Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Στα πρόθυρα εξέγερσης βρίσκονται οι μετανάστες στα κέντρα κράτησης!




Πυριτιδαποθήκες θυμίζουν τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι εξεγέρσεις σε Κόρινθο, Αμυγδαλέζα, Κομοτηνή, Πέτρου Ράλλη, αλλά και σε αστυνομικά τμήματα όπου κρατούνται λαθρομετανάστες, αποτελούν πλέον συχνό φαινόμενο, στο οποίο η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ώρα έχει να αντιτάξει μόνο τα κλομπ των ΜΑΤ.

 
«Ο σχεδιασμός του υπουργείου, που προέβλεπε το ανώτερο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ένας παράνομος μετανάστης θα κρατούνταν στα κέντρα, προτού απελαθεί, έχει υπερβεί κατά πολύ τους 3 μήνες. Για την ακρίβεια, υπάρχουν άνθρωποι που παραμένουν κρατούμενοι περίπου ένα χρόνο τώρα», αποκαλύπτει στο «Καρφί» στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
 

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ. Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ SITE 3,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!!!


Καλά διαβάσατε... Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει από το κονδύλιά της, περίπου 3.740.000 ευρώ, για τη δημιουργία site! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Καρφί», που αναφέρει και τη σχετική απόφαση, ανακοινώθηκε η δημιουργία «ηλεκτρονικής πλατφόρμας οργάνωσης του εθελοντισμού του προνοιακού έργου της Εκκλησίας». 

Ο βομβιστής που συνελήφθη είχε γίνει Αμερικανός πολίτης στις 11 Σεπτεμβρίου του 2012! > ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.




Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό WBZ Newsradio, κάποιος κάτοικος του Γουότερταουν ενημέρωσε την αστυνομία ότι κάποιος κρύβεται σε βάρκα, στην πίσω αυλή σπιτιού. Μάλιστα κάτοικοι είπαν ότι είδαν αίμα έξω από τη βάρκα.Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ελικόπτερα.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε θερμικές κάμερες και τον εντόπισε. Αμερικανοί δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι τον ήθελαν ζωντανό, προκειμένου να τους απαντήσει για τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.

Η Οκλαχομα απαγόρευσε την μουσουλμανική Σαρία! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ.




Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις μετα την αποκάλυψη της ταυτότητας των τρομοκρατών. Η Οκλαχομα πέρασε με ευρεία πλειοψηφία νόμο που απαγορεύει την “Σαρία” ως αντίθετη με το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Πριν λίγες ημέρες κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει.

Εν τω μεταξυ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ΗΠΑ έχουν γεμίσει με βίντεο φρίκης απο την δράση των Τσετσένων. Με εγκλήματα ακόμα και κατα γυναικών, γεγονότα που η προπαγάνδα της Κλίντον αποσιωπούσε απο την Αμερικάνικη κοινή γνώμη.

Aπίστευτο :Kατέστρεψαν το Μνημείο στο θρυλικό ύψωμα «731»


OYTE TOΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ.
Aπο dexiextrem-trikalanews
Βάνδαλοι κατέστρεψαν το λιτό και απέριττο Μνημείο που υπήρχε στην κορφή του θρυλικού υψώματος «731» όπου ο Ελληνικός Στρατός έγραψε λαμπρές σελίδες δόξης στη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940-41 και όπου ακριβώς συντρίφτηκε η ορμή της περιβόητης «εαρινής επιθέσεως» των Iταλών, παρουσία του ίδιου του Μπενίτο Μουσολίνι.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ANTIFA : ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΦΩΤΟ)


ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ TOY K@L@Y
Η antifa είναι μια οργάνωση η οποία είναι κατά του Φασισμού.
Για να δούμε μερικά αντι-Φατικά πράγματα: 
 Η αντίφα είναι κατά του Φασισμού και υπέρ των Εβραίων οι οποίοι μάλλον Φασιστικά έχουν αποδεκατίσει τους Παλαιστινίους!
Από την μια μιλάνε για καταστροφή και εξάλειψη της έννοιας του Πατριωτισμού και του Έθνους, και από την άλλη πρωωθουν τον Πατριωτισμό και το Έθνος του Ισραήλ;
Οι φωτογραφίες είναι από διαδηλώσεις της αντίφα σε Βερολίνο και Βιέννη υπέρ των Εβραίων :

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΦΟΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΒΑΡΑ! ΤΥΧΑΙΟ; Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ;

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ UCK ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ! ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ.



