Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

8,6% ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO-TO MONO KOMMA ME ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΟΔΟ


ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΟ 0,2% ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΣΗ.
ΤΟ 8,6 % ΔEIΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΔΙΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
Απο newsbomb.gr:
Προβάδισμα 2 μονάδων στη ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ (ποσοστό 24,8% έναντι 22,8%) δίνει δημοσκόπηση της ALCO για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να χάνει δυνάμεις συγκεντρώνοντας 9,8%, η Χρυσή Αυγή 8,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,8%, η ΔΗΜΑΡ 5,2%, το ΚΚΕ 4,7%. Αλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψήφιζε το 7% των ερωτηθέντων, ενώ αναποφάσιστοι δηλώνουν περισσότεροι από 10 στους εκατό (10,9%).
Σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 34% των προτιμήσεων, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας το 30%, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος το 19%, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Καμμένος το 23%, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος το 18,5%, ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης το 34% και η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα το 13%.
ΕΔΩ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 
Κόμμα   Ποσοστό   Ψήφοι  Έδρες  
                                                         
ΝΔ       29,66%  1.825.644  129    
ΣΥΡΙΖΑ   26,89%  1.655.079   71    
ΠΑΣΟΚ    12,28%    755.851   33    
ΑνΈλλ     7,51%    462.459   20    
Χρ Αυγή   6,92%    425.981   18    
ΔημΑρ     6,26%    385.085   17    
ΚΚΕ        4,50%    277.176   12  

Σαν σήμερα : 1η σεπτεμβρίου 272 Π.Χ .Ο Βασιλιάς της Ηπείρου Πύρρος βρίσκει άδοξο θάνατο στο Άργος


Ο Βασιλιάς της Ηπείρου Πύρρος, στην προσπάθειά του να κυριεύσει το Άργος από τους Μακεδόνες, βρίσκει άδοξο θάνατο από κεραμίδι που ρίχνει στο κεφάλι του μία γυναίκα.

Λίγα λόγια για την ζωή του Πύρρου.
Ο Πύρρος ήταν διάδοχος της βασιλικής δυναστείας των Μολοσσών που υπερηφανεύονταν ότι είχαν καταγωγή από τον Τριπτόλεμο, τον γιό του Θεικού Αχιλλέα. Γεννήθηκε μερικά χρόνια έπειτα από το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ανδρώθηκε στη σκιά της δόξας του μεγάλου στρατηλάτη, τα ταραγμένα χρόνια των εμφύλιων πολέμων που είχαν ανάψει στην Μακεδονική αυτοκρατορία οι διάδοχοι και επίγονοι του Μακεδόνα βασιλιά. Ο Πύρρος μάλιστα ήταν συγγενής του Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς η μητέρα του Ολυμπιάδα, ήταν πριγκίπισσα των Μολοσσών.

Από παιδί ο Πύρρος έζησε εξόριστος στην Ιλλυρία στην αυλή του Γλαυκία που τον εγκατέστησε για μερικά χρόνια ως ανήλικο βασιλιά στους Μολοσσούς, που όμως δεν τον ανέχτηκαν για πολύ και έτσι αυτή η πρώτη βασιλεία του έληξε άδοξα. 'Επειτα βρέθηκε για δεύτερη φορά εξόριστος, στην αυλή του βασιλιά Αντίγονου που υπήρξε ένα μεγάλο πολεμικό σχολείο για τον Πύρρο. Από την αρχή της πολεμικής του σταδιοδρομίας ο Πύρρος δείχνει τις μεγάλες αρετές και τον ηρωισμό του αλλά οι μάχες που συμμετέχει δεν έχουν πάντα την καλύτερη έκβαση για το στρατόπεδο του. Στην πρώτη μάχη που συμμετέχει στην Ίψο της Φρυγίας, αποκτά την φήμη του έξοχου πολεμιστή αλλά μιας και ο προστάτης του Αντίγονος νικιέται, αναγκάζεται να ζήσει ως όμηρος στην Αίγυπτο των Πτολεμαίων. Πολύ γρήγορα με τις αρετές του κερδίζει την εύνοια του βασιλικού ζεύγους της Αιγύπτου που τον κάνουν γαμπρό τους και τον βοηθάνε να ανακτήσει το θρόνο του το 296 π.Χ...

Σαν σήμερα : 1η σεπτεμβρίου 1910 .Το Θωρηκτό Αβέρωφ καταπλέει πρώτη φορά στο Φάληρο


Το Θωρηκτό Αβέρωφ είναι ένα πλοίο - θρύλος του Πολεμικού μας Ναυτικού. Οι επιτυχίες του στο Αιγαίο του χάρισαν αμέσως τον χαρακτηρισμό «Το τυχερό πλοίο».

Κατασκευάσθηκε στα ναυπηγεία του Λιβόρνο της Ιταλίας, καθελκύστηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1910 και παραδόθηκε στη χώρα μας στις 15 Μαΐου 1911. Την 1η Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου κατέπλευσε στο Φάληρο κι έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τον ελληνικό λαό. Κόστισε συνολικά 25.000.000 χρυσές ελληνικές δραχμές. Το 1/3 της τιμής του κατέβαλε ο εθνικός ευεργέτης Γεώργιος Αβέρωφ και τα 2/3 το ελληνικό δημόσιο με εξωτερικό δανεισμό.

Το «Αβέρωφ» ήταν από τα πιο σύγχρονα πολεμικά της εποχής του. Ατμοκίνητο, έπλεε με ταχύτητα 23 κόμβων και είχε πλήρωμα 20 αξιωματικών και 670 ναυτών. Αμέσως έγινε η ναυαρχίδα του απηρχαιωμένου ελληνικού στόλου...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ" ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ:ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτοί είναι οι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ που βγαίνουν στους δρόμους και διαμαρτύρονται για τα δικαιώματά τους και την καταπίεση που νιώθουν στην Ελλάδα.(Προσοχή:Σκληρες εικόνες)
Το βίντεο που ακολουθεί, συστήνουμε να μην το δούνε μικρά παιδιά. Αλλά αυτό ακριβώς το βίντεο δείχνει την κουλτούρα αυτών που βγαίνουν στους Ελληνικός δρόμους και διαμαρτύρονται για τα δικαιώματά τους και την καταπίεση που νιώθουν στην Ελλάδα.
Επειδή, όμως, αυτοί οι άνθρωποι έχουν την δική τους κουλτούρα και καμία απολύτως διάθεση αφομίωσης στην Ελλάδα, καλό θα είναι να δούμε και να θυμόμαστε το βίντεο που ακολουθεί.
Σε λίγο καιρό τέτοιες σκηνές πιθανότατα θα βλέπουμε και στους δρόμους και στις γειτονιές της Αθήνας…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Δείτε ποια είναι η απόφαση του Αρείου Πάγου για τις κατηγορίες που έχει εις βάρος του ο Τζαβέντ Ασλάμ...!!!


"Παραμύθιασε" και τον Ευαγγελάτο ο Τζαβέντ Ασλάμ...Δείτε ποια είναι η απόφαση του Αρείου Πάγου για τις κατηγορίες που έχει εις βάρος του!!! 
-Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την μη έκδοση του να δικαστεί στο Πακιστάν με τις κατηγορίες  για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ αμοιβή...επειδή η Ελλάδα δεν έχει...
υπογράψει σύμβαση  για την έκδοση εγκληματιών με το Πακιστάν...και όχι γιατί είναι αθώος όπως ο ίδιος δηλώνει.
`
Τον Ιανουάριο του 2007 το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών είχε απορρίψει ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ, εκτιμώντας ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία που του αποδόθηκε για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ αμοιβή και ειδικά διακίνηση προσώπων από το Πακιστάν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που δεν επέτρεψε την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ στις πακιστανικές αρχές και έτσι η έφεση συζητήθηκε ...στον Αρειο Πάγο.

