Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

"Σχέδιο Β'" με επιτάξεις για τις Ένοπλες Δυνάμεις αν πτωχεύσει η χώρα...


“Σχέδιο B’” με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία τους, πρόκειται να ενεργοποιήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, σε περίπτωση η χώρα οδηγηθεί σε χρεοκοπία και υπάρξουν δυσχέρειες στην χρηματοδότηση των λειτουργικών δαπανών τους.
Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το οποίο ο κάθε Κλάδος ξεχωριστά έχει ασχοληθεί, θα υπάρξει μέχρι και επίταξη καυσίμων από τα ΕΛΠΕ, αλλά και παντός είδους αναγκαίου υλικού (τροφίμων, λιπαντικών, οχημάτων, ακόμα και ... πλοίων της ακτοπλοϊας), αν δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης  αποπληρωμής ή άρνησης των εν λόγω εταιρειών να παράσχουν τα απαραίτητα εφόδια για τηννυποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η ενημέρωση πριν ακριβώς από μία εβδομάδα από τα ΕΛΠΕ προς τους τρεις Κλάδους, ότι διακόπτουν τη παροχή καυσίμων αν δεν εξοφληθούν άμεσα, έχει θορυβήσει Στρατό και Αεροπορία, αλλά ακόμα και το Π.Ν. το οποίο δεν περιλαμβάνεται στους οφειλέτες, αλλά δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται και αυτό στο μέλλον.
Αλλά αυτό θα ισχύσει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως τα τρόφιμα, τα αναλώσιμα ανταλλακτικά κλπ., αλλά και στις μισθοδοσίες για τις οποίες υπάρχει ειδική πρόβλεψη να συνεχιστούν σε οποιαδήποτε πέρίπτωση, ακόμα και με κατάσχεση των αποθεμάτων χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδος.
 «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να μείνουν ούτε ένα λεπτό χωρίς αυτά που είναι απαραίτητα για την λειτουργία τους, ειδικά αυτή την εποχή» διαβεβαίωσε το defencenet.gr ανώτατη πηγή του υπουργείου Άμυνας.
Το σχέδιο για τις επιτάξεις σε καιρό πολέμου, βγήκε από το ράφι "ξεσκονίστηκε», προσαρμόστηκε και είναι έτοιμο να τεθεί σε εφαρμογή ανά πάσα στιγμή. «Τα πάντα στη χώρα ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις από την στιγμή που αυτό κριθεί απαραίτητο για την εθνική ασφάλεια» τονίστηκε αρμοδίως. «Δεν θα χάσουμε τη χώρα, επειδή κάποιοι μας έστειλαν στη πτώχευση» κατέληξε η ίδια πηγή…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ


Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ξεσκεπάζει τα σχέδια που στοχεύουν Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Η εκπτώχευσις και η μεθοδευμένη απομείωσις των αξιών, που συγκροτούν την ελληνοχριστιανική υποδομή και παράδοσι της Χώρας αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο από τους εγκαθέτους της Νέας Τάξεως, από τους διατάκτες και τους υπεργολάβους των Μ.Μ.Ε., που πριμοδοτούνται από τον διεθνιστικό παράγοντα αλλά και από τα «περιώνυμα» μυστικά κονδύλια των κρατικών εντεταλμένων υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται η καταστρατήγησις των διατάξεων του Συντάγματος και η δήθεν πλουραλιστική και πολυπολιτισμική εκκοσμίκευσις που στοχεύει στην διάλυση των δεσμών κοινωνίας και αλληλοπεριχωρήσεως του Έθνους και της Εκκλησίας.
 Με το πρόσχημα της δήθεν βελτιώσεως των όρων αντιμετωπίσεως των εξαρτησιογόνων ουσιών καταστρατηγείται η σοφή επιστημονική θέσις, ότι δεν υφίσταται διαχωρισμός μεταξύ των λεγομένων «μαλακών» και «σκληρών» ναρκωτικών ουσιών, διότι τα πρώτα αναποδράστως οδηγούν στα δεύτερα και η εξάρτησις και ο εθισμός αποτελούν την βάσι της θανατηφόρου πρακτικής των εξαρτησιογόνων ουσιών.
 

Έτοιμο για… μόρτο το mega;



Μέσα στη γενική μαυρίλα που επικρατεί, υπάρχει και μία (πολύ θετική) πλευρά της οικονομικής κρίσης. Η κρίση άρχισε να χτυπάει και τα ΜΜΕ και αρκετά απ’ αυτά βρίσκονται ήδη σε πολύ δύσκολη ως απελπιστική κατάσταση. Εμ, μόνο μικρομάγαζα θα κλείνουν; Ας κλείσει και κανένα… πολυκατάστημα!

