Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Έτσι εξηγείται η εμμονή των αμερικανών να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Επιστολή Α.Ντούγκιν - γεωπολιτικού μέντορα του Β.Πούτιν - στο Ν.Μιχαλολιάκο.




Μια επιστολή του Ρώσου καθηγητή και συγγραφέα Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός από τους πλέον στενούς συμβούλους και «κατηχητές» του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην έννοια του «Ευρασιατισμού» έφτασε στον φυλακισμένο γ.γ. ττου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκο Μιχαλολιάκο πριν μερικές ημέρες.

Συμπάσχουν με τον ελληνικό λαό οι υπηρέτες των τοκογλύφων. Λουκούλλειο γεύμα για Σαμαρά, Βενιζέλο και υπουργούς στις Βρυξέλλες κέρασε η Κομισιόν.



Γεύτηκαν αστακούς, καβούρια, τρούφες και όστρακα

Ενα γεύμα υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων αλλά και χλιδής προσέφερε στον πρωθυπουργό και την κυβερνητική ομάδα που τον συνόδευε χθες στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Σύμφωνα με τον μικροπολιτικό των Νέων, τα θαλασσινά παρήλασαν από το τραπέζι στην καλύτερη εκδοχή τους: Το πρώτο πιάτο ήταν κανελόνια με ρικότα, αστακό και όστρακα. Το κυρίως πιάτο ήταν καλκάνι με τρούφα και ψίχα καβουριού ενώ ακολούθησε ένα εκλέρ φράουλας με σορμπέ από φρούτα του πάθους. Το γεύμα δόθηκε στο κτίριο Μπερλεμόντ όπου εδρεύει η Επιτροπή. 

Την ώρα που 13χρονα παιδιά πεθαίνουν από τα μαγκάλια, ο μπάρμπα-Κουρελής ρίχνει τις ζειμπεκιές του! Ας τον χαίρονται οι ψοψοφόροι του.


ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ : "Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ"(BINTEO)



Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Άγριο κράξιμο στα ανθρωπάκια, εισαγγελείς και μέλη της (αντι)τρομοκρατικής, που εκτελούν παράνομες εντολές.



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΑΙΣΧΟΣ! Η χούντα του νεοδημοκράτη Σαμαρά δεν σέβεται ούτε τις εγκύους!


Χρόνια πολλά στον Αρχηγό! Και του χρόνου όχι απλά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, αλλά Πρωθυπουργός!


Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.(BINTEO)


Απο eglimatikotita.gr
Έσφαξαν γουρούνια στο υπό ανέγερση τζαμί του Βοτανικού ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορεύει το Κοράνι την ανέγεση Τζαμιού σε χώρους που έχουν μαγαριστεί!!!
Εικόνες από σφαγείο αντίκρισαν εργάτες που απασχολούνται στις εργασίες για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό που θα κάνουν-υποτίθεται-τον Χρυσοχοϊδη “ποιο υπερήφανο σαν Έλληνα”.
Η ενέργεια έχει έναν στόχο αφού είναι συμβολική και ανατριχιαστική: Να περάσει το μήνυμα ότι κάποιοι δεν επιτρέπουν την φιλοξενία των Μουσουλμάνων στο Βοτανικό.
Η ίδια τακτική κατά ανεγέρσεων τεμένους...έχει εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης από την Ισπανία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ιταλία μέχρι την Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία και την Σουηδία!
Δείτε το βίντεο :

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ : ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ -ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ :" EIMAI ANENTAΧΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ".

