Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ


ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Βόλου, όταν αριστερές οργανώσεις προσπάθησαν να εμποδίσουν να δέσει πλοίο με τρόφιμα, που είχαν παραγγείλει μέλη της Χρυσής Αυγής με σκοπό, στη συνέχεια, να τα διανείμουν σε Έλληνες πολίτες.
 Άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονταν ακροβολισμένοι σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης, με εντονότερη παρουσία στην οδό Ιάσονος, όπου η Χρυσή Αυγή πραγματοποιούσε διανομή τροφίμων. 
Την ίδια ώρα στην πλατεία Ελευθερίας αριστεριστες προετοιμάζονταν για αντιφασιστική πορεία. Νωρίτερα της πορείας, έγιναν συνολικά 66 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και προσαγωγές συνδικαλιστών, όπως του Γιάννη Χατζηγιάννη της Ανοιχτής Συνέλευσης Μαγνησίας. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ :

ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ


ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ 
Η υπεύθυνη του ΠΑΣΟΚ για τα social media Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δηλώνει ανοιχτά ότι φοβάται τη Χρυσή Αυγή καθώς όπως λέει όλοι πρέπει να προσέχουν «γιατί είναι περίεργα τα κυκλώματα».
Μιλώντας στην εφημερίδα Real News θέτει το ερώτημα πού βρίσκει η Χρυσή Αυγή τα λεφτά  ενώ τονίζει ότι με αυτά που λέει φοβάται μήπως βρεθεί σε κανένα χαντάκι.
«Δεν θέλω να πω τίποτα. Δεν θέλω να βρεθώ και σε καμία λακκούβα. Εικασίες υπάρχουν πολλές, αλλά εσείς πρέπει να το βρείτε. Πρέπει να προσέχουμε όλοι γιατί είναι περίεργα κυκλώματα η Χρυσή Αυγή. Προφανώς και φοβάμαι».
Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ απαντά και στον Ηλία Κασιδιάρη για τις δηλώσεις του περί ρυτίδων...
«Με αποστόμωσε πολιτικά το επιχείρημα ότι έχω ρυτίδες. Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα έχω και κυτταρίτιδα και δεν θα μπορούσα να απαντήσω» ενώ σχολιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζει ότι έκανε μεγάλο κακό στην Αριστερά: «Έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλο κακό. Η Αριστερά είναι Αριστερά της διανόησης.

"NTOKOYMENTO" ΕΓΙΝΕ O ΧΑΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ" ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ.


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ BBC ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ:
Απο iefimerida.gr
Ένα ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι πίσω από την επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ κρύβονται μέλη της Χρυσής Αυγής μετέδωσε το BBC.

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφος του BBC εισχώρησε στους κόλπους της Χρυσής Αυγής (ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ) και εξασφάλισε το ηχητικό απόσπασμα στο οποίο φέρεται να μιλάει ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, ο οποίος όχι απλά δηλώνει πως Χρυσαυγίτες χτύπησαν τον Στρατούλη, αλλά ειρωνεύεται κιόλας.

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα. Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις.

«Nτροπή για την Ευρώπη αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τους μεταναστες » λέει Γερμανός εντεταλμένος


ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΟΧΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...ΚΛΕΒΟΥΝ...ΒΙΑΖΟΥΝ...ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
«Nτροπή για την Ευρώπη αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα  » 
«Ντροπή της Ευρώπης», χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Μάρκους Λένινγκ, εντεταλμένος της γερμανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των μεταναστών στη χώρα μας, ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση του ΟΗΕ 

Μιλώντας στην εφημερίδα “Suddeutsche Zeitung” ο Λένινγκ ανέφερε πως το κράτος δεν μπορεί να σταματήσει τις επιθέσεις των ακροδεξιών. «Από την μία πλευρά παρατηρούνται ελλείψεις στην περίθαλψη, από την άλλη δεν επαρκεί η προστασία που παρέχεται από τις επιθέσεις ακροδεξιών. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικά ανησυχητικός» συμπλήρωσε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΜΑΝΤΑΜ ΓΙΑΝΝΑ ΤΩΝ OLYMPIC GAMES!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Δεν ευθύνεται τόσο η μαντάμ όσο οι ελληνόφωνοι εισαγγελείς που δεν την έπιασαν από το αυτάκι για να την οδηγήσουν στο γραφείο του ανακριτή για την υπόθεση των olympic games.

Δυναμικό… come back (όπως το λένε οι… ευρωληγούρηδες) επιχειρεί η μεγαλο-μαντάμ Γιάννα Αγγελοπούλου, στην πολιτική ζωή της χώρας!

Αφορμή γι’ αυτή τη διαπίστωση είναι άρθρο της για την επικρατούσα κατάσταση στην Ελλάδα, που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Huffington Post και –μεταξύ των άλλων- αναφέρει και τα εξής: «Ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας, της φιλοσοφίας και του πνεύματος διεθνούς αλληλεγγύης που ενσαρκώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι τρεις παραπάνω ιδέες απειλούνται στην Ελλάδα. Πώς μπορεί να δουλέψει μία Δημοκρατία όταν οι πολίτες της είναι άνεργοι; Πώς μπορούμε να κάνουμε το σωστό για τις γενιές που έρχονται; Πώς μπορεί να εδραιώσει η Ελλάδα μια σχέση με τη διεθνή κοινότητα, που δεν θα στηρίζεται στα δάνεια και την εξάρτηση, αλλά στα κοινά ενδιαφέροντα και την εμπιστοσύνη;».

Είναι να… κουφαίνεται κανείς! Η χλιδάτη μαντάμ Γιάννα μιλάει για την κρίση και την ανεργία, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι ότι έχει βάλει κι αυτή τη… χερούκλα της για να έρθει η κρίση, με την κατασπατάληση του δημοσίου πλούτου, τον καιρό των Olympic Games του 2004, για την οποία ουδείς έχει αποδώσει λογαριασμό: πόσα ακριβώς κατασπαταλήθηκαν, που και για ποιους σκοπούς!

Κουράκος: «Καλώ τον Καμμένο για άρση τηλεφωνικού απορρήτου». ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ;



Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Β’ Πειραιά, πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γ. Κουράκος, καλώντας τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο να προσέλθει στον εισαγγελέα για να ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου περί των συνομιλιών με τον Γ. Βουλγαράκη.

«Ο κ. Καμμένος έχοντας χάσει την ψυχραιμία του προσπαθεί να δημιουργήσει εντάσεις και σενάρια συνομωσιολογίας προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

Επίθεση αριστερών σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ως ... αντίποινα για την εκκένωση της Β. Αμαλίας!



Να τους χαίρεται η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - προπηλάκισαν ηλικιωμένους, οικογένειες με παιδιά!

Εορταστική εκδήλωση για τα Χριστούγεννα, στην δημοτική αγορά της Κυψέλης, διέλυσαν πριν λίγη ώρα αντιεξουσιαστές. Ως αντίποινα για την εκκένωση της Βίλλας Αμαλίας, από τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι "επιτιθέμενοι" φωνάζοντας συνθήματα κατά του Δήμου Αθηναίων και της αστυνομίας, κατάφεραν να τα "βάλουν" με την φιλαρμονική του Δήμου. Και φυσικά από την οργή τους δεν γλύτωσαν και "δυνάστες" όπως παππούδες που είχαν βγάλει βόλτα τα εγγόνια τους αλλά και οικογένειες που βρισκόντουσαν εκεί. Η αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή στην περιοχή, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και έτσι διελύθη η εκδήλωση.

Αναρωτιόμαστε εάν και πάλι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει ανακοίνωση υποστηριξής τους!

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ: ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Αναρχοκομμουνιστής, λαθρολάγνος και οικουμενιστής, καθότι τυγχάνει να είναι φίλος του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ψευτοπατριάρχη Βαρθολομαίου. Όλα τα κακά σε συσκευασία του ενός!

Υ.Γ. Θα μας πεί ο "άγιος" πόσο κόστισε η σχετικά πρόσφατη υποδοχή του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ Βαρθολομαίου στην Κοζάνη; 

Οπαδός της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ήταν στα νιάτα του ο 55χρονος Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος Ιωάννου, που έχει αναλάβει εργολαβικά να πείσει τους Χριστιανούς ότι θα καταλήξουν στην Κόλαση, αν ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή! Το ομολόγησε ο ίδιος το περασμένο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη που μεταδόθηκε από την ΝΕΤ. Αμέσως μετά την Μεταπολίτευση, ο σύντροφος Ιωάννου ήταν ιερέας στο Μαντούδι της Εύβοιας και η τοπική αστυνομία τον παρακολουθούσε επειδή έκανε συνέχεια παρέα με Αναρχοαριστερούς: «Και οι δύο ψάλτες μου στην εκκλησία ήταν Αριστεροί», δήλωσε με υπερηφάνεια ο Άγιος Σιατίστης στον Κοττάκη!..

Ο δεδηλωμένος κομμουνιστής Παύλος Ιωάννου, επανέλαβε και στην ΝΕΤ την επίθεσή του στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως είναι ο Δούρειος Ίππος για να αλωθεί η Εκκλησία από τους Νεοειδωλολάτρες κι ότι όποιοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, δεν μπορεί να είναι Χριστιανοί. Αντίθετα, Χριστιανοί μπορούν να είναι όσοι ψηφίζουν ΚΚΕ, Σύριζα και Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά!..

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝHΣYΧΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 90%!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝHΣYΧΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΕΤΑ...
iefimerida.gr
Σαμαράς-Βενιζέλος ανησυχούν, η Χρυσή Αυγή έγινε μαγνήτης ψηφοφόρων.
Μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων από τα δύο συντηρητικά κόμματα ΝΔ και ΑΝΕΛ προς τη Χρυσή Αυγή δείχνει η σημερινή δημοσκόπηση της Alco, την οποία δημοσίευσε το Newsit. Το εντυπωσιακό αλλά και ανησυχητικό είναι ότι πολύ μεγάλες απώλειες προς το ακροδεξιό κόμμα έχει το ΠΑΣΟΚ.
Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία της έρευνας για τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας η ΝΔ χάνει 8,3% των ψηφοφόρων της από την Χρυσή Αυγή.
Το ΠΑΣΟΚ έχει από παντού διαρροές, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι των απωλειών της (4,5%) μετακινείται στην Χρυσή Αυγή και ακολουθούν με 4,2% μετακινήσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με 3,4% προς την ΔΗΜΑΡ και με 2,9% προς τη ΝΔ.
Εξαιρετικά σημαντικές απώλειες προς το ακροδεξιό κόμμα έχουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες οι οποίοι χάνουν 8,5% που μετακινείται προς την Χρυσή Αυγή 6,5% προς τον ΣΥΡΙΖΑ και 6% στη ΝΔ.
Αιμορραγία προς τη Χρυσή Αυγή:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ MAKAΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ;; ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΩΡΑ (βίντεο)


"Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Νότιας Αμερικής" και "μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή" μας έλεγε ο αυριανός κατά πολλούς πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Μάλιστα αυτές τις ώρες βρίσκεται στην χώρα του ταγκό για να πάρει "συμβουλές" για το Ελληνικό χρέος
Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει στην Αργεντινή τις τελευταίες ώρες :
iefimerida.gr

Σε σκοτεινά μονοπάτια οδεύει ξανά η Αργεντινή, έπειτα από τις ταραχές και τις λεηλασίες που σημειώνονται σε σούπερ μάρκετ και άλλα μαγαζιά τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ενώ οι αρχές κάνουν λόγο τουλάχιστον για δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.
Οι λεηλασίες έχουν επεκταθεί σε πέντε πόλεις της χώρας με τους κατοίκους, κυρίως τους νεότερους, από τις πιο φτωχές συνοικίες να επιτίθενται σε πολλά καταστήματα, ενώ σημειώθηκαν και σφοδρές συγκρούσεις με την αστυνομία σε μερικά από τα πιο βίαια επεισόδια από την εξέγερση του 2001 και την κατάρρευση της χώρας.
Η οικονομία της χώρας δέχεται ισχυρές πιέσεις τους τελευταίους μήνες, ενώ στόχος των λεηλασιών έγιναν κυρίως σούπερ μάρκετ με τους συμμετέχοντες να παίρνουν κυρίως τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, ακόμη και ποδήλατα και τηλεοράσεις.

"ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ" ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ


ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ...ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ OI ΣΥΡΙΖΟΝΕΟΛΑΙΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ". ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ ...1500 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ :
«Το σκιάχτρο του ολοκληρωτισμού, έβαλε ξανά τα καλά του για να προστατέψει την κοινωνία από την ανομία και τους ταραξίες. Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα στις γειτονιές του κέντρου δεν είναι οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τα κακοποιημένα κορμιά των μεταναστών, ούτε οι μελανοχιτώνες που κυκλοφορούν με εξοπλισμό μάχης, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα είναι η ύπαρξη κοινωνικών χώρων σαν τη Βίλλα Αμαλίας, που βάζουν φραγμό με την ύπαρξη τους, στον εκφασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.

Εορταστική διανομή τροφίμων στον Πειραιά. Σάββατο 22/12 – 13.00, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (ΑΓΑΛΜΑ ΒΛΑΧΑΚΟΥ).

 

Σάββατο 22/12 – 13.00, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (ΑΓΑΛΜΑ ΒΛΑΧΑΚΟΥ) - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Θα διανεμηθεί και χοιρινό κρέας, το οποίο δυστυχώς το ισλάμ απαγορεύει στους λαθρομετανάστες...

Η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί μία ακόμη κοινωνική δράση αλληλεγγύης, αυτή τη φορά στο κέντρο του Πειραιά, στην πλατεία Τερψιθέας, στο άγαλμα του Ήρωα Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου αύριο Σάββατο στις 1μμ.  Καλούνται όσοι συμπατριώτες μας επιθυμούν να προμηθευτούν τρόφιμα να προσέλθουν, κρατώντας την αστυνομική (και όχι την κομματική) τους ταυτότητά. Προτεραιότητα θα δοθεί σε πολυτέκνους, απόρους και ανέργους.