Ο κ. Μακρής πρότεινε να απορριφθεί η έφεση λόγω αμφιβολιών, καθώς κρίνει ότι δεν πρέπει να είναι βάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος του Πακιστανού, αφού υπάρχει μάλιστα για την υπόθεση αυτή αθωωτική απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια.

Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο παρέστη ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος,

Ξεφτιλίστηκαν οι ψεύτες... ούτε σωστή προβοκάτσια δεν μπορούν να κάνουν


Άλλος ένας κύκλος κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έχει ξεκινήσει με σκοπό την προσφορά στήριξης στο αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας που αντιμαχόμαστε. Βγήκε στο διαδίκτυο μία μπλούζα που είναι κατασκευασμένη στην Τουρκία και που φέρεται να γράφει «Χρυσή Αυγή», μόνο που ο προβοκάτορας που δημιούργησε την μπλούζα δεν φρόντισε καν να κάνει «καλή δουλειά». Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες υπάρχει σαφής διαφορά στο λογότυπο, γεγονός που καταδεικνύει την προβοκάτσια.
Παραθέτουμε τις φωτογραφίες για να μπορέσει να δει ο οποιοσδήποτε την αλήθεια, για να φανερωθούν οι ψεύτες και να ενημερωθούν οι Έλληνες.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Αυτό είναι το σωστό...

και όχι αυτή η νεοταξική πληρωμένη προπαγάνδα που φιγουράρει σε όλο το διαδίκτυο!

http://makedoniki-falagga.blogspot.gr/

Σπ. Καρατζαφέρης: Αυτοί ανοίγουν το δρόμο στη Χρυσή Αυγή


ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΔΩ
Η κοροϊδία πάει σύννεφο.. Από ασφαλείς πηγές μαθαίνουμε ότι ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν έχει απελαθεί. Τα περί απέλασης 50 και 70 λαθρομεταναστών κάθε μέρα είναι καθαρή κυβερνητική προπαγάνδα, όπως και η δήθεν αθρόες συλλήψεις.

Οι επιχειρήσεις σκούπα, που ονομάζονται «Ξένιος Ζευς», είναι πράγματι μια ευγενική φιλοξενία προς τους παράνομους μετανάστες, αφού οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες γελούν με την τακτική της Ελληνικής πολιτείας. «Από την μία πόρτα μπαίνουμε και από την άλλη φεύγουμε», λένε ειρωνικά.

Προφανώς είναι ένα επικοινωνιακό τρικ για να ισχυρίζονται ότι ο κ. Σαμαράς υλοποιεί μία από τις προεκλογικές υποσχέσεις του ότι θα αντιμετωπίσει τη λαθρομετανάστευση.

Τρίχες... Αυτή η ελληνική πολιτεία ούτε καν δεν αναζήτησε τους 4 Αλβανούς που την προσέβαλαν υβρίζοντας χυδαία τους Έλληνες και πυροβολώντας και καίγοντας την Ελληνική σημαία.

Καλά ρε «σύντροφοι», στα οικονομικά τα κάνατε σκα..., ούτε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας δεν μπορείτε να προστατεύσετε;

Μετά σας φταίει η Χρυσή Αυγή και τα τάγματα ασφαλείας, ενώ εσείς αφήνετε απροστάτευτους τους πολίτες, με αποτέλεσμα να μένει ανοιχτός ο δρόμος για τα «παλικάρια» του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου.

Είστε υπεύθυνοι για όλα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταλείψετε την εξουσία πριν καταστρέψετε ολοσχερώς την χώρα.

spirospero.gr

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Κάλεσμα από τη Χρυσή Αυγή προς τους άνεργους Έλληνες να αντικαταστήσουν τους αλλοδαπούς στα χωράφια


Σε μια ανοιχτή ανακοίνωση- κάλεσμα για εργασία προς Μαγνησιώτες προχώρησε η Τ.Ο. Μαγνησίας της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», «επιθυμώντας να βοηθήσει τους ανέργους Έλληνες συμπατριώτες μας» όπως αναφέρει, καθώς έχει έρθει σε επαφή με αγρότες της περιοχής μας που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες για την συγκομιδή των προϊόντων τους.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ηδη, έχουν συγκροτηθεί τα πρώτα συνεργεία που απασχολήθηκαν σε αγροτικές εργασίες και κατά δηλώσεις των ιδίων των αγροτών, εργάζονται αποδοτικότερα και περισσότερο ευσυνείδητα από τους αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής», «την εποχή αυτή χρειάζονται εργατικά χέρια για την συγκομιδή αμύγδαλων, φυστικιών, σταφυλιών και από τα μέσα Σεπτεμβρίου κάστανων και μήλων.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η συγκομιδή της ελιάς και λόγω αυξημένης εσοδείας θα χρειαστούν πολλά εργατικά χέρια.

Όσοι άνεργοι Έλληνες ενδιαφέρονται να εργαστούν έστω και εποχιακά αλλά και αγρότες της περιοχής που αντιλαμβάνονται ότι είναι μεγάλη ζημιά για τον τόπο να δίνονται μεροκάματα στους αλλοδαπούς και να φεύγουν τα χρήματα στο εξωτερικό, να επικοινωνήσουν προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειές μας».

newsbeast

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ : Στο πλευρό των αστυνομικών ο ΣΥΡΙΖΑ για να μη μειωθούν οι μισθοί


ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ .ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
Απο protothema.gr
Την αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ στα αιτήματα των ενστόλων να μη μειωθούν οι μισθοί τους, όπως σχεδιάζει η κυβέρνηση στα πλαίσια των νέων μέτρων 11,7 δισ., εξέφρασε αντιπροσωπεία του κόμματος αποτελούμενη από τους βουλευτές  Μανώλη Γλέζο, Θοδωρή Δρίτσα, Ρένα Δούρου, Γιώργο Βαρεμένο, Βασίλη Χατζηλάμπρου, Χαρά Καφαντάρη και τον υπεύθυνο  του τμήματος  Σωμάτων  Ασφαλείας του ΣΥΝ, Τάσο Μαυρόπουλο.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκε στην κινητοποίηση των προεδρείων των Σωμάτων Ασφαλείας στο υπουργείο Οικονομικών εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον αγώνα που δίνουν οι ένστολοι εργαζόμενοι μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία, απέναντι στην πολιτική της εγχώριας Τρόικας, που εξαθλιώνει το λαό και ξεπουλήσει τη χώρα.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν κατηγορηματικά ότι «θα καταψηφίσουν τα μέτρα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες εντός και εκτός Βουλής για τη διεύρυνση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που θα βρεθούν μαζί σε αυτή την κορυφαία μάχη».

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΑΓΕ


ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ...
Αναστάτωση επικράτησε γύρω στις 15:30 στην Πάτρα όταν ένας μετανάστης από την Σομαλία ξάπλωσε στο οδόστρωμα μπροστά από τις ρόδες ενός λεωφορείου γιατί εκλιπαρούσε για λίγο φαγητό.

Σύμφωνα με το attacktv.gr, ο μετανάστης έπεσε μπροστά από τις ρόδες του οχήματος προκειμένου να το εμποδίσει για να μην ξεκινήσει.

Ο ίδιος είπε πως είχε πολλές ημέρες να φάει, ενώ μαζί του ήταν και ένας ομοεθνής του. Στο σημείο επικράτησε ένταση μεταξύ των μεταναστών και των πολιτών καθώς είχε κλείσει η κυκλοφορία. Οι Πατρινοί προσπάθησαν να τον απομακρύνουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ.


ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Η Χρυσή Αυγή στην πυρόσβεση στο Νέο Βουτζά

Εχθές εκδηλώθηκε ισχυρή πυρκαγιά σε δασική περιοχή στο Νέο Βουτζά Αττικής. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε, όπως πάντα, στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών και της Ελλάδας όπου υπάρχει ανάγκη. Κλιμάκιο Συναγωνιστών από τις Τοπικές Οργανώσεις Ανατολικής Αττικής, Αναβύσσου και Νίκαιας βρέθηκαν στην περιοχή της πυρκαγιάς για να βοηθήσουν τους πυροσβέστες στο δύσκολο έργο τους, που στοίχισε μεταξύ άλλων και δύο τραυματίες στο Πυροσβεστικό Σώμα.




Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις τρείς το μεσημέρι χθες και γρήγορα τέθηκε εκτός ελέγχου, φτάνοντας στο σημείο να προκαλέσει ζημιές και σε δύο σπίτια. Τελικώς η Πυροσβεστική χρησιμοποιοώντας 5 καναντέρ, 2 ελικόπτερα, 38 οχήματα και 110 άτομα προσωπικό κατάφερε να την θέσει υπό έλεγχο και να την κατασβέσει.Η παρουσία του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και οι Συναγωνιστές έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσουν τους πυροσβέστες.



Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Επίκαιρη ερώτηση για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες από την Χρυσή Αυγή. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος γιατί δεν μιλούν για το εν λόγω ζήτημα;



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΖΗΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ;

Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Ηλεκτρονικές Ταυτότητες- Χρήση εναλλακτικών εγγράφων για απόδειξη ταυτοπροσωπίας»
Σε παλαιότερη απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (αρ. πρωτ. 510/17/15-5-00) σε σχέση με τη χρήση και την αποδεικτική δύναμη διαφόρων δημοσίων εγγράφων σημειώνεται μεταξύ άλλων πως «…Αυτονόητο είναι ότι ανάλογη ισχύ με το δελτίο ταυτότητας μπορεί ο νομοθέτης να δώσει και σε άλλα δημόσια έγγραφα, όπως για παράδειγμα το διαβατήριο, το δίπλωμα οδηγήσεως, το εκλογικό βιβλιάριο κλπ. Έτσι σε τρεις χώρες μέλη της ΕΕ (Η.Β, Ιρλανδία, Δανία), δεν προβλέπεται δελτίο ταυτότητας…»
Δεδομένης της άρνησης αρκετών πιστών, για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, να παραλάβουν και να χρησιμοποιήσουν στις συναλλαγές τους τις νέου τύπου αστυνομικές ταυτότητες, οι οποίες από τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα αντικαταστήσουν τις παλαιού τύπου και εφόσον αυτές κρίνονται απαραίτητες σε ένα πλήθος συναλλαγών με τον δημόσιο τομέα (πχ Εφορίες, Τράπεζες κλπ).  
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1) Προτίθεται η Κυβέρνηση να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να εξομοιωθεί η αποδεικτική αξία της αστυνομικής ταυτότητας με άλλα έγγραφα που εκδίδονται από δημόσιες υπηρεσίες όπως το διαβατήριο και η άδεια οδήγησης;
2) Πρόκειται πράγματι να αντικατασταθούν οι παλαιές ταυτότητες με νέου τύπου και αν ναι,  ποιες είναι οι τεχνικές προδιαγραφές αυτών;
Αθήνα, 20-08-2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!



ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ! ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΒΙΑΣΤΗ. ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!

ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΤΟ ONALERT ME TO INDYMEDIA KAI ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

 
 
 
 
Το onalert παίρνει και επίσημα το μέρος των λάθρο αναπαράγοντας μια ιστορία -χωρίς την πηγή βέβαια- που αξίζει Όσκαρ!! Διαβάστε το ευφάνταστο άρθρο που απο τη μία προκαλεί γέλιο αλλά απο την άλλη θυμό...

Ανταπόκριση στρατιώτη που υπηρετεί στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού έφθασε στο Onalert. Ο στρατιώτης περιγράφει με λεπτομέρειες όλα όσα γίνονται αυτές τις ημέρες στο 6ο ΣΠ ,τα οποία δεν είναι και καθόλου ευχάριστα.

Η ανταπόκριση του στρατιώτη έφθασε μέσω επιστολής που έστειλε στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων.

Γράφει ο στρατιώτης:

"Είμαι στρατιώτης από 6ο σύνταγμα πεζικού Κορίνθου. Βρίσκομαι στο στρατόπεδο εδώ και 15 μέρες μετά από μετάθεση. Θα ήθελα να σας δώσω μια πλήρη εικόνα του τι γίνεται εκεί μέσα, όπως και για ποιο λόγο μας μεταθέσανε στο συγκεκριμένο στρατόπεδο, διότι αυτές τις μέρες έχω ακούσει τα πάντα από τα ΜΜΕ και την προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής. Ας με συγχωρέσετε για τον όγκο του κειμένου.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ :ANTIΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΟΥΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πορεία για την 15χρονη Μυρτώ και εναντίον της λαθρομετανάστευσης - Σάββατο 8:00 MM Πλ. Συντάγματος


Για τον 15χρονο Αλέξη τα... "κοινωνικά κινήματα" έκαιγαν την Αθήνα. Για την 15χρονη Μυρτώ τα "κοινωνικά κινήματα" και οι πολιτικές δυνάμεις, όχι μόνο σιωπούν, αλλά υπερασπίζονται και τα "δικαιώματα" των λαθρο-εισβολών δολοφόνων των Ελλήνων. 30 Έλληνες δολοφονημένοι από λαθρομετανάστες μέσα στο 2012. Αυτός είναι ο "ρατσισμός των Ελλήνων" που καταγγέλλουν. Δεν είναι "αντιρατσιστές", είναι μισέλληνες. ΩΣ ΕΔΩ. Το αίμα των Ελλήνων κυλάει και όλοι αντιδρούν μόνο υπέρ των αλλοδαπών. Μάλιστα τελευταία που πλησιάζει και το ραμαζάνι, προβάλλουν σφαγές μεταξύ αλλοδαπών ως δήθεν "ρατσιστικές επιθέσεις".

Μετά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, ένας ακόμη κορυφαίος υπουργός, αυτός της... δικαιοσύνης, δεν αρθρώνει λέξη για την τραγωδία της Πάρου, για τα ύποπτα ευτράπελα με το 21χρονο κτήνος από το Πακιστάν και τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.
Ούτε μια λέξη συμπαράστασης στην οικογένεια του άτυχου κοριτσιού, σε αυτούς τους γονείς που είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη την όμορφη ζωή τους να μετατρέπεται σε έναν πραγματικό εφιάλτη. Μόνο ανακοινώσεις για τους αλλοδαπούς. Κι όταν τους κατηγορούν ότι γίνονται ρατσιστές εις βάρος των ίδιων των Ελλήνων, αρχίζουν τις αμπελοφιλοσοφίες. 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, λοιπόν, ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, με αφορμή το θανάσιμο τραυματισμό του υπηκόου Ιράκ από αγνώστους εξέδωσε ανακοίνωση!!!

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδικάζει απερίφραστα την ανθρωποκτόνο επίθεση κατά του ανυπεράσπιστου υπηκόου του Ιράκ. Η αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων σε αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας, αρχίζει να προσλαμβάνει ιδιαίτερα επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Το οξύ μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας και οι συνέπειες που προκαλεί δεν μπορεί να αντιμετωπιστούν, βεβαίως, με μέσα απάνθρωπης βίας. Η Ελληνική Πολιτεία και η Δικαιοσύνη είναι αυτονόητο ότι θα προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση των ευθυνών στους υπαιτίους. Επιπροσθέτως, η Πολιτεία θα διασφαλίσει τα δικαιώματα του ανθρώπου στη ζωή, την ελευθερία και την ασφάλεια από οποιονδήποτε τα προσβάλλει ή τα θέτει σε διακινδύνευση».