O αλβανικός εθνικισμός που σε πολιτικό επίπεδο εκφράζεται από το κόμμα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (στην πράξη είναι το πολιτικό σκέλος του UCK και του UCC) ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημα του  με την ονομασία (Ερυθρόμαυρη συμμαχία- Τσαμουριά ) σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείοbalkanweb.Lajmet.com .
Η ίδρυση του ελληνικού "βραχίονα" της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας ("Τσαμουριά" την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους» μεταδίδει το αλβανικό πρακτορείο.
Την ίδια στιγμή προβοκάτορες εθνικιστές Αλβανοί επέδραμαν και κατέστρεψαν το Μνημείο των νεκρών του υψώματος 731 στην Βόρειο Ήπειρο όπου το 5ο Σύνταγμα Πεζικού στον Β'ΠΠ έδωσε την πιο συγκλονιστική μάχη και είχε την μεγαλύτερη αμυντική επιτυχία των ελληνικών όπλων στον Β'ΠΠ.
Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την παράδοση από τον Α/ΓΕΕΘΑ στη ΣΜΥ της Σημαίας του ηρωικού 5ου ΣΠ! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Τζαμί από το 1993 ήθελε να φτιάξει ο Μητσοτάκης, που θεωρεί μεγάλο ηγέτη τον Κεμάλ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ, ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ;

 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...
Μιλώντας στην Τουρκία ο Κώστας Μητσοτάκης πραγματικά προκάλεσε τους πάντες. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το τζαμί που η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να κάνει στην Αθήνα σημείωσε: "«Βρισκόμαστε σε πλήρη αταξία και σίγουρα η καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη. Είναι ένα έργο το οποίο η κυβέρνηση μου είχε ωριμάσει πριν από 20 χρόνια αλλά τελικά δεν προλάβαμε να υλοποιήσουμε. Δυστυχώς στην Ελλάδα είναι πιο εύκολο να σταματήσεις κάτι παρά να δημιουργήσεις κάτι. Μικρές ομάδες πίεσης, μερικές φορές, επιτυγχάνουν κάτι αντίθετο, με τις επιθυμίες της πλειοψηφίας. Σήμερα μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως το Τέμενος θα είναι σύντομα πραγματικότητα».

ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ;

manolada-politikoi
Τα πολιτικά απολειφάδια του συστήματος έπεσαν πάλι από τα σύννεφα για τις αθλιότητες του Ελληνικού Νότου των Μανωλάδων που και αυτή η περιοχή και κάτι άλλες στην Ηλεία έχουν μείνει γνωστές -τουλάχιστον από τις δημοσιογραφικές αποστολές που έχουν γίνει εκεί κατά καιρούς- για την πορνεία, τη σωματεμπορία, τη παιδεραστία και την ναρκο-θεραπεία αλλά και τους τσιγγάνους που δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Πήγε λοιπόν εκεί το ΠΑΜΕ, ο κατακαημένος Δένδιας με τις κουστουμιές και τις πολυπληθείς συνοδείες, πήγε και ο Συριζα.
 Μάλιστα μάθαμε ότι ενημέρωση ζήτησαν απο τον αστυνομικό διευθυντή της Bάρδας τα μέλη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ που επισκέφτηκαν την περιοχή.Ο επικεφαλής του κλιμακίου βουλευτής, Παναγιώτης Σκουρλέτης, έκανε λόγο για απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στους χώρους στέγασης των εργατών απο το Μπαγκλαντές και επεσήμανε ότι δεν υπάρχει μεταναστευτική πολιτική απο πλευράς της κυβέρνησης. Και εμείς περιμέναμε τον Σκουρλέτη για μάθουμε τι γίνεται εκεί πέρα.
Υποκριτές όλοι τους. Μυρίστηκαν αίμα και έτρεξε κατά πάνω στους λαθρέποκιους το πολιτικό σκυλολόι. Για τους φουκαράδες Έλληνες που πεθαίνουν κάθε μέρα ούτε ένας δεν δίνει σημασία. Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας. Δοξάστε τους.

ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ. ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ.


Ο τσετσένος που ταυτοποιήθηκε ως δράστης του μακελειού της Βοστώνης
Οι “σύμμαχοι” τους στις σφαγές της Συρίας, στον ανταρτοπόλεμο κατά της Ρωσίας κλπ κλπ, που έχουν λάβει πακτωλούς χρημάτων από το σύστημα Κλίντον, ταυτοποιούνται σύμφωνα με το AP και το NBC ως οι δράστες του μακελειού. 

Για τον τσετσένο μάλιστα δόθηκε στην δημοσιότητα και το όνομα του:
10:46 GMT: Boston Marathon bombing suspects are possibly brothers from Russian region near Chechnya and lived in US at least one year, AP reported.

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν: "Νόμιμοι οι ...παράνομοι μετανάστες, κανένα από τα θύματα στη Μανωλάδα δεν θα απελαθεί".

 
 
«Δεν έχω την παραμικρή δυσκολία να αποδεχθώ όσον αφορά των ευρύτερο δημόσιο τομέα, το ευρύτερο κράτος, ότι δεν υπήρξε πάντοτε παρών. Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που είναι απαραίτητες οι μεγάλες μεταρυθμίσεις που γίνονται» δήλωσε κ. Δένδιας. 

Συμπλήρωσε επίσης, «τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι ακόμα. Ουδείς από τα θύματα, είτε κρατείται, είτε υπάρχει η πιθανότητα να απελαθεί. Το θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει μου επιτρέπει ευθέως να σας δηλώσω ότι έχω την ευχέρεια να δώσω στα θύματα αυτό το καθεστώς που θα τα προστατεύσει από την απέλαση».
 


Πολιτικοί επιδιώκουν να θέσουν εκτός νόμου τον «ομοφοβικό» λόγο.



Βουλευτές στη Βραζιλίας ζητούν να ψηφιστεί ένας νόμος, που θα απαγορεύει την «ομοφοβία», κάτι το οποίο ενδεχομένως θα θέσει εκτός νόμου οποιαδήποτε κριτική στην ομοφυλοφιλική συμπεριφορά. Το νομοσχέδιο αποτελεί μέρος της μεταρρύθμισης του ποινικού κώδικα της χώρας που έχει αναλάβει το Εθνικό Κογκρέσο, σύμφωνα με μέλη της νεοσύστατης Εθνικής Ένωσης των Ευαγγελικών Νομικών της Βραζιλίας (ANAJURE).

«Κάθε κριτική που θα ασκείται στην ομοφυλοφιλική συμπεριφορά θα απαγορεύεται, ακόμη και μέσα στις εκκλησίες», προειδοποίησε το ιδρυτικό μέλος της ANAJURE Jean Regina, δικηγόρος στην πολιτεία Rio Grande do Sul, σε συνέντευξη που έδωσε στον ανταποκριτή του LifeSiteNews.com στην Λατινική Αμερική, Matthew Hoffman.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε


ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε για το θέμα ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας από τη μια να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για να φύγουν οι μετανάστες, και από την άλλη να έχουν δουλοπάροικους τους μετανάστες στα χωράφια τους» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ....Ο ΜΙΛΤΙΑΔΑΚΟΣ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΠΑΠ@ΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...!

ΜπεκροΜπουτάρης: "Πολύ κακό σπυρί» η Χρυσή Αυγή στα σχολεία"


ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ "ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ" ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ.
«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αστεία ιστορία. Είναι ένα πολύ κακό σπυρί», επισήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τις τριήμερες εκδηλώσεις με τίτλο «Μνήμη 21ης Απριλίου 1967 το σχολείο στο γύψο».
«Πολύ κακό σπυρί» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, επισημαίνοντας την ανάγκη να ανασχεθούν οι προσπάθειες που κάνει να εισβάλλει στα σχολεία.

"Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αστεία ιστορία. Είναι ένα πολύ κακό σπυρί»,

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΨΗΦΟΙ...ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΟΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΦΩΦΗ Η ΠΑΣΟΚΤΖΟΥ.


