Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΒΟΡΙΔΗ ΤΑ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ;;

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΟΦΟΡΟ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ(ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ".
ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ (ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΙΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ...ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 67 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ :

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ : Ελληνόπουλα απάγγειλαν τον Εθνικό Ύμνο μέσα στην Αγιά Σοφιά!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Ελλάδα που αντιστέκεται. Η Ελλάδα των αρχών και των αξιών!
Οι Έλληνες που είχαν το θάρρος να τραγουδήσουν τον εθνικό μας ύμνο μέσα στην Αγιά Σοφιά.

Σας ευχαριστούμε!
Δείτε το βίντεο…

ΕΠΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ!!!



ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (15euro) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ….
ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣτΕ : Ανοίγουν οι πόρτες των στρατιωτικών σχολών σε Αλβανούς, Τούρκους, Ιρακινούς, Πακιστανούς, Αφρικανούς με...ελληνική ιθαγένεια!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ!!!
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;; 
Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας - Με μόνη προϋπόθεση την ελληνική ιθαγένεια, ανοίγουν οι πόρτες των στρατιωτικών σχολών σε Αλβανούς, Τούρκους, Ιρακινούς, Πακιστανούς, Αφρικανούς κ.ά.
Με τη σφραγίδα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας μπορούν πλέον να εισέρχονται στις Στρατιωτικές Σχολές Αλβανοί, Τούρκοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Αφρικανοί, κ.λπ., εφόσον έχουν την ελληνική ιθαγένεια και ας μην είναι ελληνικής καταγωγής.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ".

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η: «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού», Με την "βία, το ρατσισμό, τον κοινωνικό αποκλεισμό κ.ά.;" ΜΟΝΟ ο Λοβέρδος ξέρει
"Επεξεργασία και συζήτηση για τις έννοιες της βίας, του ρατσισμού, του κοινωνικού αποκλεισμού κ.ά."
Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, σε κάθε σχολείο της χώρας (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφασίζει για τον τρόπο οργάνωσης της 1ης «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού».
Η 1η «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» πρέπει να είναι ανοικτή στην ευρύτερη κοινωνία, συνεπώς προτείνεται η πρόσκληση των τοπικών αρχών, του τοπικού τύπου, των γονέων κλπ., προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του κάθε σχολείου. Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία της χώρας δεν θα πραγματοποιηθούν....