Εκτός από την καθιερωμένη διανομή ζυμαρικών, λαχανικών, γάλακτος και ελαιολάδου - λόγω των εορτών - θα πραγματοποιηθεί και διανομή κρέατος: κοτόπουλο, αλλά και χοιρινό κρέας, το οποίο δυστυχώς η ισλαμική θρησκεία απαγορεύει στους λαθρομετανάστες. Για θρησκευτικούς λόγους λοιπόν αποκλείονται και από αυτή την κοινωνική μας δράση, η οποία γίνεται αυστηρά και ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΜΑΘΕΤΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ 1'! ΒΙΝΤΕΟ


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ: Κουκουλοφόροι κατά γυναίκας αντιπρυτάνεως ΕΜΠ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Μία φορά γίνεται κάποιος αριστερός, αλλά πάντοτε παραμένει ΑΔΕΡΦΗ.

Kουκουλοφόροι αριστεριστές επιτέθηκαν κατά της αντιπρυτάνεως του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δανάης Διακουλάκη στο γραφείο της στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και αφού την έβγαλαν βίαια έξω και την προπηλάκισαν άρχισαν να γράφουν συνθήματα παντού.

Μετά την επίθεση, συγκλήθηκε εκτάκτως το Πρυτανικό Συμβούλιο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από τον πρύτανη Σίμο Σιμόπουλο και αποφάσισε να καταθέσει το Ίδρυμα μηνυτήρια αναφορά και να τεθεί την Πέμπτη εκτάκτως στην Σύγκλητο το θέμα προ ημερησίας διατάξεως. 

Αποφάσισε ακόμη με εισήγηση του Πρυτανικού Συμβουλίου να ανασταλούν οι ακαδημαϊκές δραστηριότητες του Ιδρύματος τις επόμενες δύο ημέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Έντρομο το Υπ.Οικ. πήρε πίσω τις μεταθέσεις εφοριακών ! Οι ελαφροδεξιούληδες της νουδούλας τα έκαναν πάνω τους μετά την οργισμένη αντίδραση των πασόκων!

 
 
Χέστηκε πάνω της η γελοία ψευτοδεξιά (άκου δεξιά αυτό το φοβισμένο ψοφίμι!) που κυβερνάει, μόλις γάβγισαν τα μαντρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ...
 
Εξήγγειλαν "καρατομήσεις" διευθυντών (άπαντες ΠΑΣΟΚ φυσικά), αλλά -φυσικά ξανά- η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ ήταν σφοδρότατη. "Όλα κι όλα, μόνο οι μεγαλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι μας απέμειναν", είπαν του Σαμαρά, "θα τους πικράνεις κι αυτούς; Δεν θα πιάσουμε το 3% να μπούμε στη Βουλή στις επόμενες εκλογές. Θες να τους στείλεις στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι το νέο κόμμα των δημοσίων υπαλλήλων; Κι εμείς μετά τι θα πουλάμε ρε μάστορα; Γιατί να μας ψηφίζει ο κόσμος; Για το "σοσιαλιστικό μετασχηματισμό" και τις άλλες μπούρδες που λέγαμε; Μόνο για βόλεμα στο δημόσιο μας ψήφιζαν κι αυτό το υπόσχεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, που θα ξεπεράσει κι εμάς σε παπατζηλίκι.  Τι πας να κάνεις;"

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κι όμως! Στη σύγχρονη Ελλάδα υπάρχουν ήρωες!



Το πολιτικό σκέλος του θέματος που έχει δημιουργηθεί με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Γαϊτάνη, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Το AmanToMatiMou εδώ και χρόνια έχει εξηγήσει το πως οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών του στα Βαλκάνια συμπλέουν εντυπωσιακά με την πολιτική του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ.

Πρέπει κάποιος να είναι εντελώς χαμηλής νοημοσύνης για να μην το καταλαβαίνει.

Κάτι άλλο όμως που διαβάσαμε στο βιογραφικό της εν λόγω τροτσκίστριας συντρόφισσας μας έκανε μεγάλη εντύπωση. Εκεί αναφέρεται οτι η “Ι. Γαϊτάνη έχει και μια κόρη”.

Γεγονός που – σε συνδυασμό με τις παρατιθέμενες φωτογραφίες της Βουλευτού – αποδεικνύει περίτρανα οτι στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα ΗΡΩΕΣ!

ΠΗΓΗ: http://amantomatimou.wordpress.com

Παπούλιας: Έστειλε συλλυπητήρια στον Ομπάμα για το απεχθές μακελειό. Για το μακελειό των 3200 αυτοκτονιών σήκωσε κανά τηλέφωνο;


Κατσίκα “συνελήφθη” από αστυνομικούς μετά από καταδίωξη (βίντεο)


ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ...
Κατσίκα “συνελήφθη” από αστυνομικούς μετά από καταδίωξη χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της Καλαμάτας! Της πέρασαν αντί για... χειροπέδες ένα σκοινί στα κέρατα και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για... ταυτοποίηση, μπας και βρεθεί από πού κρατάει η σκούφια της. 
Εικάζεται πως η κατσίκα την... κοπάνησε από κάποια στάνη περιφερειακά της πόλης και κατέληξε να βολτάρει στην παραλιακή. Εκεί την εντόπισε η γυναίκα που ειδοποίησε το “100”. 
Αμεσα έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος και σύσσωμη η ομάδα ΔΙΑΣ, για να πιάσουν την αδέσποτη κατσίκα η οποία βόλταρε στη Ναυαρίνου, πέρασε από το πάρκο του Λιμενικού και... πάνω στο κυνήγι ανέβηκε στον πλωτό γερανό! Οταν την περικύκλωσαν οι αστυνομικοί, εγκλωβίστηκε, και ο μοναδικός τρόπος διαφυγής της θα ήταν να πέσει στο νερό και να κολυμπήσει. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)



ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤAI ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφίες και βίντεο από τη σημερινή επιχείρηση στη βίλα Αμαλία και από τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της εφόδου.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 07.30 το πρωί στη βίλα Αμαλία, η οποία βρισκόταν υπό κατάληψη εδώ και χρόνια.

Στο εσωτερικό του κτηρίου εντοπίστηκαν περίπου 1.500 άδειες φιάλες μπίρας, ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες μεγάλου μεγέθους, ένα πτυσσόμενο κλομπ, μαχαίρια, σφεντόνες, μεταλλικά σφαιρίδια και μικροποσότητες κάνναβης.

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ


ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ 3-4 ΧΙΛ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΩΡΑ...ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!
Aπο iefimerida
Με τιμώρησαν τα ΜΜΕ, δεν ήθελαν έναν άνθρωπο να λέει όχι, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και κατήγγειλε ότι του έκλεψαν ψήφους. «Πήρα 3,3 και μου το έκαναν 2,9» είπε.

