Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΓΕ!!!! ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ" ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΟΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ"...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!!!
Διαβάζουμε απο το newsit.gr του Ευαγγελάτου:
Ο ναζιστικός χαιρετισμός στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και το μπλουζάκι του Παναγιώταρου 
Οι εικόνες είναι από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, το απόγευμα του Σαββάτου. Οπαδός του κόμματος φαίνεται να χαιρετά ναζιστικά.
Το πρόσωπό του δε φαίνεται. Φαίνεται όμως το χέρι του, δεμένο με επίδεσμο, ανάμεσα σε σημαίες της Χρυσής Αυγής και ελληνικές. Δάχτυλα ενωμένα και η παλάμη υψωμένη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδός ή μέλος της Χρυσής Αυγής φαίνεται να χαιρετά όπως οι ναζί.

Τον ίδιο χαιρετισμό φαίνεται να κάνει και φιγούρα που εμφανίζεται σε μπλουζάκι που φέρεται να τύπωσε ο βουλευτής του κόμματος και κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Ηλίας Παναγιώταρος.
Σε ένα μαύρο μπλουζάκι έχει τυπωθεί στάμπα με φιγούρες που φορούν μπλούζες της Χρυσής Αυγής και το μήνυμα: Είμαι κι εγώ μέλος εγκληματικής οργάνωσης.
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΑ. ΤΟ ΥΨΩΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ "ΧΑΙΡΕΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ" ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ".