Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ.


ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Η Χρυσή Αυγή στην πυρόσβεση στο Νέο Βουτζά

Εχθές εκδηλώθηκε ισχυρή πυρκαγιά σε δασική περιοχή στο Νέο Βουτζά Αττικής. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε, όπως πάντα, στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών και της Ελλάδας όπου υπάρχει ανάγκη. Κλιμάκιο Συναγωνιστών από τις Τοπικές Οργανώσεις Ανατολικής Αττικής, Αναβύσσου και Νίκαιας βρέθηκαν στην περιοχή της πυρκαγιάς για να βοηθήσουν τους πυροσβέστες στο δύσκολο έργο τους, που στοίχισε μεταξύ άλλων και δύο τραυματίες στο Πυροσβεστικό Σώμα.




Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις τρείς το μεσημέρι χθες και γρήγορα τέθηκε εκτός ελέγχου, φτάνοντας στο σημείο να προκαλέσει ζημιές και σε δύο σπίτια. Τελικώς η Πυροσβεστική χρησιμοποιοώντας 5 καναντέρ, 2 ελικόπτερα, 38 οχήματα και 110 άτομα προσωπικό κατάφερε να την θέσει υπό έλεγχο και να την κατασβέσει.Η παρουσία του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και οι Συναγωνιστές έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσουν τους πυροσβέστες.



Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.