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ) ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 μ.μ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Κάτω η Χούντα του Μνημονίου! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία σήμερα στις 7 μ.μ.
Το σημερινό θέατρο της αντιτρομοκρατικής, η οποία κατ' εντολή Σαμαρά εισέβαλε στις οικίες τριών βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, σε συνδυασμό με το σταλινικής υφής σκεπτικό απόρριψης της αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού του Κινήματος, αποδεικνύουν περίτρανα πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά πνέει τα λοίσθια και προσπαθεί απεγνωσμένα να επιβιώσει, διαπράττοντας την μια ατιμία μετά την άλλη.
Το αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας, ήταν κοινό με εκείνο των ερευνών του πρόσφατου παρελθόντος: το απόλυτο μηδέν! Δυστυχώς όμως για τους νοσηρούς εγκεφάλους που επιδιώκουν δια των παράνομων και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει ήδη πετύχει μια τεράστια τακτική Νίκη: έχει κατεξευτελίσει το Καθεστώς του Μνημονίου, τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και μαζί ολόκληρο το σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς που καταλήστεψε επί 40 έτη το Λαό μας και σήμερα ξεπουλά την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α (ΒΙΝΤΕΟ)



Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά: Εισβολές σε σπίτια βουλευτών

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε για την έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου: "Εισέβαλε η αντιτρομοκρατική στις οικίες των βουλευτών μας. Πέταξαν έξω την σύζυγο του Π. Ηλιόπουλου, η οποία σε δέκα μέρες γεννάει.
Μιλάμε για πραγματική χούντα. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Είναι επίορκοι άπαντες, δικαστικοί, αστυνομικοί, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και όλοι αυτοί που έστησαν αυτήν την σκευωρία. Ο κ. Γερμενής έχει ένα παιδάκι 2 ετών, το ίδιο και ο κ. Μπούκουρας. Ο κ. Ηλιόπουλος έχει μία σύζυγο, η οποία γεννάει εντός των επομένων ημερών και την πέταξαν έξω από το σπίτι της την ώρα που κοιμόταν. Δεν βρέθηκε τίποτα. Είναι εξευτελισμένοι άπαντες. Σε αυτές τις παρανομίες θα αντιδράσουμε. Ακόμα και αν δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα πάμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να δικαιωθούμε. Όλοι αυτοί που έχουν διαπράξει αυτά τα αδικήματα, θα πάνε στη φυλακή".


http://www.xryshaygh.com

BINTEO : ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ...

ΒΙΝΤΕΟ :Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ TOY ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ(1o μέρος).


ΝΟΤΗΣ :"ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ" 
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

"Είχε δίκαιο ο Παπανδρέου για το λεφτά υπάρχουν." Ο συριζαίος Δραγασάκης δικαιώνει τον αρχιπροδότη Παπανδρέου!




Τον Γιώργο Παπανδρέου δικαιώνει για πρώτη φορά σε δημόσια τοποθέτηση του το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης για την περίφημη φράση του «λεφτά υπάρχουν», προκαλώντας αίσθηση τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στην Χαριλάου Τρικούπη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διαδραματίζει κορυφαίο ρόλο στην κατάρτιση του οικονομικού προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο left.gr, αναφέρθηκε στην περίφημη φράση «λεφτά υπάρχουν» που είπε το 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου -και δέχτηκε σκληρή κριτική- και σχολίασε:

Υπό εβραική κατοχή τελεί όλη σχεδόν η Ευρώπη. ΓΑΛΛΙΑ: Δικαστήριο καταδίκασε ακτιβιστές που καλούσαν σε μποϊκοτάζ του Ισραηλινών προϊόντων!

 
 
Ένα γαλλικό δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 1.300 δολαρίων στα μέλη μιας ομάδας κατά του Ισραήλ, η οποία καλούσε τους πελάτες των σούπερ μάρκετ να μποϋκοτάρουν τα ισραηλινά προϊόντα.
Το Εφετείο του Colmar, κοντά στο Στρασβούργο επέβαλε πρόστιμο σε καθένα από τα 12 μέλη της ομάδας ατομικά την Τετάρτη, για τη συμμετοχή τους σε μια δραστηριότητα υπέρ του μποϊκοτάζ κατά την περίοδο 2009-2010, την οποία το δικαστήριο χαρακτήρισε ως «πρόκληση σε διακρίσεις». Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης τους ακτιβιστές σε ποινή φυλάκισης με αναστολή, σύμφωνα με αναφορά από την ομάδα CRIF της γαλλικής εβραϊκής κοινότητας.