Έντονες φήμες –κι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά- κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, ότι επίκειται… κανόνι στη… ναυαρχίδα των μεγαλοεκδοτών –ή «νταβατζήδων», όπως τους είχε αποκαλέσει παλιότερα ο Καραμανλής-, το «πολυκατάστημα» της καθεστωτικής «ενημέρωσης», στο mega! Οι φήμες, λοιπόν, λένε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του σταθμού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην γίνουν οι πληρωμές στην ώρα τους (και… βλέπουμε). Αναφέρεται επίσης, ότι οι τρεις μεγαλοεκδότες (Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης και Ψυχάρης) επιχείρησαν να πάρουν τραπεζικό δάνειο, ώστε να περάσουν τα δύσκολα,

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Αν η αμερικανική πρεσβεία έκανε τις υποκλοπές, τότε ποιος δολοφόνησε τον Κώστα Τσαλικίδη;




Εφ' όσον η αμερικανική πρεσβεία παρακολουθούσε μέσα από 4 κέντρα υποκλοπών τον Καραμανλή και τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, κάποιος πρέπει να μας απαντήσει ποιος δολοφόνησε τον Κώστα Τσαλικίδη.

Ο υπ. Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαιωάννου, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης αλλά και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης οφείλουν στην οικογένεια Τσαλικίδη τις απαντήσεις μιας υπεύθυνης Πολιτείας.



Ο θάνατος του Τσαλικίδη συνέβη στις 9.3.2005 και η πρώτη ενημέρωση της κυβέρνησης την αμέσως επομένη μέρα, δηλαδή στις 10.3.2005, στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού, όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Γιώργος Κορωνιάς αποκάλυψε στον κ. Αγγέλου και τον κ. Βουλγαράκη ότι γίνονταν υποκλοπές από το δίκτυο της εταιρείας. Αρα όχι μόνο δεν είχε ενημερωθεί η κυβέρνηση «δέκα μήνες νωρίτερα», αλλά συνέβη το ακριβώς αντίθετο: η κυβέρνηση ενημερώθηκε εσπευσμένα αμέσως μετά το θάνατο Τσαλικίδη.

Καναδάς: Οι Ισλαμιστές απειλούν τη χώρα κατά τον πρωθυπουργό.



Τους εξτρεμιστές του Ισλάμ, κατονόμασε ως τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια του Καναδά, ο πρωθυπουργός της χώρας, Στίβεν Χάρπερ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό κανάλι CBC News, ο Χάρπερ τόνισε πως μια δεκαετία μετά την επίθεση στους δίδυμους Πύργους, η ισλαμική τρομοκρατία θεωρείται ως η μεγαλύτερη απειλή Παγκοσμίως: «Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τους τρομοκράτες του Ισλάμ τους συνδέουν με το Αφγανιστάν ή κάποια χώρα της Μέσης Ανατολής, αλλά η αλήθεια είναι πως η απειλή κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό, είναι το παράδειγμα της επίθεσης στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νιγηρία», τόνισε ο Καναδός πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ανέφερε και το παράδειγμα του Νορβηγού μακελάρη, Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, τονίζοντας πως δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει κάτι τέτοιο και σε άλλες χώρες. Ο Μπράιβικ, είχε δολοφονήσει 77 ανθρώπους στη Νορβηγία, επειδή μισούσε τους μουσουλμάνους.

Ο πρωθυπουργός λέει πως πρέπει να παρακολουθούνται οι γηγενείς ισλαμιστές εξτρεμιστές στον Καναδά.

Η συνέντευξη του Καναδού πρωθυπουργού εν όψει της 11ης Σεπτέμβρη αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στον Καναδά, όπου ζει μεγάλη κοινότητα Μουσουλμάνων. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο.

ΠΗΓΗ

Εκδηλώσεις λατρείας προς τον λαοφιλή Τζέφρυ στην Θεσσαλονίκη.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Παραδοχή-βόμβα: Καμία εγγύηση για τις τραπεζικές καταθέσεις!



«Καμία εγγύηση δεν υπάρχει για τις ελληνικές καταθέσεις… αν το σύστημα καταρρεύσει οι καταθέτες δεν θα πάρουν τίποτα!» σε αυτή την παραδοχή – βόμβα προχώρησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης μιλώντας ενώπιον των μελών της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο ίδιος βέβαια, στην συνέχεια και μετά από παρεμβάσεις βουλευτών που επιχείρησαν να «διορθώσουν» τον πολύπειρο οικονομικό παράγοντα ώστε να μην προκληθεί πανικός στην αγορά, ανασκεύασε μερικώς τις αρχικές του δηλώσεις.

Αναλυτικά, ο κ. Μωραϊτάκης είπε ότι «εάν υπάρξει πρόβλημα, εγώ ποτέ δεν το είπα επίσημα, σας το λεω τώρα για να το ξέρετε γιατί εδώ είστε η εθνική αντιπροσωπεία, εάν υπάρξει πρόβλημα, δεν θα πάρουν οι καταθέτες τίποτα και ας έχουν εγγυηθεί με 100.000 ευρώ. Αυτή είναι η αλήθεια».

Αναζητούνται τρεις Αλβανοί για τη δολοφονία 75χρονου στη Βοιωτία.



Τρεις αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής αναζητούνται για την ληστεία που κατέληξε στην εν ψυχρώ δολοφονία ενός 75χρονου στην περιοχή του Πύργου της Βοιωτίας.

Οι τρεις δράστες είχαν συστήσει συμμορία, επιπλέον είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών και διαρρήξεων -τουλάχιστον 26- στις περιοχές της Βοιωτίας και της Μεσσηνίας.

Η ληστεία, που κατέληξε στην εν ψυχρώ δολοφονία, έγινε τον περασμένο Απρίλιο στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι των ηλικιωμένων με τον 47χρονο γιο τους.

Οι δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι με την  απειλή κυνηγετικού όπλου ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα του και στην συνέχεια τον γιο τους σε διπλανό δωμάτιο.

Ένα από τους ληστές πυροβόλησε εξʼ επαφής μια φορά τον 75χρονο και ο συνεργός του χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι την 70χρονη σύζυγο του. Οι ληστές αφού έψαξαν το σπίτι άρπαξαν 800 ευρώ τις οικονομίες της οικογένειας και διέφυγαν.

Μανώλης Γλέζος: Λέει ΟΧΙ στην προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πάρο γιατί… κατέλυσε την δημοκρατία!



Αυτοί είναι οι «ήρωες» της αριστεράς! Κατά την συνεδρίαση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου της Πάρου, στις 6 Σεπτεμβρίου, συζητήθηκε η τοποθεσία όπου θα πρέπει να τοποθετηθεί η προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου – κάπου στην περιοχή Θόλου Παροικιάς… Ο γνωστός… superstar και είδωλο χιλιάδων «αντιφασιστών», Μανώλης Γλέζος ως επικεφαλής της δημοτικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου, καταψήφισε την πρόταση τοποθέτησης της προτομής στο νησί γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά: «από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία. Αρνούμαστε λοιπόν την διαστρέβλωση της ιστορίας»
.
Δεν περιμέναμε αυτή την τοποθέτηση για να μάθουμε τα αισθήματα των μαρξιστών για τον Μέγα Αλέξανδρο. Όμως και να μιλάει ο Γλέζος για διαστρέβλωση της ιστορίας… πάει πολύ! Η στάση της… μεγάλης αυτής μορφής της αριστεράς, ασφαλώς και συνάδει με τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και την ιστορική αγραμματοσύνη  των μπολσεβίκων που κρύβουν την εμπάθειά τους κάτω από τον μανδύα της… «δημοκρατίας» και των «προοδευτικών ιδεών»… Να τον χαίρεται η αριστερά και το θολοκουλτουριάρικο σκυλολόι λοιπόν και να θυμούνται πάντα ότι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ σαν τον Μεγάλο Στρατηλάτη είναι τόσο Μεγάλοι που δεν μπορούν με τίποτα να τους φτάσουν οι νάνοι του μαρξισμού. Πολύ περισσότερο ένας… Γλέζος!

Η Γέννησις της Θεοτόκου.

Απολυτίκιον


Ἡ γέννησίς σου Θεοτόκε χαρὰν ἐμήνυσε πάσῃ τῇ οἰκουμένῃ·
ἐκ σοῦ γὰρ ἀνέτειλεν ὁ Ἥλιος τῆς δικαιοσύνης, Χριστὸς ὁ Θεὸς ἡμῶν·
καὶ λύσας τὴν κατάραν, ἔδωκε τὴν εὐλογίαν·
καὶ καταργήσας τὸν θάνατον, ἐδωρήσατο ἡμῖν ζωὴν τὴν αἰώνιον.


Κάθισμα του όρθρου:


Ἀγαλλιάσθω οὐρανός, γῆ εὐφραινέσθω·
ὁ τοῦ Θεοῦ γὰρ οὐρανός, ἐν γῇ ἐτέχθη,
ἡ Θεόνυμφος αὕτη ἐξ ἐπαγγελίας.
Ἡ στεῖρα βρέφος θηλάζει τὴν Μαριὰμ·
καὶ χαίρει ἐπὶ τῷ τόκῳ Ἰωακείμ.
Ῥάβδος λέγων ἐτέχθη μοι, ἐξ ἧς τὸ ἄνθος Χριστός, ἐβλάστησεν ἐκ ῥίζης Δαυΐδ.
Ὄντως θαῦμα παράδοξον!

ΠΗΓΗ

Απολυτίκιο Γενέσεως της Θεοτόκου.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σταμάτης Σπανουδάκης: "Η Μαργαρίτα εκδικείται τους Έλληνες μέσω του υιού της".



Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, σε μια συνέντευξη-βόμβα που παραχώρησε στους Αδιάβροχους (Π. Λιάκος - Κ. Γιαννουλόπουλος) και στον Γιώργο Μητσικώστα στο ραδιόφωνο του Antenna 972, λέει μεταξύ άλλων τα κάτωθι:

Περί Μπόμπολα, Καθημερινής, Μεγάρου Μουσικής:«Δυστυχώς εγώ εν Ελλάδι, σ' αυτή την φοβερή χώρα, έχω πάρα πολλούς αντιπάλους που ανήκουν στα media. Σχεδόν όλους, αν εξαιρέσεις εσάς, αν εξαιρέσεις τον Antenna. Οπότε, δεν θα με δεις εύκολα στις εφημερίδες, στις τηλεοράσεις. Δεν θα με δεις να διαφημίζω τις συναυλίες μου. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς βοήθεια από κάποιον τον οποίον βρίζεις και απαξιώνεις. Εγώ λοιπόν όταν λέω από χρόνια ότι δεν θα παίξω ποτέ στο Μέγαρο μέχρι να αλλάξει διεύθυνση, δεν θέλω τα συγκροτήματα του Μπόμπολα, δεν θέλω την Καθημερινή, δεν θέλω την Ελευθεροτυπία, διότι αυτή οι άνθρωποι κάνουν κακό σε όλους μας, δεν είναι μετά δυνατόν να τους πω μετά 'θέλετε να γίνετε σπόνσορές μου;

Εκδήλωση: Επέτειος Μάχης του Μαραθώνα.



Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την Χρυσή Αυγή στην Αθήνα, Νίκος Μιχαλολιάκος, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης που πραγματοποιείται την Κυριακή 11/9 στη Ραφήνα. Με αφορμή την ιστορική επέτειο της Μάχης του Μαραθώνα, οι Τοπικές Οργανώσεις Ανατολικής Αττικής του κόμματος της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιούν εκδήλωση μνήμης στο ξενοδοχείο “Αύρα” της Ραφήνας. Το περιεχόμενο της εκδήλωσης θα είναι ιστορικό και πολιτικό:

«Ο πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας»
ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γενικός Γραμματέας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων

«Το μήνυμα της μάχης του Μαραθώνα ως εφαλτήριο για εθνική ανάταση»

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Γεωπόνος – Επιστήμων Τροφίμων
Ιστορικός Συγγραφέας
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 7.30 μμ
Ξενοδοχείο «ΑΥΡΑ» - Ραφήνα
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ. Επικοινωνίας:  6979-268469 

Μπορεί λεφτά βιβλία να μην υπάρχουν,αλλά λεφτά και νόμο για τζαμί από σήμερα έχουμε



Μπορεί λεφτά για βιβλία να μην υπάρχουν,ο νόμος για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό να έχει κολλήσει, αλλά πλέον η περιοχή θα έχει τζαμί, όπως αποφάσισε το ελληνικό κοινοβούλιο με μεγάλη πλειοψηφία.

Η σχετική διάταξη ήταν στο άρθρο του νομοσχεδίου για τα αυθαίρετα και προβλέπει την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό.

Ύστερα από πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας που κατέθεσε το ΛΑΟΣ, το άρθρο ψήφισαν 198 βουλευτές ενώ οι 16 βουλευτές του ΛΑΟΣ το καταψήφισαν. Το τζαμί θα ανεγερθεί στον Βοτανικό, σε χώρο που ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό και θα είναι χωρητικότητας 350 ατόμων και όχι 500 που ήταν η αρχική πρόβλεψη.

Επίσης δεν θα διαθέτει μιναρέ και τον ιμάμη θα τον διορίζει η κυβέρνηση, η οποία θα αναλάβει και τα έξοδα μισθοδοσίας του.

egli

ΠΗΓΗ

Τούρκος καθηγητής: "20 Σεπτεμβρίου η πραγματική κρίση με το Ισραήλ".



Ο διακεκριμένος τούρκος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Χασάν Κόνι υποστηρίζει πως οι σχέσεις Τουρκίας –Ισραήλ θα φθάσουν στο ναδίρ στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Τότε να δείτε κρίση.

