Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ : ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.
Παπούλιας: Σας έχω καλά νέα, βγήκαμε από την κρίση
Με «ευχάριστα νέα», όπως είπε χαρακτηριστικά, υποδέχθηκε σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας, στο προεδρικό μέγαρο, τους εκπροσώπους της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ.
Μιλώντας στους εκπροσώπους των απόδημων Ελλήνων, ο Πρόεδρος τόνισε: «Αυτή τη φορά, μάλλον έχω ευχάριστα νέα να σας πω: η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, με τις μεγάλες θυσίες κατόρθωσε αυτό που μερικοί πίστευαν ότι δεν θα μπορούσε να το κατορθώσει, να βγούμε από τη μεγάλη κρίση. Και όπως λένε σοβαροί και επιστημονικοί κύκλοι, η Ελλάδα έχει βγει κατά 75%-80% από την κρίση».

«Τώρα, ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών, κ. Στουρνάρας,
λέγει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την έκδοση ελληνικών ομολόγων. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία, που οφείλεται στις θυσίες του ελληνικού λαού» συμπλήρωσε ο κ. Παπούλιας.


Και συνέχισε, πλέκοντας το εγκώμιο στους ομογενείς: «Δεν μείνατε όμως και εσείς αμέτοχοι απ' αυτή την προσπάθεια του ελληνικού λαού. Προσπαθήσατε όσο μπορούσατε σε όλους τους τομείς. Ενθαρρύνατε τους Αμερικανούς επενδυτές να έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, δημιουργήσατε μια ατμόσφαιρα κατάλληλη για να ενισχυθεί ο τουρισμός από τη δεύτερη μεγάλη πατρίδα σας προς την Ελλάδα. Αυτά είναι πολλά και σημαντικά».
iefimerida