Αλλού δεν θα τον προσελάμβαναν ούτε ως κλητήρα. Αφού διέλυσε το πανεπιστήμιο, ο θεατρίνος Πελεγρίνης αποφάσισε να ασχοληθεί με την Χρυσή Αυγή!




Προκλητικότατος ήταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Πελεγρίνης σε ομιλία που έκανε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος. Θεωρώντας, προφανώς, ότι υποδύεται ακόμη τον ηθοποιό σε θεατρική παράσταση επιτίθεται χυδαία εναντίον της Χρυσής Αυγής. «Προτιμώ ένα Πανεπιστήμιο με φοιτητές ζωντανούς, να προσπαθώ να τους πείσω και να με προπηλακίζουν, από ένα Πανεπιστήμιο στο οποίο έχει παρεισφρήσει η Χρυσή Αυγή και θα το έχει διαβρώσει. Ο μόνος χώρος που δεν έχει παρεισφρήσει η Χρυσή Αυγή είναι το Πανεπιστήμιο». 

Αυτά είπε εντελώς θρασύτατα, ο έχων το απωθημένο του ηθοποιού Πελεγρίνης, με τα «πρόβατα» από κάτω να τον χειροκροτούν, ενώ στην συνέχεια, πρόσθεσε ότι «Υπάρχουν φοιτητές Χρυσαυγίτες και καθηγητές Χρυσαυγίτες, αλλά είναι ως πρόσωπα, δεν υπάρχει κίνηση ή ρεύμα». Δεν σχολιάζουμε την αψυχολόγητη ενέργεια του Πελεγρίνη, να δίνει θεατρική παράσταση (!) στο Παρίσι την ώρα που στην Αθήνα ήταν σε εξέλιξη διαβουλεύσεις σχετικά με την λειτουργία του Ανώτατου Ιδρύματος. Καλύτερο επικοινωνιακό δώρο προς την λαομίσητη μνημονιακή κυβέρνηση δεν μπορούσε να κάνει. Όμως, σε ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η θρασύτητά του δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Πασόκα δικηγόρος προκαλεί όλους τους Έλληνες. Μαρία Γκουγκουσκίδου: “Θα αγωνίζομαι εναντίον της Χαράς Νικοπούλου έως ότου την νικήσω”!




Η δικηγόρος του Ευάγγελου Πουλιλιού (και περιφερειακή σύμβουλος του Αρη Γιαννακίδη) δηλώνει πως δίνει “ιδεολογικό αγώνα” ενάντια στην δασκάλα του Μεγάλου Δερείου που δικαιώθηκε από όλα τα ελληνικά δικαστήρια ενώ ο πελάτης της (ο Πουλιλιός) συνεχώς χάνει!



Η Μαρία Γκουγκουσκίδου ήταν από την αρχή στο πλευρό του τότε δημάρχου Ορφέα και νυν δημάρχου Σουφλίου Ευάγγελου Πουλιλιού και πάντα απέναντι στην δασκάλα Χαρά Νικοπούλου σε κάθε δικαστική αναμέτρηση. Μάλιστα είμασταν τότε το μοναδικό μέσο που τόλμησε και έδωσε βήμα στην “απέναντι πλευρά” της Χαράς Νικοπούλου όταν η κοινή γνώμη σε όλη την Ελλάδα ήταν έξω φρενών με τον φασιστικό τρόπο που η δασκάλα πολεμήθηκε από το εθνικιστικό παρακράτος της Αγκυρας που δραστηριοποιείται ελεύθερο στην ελληνική Θράκη εξαιτίας “ειδικού τύπου” σχέσεων και δοσοληψιών με ντόπια πολιτικά και αυτοδιοικητικά συμφέροντα.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ.


