Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ηλίας Κασιδιάρης : Δώστε μια ευκαιρία στην Αθήνα

ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ .
 Από το ιστολόγιο http://panusis.blogspot.com/ :
Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, είναι ένας από τους λίγους πολιτικούς που οι Έλληνες αποκαλούν με το μικρό τους όνομα. 
Κι επειδή έχει τύχει να τα δω με τα ματάκια μου και να τα ακούσω με τα αυτάκια μου, σας λέγω ότι όπου εμφανίζεται ο Ηλίας - μα σε λαϊκές αγορές, μα σε καφενεία, μα σε πλατείες - δεκάδες άνθρωποι τρέχουν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν μέσα από τη καρδιά τους.

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΙΣΛΑΜ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ALLAHU AKBAR

ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΛΟ (ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ  ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ) ΤΟ ΜΙΣΟ KAI ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΛΑΜ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ALLAHOU AKBAR ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ.
ΜΗΠΩΣ Η ΦΩΤΙΑ ΗΤΑΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ;; ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ!! ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΗΕ TELEGRAPH" ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥ 2016 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ :

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Η φιλοσκοπιανή προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνικά σχολεία και η φίμωση των Ελλήνων πολιτών






Του Ιωάννη Αμπατζόγλου
Πριν από λίγες ημέρες, συνέβη ένα περιστατικό που δείχνει ότι το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με συστηματικό τρόπο να παγιώσει την μαϊμού μακεδονοποίηση των Σκοπιανών. Γίνεται προσπάθεια ώστε η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, από προδοτική συμφωνία μίας μειοψηφίας πρόθυμων Νενέκων, να μετατραπεί σιγά-σιγά σε μία συμφωνία την οποία θα αποδεχθεί στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία.
Σε αυτή την προσπάθεια η κυβέρνηση ρίχνει το ανθελληνικό της «δηλητήριο» προς την μαθητιώσα νεολαία ώστε η ζημιά που θα προκαλέσει να είναι βαθύτερη και πιό μόνιμη.