Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ

ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΝΟΤΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ...ΝΟΤΗΣ : ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘ@ΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΞΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ....

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣ" : "H νεοναζιστική οργάνωση ανακτά τις δυνάμεις της πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα".


ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Ανακτά τις δυνάμεις της η Χρυσή Αυγή όπως καταγράφεται στην τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis
Έντονο προβληματισμό προκαλεί η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, στην οποία καταγράφεται μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής μετά τη διπλή δολοφονία των μελών της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο. Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή από το 7,6% που συγκέντρωνε τον περασμένο μήνα, ανεβάζει το ποσοστό της στο 10% το Νοέμβριο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΕΘΝΟΣ, "η νεοναζιστική οργάνωση ανακτά τις δυνάμεις της πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα"

Ρατσισμός και φυλετική υπερηφάνεια στον διαταραγμένο νου ενός συριζαίου.


Ποιά Μέρκελ; "Πρώτος ο (συριζαίος) Κοτρώτσος εφάρμοσε τα μνημονιακά μέτρα στην πλάτη μας." Το απόλυτο ξεβράκωμα για το υπαλληλάκι του Νικολάκη Χατζηνικολάου.



Δείτε ΕΔΩ το βίντεο-ξεβράκωμα για τον δήθεν αντιμνημονιακό συριζαίο Κοτρώτσο. Αυτοί είναι οι συριζαίοι, τα υπαλληλάκια του επίσης δήθεν αντιμνημονιακού Χατζηνικολάου.

Νότης Σφακιανάκης: "Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα Ευάγγελε γουρούνι να κλείσεις έναν αρχηγό κόμματος μέσα;"



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πως vα αναγνωρίσετε και να αποφύγετε να πίνετε γάλα που έχει παστεριωθεί ξανά και ξανά!



Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο;


Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και δ ιατροφική αξία.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Άρειος Πάγος, Δευτέρα 25/11, 9 π.μ.

 

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 9 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να δώσουν δυναμικό παρόν ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Οι συναγωνιστές βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας καλούνται σε απολογία για κατηγορίες που βασίστηκαν σε ψευδομάρτυρες που μιλούν για σφαγές αμνοεριφίων, ρουκέτες που χτυπούσαν μετανάστες και τανκς που θα έμπαιναν στη Βουλή!
 
Είναι χρέος όλων μας να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής
 
Άρειος Πάγος, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 9 π.μ.

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τώρα είναι που θα λυσσάξουν συριζαίοι και νεοδημοκράτες. Ν.Σφακιανάκης: "Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να μας σώσει."




«Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή». Τη δήλωση αυτή φέρεται να έχει κάνει ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης που έχει αποδείξει ότι δεν «μασάει» τα λόγια του.

Τα δήθεν αντιμνημονιακά λαμόγια της αριστεράς και των ΜΜΕ που... ξεχνούν να πληρώσουν τους εργαζομένους τους.



Την εφημερίδα «Αποκαλύψεις» είμαστε σίγουροι ότι δεν την θυμόσαστε. Λειτούργησε, άλλωστε, λιγότερο από έναν χρόνο, οπότε και έκλεισε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Εκδότης της ήταν ο πρώην διευθυντής του σκληρά νεοδημοκρατικού και αντιχρυσαυγίτικου «Ελεύθερου Τύπου», Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή. Στην βραχύχρονη πορεία της εφημερίδος του στα «μανταλάκια» δεν κατάφερε πολλά, πέραν της δημιουργίας πολλών απλήρωτων και εξοργισμένων εργαζομένων.

Αποδείχτηκε η φυλετική προέλευση της ευφυΐας.



Μία συγκλονιστική ανακάλυψη που προφανώς δεν θα τύχει δημοσιότητας, για λόγους πολιτικής ορθότητας, έκαναν επιστήμονες κατά τη διάρκεια ερευνών σχετικά με την γενετική προέλευση ασθενειών όπως η σχιζοφρένεια, η κατάθλιψη, η νόσος Αλτσχάιμερ και τα λοιπά. Η επιστημονική ομάδα του καθηγητή Νευρολογίας, Paul Thompson, βρήκε την γενετική - κληρονομική προέλευση του μεγέθους του εγκεφάλου και της ευφυΐας, ψάχνοντας «τα γονίδια που αυξάνουν την πιθανότητα να κληρονομήσει ένα παιδί μία ασθένεια», όπως αναφέρει.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Χούντα Σαμαρά: Υποστηρίζεις ότι δολοφονήθηκαν μόνο 5.999.999 εβραίοι από τον Χίτλερ; Πας φυλακή!