Δηλώσεις ντροπής από πολιτικό που θέλει να λέγεται Ελληνίδα.
Να δοθεί άδεια παραμονής στους εργάτες φράουλας στη Νέα Μανωλάδα που δέχθηκαν χθες τα δολοφονικά πυρά των επιστατών ζητά το ΠΑΣΟΚ, με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του Φώφης Γεννηματά. Κι όμως αυτή δήλωση ανήκει σε Έλληνα πολιτικό που σέβεται τον νόμο και το Σύνταγμα.

Η κυρία Γεννηματά προσπαθεί μέσω ανοίκειων και αντιδημοκρατικών μεθόδων να επωφεληθεί κομματικής πελατείας σε μια κρίσιμη στιγμή για αγράμματους μετανάστες από ξένη χώρα που έχουν πέσει θύμα άγριας εκμετάλλευσης από παρανομούντες Έλληνες που διέπρατταν διπλό έγκλημα:

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ : "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ"


ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ
Τα βέλη του εναντίον της Ελλάδας στρέφει για άλλη μια φορά το Der Spiegel. Το γερμανικό περιοδικό κυκλοφορεί με τίτλο «Το ψέμα της φτώχειας. Πώς οι ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται σε κρίση καμουφλάρουν τον πλούτο τους» και κάνει επίθεση τόσο στους Ελληνες όσο και στους Κύπριους. Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλο που απεικονίζει έναν Ελληνα -κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Ενωσης- να μεταφέρει χρήματα σε σακιά πάνω σε έναν γάιδαρο.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Το Κοινωνικό Και Φιλοζωικό Προφίλ Της Χρυσής Αυγής – Συνέντευξη Του Ηλία Παναγιώταρου


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, παραχώρησε συνέντευξη στην Τζούλια Λιακοπούλου για το MadatoForos.com
Ως υπεύθυνος στους τομείς Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μας ανέπτυξε τις θέσεις και την πολιτική του κόμματος, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων αλλά και στις δράσεις της Χρυσής Αυγής σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. «Όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια, ένα μακάβριο, επαναλαμβανόμενο θέαμα, αντικρίζουν οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου και όχι μόνον», τονίζει ο κ. Παναγιώταρος… «Έχει γίνει “μόδα” τα νεκρά, άψυχα σώματα κατοικίδιων ζώων! Δηλητηριασμένα, ακρωτηριασμένα, κρεμασμένα από δέντρα, χτυπημένα μέχρι θανάτου και ό,τι η διαστροφή και το αρρωστημένο μυαλό(;) κάποιων, μπορεί να συλλάβει…

Ο Καμίνης Δίνει Κτίριο Στον Σόρος Για Να Οργανώσει Τους Λαθρομετανάστες!

Ο Καμίνης ανοίγει την Κερκόπορτα στον απατεώνα Σόρος! Ετοιμάζουν την “Ελληνική άνοιξη” τα κοράκια του ΔΝΤ! Στον χρηματοδότη του παγκόσμιου ισλαμοφασισμού, στον καταδικασμένο απατεώνα Σόρος “παραδίδει” κτίριο ο Καμίνης όπως αποκαλύπτει η σημερινή Δημοκρατία, για να στεγάσει το “στρατηγείο” συντονισμού των παρακρατικών που θα δώσουν την χαριστική βολή στην κοινωνία. Είχε προηγηθεί βεβαίως το έτερο απομεινάρι του παπανδρεϊσμού, ο Μπουτάρης. Οι “κόνδορες” του ΔΝΤ όπως αποκαλύπταμε το 2010, είναι ήδη εδώ για να γονατίσουν την όποια αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στην εκχώρηση της χώρας. Το ότι ο νεοφασίστας Καμίνης αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το ολέθριο σχέδιο Παπανδρέου, μόνο τυχαίο δεν είναι. Όπου μπήκε το χρήμα του καταδικασμένου απατεώνα Σόρος, ακολούθησαν μαζικές σφαγές πληθυσμού,

Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...  
Βίντεο παρωδία για τη διαφήμιση του φορτηγατζή: Πρωταγωνιστούν Χρυσαυγίτης και λαθρομετανάστης από το Μπαγκλαντές 

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ....!!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ 16ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ...