ΜΙΛΑΣ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ;; ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ
Newsit : Γιατί οι ανακρίτριες είπαν όχι στην αποφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου

Τη φράση «εσείς λέτε ότι η δημοκρατία αποκαταστάθηκε το 1974, εμείς λέμε ότι αποκαταστάθηκε το 1967» που διατύπωσε από το βήμα της Βουλής την ημέρα γιορτής για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, επικαλούνται, μεταξύ άλλων, οι ανακρίτριες της υπόθεσης στη διάταξη με την οποία απορρίπτουν την αίτηση αποφυλάκισης του γενικού γραμματέα του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάταξή τους οι κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου επισημαίνουν ότι η Χρυσή Αυγή

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΜΜΕ : ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ.


ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
«Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει και με διαφορά αλλά φοβάμαι ότι και η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει την εκλογική της δύναμη» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Κοινή συνέντευξη σε Financial Times, Reuters και BBC παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, και εμφανίστηκε σίγουρος ότι το κόμμα του θα κερδίσει τις ευρωεκλογές και, μάλιστα, με διαφορά προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα έχει πλέον τη λαϊκή εντολή για να κυβερνά τη χώρα.

Προέβλεψε, δε, ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν πριν το τέλος του 2014.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ : Ο Τσίπρας είναι ανάμεσα στους 100 κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές-To 2010 στην θέση του ήταν ο Τζέφρυ!!!

ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ...ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!
iefimerida.gr :Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανάμεσα στους 100 κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές σύμφωνα με το Foreign Policy
Στα χνάρια του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας αφού το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy που αναδεικνύει μέσα από ψηφοφορία των αναγνωστών του κάθε χρόνο τους 100 κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές (100 leading global thinkers), τον περιλαμβάνει στη λίστα.
Το εξώφυλλο που έχει διαρρεύσει το παρουσίασε η ιστοσελίδα left.gr. Πρόκειται για το ίδιο περιοδικό που το 2010 είχε στην λίστα των κορυφαίων διανοητών τον Γιώργο Παπανδρέου.
Σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού ο Αλέξης Τσίπρας είναι από ότι φαίνεται στην ομάδα των «Αμφισβητιών» μαζί με μια ετερόκλητη παρέα που συμπεριλαμβάνει τον αρχηγό και ευρωβουλευτή του ευρωσκεπτικιστικού και δεξιού UKIP Νάιτζελ Φαράζ,

Ο Τσακαλώτος του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Στουρνάρα -Συμφωνεί ότι δεν υπάρχει υπερφορολόγηση στην Ελλάδα.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ...!!!
Η δικαίωση κατά 50 % στα όσα είπε ο Γιάννης Στουρνάρας για το ότι δεν υπάρχει υπερφορολόγηση των Ελλήνων ήρθε από τον Εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ στον προϋπολογισμό Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Ο κ.Τσακαλώτος παρουσία του πρωθυπουργού και ενθυμούμενος την κόντρα Μπακογιάννη Στουρνάρα σε επιτροπή της βουλής τις προηγούμενες μέρες, είπε για τον συμφοιτητή του στην Οξφόρδη: «Στη συζήτηση μεταξύ της κυρίας Μπακογιάννη και του κ. Στουρνάρα για το εάν υπάρχει υπερφορολόγηση ή όχι, η απάντηση εξαρτάται διότι ο μέσος όρος –έχει δίκιο ο κ. Στουρνάρας- δεν είναι πολύ μεγάλος. Ξέρουμε, όμως, από τη στατιστική και απ' όλα τα άλλα, ότι ο μέσος όρος κρύβει πολλά πράγματα όταν υπάρχουν άκρα. Άρα, πρέπει να πας στο μέσο κι άμα πας στους εκατό Έλληνες και πάρεις τον πεντηκοστό, δηλαδή το μέσο Έλληνα, είναι πολύ μεγάλη η φορολόγηση».
iefimerida

