυβέρνησης της Γερμανίας προσέθεσαν τη φωνή τους σε εκείνες που επικρίνουν τον νόμο περί «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας» στη Ρωσία, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μοιάζει να οδηγεί τη χώρα του σε μια «τέλεια δικτατορία», ενώ είναι …..δημοκρατικό που πηδάνε όλους τους… ετερόφυλους του νότου . 

ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΠΙΤΣΙΜΕΑΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.


ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 18 Αυγούστου (Η´ Ματθαίου).





(Μτθ. ιδ´ 14-22) 

Τῷ καιρῷ ἐκείνῳ, εἶδεν ὁ ᾿Ιησοῦς πολὺν ὄχλον, καὶ ἐσπλαγχνίσθη ἐπ᾿ αὐτοῖς καὶ ἐθεράπευσε τοὺς ἀρρώστους αὐτῶν. ᾿Οψίας δὲ γενομένης προσῆλθον αὐτῷ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ λέγοντες· ῎Ερημός ἐστιν ὁ τόπος καὶ ἡ ὥρα ἤδη παρῆλθεν· ἀπόλυσον τοὺς ὄ-χλους, ἵνα ἀπελθόντες εἰς τὰς κώμας ἀγοράσωσιν ἑαυτοῖς βρώματα. ῾Ο δὲ ᾿Ιησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· Οὐ χρείαν ἔχουσιν ἀπελθεῖν· δότε αὐτοῖς ὑμεῖς φαγεῖν. Οἱ δὲ λέγουσιν αὐτῷ· Οὐκ ἔχομεν ὧδε εἰ μὴ πέντε ἄρτους καὶ δύο ἰχθύας. ῾Ο δὲ εἶπε· Φέρετέ μοι αὐτοὺς ὧδε. Καὶ κελεύσας τοὺς ὄχλους ἀνακλιθῆναι ἐπὶ τοὺς χόρτους, λαβὼν τοὺς πέντε ἄρτους καὶ τοὺς δύο ἰχθύας, ἀναβλέψας εἰς τὸν οὐρανὸν εὐλόγησε, καὶ κλάσας ἔδωκε τοῖς μαθηταῖς τοὺς ἄρτους, οἱ δὲ μαθηταὶ τοῖς ὄχλοις. Καὶ ἔφαγον πάντες καὶ ἐχορτάσθησαν, καὶ ἦραν τὸ περισσεῦον τῶν κλασμάτων δώδεκα κοφίνους πλήρεις. Οἱ δὲ ἐσθίοντες ἦσαν ἄνδρες ὡσεὶ πεντακισχίλιοι χωρὶς γυναικῶν καὶ παιδίων. Καὶ εὐθέως ἠνάγκασεν ὁ ᾿Ιησοῦς τοὺς μαθητὰς αὐτοῦ ἐμβῆναι εἰς τὸ πλοῖον καὶ προάγειν αὐτὸν εἰς τὸ πέραν, ἕως οὗ ἀπολύσῃ τοὺς ὄχλους.