Επειδή έχουμε πλέον αηδιάσει, μόνο μια κοινότοπη ερώτηση μπορούμε να διατυπώσουμε: Αν ήταν κύριε το παιδί σας, το εγγόνι σας, εσείς ο ίδιος, τα ίδια θα πρεσβεύατε; Αλήθεια όμως...

Ο ΜΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚHΡYΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ INDEPENDENT


TOYΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ GAY
Απο protothema
Πρόκληση Independent με άρθρο για άνοδο του ναζισμού στην Ελλάδα
«Ομοφυλόφιλοι μετά τους μετανάστες έρχεται η σειρά σας». Με αυτές τις λέξεις ανοίγει το άρθρο της που είναι αφιερωμένο στην άνοδο του φασισμού, τη Χρυσή Αυγή και τα κρούσματα ρατσιστικής βίας η συντάκτρια του Independent, Laurie Penny.

Η δημοσιογράφος αναφέρει ότι ενώ η βία κατά των μεταναστών και των μειονοτήτων συνεχίζεται και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, στην Αθήνα έχουν κυκλοφορήσει απειλητικά φυλλάδια που προειδοποιούν ομοφυλόφιλους ότι μετά τους μετανάστες έρχεται η σειρά τους.
Η Penny αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πραγματικοί φασίστες, με μαύρα πουκάμισα, περιπολούν την Αθήνα κρατώντας σβάστικες και αναμμένες δάδες, αποδεκατίζοντας και δολοφονώντας εθνικές μειονότητες και οι διεθνείς κυβερνήσεις μοιάζουν τρομακτικά χαλαρές, αρκεί ο ελληνικός λαός να αποπληρώνει τα χρέη της ευρωπαϊκής ελίτ». Μάλιστα το άρθρο αναφέρεται και στον υπουργό Δημοσίας Τάξης Νίκο Δένδια λέγοντας πως κάνει τα ‘στραβά μάτια’: «Εχει δεσμευτεί να πατάξει την μετανάστευση την οποία χαρακτήρισε ‘εισβολή’ και ‘βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας’. Ενώ χαρακτηρίζει τους λαθρομετανάστες μεγαλύτερη απειλή για τους πολίτες από την οικονομική κρίση».

Σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος αναφέρεται:

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ Μ@Λ@ΚΕΣ: Επανεξελέγη πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γ. Παπανδρέου



Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν βέβαια ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία...
Παμψηφεί και δι' ανατάσεως των χειρών επανεξελέγη πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γιώργος Παπανδρέου, στο περιθώριο του 24ου Συνεδρίου της οργάνωσης που διεξάγεται στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Η διαδικασία της εκλογής αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή δι' ανατάσεως των χειρών, καθώς ο κ. Παπανδρέου ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία.
protothema
ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΩΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΥΤΖΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ;;

Τρελό γέλιο: Ο Ευαγγελάτος προσπαθεί να συνεννοηθεί με τον (συναγωνιστή του...) Τζαβέντ Ασλάμ!!! (Εγκώ τσαγκίσει φατσίστες...)


Ευτυχώς που υπάρχουν οι καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι και γελάμε και λίγο...
Άλλη μια "σελίδα δόξας" έγραψε ο γνωστός και ως "εισαγγελάτος" που έμεινε στην ιστορία για το "μάνα ρέιβερ"... 
Αυτός και η γυναίκα του φαίνεται ότι έχουν πάρει εργολαβία μέσα από τα ΜΜΕ των καπιταλιστών και των μεγαλο-εργολάβων, καθώς και από το ίντερνετ, την προώθηση της λαθρομεταναστολαγνίας.
Σε ένα ρεσιτάλ αντιρατσισμού προσπαθεί να ηρωοποιήσει τον πρόεδρο των Πακιστανών, αλλά δυσκολεύεται λίγο στην ...επικοινωνία! 
Απολαύστε τους:

ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ...ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: EMEIΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΩΣ:
1ον :ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.
ΚΑΙ 2ον: ΩΣ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΛΩΠΕΣ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΕΡΔΟΣ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ "ΤΡΩΕΙ" ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΖΑΜΠΑ
Aπο newsbomb.gr:
Τι κοινό έχει ο Μπόνο, ο Μπιλ Κλίντον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο «Εξολοθρευτής» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου; Είναι όλοι τους «εξέχοντες» ομιλητές ενός αμερικανικού γραφείου, του «Harry Walker Agency», που τους «κλείνει» εμφανίσεις ανά τον κόσμο, με το αζημίωτο φυσικά.
Ουσιαστικά, ο πρώην πρωθυπουργός βρήκε έναν ακόμη τρόπο να αυξήσει τα εισοδήματά του. Η τελευταία ενασχόληση του κ. Παπανδρέου ίσως είναι η ιδανική γι' αυτόν: αμείβεται για να ταξιδεύει και να εκφωνεί «φλογερούς» λόγους, καθώς έγινε το πιο πρόσφατο μέλος του γραφείου «The Harry Walker Agency».

Χρυσή Αυγή δελτία τύπου 30/08/2012


Όχι στο ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
Με άλλα λόγια, αφού οδήγησε τη χώρα στο γκρεμό, τώρα ο Γ. Παπανδρέου θα πληρώνεται για να δίνει μαθήματα... αντιμετώπισης της κρίσης!
Επιχειρούν δολίως να φαλιρίσουν την ισχυρότερη ελληνική τράπεζα με σκοπό την δωρεάν εκποίησή της σε τραπεζίτες, που κατά το παρελθόν είχαν λάβει σκανδαλώδη δάνεια από το ίδρυμα. Οι δηλώσεις Στουρνάρα - που διέλυσαν τη μετοχή του ταμιευτηρίου - και η εν γένει τακτική του, συνιστούν έγκλημα.

Χάνονται 13ος και 14ος μισθός
Επί Παπαδήμου ο Σαμαράς "μάσαγε σίδερα" για 13ο και 14ο μισθό. Τώρα τους ξεπουλάει αμαχητί στην τρόικα, αποδεικνύοντας πως αυτός και οι παρατρεχάμενοί του (Βενιζέλος-Κουβέλης) είναι άριστοι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων.

Σαμαράς: “Θα πονέσετε κι άλλο!”
Με το μαστίγιο ανά χείρας εθεάθη σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ και υποσχέθηκε περισσότερο πόνο στον ελληνικό λαό. Προφανώς ο πόνος των άλλων προκαλεί ηδονή στους υπηρέτες της τρόικα, που εδώ και 2,5 χρόνια εφαρμόζουν την πιο σκληρή, αντιλαϊκή πολιτική εις βάρος των Ελλήνων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ Ο ALEXIS ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ  "ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΕΑ" ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 1980 ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ - ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "ΤΙΜΗΣΑΝ" ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ
Aπο iefimerida.gr
Ο ΣΥΡΙΖΑ «κλέβει» και την 3η του Σεπτέμβρη από το ΠΑΣΟΚ [εικόνα]
Μεγάλη εκδήλωση στη Νίκαια οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ την 3η Σεπτεμβρίου, από κοινού με παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το περίεργο είναι ότι τα συνθήματα της σχετικής αφίσας θυμίζουν -πολύ έντονα- εκείνα του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 1980.
Συγκεκριμένα, στην αφίσα που έχει κυκλοφορήσει για την εκδήλωση στη Νίκαια, αναφέρεται ότι θα μιλήσουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Νίνα Κασιμάτη και ο Μενέλαος Γκίβαλος. Από κάτω αναφέρεται το σύνθημα:

Με την Δημοκρατική Παράταξη
της Αριστεράς στον αγώνα για
Εθνική Ανεξαρτησία
Λαϊκή Κυριαρχία
Κοινωνική Απελευθέρωση

Τα συνθήματα της αφίσας -ειδικά τα δύο πρώτα- είναι ίδια με εκείνα που χρησιμοποιούσε το ΠΑΣΟΚ εκείνης της εποχής...

Θα προτιμούσα χίλιες φορές....


Να είμαι ανάμεσα στους Μυρμηδόνες του Αχιλλέα και να σκοτωνόμουν στη πολιορκία της Τροίας...
 
Να ακούω τον Μιλτιάδη στο Μαραθώνα να λέει πως εκείνοι έχουν πατρίδα να γυρίσουν αν χάσουν τη μάχη,ενώ εμείς αν ηττηθούμε δε θα έχουμε πατρίδα να επιστρέψουμε...

Χρυσή Αυγή -Δελτια Τυπου 29/08/2012


Θεατρική παράσταση ο “Ξένιος Ζευς”
Ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν έχει απελαθεί από τη χώρα, παρά τη συνεχή διαφήμιση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ από τα ΜΜΕ. Το σχέδιο "Ξένιος Ζευς" είναι πρόχειρο, αναποτελεσματικό και έχει μοναδικό σκοπό τον εμπαιγμό του ελληνικού λαού, που πλήττεται βάναυσα από τη λαθρομετανάστευση. Η Χρυσή Αυγή θα σταθεί δυναμικά στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών όπως έπραξε στην Αττική, την Θράκη και την Κορινθία.

Ενόψει νέων μέτρων, περικοπών και ξεπουλήματος
Οι χωρίς τέλος περικοπές οδηγούν με βεβαιότητα σε ύφεση και συρρίκνωση της οικονομίας. Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δεν λύνει το ελληνικό πρόβλημα, αλλά ολοκληρώνει το σχέδιο των τοκογλύφων για την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου.  

Για τη σύσκεψη της εγχώριας τρόικα
Βενιζέλος και Κουβέλης παριστάνουν τις νεαρές παρθένες, υποκρινόμενοι πως αντιστέκονται στα επονείδιστα μέτρα της τρόικα. Ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο και έχει ήδη αντιληφθεί που μας οδηγούν τα εγχώρια φερέφωνα των τοκογλύφων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ III - "ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΕΛΛΑΣ


ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ
Απο defencenet.gr
Ομολογία σοκ από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, αναφορικά με τη νέα συνθήκη για τη μετανάστευση Δουβλίνο ΙΙΙ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να πράξουμε τίποτα για μια συνθήκη η οποία πλήττει τα συμφέροντα της Ελλάδας και όμως πρέπει να την υπογράψουμε!

Έτσι ως ζοφερό περιέγραψε το σκηνικό στο μέτωπο της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης αναφορικά με την προετοιμαζόμενη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙΙ» ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ό ίδιος επεσήμανε –χωρίς όμως να εξηγήσει τους λόγους- ότι η διαπραγματευτική θέση της χώρας – έτσι όπως την παρέλαβε – είναι μη αναστρέψιμη.

Ειδικότερα, ο υπουργός μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών είπε: «το Δουβλίνο ΙΙΙ που αναμένεται να κλείσει στο τέλος του χρόνου διατηρεί το στοιχείο ευθύνης για την χώρα πρώτης εισδοχής μεταναστών που υπήρχε και στην συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ και που δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα για την Ελλάδα» και πρόσθεσε πως « το κείμενο της νέας συνθήκης δεν περιέχει κανένα επωφελές αντάλλαγμα για την Ελλάδα…

ΑΛΒΑΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
Στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης , ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα στην περιοχή Χαραμίδα της Λέσβο και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα το θύμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιληνης.
Αφορμή για την αλβανική ρατσιστική επίθεση ήταν τα σχόλια που έκανε ο 27χρονος Έλληνας για την πράξη των νεαρών Αλβανών στο Χελμό στα Καλάβρυτα που είδε το φως της δημοσιότητας, οι οποίοι ως γνωστό πυροβόλησαν με AK-47 και έκαψαν την Ελληνική σημαία. Ο νεαρός Έλληνας φέρεται να είπε στους Αλβανούς ..."Ε ρε χρυσή αυγή που σας χρειάζεται".... και φυσικά αυτοί θεώρησαν σωστό να εισβάλλουν στο σπίτι του στις 05.30 και να τον ξυλοκοπήσουν
Οι συγγενείς του θύματος καταγγέλουν αργοπορία της Αστυνομίας να διαλευκάνει την υπόθεση και να συλλάβει τους δράστες.
Φυσικά καμία ανακοίνωση συμπαράστασης στο θύμα από τις γνωστές ανθρωπιστικές ΜΚΟ και τα γνωστά προοδευτικά ανθρωπιστικά κόμματα δεν θα εκδοθεί διότι πολύ απλά το θύμα ήταν … Έλληνας η ζωή και η υπόσταση του οποίου δεν έχει τόση αξία όσο του κάθε «ταλαίπωρου» αλλοδαπού.
Θυμίζετε ότι όταν πριν από μερικούς μήνες Έλληνες είχαν επιτεθεί σε Αιγύπτιους αλιεργάτες μέσα στο σπίτι τους για προσωπικούς λόγους το σύνολο των ανθρωπιστικών ΜΚΟ και κομμάτων είχαν ξεσηκωθεί με ανακοινώσεις και δηλώσεις για το πόσο κακοί και ρατσιστές είναι οι Έλληνες. Τώρα…. που είναι οι κατ’ επιλογή ανθρωπιστές ; 
defencenet.gr

ΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η απίστευτη αλήθεια για τα τουρκικά σίριαλ!
Τελικά δεν είναι όλα ακούμε αστικοί μύθοι ή θεωρίες που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας. Σε ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα που μας εστάλη και συγκεκριμένα από τον άγνωστο σε εμάς ιστοχώρο «queen.gr» αναφέρονται τα ακόλουθα άκρως αποκαλυπτικά: Συγκεκριμένα, είχε ακουστεί στο παρελθόν ότι οι τουρκικές εταιρίες παραγωγής, απαγόρευαν στα ελληνικά κανάλια που έπαιζαν τα σίριαλ, να κάνουν ελληνική μεταγλώττιση. Η είδηση έμοιαζε υπερβολική για να είναι αληθινή.

Κι όμως. Όπως μας επιβεβαίωσε στέλεχος καναλιού, που παίζει τουρκική σειρά σε ζώνη μεγάλης τηλεθέασης οι τουρκικές εταιρίες παραγωγής, που πουλάνε στην Ελλάδα τα εν λόγω σίριαλ, δεν έχουν καμία άλλη απαίτηση, εκτός από το να μην μεταγλωττίζονται τα σίριαλ τους, επειδή θέλουν να ακούγεται η τουρκική γλώσσα. Αυτός είναι ο μοναδικός όρος που θέτουν και όπως φαίνεται μέχρι σήμερα τα κανάλια δεν έχουν καμία αντίρρηση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Έλληνες τηλεθεατές, ασχέτως τι ακούγεται, τα προτιμούν και οι σειρές βρίσκονται καθημερινά στο top 10 των προγραμμάτων με την υψηλότερη τηλεθέαση και μάλιστα στις πρώτες θέσεις. Τα δε κανάλια τους έχουν μεγάλη αδυναμία, γιατί εκτός της υψηλής τηλεθέασης, είναι φτηνά, μια και κοστίζουν μόλις 1.500 ευρώ το επεισόδιο, ποσό που είναι πολύ μικρότερο από οποιαδήποτε ελληνική παραγωγή.