Τι θα συμβεί την ημέρα εκείνη;

Στον ΟΗΕ θα συζητηθεί η αναγνώριση της Παλαιστινιακής αρχής, ως κράτος.

Βέβαια η Τουρκία θα αναγνωρίσει την Παλαιστίνη.

Η ειρωνεία της τύχης είναι πως το πρώτο κράτος που αναγνώρισε το Ισραήλ ήταν η Τουρκία. Όμως όταν πρόκειται για την Παλαιστίνη το Ισραήλ δεν αναγνωρίζει ούτε τον πατέρα του!

Δηλαδή αν θέλετε να δείτε την πραγματική κρίση πρέπει να περιμένετε άλλες 16 ημέρες»
δηλώνει ο καθηγητής.

Ο Κόνι δεν παραβλέπει πως στο σημείο που έχουν φτάσει οι σχέσεις μεγάλο μέρος ευθύνης έχει η κυβέρνηση Ερντογάν καθώς τονίζει «πως επέτρεψαν στο πλοίο Μάβι Μάρμαρα να ξεκινήσει το ταξίδι του προς τη Γάζα και φτάσαμε στο σημείο αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω».

Απίστευτα πράγματα ανακοίνωσε ο Ε.Βενιζέλος - Μόνη λύση ο ξεσηκωμός και η ανατροπή τους!



Ούτε την ψήφο τους δεν θα βρούν στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όποτε και να γίνουν εκλογές μετά από αυτά που ανακοίνωσαν ως τελεσίδικα σήμερα, είτε εφαρμοστούν είτε όχι. Το 17% που τους έδινε η τελευταία δημοσκόπηση φαντάζει πλέον πολύ αισιόδοξο σενάριο για το κυβερνητικό κόμμα, αν διαβάσετε προσεκτικά τα ακόλουθα μέτρα που σκοπεύουν να πάρουν: 

1. Προχωρά μέσα στο 2011 το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων με στόχο την εξασφάλιση 5 δισ. ευρώ μέσα στο 2011 και συνολικά 28 δισ. έως το τέλος του 2014. Το πρώτο «κύμα» ιδιωτικοποιήσεων περιλαμβάνει τις άδειες του ΟΠΑΠ, τη σύμβαση παραχώρησης του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», την εκχώρηση συχνοτήτων κινητής τηλεφωνίας, τη μεταβίβασης των συμμετοχών του Δημοσίου σε ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ και άλλες εταιρείες και άλλων περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου στο Ταμείο Αξιοποίησης της Περιουσίας του Δημοσίου. Πουλάνε δηλαδή έναντι πινακίου φακής όλο τον δημόσιο πλούτο, τις πλέον κερδοφόρες εταιρείες και αφήνουν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτές.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ελληνισμός και Ορθοδοξία: Οι κύριοι εχθροί της νέας τάξης πραγμάτων.



Κάθε οικονομικοπολιτικό σύστημα ακολουθείται από κάποια ιδεολογία. Ιδεολογία λοιπόν της ΝΕΑΣ  ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, είναι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Τι ακριβώς είναι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ; Είναι το κίνημα για την επιβολή μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας, μιας θρησκείας ''κοσμικής'' θα λέγαμε, η οποία θα αντικαταστήσει τις επικρατούσες σήμερα παραδοσιακές θρησκείες και κυρίως τον Χριστιανισμό, ο οποίος είναι και ο πιο μεγάλος αντίπαλος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Καταρχάς, το κίνημα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν είναι καινούργιο. Οι ρίζες του πάνε πίσω στις πρώτες δεκαετίες, στο '20, στους Θεοσοφιστές και την Μπλαβάτσκι. Άνθισε όμως τη δεκαετία του '90, μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα συνδυασμό αρχαίων μυστικιστικών δοξασιών της Ανατολής, με νεοπαγανιστικά στοιχεία και οικολογία, ούφο, γιόγκα...

Όλα αυτά μαζί, μια πραγματική σαλάτα δοξασιών, δίχως ίχνος υπερβολής, πραγματεύονται τα άπειρα νεοεποχίτικα βιβλία που κυκλοφορούν με το κιλό και ταλαιπωρούν το κουρασμένο    μυαλό του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός, ή για να το πούμε πιο ορθά ο σύγχρονος καταναλωτικός πολιτισμός του χάμπουργκερ, της κόκα κόλα και της φθηνής διασκέδασης, πετυχαίνοντας να αποκόψει το άτομο από την εθνική του ταυτότητα, δημιούργησε άτομα χωρίς αρχές και αξίες και χωρίς πίστη και οδήγησε το άτομο στη σχιζοφρενική κατάσταση να ψάχνει ένα αποκούμπι για να ''πιαστεί''.

