Κυριακή 22 Μαΐου 2011

“ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ” ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ



Για την παρακάτω πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία ενημερωθήκαμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από το στέλεχος του Πατριωτικού Μετώπου Στέργιο Πραπαβέση.

Σε λίγες μέρες έτοιμο το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων «Αλληλέγγυο», στο κέντρο της Αθήνας.

Οι στόχοι του ανταλλακτηρίου, στην πρώτη του, πιλοτική φάση είναι:

* Να έλθουν οι Έλληνες αγρότες στην καρδιά της πρωτεύουσας και να προσφέρουν σε τιμές χωραφιού τα προϊόντα τους, στους καταταλαιπωρημένους από την οικονομική κρίση Έλληνες καταναλωτές της Αθήνας.



* Να επαναπροσδιορισθεί ο προσανατολισμός των Ελλήνων καταναλωτών στα ποιοτικότατα ελληνικά προϊόντα, μακριά και πέρα από τον διατροφικό εφιάλτη που έχουν επιβάλλει στη χώρα μας οι πολυεθνικές με τις σκουπιδοτροφές που πωλούν στα σούπερ μάρκετ τους.


* Να αναπτυχθούν και πάλι εκείνοι οι κώδικες κοινωνικής αλληλεγγύης που κράτησαν όρθιο τούτον τον τόπο και τον Λαό του, στην τρισχιλιετή του ιστορία.

* Να προσφερθούν στο πρατήριο του ανταλλακτηρίου 100% ελληνικά προϊόντα, τα οποία αυτήν την στιγμή δέχονται μαζική και μετωπική επίθεση από την εισβολή των αγνώστου ταυτότητας ξένων προϊόντων.

* Να δοθεί η ευκαιρία στους Έλληνες αγρότες να ανταλλάξουν προϊόντα με τους ανά την Ελλάδα συναδέλφους τους.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες αγρότες που επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους, χωρίς καμία επιβάρυνση, μέσω του ανταλλακτηρίου, να επικοινωνήσουν με το Κίνημα στα τηλ. 2103311642, 6980292626 και 6977871498, στο email pametopo@gmail.com και στο φαξ, 2103311652.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.