Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΙΝ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ.


ΠΕΡΣIΝΑ ΞIΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ :ΤΟ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕΙΚΟ - ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΟΥΓΚΑ....

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕΙΚΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΚΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥΓΚΑ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕΙΚΟ.

Στάθης Παναγούλης: Η χούντα Σαμαρά εκβίαζε την Χρυσή Αυγή με νέες προφυλακίσεις

Σε μια αποκάλυψη βόμβα όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευστάθιος Παναγούλης, ο οποίος τόνισε ότι "πρόκειται να γίνουν σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγο καιρό, θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα" είπε συγκεκριμένα ενώ αποκάλυψε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος εκβιαζόταν με προφυλακίσεις σε περίπτωση που δεν συνεργαζόταν με τη Νέα Δημοκρατία, και ουσιαστικά του ζητήθηκε να μην κατέβει σε ορισμένες εκλογικές περιφέρειες.
O Στάθης Παναγούλης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά πίεζε την Χρυσή Αυγή να αποχωρήσει εκλογικά από τους νομούς Αττικής, Κορινθίας, και Μεσσηνίας, με τόν όρο να σταματήσουν οι προφυλακίσεις. Φυσικά εκ του αποτελέσματος ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν έκανε πίσω.

Δελαστίκ : Ο χρόνος δημοσιοποίησης του βίντεο με τον Μπαλτάκο ήταν αριστοτεχνικά επιλεγμένος - Σαμαράς και Δένδιας οι χαμένοι.

Το βίντεο Μπαλτάκου επιδείνωσε την ήδη δύσκολη θέση Σαμαρά. 
Του Γ. Δελαστίκ
Βίαιη παρέμβαση στο πολιτικό σκηνικό αποτέλεσε η προβολή στο Διαδίκτυο του βίντεο με τον αποκαλυπτικό από πολλές πλευρές διάλογο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με τον ήδη καρατομηθέντα (και τύποις παραιτηθέντα) γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και επιστήθιο από δεκαετιών φίλο του πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκο.
Δύο είναι οι μεγάλοι χαμένοι από την υπόθεση αυτή. Ο πρώτος είναι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς . Δεν είναι μόνο ότι η υπόθεση Μπαλτάκου τίναξε κυριολεκτικά στον αέρα την προσεκτικά ενορχηστρωμένη προπαγανδιστική επιχείρηση της κυβέρνησης, με την αμέριστη υποστήριξη της ευρωπαϊκής Δεξιάς και τους επαίνους των κορυφαίων του Eurogroup της Αθήνας, εν όψει των ευρωεκλογών. Αυτό είναι το λιγότερο, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

"ΤΟ ΕΘΝΟΣ" ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Η "ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΗΣ Χ.Α.

ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ...
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ  "ΤΟ ΕΘΝΟΣ" ΤΗΣ KANEI ΠΛΑΤΕΣ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ...

ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ'';

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προέβη σήμερα σε μια μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή του Τράγκα. Ανέφερε ότι ο Σαμαράς συνομίλησε με έναν εισαγγελέα που έχει τρισύλλαβο επώνυμο και τελειώνει όπως το όνομα του Μπαλτάκου και αναρωτιόμαστε μήπως αυτός είναι ο κύριος Ντογιάκος; Ο Σαμαράς στην συνομιλία αυτή καλούσε τον Ντογιάκο(;;) να φυλακίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και όπως έγινε στην περίπτωση Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα,να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του Χρήστου Παππά,διότι είχε εθνικιστικά βιβλία στην βιβλιοθήκη του.

''ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ''

ΟΛΗ Η ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ"
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ :

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ : ΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ" ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ; (BINTEO)



ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ...