Σαν σήμερα :29 Αυγούστου 1824. Η Ναυμαχία του Γέροντα


Η Ναυμαχία του Γέροντα έλαβε χώρα στις 29 Αυγούστου 1824 απέναντι από τη Λέρο, ανάμεσα στον τουρκοαιγυπτιακό στόλο, υπό την αρχηγία του Ιμπραήμ και του Χοσρέφ Πασά, και του ελληνικού, που αποτελούνταν κυρίως από πυρπολικά από την Ύδρα και τις Σπέτσες και που διοικούσε ο Ανδρέας Μιαούλης.
Το ιστορικό.
Ο σουλτάνος Μαχμούτ, βλέποντας ότι δεν θα μπορούσε μόνος του να καταπνίξει την Ελληνική Επανάσταση, κατέφυγε για βοήθεια στον υποτελή του χεδίβη της Αιγύπτου, τον ισχυρό Μεχμέτ Αλή, ο οποίος είχε αναδιοργανώσει τον στρατό του κατά το ευρωπαϊκό σύστημα χρησιμοποιώντας τον γάλλο συνταγματάρχη Σεβ, ο οποίος μετονομάστηκε σε Σουλεϊμάν μπέη. Ο Μεχμέτ Αλής, αφού εξασφάλισε ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του προς την Πύλη την Κρήτη, ανέθεσε στον γιο του Ιμπραήμ να χειριστεί το ζήτημα όπως αυτός νόμιζε καλύτερα. Ο τολμηρός και αποφασιστικός Ιμπραήμ οργάνωσε την εκστρατεία του εναντίον της Ελλάδας με κάθε λεπτομέρεια.

Ενδιαφέρον άρθρο : Τα όρια της Χρυσής Αυγής


Toυ Δημήτρη Μαρκόπουλου. Πρώτο θέμα
Ποιο είναι το «όριο» της Χρυσής Αυγής; Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο όριο προκλήσεων το οποίο το Κόμμα της Άκρας Δεξιάς από καιρό έχει ξεπεράσει με τα περίφημα «Τάγματα Εφόδου» ή τις προσπάθειες αυτοδικίας που μας πηγαίνουν σε άλλες, σκοτεινές ημέρες. Αναφέρομαι στο εκλογικό της όριο. Στην τελική απήχηση στην κοινωνία.

Προσωπικά εκτιμώ πως εάν αύριο για κάποιον έκτακτο λόγο γίνονταν ξανά εθνικές εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα ξεπερνούσε ενδεχομένως και το διψήφιο ποσοστό. Όμως όποτε και να γίνουν, ένα τέτοιο ανοδικό φαινόμενο είναι σχεδόν νομοτελειακό. Για να μην σας πω πως ενδεχομένως το συγκεκριμένο κόμμα υπό κάποιες προϋποθέσεις - που δεν είναι και τόσο μακρινές - μπορεί να αποτελέσει και κόμμα εν δυνάμει εξουσίας ιδιαίτερα σε περίοδο πόλωσης λόγω διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Για ποιο λόγο όμως η Άκρα Δεξιά ξαφνικά απέκτησε τόσο δυνατή φωνή και – κατά την προσωπική ταπεινή μου γνώμη – διεκδικεί ακόμα μεγαλύτερη δύναμη;

Κατ’ αρχήν, σε μια Ελλάδα που τα προβλήματα της οικονομίας είναι τα σημαντικότερα, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει κατορθώσει να μεταθέσει τη συζήτηση σε μια υποκατηγορία του ευρύτερου ζητήματος του κραχ. Στο μεταναστευτικό. Σαφώς αυτή η πολιτική επιλογή αποτελεί μια προσωπική επιτυχία του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, για τον οποίο από αυτή εδώ τη γωνιά κατ’ επανάληψη έχω τονίσει πως δεν πρέπει πολιτικά να υποτιμηθεί (αν και αρκετοί αναγνώστες τότε με έβριζαν γράφοντας πως είμαι εκτός τόπου και χρόνου).

Δελτία τύπου Χρυσής Αυγής 28-08-2012


Η “σικέ διαμάχη” ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ
Το σόου της εγχώριας τρόικα, με τις δήθεν διαφωνίες και τη μόνιμη υποταγή στους ξένους, δε συγκινεί κανένα. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που ανήλθαν στην εξουσία εμπαίζοντας τον ελληνικό λαό, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το επερχόμενο ξεπούλημα της χώρας.
Όχι στις περικοπές και την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας
Οι χωρίς τέλος περικοπές οδηγούν με βεβαιότητα σε ύφεση και συρρίκνωση της οικονομίας. Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δεν λύνει το ελληνικό πρόβλημα, αλλά ολοκληρώνει το σχέδιο των τοκογλύφων για την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου. Τα κέρδη από τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές να επιστρέφουν στον ελληνικό λαό και όχι στους δανειστές.
Όχι άλλες μειώσεις στους μάχιμους
Τα μόνα ισοδύναμα μέτρα για να διασωθούν οι - ήδη τσακισμένοι - μισθοί των μάχιμων είναι οι γενναίες μειώσεις στους μισθούς υπουργών, βουλευτών και λοιπών αργόσχολων δημοσίων υπαλλήλων και "λειτουργών". Καμία περικοπή σε όσους Έλληνες δίνουν καθημερινά μάχη για την κοινωνική ειρήνη και την εθνική μας ασφάλεια.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κι άλλη πρόκληση από τους Αλβανούς στα Καλάβρυτα.(Φώτο)


OI ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
Απο eglimatikotita.gr:
Το βίντεο ΣΟΚ με τους τέσσερις Αλβανούς που βρίζουν την Ελλάδα, πυροβολούν και καίνε την ελληνική σημαία, «οδήγησε», το spirospero στα Καλάβρυτα. Εκεί διαμένει μια μεγάλη παρέα νεαρών Αλβανών και ένας απ' αυτούς συζεί με μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα, η οποία φέρεται ότι ανέβασε στο youtube το επίμαχο βίντεο (το youtube το κατέβασε μετά από λίγες ώρες γιατί παράγει πολιτική).
Κατά την έρευνα βρήκαμε 3 φωτογραφίες που δείχνουν 4 νεαρούς Aλβανούς στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής να προβάλουν κασκόλ με την λέξη Αλβανία.
Η κοπέλα και ο νεαρός Αλβανός φίλος της, διατηρούν σελίδες στο facebook. Στην σελίδα του ο νεαρός έχει αναρτήσει φωτογραφίες με πολλά χρήματα, μοτοσυκλέτες, όπλα, σφαίρες κ.α...
Αρκετοί είναι αυτοί που έλεγαν ότι η συγκεκριμένη παρέα έκανε το βίντεο που προσβάλει τη χώρα μας, αλλά χωρίς να παρουσιάζουν κανένα στοιχείο εκτός από την επιμονή τους ότι το βίντεο το ανέβασε η σύντροφος του νεαρού Αλβανού.
Απ ότι μάθαμε η αστυνομία δεν έχει ασχοληθεί ούτε με το βίντεο ΣΟΚ, ούτε με την περίεργη σύνθεση των Αλβανών στα Καλάβρυτα και τα περίεργα ευρήματα στο facebook.
Δείτε τις φωτογραφίες:

ΜΚΟ: Μπίζνες Καλά Οργανωμένες απο τον Κωνσταντίνου και Κούρκουλα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Πόσες ΜΚΟ λέτε να έχουν ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Κούρκουλα;
ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ";;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 Διαβάστε την έρευνα και δεν θα το πιστεύεται!!!
Υποθετικό ερώτημα
αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την… διοργανώνουν η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το ΕΝΑΝΤΙΑ
η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Το Στέκι Μεταναστών
η διεθνιστική εργατική αριστερά
Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και η ΕΛΜΕ Εύβοιας
προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν βάλαμε γιατί από ένα σημείο και ύστερα βαριέσαι να ψάχνεις…
τι γνώμη θα σχηματίζατε;

Σομαλοί έκαψαν 18χρονο παιδί στην Σουηδία και τα Νεοταξίτικα ΜΜΕ το "έθαψαν"


ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Ο 18χρονος Rudolf Moilanen, ήταν σε ένα πάρτι με τους φίλους του το Σάββατο της 30ης Ιουνίου στην πόλη Jordbro. Είχαν σκοπό να διασκεδάσουν μέχρι αργά το βράδυ, αλλά ο Rudolf κουράστηκε και αποφάσισε να πάει στο σπίτι του. Κάθισε σε μια στάση λεωφορείου όπου αποκοιμήθηκε, αλλά ξύπνησε άσχημα, όταν δέχτηκε βίαιη απρόκλητη επίθεση από τρεις Σομαλούς μουσουλμάνους.