Οργή έχει προκαλέσει η άγρια κακοποίηση μιας 16χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση από ένα Πακιστανό στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη είχε βγει την Δευτέρα μια βόλτα στην γειτονιά της και όταν την εντόπισε ο Πακιστανός, την ανάγκασε να πάει στο σπίτι της, όπου την βίασε και την ξυλοκόπησε άγρια.

Η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει και σήμερα την βρήκε στον δρόμο η αστυνομία.

Η νεαρή έδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι και περιέγραψε το άτομο με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

star.gr

Προστατευόμενος της ΝΔ και του Σύριζα ο Τζέφρυ: Δεν πέρασε η πρότασή μας για βίαιη προσαγωγή.

  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο κάλυψε τον καταστροφέα της χώρας. Επαληθεύτηκε σήμερα - για πολλοστή φορά - η απόλυτη συγκάλυψη, η απόλυτη ανοχή και συνενοχή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, που ευθύνεται για τη διάλυση της χώρας. Ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο εθνικός ολετήρας, ο άνθρωπος που έδεσε τη χώρα με τα δεσμά του μνημονίου, αρνήθηκε να προσέλθει στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ.

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

SYRIZA5235
Ξεθάρρεψαν τα αναρχοκομμουνιστικά θρασίμια του ΣΥΡΙΖΑ από την έκθεση αυτού του ανεκδιήγητου τύπου, του Επιτρόπου για τα (δήθεν) Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μιούζνιεκς, η οποία όντως μοιάζει σα δύο σταγόνες… χολής με ανάλογες «εκθέσεις» του συνονθυλεύματος, και ζητούν επιτακτικά τη συμμόρφωση της κατοχικής κυβέρνησης σ’ αυτήν:

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ "ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΟΤΑΝ Η ΔΑΠ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ;;


Κατάληψη σε 2 κτίρια του Πολυτεχνείου, στο κέντρο δικτύου και την οικονομική υπηρεσία, έγινε σήμερα(χθες) το πρωί από αναρχοκομμουνιστές «αλληλέγγυους» στο Indymedia και τους ραδιοσταθμούς Ένταση και 98fm, η λειτουργία των οποίων (από τον server του ιδρύματος) διακόπηκε προ ημερών με εισαγγελική εντολή, έπειτα από εντολή του Δένδια.
Μάλιστα, όπως τόνισαν οι αναρχοκομμουνιστές καταληψίες «το Indymedia και τα μέσα αντιπληροφόρησης έχουν επίσημα την υποστήριξη της φοιτητικής κοινότητας και υποστηρίζονται από όλους τους φοιτητικούς συλλόγους». 
Προς απόδειξη δε των λεγομένων τους, παρέθεσαν ένα έγγραφο από το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ,

"ΕΓΡΑΨΕ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΤΖΕΦΡΥ


ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ "ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ" 
Απο iefimerida.gr
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, από το εξωτερικό όπου βρίσκεται απάντησε με έναν άκρως προκλητικό τρόπο στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ που τον κάλεσε να παραστεί αυτοπροσώπως στις συνεδριάσεις της επιτροπής προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών για απορίες που δημιουργούνται από το υπόμνημα που είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα.

Παρά το γεγονός ότι η επιτροπή με ψήφους 8 υπέρ και μόλις 1 κατά, αυτή του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, του το ζήτησε, ο κ. Παπανδρέου απέστειλε σήμερα στην επιτροπή το ίδιο ακριβώς υπόμνημα με την προηγούμενη φορά, με μια μόνο προσθήκη λίγων αράδων.

Αναρχοαριστερό "ήθος": Δείτε τι έγραψε ο (γνωστός) "πιτσιρίκος" για την μαζική δολοφονική επίθεση στην Βοστόνη!!! (Τα ίδια είχε κάνει και με την δολοφονία-εμπρησμό στην Μαρφίν...)

Μετά την αθλιότητα που έγραψε για την Marfin..τώρα ξαναχτύπησε.. γράφοντας το εξής απαράδεκτο σχόλιο...
Δείτε τι του απάντησαν αρκετοί χρήστες του twitter σχετικά σε αυτό που πήγε να περάσει ως αστείο..

