Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Τουρίστες νομίζουν πως βρίσκονται σε αραβική χώρα και όχι στον ιερό χώρο της Ακρόπολης.. λόγω παρεμπορίου(Βίντεο)

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ KAI TΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ...ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ...ΤΟ MEGA(!!!)

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΤ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΣΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ. 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Ομάδες Πολιτικής Προστασίας της Χρυσής Αυγής: Χρόνια στο πλευρό των συμπολιτών μας
Κάποιες οφειλόμενες απαντήσεις σε ΜΜΕ και κρατικούς φορείς για τη χθεσινή μας παρουσία στο Μαρκόπουλο

Μία ακόμη απαγόρευση από το άθλιο μνημονιακό κράτος αντιμετώπισε και χθες η Χρυσή Αυγή. Αυτή τη φορά δεν απαγορεύθηκε μία πολιτική συγκέντρωση ή ένα συσσίτιο υπέρ των απόρων. Η χθεσινή απαγόρευση ήταν ηθικά, περισσότερο καταδικαστέα, καθώς οι συνθήκες ήταν ειδικές και η περίσταση κρίσιμη.

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ... ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Συριζαίος καλεί τους πολίτες να συλλέξουν πέτρες, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα και άλλα τέτοια εν όψει Σεπτεμβρίου.


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Να μαζέψουμε ρόπαλα, τούβλα και μάρμαρα για τον Σεπτέμβρη»
Ένα σοκαριστικό μήνυμα ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook o υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καραγιαννίδης, καλώντας τους πολίτες να συλλέξουν πέτρες, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα και άλλα τέτοια εν όψει Σεπτεμβρίου.
Το ακριβές μήνυμα έχει ως εξής:
"Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι....και μη ξεχνάτε...αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες,ρόπαλα,καδρόνια,τούβλα,μάρμαρα,σίδερα,σχοινιά,αναπτήρες,τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία..."
Aναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, για την θέση αυτή του στελέχους του.
H ανάρτηση:

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.


ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
Απίστευτο μεροκάματο! Έως και 300 ευρώ την ημέρα οι μασέρ και οι πωλητές στις παραλίες
Έως και τα 300 ευρώ υπολογίζεται, από τους επιχειρηματίες του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, το μεροκάματο όσων αναπτύσσουν παράνομη επιχειρηματική δραστηριότητα στις παραλίες του βόρειου άξονα της πόλης, τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες του δήμου, πλανόδιοι μασέρ και μικροπωλητές αποτελούν «πληγή» για το υγιές εμπόριο.

Το θέμα του παραεμπορίου απασχόλησε σήμερα τη συνέλευση των επιχειρηματιών του δήμου Πλατανιά. «Το παραεμπόριο αποτελεί για όλους μας ανοικτή πληγή. Τα τελευταία χρόνια είχε περιοριστεί αλλά μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και την αδυναμία ελέγχων πήρε ξανά μεγάλες διαστάσεις» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών Πλατανιά, Πέτρος Μαρινάκης.

"Τις σταμάτησαν τρεις άνδρες με μαύρες μπλούζες και το σήμα της Χ.Α. Πέρασαν στα χέρια τους χειροπέδες και…". Ιστορίες ανθελληνικής τρέλλας από την φυλλάδα των Συντακτών.





Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην «Εφ.Συν.» 40χρονης μητέρας από τις Φιλιππίνες για τη δράση των νεοναζί στους Αμπελοκήπους, όπου αποτελούν «κράτος εν κράτει»

Οι χρυσαυγίτες εκδίδουν οδηγίες για αλλοδαπούς σε ποια πεζοδρόμια θα περπατούν και απαγορευτικά κυκλοφορίας μετά τις 10 το βράδυ

Της Ντάνι Βέργου

Η Μ. είναι 40 χρόνων, άγαμη μητέρα ενός 10χρονου πανέμορφου μικρού, αριστούχου μαθητή του Δημοτικού. Πριν από 19 χρόνια ήρθε από τις Φιλιππίνες. Από τότε εργάζεται κάθε μέρα, με ένα ρεπό την εβδομάδα, χωρίς διακοπές, σε σπίτια ως βοηθός.