Ποια τα συμπεράσματα από τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου;

1) Ο Σαμαράς δρα ως κοινός υπάλληλος των Σιωνιστών. Υπακούει στις εντολές τους και τους δίνει συνεχώς αναφορά. Ας βγει ΕΝΑΣ να το διαψεύσει! Υπαλληλάκος χειρότερος και από τον Σημίτη, ένα γλοιώδες ανθρωπάκι. Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύεται κι επισήμως το κόμμα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει τα αμερικανοεβραικά συμφέροντα στην πατρίδα μας. Όλα γίνονται κατ΄εντολην των Σιωνιστών και για να πάψει να κόβει ψήφους η Χρυσή Αυγή από την ΝΔ και όλα τα υπόλοιπα περί δημοκρατίας και εγκλημάτων είναι κουτόχορτο για ζώα.

2) Κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης (πλην ΑΝΕΛ για να είμαι δίκαιος) δεν ζήτησε την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για καταπάτηση του Συντάγματος και ανάμειξη στο έργο της δικαιοσύνης με στόχο μικροκομματικά εκλογικά οφέλη.

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΕΡΧΕΤAI ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ(ΒΙΝΤΕΟ)



ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΛΕΜΕ...

ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΥΠ.ΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ : «Δεν μπορώ να αποκλείσω με αυτά που γίνονται σήμερα δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές»

ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ...
«Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω ότι με αυτά που γίνονται σήμερα δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Απευθυνόμενος, δε, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα δεχτούν την πρόταση σας για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για να διαλευκανθεί η υπόθεση με τον κύριο Μπαλτάκο και να δούμε αν η κυβέρνηση αντέχει να πάει σε τριπλές εκλογές".
Αφορμή για την παρέμβαση Γρηγοράκου ήταν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η συζήτηση, σε δεύτερη ανάγνωση, του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τις Ευρωεκλογές.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ : OTI ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΑΛΛΑ ΔΕΝ "ΘΥΜΑΤΑΙ" ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ...(ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΜΑ)
Για το βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη, το επεισόδιο με τον γιο του στη βουλή και την παραίτησή του μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real fm o πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτης Μπαλτάκος.
"Αποφάσισα να διαδραματίσω συγκεκριμένο ρόλο για το καλό της παράταξης και της Ελλάδας, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε 500.000 Έλληνες εγκλωβισμένους στη Χ.Α. 'Ελεγα αυτά που ήθελαν να ακούσουν για να αποκτήσω την εμπιστοσύνη τους.
Ο Πρωθυπουργός ήξερε ότι πρέπει να απεγκλωβίσουμε τον κόσμο από την Χρυσή Αυγή, το τι έκανα εγώ γι αυτό τον λόγο δεν το ήξερε."
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ :

ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ : ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.
Παπούλιας: Σας έχω καλά νέα, βγήκαμε από την κρίση
Με «ευχάριστα νέα», όπως είπε χαρακτηριστικά, υποδέχθηκε σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας, στο προεδρικό μέγαρο, τους εκπροσώπους της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ.
Μιλώντας στους εκπροσώπους των απόδημων Ελλήνων, ο Πρόεδρος τόνισε: «Αυτή τη φορά, μάλλον έχω ευχάριστα νέα να σας πω: η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, με τις μεγάλες θυσίες κατόρθωσε αυτό που μερικοί πίστευαν ότι δεν θα μπορούσε να το κατορθώσει, να βγούμε από τη μεγάλη κρίση. Και όπως λένε σοβαροί και επιστημονικοί κύκλοι, η Ελλάδα έχει βγει κατά 75%-80% από την κρίση».

«Τώρα, ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών, κ. Στουρνάρας,

Νέο σκάνδαλο από την εγκληματική συμμορία της νουδούλας. 1,5 δις "δωράκι" στην Eurobank! Οι "ευαίσθητοι" εισαγγελείς δεν το γνωρίζουν;


 

Ντροπή και αίσχος! 1,5 δις “δωράκι” στην EUROBANK, νύχτα, πίσω από τα 500άρικα!