Ο 18χρονος δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό, και αφού του πήραν το σακάκι και το τηλέφωνό του, στη συνέχεια τον έσυραν σε μια κοντινή δασώδη περιοχή. Ξαφνικά μέσα στους πόνους του και την ζαλάδα του, ο Rudolf αισθάνθηκε μια υπερβολική ζέστη στη πλάτη του και είδε ότι το σακάκι του καιγόταν. Οι Σομαλοί είχαν χύσει κάποιο είδος εύφλεκτο υγρό πάνω του. Ο Ρούντολφ ούρλιαζε, αλλά, αντί οι κακούργοι να βάλουν ένα τέλος στο σαδιστικό τους παιχνίδι, ένας από αυτούς πάτησε με το πόδι του τον Rudolf στο λαιμό για να τον τυλίξουν οι φλόγες. Ο Rudolf τότε πανικοβλήθηκε και αφού μπόρεσε και πετάχτηκε όρθιος, άρχισε να τρέχει, και μετά να κυλιέται κάτω προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά. Ενώ οι τρεις δράστες απομακρύνθηκαν, ο Rudolf έσκισε το σακάκι του και το πουκάμισό του και έτρεξε σε μια κατοικημένη γειτονιά, και άρχισε να χτυπά τις πόρτες ζητώντας βοήθεια.

Ο Rudolf Moilanen μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρολίνσκα με σοβαρούς τραυματισμούς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουψάλα, εν αναμονή δερματικού μοσχεύματος. Ο Ρούντολφ έχει γεμίσει μώλωπες και εκδορές σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως έχει τραυματιστεί στην πλάτη του όπου έχει εγκαύματα και στο κεφάλι του από τις κλωτσιές που δέχτηκε στο πρόσωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού...

Δημόσια ομολογία Τούρκου μισθοφόρου στην Συρία: "Μας εξόπλισε η Τουρκία"!


Aποκαλυπτήρια για τη τουρκική εμπλοκή στην Συρία είχαμε πριν λίγες ώρες με τον υποτιθέμενο "εξαφανισμένο στην Συρία Τούρκο εικονολήπτη" Τζινεΐτ Ινάλ, ο οποίος εργαζόταν για το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Χούρα το οποίο χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ, να βγαίνει στην κρατική τηλεόραση της Συρίας και να ομολογεί ότι είναι μισθοφόρος-πράκτορας της τουρκικής κυβέρνησης! 
Η εμφάνιση έγινε στο κρατικό συριακό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Ιχμπαρίγια, στην οποία ανέφερε ότι αιχμαλωτίστηκε από Σύρους στρατιώτες κοντά στο Χαλέπι και περιγράφει το ταξίδι του από τα τουρκικά σύνορα ως το Χαλέπι, μαζί με μισθοφόρους ισλαμιστές όλων των εθνικοτήτων που πολεμούν το μπααθικό καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.
«Είμασταν μια ένοπλη ομάδα μαχητών από την Τσετσενία, την Τουρκία, τη Λιβύη, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία που στρατολογηθήκαμε και εξοπλιστήκαμε στην Τουρκία», λέει στο βίντεο. "Περάσαμε μέσα στην Συρία και αναπτυχθήκαμε στο Χαλέπι, όπου ξεκινήσαμε να πολεμάμε τον συριακό Στρατό και να εκκαθαρίζουμε συνοικίες από τον φιλοκαθεστωτικό πληθυσμό (σ.σ.: όπως είναι οι χριστιανοί), μέχρι που μια μέρα με αιχμαλώτισαν". 
Πρόκειται για την πρώτη δημόσια ομολογία μισθοφόρου και μάλιστα Τούρκου, ο οποίος ήταν επίσημα καταχωρημένος ως "δημοσιογράφος" και αποδεικνύει το "μακρύ χέρι" της MIT πως λειτουργεί: Με δήθεν δημοσιογράφους ή εικονολήπτες, οι οποίοι δεν είνα τίποτα άλλο παρά εκπαιδευμένοι πράκτορες και αυτό δεν αφορά βέβαια μόνο την περίπτωση της Συρίας, αλλά καλό θα ήταν να ρίξυμε και μια ματιά "στα καθ'ημάς" . 
Εμφανώς πανικόβλητος από τα αποκαλυπτήρια, ο Τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου αντέδρασε άμεσα και υποστήριξε πως οι δηλώσεις του τούρκου δημοσιογράφου και οι εικόνες δείχνουν να μιλά υπο πίεση και τόνισε «είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος που έχει πάει για να κάνει τη δουλειά του να γίνει αντάρτης;. Για τη ζωή του Ουνάλ, υπεύθυνη θα είναι η Συρία»! Τέτοιο σοκ και θράσος από τον θεωρητικό των "μηδενικών προβλημάτων"!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γερμανός πολιτικός: "Αν αποτύχουμε εμείς να διασώσουμε την Ελλάδα θα το κάνει η Ρωσία"


Armin Laschet (CDU): "Αν αποτύχουμε εμείς να διασώσουμε την Ελλάδα θα το κάνει η Ρωσία"
Την γεωπολιτική παράμετρο της ελληνικής οικονομικής κρίσης παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) της Γερμανίας  Armin Laschet ο οποίος απαντώντας σε όσους συναδέλφους του εντός και εκτός κυβέρνησης επιμένουν στην σκληρή γραμμή κατά της Ελλάδος παραδέχθηκε αυτό που ανομολόγητα μέχρι στιγμής (αν εξαιρέσουμε τα δημοσιοποιημένα τηλεγραφήματα της αμερικανικής διπλωματίας στο WikiLeaks) φοβούνται οι δυτικοί που μπορούν να δούν πέρα 
άπό την μύτη τους: Την ρωσική κάθοδο στην Ελλάδα σε περίπτωση που τα διάφορα 
τοκογλυφικά προγράματα "διάσωσης" της ελληνικής οικονομίας αποτύχουν.

"Αν δεν επιμείνουμε στην προσπάθεια ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας, τότε θα έρθει η σειρά της Ρωσίας. Η Ρωσία περιμένει, έτοιμη να διασώσει την Ελλάδα με δισεκατομμύρια. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί που αντιδρούν στην βοήθεια προς την Ελλάδα ότι διακυβεύονται πολλά περισσότερα από το εάν η Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις προκειμένου να διασωθεί από την οικονομική κρίση στην χώρα αυτή».

