Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Ξέφυγε ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας: Κρέμασε πανό κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΑΝΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;; ΠΗΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑ;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΑΖΙ.

Με απίστευτες γραφικότητες προσπαθεί να απαντήσει ο κομμουνιστής Δήμαρχος Πατρέων στις πολιτικές ήττες από την Χρυσή Αυγή και την εμφανή άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με την αντίστοιχη περιθωριοποίηση του πολιτικού του αποκόμματος.
Το κατάπτυστο αυτό πανό, μαζί με μερικά άλλα ίδιου περιεχομένου, "κοσμούσε" για λίγο τους δρόμους της πόλης των Πατρών.
Μέχρι σήμερα, καμία Δημοτική Αρχή δεν είχε καταφερθεί εναντίον πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τόσο χυδαίο τρόπο και με την σφραγίδα μάλιστα του Δήμου.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ :ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, Ο ΜΙΝΩΙΚΟΣ, Ο ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΣ ΚΙ Ο ΚΥΚΑΔΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...!!!


http://www.gtp.gr/MGfiles/travel/image27214[4438].jpg
ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ :
Με το πρόγραμμα Φίλη θα διδάσκονται συνοπτικά ο Κυκλαδικός, ο Μινωικός και ο Μυκηναϊκός Πολιτισμός - Η Εταιρεία Ελλήνων Φιλολόγων χαρακτηρίζει την απόφαση ολέθρια

Tην έντονη διαμαρτυρία της εκφράζει η Εταιρεία Ελλήνων Φιλολόγων για τη «νέα, αυθαίρετη απόφαση του υπουργείου Παιδείας», όπως τη χαρακτηρίζει, «να αφαιρέσει από την ύλη της Ιστορίας κάποια κεφάλαια».

Μετά τις προωθούμενες αλλαγές στα Θρησκευτικά με τη Ριάννα και τη Νατάσα Μποφίλιου και την υποβάθμιση των αρχαίων ελληνικών, εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που στάλθηκε στους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επιβάλλει να διδάσκονται συνοπτικά και να μην εξετάζονται στην Α΄Λυκείου τα ακόλουθα κεφάλαια της αρχαίας ελληνικής ιστορίας: Κυκλαδικός Πολιτισμός, Μινωικός Πολιτισμός, Μυκηναϊκός Πολιτισμός, όπως λέει η εταιρεία Ελλήνων Φιλολόγων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για κεφάλαια όπως:

ΕΤΣΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ :ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ...ΑΡΑΒΙΚΗ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ




ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ! ΞΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠΟ «ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ» ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ …ΑΡΑΒΕΣ;;;

ΠΟΛΥ …»ΜΟΝΤΕΡΝΟ» ΤΟ ΚΚΕ!
ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!…
ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΡΕ «φουκαρά» ΔΗΜΗΤΡΗ;
ΣΟΥ «ΣΩΘΗΚΑΝ» ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ …ΑΡΑΒΕΣ;;;
Το ΔΗΘΕΝ «τιμημένο» ΚΚ€, φαίνεται πως όλα αυτά τα χρόνια έπαθε ΖΗΜΙΕΣ με τις διάφορες διασπάσεις του σε ΚΚΕ μ-λ, ΚΚΕ λ-μ, ΟΑΚΚΕ και αποφάσισε, αφού βλέπει πως δεν «τραβάνε άλλο» τα παραμύθια για το προλεταριάτο, για τον Λένιν και τον Μαρξ, να τυπώσει προκηρύξεις στην …αραβική γλώσσα, όπου καλεί τους απανταχού ισλαμοτζιχαντιστές να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις του!
ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ
ΤΟΥ ‘ΠΑΜΕ’! «ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ» ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΕΔΕΣ, Ε;

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ

Κλάψα στο καθεστώς για την παρουσία του Στηβ Γιατζόγλου στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής! 

Η παρουσία του μεγάλου Έλληνα αθλητή, Στηβ Γιατζόγλου, ο οποίος δόξασε το Εθνόσημο με την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους καθεστωτικούς λακέδες και να μην προκαλέσει συμπτώματα αλλεργίας στους επίδοξους καταστροφείς της Ελλάδος.
Μετά από ένα αρχικό «μούδιασμα» περίπου εικοσιτεσσάρων ωρών, η αρχή έγινε από αθλητικές ιστοσελίες που καυτηρίαζαν την παρουσία Γιατζόγλου στην εκδήλωση για τα 1000 φύλλα της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή».
Την σκυτάλη πήραν ενημερωτικές ιστοσελίδες και φυσικά η «ομάδα τρόλ» του Σύριζα και άλλων αποκομμάτων, οι οποίες προέβησαν σε μαζικές διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον του Στηβ Γιατζόγλου.
Ο μεγάλος αθλητής απάντησε στις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε μαζικά, καλώντας τους επιτιθέμενους άμα θέλουν να αγκαλιάσουν αυτοί τον Τσίπρα και ότι αυτός είναι με τον Ν. Μιχαλολιάκο. Κάλεσε δε τα επιτιθέμενα «τρόλς» να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να δούν την αλήθεια!

Στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM “Aποκάλυψη Τώρα” ο Στιβ Γιατζόγλου μίλησε για την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η κίνηση του