Η χριστιανοφοβική Αυστραλία καταργεί την χριστιανική χρονολόγηση!



Την κατάργηση της χριστιανικής χρονολόγησης με βάση τη γέννηση του Ιησού Χριστού από κάθε ιστορικό σχολικό βιβλίο, σχεδιάζει η κυβέρνηση της Αυστραλίας έπειτα από καταγγελίες πως παραβιάζεται η ανεξιθρησκία. Συγκεκριμένα το υπουργείο Παιδείας της χώρας θα αντικαταστήσει από τα σχολικά βιβλία τις φράσεις π.Χ (προ Χριστού- BC Before Christ) και μ.Χ (μετά Χριστόν - AD Anno Domini) με τις φράσεις Κ.Χ (κοινή χρονολογία – CE Common Era) και π.Κ.Χ (προ κοινής χρονολογίας - BCE Before Common Era). 

Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες νομιμοποιούνται μέσω… ΙΚΑ.



Η  κυβέρνηση κατηγορείται για πρωτοφανή και εθνικά επικίνδυνη πρακτική για έμμεση νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών μέσω του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας του ΙΚΑ.

Με αφορμή τις δημόσιες ανακοινώσεις του διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρδου Σπυρόπουλου το πρωί, στην εκπομπή του mega «Κοινωνία ώρα mega», ότι με την αρχή της ισχύος του Εργόσημου θα μπορούν ακόμα και οι παρανόμως εισελθόντες και διαμένοντες στη χώρα, ανεξαρτήτως δε του χρόνου εισόδου να προσέρχονται στα κατά τόπους ΚΕΠ και να προμηθεύονται Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε αμέσως επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνη, ζητώντας να μάθει εάν οι ανακοινώσεις του κ. Σπυρόπουλου έχουν την κάλυψη της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού.

Μεταξύ άλλων ο διοικητής του ΙΚΑ επέμεινε ότι η χορήγηση ΑΜΚΑ σε όλους του παράνομους μετανάστες είναι και προσοδοφόρα για το ΙΚΑ, αλλά και κοινωνικά δίκαιη! Μάλιστα, ο κ. Σπυρόπουλος διευκρίνισε ότι οι παράνομοι μετανάστες μετά από πέντε χρόνια θα μπορούν ως κάτοχοι πλέον του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης να διεκδικούν τη νομιμοποίησή τους.

Είναι εθνικά επικίνδυνη η τακτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να επιχειρεί με κάθε τρόπο τη μετατροπή της Ελλάδας σε «παράδεισο» των παράνομων μεταναστών εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και των νομίμως εργαζομένων αλλοδαπών.

ΠΗΓΗ: ΟΛΥΜΠΙΑ

Σεπτεμβριανά: Τούρκε δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ.



 Στις 4 το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου του 1955 η τουρκική εφημερίδα "ινσταμπούλ εξπρές" σε έκτακτη έκδοση της δημοσιεύει φωτογραφίες παραποιημένες, από την έκρηξη στην υποτιθέμενη οικεία του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, που χρησιμοποιούσε η τουρκία ως προξενείο, δίνοτας την εικόνα πλήρους καταστροφής. Την βόμβα όμως μικρής ισχύος είχε βάλει στο οίκημα τούρκος πράκτορας και είχε τοποθετήσει ο κλητήρας του τουρκικού προξενείου.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Το κόμμα του λαού: Αθρόες απολύσεις εργαζομένων στην ΚΚΕ Α.Ε.



Λέξη δε λένε τα κομμουνιστοκρατούμενα ΜΜΕ!

Αν αύριο Δευτέρα, κάνετε το αγγλιστί λεγόμενον «ζάπινγκ» στα κανάλια, και δείτε ότι το κομμουνιστικό «902» δεν λειτουργεί, δεν θα οφείλεται σε «τεχνικούς λόγους», όπως θα υποθέσετε. Σε στάση εργασίας των εργαζομένων θα οφείλεται… Η Ένωση Τεχνικών (ΕΤΙΤΑ), κήρυξε οκτάωρη στάση εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό 902 για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, διότι ο τηλεοπτικός σταθμός των κόκκινων «golden boys» απέστειλε… ραβασάκια με απολύσεις, την ανάκληση των οποίων ζητούν οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την σχετική ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ, για την οποία δεν πρόκειται να ακούσετε τίποτα σε ΚΑΝΕΝΑ «μεγάλο» κανάλι, σε ΚΑΝΕΝΑΝ από τους γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε ΚΑΜΜΙΑ ημερήσια εφημερίδα, σε ΚΑΝΕΝΑ μεγάλο «ειδησεογραφικό» blog, διότι κομμουνιστοκρατούνται από την κορφή μέχρι τον πάτο:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κηρύσσει 8ωρη στάση εργασίας για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 από ώρα 16.00 – 00.00 στον τηλεοπτικό σταθμό 902, αντιδρώντας στις απολύσεις. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση του 902 την ανάκληση των απολύσεων και την δέσμευση ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας. ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον τηλεοπτικό σταθμό 902, μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας. Συνάδελφοι, η άμεση ανταπόκριση, η μαζική και η δυναμική παρουσία σας στα αγωνιστικά καλέσματα της Ένωσης είναι το μόνο που μπορεί να περιφρουρήσει τις εργασιακές μας σχέσεις και να επιφέρει και νέες κατακτήσεις».

Έκλεισαν τα σύνορα με τα Σκόπια οι Ελληνόψυχοι χθες αλλά μούγκα τα μμε της νέας τάξης.



Κρυφή κράτησαν τα κανάλια της Νέας Τάξης και των εργολάβων την δυναμική παρέμβαση των Ελληνόψυχων και Εθνικιστών εχθές στους Ευζώνους όπου για μιά ώρα έκλεισαν τις πύλες εισόδου και εξόδου με τα Σκόπια... Δείτε (όσοι δεν είδατε από εχθές)

Από την δυναμική παρέμβαση των Ελληνόψυχων και Εθνικιστών στα προσωρινά βόρεια σύνορα μας με τους γυφτοσκοπιανούς στους Ευζώνους, όπου έκαναν για περισσότερο από μιά ώρα ΜΠΛΟΚΟ στην είσοδο και την έξοδο... Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας και Τομέας Βορείου Ελλάδος των Ανένταχτων Πατριωτών, ανέλαβαν την ευθύνη...

Βίντεο από την δυναμική παρέμβαση  στην διεύθυνση : http://www.youtube.com/watch?v=wOV6OYhfBCM

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Αρχίζει η διαμοίραση της Ελληνικής γης στους αλλοδαπούς εισβολείς.

 
 
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ! ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. (http://isxys.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html) ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ !
"Ενοικίαση" δημόσιας αγροτικής γης σε νέους σε ηλικία παραγωγούς, αλλά και σε ανέργους
Πιερία, Ημαθία, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη είναι οι τέσσερις νομοί της χώρας από τους οποίους ξεκινά το πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ενοικίαση δημόσιας αγροτικής γης σε νέους σε ηλικία παραγωγούς, αλλά και σε ανέργους, ακόμη κι αν αυτοί δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το αγροτικό επάγγελμα.  Πρόκειται για πάνω από 10.000 στρέμματα στη Κεντρική Μακεδονία, από τα 3 συνολικά εκατομμύρια «καθαρής» δημόσιας αγροτικής γης, που θα διατεθούν σταδιακά, και με συμβολικό ενοίκιο, όχι μόνο σε αγρότες όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, αλλά και σε ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, που θέλουν να ασχοληθούν με το αγροτικό επάγγελμα, καθώς υπάρχει ήδη τάση επιστροφής από τα αστικά κέντρα στην ύπαιθρο.

Μαύρες πλερέζες έβαλε το alter για τα κινέζικα.



Όταν οι διευθυντές ειδήσεων είναι από μεγάλα τζάκια, κάνουν μεγάλες ...πατάτες στις επιλογές των θεμάτων.

Εκτενές ρεπορτάζ, γιατί από τα 300 κινέζικα  καταστήματα στην Αθήνα (που φύτρωσαν από το πουθενά) έμειναν  μόνον 250  λόγω μη ικανοποιητικών κερδών.

Βρε Άκη Παυλόπουλε μην κλαις με μαύρο δάκρυ. Η κυβέρνηση  της Κίνας τα χρηματοδότησε, και οι ιδιοκτήτες δεκάρα δεν έδωσαν για δασμούς εισαγωγής όλων των φτηνιάρικων (και επικίνδυνων) προϊόντων που μας πούλησαν.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Η Νέα Τάξη είναι εδώ: Κρεατόμαζες.

 
 
Έτοιμο για κατανάλωση θα είναι μέσα στο επόμενο εξάμηνο το πρώτο τεχνητό κρέας που θα παράγεται σε εργαστήριο, χωρίς να απαιτείται η σφαγή ζώου.

Το χάμπουργκερ του σωλήνα, το οποίο ετοιμάζουν Ολλανδοί επιστήμονες, θα αποτελείται από χιλιάδες βλαστικά κύτταρα ζώων, τα οποία μετά τον πολλαπλασιασμό τους θα δημιουργήσουν τμήματα μυϊκού ιστού, που θα εξελιχθούν σε κομμάτια εργαστηριακού κρέατος.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με το «New Scientist», έχουν προχωρήσει οι πειραματισμοί με κύτταρα χοίρων και σε λίγους μήνες πιστεύουν ότι θα έχουν έτοιμο το πρώτο «χοιρινό του σωλήνα».

Ωστόσο, σύμφωνα με τους ερευνητές του πανεπιστημίου του Maastricht, το κόστος για το τεχνητό μπέργκερ θα ανέρχεται στα 230.000 ευρώ.

Σε ένα χρόνο πρόκειται να γίνει το ίδιο και με το μοσχαρίσιο κρέας, ενώ θα ακολουθήσουν πειράματα με άλλου τύπου κρέας (κύτταρα από αρνί, κοτόπουλο κ.ά.).

ΠΗΓΗ

Η φλόγα των λόγων του Πατροκοσμά απέναντι στην αδράνεια των σημερινών ιεραρχών.




                    Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις 23 και 24 Αυγούστου, τιμήθηκε δεόντως στην Κόνιτσα, η μνήμη του ισαποστόλου, Εθναποστόλου και Ιερομάρτυρα, Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, πολιούχου της ακριτικής και ηρωικής πόλεως της Ηπείρου. Το βράδυ της 23ης Αυγούστου ημέρα Τρίτη, παραμονή της εορτής,  στον ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά, τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Συλλειτούργησαν επίσης, οι Μητροπολίτες, Ξάνθης και Περιθωρίου κ. Παντελεήμων, Καστορίας κ. Σεραφείμ, πρώην Αυλώνος κ. Χριστόδουλος και ο Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας. Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην πόλη της Κόνιτσας, την οποία ακολούθησα  ευλαβικά μαζί με περισσότερους από δυο χιλιάδες πιστούς και δυστυχώς μεταξύ αυτών δεν ήταν κανένας από τους πέντε βουλευτές του νομού Ιωαννίνων, που έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Ο οικοδεσπότης Μητροπολίτης κ. Ανδρέας, στον πύρινο λόγο του προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα, αναφέρθηκε στα Εθνικά θέματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να μου κλείσουν το στόμα, αλλά μόνον ο θάνατος θα μου κλείσει το στόμα και δεν θα μιλώ για τα Εθνικά θέματα».     

    Την επομένη το πρωί, 24η Αυγούστου ημέρα Τετάρτη τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τους προαναφερθέντες ιεράρχες καθώς και με τη συμμετοχή του Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλίνικου στην μνήμη του Αγίου. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας άπαντες μετέβησαν στην Ιερά Μονή Παναγίας Μολυβδοσκεπάστου, δεκαεπτά χιλιόμετρα βορειοδυτικά από την πόλη της Κόνιτσας και εγγύς της συνοριακής γραμμής με την Βόρειο Ήπειρο, όπου τελέσθηκε τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτου Κονίτσης Σεβαστιανού, μεγάλου Ιεράρχη και αγωνιστή του βορειοηπειρωτικού απελευθερωτικού αγώνα και προκατόχου του σημερινού Μητροπολίτου Ανδρέα.

Επιστροφή οθωμανικών περιουσιών ζήτησε από Ελλάδα ο Ρ.Τ.Ερντογάν!



Ένα ακόμα «σεμινάριο» του τρόπου με τον οποίο ένα κράτος ασκεί την εξωτερική του πολιτική, προσέφερε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στην ελληνική κυβέρνηση, μέσα από την πρόσφατη "γενναιόδωρη", όπως κάποιοι έτρεξαν να την χαρακτηρίσουν, πρόταση του Τούρκου πρωθυπουργού για την επιστροφή των ακίνητων ιδρυμάτων της ελληνικής μειονότητας της Τουρκίας...


Πριν καλά καλά περάσουν μερικά εικοσιτετράωρα από τις δηλώσεις του Ερντογάν ο Τούρκος ΥΠΕΞ ζήτησε την επιστροφή των οθωμανικών ακινήτων στους «ομογενείς τους» όπως τους αποκάλεσε που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αχμέτ Νταβούτογλου «Ελπίζουμε πως αυτά τα σημαντικά βήματα θα αποτελέσουν παράδειγμα και για τις άλλες χώρες. Θα αποτελούσε ωραίο παράδειγμα η επιστροφή των ακινήτων των ευαγών ιδρυμάτων που πέρασαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, ειδικότερα στα Βαλκάνια με πρώτη την Ελλάδα, στους εκεί ομογενείς μας που είναι υπήκοοί τους». Επισημαίνεται ότι η εν λόγω ακίνητη περιουσία είναι ουσιαστικά η περιουσία των τζαμιών που βρίσκονται ανα την Ελλάδα, τα οποία όμως πρέπει να είναι σε λειτουργία.