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" : ANOIXΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ .
ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;
Aπο enikos.gr :
 Παρά την απόφαση του  Υπουργείου Εργασίας να σταματήσει η λειτουργία του ξενοδοχείου της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, στο οποίο εργαζόταν παράνομα ο Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα τη 15χρονη Μυρτώ,  με δικαστική απόφαση δόθηκε το πράσινο φως να ανοίξει ξανά η επιχείρηση. 
Έτσι σε πλήρη λειτουργία είναι οι δύο επιχειρήσεις στο νησί που εντοπίστηκαν να απασχολούν λαθρομετανάστες και είχαν σφραγιστεί για πέντε ημέρες με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.
Ωστόσο οι επιχειρηματίες προσέφυγαν στα δικαστήρια και πέτυχαν προσωρινή διαταγή για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης.
Την ίδια ώρα με ανακοίνωση του το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας εξέδωσε ανακοίνωση «Το ότι οι ενδιαφερόμενοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη είναι επιλογή τους. Η αναστολή εκτέλεσης της απόφασης με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου αποτελεί δικαστική κρίση και ως τέτοια δεν σχολιάζεται», προσθέτοντας ωστόσο πως «για το υπουργείο η καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας εξακολουθεί να αποτελεί ζήτημα ύψιστης πολιτικής και κοινωνικής προτεραιότητας».

Σαν σήμερα :28 Αυγούστου 1922 .O Μαρτυρικός θάνατος του Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομου απο φανατισμένους Τούρκους


Ο Χρυσόστομος (Καλαφάτης) γεννήθηκε το 1867 στην Τρίγλια της Βιθυνίας, στην Προποντίδα. Ήταν γιος του Νικολάου Καλαφάτη και της Καλλιόπης Λεμωνίδου, οι οποίοι απέκτησαν συνολικά 8 παιδιά, 4 αγόρια και 4 κορίτσια.
Ο πατέρας του ήταν νομομαθής και αντιπροσώπευε συμπολίτες του ενώπιον των τουρκικών δικαστηρίων.
Επίσης, αναμιγνυόταν στα κοινά και εκλεγόταν δημογέροντας.
Η μητέρα του ήταν ευλαβής χριστιανή και αναφέρεται ότι τον είχε τάξει στην Παναγία.
Πρώτα χρόνια
Ο Χρυσόστομος εκδήλωσε νωρίς την επιθυμία του να γίνει κληρικός. Οι γονείς του έγιναν αρωγοί στην επιθυμία του, πουλώντας ακίνητη περιουσία και στέλνοντάς τον οικότροφο στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, όπου είχε την τύχει να έχει σπουδαίους δασκάλους. Είχε επίσης την τύχη να αναλάβει τα έξοδα των σπουδών του ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης και μετέπειτα Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντίνος Βαλιάδης, ο οποίος τον γνώρισε σε μια επίσκεψή του στη Σχολή και εξετίμησε τις επιδόσεις του. Ο Χρυσόστομος αποφοίτησε από τη Σχολή με «άριστα».
Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος τον χειροτόνησε διάκονο και τον προσέλαβε ως αρχιδιάκονο στη Μητρόπολη Μυτιλήνης και κατόπιν στη Μητρόπολη Εφέσου, όπου μετατέθηκε. Το 1896 ο Χρυσόστομος ασχολήθηκε με το θέμα που δημιούργησαν καθολικοί καλόγεροι της Μονής των Λαζαριστών της Σμύρνης, οι οποίοι, θέλοντας να προσηλυτίσουν Ορθοδόξους της Ιωνίας, αγόρασαν κοντά στην Έφεσο μια τοποθεσία που λεγόταν Καπουλή-Παναγιά και διέδωσαν ότι βρήκαν εκεί τον τάφο της Παναγίας. Ο Χρυσόστομος προέβη σε πλήθος δημοσιευμάτων, τεκμηριωμένων επιστημονικά, τα οποία εξέδωσε και σε βιβλίο. Κατόπιν αυτού, οι Λαζαριστές υποστήριξαν ότι επρόκειτο για σπίτι της Θεοτόκου.
Στις 2 Απριλίου 1897 ο Μητροπολίτης Εφέσου Κωνσταντίνος εκλέχθηκε Οικουμενικός Πατριάρχης (Πατριάρχης Κωνσταντίνος Ε΄). Στις 18 Μαΐου του ίδιου έτους χειροτόνησε πρεσβύτερο τον Χρυσόστομο και τον χειροθέτησε Μέγα Πρωτοσύγκελο του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Από τη θέση αυτή προήδρευσε μικτής επιτροπής Ορθοδόξων και Αγγλικανών με θέμα την ένωση των δύο Εκκλησιών. Από τη θέση αυτή επίσης καλλιεργεί την ευγλωττία του στο κήρυγμα. Μνημειώδης θεωρείται ο επικήδειός του προς τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πρώην Κωνσταντινουπόλεως Σωφρόνιο, πνευματικό πατέρα του Κωνσταντίνου Ε΄, καθώς επίσης και ο λόγος προς τον Εσταυρωμένο, τη Μεγάλη Παρασκευή του 1901. Ιδιαίτερα όμως διακρίθηκε για τη συμβολή του στη ματαίωση των σχεδίων του αρχηγού της Πανσλαβιστικής Παλαιστίνιας Εταιρίας του Παπαδονότσεφ που επεδίωκε να αλλοιώσει τον ελληνικό χαρακτήρα του Αγίου Όρους και να εκσλαβίσει τα Πατριαρχεία Αντιοχείας και Ιεροσολύμων.
Την ίδια ημέρα, Μεγάλη Παρασκευή του 1901, απομακρύνθηκε από το Θρόνο ο Κωνσταντίνος Ε΄ και κατόπιν επανεξελέγη ο δυναμικός Ιωακείμ Γ΄ Μεγαλοπρεπής. Και αυτός όμως εκτίμησε τα προσόντα του Χρυσοστόμου, και έτσι εκλέγεται παμψηφεί, στις 23 Μαΐου 1902 Μητροπολίτης Δράμας. Την ημέρα της εκλογής του, απευθυνόμενος στον Πατριάρχη, είπε τα εξής προφητικά:

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ! ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ Ο "ΣΩΤΗΡΑΣ". ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει ακάθεκτος τις καλοκαιρινές του διακοπές, παρά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και το νέο τσουνάμι των μέτρων που έχει κόψει την ανάσα των ήδη εξαθλιωμένων Ελλήνων.
Τα πικρόχολα σχόλια στα πηγαδάκια της Βουλής δίνουν και παίρνουν με κάποιους από τους εθνοπατέρες να αποκαλούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ νέο... Παπανδρέου, που δεν χαλάει τις διακοπές του για κανέναν και για τίποτα.
Μετά το Ρέθυμνο και τη Νάξο, ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Αιδηψό.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ...

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΠΟΡΕΙΑ - ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ . ΚΑΜΠΟΥΛ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .
Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.
MAKELEIO

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2,5 !!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΖΕΦΡΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ 

Το παγκόσμιο φαινόμενο ακόμη και με βαθμολογικές επιδόσεις της τάξεως του 2,5 να εισάγονται οι Μουσουλμάνοι σε υψηλόβαθμες σχολές , με την ειδική κατηγορία που είχε θεσπίσει ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου , όταν ήταν υπουργός Παιδείας θα επαναληφθεί και στα φετινά αποτελέσματα.

Από τους περσινούς πίνακες επιτυχόντων της ειδικής κατηγορίας «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ»-ανάλογη εικόνα αναμένεται να έχουν και οι φετινοί προκύπτει ότι εισάγονται Φιλοσοφικές από 2.768 μόρια, Φιλολογικές από 2.590 μόρια, Νομικές από 8.690 μόρια, Πάντειο από 3.172 μόρια, παιδαγωγικά από 5448 μόρια, Μαθηματικές Σχολές από 3.078 μόρια κλπ...