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ": ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη -50χρονος κρεμάστηκε από γέφυρα
Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 50χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κρεμάστηκε με καλώδιο ρεύματος από την κουπαστή γέφυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Μοναστηρίου, στη γέφυρα των κεραμοποιιών Φιλίππου. Διερχόμενοι ειδοποίησαν την αστυνομία για το τραγικό συμβάν. Λίγο μετά τις 03:00 ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Πρόκειται για άτομο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία επιδεινώθηκαν λόγω της οικονομικής του κατάστασης. Ο άτυχος 50χρονος καταγόταν από την Κοζάνη.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ SOCRATES;;



Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
Παλαίμαχος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και γιατρός. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους μεσοεπιθετικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το παρατσούκλια που τον συνόδευαν στην ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν Ντουτόρ Σόκρατες (Δρ Σωκράτης), Καλκανιάρ ντε Ούρο (Χρυσή Φτέρνα) και Μαγκράο (Κοκκαλιάρης).
Ο Σόκρατες Μπραζιλέϊρο Σαμπάϊο ντε Σόουζα Βιέϊρα ντε Ολιβέϊρα (Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira), όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στο Μπέλεμ του Πόρτο Αλέγκρε στις 19 Φεβρουαρίου 1954. Ο πατέρας του ήταν δημόσιος υπάλληλος, με αγάπη για τα κλασσικά γράμματα. Την περίοδο που γεννήθηκε ο Σόκρατες, διάβαζε την Πολιτεία του Πλάτωνα και αποφάσισε να δώσει το όνομα του σπουδαίου έλληνα φιλοσόφου στον μεγάλο γιο του. Δύο από τα αδέλφια του φέρουν, επίσης, αρχαιοελληνικά ονόματα: Σωσθένης και Σοφοκλής.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΥΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ


EIKONA -ΣΟΚ: Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΧΑΙΡΕΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ - ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ


Επιχειρήσεις στην Ελλάδα που αξίζουν μποϋκοτάζ.



Αν ο πολίτης έχει υποβαθμίσει την θέση του σ’ αυτή του καταναλωτή, τότε πέρα από την μόνη του παρέμβαση κάθε 4 χρόνια στις κάλπες, θα πρέπει να “ψηφίζει” και με τα χρήματά του. Με όπλο τους την κρίση, πολλές εταιρείες ελληνικές ή που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, έχουν εκμεταλλευτεί τις παρούσες συνθήκες και την ευνοϊκή προς τους εργοδότες νομοθεσία για να αυθαιρετήσουν σε πολλές των περιπτώσεων.

Ας δούμε μερικές από αυτές τις επιχειρήσεις.

Συνεχίζουν να προκαλούν την ελληνική κοινωνία οι ελληνόφωνοι δικαστές. ΣτΕ: Συνταγματικό το τέλος επιτηδεύματος!



Συνταγματικό έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας το τέλος επιτηδεύματος που επιβλήθηκε στους επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες με το Ν. 3986/2011. Η πλειοψηφία των Συμβούλων της Επικρατείας δεν αποδέχθηκε τον ισχυρισμό ότι το τέλος επιτηδεύματος είναι κεφαλικός φόρος και αποδέχθηκαν ότι έχει τον χαρακτήρα φόρου ο οποίος επιβάλλεται όχι επί του εισοδήματος αλλά επί των συναλλαγών, καθόσον αντικείμενο του φόρου είναι οι συναλλαγές, που τεκμαίρεται ότι διενεργούνται κατά την άσκηση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων των επιτηδευματιών και ελεύθερων επαγγελματιών.