Τα χαρτιά της είναι τακτοποιημένα. Πληρώνει κανονικά τους φόρους που της αναλογούν. Είναι ασφαλισμένη. Απέναντι στην πολιτεία είναι καθ΄ όλα εντάξει. Η πολιτεία όμως δεν είναι.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ INDEPENDENT. ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...



Τις τελευταίες ημέρες σας έχουμε παρουσιάσει αρκετά άρθρα σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Μονή Εσφιγμένου. Πώς όμως καλύπτουν τα συμβάντα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης;

Άρθρο της Independent ξεκινά αναφέροντας ότι «οι μοναχοί που αρνούνται να υπακούσουν σε διαταγή έξωσης πετούν βόμβες-μολότοφ κατά δικαστικών επιμελητών που επιχειρούσαν να εισέλθουν τη Δευτέρα το πρωί με εκσκαφείς σε μοναστήρι του Αγίου Όρους, στη Βόρεια Ελλάδα».

Οι ίδιοι οι μοναχοί, σύμφωνα με την Independent, αναφέρουν ότι βρίσκονται κλεισμένοι εντός των γραφείων των μοναστηριών τους στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, τις Καρυές, για δώδεκα ημέρες.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

 
 
Δεν ήταν μόνο τα τρία μαχαίρια που βρέθηκαν στα σπίτια των δύο Γεωργιανών στο Αρκαλοχώρι... 
 
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι δύο Γεωργιανοί 57 και 49 ετών, αντίστοιχα, ήταν οι δράστες υπόθεσης εκβιασμού σε βάρος 61χρονου από τους Κουνάβους του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΖΑΡΙΑ. ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: "ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".



Το πρωϊ... ο Χαικάλης ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 : Ένωση όλων των κομμάτων με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα!!!!!!!!! Χωρίς εκλογές!!!! Συνεργασία όλων (πλην Χρυσής Αυγής)!

Απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τις προθέσεις και τον ρόλο των βουλευτών ''Ανεξάρτητων'' Ελλήνων στην Βουλή! Άν δεν υπάρξει άμεση διαγραφή του βουλευτή τότε οι Αν.Ελ αποδεικνύεται άλλη μία πατερίτσα του συστήματος!!! Συμμερίζονται την άποψη ότι δεν χρειάζονται εκλογές για μια τόσο ριζική επέμβαση στην άποψη του ελληνικού λαού! Μέσα από αυτή την πρόταση αποδεικνύονται μακράν πιο αντιδημοκρατικοί από όσο οι ίδιοι κατηγορούν ότι είναι η Χρυσή Αυγή!  

ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ "ΣΤΑΘΗ" ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ.


ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ "ΕΝΙΚΟΣ" ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΕΞ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ "ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ" "ΒΛΑΚΕΣ" "ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΣ" Κ.Τ.Λ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ "ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ" ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ" ΤΗΝ  Χ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟ "ΑΓΩΝΙΣΤΗ" ΣΤΑΘΗ.
Μπας και τον Μένανδρο τον λέγαν’ Μαίανδρο;
Στη χθεσινή στήλη δημοσιεύθηκε σκίτσο με τη Σφίγγα. Ευρέθη αναγνώστης ο οποίος με έψεξε διότι, κατά τη γνώμη του, απέφυγα να ζωγραφίσω μαιάνδρους στο βάθρο του αγάλματος κι αντ’ αυτών σχεδίασα κάτι ζιγκ ζαγκ.

Ακου λοιπόν, Χρυσαυγίτη, άκου, αμόρφωτε άνθρωπε: ποιος σου είπε ότι σε όλα τα βάθρα των αγαλμάτων -θεών, ανθρώπων και τεράτων- οι αρχαίοι χάραζαν ή ζωγράφιζαν μαιάνδρους; Αντιθέτως. Συνήθως τον μαίανδρο ως διακοσμητικό και μόνον στοιχείο τον βρίσκουμε στα κιονόκρανα (στην επικρανίτιδα ζωγραφική) ή κάτω απ’ τη ζωοφόρο.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΨΕΥΤΡΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ...Η "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 - Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙ 21 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.


ΣΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
Η ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
24/7/1974 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Στις 24 Ιουλίου 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επανήλθε στην Ελλάδα, μετά την κατάρρευση της δικτατορίας υπό το βάρος του άφρονος πραξικοπήματος στην Κύπρο και της τουρκικής εισβολής στη μεγαλόνησο. Επικεφαλής της κυβέρνησης «Εθνικής Ενότητας», κατόρθωσε με συνετές και αποφασιστικές κινήσεις να αποκαταστήσει πλήρως τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.

Επέτειος σήμερα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα μας, η οποία μετά την ζοφερή ʽʼνύχταʼʼ της επταετούς χούντας των συνταγματαρχών που την άφησε στο περιθώριο των διεθνών εξελίξεων, την έβγαλε από την ευρωπαϊκή της πορεία και απέκλεισε από την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική ζωή το δημοκρατικό και δημιουργικό κομμάτι του λαού, επέστρεψε στον κοινοβουλευτισμό.Όταν, τον Ιούλιο 1974,

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΣΑΣ ;


Kασιδιάρης :Να ανοίξει ΤΩΡΑ ο φάκελλος της Κύπρου! Ψευτοεθνάρχης ο Καραμανλής - ΒΙΝΤΕΟ
Η Χρυσή Αυγή έφερε στη βουλή το ένοχο μυστικό της μεταπολίτευσης, την προδοσία της Κύπρου και τον βρώμικο ρόλο του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή. Έπειτα από επανειλημμένα αιτήματα για άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου και παράδοση αντιγράφων καταθέσεων και πρακτικών στην κοινοβουλευτική μας ομάδα, ο εκπρόσωπός μας έφερε το ζήτημα στην ολομέλεια.
Η αφορμή δόθηκε από την κατάφωρη αδικία κατά των Κυπρίων προσφύγων και αδελφών μας, που αποκλείονται από τις ευεργετικές διατάξεις του σημερινού νομοσχεδίου για τα αυθαίρετα. Στο αίτημά μας για άνοιγμα του φακέλου που έχει κατατεθεί ήδη τρεις φορές γραπτώς στο προεδρείο (Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Ιούλιος 2013) απάντησε με ένα στόμα ο προεδρεύων του Σύριζα Δραγασάκης και η εκπρόσωπος της ΝΔ Βούλτεψη. Είχαμε έτσι άλλη μία πρόβα συγκυβέρνησης από τις δυνάμεις του αντισυνταγματικού και ανθελληνικού τόξου. Ο Δραγασάκης είπε πως "η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του Συστήματος" και η Βούλτεψη πως "η εισβολή του Αττίλα έγινε στις 15 και 20 Ιουλίου" (!!!). Τους απαντήσαμε πως είναι γραφικοί, ψεύτες και ανιστόρητοι!
ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ :

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

«Να ξέρετε πως αν σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει… Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε…»
Ο Ίων Δραγούμης ήταν υιός πρωθυπουργού, μεγαλοαστός, μορφωμένος. Θα μπορούσε να γίνει μποέμ, να κάνει ξωτικά ταξίδια, να απολαμβάνει μία ζωή ηδονιστική. Αντ’ αυτού, προτίμησε τους βάλτους της Μακεδονίας, το χρέος και την θυσία, το «μαρτύρων και ηρώων αίμα».

Σαν σήμερα 31 Ιουλίου έπεσε δολοφονημένος απο τους πολιτικούς του αντιπάλους...

"ΓΙΓΑΝΤΑΣ" Ο ΑΒΡΑΜΟ...ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ. ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΑ ΜΜΕ.
ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΣΑ. 
ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...
“Καρτέρι” είχε στήσει Σκοπιανός δημοσιογράφος στον υπουργό Εθνική Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, από το πρωί στην Ουάσινγκτον.
Ο Σκοπιανός είχε πάρει την ελληνική πρεσβεία και είχε ρωτήσει που θα γίνει “η συνέντευξη του υπουργού γιατί θέλω να έρθω να τον ρωτήσω για το θέμα της ονομασίας”, έλεγε και δεν έδινε σημασία στις απαντήσεις που του έδιναν. “Μια δήλωση θα κάνει ο υπουργός και τίποτα άλλο”, του έλεγαν.
Τελικά ο Σκοπιανός ήρθε...
στο σημείο που είχε καθοριστεί για να γίνει η δήλωση. Μόλις τελείωσε τη δήλωση ο Αβραμόπουλος κάτι πήγε να πει αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει πρόταση ο Αβραμόπουλος τον ρώτησε:

-“Από που είσαι”;

-Από τη “Μακεδονία” ,του απάντησε ο Σκοπιανός για να πάρει την απάντηση:

“Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδακι μου” !

Κόκκαλο ο Σκοπιανός, μάζεψε την κάμερα κι έφυγε. 

ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.


ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ...ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
NEWSIT .Σκοπιανοί: Οι Έλληνες μας σπάνε τα αυτοκίνητα και οι χρυσαυγίτες συγκεντρώνονται στα σύνορα
Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβη Θεοχάρη Λαλάκο, προχώρησε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, εξαιτίας των «συχνών περιστατικών πρόκλησης ζημιών», σε αυτοκίνητα με πινακίδες κυκλοφορίας ΠΓΔΜ, εντός της ελληνικής επικράτειας.
Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, στο ίδιο διάβημα, εκφράζει επίσης τη διαμαρτυρία του «για την οργανωμένη συγκέντρωση που έλαβε πρόσφατα χώρα στα σύνορα Ελλάδας -ΠΓΔΜ, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη ακραία εθνικιστικού έντυπου υλικού που συνοδεύθηκε με προσβολές, απειλές και ρητορική μίσους κατά των πολιτών της ΠΓΔΜ» (πρόκειται για συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής στις συνοριακές διόδους της Νίκης και των Ευζώνων). Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ «αναμένει από τις ελληνικές αρχές να αναλάβουν κατάλληλα μέτρα προκειμένου να αποτραπούν μελλοντικά αυτά τα περιστατικά».

Οι Σαμαράς-Βενιζέλος θα κλέψουν και τις καταθέσεις μας;

  

Σενάρια αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού από τις τραπεζικές καταθέσεις

Κάθετη πτώση του δείκτη οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα καταγράφηκε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής λόγω επιδείνωσης ττου δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης.

Ο οποίος δείκτης υποχώρησε ακόμα περισσότερο και είναι η μοναδική χώρα της ευρωζώνης που υποχωρεί, ενώ σε όλες τις άλλες χώρες έχει ανέβει.

Ουσιαστικά απεικονίζεται κατάρρευση της κατανάλωσης και αυτό έχει κρίσμο αντίκτυπο στα φορολογικά έσοδα. Και όταν πέφτουν έξω τα φορολογικά έσοδα έρχονται νέα μέτρα βάσει των Μνημονίων που έχουν υπογραφεί. Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο που έχει διαλύσει "ψυχολογικά" την οικονομία και το κυριότερο δεν φαίνεται να κλείνει ποτέ με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Ο Σαμαράς και η παρέα του θα σας πάρουν τα σπίτια! Έλληνες αντισταθείτε!



Μερική αναστολή των πλειστηριασμών από το 2014 με κοινωνικά κριτήρια...Αυτό είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Επίσης εξήγησε ότι κυρίαρχο ρόλο θα έχουν παράγοντες όπως αν ο δανειολήπτης είναι άνεργος ή πολύτεκνος, πόσα χρόνια το ακίνητο προστατεύεται από την υπάρχουσα νομοθεσία και η αντικειμενική του αξία.

Έκλεισαν τα Mac Donalds στην Θεσσαλονίκη. Στα τσακίδια αμερικανάκια!


Τίτλοι τέλους, μετά από σχεδόν 20 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, για το κατάστημα McDonald's στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Εγνατία, που αποτελούσε και το τελευταίο σημείο αναφοράς της διεθνούς αλυσίδας ταχείας εστίασης στην πόλη. Όπως γράφει σήμερα η «Ν», η McDonald's Hellas, που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των μισθώσεων των καταστημάτων για τους franchisees, δεν συμφώνησε για την ανανέωση του ενοικιαστηρίου με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και σήμερα το κατάστημα θα λειτουργήσει για τελευταία φορά. Έτσι, από 11 McDonald's που λειτουργούσαν με το σύστημα της δικαιόχρησης πανελλαδικά έχουν μείνει πια μόνο δύο, στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα και στην περιοχή του Ρέντη.

Άιντε με το καλό κι ' αυτά να παίρνουν τον δρόμο τους!

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΚΑΠΝΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ!


ΞΕΦΥΓΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ - ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΔΡΑΠΕΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ.  
Στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας, η αστυνομία εντόπισε ένα σπίτι να έχει διαρρηχθεί,με τον ίδιο ακρβώς τρόπο,που είχε ακολουθηθεί από τον Αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα στο Άνω Ζάλογγο και στο Πολύδροσο!!Η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων απο τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ στην Αθήνα,επιβεβαιώνουν πλέον και επίσημα πως τα αποτυπώματα που βρέθηκαν σε σπίτι στο Κερασοχώρι(πρώην Φατήρι) Θεσπρωτίας,
ανήκουν στον Αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα, και οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για το τελευταίο χτύπημα του Ιλίρ Κούπα, πριν εισέλθει στην Αλβανία,μιας και το συγκεκριμένο σπίτι,απέχει μόλις 500 μέτρα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα!!
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,εδώ και λίγη ώρα,δόθηκε πλέον εντολή στην αστυνομική διεύθυνση Ηπείρου,να σταματήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αλβανού κακοποιού,μιας και η ηγεσία της αστυνομίας,είναι πλέον βέβαιη πως ο Κούπα βρίσκεται στο Αλβανικό έδαφος.

http://epirusgate.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5608.html

"ΣΚΑΤΑ" ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΡΗΜΑΔ-ΙΑΣΜΕΝΗ" ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ


Η ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η ΕΝ ΛΟΓΩ «ΚΥΡΙΑ» ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ )ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΑ.
iefimerida.gr: Eλενα Ακρίτα για τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής: Καλύτερα να τρως απ'τα σκουπίδια παρά απ'τα σκατά
Καταπέλτης είναι η Έλενα Ακρίτα για όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή και ορισμένοι δημοσιογράφοι τους αποκαλούν «πεινασμένους» και «απελπισμένους» συμπολίτες μας.
«Είναι φασίστες», τονίζει, και θέτει το ρητορικό ερώτημα «Όσοι, δηλαδή, δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι καλοταϊσμένοι, με σπιταρόνες, με 4×4, χαβιάρια και αστακομακαρονάδες»;
Ιδιαίτερα επικριτική είναι με όσα ΜΜΕ επιχειρούν να εξωραΐσουν το ρόλο των Χρυσαυγιτών,

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ!



Στο πλευρό του αιρετικού ψευτοπατριάρχη Βαρθολομαίου ο Δημητράκης Σωτηρόπουλος. Ζητά να εφαρμοστεί ο... νόμος και να εκδιωχθούν από την Μονή Εσφιγμένου οι διαμένοντες σε αυτή μοναχοί. Υπεράνω, λοιπόν, όλων οι αποφάσεις της δικαστικής και πολιτικής εξουσίας. Όμως, δυστυχώς για αυτούς οι αποφάσεις του Θεού είναι διαφορετικές. Ας το κατανοήσουν καλά αυτό κάποιοι κύριοι που παριστάνουν τους καλούς χριστιανούς. Δείτε την κατάπτυστη δημοσίευση του "υπερορθοδόξου" Σωτηρόπουλου ΕΔΩ.

