Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.




Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ, ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ; ΟΧΙ. ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.




second_veil

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσων των Κυπρίων είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε ΚΙΝΑΙΔΙΚΑ όργια με ανήλικους

Μιλάμε για εθνικό διασυρμό στα όρια της εθνικής προδοσίας. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσων των Κυπρίων είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε  gay όργια και μάλιστα με ανήλικους-συμμετείχε και 15χρονος.
Πως είναι δυνατόν αυτός ο υπουργός που έχει διαπομπευθεί από την τουρκική αστυνομία και την τουρκική ΜΙΤ –οι οποίες είναι πολύ πιθανό να έχουν στην κατοχή τους ακόμη και video από τις σεξουαλικό όργιο-να υπογράφει ένα από τα πιο φασιστικά μέτρα που έχουν υπάρξει σε καιρό ειρήνης σε δημοκρατική χώρα;
Με τι πρόσωπο να διαπραγματευθεί ο Σαρρής με τους Ευρωπαίους ομολόγους του; Πως θα σταθεί απέναντι στους Ρώσους; Στους Γερμανούς; Στους Τούρκους; Διαθέτει  αυτός ο άνθρωπος την προσωπικότητα να αγωνισθεί για την διάσωση της κυπριακής Οικονομίας η οποία είναι αλυσσοδεμένη με την ελληνική;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τσίπρας και Σύριζα υπέρ του ληστοτρομοκράτη Ασπιώτη.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τσίπρας και Σύριζα υπέρ του ληστοτρομοκράτη Ασπιώτη - ΒΙΝΤΕΟ


Περίεργα παιχνίδια παίζονται με τη νέα υπόθεση τρομοκρατίας που ανακαλύφθηκε προχθές το απόγευμα. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (πρωινές ώρες της Πέμπτης), ο καταζητούμενος (πλέον…) παραμένει «35χρονος», χωρίς όνομα και χωρίς να δημοσιευθεί η φωτογραφία του. Επίσης, εντύπωση προκαλεί η σιγή ασυρμάτου των ΜΜΕ, που το μόνο σχετικό με την υπόθεση που πέρασαν (στα ψιλά…) ήταν ότι τα όπλα που βρέθηκαν ήταν «καθαρά», δηλαδή δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί σε ληστείες ή τρομοκρατικές ενέργειες. Ομοίως σιωπούν και τα ΜΜΕ των «αλληλέγγυων», ακόμα και το παρακρατικό Indymedia των Σόρος και ΣΙΑ…

Ο «παλιός γνώριμος», λοιπόν, της Αστυνομίας είναι ο αναρχοκομμουνιστής Παναγιώτης Ασπιώτης, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με τους Γεώργο Καλαϊτζίδη και Πέτρο Καρασαρίνη για την επίθεση με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στις 12 Μαΐου 2005 στην οδό Χαρ. Τρικούπη και την «απαλλοτρίωση» δύο αστυνομικών ασπίδων και άλλων υλικών της διμοιρίας (κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες). Παρόμοια επίθεση έγινε και στις 24 Ιουνίου 2005 σε διμοιρία των ΥΜΕΤ που βρισκόταν στην Κάνιγγος και από εκεί «απαλλοτριώθηκε» άλλη μία ασπίδα και άλλα υλικά. Έπειτα από κάθε επίθεση δημοσιεύεται στο Indymedia φωτογραφία νεαρών μασκοφόρων που κρατούν στα χέρια τους τις ασπίδες.

Για την καταλήστευση του Ελληνικού Κυπριακού λαού από τους τοκογλύφους.

Η καταλήστευση του Ελληνικού Κυπριακού λαού από τους Ευρωπαίους τοκογλύφους είναι ένα πρωτοφανές οικονομικό έγκλημα. Η συγκυβέρνηση του Σαμαρά που βαδίζει χέρι-χέρι με τον νεοφιλελεύθερο Αναστασιάδη οδηγεί την χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς με την πλήρη υποταγή της στην εγκληματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ;

Αργά ψες το βράδυ, συμφωνήθηκε από τον πρόεδρο – ηγέτη το κούρεμα τον καταθέσεων. Πιο συγκεκριμένα η φορολόγηση θα ανέρχεται στο 6,75% για τις καταθέσεις κάτω από 100.000 ευρώ και στο 9,9% για όσες καταθέσεις υπερβαίνουν αυτό το ποσό.  Ότι δηλαδή έταζε ο νυν πρόεδρος της Κυπριακής «Δημοκρατίας μαζί με τους αξιωματούχους του, προεκλογικά έρχεται και τα ανατρέπει μετεκλογικά.

