Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. Financial Times: Έλληνες κομμουνιστές έσωσαν τους fund managers!




"Το κομουνιστικό δίδυμο στο ευρωκοινοβούλιο, Γ. Τούσσας και Χ. Αγγουράκης, θα συνέτριβαν τον καπιταλισμό. Τελικά συνέβαλαν σε μία νίκη ορόσημο για την χρηματοοικονομική βιομηχανία, υπερασπιζόμενοι τα παχυλά μπόνους του κλάδου.."

Άρθρο των Alex Barker και Madison Marriage 
στους Financial Times:

Οι διαχειριστές κεφαλαίων της Ευρώπης θα πρέπει τελικά να ευχαριστήσουν δύο Έλληνες ευρωβουλευτές του ΚΚΕ που έσωσαν τους υψηλά αμειβόμενους του χρηματοοικονομικού κλάδου από την επιβολή πλαφόν στα...μπόνους.

Το κομουνιστικό δίδυμο στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, Γιώργος Τούσσας και Χαράλαμπος Αγγουράκης, θα συνέτριβαν τον καπιταλισμό και τις όποιες διατάξεις που ενδεχομένως να προστατεύουν τους επενδυτές. Κατέληξαν όμως, να αντιστοιχούν στο ήμισυ των ψήφων των αναποφάσιστων με αποτέλεσμα την πολιτική νίκη ορόσημο της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας καθώς απετράπη η επιβολή του σχεδίου για την επέκταση των αυστηρών κανόνων στις αμοιβές πέρα από τον τραπεζικό κλάδο.

ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ.


ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;;
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΦΡΑΟΥΛΟΧΩΡΑΦΑ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ...
ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
Μανωλάδα: Κοροϊδεύουν τους Ελληνες ανέργους για τις 4.648 θέσεις εργατών γης μέσω ΟΑΕΔ
Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία ανέργου, ο οποίος υποστήριζε πως δεν ζήτησαν ποτέ οι καλλιεργητές φράουλας εργαζόμενους μέσω του ΟΑΕΔ όπως υποστήριζαν κάποιοι προκειμένου να δείξουν ότι οι τεμπέληδες Έλληνες δεν ανταποκρίθηκαν.

Πολλά ΜΜΕ μας ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες πως ελάχιστος αριθμός Ελλήνων φέρεται να έχει ανταποκριθεί στις αιτήσεις των φραουλοπαραγωγών για πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ 4.648 εργατών στα φραουλοχώραφα της Βουπρασίας (Μανωλαδα)!

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 .Συγκέντρωση-Διαμαρτυρία Κατά Του Διαγωνισμού Για Την Κατασκευή Μουσουλμανικού Τεμένους


Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 το πρωί, πρόκειται να διενεργηθεί ο ανοιχτός διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού.

Η «ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού» σας προσκαλεί στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 8:30 π.μ., έξω από τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) όπου θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός (Βατάτζη 37, 114 72 Αθήνα).

Καλούνται ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολίτες να αφυπνιστούν και να κινητοποιηθούν ενάντια στην μεθοδευμένη και οργανωμένη αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από εντεταλμένους ισλαμιστές εποίκους που θέλουν να καταλάβουν την Ελλάδα.
Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!

Οι Αλβανοι δραπέτες σχεδίαζαν την απόδραση του επικίνδυνου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι!


Οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων σχεδίαζαν την απόδραση του επικίνδυνου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι! Θα προέβαιναν σε νέα πολεμική επιδρομή με μεγάλη δύναμη πυρός εναντίον των φυλακών Δομοκού και με ΤΝΤ θα ανατίναζαν τον εξωτερικό τοίχο-περίφραξη για να διαφύγει ο «συμπατριώτης» τους! Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι επικεφαλής αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, μετά την ανάλυση συνομιλιών που είχαν υποκλαπεί από τους «κοριούς» της ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ανάμεσα στον Αλκέτ Ριζάι και άτομα του εγκληματικού «διευθυντηρίου», που αποτελούσαν τον «συνδετικό κρίκο» με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Και αυτή η ανησυχητική διάσταση προκύπτει την ώρα που ο 36χρονος «αρχηγός» Μάριαν Κόλα και το πρωτοπαλίκαρό του Ιλίρ Κούπα 27 χρόνων, χθες τα ξημερώματα, βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι με αστυνομικούς στην περιοχή της Άρτας, ανοίγοντας πυρ εναντίον τους.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ;;


Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις...
Πόσο έτοιμος είναι ο Ελληνικός Λαός να αντιμετωπίσει την βεβαιότητα στο κοντινό μέλλον να συλλαμβάνεται από πακιστανό αστυνομικό και να δικάζεται από αφρικανό δικαστή;
Η εικόνα που βλέπετε, είναι από την πολυφυλετική πια Βρετανία. Η Γηραιά Αλβιών, πλήρως υποταγμένη στον σιωνιστικό παράγοντα, υπήρξε ανέκαθεν η πηγή των νεωτερισμών τους οποίους εισήγαγε και εισάγει στα εθνικά κράτη, η σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων.

Την ίδια εικόνα, καθίσταται αδιαμφισβήτητο πως θα αντικρίσουν λίαν συντόμως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, μέσα στο ελληνικό κράτος. Οι μέχρι τούδε προθέσεις και πρακτικές του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος δεν αφήνουν καμία αμφιβολία περί του αντιθέτου. Άλλωστε το Καθεστώς,

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ν.Δ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.(ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ  ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο "ΜΕΓΑΣ ΑΥΤΟΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΡΟΫΠOΘΕΣH ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ


"ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ". ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΡΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Ο ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΑΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ...ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ.
newsit “Παπαφλέσσας” στην Λήμνο. Ένας παπάς με κράνος πίσω από ένα “ευλογημένο” πολυβόλο εκπαιδεύεται μαζί με τον τοπικό πληθυσμό “για παν ενδεχόμενο”.
Η φωτογραφία είναι από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εθνοφυλάκων στη Λήμνο όπου ο πάτερ παίζει ενεργό ρόλο και δεν ...ευλογεί απλώς τα όπλα. Κράνος και ράσο πάνε μια χαρά μαζί και από κοντά και το πολυβόλο. Γιατί όσοι έρθουν "απρόσκλητοι" στην Λήμνο δεν θα αποχωρήσουν μόνο με προσευχές και την επίκληση του Μεγαλοδύναμου.

Καλό κουράγιο πάτερ! 

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΤΩΧΙΚΑ ΜΜΕ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ. 
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. O ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ
http://taxalia.blogspot.com"Ο ρατσισμός και ο αυταρχισμός δεν έχουν θέση στο κίνημα της Χαλκιδικής"
Ανακοίνωση του Συντονιστικόυ Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
"Στη Χαλκιδική, λόγω της άμεσης απειλής των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων, γεννήθηκε και εξελίσσεται ένα πολύμορφο κοινωνικό κίνημα.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

TA ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (μερος 7ον) ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ  .ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ . ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ .ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΚΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
Από το βιβλίο του Ιωάννη  Χαραλαμπόπουλου "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ" 
ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ
Το ενδιαφέρον που επιδείκνυαν ανέκαθεν οι εβραίοι για την παρουσίαση της Κρήτης ως κέντρο του «Ιουδαϊκού Πολιτισμού» είναι πασίγνωστο. Για την ενίσχυση αυτών των ανυπόστατων θεωριών τους, οι σιωνιστές μετέρχονται διάφορα μέσα, ανάμεσα στα οποία εντάσσεται και η ρίψη προκηρύξεων με εμπρηστικό περιεχόμενο σε κάθε γωνιά του νησιού (Αύγουστος 1977).
Η εκδήλωση ενός ενεργού ενδιαφέροντος για την προσάρτηση της Κρήτης από οργανωμένα σιωνιστικά κέντρα, γίνεται ολοφάνερη κατά την μεταπολεμική περίοδο, σε μία μεταιχμιακή δηλαδή εποχή, κατά την οποία συντελείται η οριστική μετάβαση της Ελλάδας στη σφαίρα επιρροής των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 1975 η αθηναϊκή εφημερίδα «Αθηναϊκή» (26-6-1975) απεκάλυπτε σε δημοσίευμά της ότι από το 1963 οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, επιδίδονταν στη δημιουργία σεναρίων, τα οποία στόχευαν στη συγκρότηση αυτονομιστικών κινήσεων στην Κρήτη.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".


ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΓΑΠΗ" ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΑ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ .ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο Γ.Γ. ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η FYROM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
Προσβολή! «Έσβησαν» την Κύπρο και «βάπτισαν» τη FYROM «Μακεδονία»
Την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Εκκλησίας της Κύπρου προκάλεσε η προκλητική ενέργεια του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Εκκλησιών (δεύτερος από αριστερό στη φωτογραφία) που εμφάνισε χάρτη της Ευρώπης με την Κύπρο να απουσιάζει και την FYROM ως «Μακεδονία».
Τόσο ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος που εκπροσωπούσε την Εκκλησία της Ελλάδος, όσο και ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Κύπρου Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος κατέθεσαν κοινή δήλωση διαμαρτυρίας για το γεγονός και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να αναφύονται τέτοιες καταστάσεις.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ- ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΛΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ . ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 500.000 ΕΥΡΩ "ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ(!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΔΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥN ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ.
iefimerida.gr Πολίτες Εξαρχείων: Η ΕΣΗΕΑ έχει παραχωρήσει σε αναρχικούς διώροφο νεοκλασικό κτίριο -Το έκαναν ορμητήριο 
Πολίτες που αυτοαποκαλούνται φοβισμένοι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων με επιστολή τους στον Σίμο Κεδίκογλου καταγγέλλουν πως η ΕΣΗΕΑ έχει παραχωρήσει εδώ και χρόνια σε αναρχικούς νεοκλασικό κτίριο στην οδό Ζαΐμη 11. Μάλιστα όπως αναφέρουν στην επιστολή τους προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως στο υπόγειο του κτιρίου οι καταληψίες αποθηκεύουν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων-τα οποία όπως αναφέρουν στην καταγγελία τους τα δίνουν σε αλλοδαπούς και εκείνοι τα πουλούν στην οδό Στουρνάρη-,

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ SUCCESS STORY ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΑΚΕΤΟΚΟΥΜΠΟ.




Εμπόριο ναρκωτικών μέσα στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης, έκανε 40χρονος Νιγηριανός, που συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Στην κατοχή βρέθηκαν τέσσερα δέματα χασίς, βάρους 67,3 γραμμαρίων, ενώ, σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα, όπου διέμενε, βρέθηκαν δύο ακόμη μικροδέματα τής ίδιας ναρκωτικής ουσίας, βάρους 9,3 γραμμαρίων.

Στο ίδιο διαμέρισμα συνελήφθη 25χρονος συμπατριώτης του για μικροποσότητα κάνναβης.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Τα πρόσωπα αλλάζουν, οι ανθέλληνες και οι ελαφροπατριώτες μένουν ίδιοι.



Τα πρόσωπα αλλάζουν, οι ανθέλληνες και οι ελαφροπατριώτες μένουν ίδιοι. Τότε ο Τσενάι, σήμερα ο Αντετονκούμπο. Και τότε και τώρα οι ανθέλληνες εκμεταλλεύθηκαν και εκμεταλλεύονται αντιστοίχως τις ιστορίες των δήθεν κατατρεγμένων μικρών λαθροεισβολέων ώστε να διαταράξουν την φυλετική ομοιογένεια μας, αποδεικνύοντας πόσο πονηροί είναι. Και τότε και τώρα οι ελαφροπατριώτες πανηγύριζαν και πανηγυρίζουν αντιστοίχως για τους νέους συμπατριώτες τους αποδεικνύοντας πόσο διανοητικά καθυστερημένοι είναι.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ.




Κάποια συγγένεια με τον Μητσοτάκη πρέπει να έχει ο Μιχαηλίδης των πυρήνων της παπαριάς. Έβγαλε ανακοίνωση στήριξης των αλβανών δολοφόνων και τώρα δύο από αυτούς τρέφουν τα σκουλίκια.