Οι admins του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Να κλαίς ή να γελάς με αυτές τις γραφικές φιγούρες;


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ "ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ "ΥΠΑΤΙΑΣ")ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ;;;


ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Η ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΗΣ;;
Ρατσιστικός αντιρατσισμός ή αντιρατσιστικός ρατσισμός;
Ένα δεκατριάχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις μαγγαλιού. Ζούσε με τη μητέρα της τρεις μήνες χωρίς ρεύμα σε μια καμαρούλα δύο επί δύο. Απλώς επιβίωναν με αξιοπρέπεια και διακριτικότητα, όπως ελέχθη. Δεν ζητιάνευαν. Η μητέρα διώκεται,ορθώς, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Αρμόδιοι είναι μόνον οι δικαστές να αποφανθούν περί της ενοχής ή μη. Είναι Σέρβα που διαβιοί στη χώρα μας παρανόμως, εξ ου και θα απελαθεί. Το κοριτσάκι φοιτούσε στο ελληνικό σχολείο και ήταν άριστη μαθήτρια. Μέσα στην τραγικότητα της κατάστασης διερωτήθηκα πώς μπορεί να εγγράφεται σε ελληνικό σχολείο ένα παιδί, το οποίο διαμένει στη χώρα παρανόμως. Αλλά πολύ μικρή σημασία έχει πλέον αυτό. Σημασία έχουν οι μεταρρυθμίσεις, οι διαρθρωτικές αλλαγές και τα πλεονάσματα.

Κυρίως, όμως, και όλως περιέργως δεν άκουσα κάποια διαμαρτυρία από όλες αυτές τις πονόψυχες οργανώσεις που ξεσηκώνονται μόλις το κράτος πειράξει κάποιον λαθρομετανάστη. Αλλά και από τα αριστερά ή ultra αριστερά κόμματα. Δεν τις είδα να σπεύδουν να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στη «ρατσιστική» τακτική του κράτους που θα απελάσει τη χαροκαμένη μητέρα.

ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ... ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ...!!!



STOXOS

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πώς οι Κορσικανοί εθνικιστές διώχνουν τους αλλοδαπούς από τον τόπο τους


Αφιέρωμα στο μαγευτικό νησί της Γαλλίας την Κορσική κάνει το περιοδικό Vice, το οποίο αφού αναφέρεται στις γραφικές πόλεις του νησιού και τις παραλίες του, ασχολείται με μια σκοτεινή πτυχή των Κορσικανών: Τις επιθέσεις -συχνά δολοφονικές- λόγω βεντέτας, που έχουν αποτέλεσμα 110 δολοφονίες από το 2008.

Σε ρεπορτάζ του, ο ανταποκριτής του Vice Johnny Miller, αρχικά αναφέρεται σε δύο δολοφονίες το 2012 για τις οποίες πήγε έως την Κορσική με την ελπίδα να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ και περιγράφει: «Η δολοφονία δεν είναι κάτι το σοκαριστικό στην Κορσική: Εχουν γίνει πάνω από 110 φόνοι από το 2008, η πλειοψηφία των οποίων είναι με μαφιόζικο τρόπο. ''Στην αρχή της εβδομάδας σκεφτόμαστε- δεν έχουμε ακόμη δολοφονία'' μου είπε ένας τοπικός δημοσιογράφος. ''Αυτή η κοινωνία είναι βουτηγμένη στον θάνατο.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟI;; ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΜΑΓΚΑΛΙ 13ΧΡΟΝΗ - ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ


ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΙΑΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Είδε το παιδί της να σβήνει από τις αναθυμιάσεις του μαγκαλιού γιατί δεν είχαν άλλο τρόπο θέρμανσης. Προσπάθησε να το επαναφέρει στην ζωή. Την βοήθησε και ένας γείτονας. Και βρέθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα γιατί ακολουθήθηκαν οι τυπικές διαδικασίες.... Πόση αναλγησία!
Η 54χρονη γυναίκα, μέσα στην τραγωδία που βιώνει, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, όπου, μετά από παρέμβαση της εισαγγελέας πλημμελειοδικών, αφέθηκε το πρωί ελεύθερη. Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία, που μόλις ολοκληρωθεί θα αποσταλεί στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"


ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ OI ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ;;
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η Ελλάδα αξίζει τον σεβασμό για τις επιτυχίες της. Σε αντίθεση με τις προβλέψεις, η ευρωζώνη δεν κατέρρευσε, υπογραμμίζει σε άρθρο του στην Süddeutsche Zeitung ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ


Ναοί στο σχήμα του ουρανού (φωτογραφίες - μέρος 2ον)


Aστρικές τροχιές, αστερισμοί, νεφελώματα και ο Γαλαξίας με το λεπτό, μυστηριακό φως τους διασχίζουν το νυκτερινό ουρανό και πλαισιώνουν την αρχαία μας κληρονομιά.
Από την Ολυμπία ως τη Δήλο και από το Δίον ως την Κνωσό, ο φωτογράφος Λουκάς Χαψής μάς παρασύρει σε μια ονειρική όσο και πρωτότυπη επίσκεψη σε δεκατέσσερεις σημαντικές τοποθεσίες, όπου πάλαι ποτέ έλαμψε ο ελληνικός πολιτισμός.
(To πρώτο μέρος ΕΔΩ)
Δείτε το δεύτερο μέρος :

Εξώδικο ο Κασιδιάρης κατά της Real News του Χατζηνικολάου


Εξώδικο Κασιδιάρη κατά Real News - Διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί διάσπασης στην Χρυσή Αυγή
Με τον Αρχηγό και 2 βουλευτές μας παράνομα προφυλακισμένους, με το ανθελληνικό σύστημα της διεθνούς τοκογλυφίας να μας πολεμά μανιωδώς, η Χρυσή Αυγή είναι σήμερα ενωμένη και πιο ισχυρή από ποτέ. Η πολιτική ισχύς μας βασίζεται στην ενότητα, στην πίστη όλων μας στην ηγεσία του Κινήματος και στην αγάπη του ελληνικού λαού.

Η διαρκώς αυξανόμενη εκλογική μας επιρροή έχει κάνει τα φερέφωνα του καθεστώτος να λυσσούν στην κυριολεξία. Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα, ο καθεστωτικός Τύπος συνέχισε την άθλια πολεμική της ψευδολογίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου. Το παραμύθι τους γνωστό:

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτη πρόκληση από την ανθελληνική αστυνομία του Δένδια! Απαγόρευσαν την πορεία ενός νόμιμου κόμματος και επέτρεψαν την πορεία των παρακρατικών της αριστεράς! Βίντεο ντοκουμέντο.


Την ώρα που εξοντώνουν τους πολύτεκνους, οι νεοταξίτες της νουδούλας ανησυχούν για την... ευπαθή ομάδα των...κιναίδων!




Η κυβέρνηση κατέταξε δια στόματος του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου τους ομοφυλόφιλους στις ... "ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού" δηλαδή τους κατέταξε μαζί με τα άτομα με ειδικές ανάγκες, θύματα ενδοοικογενειακής βίας κλπ. 

Η συγκεκριμένη θέση είναι πρωτάκουστη από όλες τις πλευρές.

ΕΥΓΕ!!!! ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ" ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΟΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ"...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!!!
Διαβάζουμε απο το newsit.gr του Ευαγγελάτου:
Ο ναζιστικός χαιρετισμός στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και το μπλουζάκι του Παναγιώταρου 
Οι εικόνες είναι από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, το απόγευμα του Σαββάτου. Οπαδός του κόμματος φαίνεται να χαιρετά ναζιστικά.
Το πρόσωπό του δε φαίνεται. Φαίνεται όμως το χέρι του, δεμένο με επίδεσμο, ανάμεσα σε σημαίες της Χρυσής Αυγής και ελληνικές. Δάχτυλα ενωμένα και η παλάμη υψωμένη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδός ή μέλος της Χρυσής Αυγής φαίνεται να χαιρετά όπως οι ναζί.

Ναοί στο σχήμα του ουρανού (φωτογραφίες - μέρος 1ον)


Aστρικές τροχιές, αστερισμοί, νεφελώματα και ο Γαλαξίας με το λεπτό, μυστηριακό φως τους διασχίζουν το νυκτερινό ουρανό και πλαισιώνουν την αρχαία μας κληρονομιά.
Από την Ολυμπία ως τη Δήλο και από το Δίον ως την Κνωσό, ο φωτογράφος Λουκάς Χαψής μάς παρασύρει σε μια ονειρική όσο και πρωτότυπη επίσκεψη σε δεκατέσσερεις σημαντικές τοποθεσίες, όπου πάλαι ποτέ έλαμψε ο ελληνικός πολιτισμός.

Η πρωτότυπη αυτή φωτογραφική δουλειά, είναι αποτέλεσμα του έργου, που υλοποιήθηκε μέσα σε 14 μήνες, με αποστολές και πολυήμερες παραμονές στους αντίστοιχους αρχαιολογικούς χώρους

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.


"Δυσκολία στην διαπραγμάτευση ","εξωφρενικές απαιτήσεις της Τρόικας , "Ο Πρωθυπουργός σε συμπληγάδες","Μεγάλη απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές","παγώνει η δόση , "προστασία των ασθενέστερων" και άλλα πολλά ακούμε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την διαπραγμάτευση της κατοχικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε με την Τρόικα.
Kαι όμως όλα αυτά που μας πασάρουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού τα πιστεύει.
Οι λεονταρισμοί της κυβέρνησης Σαμαρά είναι φτιαχτοί και σε συνεννόηση με την Τρόικα η οποία προβάλλει δήθεν εξωφρενικές απαιτήσεις για  να υποχωρήσει στην συνέχεια σε κάπως λιγότερο επώδυνα μέτρα ώστε να φανεί ως νίκη της κυβέρνησης Σαμαρά μετά από σκληρή μάχη.

Τα νέα μέτρα έχουν ήδη συμφωνηθεί πολύ πριν, ηδη ακούσαμε για αυξήσεις φωτιά έως 60% στα διόδια  ...να δούμε αυτός ο λαός ως ποτέ θα τρώει κουτόχορτο.

Ιερολοχίτης.

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ" ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ" -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ -ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ....

iefimerida.gr Βγήκαν μαχαίρια στη Χρυσή Αυγή: Κασιδιάρης–Μιχαλολιάκος μάχονται για τις Ευρωεκλογές με φόντο την ηγεσία

Στα χαρακώματα φαίνεται πως βρίσκονται μέλη, βουλευτές και ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής με αφορμή το ποιος πρέπει να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις Ευρωεκλογές.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ(1η Δεκέμβρη του 1913)


Ήταν η πρώτη μέρα του Δεκέμβρη του 1913, μια ηλιόλουστη Κυριακή, όπως οι καρδιές των Κρητικών. Δύο γηραιοί επαναστάτες, σύμβολα των κρητικών αγώνων, ο 94χρονος Αναγνώστης Μάντακας και ο 81χρονος Χατζημιχάλης Γιάνναρης, από τους Λάκκους Χανίων και οι δύο, ύψωναν την ελληνική σημαία στον ιστό του φρουρίου του Φιρκά. Η ένωση με την Ελλάδα ήταν πλέον ιστορική πραγματικότητα. Μετά από αιώνες κατοχής και σκλαβιάς, αρχικά από τους Ενετούς (1211- 1669) και στη συνέχεια από τους Τούρκους (1669-1898) αλλά και μια δεκαπενταετία τύποις αυτονομίας (οι μεγάλες δυνάμεις στην πραγματικότητα είχαν την κατοχή και ο σουλτάνος διατηρούσε την επικυριαρχία του), η Κρήτη ελεύθερη πλέον ενωνόταν με το ελληνικό κράτος. Αυτός άλλωστε ήταν ο στόχος όλων των επαναστάσεων του 19ου αιώνα, γι αυτό χύθηκαν ποταμοί αίματος, γι αυτό θυσιάστηκαν χιλιάδες Κρητικοί. Οι Κρήτες επαναστάτες στα λάβαρα τους έγραφαν «Ένωσις ή θάνατος»,