Το τσιράκι των εβραίων, ο Σαμαράς, καταθέτει νόμο κατά της ελευθερίας της έκφρασης. Το τέλος της μασονικής νέας δημοκρατίας είναι επί θύραις.



Κατατέθηκε στη Βουλή το εθνοκτόνο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων την αναστολή της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων που συνδέονται με .."ρατσιστικές ενέργειες" από έναν έως έξι μήνες και βαριά διοικητικά πρόστιμα που φθάνουν τα 100.000 ευρώ.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ημέρα αιμοδοσίας: To Σάββατο 23/11 στις 10:00 δίνουμε ζωή!



Το ερχόμενο Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή τηρώντας τις δεσμεύσεις του προς τον Ελληνικό Λαό, συνεχίζει τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης οργανώνοντας αιμοδοσία σε δύο Τοπικές Οργανώσεις: στην Τ.Ο. Β. Προαστίων, Λ. Ηρακλείου 420 και στην Τ.Ο. Αθηνών, Δηλιγιάννη 50 στο σταθμό Λαρίσης.
 
Στις δύο Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, θα βρίσκονται κινητές μονάδες δημοσίων νοσοκομείων, όπου μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής αλλά και οποιοσδήποτε συμπατριώτης μας το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει λίγα λεπτά από το χρόνο του για να δώσει ζωή σε Έλληνες που έχουν ανάγκη.
 
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί τα μέλη, τους φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να δώσουν το παρόν στις δύο Τοπικές Οργανώσεις, πλαισιώνοντας την κοινωνική δράση του Κινήματος. Η συμμετοχή μας στην αιμοδοσία, δίνει ζωή!

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τι είναι το σπαθόλαδο, το γιατρικό των Αρχαίων Σπαρτιατών που κατακτά τις ΗΠΑ.

 
 
Τις ευεργετικές ιδιότητες του σπαθόλαδου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες για να θεραπεύσουν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ανακάλυψαν οι Αμερικανοί. Το συγκεκριμένο προϊόν κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ με πολλούς να υποστηρίζουν ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ! Ένας Ύμνος για τους 2 νεκρούς Έλληνες, Φουντούλη και Καπελώνη.


Λουλούδι φυτρώνει στην άκρη του δρόμου
Το πότισαν δύο λεβέντες αετοί
Δεν θα μας λυγίσουν οι σφαίρες του τρόμου
Από την Θυσία η Νίκη θα ‘ρθει!

Μαζί μας θα ζείτε, Γιώργο – Μανώλη
Μαζί στου Αγώνα την πρώτη γραμμή
Για μία Πατρίδα που θέλουμε όλοι
Για μία Ελλάδα μεγάλη τρανή.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η «ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ FIFA ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!




Μ’ ένα κατεβατό γεμάτο μίσος και χολή για την Χρυσή Αυγή και τους οπαδούς της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την επιβολή τιμωρίας στην Εθνική Ελλάδος από την FIFA, εξαιτίας εθνικιστικών συνθημάτων που ακούστηκαν στο παιχνίδι Ελλάδος-Ρουμανίας, καθώς και της ανάρτησης ενός πανό για τους ΗΡΩΕΣ Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη! Προφανώς, οι συριζαίοι ανθέλληνες διάβασαν για τα πρόστιμα που επέβαλλε τις προηγούμενες ημέρες η FIFA σε Ρουμανία και Κροατία, για συνθήματα και πανό εθνικιστικού περιεχομένου, και είπαν να καταγγείλουν την Εθνική μας στο ευρωπαϊκό κονγκλάβιο για να τιμωρηθεί κι αυτή. Παράλληλα, οι φανατικοί κομμουνιστές της σταλινικής φυλλάδας, ψέγουν τους χιλιάδες Έλληνες που ήταν στο γήπεδο, γιατί δεν αντέδρασαν! Ιδού το απίστευτο ανθελληνικό παραλήρημα των συριζαίων και τα συμπεράσματα δικά σας:  

Εύγε στα παιδιά: Οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ σήκωσαν πανό για τους δύο δολοφονημένους Συναγωνιστές μας.


Οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ....



 
  

ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ.



από τον Κώστα Παππά,από το Σαββατιάτικο ένθετο της «Δημοκρατίας» για την Ορθοδοξία

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι εκκλησιαστικές ακαδημίες και τα εκκλησιαστικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς τα οικονομικά τους βρίσκονται στο κόκκινο και οι εκκλησιαστικές εστίες φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι αδυνατούν να καλύψουν το κόστος σίτισης φοιτητών και μαθητών. Μέσα στις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες, οι πόροι για την ομαλή λειτουργία τους είναι πλέον δυσεύρετοι, με αποτέλεσμα οι 411 στεγαζόμενοι φοιτητές και μαθητές και οι 1.102 που σιτίζονται στις σχολές και στα σχολεία αυτά να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς καμιά παροχή.

