Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Ποια τα συμπεράσματα από τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου;

1) Ο Σαμαράς δρα ως κοινός υπάλληλος των Σιωνιστών. Υπακούει στις εντολές τους και τους δίνει συνεχώς αναφορά. Ας βγει ΕΝΑΣ να το διαψεύσει! Υπαλληλάκος χειρότερος και από τον Σημίτη, ένα γλοιώδες ανθρωπάκι. Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύεται κι επισήμως το κόμμα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει τα αμερικανοεβραικά συμφέροντα στην πατρίδα μας. Όλα γίνονται κατ΄εντολην των Σιωνιστών και για να πάψει να κόβει ψήφους η Χρυσή Αυγή από την ΝΔ και όλα τα υπόλοιπα περί δημοκρατίας και εγκλημάτων είναι κουτόχορτο για ζώα.

2) Κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης (πλην ΑΝΕΛ για να είμαι δίκαιος) δεν ζήτησε την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για καταπάτηση του Συντάγματος και ανάμειξη στο έργο της δικαιοσύνης με στόχο μικροκομματικά εκλογικά οφέλη.
ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. Έχουν τα ίδια αφεντικά, τους Σιωνιστές. Το μόνο που τους ενόχλησε είναι η υποκλοπή του βίντεο και ότι τάχα μου «η κυβέρνηση διατηρούσε σχέσεις με την Χρυσή Αυγή», λες και δεν έκλεισε αυτή η ίδια κυβέρνηση την μισή Χρυσή Αυγή στην φυλακή, αλλά άλλη. Επί της ουσίας, τίποτα. Ξεβρακωθήκατε ρεντίκολα της Αριστεράς, δεν έχετε καμία δικαιολογία πλέον. Το αμαρτωλό πουλόβερ της μεταπολιτευτικής συγκάλυψης άρχισε να ξηλώνεται. Όλες οι προφάσεις κατέρρευσαν. Όποιος σιωπά στα εγκλήματα της δικτατορίας Σαμαρά, είναι το ίδιο με αυτόν, είναι η ίδια προδοτική εγκληματική οργάνωση και θα αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο στο μέλλον κατά την απονομή δικαιοσύνης (κανονικής και όχι ελεγχόμενης).

Η.Θ.