Μ.Υ.Κ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...ΕΡΧΕΤAI ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ.


Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΦΑΙΡΕΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
eglimatikotita.gr Μετά από την επιχείρηση το Λιμενικό Σώμα επιβεβαίωσε την συμμετοχή ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. 10 άνδρες οι οποίοι είχαν περάσει από ΜΥΚ εστάλησαν την Παρασκευή και όπως λένε οι πληροφορίες εντόπισαν τα ίχνη των δραπετών. Χρησιμοποιώντας τις θερμικές κάμερες τους εντόπισαν και τους καταδίωξαν οδηγώντας τους στην ενέδρα των EKAM που ανέλαβαν τα υπόλοιπα.
Είναι η πρώτη επιβεβαίωση συμμετοχής άλλου -πλην αστυνομίας- τμήματος στην επιχείρηση για τους δραπέτες. Το ΓΕΕΘΑ εξακολουθεί να τηρεί σιγή ασυρμάτου αλλά είναι πλέον γνωστή και η στρατιωτική εμπλοκή. 
Νεκρός ο ένας δραπέτης και ο θείος του που οργάνωσε την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων – Ελεύθερος κυκλοφορεί ο επικίνδυνος Κόλα..

ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.ΣΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ,ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΙΞΕ ΑΙΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ
iefimerida.gr Συνελήφθη 19χρονος Αλβανός για την απαγωγή της 17χρονης Χριστίνας από την Αργυρούπολη
Με τη συναίνεσή της φαίνεται πως εξαφανίστηκε η 17χρονη Χριστίνα Ιορδανίδου από την Αργυρούπολη στις 18 Ιουνίου μαζί με έναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκούσια απαγωγή και αρπαγή ανηλίκου.

Η 17χρονη Χριστίνα, η οποία βρέθηκε την Τετάρτη και σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον,

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" : ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΟΡΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

http://news247.gr : Τις σκότωσαν επειδή χόρεψαν στη βροχή
Κτηνωδία στο Πακιστάν. Πέντε ένοπλοι σκότωσαν μια 15χρονη και μια 16χρονη. Τα κορίτσια είχαν φτιάξει βίντεο, που θεωρήθηκε "προσβλητικό" για την οικογένειά τους (Pic)
Δύο έφηβες 15 και 16 ετών δολοφονήθηκαν στο Πακιστάν, καθώς κατηγορήθηκαν ότι αμάυρωσαν το όνομα της οικογένειάς τους.
Το έγκλημά τους; Δημιούργησαν ένα βίντεο, το οποίο τις απεικόνιζε να χορεύουν στη βροχή,

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ" ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ !!!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ" ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΑΣ ΨΑΞΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ
iefimerida.gr Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας σε κατάληψη και αντί για αναρχικούς βρήκε οικογένεια Αλβανών
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 4 τα ξημερώματα σε χώρους του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας όπου τα τελευταία χρόνια είχαν καταληφθεί από αντιεξουσιαστές, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να εντοπίζουν έκπληκτοι μια οικογένεια Αλβανών η οποία διέμενε παράνομα στο χώρο.
Η επέμβαση της Αστυνομίας στο χώρο της φοιτητικής εστίας του ΤΕΙ με το όνομα «κελί της ελευθερίας» στον οποίο είχαν κάνει κατάληψη αντιεξουσιαστές έγινε μετά από καταγγελία της διοίκησης του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας και συμμετείχαν άνδρες της Ασφάλειας και 2 διμοιρίες ΜΑΤ.
Στην κατάληψη, εντοπίστηκε και συνελήφθη μια τετραμελής οικογένεια Αλβανών η οποία διέμενε στο χώρο παράνομα, ενώ κατασχέθηκαν πανό, έντυπο υλικό, μπουκάλια και 10 ξύλινα κοντάρια.