Φυσικά αυτές οι δηλώσεις δεν σταμάτησαν μόνο εν καιρώ εκλογών, αλλά συνεχίστηκαν και μετεκλογικά, ως πριν κάποιες μέρες, αφού όλοι τους διατυμπάνιζαν ότι δεν θα αποδέχονταν αυτά τα απεχθή μέτρα, αφού αποτελούσαν κόκκινη γραμμή:


Σαρρής: Δεν βρίσκεται στο τραπέζι κούρεμα καταθέσεων(6/3/2013)
Στυλιανίδης: Δεν θα αποδεχθούμε κούρεμα(13/3/2013)
Σαρρής: «Ανόητη» ιδέα το «κούρεμα» των καταθέσεων(1/3/2013)
Σαρρής: Θα ήταν καταστροφικό το κούρεμα (6/3/2013)
Αναστασιάδης: Δεν υπογράφω μνημόνιο με κούρεμα καταθέσεων(12/2/2013)
Αναστασιάδης: Δεν τίθεται θέμα κουρέματος καταθέσεων(10/3/2013)

ΑΓΡΙΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ


ΣΥΡΙΖΑΐκα ανταρτάκια με παντόφλες απειλούν στο διαδίκτυο! Από κοντά κι ο ξεπεσμένος ανκορμαν...
Φαήλος Κρανιδιώτης 
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλίας (Σόρος) έχει μια ψωραλέα στρατιά κουκουλοφόρων. Αλλους στους δρόμους και στις καταλήψεις, άλλους στο διαδίκτυο και σε μερικά ΜΜΕ. Εκτός από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες προβοκάτορες, με τους οποίους χορεύει καντρίλιες η Κουμουνδούρου, εκτός από τους τρομοκράτες με τους οποίους είναι μεσοτοιχία και που με τόσο πάθος αγωνιά για τους μώλωπες μετά τη σύλληψή τους, έχει και τα φασιστοειδή του στην αχανή και δυσώδη ζούγκλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ιστολογίων.

Μια φλώρικη και θρασύδειλη Κου Κλουξ Κλαν που μολύνει τον δημόσιο λόγο. Με χαβαλετζίδικα ή «επαναστατικά» ψευδώνυμα, από καμιά δεκαριά ο καθένας, μοιράζουν ύβρεις, απειλές, συκοφαντίες. Τρολάρουν, κοινώς, αναλαμβάνουν εκστρατείες παρενόχλησης, δυσφήμησης,

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΟΥ LEFT.GR


ΕΝΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. ΣΤΟ LEFT.GR (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΕΖΑ ΜΑΛΛΟΝ) ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ .
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.


Του πρωτ. Ευέλθων Χαραλάμπους

Φέρτε τα παιδιά σας στην Εκκλησία. Συνδέστε τα από τη βρεφική και νηπιακή τους ηλικία με τη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας. Μήν προφασιστείτε ότι δεν καταλαβαίνουν και κλαίνε. Αυτό είναι λάθος. Με την καθαρότητα και απλότητα που τα διακρίνει παίρνουν πιο σωστά μηνύματα. 
 
Από την Εκκλησία να μεταφερθεί το φιλακόλουθο πνεύμα στο σπίτι. Να προσεύχεται η οικογένεια, να γαληνεύει. Να ενώνονται οι φωνές γονιών – παιδιών στη προσευχή και στην ψαλμωδία. Να κάνουμε το Απόδειπνο. Να μιλάμε μεταξύ μας και με το Θεό με αγάπη. Να κλείσουμε την τηλεόραση. Να γίνουμε άνθρωποι μυστηριακής ζωής. Να οικειοποιηθούμε την αγιαστική χάρη της Εκκλησίας…
 
Να εξομολογούμαστε. Να συγχωρούμε και να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλο μέσα στο σπίτι. Να επικρατεί στις σχέσεις μας ο ειρηνικός βίος, η αγάπη, η γαλήνη. Να μάθουμε να ησυχάζουμε, να ειρηνεύουμε, να μην πολυπραγμονούμε, να μην αγχωνόμαστε, να μή γινόμαστε νευρόσπαστοι.
 
Ζώντας σε ενότητα με τον εαυτό μας, βρισκόμαστε σε ενότητα με τον Θεό και με τους συνανθρώπους μας, βρισκόμαστε σε αρμονία με το σκοπό της ύπαρξής μας και αποβαίνουμε ολοκληρωμένες προσωπικότητες.
 

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ... ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Ο ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!

Σε απολύσεις προχώρησε ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας υλοποιώντας σχετική απόφαση της προϊσταμένης Υπηρεσίας ΕΜΙΕΕ, που τύγχανε και της εγκρίσεως της Ιεράς Συνόδου. Αυτό σημαίνει ότι για τις απομακρύνσεις σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι... πλήρως ενημερωμένος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Νωρίτερα εκλήθησαν έξι εργαζόμενοι στον Σταθμό - τρεις δημοσιογράφοι και τρεις τεχνικοί - για να τους κοινοποιηθεί η απόλυση και να παραλάβουν επιταγή με την αποζημίωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιερά Σύνοδος και η Προϊσταμένη Υπηρεσία του Ρ/Σ σε μια προσπάθειά τους να περικόψουν τις λειτουργικές δαπάνες και να διασφαλίσουν τη συνέχεια της λειτουργίας του, είχαν καλέσει τους εργαζομένους να αποδεχθούν μειώσεις μισθών μεγαλύτερες του 40%, διαφορετικά θα προχωρούσαν σε απολύσεις.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι δέχθηκαν τις μειώσεις ενώ όπως φαίνεται για όσους αρνήθηκαν άνοιξε η πόρτα της εξόδου από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας. 