Αναφερόμενος στους λόγους που οδήγησαν το κόμμα του εκτός Βουλής ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, είπε:

«Με κάλεσε το «σύστημα» και μου είπε: Γιώργο θα ψηφίσεις. Είπα όχι. Είπες όχι; Θα δεις! Αρχισαν λοιπόν τα ΜΜΕ να με αποκαλούν «ο κωλοτούμπας», «στην κατάψυξη» κλπ» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Εξήγησε, μάλιστα, ότι «τα ΜΜΕ επέβαλαν το Μνημόνιο γιατί είχαν συμφέροντα. Ηθελαν την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας,

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ : ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η Ν.Δ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"...


Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ" ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣAΜΑΡΙΚΟ ΣΑΙΤ "ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ "ΣΤΟΛΙΣΕ" ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ
Αστειότητες της ΝΔ... για να αυξήσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εμφανιζόμενη σαν ουρά της ΔΗΜΑΡ
[Αφού ρε αστείοι, που έχετε ξεμείνει στο κόμμα, δεν μπορείτε και δεν πρόκειται να το κάνετε, τι τις πετάτε τις παπαριές σαν τον Βενιζέλο που ήθελε να κηρύξει παράνομη τη ΧΑ και τα πήρε πίσω σα βρεγμένος γάτος; Γιατί γίνεστε ουρά της ΔΗΜΑΡ; Αυτοί με το δίκιο τους το παίζουν αντιφασίστες γιατί θέλουν να ψαρέψουν στην αριστερή δεξαμενή όπου οι ψηφοφόροι σπαρταράνε σαν ψάρια. Εσείς λέγοντας ότι συμφωνείτε να αποβληθεί η ΧΑ από το Συμβούλιο της Ευρώπης πιστεύετε ότι θα κερδίσετε αριστερούς ψηφοφόρους;

Οικογενειακές διακοπές για τον Τσίπρα στην Βραζιλία. Τα κορόιδα οι ψοφοφόροι του, όμως, θα την βγάλουν με τρείς και εξήντα.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Καλά κάνει ο Αλέξης. Αφού υπάρχουν τόσα πολλά κορόιδα, καλά κάνει.

Οικογενειακές διακοπές με ...ολίγη από "πολιτικές" συναντήσεις.

Το… όνειρο της Αργεντινής και της Βραζιλίας θα ζήσει τις επόμενες 12 ημέρες ο πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Αλέξης Τσίπρας.

Επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπίας του ΣΥΡΙΖΑ και με τη συνοδεία της συζύγου του και των δύο γιών του (ηλικίας 2,5 ετών και 5 μηνών), θα επισκεφτεί την πρωτεύουσα της Βραζιλίας, την Μπραζίλια, έπειτα θα μετακινηθεί στο Σάο Πάολο, για να καταλήξει στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Αϊρες, από όπου προβλέπεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 27 Δεκεμβρίου.

Στις δύο χώρες της Λατινικής Αμερικής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πηγαίνει για χριστουγεννιάτικες διακοπές, διαβεβαιώνει συνεργάτης του κ. Τσίπρα όταν καλείται να σχολιάσει το γεγονός ότι η επίσκεψη συμπίπτει χρονικά με την εορταστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει στην Αργεντινή για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι ποια πολιτική ακολούθησε η χώρα τα 11 χρόνια μετά την οδυνηρή χρεοκοπία του 2001 προκειμένου να ξαναβγεί στο μονοπάτι της ανάπτυξης και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, κάτι που επέτρεψε φέτος -για πρώτη φορά από την κήρυξη στάσης πληρωμών και την περίφημη απομάκρυνση της κυβέρνησης του Μπουένος Αϊρες με ελικόπτερα- να δοθούν σημαντικές αυξήσεις στους εργαζομένους, το βιωτικό επίπεδο των οποίων είχε υποστεί πραγματική καθίζηση.

Σύμφωνα με την κυρίαρχη άποψη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο λόγος της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία είναι η προετοιμασία για την ανάληψη της εξουσίας, προοπτική που τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι θα πραγματωθεί στις επόμενες εκλογές.

ΠΗΓΗ

Συγκλονιστική ομιλία του Συναγωνιστή Ιωάννη Ζαφειρόπουλου για τα Δεκεμβριανά. ΒΙΝΤΕΟ



Ἱερὰ Ἐξομολόγηση: Ἐρωτήματα καὶ Ἀπαντήσεις.



ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ 

Τι είναι η Εξομολόγηση; 

Η Εξομολόγηση είναι ένα από τα βασικά μυστήρια της Εκκλησίας. Μας δίνει τη δυνατότητα να «συμφιλιωθούμε» με τον Θεό, να εξετάσουμε την πίστη και τη ζωή μας και να εξασφαλίσουμε πνευματική υγεία. Είναι πράξη μετανοίας. Και μετάνοια σημαίνει αλλαγή του εαυτού μας, στροφή, μεταμόρφωση. Όταν αμαρτάνουμε απομακρυνόμαστε από τον Θεό. Όταν όμως μετανοούμε, ομολογούμε τις αμαρτίες μας και ζητάμε συγχώρεση, επιστρέφουμε σ' Αυτόν.

Η Εξομολόγηση μας απαλλάσσει από το βάρος της αμαρτίας. Επιπλέον μας δίνει την ευκαιρία να συζητήσουμε τους βαθύτερους προβληματισμούς μας, να δεχτούμε συμβουλές και να ενισχυθούμε πνευματικά.

Πώς καθιερώθηκε; Μήπως πρόκειται για πρόσφατη επινόηση των κληρικών; 

Το μυστήριο καθιερώθηκε από τον ίδιο τον Χριστό. Αυτός έδωσε στους Αποστόλους την εξουσία να συγχωρούν αμαρτίες (Ιω. 20,23). Στη συνέχεια οι Απόστολοι μετέδωσαν το χάρισμα αυτό στους επισκόπους και τους πρεσβυτέρους της Εκκλησίας. Έτσι, μέσω της κανονικής χειροτονίας διαιωνίζεται.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ 10.601 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ;;

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

"ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ" ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...


ΝΕΟΣ ΦΟΝΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ . "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ 25ΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 79ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ .
 ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...
Aπο egklimatikotita
Ένας 25χρονος από το Μαρόκο φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του 79χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες σε κάδο ανακύκλωσης, στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών. Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη χθες για αντίσταση, επειδή αρνήθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατά το στάδιο της προσαγωγής υπόπτων. Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος νοίκιαζε ένα από τα διαμερίσματα που κατείχε ο ηλικιωμένος στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών. Σ' αυτό το διαμέρισμα βρέθηκε βιολογικό υλικό που πιθανολογείται ότι ανήκει στον δολοφονηθέντα άντρα και γι αυτό θα γίνει ταυτοποίηση του DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. Ο νεαρός Μαροκινός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του,

ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ .



ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ".
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ:
Απο iefimerida
Σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή και τη λογική που καλλιεργεί στο λαό εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε άρθρο του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστευσης.
Ο κ. Παπανδρέου στο κείμενο υπό τον τίτλο «Απέναντι στην Ξενοφοβία και τον Ρατσισμό» παρά το γεγονός ότι δεν κάνει ευθεία αναφορά στο συγκεκριμένο κόμμα,

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ:Για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού


Προτάσεις για τη λύση του ελληνικού προβλήματος, την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας, τη δημογραφική άνθηση και τη γεωπολιτική αναβάθμιση του Ελληνισμού
Στο τέλος μίας εποχής
Βιώνουμε το τέλος της Μεταπολίτευσης, τις τελευταίες πράξεις ενός δράματος, που οδήγησε την Πατρίδα μας στην οικονομική καταστροφή, διέλυσε τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας, συνέτριψε τα ελληνικά ήθη και κάθε παραδοσιακή αξία. Η Μεταπολίτευση ξεκίνησε με μία εθνική τραγωδία, που απετέλεσε ταυτόχρονα και εθνική προδοσία, χωρίς ποτέ οι προδότες να περάσουν από δίκη και να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Ήταν όμως λογικό να γίνει έτσι, γιατί οι τότε προδότες ήταν παράλληλα και… «σωτήρες». Ήταν οι ίδιοι πολιτικοί που έσπρωξαν την χώρα στην τότε Ε.Ο.Κ. και υποσχέθηκαν στον λαό ευημερία, δηλαδή εύκολο χρήμα και κατανάλωση χωρίς μέτρο. Για να τηρήσουν τις υποσχέσεις αυτές, δανειζόμενοι με τοκογλυφικούς όρους και δημιουργώντας μία τεράστια φούσκα δημοσίου χρέους που δεν είχε προηγούμενο στη διεθνή οικονομική ιστορία.
Ο λαός δυστυχώς βολεύτηκε από αυτή την κατάσταση, άφησε τα σκάνδαλα και τη διαφθορά να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια του, δεχόμενος κάθε τόσο ένα αντίδωρο ευτελούς αξίας, ένα διορισμό, μία υπόσχεση για καλύτερες μέρες, δηλαδή περισσότερο εύκολο χρήμα, περισσότερη διαφθορά, περισσότερη παρακμή.

Ο Alex Jones ξεσκεπάζει τον αραπάκο Ομπάμα: "Στόχος του είναι ο αφοπλισμός των αμερικανών και η εγκαθίδρυση τυραννικού καθεστώτος". ΒΙΝΤΕΟ


Το έχουμε πει ξανά. Ο αραπάκος θα δείξει σε σύντομο χρονικό διάστημα το αληθινό του πρόσωπο. Πρώτα θα εισβάλλει στην Συρία ξεκινώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ταυτόχρονα θα επιβάλλει για λόγους υποτίθεται εθνικής ασφαλείας μία χούντα που θα είναι χειρότερη και από αυτήν του Στάλιν. Για αυτό τον λόγο διακαής του πόθος είναι η αφαίρεση των όπλων από τους αμερικανούς πολίτες ώστε να μην υπάρξουν εστίες αντιστάσεως.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!



ΣΧΟΛΙΑ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;

Την λένε Γιάννα Γαϊτάνη, είναι βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Nova Makedonija" των Σκοπίων, έδωσε ρεσιτάλ εθνομηδενισμού. Τι είπε: 

"Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία... Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται μόνον στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν όλα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας. Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου. Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα, προκειμένου να καλυφθούν τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν". 

Όχι βέβαια ότι είναι η μόνη στην Κουμουνδούρου, που λέει ανάλογες ανοησίες. Η Γαϊτάνη, είναι τροτσκίτρια, και το 1987 εντάχθηκε στην Ο.Σ.Ε. (Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση), ενώ από το 2001 είναι στέλεχος της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Ε.Α. (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά).

ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΠΙ ΤΟ "ΕΡΓΟΝ". ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.


Η συγκεκριμένη γελοιογραφία δείχνει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο για ποίον λόγο οδηγηθήκαμε στην οικονομική κατάρρευση. Οι πρώην πασόκοι και νυν συριζαίοι, οι κηφήνες του δημοσίου, επί το "έργον".

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.


ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ
Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι Αλβανοί που ποδοπάτησαν την ελληνική σημαία 
Τρεις νεαροί ηλικίας 14 και 15 ετών συνελήφθησαν στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, καθώς, αφού κατέβασαν δύο σημαίες από τον ιστό τους τις ποδοπάτησαν κάνοντας, ταυτόχρονα, άσεμνες χειρονομίες.
Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών «απαθανάτισε» τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο. Μαζί με τους ανήλικους συνελήφθησαν οι κηδεμόνες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Οι νεαροί δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που όρισε για την υπόθεση τακτική δικάσιμο.

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ : "ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ( ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ NA ΔΕΙΣ...).


ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο Νο 1 ΜΠΕΚΡΟΚΑΤΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :"ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ...TO ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ;;
Απο iefimerida
Βαρύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, χαρακτηρίζοντας τη Χρυσή Αυγή ληστοσυμμορία κι επισημαίνοντας ότι τα μισά στελέχη τους είναι του ποινικού δικαίου.
«Σιχαίνομαι τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι κόμμα. Είναι ληστοσυμμορία. Οι μισοί είναι του κοινού ποινικού δικαίου. Είναι ντροπή και μόνο που αναφέρουμε τη λέξη εδώ μέσα» ήταν τα λόγια του Γιάννη Μπουτάρη στη διάρκεια σύσκεψης του δημοτικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με το seleo.gr η απάντηση του δημάρχου ήρθε έπειτα από παρέμβαση δημοτικού συμβούλου ο οποίος του είπε πως αν συνεχίσει έτσι την επόμενη φορά η Χρυσή Αυγή θα στηρίζει την παράταξη Μπουτάρη.


ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΟΣΜΟ Η ΑΛΕΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ



ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Η ΑΛΕΚΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ . ΤΑ  ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
Απο iefimerida.gr
Στη μείωση του εργατικού δυναμικού της κομματικής εφημερίδας φαίνεται πως καταλήγουν στον Περισσό για να αντιμετωπίσουν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, ενώ μείωση θα υπάρξει και στις απολαβές των επαγγελματικών στελεχών.
Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, σύμφωνα με το vima.gr, φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως για απολύσεις στον «Ριζοσπάστη», ενώ το χειρότερο σενάριο κάνει λόγο για μαζικές απομακρύνσεις προσωπικού.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη το ΚΚΕ έχει προχωρήσει σε μείωση 15% στους μισθούς του προσωπικού, ενώ έχουν γίνει πολλές απολύσεις στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΚΗ Α.Ε. όσο και στον «902» με τον ομώνυμο τηλεοπτικό σταθμό να έχει αναστείλει τη λειτουργία τους.
Παράλληλα, η ΚΕ του κόμματος έχει προαναγγείλει μεγάλες μειώσεις στο μισθό των επαγγελματικών στελεχών τονίζοντας ότι «τα επαγγελματικά στελέχη του κόμματος στηρίζονται οικονομικά με ποσό που δεν πρέπει να υπερβαίνει το μέσο μισθό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα».

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ, Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ! ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ!


ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩRIGINAL ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Φαίνεται ότι τα εκατοστάρια που κάνουν όταν συναντούν τους οπαδούς άλλων ομάδων τους έχουν προκαλέσει μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες. Αφού με τα καμώματα τους κατέστρεψαν την μπασκετική ΑΕΚ και αφού πάλι με τα καμώματα τους στέλνουν την ποδοσφαιρική ομάδα ολοταχώς προς τον υποβιβασμό αποφάσισαν να ασχοληθούν και με την πολιτική. Κρίμα που οι σοβαροί και πατριώτες οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αφήσει το ιστορικό σωματείο της ΑΕΚ στα χέρια του πλέον γραφικού συνδεσμίτη όλων των εποχών, του Χατζηχρήστου, και μία χούφτα αποτυχημένους άπλυτους. Ακολουθεί η εμετική ανακοίνωση τους. 

Για να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21 , ως απόγονοι προσφύγων / μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι , θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη οτί είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.

ΥΓ. απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα... γι αυτό να είστε σίγουροι.


ORIGINAL 21

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: Αλβανοί μπούκαραν με μαχαίρια στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο και λήστεψαν επιβάτες!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας και αυτό αποδεικνύεται και από το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο όταν πέντε ληστές εισέβαλαν και αφού απείλησαν με μαχαίρι τους επιβάτες τους άρπαξαν κινητά και χρήματα. Μετά τον αρχικό πανικό των επιβατών, στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία κατάφερε να εντοπίσει το έναν από τους πέντε δράστες αλβανικής καταγωγής και να τον συλλάβουν, ενώ αναζητούνται οι τέσσερις ομοεθνείς του.

Απολυτίκιο του Αγίου Διονυσίου- 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος α'. Τοῦ λίθου σφραγισθέντος.
Τῆς Ζακύνθου τὸv γόνον καὶ Αἰγίvης τὸν πρόεδρον, τὸv φρουρὸν μονῆς τὼv Στροφάδωv, Διοvύσιοv ἅπαντες, τιμήσωμεv συμφώνως οἱ πιστοί, βοῶντες πρὸς αὐτὸν εἰλικριvῶς· Tαῖς λιταῖς τοὺς τὴv σὴν μνήμην ἐπιτελοῦντας σῶσον καὶ βοῶντάς σοι· Δόξα τῷ σὲ δοξάσαντι Χριστῷ· δόξα τῷ σὲ θαυμαστώσαντι· δόξα τῷ δωρησαμένῳ σε ἡμῖv, πρέσβυν ἀκοίμητον.

17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ εορτάζει ο Ἅγιος Διονύσιος ὁ Θαυματουργός ὁ ἐκ Ζακύνθου, Ἀρχιεπίσκοπος Αἰγίνης.

 
 
Γόνος εὐσεβέστατης καὶ ἀρχοντικὴς οἰκογένειας τῆς Ζακύνθου (πατρὸς Μωκίου Σηκούρου καὶ Παυλίνας), ἀνατράφηκε ἀπ’ αὐτὴν μὲ τὰ διδάγματα τοῦ Εὐαγγελίου. Ἔτσι γρήγορα διακρίθηκε στὰ γράμματα καὶ τὴν ἀρετή.
 
Νωρίς, μόλις ἐνηλικιώθηκε, ἀσχολήθηκε μὲ τὴν διδασκαλία τοῦ θείου λόγου, φροντίζοντας συγχρόνως νὰ συντρέχει στὴν ἀνακούφιση τῶν φτωχῶν. Κατόπιν ἔγινε μοναχὸς στὴν βασιλικὴ Μονὴ τῶν Στροφάδων, ὅπου ἀσκήθηκε στὴν ἀγρυπνία, τὴν ἐγκράτεια καὶ τὴν μελέτη τῶν Γραφῶν. 
 

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Κασιδιάρης για Στρατούλη :Ψεύτες και συκοφάντες στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


"Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγαλοι ψεύτες και συκοφάντες αλλά είναι ψεύτες κακής ποιότητας" δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο Δημήτρης Στρατούλης.
Σε παρέμβασή του στο ΣΚΑΙ, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε: "Τους πόνεσε η επιτυχία της εκδήλωσης μας στην Νίκαια και προσπαθούν με αυτά τα ψέματα να κρατήσουν πίσω την Χρυσή Αυγή. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να περάσει".

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ"

ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ...ΔΕΙΤΕ TO BINTEO ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ.


ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ.. ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΟΜΑΔΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ)
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ.
BEBAIA OΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ΣΥΜΒΑΝ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΦΘΟΝΑ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜEGA ΜΕ ΤΙΤΛΟ : Ο Δ. Στρατούλης για την επίθεση [ 16/12 ]

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΝΙΚΑΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Χιλιάδες Χρυσαυγίτες πλημμύρισαν τους δρόμους της Νίκαιας και του Κορυδαλλού. Οικτρή αποτυχία κράτους και παρακράτους με τις "αντιρατσιστικές" παράνομες αντισυγκεντρώσεις τους. Κρύφτηκαν στις τρύπες τους αντιεξουσιαστές και λαθρομετανάστες, παρά την τεράστια προβολή των διεφθαρμένων μέσων της διαπλοκής και των εργολάβων. Κανένα τσοντοκάναλο δεν τόλμησε να καλύψει τη μεγαλειώδη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα το MEGA του Μπόμπολα έδειχνε εικόνες με πακιστανούς και επαγγελματίες αριστεριστές και έλεγε ότι: "δεν κατάφεραν να κάνουν πορεία, γιατί τους εμπόδισε αντισυγκέντρωση της Χρυσής Αυγής". Μια ζωή ψεύτες και συκοφάντες. Περαστικά σας σύντροφοι, η πόλη μας ανήκει...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

TO VIDEO ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ: ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΑΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.


 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2012.

 
 
Εἶπεν ὁ Κύριος τὴν παραβολὴν ταύτην· ῎Ανθρωπός τις ἐποίησε δεῖπνον μέγα καὶ ἐκάλεσε πολλούς· καὶ ἀπέστειλε τὸν δοῦλον αὐτοῦ τῇ ὥρᾳ τοῦδείπνου εἰπεῖν τοῖς κεκλημένοις· ῎Ερχεσθε, ὅτι ἤδη ἕτοιμά ἐστι πάντα. Καὶ ἤρξαντο ἀπὸ μιᾶς παραιτεῖσθαι πάντες. ῾Ο πρῶτος εἶπεν αὐτῷ·
 
᾿Αγρὸν ἠγόρασα, καὶ ἔχω ἀνάγκην ἐξελθεῖν καὶ ἰδεῖν αὐτόν· ἐρωτῶ σε, ἔχε με παρῃτημένον. Καὶ ἕτερος εἶπε· Ζεύγη βοῶν ἠγόρασα πέντε, καὶ πορεύομαι δοκιμάσαι αὐτά· ἐρωτῶ σε, ἔχε με παρῃτημένον. Καὶ ἕτερος εἶπε· Γυναῖκα ἔγημα, καὶ διὰ τοῦτο οὐ δύναμαι ἐλθεῖν. Καὶ παραγενόμενος ὁ δοῦλος ἐκεῖνος ἀπήγγειλε τῷ κυρίῳ αὐτοῦ ταῦτα. Τότε ὀργισθεὶς ὁ οἰκοδεσπότης εἶπε τῷ δούλῳ αὐτοῦ· ῎Εξελθε ταχέως εἰς τὰς πλατείας καὶ ῥύμας τῆς πόλεως, καὶ τοὺς πτωχοὺς καὶ ἀναπήρους καὶ χωλοὺς καὶ τυφλοὺς εἰσάγαγε ὧδε. Καὶ εἶπεν ὁ δοῦλος· Κύριε, γέγονεν ὡς ἐπέταξας, καὶ ἔτι τόπος ἐστί. Καὶ εἶπεν ὁ κύριος πρὸς τὸν δοῦλον· ῎Εξελθε εἰς τὰς ὁδοὺς καὶ φραγμοὺς καὶ ἀνάγκασον εἰσελθεῖν, ἵνα γεμισθῇ ὁ οἶκός μου. Λέγω γὰρ ὑμῖν ὅτι οὐδεὶς τῶν ἀνδρῶν ἐκείνων τῶν κεκλημένων γεύσεταί μου τοῦ δείπνου. Πολλοὶ γάρ εἰσι κλητοί, ὀλίγοι δὲ ἐκλεκτοί. 
 Απόδοση σε απλή γλώσσα
Εἶπε ὁ Κύριος αὐτὴ τὴν παραβολή· «῞Ενας ἄνθρωπος ἑτοίμασε μεγάλο δεῖπνο καὶ κάλεσε πολλούς. ῞Οταν ἦρθε ἡ ὥρα τοῦ δείπνου, ἔστειλε τὸν δοῦλο του νὰ πεῖ στοὺς καλεσμένους· “ἐλᾶτε, ὅλα εἶναι πιὰ ἕτοιμα”. Τότε ἄρχισαν, ὁ ἕνας μετὰ τὸν ἄλλο, νὰ βρίσκουν δικαιολογίες· ῾Ο πρῶτος τοῦ εἶπε· “ἔχω ἀγοράσει ἕνα χωράφι καὶ πρέπει νὰ πάω νὰ τὸ δῶ· σὲ παρακαλῶ, θεώρησέ με δικαιολογημένον”. ῎Αλλος τοῦ εἶπε· “ἔχω ἀγοράσει πέντε ζευγάρια βόδια καὶ πάω νὰ τὰ δοκιμάσω· σὲ παρακαλῶ, δικαιολόγησέ με”. Κι ἕνας ἄλλος τοῦ εἶπε· “εἶμαι νιόπαντρος καὶ γι’ αὐτὸ δὲν μπορῶ νὰ ἔρθω”. Γύρισε ὁ δοῦλος ἐκεῖνος καὶ τὰ εἶπε αὐτὰ στὸν κύριό του. Τότε ὁ οἰκοδεσπότης ὀργισμένος εἶπε στὸν δοῦλο του· “πήγαινε γρήγορα στὶς πλατεῖες καὶ στοὺς δρόμους τῆς πόλης καὶ φέρε μέσα τοὺς φτωχούς, τοὺς ἀνάπηρους, τοὺς κουτσοὺς καὶ τοὺς τυφλούς”. ῞Οταν γύρισε ὁ δοῦλος τοῦ εἶπε· “κύριε, αὐτὸ ποὺ πρόσταξες ἔγινε καὶ ὑπάρχει ἀκόμη χῶρος”. Εἶπε πάλι ὁ κύριος στὸν δοῦλο· “πήγαινε ἔξω ἀπὸ τὴν πόλη στοὺς δρόμους καὶ στὰ μονοπάτια κι ἀνάγκασέ τους νὰ ἔρθουν, γιὰ νὰ γεμίσει τὸ σπίτι μου· γιατὶ σᾶς βεβαιώνω πὼς κανένας ἀπὸ κείνους ποὺ κάλεσα δὲν θὰ γευτεῖ τὸ δεῖπνο μου”. Γιατί, πολλοὶ εἶναι οἱ καλεσμένοι, λίγοι ὅμως οἱ ἐκλεκτοί».
 

Άγιος Μόδεστος, ο προστάτης των ζώων αρχιεπίσκοπος Ιεροσολύμων. 16 Δεκεμβρίου.



Ο Άγιος φέρεται να προστατεύει τα ζώα, ιδιαίτερα αυτά που σέρνουν άροτρο. Στην εορτή του δεν «εορτάζουν» μόνο τα βόδια, αλλά κατά επέκταση όλα τα οικόσιτα ζωντανά. Σε πολλά μέρη γίνονται συλλείτουργα, αγιασμοί και αφού «ευλογηθούν – διαβαστούν» από τον παπά τα ζώα, φτιάχνονται κόλλυβα και «υψώνουν το ύψωμα». Τελικά το δίνουν στα ζώα να το φάνε. Στην Λέσβο του Αγίου Μόδεστου, παίρνουν αγιασμό και ραντίζουν με αυτόν τα χωράφια τους, για να γλυτώσουν από τις ακρίδες και όλα τα άλλα κακά. Αναφέρονται δύο Άγιοι με αυτό το όνομα. Ο ένας έζησε γύρω στο 614, όταν ο Πέρσης Χοσρόης πήρε τον Τίμιο Σταυρό από τα Ιεροσόλυμα και ο άλλος έζησε ανάμεσα στο 300 με 400 μ.Χ. Και οι δύο αναφέρονται ως Επίσκοποι Ιεροσολύμων. Αυτός, ο δεύτερος Μόδεστος, αναφέρεται ότι ανέστησε ζώα που είχαν πεθάνει πίνοντας νερό με δηλητήριο φιδιού. Υπάρχει δέηση προς τον Άγιο Μόδεστο που τον επικαλούνται για τα άρρωστα ζώα αλλά και στο λεγόμενο «μικρό Ευχολόγιο» υπάρχουν δύο ευχές του Αγίου Μόδεστου που ονομάζονται «εις κτήνη». Φυσικά θα μπορούσε να θεωρηθεί και προστάτης των κτηνιάτρων (εορτάζει 16 Δεκεμβρίου).

"ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ" ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...


ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ
Σα να μη μας έφταναν οι σειρές – σκουπίδια της τουρκικής τηλεόρασης οι οποίες έχουν κατακλύσει την ελληνική ιδιωτική τηλεόραση που φαίνεται πως αγοράζει ότι είναι φθηνότερο, αδιαφορώντας για τις ευρύτερες στοχεύσεις «διαπαιδαγώγησης» του κοινού που επιδιώκουν οι εμπνευστές τους, τώρα έρχεται να προστεθεί και μια σειρά από κινούμενα σχέδια!
Οι νεοθωμανοί της Άγκυρας οι οποίοι δια του Ερντογάν προσφάτως παρίσταναν ότι σειρές όπως «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» διαστρέβλωναν την πραγματικότητα αφού δείχνουν τον πάλαι ποτέ Σουλτάνο να διάγει… έκλυτο βίο. Ελπίζουμε ότι η νέα πρωτοβουλία με τα κινούμενα σχέδια που θα περιγράφουν τη ζωή των μεγάλων Σουλτάνων, να αποτυπώνουν το… οθωμανικό «μεγαλείο», όπως θέλει να το βλέπει ο Ερντογάν και να μεταλαμπαδεύονται οι «αξίες» στη νέα γενιά…

ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ...ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΩΡΑ


Από το ένα νοσοκομείο στο άλλο μεταφέρεται ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος το Σάββατο αναμενόταν να πάρει το δρόμο για τον Κορυδαλλό. Ωστόσο, το απόγευμα, πληροφορίες τον θέλουν να επικαλέστηκε καρδιακό – αυτή τη φορά – πρόβλημα και να μεταφέρθηκε ξανά στον Ευαγγελισμό.

Ο κ. Λαυρεντιάδης τα τελευταία δύο 48ωρα που ακολούθησαν της σύλληψής του το απόγευμα της Πέμπτης, έχει περάσει από διάφορα νοσοκομεία, επικαλούμενος συνεχώς διάφορα προβλήματα υγείας.


Αμέσως μετά τη σύλληψη του μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου παράμεινε στα επείγοντα μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, όπου τον επισκέφθηκε η δεύτερη ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, η οποία μετά την απολογία του, τον έκρινε προφυλακιστέο.

Σαν σημερα : Oι Σουλιωτοπούλες πέφτουν στο γκρεμό μαζί με τα παιδιά τους για να μην παραδοθούν στους Τούρκους.(16 Δεκεμβρίου 1803)


Ο λεγόμενος Χορός του Ζαλόγγου αποτελεί ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ιστορικό και λαογραφικό περιστατικό που συνέβη 18 χρόνια πριν την Ελληνική Επανάσταση του 1821, περί το τέλος του Δεκεμβρίου του 1803 (π.ημ.), στη κορυφή του όρους Ζάλογγο, εξ ου και η ονομασία του, ο οποίος και κατέληξε «εν χορώ» σε μια ομαδική απελπισμένη βρεφοκτονία και αυτοκτονία ορεσίβιων γυναικών της περιοχής Σουλίου.

Οι φήμες του συγκινητικού αυτού γεγονότος κάλυψαν πολύ γρήγορα όχι μόνο τον τουρκοκρατούμενο ελλαδικό χώρο, αλλά ήταν αυτές που κυριαρχούσαν στις ειδήσεις των Φιλελλήνων στην Ευρώπη κατά την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, λαμβάνοντας μάλιστα ιδιαίτερες συγκινησιακές φορτίσεις και διαστάσεις θαυμασμού, εξιδανικεύοντάς το.

Ιστορία:

Καργάκος : Το μεγαλύτερο πρόβλημα της νεολαίας είναι η ..τεμπελιά !


Σαράντος Καργάκος: Εκπαιδευτικός – Ιστορικός – συγγραφέας 

Ακούω ότι το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα των νέων μας είναι η ανεργία.
Διαφωνώ. Εδώ και τριάντα χρόνια είναι η … εργασία. Ο νέος δε φοβάται την αναδουλειά, φοβάται τη δουλειά. Μια οικογενειακή αντίληψη, ότι δουλειά είναι ό,τι δεν λερώνει, επεκτάθηκε και στο νέο-σουσουδιστικό σχολείο με ευθύνη των κομμάτων, που για λόγους ψηφοθηρίας απεδύθησαν σε μια χυδαία πολιτική παιδοκολακείας, η οποία μετά τη δικτατορία εξέθρεψε και διαμόρφωσε δύο γενιές παιδιών δηλαδή που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους -πέρα από τη μούντζα- για καμιά εργασία από αυτές που ονομάζονται χειρωνακτικές, επειδή -τάχα- είναι ταπεινωτικές.
Κι ας βρίσκεται μέσα στη λέξη «χειρώναξ», σαν δεύτερο συνθετικό το «άναξ» που κάνει τον δουλευτή, τον άνακτα χειρών, βασιλιά στο χώρο του, βασιλιά στο σπιτικό του, νοικοκύρη δηλαδή, λέξη άλλοτε ιερή που ποδοπατήθηκε κι αυτή μες στην ασυναρτησία μιας πολιτικής που έδειχνε αριστερά και πήγαινε δεξιά και τούμπαλιν. Γι’ αυτό τουμπάραμε…

Κάποτε, έγραφα πως η ανεργία στον τόπον μας είναι επιλεκτική, ότι δουλειές υπάρχουν αλλά ότι δεν υπάρχουν χέρια να τις δουλέψουν. Κι έπρεπε να κατακλυσθεί ο τόπος από 1,5 εκατομμύριο λαθρομετανάστες, για να αποδειχθεί ότι στην Ελλάδα υπήρχε δουλειά πολλή αλλ’ όχι διάθεση για δουλειά. Τα παιδιά -τα μεγάλα θύματα αυτής της ιστορίας- είχαν γαλουχηθεί με τη νοοτροπία του «White color workers». Έτσι σήμερα το πιο φτηνό εργατικό και υπαλληλικό δυναμικό είναι οι . . . πτυχιούχοι, που ζητούν εργασία ακόμη και στον ΟΤΕ ως έκτακτοι, τηλεφωνητές, προσκομίζοντας στα πιστοποιητικά προσόντων ακόμη και διδακτορικά!

Τρεις κι ο κούκος στην χρηματοδοτούμενη αντιρατσιστική συγκέντρωση


Με απόλυτη αποτυχία διεξάγεται αυτή τη στιγμή η περιβόητη πανευρωπαϊκή συγκέντρωση ενάντια στον ρατσισμό που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με ευρωπαϊκές αντιρατσιστικές οργανώσεις. Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται το κλασσικό μπλοκ των 20 πακιστανών του Τζαβέτ Ασλάμ και 4 μαύροι, ενώ τα μέλη του Πασόκ και κάτι γραφικοί αριστεριστές προσπαθούν να πείσουν τους αφρικανούς που πουλάνε παράνομα προϊόντα γύρω από το σύνταγμα να πάνε στον χώρο μήπως και φαίνονται πολλοί. Ο κόσμος που περνάει από το σημείο δεν δίνει καμία σημασία σε αυτόν τον γελοίο περιφερόμενο θίασο όμως πλήθος δημοσιογράφων και καναλιών με πολυμελή συνεργεία που είναι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους είναι στον χώρο για να καλύψουν τηλεοπτικά το θέατρο του παραλόγου, το οποίο θα το παρουσιάσουν σαν το σημαντικότερο και πιο επιτυχημένο γεγονός της ημέρας. Στο συλλαλητήριο φυσικά παρευρέθησαν στελέχη, βουλευτές του Σύριζα αλλά και ο δήμαρχος Καμίνης.
Δείτε φωτογραφίες :