Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Οικογενειακές διακοπές για τον Τσίπρα στην Βραζιλία. Τα κορόιδα οι ψοφοφόροι του, όμως, θα την βγάλουν με τρείς και εξήντα.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Καλά κάνει ο Αλέξης. Αφού υπάρχουν τόσα πολλά κορόιδα, καλά κάνει.

Οικογενειακές διακοπές με ...ολίγη από "πολιτικές" συναντήσεις.

Το… όνειρο της Αργεντινής και της Βραζιλίας θα ζήσει τις επόμενες 12 ημέρες ο πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Αλέξης Τσίπρας.

Επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπίας του ΣΥΡΙΖΑ και με τη συνοδεία της συζύγου του και των δύο γιών του (ηλικίας 2,5 ετών και 5 μηνών), θα επισκεφτεί την πρωτεύουσα της Βραζιλίας, την Μπραζίλια, έπειτα θα μετακινηθεί στο Σάο Πάολο, για να καταλήξει στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Αϊρες, από όπου προβλέπεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 27 Δεκεμβρίου.

Στις δύο χώρες της Λατινικής Αμερικής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πηγαίνει για χριστουγεννιάτικες διακοπές, διαβεβαιώνει συνεργάτης του κ. Τσίπρα όταν καλείται να σχολιάσει το γεγονός ότι η επίσκεψη συμπίπτει χρονικά με την εορταστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει στην Αργεντινή για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι ποια πολιτική ακολούθησε η χώρα τα 11 χρόνια μετά την οδυνηρή χρεοκοπία του 2001 προκειμένου να ξαναβγεί στο μονοπάτι της ανάπτυξης και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, κάτι που επέτρεψε φέτος -για πρώτη φορά από την κήρυξη στάσης πληρωμών και την περίφημη απομάκρυνση της κυβέρνησης του Μπουένος Αϊρες με ελικόπτερα- να δοθούν σημαντικές αυξήσεις στους εργαζομένους, το βιωτικό επίπεδο των οποίων είχε υποστεί πραγματική καθίζηση.

Σύμφωνα με την κυρίαρχη άποψη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο λόγος της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία είναι η προετοιμασία για την ανάληψη της εξουσίας, προοπτική που τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι θα πραγματωθεί στις επόμενες εκλογές.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.