Ποιό ήταν το ψωμί που έτρωγε ο Μέγας Αλέξανδρος και γιατί το ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ξαφνικά ο Βενιζέλος; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!




Προ ολίγου καιρού, ανεβάσαμε εδώ στο «Φιλονόη καὶ φίλοι» θέμα, με το «απαγορευμένο» σιτηρό των Ελλήνων, την Ζέα, της οποίας το ψωμί-φάρμακο, έθρεψε και μεγάλωσε χιλιάδες γενιές Ελλήνων κι όχι μόνο. Ιπποφαές και Ζέα ήταν προϊόντα που ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μαζί του στην εκστρατεία του στην Περσία...τυχαίο;; Είχαμε πει λοιπόν στο προηγούμενο κείμενο, ό,τι μετά από έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από ζευγάρι γιατρών το 1923, σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, η βάση της υγιεινής διατροφής των Ελλήνων, ήταν το ψωμί Ζέας!!

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Έκκληση για βοήθεια σε άνεργη Ελληνίδα μάνα με ανήλικο παιδί!


  • ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΖΕΥΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ. Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ. Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΡΟΥΧΑ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ , ΛΑΔΙ, Η Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

    ΕΛΕΝΗ ΝΤΙΝΗ ΘΡΑΚΗΣ 48 ΠΑΤΡΑ ΤΚ 26441 ΤΗΛ 6985794181
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 817/608179-73 ΕΛΕΝΗ ΝΤΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΧΡΩΣΤΑ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ.

ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:"ΝΑΙ ΣΤΟ ΤEMEΝΟΣ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!"

ΑΝΤΙΦΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ: "ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ"... ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ... ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...
 
ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ! ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ!


"Πρώτα ήλθαν οι Αλβανοί."




Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί
Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης
Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δυό, είπα: "Καλά είναι..Γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα".
Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά.
Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει...

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΕΔΩ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟ! ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.


Η ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"...



Απολογία του Γ.Παπαδοπούλου (Απόσπασμα σχετικό προς τα συνθήματα Ψωμί παιδεία ελευθερία)

«..Ως προς το ψωμί, την οικονομίαν, παραλάβαμεν το εθνικόν εισόδημα εις τα 565 δολλάρια, και παραδώσαμε την διαχείρισιν της εξουσίας όταν ανετράπημεν εις 1.100 ! ! !.

Παραλάβαμεν τον προϋπολογισμόν της χώρας εις το ύψος των 29 δισεκατομμυρίων και παραδώσαμεν την αρχήν, με τον προϋπολογισμόν της χώρας εις 109 δισεκατομμύρια !  !  !.

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!


Θρασύδειλοι δολοφόνοι της άκρας αριστεράς σκοτώνουν υπό την σκέπη της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

 

Θρασύδειλοι δολοφόνοι της άκρας αριστεράς σκοτώνουν υπό την σκέπη της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά
 
Το άθλιο και ανόητο μανιφέστο των θρασύδειλων δολοφόνων αποδεικνύει πως ανήκουν στην εγκληματική ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς.
 
Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξέθρεψε και άφησε ανενόχλητα αυτά τα αποβράσματα να σκοτώνουν, την ώρα που οι υπηρεσίες της αναζητούσαν τα ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής. Η προδοτική κοινοβουλευτική αριστερά του Τέξας και του London school of economics συνεχίζει να υπερασπίζεται τρομοκράτες της ίδιας συνομωταξίας με τους δειλούς δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου.

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.



(Λουκ. ιβ´ 16-21)

Είπεν ο Κύριος την παραβολήν ταύτην· ᾿Ανθρώπου τινός πλουσίου ευφόρησεν η χώρα· και διελογίζετο εν εαυτώ λέγων· Τι ποιήσω, ότι ουκ έχω που συνάξω τους καρπούς μου; Καί είπε· Τούτο ποιήσω· καθελώ μου τας αποθήκας και μείζονας οικοδομήσω, και συνάξω εκεί πάντα τά γενήματά μου και τα αγαθά μου, και ερώ τη ψυχή μου· Ψυχή, έχεις πολλά αγαθά κείμενα εις έτη πολλά· αναπαύου, φάγε, πίε, ευφραίνου.

Είπε δε αυτώ ο Θεός· ῎Αφρων, ταύτη τη νυκτί την ψυχήν σου απαιτούσιν από σού· α δε ητοίμασας τίνι έσται; Ούτως ο θησαυρίζων εαυτώ, και μη εις Θεόν πλουτών. Ταύτα λέγων εφώνει· ῾Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω.