Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

"ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ"...ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ


Με μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας με την συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων απάντησε ο λαός της Αθήνας στην προσπάθεια της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά για ισλαμοποίηση της χώρας.
Η αντεθνική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Σαμαράς - κατόπιν εντολής του Ερντογάν - επιχειρούν να διαγράψουν δίχως αιδώ, τους μεγαλειώδεις και ματωμένους Εθνικούς Αγώνες του Ελληνισμού για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό.
Η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα της χώρας συνιστά εθνική προδοσία. Δεν είναι τυχαίο πως την εγκληματική αυτή πράξη στηρίζουν τα μεγάλα κεφάλια της πλουτοκρατίας (Κόκκαλης και Μπόμπολας).
Ο σταθμός μετρό του Ελαιώνα γέμισε ασφυκτικά από χιλιάδες Έλληνες που διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

5 χρόνια από την κοίμηση ενός Εθνάρχη! Οι Άνδρες λένε ΟΧΙ, οι Σαμαράδες ναί.



http://www.youtube.com/watch?v=JMrlnhsSepc

Νέα πρόκληση από την ανθελληνική συμμορία της νουδούλας. Ο Έλληνας φορολογούμενος θα πληρώνει και τα έξοδα διερμηνείας των αλλοδαπών κακοποιών!

 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο με το οποίο παρέχεται προστασία στα δικαιώματα των Ελλήνων και αλλοδαπών παραβατικών ατόμων.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΟΧΙ στο τζαμί στην Αθήνα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Αύριο 14/12, στάση Μετρό Ελαιώνα, 13:00.

 


Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η Χρυσή Αυγή διοργανώνει, στον χώρο που οι μεγαλοεργαλάβοι θέλουν να χτίσουν τζαμί, μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην προσπάθεια της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά για ισλαμοποίηση της χώρας. 
 

20% η Χρυσή Αυγή σε μυστική δημοσκόπηση της βρετανικής πρεσβείας!



Μια νέα δημοσκόπηση που φαίνεται να φέρνει τα πάνω κάτω έφερε πριν από λίγο στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Μακελειό 4 μέσα από τη συχνότητα του ΖΟΟΜ.  Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την δημοσκόπηση να έχει γίνει από την εταιρία στοιχημάτων της  Αγγλίας την  «William hill LTD». Ωστόσο πριν από λίγο ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε στον αέρα της εκπομπής  ότι η δημοσκόπηση δεν ανήκει στην εταιρία William hill LTD αλλά έχει γίνει από την Βρετανική Πρεσβεία.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΩΡΑ...


ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤWITTET O ΓΝΩΣΤΟΣ AΛΒΑΝΟΣ NIKO AGO ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Ψάχνουν από παντού τον Κασιδιάρη: Τώρα τον δείχνουν να σνιφάρει κάτι από το στιλό του
Καταιγίδα αποκαλύψεων πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη Χρυσή Αυγή και ειδικά τον Ηλία Κασιδιάρη. Εικόνες που κάνουν σήμερα τον γύρο σε επώνυμα σάιτς δείχνουν τον βουλευτή να σνιφάρει κάτι από τον στυλό του.
Η αρχική δημοσίευση του παρακάτω ήταν στο Storify στις 28 Σεπτεμβρίου και σήμερα επαναδημοσιεύτηκε στο http://simonknowz.com ενώ το αποκάλυψε στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ago. Το σχετικό δημοσίευμα είχε αναρτηθεί χωρίς να έχει διαψευστεί από τον βουλευτή της ΧΑ.
Στις 26 Σεπτεμβρίου στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή livestream της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης φάνηκε να σνιφάρει κάτι από το στυλό του, όπως αναφέρει το εν λόγω σάιτ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ : ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΨΗΦΙΣΕ Η Ν.Δ


ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ...ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ 150.000 ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ "ΧΑΡΗ" ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ : ΑΠΟΛΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ κάποιου που προαλείφεται για υπ. Οικονομικών και κατηγορείται ήδη για οικονομικές ατασθαλίες δηλ. «εξακολουθητική απιστία με ζημία άνω των 150.000 ευρώ» την περίοδο που ήταν αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!
«Παρούσα» ψήφισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του «συνοδοιπόρου» της στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γ. Σταθάκη.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ :Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για την αγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης


Πανηγυρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες για την αγορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του ΑΣΤΕΡΑΣ στη Βουλιαγμένη από κονσόρτσιουμ στο οποίο συμμετέχουν η εταιρία Ντογούς του Τούρκου επιχειρηματία Σαχένκ μαζί με Άραβες εταίρους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι χρησιμοποιούν και την λέξη ''απόβαση''.
Οι εφημερίδες αναφέρουν μεταξύ άλλων στο τίμημα των 400 εκ ευρώ και το σχέδιο του κονσόρτσιουμ να μετατρέψει τα ξενοδοχεία της χερσονήσου στην Βουλιαγμένη σε έξι αστέρων και να μεγαλώσει τη μαρίνα. Αναφέρουν ακόμα ότι ο τουρκικός όμιλος παλαιότερα είχε αγοράσει 4 μαρίνες στην Ελλάδα.
Πριν καταγράψουμε ορισμένες από τις αναλυτικές δημοσιεύσεις αναφέρουμε τους τίτλους με τους οποίους προβάλλεται το θέμα στο σημερινό τουρκικό τύπο :

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ - ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Όλο και πιο βαθιά στον βούρκο χώνει το τομάρι του ο Σαμαράς. Ξεπούλησε τον Αστέρα Βουλιαγμένης για ένα κομμάτι ψωμί στους τούρκους!



Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έγινε σήμερα η αποσφράγιση των βελτιωμένων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.» .

Η JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους €400 εκ. Η προσφορά αυτή αφορά το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ : ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΧΑΙΡΕΤΑ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ


ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ...ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....!!!
iefimerida.gr : Η προκλητική φωτογραφία μικρού παιδιού που χαιρετά ναζιστικά -Συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία που «καίει» τη ΧΑ
Σοκ για τη δράση της Χρυσής Αυγής προκαλούν οι ολοένα και περισσότερες εξελίξεις που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ψηφιακό υλικό που έχει στα «χέρια» της η Αντιτρομοκρατική.
Ανάμεσα στα στοιχεία-φωτιά που εξετάζουν οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας συμπεριλαμβάνεται και μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα μικρό αγόρι να χαιρετά ναζιστικά.
Τα πειστήρια για τη δράση της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν, όπως αναφέρει το Εθνος, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου και Γιάννη Λαγού.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΩΡΑ :

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ! Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!


Να συλληφθεί ο Άγιος Βασίλης και να τεθούν εκτός νόμου τα Χριστούγεννα! Δένδια τι κάνεις άνθρωπε μου; Κινδυνεύει η συνταγματική τάξη!

"ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΤΟ ΕΘΝΟΣ" ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.


ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ;; MIA ; ΔΥΟ ; ΤΡΕΙΣ ; ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... 
MA ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ "ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ" ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;

iefimerida.gr :Εμφύλιος στην Χρυσή Αυγή -«Βαθύ λαρύγγι» δίνει στοιχεία στις Αρχές
Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής μετά την αποκάλυψη της παραστρατιωτικής δράσης της οργάνωσης και της εμπλοκής των στελεχών της με την Δικαιοσύνη .
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ακροδεξιά οργάνωση φαίνεται πως υπάρχει ένα «βαθύ λαρύγγι» το οποίο δίνει πληροφορίες στις Αρχές για συγκεκριμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο οποίος μετά την σύλληψη των ηγετικών στελεχών του ακροδεξιού κόμματος προσπάθησε να αναρριχηθεί στην κορυφή της εξουσίας της ΧΑ, αναφέρει το Εθνος.
Ο εσωτερικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην Χρυσή Αυγή, καθοδηγείται από κορυφαίο στέλεχος της

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ALPHA - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ Χ.Α


ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΕΙΑΝΟΙ!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ "ΞΕΦΤΕΡΙΑ" ΤΟΥ ALPHA KAI ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ "ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ...."ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ" ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΕΡΝΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ...


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.




Α ΡΕ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;....ΤΟΥΣ EXEIΣ ΒΑΛΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

ΜΑΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ.


ΑΘΑΝΑΤΟΙ!





Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

TA ΑΚΟΥΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ: ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ – ΒΙΝΤΕΟ




Σας παρουσιάζουμε το τραγούδι με τίτλο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», για τον ΑΘΑΝΑΤΟ Ήρωα και Μάρτυρα της Χρυσής Αυγής, Γ. Φουντούλη, που ζει στις καρδιές μας! Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού υπογράφονται από τον Λάμπρο Φουντούλη. Πατέρα του άδικα δολοφονημένου νέου έξω από το πολιτικό γραφείο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Ν. Ηράκλειο.


Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΞΙΝΟΜΟΥΡΑ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!




Έρχονται Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ο κοσμάκης δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του και του κόβουν το ρεύμα, δεν έχει να βάλει πετρέλαιο και ξεπαγιάζει, δεν έχει να πάρει ένα δώρο στο παιδί του, κ.τ.λ. Την ίδια ώρα οι προνομιούχοι του συστήματος, που κολυμπάνε στα πλούτη, προκαλούν με τα πλούτη τους την ελληνική κοινωνία. Έτσι, στην ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου και σε περίοπτη θέση, δημοσιεύτηκε το παρακάτω για το (πανάκριβο ασφαλώς…) δώρο που πήρε η γυναίκα του στην κόρη του, παραθέτοντας και τη σχετική φωτογραφία (για να ζηλεύουν ακόμα περισσότερο τα παιδάκια του κοσμάκη):

Ισλάμ, μια θρησκεία αγάπης και ανοχής. Βασάνισαν και σκότωσαν ένα 7χρονο αγοράκι στην Ινδία επειδή ήταν χριστιανόπουλο.



Το σώμα ενός 7χρονου αγοριού στην Ινδία που ανασύρθηκε από μια λίμνη την περασμένη εβδομάδα, αποκάλυψε τις… τρομακτικές λεπτομέρειες των βασανιστηρίων που υπέστη πριν δολοφονηθεί, εξαιτίας της χριστιανικής του πίστης.

Γιος ενός χριστιανού, ο μικρός Anmol εξαφανίστηκε αφού τελείωσε το μάθημα στο κατηχητικό σε μια Εκκλησία στις 17 Νοεμβρίου στη βόρεια Ινδία. Το πτώμα του βρέθηκε την επόμενη μέρα. Οι απειλές που είχαν προηγηθεί και οι διώξεις κατά της οικογένειάς του δείχνουν ότι το παιδί είχε γίνει στόχος λόγω της πίστης της οικογένειάς του.

Τσίρκο ο σύριζα: Κόντρα Μηλιού-Λαφαζάνη για «ευρώ ή δραχμή».




Επίθεση στον Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε σήμερα το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός με αφορμή τα όσα είπε ο πρώτος για έξοδο από το ευρώ.

Ο κ. Μηλιός είπε συγκεκριμένα μιλώντας το πρωί στο Mega: «Οι θέσεις Λαφαζάνη είναι μια μειοψηφία που δεν επηρεάζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ». Παραδέχτηκε πάντως ότι γίνεται διάλογος στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να αλλάξουν οι θέσεις του κόμματος όσον αφορά την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Όλοι παρόντες! Πορεία Μνήμης προς τιμή των δύο Ηρώων μας. Λεωφόρος Ηρακλείου 420, Δευτέρα, ώρα 7 μ.μ.


Καλά μας κάνουν οι εβραίοι τέτοιοι που είμαστε. Φαντάζεσθε στη θέση του ελληνόφωνου Σχορτσιανίτη να ήταν ένας έγχρωμος που θα παρίστανε τον Δαυίδ ή τον Σολομώντα;

 

Σε διαφήμιση αλυσίδας fast food του Ισραήλ πρωταγωνιστεί ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ντυμένος σαν αρχαίος Έλληνας (πιθανώς παραπέμποντας στον… αρχαίο Σοφοκλή) πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια αλυσίδας fast food στο Ισραήλ.

Απώλεσαν και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα τους οι συριζοκαμμένοι του olympia. Βλέπουν στηριξη του ΣΚΑΙ στην...Χρυσή Αυγή!

 

 

Ποιός είναι ο λόγος που ένα εκδοτικό συγκρότημα, που στήριξε Σημίτη, σχέδιο Ανάν, την ακύρωση των Ελληνορωσικών αγωγών, μνημόνιο και Παπαδήμο, οδηγεί τώρα την χώρα στην Χρυσή Αυγή;

Με ένα εκτενές ρεπορτάζ πριν από λίγο, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ επανήλθε δριμύτερος στην προσπάθεια του για να οδηγήσει το κόμμα της Χρυσής Αυγής σε τροχιά κυβέρνησης. Ο τηλεοπτικός σταθμός αφιέρωσε σχεδόν μισή ώρα προβάλλοντας, διαβάζοντας και ξαναπροβάλλοντας τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη ο οποίος καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει “Χρυσή Αυγή”, ως μοναδική πολιτική λύση για την Ελλάδα.

Για αυτό το πανό ουδείς ελληνόφωνος εισαγγελέας διέταξε έρευνα.


Να ανοίξουν 19 οθωμανικά τζαμιά απαιτούν οι τούρκοι. Γιουσουφάκι Σαμαρά τρέξε να τους ικανοποιήσεις.



Το άνοιγμα, κατά το παράδειγμα του «αξιότιμου» κ Μπουτάρη, όχι ένα ή δυο, αλλά ακούστε, 19 οθωμανικών τζαμιών που βρίσκονται σε όλη τη έκταση της ελληνικής επικράτειας όπως τα πρόβαλε η γνωστή τουρκική ισλαμική εφημερίδα Zaman, στο φύλο της στις 11 Οκτωβρίου, ζητούν με περισσή… «παρρησία» οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι.

Τα τζαμιά αυτά όπως τα παρουσίασε σε ειδικό αφιέρωμα η τουρκική εφημερίδα είναι τα εξής :