FINANCIAL TIMES: ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ !!!.(ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΜΕ;)


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ.
Financial Times. Γιατί η Ευρώπη χρειάζεται τους μετανάστες - Η οικονομική παράμετρος
'Η εχθρότητα για τους μετανάστες σαρώνει τις πλουσιότερες χώρες, τροφοδοτώντας στήριξη σε πολιτικές δυνάμεις από το βρετανικό κόμμα Ανεξαρτησίας μέχρι το πολύ χειρότερο Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία και τη Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα'' γράφουν οι Financial Times σε κύριο άρθρο τους.
Περίπου το 50% των Ευρωπαίων και των Καναδών πιστεύει ότι οι μετανάστες αποτελούν βάρος στα δημόσια ταμεία. Ο αριθμός των Αμερικανών που έχουν την ίδια άποψη είναι ακόμη μεγαλύτερος. Και ο ΟΟΣΑ δηλώνει ότι κανείς δεν είναι σίγουρος εάν οι εχθροί των μεταναστών έχουν δίκιο ή όχι.

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!


Επιστολή στην οποία στηρίζει τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων εξέδωσε ο "Τοξοβόλος του Συντάγματος", Γιάννης Μιχαηλίδης. Στο κείμενο του προκαλούν εύλογα ερωτηματικά τα κολακευτικά σχόλια στον φονιά-δραπέτη Μάριαν Κόλα και την ομάδα του.
Όπως ανέφερε ο 25χρονος αντιεξουσιαστής, "μαζί με το κάλεσμα για δράση στέλνω και ένα σινιάλο αλληλεγγύης στους συντρόφους παγκοσμίως που πολέμησαν και πολεμάνε το τεχνοεπιστημονικό σύμπλεγμα, το κράτος και το κεφάλαιο μέσα ή έξω από τα τείχη των φυλακών".
"Εδώ και μέρες διεξάγεται άγριο κυνήγι των παράνομων δραπετών των Τρικάλων. Των ανθρώπων που τόλμησαν να ξεφτιλίσουν τα μέτρα ασφαλείας των φυλακών, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μας χάρισαν τα πιο αληθινά χαμόγελα με τη μαχητικότητα και το σθένος που υπερασπίζονται την ελευθερία τους", σημείωσε.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΑ" ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.


Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ" ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ CD ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΝΒΑ.(ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ). ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
Διαβάζουμε από http://tsoutsouneros.arvanitis.
Γόνος ισχυρής φάρας Νιγηριανών και επαγγελματίας μπασκετμπολίστας ο πτωχός «λαθρομετανάστης» Giannis Adetokunbo…
Δεν χρειάστηκα περισσότερα από 5 λεπτά της ώρας για να μάθω ποιος είναι ο «κακομοίρης» λαθρομετανάστης Giannis Adetokunbo, που δήθεν ήρθε λαθραία και πάσχιζε να ζήσει με ψίχουλα την οικογένειά του!!!

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.



ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .
Αυξήθηκε κατά 2 βουλευτές η κυβέρνηση
Επιστρέφουν στη ΝΔ οι βουλευτές Κ.Μαρκόπουλος και Θ.Σολδάτος
Με επιστολές τους προς τον κ. Αντώνη Σαμαρά, οι ανεξάρτητοι βουλευτές κ. Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας) και κ. Θόδωρος Σολδάτος (Λευκάδας) δηλώνουν «παρών» στο προσκλητήριο που ..
απηύθυνε ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος σε σχετική δήλωσή του, «το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη. Το τέλος των μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μάς χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις,

Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ MR ALEXIS ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Ένα από τα πιο ανησυχητικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 είναι η βαθμιαία αποστασιοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ ενός τμήματος των νέων ανθρώπων. Οι δημοσκόποι υπολογίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει περίπου δέκα ποσοστιαίες μονάδες από την επιρροή του στους νέους. Βρίσκεται πλέον στο 25%-27%, ενώ στις εκλογές είχε πάρει 37%-40%. Σύμφωνα δε με την τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για το "Ποντίκι", η επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ στους νέους έπεσε ακόμη περισσότερο και βρίσκεται στο 20%! Ασφαλώς οι μετρήσεις αυτές είναι ενδεικτικές, ως ενδείξεις όμως έχουν τη σημασία τους.

Τι γίνεσαι όταν χρωστάς 5,7 εκατ. ευρώ σε τράπεζα; Αν είσαι Δαυίδ… πρόεδρός της!



Το πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται την «ανάπτυξη» η συγκυβέρνηση της Νέας Πασοκρατίας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος αυτής, Αντώνης Σαμαράς, καταδεικνύεται περίτρανα από την σκανδαλώδη απόφαση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(ΤΧΣ), να προτείνει για τη θέση του προέδρου της Eurobank, τον εβραίο επιχειρηματία Γ. Δαυίδ.

Η πρόταση για την ανάληψη της προεδρίας της Eurobank έγινε από την διοίκηση του ΤΧΣ και φυσικά ο εβραίος επιχειρηματίας την αποδέχτηκε. Ποιος είναι όμως ο κύριος Δαυίδ; Ο επιχειρηματίας Γ. Δαυίδ είναι ιδιοκτήτης της CocaCola 3Ε, την οποία αποφάσισε να βγάλει από το ελληνικό χρηματιστήριο, μεταφέροντάς τη στην Ελβετία. Επιπρόσθετα, μόλις προ ολίγων ημερών, ο  επιχειρηματίας έκλεινε την βιομηχανία Nutriart, η οποία εκμεταλλευόταν τα σήματα Αλλατίνη, Κατσέλης κ.α. Εδώ κρύβεται και η απάντηση στο γιατί τα «κοινωνικά αλληλέγγυα» κόμματα της Αριστεράς δεν έβγαλαν άχνα για την αίτηση πτώχευσης της εταιρείας Nutriart, η οποία αφήνει στο δρόμο 500 εργαζομένους: δεν τολμούν να στραφούν ενάντια στον εβραίο επιχειρηματία!

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ; ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.



Σε ένα πάρτυ που έκανε με δημοσιογράφους στο σπίτι παράγοντα επί των δημοσίων σχέσεων αναφέρεται δημοσίευμα των Νέων και γράφει ότι η ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου επιθυμεί να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος Αθήνας.

Την περασμένη Πέμπτη, γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα, στο σπίτι γνωστού παράγοντα δημοσίων σχέσεων η Γιάννα Αγγελοπούλου έδωσε δεξίωση και κάλεσε δημοσιογράφους που ασχολούνται με το life style. H εφημερίδα αναφέρει ότι πολύ επίμονες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Αγγελοπούλου επιθυμεί να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΣΑΠΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΑΠΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.


ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

Άναυδοι έμειναν αργά το απόγευμα του Σαββάτου δεκάδες Ροδίτες, που ήταν προσκεκλημένοι σε γάμο ζευγαριού, στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν συγγενείς του ζευγαριού, ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο, διέκοψε επιτόπου, τους παράτησε κι έφυγε χωρίς να επιστρέψει, επειδή εκνευρίστηκε που φίλοι του γαμπρού στο «Ησαΐα χόρευε» τον χτύπησαν δύο φορές δυνατά στην πλάτη.

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 69ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΤΟΥ 80ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ!

 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΑ "ΕΓΚΥΡΑ" ΜΜΕ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!
Τα δολοφονικά ασκέρια των Πακιστανών, τα γουρούνια και τα εισαγόμενα κτήνη από το Πακιστάν, ευθύνονται σύμφωνα με πληροφορίες για τη νέα φρίκη στην Εύβοια.
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του eviazoom Μιχάλη Τσοκάνη ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα στο χωριό Σέπα, κοντά στην Αμάρυνθο, μάλλον δύο ή τρείς Πακιστανοί εισέβαλαν σε σπίτι 83χρονου για να τον ληστέψουν. Τον μαχαίρωσαν πολλές φορές σε όλο του το σώμα και στη συνέχεια για να "απολαύσουν" Ελληνικό κρέας, σαν απάνθρωπα κτήνη, βίασαν την 69χρονη σύζυγό του.
Ο άτυχος 83χρονος που μέχρι να πεθάνει(εαν δεν υποκύψει στο νοσοκομείο)θα ζει με τον εφιάλτη, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση κυριολεκτικά σφαγμένος. Η άτυχη γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Το θέμα "αφιερώνεται" στον Δένδια και στους συμβούλους του.