Παπαγαλάκι του antinews ονειρεύεται θρίαμβο της νουδούλας στις προσεχείς εκλογές! Η επιστήμη της ψυχιατρικής σηκώνει τα χέρια ψηλά.



Τέσσερα χρόνια τώρα το antinews δεν υπέκυψε στις κακόφωνες σειρήνες του άκρατου λαϊκισμού, του φασισμού και του δήθεν πατριωτισμού και των εκμαυλισμένων από τις θεωρίες αμερικανικών think tanks «αντιμνημονιακών». 

Στον αγώνα αυτό χάσαμε ορισμένους υπερπατριώτες αλλά και αρκετούς έντιμους πολίτες που παρασύρθηκαν. Κερδίσαμε όμως άλλους φίλους, πολύ πιο κριτικούς και γι' αυτό ίσως πιο πολύτιμους 

Τα έχει χάσει ο γραφικός ουφολόγος Χαρδαβέλας. Απαιτεί την σύλληψη του Κασιδιάρη!

Συλλάβετε τον Κασιδιάρη

Ο ίδιος δήλωσε ότι υπέκλεψε με μικροκάμερα-κουμπί τη συνομιλία με τον Μπαλτάκο. Δηλαδή ο ίδιος ομολογεί την ενοχή του. Τι τον αφήνουν λοιπόν έξω και δεν τον πιάνουν; Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από χθες.

Ο νεοταξίτης Σαμαράς νομιμοποιεί παραθρησκευτικές σέκτες και επιτρέπει ίδρυση τεμένων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


 

Μόλις χθες (30/3/2014) διαπιστώσαμε την ύπαρξη Σχεδίου Νόμου προς διαβούλευση
http://www.opengov.gr/ypepth/?p=1875


με τίτλο  «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεων τους στην Ελλάδα».


Παρατηρήστε ότι παρά τον ισχυρισμό τους ότι έχει αναρτηθεί υποτίθεται από 21/3, μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο. Η διαβούλευση λήγει σε μόλις 4 ημέρες!!

 

ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ : ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ...
Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, αρεοπαγίτης Φώτης Καϋμενάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Μπαλτάκου στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου. 
Ο κ. Καϊμενάκης είναι πρόεδρος και επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής και μέλος του ΔΣ της εταιρείας δικαστικών μελετών.
Η παραίτηση του Τάκη Μπαλτάκου μετά το video βόμβα που ήρθε στο φως και δείχνει τον πρώην πια γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου να συνομιλά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και να παραδέχεται ότι οι διώξεις κατά της οργάνωσης έγιναν για πολιτικούς λόγους, προκάλεσε σάλο. 
Ο Τάκης Μπαλτάκος κλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συνάντησε τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη και στη συνέχεια έδωσε την παραίτησή του, χωρίς να συναντήσει καν τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε ζητήσει την αποπομπή του.
 .newsit.gr

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ : ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ KAI NA TΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΛΑ.!!!
Μετά τις αποκαλύψεις από το βίντεο με την συνομιλία Κασιδιάρη - Μπαλτάκου(και την παραδοχή του τελευταίου οτι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικές και γίνονται επειδή "κόβει ψήφους από την Νέα Δημοκρατία") τα βοθροκάναλα και οι εφημερίδες της διαφθοράς(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν την ευθύνη από τους Σαμαρά ,Δενδια ,Αθανάσιου αλλά και της Κουτζαμάνη και να τα φορτώσουν όλα στον "ακροδεξιό- χρυσαυγιίτη" Μπαλτάκο για τις "αβάσιμες" όπως λένε κατηγορίες.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΦΥΛΛΑΔΩΝ :

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ :Αλλα 9 βίντεο με «καυτές συνομιλίες» έχει η Χρυσή Αυγή.

ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...ΗΔΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ. ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ... ΤΟΤΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ.!!!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Χρυσή Αυγή φέρεται να έχει στην κατοχή της 9 βίντεο με καυτές συνομιλίες και όλες αφορούν το παρασκήνιο των διώξεων της Χρυσής Αυγής και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα.
Σύμφωνα με πηγές του Tribune.gr τα υπόλοιπα βίντεο με τις συνομιλίες αναμένεται να αναρτώνται σταδιακά από αύριο.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται ο σάλος που έχει ξεσπάσει με την δημοσιοποίηση του πρώτου βίντεο στο οποίο συνομιλεί ο γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

BINTEO : ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α

Πανδαιμόνιο επικράτησε στον πρώτο όροφο του κτηρίου της Βουλής με τον γιο και τον αστυνομικό του κ. Τάκη Μπαλτάκου να έρχεται στα χέρια με βουλευτές και κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεώργιος - Δημήτριος Μπαλτάκος βρισκόταν στο γραφείο του πατέρα του στη Βουλή, όταν αποφάσισε να κινηθεί προς τα γραφεία της ΧΑ, που βρίσκονται στον ίδιο όροφο.
Εισήλθε αιφνιδιαστικά και έριξε δύο σφαλιάρες στον Μ. Αρβανίτη, στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον Ν. Κούζηλο και κλώτσησε τον Αρ. Ματθαιόπουλο και έναν ακόμα επιστημονικό συνεργάτη.
Άμεσα απάντησαν με γροθιές, κλωτσιές οι Ηλ. Παναγιώταρος, Δημ. Κουκούτσης, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο αστυνομικός του κ. Μπαλτάκου. Το επεισόδιο έληξε με την ψύχραιμη παράμβαση της ασφάλειας της Βουλής, αλλά και του ίδιου του κ. Μπαλτάκου.
 Ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου μετά τον διαπληκτισμό του με βουλευτές της Χρυσής Αυγής έφυγε σαν κύριος από την βουλή χωρίς να συλληφθεί. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ :

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ : Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες Μπαλτάκου - Κασιδιάρη για τις στημένες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:  Η ομολογία του Γ.Γ. της κυβέρνησης ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. 
Η συνομιλία - ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτακού με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)
Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες Μπαλτάκου - Κασιδιάρη :

Οι "πιστολέρο" της Χρυσής Αυγής : ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ "ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ" ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ iefimerida.(ΒΙΝΤΕΟ)


Δημοσιεύθηκε στις 1 Απρ 2014
"Μέλος της Χρυσής Αυγής που προφανώς βρίσκεται στο σπίτι του και παρέα με ένα φίλο του και ένα παιδί εξασκείται στην σκοποβολή έχοντας ως στόχο μπουκάλια στο απέναντι σπίτι. Ωστόσο μόλις ο φίλος του λέει «πρόσεχε θα σκοτώσεις κανένα άνθρωπο» εκείνος απαντάει «δεν πάει να γαμ@@@ και ο άνθρωπος» και συνεχίζει να πυροβολεί."

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ .ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΤΥΠΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΝΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΗΧΟΣ TOY ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ.

Έτσι ΓΑΜΑ ο Πούτιν, Αντωνάκη!



Και μια λεπτομέρεια που δεν είναι λεπτομέρεια. Σε ρώσικο σάιτ δημοσιεύθηκε το επίμαχο βίντεο. Έτσι ΓΑΜΑ ο Πούτιν, Αντωνάκη!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ! Το βίντεο που τελειώνει την εγκληματική συμμορία του Σαμαρά! Να συλληφθούν ΑΜΕΣΑ Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου, Γκουτζαμάνη!



Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο ΕΔΩ. Τσιράκι των εβραίων, Σαμαρά, έχει ανεβεί σε ρωσική ιστοσελίδα οπότε μην ονειρεύεσαι ότι θα κατεβεί.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΟΚΑ: Η τελευταία Εθνική Οργάνωση ξεκινάει τον ιερό αγώνα της στην Κύπρο σαν σήμερα πριν 59 χρόνια - 1η Απριλίου 1955

Η Εθνική Οργάνωσις Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ) ήταν η οργάνωση των Ελληνοκυπρίων στην οποία χρωστάει την ελευθερία της η Κύπρος από την βρετανική κατοχή και ιδρύθηκε σαν σήμερα πριν από 59 χρόνια, την 1η Απριλίου 1955.

Έδρασε κατά την χρονική περίοδο 1955-1959 και κυρίαρχο αίτημα ήταν η ένωσή της με την μητέρα Ελλάδα. Ένα αίτημα που προδόθηκε από το εσωτερικό μέτωπο με τον Μακάριο να επιλέγει την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους, παρά την ένωση. Κάτι που εν συνεχεία η Κύπρος το πλήρωσε με τον ακρωτηριασμό της.

"ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ Η ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ! ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΞΕΝΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Η υποστήριξη ακόμα και στους μεγαλύτερους δολοφόνους είναι δεδομένη, αρκεί να είναι λαθρομετανάστες! Δεν πειράζει καθόλου το ότι ο κατσαπλιάς έσφαξε πισώπλατα και άνανδρα έναν Έλληνα πατέρα που άφησε πίσω του τρία ανήλικα ορφανά παιδιά, μια γυναίκα, αδέρφια, έναν χαροκαμένο πατέρα και μία μάνα!!!! Δεν τους υπολογίζει κανείς αυτούς γιατί είναι Έλληνες και σε αυτό τον τόπο πάνω από όλα είναι οι λαθραίοι και τα δικαιώματα αυτών!

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ 14 ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Ποινική δίωξη κατά 14 σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας Σερρών για βασανισμό κρατουμένου από τον οποίο προήλθε ο θάνατος με βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες και υπόθαλψη εγκληματία, άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας της Άμφισσας, Νικόλαος Αντωναράκος!!!! Για την υπόθεση έχουν ήδη εκδοθεί 8 εντάλματα σύλληψης.
H εντεταλμένη δικαιοσύνη, με αυτές τις ενέργειες, θέλει να μας περάσει για άλλη μια φορά το μήνυμα ότι, όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ αγγίξει αλλοδαπό, θα τιμωρείται αυστηρά, ασχέτως εάν αυτός ο αλλοδαπός έσφαξε, βίασε, έκλεψε, λήστεψε, δολοφόνησε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ)


ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ...ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! KΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΛΛΟΓΗ :

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Η ξιφολόγχη καρφωμένη στο σώμα νεκρού αρμένιου χριστιανού υπερασπιστή της Κassab που βρίσκεται σε τυμπανισμό.Στο σώμα έχουν εναποθέσει το κομμένο κεφάλι που είναι καταματωμένο θυμίζοντας την εκδοχή του M.Γκίμπσον. 
Βρυξέλλες, Δ. Πορφύρης / Π Σταφυλά
Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας εγχειρίδια που απαριθμούν τα εγκλήματα του χριστιανισμού και που συνήθως επιγράφονται “Η μαύρη βίβλος του χριστιανισμού” κλπ.Το ισλάμ από τους πραγματικούς ισλαμοφοφοβικούς που έσπευσαν να το ενστερνιστούν από τρόμο παραμένει στο απυρόβλητο ή από σεβασμό στη διαφορετικότητα.

ΟΥΣΤ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ...ΓΙΑΝΝΕΝΑ :Αδιαφορήσαν για την σφαγή της Χίου και γιόρτασαν το ολοκαύτωμα των εβραίων!!


Ναί είναι γεγονός! Σύσωμη η Ηγεσία της Ηπείρου μαζί με φιλαρμονικές, συλόγους, επίσημους και ανεπίσημους γιόρτασαν τα 70 χρόνια του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. Η γιορτινή αυτή μέρα για τους Εβραίους έρχεται σε αντιστοιχία με μία θλιβερή μέρα 30-3-1822 για την ιστορία των Ελλήνων, την ΣΦΑΓΗ της Χίου απο τούς Τούρκους.
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ;;
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!!!! 
Υπολογίζεται ότι από τους 117.000 χριστιανούς κατοίκους του νησιού, 42.000 σφαγιάστηκαν, 50.000 πιάστηκαν αιχμάλωτοι
ΚΑΙ ΟΙ 100 Εβραίοι …..

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου : Η προπαγάνδα ξεκινά από την πρώτη δημοτικού (βίντεο)

Απόσπασμα από την εκδήλωση "ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ" που έγινε στις 23/3/2014 στην Έδεσσα.

…..Η θα τους πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ η θα καθόμαστε και θα τους κοιτάμε σαν ΒΛΑΚΕΣ να εξιστορούμε στα γεράματα μας με '' υπερηφάνεια '' την ανικανότητα την ανευθυνότητα και το πόσο καραγκιόζηδες σταθήκαμε κάποτε...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :

O ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ;;

Αδελφός και σύζυγος Γκιόλια δείχνουν Μάκη για το φόνο του δημοσιογράφου
Τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο υποδεικνύει η Αδαμαντία Γκιόλια, χήρα του Σωκράτη Γκιόλια, πως βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του ρεπόρτερ συζύγου της το καλοκαίρι του 2010. Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», έχουν περάσει τριάμισι περίπου χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Σωκράτης Γκιόλιας αλλά μόλις πρόσφατα κλήθηκε η χήρα του από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για κατάθεση. Τι κατάθεσε, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του δημοσιογράφου; Πως ο Σωκράτης Γκιόλιας της είχε εκμυστηρευτεί πως θα τον σκοτώσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και πως θα κάνουν να φανεί πως από πίσω βρίσκεται η Σέχτα Επαναστατών: «Ο Σωκράτης φοβόταν κι έλεγε πως θα τον σκοτώσει ο Τριανταφυλλόπουλος», είχε τονίσει. Σημειώνεται πως το ίδιο είχε καταθέσει κι ο αδερφός του Σωκράτη, Περικλής Γκιόλιας. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει:

Πρώην πράκτορας των ΗΠΑ : Είκοσι χρόνια ετοίμαζαν πραξικόπημα στην Ουκρανία οι ΗΠΑ

ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....
Αυτό υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας των ΗΠΑ Σκοτ Ρίκαρντ μιλώντας στο δίκτυο Russia Today, εκτιμώντας ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εργάζονταν πάνω στο σενάριο των σημερινών εξελίξεων επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν ξοδέψει τεράστια χρηματικά ποσά.
«Μόνο από την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ ξοδεύτηκαν περί τα 5 δισ. δολάρια, ενώ η χρηματοδότηση παρόμοιων προγραμμάτων έχει γίνει και από τον Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει ξοδέψει τα τελευταία 30 χρόνια πάνω από 10 δισ. ευρώ», δήλωσε ο Ρίκαρντ.

Κασιδιάρης προς ΝΔ: Αποθεώσατε τον Βενιζέλο - Τις μαγκιές στους νταβατζήδες σας και όχι σε μένα.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΩΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ : Είστε κυβέρνηση μιζαδόρων και απατεώνων (BINTEO)

Απο http://www.xryshaygh.com/ : 
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε επί του πολυνομοσχεδίου τονίζοντας ότι πολλοί εκ των βουλευτών του κοινοβουλίου ζουν σ' ένα γυάλινο κόσμο μιλώντας για πλεόνασμα και έξοδο στις αγορές.
Τη μόνη, όμως, έξοδο που θα δουν οι συγκυβερνώντες βουλευτές που υπερψηφίζουν τα μέτρα της αθλιότητας είναι η έξοδος από την πολιτική ζωή της χώρας. Ζούμε σε μια κοινωνία κατεστραμμένη, εκατομμυρίων ανέργων και 7.000 αυτοχείρων.
Ο Έλληνας θα αντιδράσει δυναμικά μέσω της ψήφου του. Όσο κι αν τα φερέφωνα των τοκογλύφων πανηγυρίζουν, η απάτη έχει αποκαλυφθεί στα μάτια του Ελληνικού Λαού και στις δημοσκοπήσεις αποκαλύπτεται η ανυπαρξία του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ.

“Η κατάληξη του Αλβανού Καρέλι στις Σέρρες δείχνει τον τρόπο. Πως δηλαδή απονέμεται η δικαιοσύνη με συνοπτικές διαδικασίες… δίχως δικαστήρια, έξοδα και χρονοτριβές…”. Άρθρο για τα “Αλβανικά κοντοσβέρκια”

Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του Αλβανού βαρυποινίτη Καρέλι, εναντίον του υπαρχιφύλακα Τσιρώνη στην φυλακή Άμφισας και την κατάληξη του δράστη 2 ημέρες μετά στην φυλακή Σερρών, αναλογίστηκα τί επιπτώσεις έχει επιφέρει η αλβανική μετανάστευση στην Ελλάδα τις τελευταίες 2 δεκαετίες. Η μαζική εισροή των Αλβανών λαθρομεταναστών την δεκαετία του ’90 συντάραξε την Ελλάδα ποικιλοτρόπως και έφερε νέα ήθη στην πατρίδα μας. Την πρώτη έκπληξη ένιωσαν οι Έλληνες την εποχή εκείνη από την ομοιομορφία των γειτόνων μας αφού οι Αλβανοί έμοιαζαν μεταξύ τους στην όψη, όντας πιο στεγνοί, οστεώδεις και σκληραγωγημένοι, θυμάμαι τον χαρακτηρισμό “κοντοσβέρκια”.

Με το πέρασμα των χρόνων προχώρησε η “αφομοίωση” των Αλβανών στον γηγενή πληθυσμό, αφού τα παιδιά των μεταναστών φοίτησαν στα ελληνικά σχολεία.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ (30 Μαρτίου 1822)

Τουρκικά στρατεύματα αποβιβάζονται στη Χίο για να καταστείλουν την επανάσταση. Οι ωμότητες που ακολούθησαν έμειναν στην ιστορία ως Καταστροφή της Χίου.

Το Μάρτιο του 1822 η Χίος επαναστάτησε, όταν ο Αντώνιος Μπουρνιάς με διακόσιους άνδρες πήγαν στη Σάμο και κάλεσαν το Λυκούργο Λογοθέτη να συμμετάσχει στην επανάσταση της Χίου.

"Ντου" οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: "Δούρου, συνεργάτιδα του Τσοχατζόπουλου μην πιάνεις στο στόμα σου την ΑΕΚ...Λαθρολάγνοι μακρυά από την ΑΕΚ μας."



30 με 50 οπαδοί χθες το βράδυ έκαναν "ντου" στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας να βρουν την υποψήφια περιφερειάρχη της Κουμουνδούρου για την Αττική, για να της εκφράσουν τα"αισθήματά" τους για τις πρόσφατες δηλώσεις της ότι "το γήπεδο της ΑΕΚ δε θα φτιαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Υπό την πλήρη ανοχή της συμμορίας του Δένδια αναρχικοί απείλησαν και εξύβρισαν νόμιμους πωλητές στο Ηράκλειο.



Την ιδεολογική εμμονή τους στο να υπερασπίζονται τους αλλοδαπούς και μάλιστα τους παράνομους, μας έδειξαν για ακόμη μια φορά τα καλά παιδιά του συστήματος, οι γνωστοί αναρχικοί.

Πρώτο Ψέμα: Πρώτη έρχεται η Νέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση της φυλλάδας του κομιστή.

 

- Μικρό προβάδισμα μισής ποσοστιαίας μονάδας της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της ALCO