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΛΕΕΙ Η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΒΕΛΕΡ. ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ...



"Δεν έχει εθνικό χαρακτήρα η "Χρυσή Αυγή", γιατί αν είχε θα είχε μια άλλη στάση απέναντι στο μεταναστευτικό κίνημα". Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας...

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!


Η ανθελληνική συγκυβέρνηση Σαμαρά έχει βάλει σκοπό να διαλύσει πλήρως τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας. Μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στην Κοινωνία, ήρθε σήμερα ακόμα ένα χτύπημα στην Ορθοδοξία και δη εναντίον των απροσκύνητων μοναχών της Μονής Εσφιγμένου που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού κόντρα στην ισοπέδωση που θέλουν να επιβάλλουν οι οπαδοί της Πανθρησκείας και του διεθνισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η "εκκαθάριση" στην Μονή Εσφιγμένου εντάσσεται στην βούληση του Πατριαρχείου να υποδεχθεί στο Άγιον Όρος τον Πάπα! 

Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 09:00 δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους. Άνδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ - λες και είχαν να αντιμετωπίσουν εγκληματίες - προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στο κονάκι όπου βρίσκονται οχυρωμένοι τουλάχιστον 20 μοναχοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί ένας μοναχός.

ΨΥΧΑΡΗΣ: ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!



Βαρυσήμαντο άρθρο – το κύριο άρθρο της φυλλάδας- με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Όταν οι λύκοι είναι εδώ!», έγραψε ο (παλιός κομμουνιστής και νυν «νταβατζής») Σταύρος Ψυχάρης στο χθεσινό καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής». Στο άρθρο αυτό, αφενός υποστηρίζει –και πολύ σωστά!- ότι τα κόμματα της αριστεράς -παρά τις… επαναστατικές φανφάρες που εξαπολύουν από καιρού εις καιρόν- όχι μόνο δεν αποτελούν κίνδυνο για το σύστημα, αλλά είναι και όργανά του και αφετέρου ότι ο μόνος κίνδυνος για το σύστημα προέρχεται από την Χρυσή Αυγή. Προτείνει δε για την αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού κινδύνου, να γίνουν… λύκοι οι παράγοντες του κατεστημένου. Άγνωστο βέβαια τι ακριβώς εννοεί ο ΔΟΛιος Ψυχάρης ότι πρέπει να κάνουν οι… λύκοι του καθεστώτος κατά των χρυσαυγιτών (απλές απαγορεύσεις, απαγορεύσεις μετά συλλήψεων, φυλακίσεις και εξορίες, πολιτικές δολοφονίες, ομαδική εξόντωση σταλινικού τύπου…) αλλά να το παραλήρημά του:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.



Όταν συλλαμβάνεται ακόμα και ο τελευταίος ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής –για οποιονδήποτε λόγο- οι επίορκοι της «Ομάδας Αλήθειας» που έχει εγκαταστήσει στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ο κόντε-Δένδιας, τον κάνουν φύλλο και φτερό! Σε χρόνο-ρεκόρ δημοσιεύονται τα πλήρη στοιχεία του και η φωτογραφία του, ενώ οι επίορκοι ενημερώνουν αμέσως τους αστυνομικούς συντάκτες, ότι βρήκαν στο σπίτι του μια προκήρυξη της Χ.Α., ή ότι ο περιπτεράς της γειτονιάς τους είπε εμπιστευτικά ότι αγόραζε την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» κ.τ.λ.. Έτσι, βλέπουμε στα ΜΜΕ θέματα με τίτλους όπως «Χρυσαυγίτης βάραγε τη γυναίκα του», «Χρυσαυγίτης κατείχε νυχοκόπτη» κ.α.