Ο φόβος φυλάει τα έρμα: αναβολή τουρκοσήριαλ την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο φόβος φυλάει τα έρμα: αναβολή τουρκοσήριαλ την Μεγάλη Εβδομάδα
Οι δυναμικές αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής την 25η Μαρτίου ενάντια στην   τουρκολαγνεία των τσοντοκάναλων, έπιασαν τόπο. Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδες για τα τηλεοπτικά δρώμενα, MEGA και ΑΝΤ1 θα αντικαταστήσουν τις τούρκικες σαπουνόπερες, με σειρές θρησκευτικού περιεχομένου, τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας:

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ : ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


Aνατριχιαστικό βιντεο τραβηγμένο με κρυφή κάμερα σε στοά, ξεσκεπάζει τις τελετές σατανολατρείας των μασώνων!
Τα λόγια είναι περιττά...Το παρακάτω βίντεο, που τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα εντός μασωνικής στοάς της Κωνσταντινούπολης, αποδεικνύει περίτρανα τα όσα γράφουμε εδώ και καιρό για τους ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ!
Στο πρώτο μέρος, βλέπουμε την μύηση μασώνων, η οποία γίνεται σύμφωνα με τα "τελετουργικά" που έχουμε περιγράψει, δηλαδή με φοβερούς όρκους θανάτου!
Στο δεύτερο και ανατριχιαστικότερο, βλέπουμε μασώνους 33ου βαθμού ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΖΩΑ!!!
Όχι, δεν είναι αστείο! Δυστυχώς! Τέτοιοι είναι οι υψηλόβαθμοι (τουλάχιστον) μασώνοι, που κατά 99% είναι και οι υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί που κυβερνούν τον πλανήτη!
Αυτή είναι η αλήθεια για τις τεκτονικές στοές:

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ : "Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ"


ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΣΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ....
Ελληνοβουλγαρική σύγκρουση με αφορμή τους απαράδεκτους και ανιστόρητους ισχυρισμούς Βούλγαρων επιτελών ότι η Θράκη είναι δική τους. Οι Βούλγαροι παρουσίασαν μάλιστα και σχετικό χάρτη,προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Αθήνας.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

ΕΛΕΟΣ!!! ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ...ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ.
 ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ :

Οι δυο “κινήσεις” που περιμένει η Τουρκία για να μας επιτεθεί !

Χρήστος Μαντζιάρης  
1. Ο Οτσαλάν, επειδή γνωρίζει, όπως άλλωστε και οι τούρκοι ηγέτες, ότι το Κουρδιστάν θα ιδρυθεί, διέταξε τους Κούρδους να καταπαύσουν το πυρ με τους τούρκους, απελευθερώνοντας έτσι πολλές τουρκικές δυνάμεις που ήταν μπλοκαρισμένες στις ανατολικές περιοχές της Τουρκίας και παράλληλα εκλείπει πλέον ο κίνδυνος αντεπίθεσης των Κούρδων στη περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος. Άρα η Τουρκία ενισχύει σημαντικά τα δυτικά της σύνορα, δηλαδή τα σύνορα με την Ελλάδα.

Εξάλλου ο Οτσαλάν έχει κάθε λόγο να είναι εναντίον των Ελλήνων, των οποίων κάποιοι μεγαλόσχημοι τον πρόδωσαν και τον παρέδωσαν στους Τούρκους.

2. Η πρόφαση ότι δήθεν η Τουρκία θα επιτεθεί στη Συρία, πρόσφερε ακόμα δυο σημαντικά πλεονεκτήματα στους Τούρκους.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ: "Ευτυχισμένοι" βραζιλιάνοι απολαμβάνουν τις γκλοπιές των ΜΑΤ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβέρνησης (βίντεο).

Φυσικά τέτοιες ειδήσεις δεν περνάνε το αριστερό φίλτρο αγιοποίησης της κυβέρνησης της Βραζιλίας και δεν γίνονται ευρέως γνωστές. Δείτε διαμαρτυρόμενους νεαρούς για τα χάλια των ΜΜΜ του Σάο Πάολο και το πανάκριβο εισιτήριο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;



"Δεν θα εύρητε εις τους εβραίους παρά έναν λαόν αμαθή και βάρβαρον όστις συνενώνει από πολλού την πλέον αισχράν φιλαργυρίαν, την απεχθή δεισιδαιμονίαν, με το ακατανίκητον μίσος, δι' όλους τους λαούς οίτινες τον ανέχονται και τον πλουτίζουν".

Βολταίρος, Φιλοσοφικόν Λεξικόν 1

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

 
            Η δουλοπρεπής-προδοτική-μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά υλοποίησε άμεσα τη δέσμευσή της προς τον επικυρίαρχο Ερντογάν και ανακοίνωσε την αντισυνταγματική ανέγερση τεμένους (τζαμιού) στο κέντρο της Αθήνας (Βοτανικός), προκειμένου τάχατες, να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας όλα τα στίφη των Μουσουλμάνων που συνέρρευσαν χωρίς την συγκατάθεσή μας, τα τελευταία 30 χρόνια στην πατρίδα μας. Αυτή η απόφαση των προδοτών, θα έχει ως επακόλουθο να πληγούν επιπλέον, τα χρηστά ήθη της κοινωνίας μας και θα οδηγήσει στην αποδόμηση του Ελληνικού Έθνους. Γιατί έτσι, προσβάλλεται η Ορθοδοξία, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα και τα δυο μαζί ζουν και αναπνέουν από τον πατριωτισμό των Ελλήνων. «Διότι όταν επιάσαμε τα άρματα είπαμε πρώτα υπέρ πίστεως και έπειτα υπέρ πατρίδος», δηλαδή «Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την Ελευθερία». Επιπρόσθετα, είναι σίγουρο πως αυτή η απόφαση θα δημιουργήσει κοινωνικές αναταραχές, διότι η κοινωνία των Ελλήνων δεν είναι δυνατόν να ανεχτεί το «κάλεσμα» του ιμάμη, όπου θα καλεί αρκετές φορές την ημέρα τους Μουσουλμάνους για τη δημόσια προσευχή τους. 

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Αλβανός χτυπούσε λυσσαλέα ΕΛΛΗΝΑ Μαθητή με κλωτσιές στο κεφάλι βρίζοντάς του ακατανόμαστα ΕΛΛΑΔΑ ,ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.


Το γεγονός συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι σε Γυμνάσιο σε πόλη της Πελλοπονήσου.
Ήδη έχει γίνει και καταγγελία το τμήμα ρατσιστικής Βίας (Γ.Α.Δ.Α.)
Πιο κάτω παραθέτουμε επιστολή του Πατέρα του παιδιού προς την διεύθυνση του Σχολείου:
….
14  Απριλίου 2013
Προς τον Διευθυντή του  …Γυμνασίου  …
Ενταύθα.
Δια της παρούσης σας καταγγέλω την αποτρόπαια ρατσιστική και ειδεχθή εγκληματική πράξη και βιαιοπραγία εναντίον του παιδιού μου

ΑΡΘΡΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"


ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ο ΧΟΝΔΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 24% ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΟΛΙΣ 13%. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ
Απο iefimerida 
Το άρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου ξεκινά με μια αναφορά στα όσα είχαν εκτυλιχτεί το 2006 σε διάφορες περιοχές της χώρας, όταν μερικοί από τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα θέλησαν να πανηγυρίσουν τη νίκη της εθνικής ομάδας της Αλβανίας επί της εθνικής Ελλάδας.
Το σύνθημα που αντηχούσε τότε παρά την ήττα μας ήταν, όπως αναφέρεται στο άρθρο, το «Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέεε…».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.


ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΚΥΛΙΑΣΗΣ" ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α . 
 iefimerida.gr
Τραγκας για την εκπομπη με την Χ.Α : Aυτοί που με βρίζουν είναι της σχολής της «αριστεροσκυλίασης». 
Υπεραμυνόμενος της απόφασής του να καλέσει στο στούντιο τέσσερις Χρυσαυγίτες βουλευτές, ο Γιώργος Τράγκας δηλώνει εξοργισμένος σήμερα με τα περί «φασίστα» που του αποδίδουν.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News» αναφέρει: