Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Κάτι μεγάλο έρχεται στην Αθήνα…



Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, η δεδομένη «αδυναμία», ανεπάρκεια ή άρνηση της κυβέρνησης Παπανδρέου, να εφαρμόσει το νόμο, οι δολοφονικές ενέργειες και απόπειρες, οι συνεχείς επιθέσεις κατά Ελλήνων ιθαγενών πολιτών και η ταυτόχρονη διαλυτική κατάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας, προδικάζουν πως η Αθήνα ζει τα «προεόρτια» ενός πολύ μεγάλου, συγκλονιστικού γεγονότος, που όλα δείχνουν πως θα είναι μία «εξέγερση» ισλαμιστών λαθρομεταναστών…
Η πολιτική ανεπάρκεια του ίδιου του πρωθυπουργού, αλλά και της παρεούλας του, βάζουν την χώρα μας σε επικίνδυνες ατραπούς και δυστυχώς, εσκεμμένα ή όχι, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για μία σύγκρουση ενός πολύ μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών με Έλληνες κατοίκους. Εδώ και μερικές ημέρες πληροφορίες μας αναφέρουν συγκέντρωση δυνάμεων των ΜΑΤ από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα… Μήπως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη περιμένει κάποια μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας; Όχι! Κάτι άλλο περιμένει ο κύριος Παπουτσής… μόνο που, μετά την ανακοίνωσή του για διάλυση των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙΑΣ και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ουσιαστικά αφήνει χωρίς αστυνόμευση μία κρισιμότατη (αρκετά μεγάλη) περιοχή των Αθηνών στο έλεος του κάθε εγκληματία, κλέφτη, βιαστή ή δολοφόνου…!

Οι πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις λαθρομεταναστών, που κυκλοφορούν οπλισμένοι με μαχαίρια (αλλά και πυροβόλα όπλα) μέσα στους δρόμους της Αθήνας, καθώς και οι προκλητικές επιθέσεις τους σε ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες που κυκλοφορούν στους δρόμους (με πολύ μεγάλο φόβο, είναι γεγονός), δυστυχώς προδικάζουν μία σύγκρουση στην οποία η Αστυνομία δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε, είτε λόγω ανεπάρκειας της Αστυνομικής ηγεσίας είτε λόγω πολιτικής ανεπάρκειας. Πολλοί συζητούν για βέβαιη σύγκρουση μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στην Ελλάδα αναφέρουν μεγάλες ομάδες «λαθρομεταναστών» που είναι φανατικοί ισλαμιστές, ανήκουν πιθανότατα σε ισλαμιστικές οργανώσεις και ήρθαν με σκοπό να μεταφέρουν την «φλόγα της επανάστασης» στα πόδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσα στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, μία τέτοια «επανάσταση» θα αποτελέσει το τέλειο άλλοθι της κυβερνητικής ανικανότητας -σε οικονομικό επίπεδο-, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει την θρυαλλίδα μεγάλων αλλαγών που θα επιφέρουν ισχυρότατη μεταβολή της αστυνόμευσης της χώρας και των Ελλήνων πολιτών, γεγονός που θα ωφελήσει την κυβέρνηση Παπανδρέου η οποία νιώθει πως χάνει την εξουσία την οποία θέλει να διατηρήσει με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, με κάθε… θυσία!
Την ίδια στιγμή, η πολιτική ανικανότητα και απάθεια, οδηγεί τους αγανακτισμένους Έλληνες πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους! Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβαίνει, αλλά δυστυχώς συμβαίνει, ελέω πλήρους ανυπαρξίας των θεσμικών οργάνων που οφείλουν να προστατεύουν τους Έλληνες πολίτες και να εφαρμόζουν τους υπάρχοντες νόμους. Δυστυχώς, η αυτοδικία μοιάζει σήμερα η μοναδική διέξοδος των πολιτών να υπερασπισθούν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους. Και αυτό πρέπει να σταματήσει...

Εάν οι πολιτικοί «ινστρούχτορες» του Γιώργου Παπανδρέου σκοπεύουν να βάψουν τους δρόμους της Αθήνας με αίμα, για να επιβάλουν ακόμη σκληρότερα μέτρα κατά των Ελλήνων πολιτών, τότε θα πρέπει να γνωρίζουν πως όρια δεν έχει μόνο η υπομονή, αλλά και η… λογική. Και εάν οι Έλληνες πολίτες χάσουν την λογική τους, τότε σύσσωμη η κυβέρνηση Παπανδρέου θα τρέχει προς το Ελευθέριος Βενιζέλος για να διασωθεί… και μερικοί από αυτούς (διαμένοντες -φυσικά- στην... Εκάλη) ίσως μάθουν πως αφού δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες αλλά υπάρχουν μόνο λαθραία τσιγάρα, κινδυνεύουν σοβαρά από τις επιπτώσεις του... καπνίσματος.
Κωνσταντίνος
 

17 σχόλια:

  1. poso kathysterhmenoi eiste gamw tin panagia sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν σε ρωτήσει κάποια στιγμή η Παναγία γιατί την έβριζες,
    τι θα απαντήσεις μεγάλε????

    Το κείμενο, ωραίο παραμύθι. Αμα γίνει κάτι , "εγώ τα έλεγα".
    Αμα δεν γίνει, τουμπεκί. Δεν πάτε καλά ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pros ton anonhmo poy brizei th mhtera moy.dimosia.xeroyme poy menhs.etimasoy na dex8is to fos.esh kai to aima soy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΩΝ!! Πανετοιμος να ανοιξω το κεφαλι οποιου ταραχοποιου με κοιταξει. ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ εγραψαν οι εφημεριδες της Σμύρνης. Φωτια απο Τουρκους στη Ελληνικη Αρμενικη και Ευρωπαικη συνοικια δηλένει ο εκει ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΑΚΑΡΙΟΣ ξεπουλησαν και αιματοκυλησαν τη Κυπρο. ΠΡΑΒΟ στο Κυβερνητη Χανδριώτη που εκοψε με κανιοβολισμους στα δυο το μιναρε της Παφου. Μπραβο και στο πλήρωμά του. ΠΑΡΩΝ να σφαγει καθε αλοδαπός. ΣΠΕΤΝΑΖ το μαχαιρι των ειδικων δυναμεων χρειαζομαι μονο, πάνοπλος, περιμενω να χυσω το αιμα σου ισλαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλοδαποι, ΤΕΛΟΣ η Ελληνική Φιλοξενια, ΑΡΧΙΣΑΝ για εσας ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχετε ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ, σφαιρες πήρατε? μπόλικο C4? ελάτε να κοιτάξετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ σαν τη ΜΕΔΟΥΣΑ να σας πετρώσουμε επι τόπου, καθε σπίτι οπλοστάσιο, αλύπητα περιμενουμε τόσα χρόνια να σας σφάξουμε!!! Καψτε τους ολους, στηστε παντου κρεμάλες!! Δρομοι με κρεμασμένα πτωματα να γεμίσει η Αθήνα, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ελάτε να ακονίσετε με το λαιμό σας τη κόψη των μαχαιριων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανέβασαν "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ? ΜΠΡΑΒΟ!! ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΦΟΥ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ, ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ!!! ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ!!! ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗ ΠΥΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημοτες εντοπισαν δυο υποπτα ατομα στη πλατεια Ηλιακου Χωριου Πευκης μπροστα στη αιθουσα Μελινα Μερκουρη και ειδοποιησαν την Ασφαλεια.

    Περιπολικο που κατεφθασε ζητησε να ελεγξει στοιχεια τους οποτε ο ενας εκ των 2 υποπτων εβγαλε οπλο και πυροβολησε τον ένα Αστυνομικο τραυματιζοντας τον. Ο Ο Ο δευτερος αστυνομικος πυροβολησε τον υποπτο ριχνοντας τον στο εδαφος τραυματιζοντας τον κι επεσε στο εδαφος.

    Ο δευτερος υποπτος πηρε το οχημα της αστυνομιας κι εφυγε. Στη συνεχεια ειδοποιηθηκαν ομαδες ΔΙΑΣ της Αστυνομιας οι οποιες αρχισαν να χτενιζουν τετραγωνο τετραγωνο ολη τη περιοχη από το ηλιακο χωριο κινουμενοι προς τις γραμμες ΗΣΑΠ Αμαρουσιου.

    Κατοπιν περιπολιας τετραγωνων οι ανα εξαδες κινουμενες μηχανες της ομαδες Διας σταματουσαν κι ηλεγχαν κάθε ενδιαμεσο παρκο και εκκλησια με φακους. Προ ολιγων λεπτων ειχε ήδη ελεγθει ολη η περιοχη αναμεσα στην αιθουσα Μελινα Μερκουρη ηλια κου Χωριου και οδου Αγιου Νικολαου Αμαρουσιου.

    Οι κινουμενες από μαρουσι προς οδο Αγιου Νικολαου ομαδες Διας πέτυχαν να συλαβουν τον δευτερο κακοποιο, η επιχειρηση τερματιστηκε με επιτυχια. Προσαγωγες δεκαδων αλλοδαπων εχουν γινει στα ΑΤ ΠΕΥΚΗΣ και ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ προς ταυτοποιηση δραστων.

    Η μεγαλη εκαθαριστικη κινηση της αστυνομιας στα βορεια προαστεια, δυστυχως με κοστος το τραυματισμο του Αστυνομικου στον οποιο συμπαραστεκονται ολοι οι πολιτες στεφθηκε με επιτυχια.

    Οι δημοτες Πευκης προς διευκολυνση των οργανων της Αστυνομιας διατηρησαν καταφωτα τα μπαλκονια τους υστερα από ακαριαια μεταδοση μυνηματος μεσω ιντερνετ από ομαδα ενεργων πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπαρχει τροπος διεξοδου απο την οικονομικη κριση, κι εχει ηδη αρχισει να εφαρμόζεται. Μια πολη την ελεγχεις με το Φαγητο. Ομιλος Ελληνων μεγεθους Ωναση που αγαπουν την Ελλάδα, δημιουργησε στην Αττικη Τεραστια αποθηκη Σουπερμαρκετ που διανεμει νε κουριερ ολα τα προιοντα 40% φθηνοτερα απο τα Σουπερμαρκετ δινοντας ετσι ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥΣ Αν σας ενδιαφερει να ψωνιζετε 40% φθηνοτερα ιδια αξιοπιστα προιοντα απο αλλη πηγη μπορειτε να τα προμηθευεστε απο εκει. Ετσι δεν γίνεται ανακύληση χρήματος, η ΘΕΩΡΙΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, τα Σουπερμαρκετ αρχιζουν να κλεινουν το ενα πισω απο το αλλο. Συμπαρασυρουν στη πτωση τους το διλτυο ΔΙΑΝΟΜΗΣ τους κι αυτο με τη σειρα του τους ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, αφηνοντας τελικα τον ΑΜΜΕΣΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΙ ΑΜΜΕΣΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ο οποιος αγοραζει με 50% περιπου οικονομία. Σε τετραμελη οικογένεια 4χ40%=160 ευρω κερδος σε δαπανη 400ευρω. Καθε αλλος που του προτεινετε το συστημα αυτο αγορων εφοσων ειστε ικανοποιημένοι σας μεταφερει ενα ποσοστο κερδους με συνεπεια σε πρωτο επίπεδο να ψωνιζετε ΔΩΡΕΑΝ, σε δευτερο εφοσον οι αφορες γίνονται πανω απο 10 ατομα να σας αμοιβει με εισοδημα επίσης. Τα Supermarket θα εχουν ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ, και οι μικρεσ επιχειρήσεις θα αρχισουν να οξυγονονονται και να λειτουργουν σωστα. Εφοσον σας ενδιαφερει δημιουργια σταθερου Αυξανομενου Εισοδηματος επικοινωνηστε με μυνημα. Ευχαριστω με τιμη ΛΙΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απολυτως ειρηνικός τρόπος απομακρυνσης εν πανικο των μουσουμάνων απο κάθε περιοχη μας ενημέρωσαν Ελληνες Πεζοναυτες που βρισκόταν στο Πόλεμο του Κόλπου των 7 ημερων και στο Γκουαντάμο.

    Εκει οι Αμερικανοι για να αντιμετωπίσουν τις κατα συροη βομβιστικές ενεργειες των Μουσουλμάνων εκαναν κατι πολύ απλό. Ενήργησαν σαν τον Οδυσσέας χτυπώντας τους με ενα δουρειο Ιππο. Ακουστε λοιπον τι εγινε.

    Τοποθετησαν σε κάθε λεοφωρειο ενα κλουβι με ενα γουρουνι μέσα το οποιο ειναι το ιερό τους Ζωο. Αν δοκιμαζαν να τοποτετησουν στο λεοφωρειο βομβα θα ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ. Ετσι μηδενίστηκαν οι επιθέσεις στα Αμερικάνικα λεοφωρεια με στρατευμα μεσα. Το ιδιο εκαναν και στην ανακριση υπόπτων, αφου τους προσφεραν πρωτα πλουσιο γευμα και ποτο, ανακοινωναν ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΕΛΟΣ κι εβγαζαν απο μια ναυλον σακουλα μια ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΑΖΕ ΑΙΜΑ. ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ τί μένει να κανουμε? Αυτο που δοκίμασα εγω σε πρωτη φαση πανω σε Πακιστανους μικροπωλητες.

    Τους στοχευετε στο προσωπο με ενα ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΣΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΧΟΙΡΙΝΗ λέγοντας οτι με το αιμα αυτο θα πάνε στη κολαση που γραφει το Κορανι. Η Πιστη ειναι το πιο δυνατο αθέατο οπλο.

    Αν δεν το βάλλουν στα πόδια σα να αντικρυζουν το ΧΑΡΟ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ.

    Θα μου πειτε βεβαια που να το βρειτε τόσο αίμα. Ε δεν ειναι αναγκαιο να είναι απο γουρούνι, μονο εσεις το ξέρετε, βαλτε από οτι κρέασ βρειτε και αραιωστε το. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΕΤΣΑΠ και καλη σκοποβολή πάνω τους, θα δειτε να τρεχουν σα κολασμενοι. Οπλιστειτε με ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΙΜΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ, εφερε πολλα η COSCO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η θεραπεια του ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. Το Ιατρικο Κατεστημένο θα σας προτεινει σίγουρους τροπους να επειδεινωσεται το προβλημα. Σκεφτειτε οτι Καρκινος ειναι οτι το ενα κύταρο ΔΕΣΜΕΥΕΙ το ΔΙΠΛΑΝΟ του να εκτελεσει οχι τη φυσιολογική του λειτουργία αλλα ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΟΡΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ. Εμεις ποι επιστημονες σκεφτηκαμε τι θα γινοταν αραγε αν αφαιρουσαμε απο ενα κύταρο το πυρήνα του? κι οπως εργαστηριακα εγινε, ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΗΝΑ. Αυτο σημαινει απλα οτι η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΤΑΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΥΤΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΥΤΑΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΦΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Επιτρεπει λοιπον η χημειοθεραπεια τη συνεχιση της μεταλαξης χωρις δυνατοτητα ανακαμψης. Παμε στο δευτερο σκέλος της Ιατρικής ΑΠΑΤΗΣ. Δημιουργια νεκρης ζωνης γυρω απο τα μεταλλαγμενα κυταρα με ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥΣ. Γιατι ομως τοση μανία καταστροφης του πυργνα αφου ειναι το μονο μερος του κυταρου που μπορει να ενεργοποιησει διαδικασια ΙΑΣΗΣ? ΠΟΣΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ? ΟΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ-ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ, ΠΟΙΟ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ? ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ. Πως ειπατε? Δεν έχετε? Τι δεν εχετε αυτό που μαχεσθαι? Ε καλα κι εγω ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ!! Συναδελφοι του Γιατρου του Αουσβιτσ ΜΕΓΚΕΛ δολοφονοι, βγειτε να πειτε στους ασθενεις που αγωνιουν οτι ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ!!! Για να το δειτε ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. Λυπάμαι, ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. Αλλα επι του θέματος, τι γινεται με το ΚΑΡΚΙΝΟ. Το θεμα ειναι οτι υπάρχει στο DNA απο τα προιστορικα χρονια, ειναι virus που ενεργοποιειται απο τον τροπο ζωής. Το αυξημενο αγχος στρεφει τον στατικο ηλεκτρισμο στα εσωτερικα οργανα, τα υπερφορτιζει και τα καιει. Η διατροφη με μη ισοροπημενα προιοντα συμβαλλει στην ενεργοποιηση του. ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ. Αυτη συντονιζει ολο το μυικο συστημα. ΒΑΘΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΑΡΑ. Σε οσους εχουν παρουσιαστει συμπτωματα συνισταται ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ, ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ. Αυτα εκφορτιζουν τις βλαβερες απο τον οργανισμο συχνότητες που Η ΣΩΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Ελπιζω ελαχιστα να βοηθησα οσους αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα, ΔΕΝ προκαλουν ιαση χημειοθεραπειεσ και ακτινοβολιες, ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΝ το προβλημα αντιθετα. Δεν ειμαι γιατρος, ερευνητης ειμαι και δεν εχω κανένα λόγο ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΙΠΟΚΡΑΤΗ ΚΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΛΗΤΕΣ Με Τιμη Λιαπης Παναγιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στις 27 του Οκτώβρη, παραμονή της επετείου του ΟΧΙ, γιορτάζεται και τιμάται η Ελληνική σημαία . H πρώτη Ελληνική σημαία με το λευκό σταυρό σε γαλανό φόντο, σχεδιάστηκε, uφάνθηκε, ευλογήθηκε και υψώθηκε στην Μονή Ευαγγελίστριας στη Σκιάθο το 1807. Σ' αυτή ο μοναχός Νήφωνας όρκισε τους οπλαρχηγούς, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Ανδρέα Μιαούλη, Παπαθύμιο Βλαχάβα, Γιάννη Σταθά, Νικοτσάρα, τον Σκιαθίτη διδάσκαλο τοu Γένους Επιφάνιο - Στέφανο Δημητριάδη και πολλούς άλλους, μετά από μεγάλη σύσκεψη που έκαναν στο Μοναστήρι της Ευαγγελιστρίας για να καταστρώσουν το σχέδιο δράσης τους.



    Αλήθεια σας ειπε ποτέ κανείς τι στο καλό σημαίνει αυτός ο σταυρός?



    Οταν οι ΑΛΗΤΕΣ του Ιερατειου σταματησαν να εχουν ΠΡΟΝΟΜΙΑ απο τους ΠΑΣΑΔΕΣ αποφασισαν οτι χρειαζεται να γινει επανασταση να ρυθμιστει το ολο θεμα ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΠΛΑ και αιμα



    Οι ιδιοι ΠΑΠΑΔΕΣ ειχαν σφάξει τους ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ τους ΙΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ και εκαναν τους ναους αυτους ΝΤΑΜΑΡΙΑ σπαζοντας τα παντα, κιονες, βωμους αετώματα κλπ.



    Οι ΙΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ εφεραν τα ονοματα και τα αγαλματα των θεων απο Αιγυπτο οπου οι εκει ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΙΔΑΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ της κατα τοπους περιοχης



    Αυτοι πάλι οι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ πήγαν ωσ "πτυος αιγαιου=αιγυπτοσ" στην ΑΙΓΥΠΤΟ απο το νησι του ΑΙΓΑΙΟΥ που λεγεται ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ



    Οι ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ οπως ο Πελοπας κατοικουσαν στη ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΓΙΓΑΝΤΙΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. Εκει υπαρχουν και τα μονα στο πλανητη ορη ΤΙΤΑΝΗ και ΑΤΛΑΣ και σκελετοι 4-6 μετρα στη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ



    ΑΥΤΟΙ οι Ατλαντες βγηκαν με τη σειρα τους μεσα απο τη μεσογειο δηλ. ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ



    και η κοροιδια και αποχαυνωση του λαου καλα κρατει καθως καθε ιερατειο παραλαμβανει κωδικοποιημενη την αλήθεια απο το προηγουμενο και τη μεταφερει παλι στο επομενο, μεταφερει τη τεχνολογια κρυμμενη κατω απο τα ρασα. Φως διδαξε ο Χριστος, ΛΕΥΚΟ, ΜΑΥΡΟ ρασο οι παπαδες



    Ταπεινος να εισαι διδαξε ο Χριστος, μεσ τα ΧΡΥΣΑΦΙΑ ταφεσ Αρχιεπισκόπων



    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΣΚΕΥΤΗΚΑΝΕ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ



    ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΛΑΟ



    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΧΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ, ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ομολογει ο τοτε γραμματεας του....... Να χαιρομαστε τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στισ 04 Μαιου ωρα 09.00μμ στο τελεπτικο καναλι BLUE SKY, εκπομπη τησ κασ. ΛΕΝΑ ΛΙΒΑΝΟΣ, με τιτλο Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ανακοινώνεται ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ οπως ενημερωθηκαν οι κατοικοι του ΧΩΡΙΟΥ ΝΕΣΤΑΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ, οτι 1. Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ οπως επισης απο τις σπηλαιωσεις του σπηλαιου ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΝΕΣΤΑΝΗΣ ειναι εφικτη η προσεγγιση των υπόγειων χωρων της. Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΕΣΘΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΕΙ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΛΙΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: BAΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ (ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΥΝΤΣ - ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ 200ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ? ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΝΑΡΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ? ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΛΟΔΑΠΕ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΟΠΛΟΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ ΣΑ ΤΡΑΓΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.