Πηγή:amen.gr

Εθνικιστικά Κούλουμα στην Πλατεία Αττικής.


Την Καθαρά Δευτέρα στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή νηστίσιμων τροφίμων στην Πλατεία Αττικής. Στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ η Χρυσή Αυγή θα διανείμει λαγάνες, χαλβά, ελιές, ταραμοσαλάτα, ντολμαδάκια, πορτοκάλια και άλλα παραδοσιακά εδέσματα. Στην διανομή θα συμμετέχουν και βουλευτές του Κινήματος. Προτεραιότητα θα δοθεί στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας (άνεργοι, άποροι, πολύτεκνοι).

10:00 Πλατεία Αττικής
Στάση Ηλεκτρικού - Μετρό "Αττική"

ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

- Οι οργανώσεις “Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο” και “Αλώβητος Πυρήνας Εκδίκησης” ανέλαβαν την ευθύνη για την ισχυρή έκρηξη το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία εταιρείας κούριερ στο Παγκράτι

- "Αφιερώνουν" την επίθεση στους φυλακισμένους της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς

- Απειλούν ευθέως όλους όσοι τολμούν να δώσουν στοιχεία στις αρχές - "Κάθε αναγνώριση και κάθε καταδοτική μαρτυρία δεν θα λησμονείται"

Με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα Indymedia οι οργανώσεις κάνουν λόγο για “μήνυμα” που έστειλαν στην σύζυγο του ιδιοκτήτη της εταιρείας που είχε ανακαλύψει φάκελο με εκρηκτική ύλη και είχε ειδοποιήσει την αστυνομία. 

Ας καταλάβει λοιπόν το συγκεκριμένο υποκείμενο ότι αυτό ήταν απλώς ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα με αποδέκτη όλους τους μάρτυρες κατηγορίας των δικαστηρίων την Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς που θα σηκώσουν το δάκτυλο και θα "αναγνωρίσουν" τους "ενόχους" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : OTAN O "ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ" ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"



Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας! Καιροσκόποι, ψεύτες, με μάσκες στα πρόσωπα που κάθε τόσο τις αλλάζουν αποκλειστικά για το καλό τις τσεπάρας τους και μόνο..
Πάντως όποια μάσκα κι αν φορέσουν είναι σίγουρα βρυκόλακες της ζωής του λαού. Δείτε τι έλεγε ο Βορίδης πριν από μερικά χρόνια ως αρχηγός του Ελληνικού Μετώπου...Τα σχόλια και τα συμπεράσματα, δικά σας...

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΟΝΟΜΑΧΩΝ…ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΠΟΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ.


ΣΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ . ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ …ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ 300 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…
Απο http://news247.gr
Μία ερώτηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για τη Μάχη του Μαραθώνα προκάλεσε αμηχανία σε 300 Ελληνόπουλα. Μία μόνο Αλβανίδα φοιτήτρια έδωσε τη σωστή απάντηση
Αίσθηση και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην πανεπιστημιακή κοινότητα, και όχι μόνο, το περιστατικό που αποκάλυψε ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Δονάτος Παπαγιάννης. Ρώτησε 300 φοιτητές να του πουν για τη Μάχη του Μαραθώνα και έλαβε απάντηση μόνο από μία φοιτήτρια και μάλιστα αλβανικής καταγωγής.
Σύμφωνα με την Espresso ο καθηγητής περιέγραψε το τραγελαφικό περιστατικό ως εξής:

Ξεκινούν τα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας από την Χρυσή Αυγή


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «Η Αλήθεια για το ‘21»
Ημερίδα Εθνικής Αφύπνισης - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΕΜΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ.

palaioon-patron-germanos


Η επιστολή εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ που έφτασε και σε σχολεία της Πάτρας και απευθύνεται σε μαθητές, ενόψει της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου έχει ως εξής:
Επιστολή των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στους μαθητές
για την 25η Μαρτίου
Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν!
Αγαπητέ μαθητή, μαθήτρια
Ίσως έχεις βαρεθεί να ακούς συνέχεια για επετείους και γιορτές, ειδικά σήμερα που η πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του συστήματος των εφοπλιστών, των επιχειρηματιών κάνουν επίθεση στη ζωή σου και στην οικογένειά σου. Κράτα όμως το εξής: ό,τι επίθεση και να σου κάνουν, δε θα σταματήσουν ποτέ να στοχεύουν στο μυαλό σου. Γι' αυτό σου λένε ψέματα και μισές αλήθειες και για την 25η Μαρτίου, όπως κάνουν και για την 28η Οκτώβρη αλλά και για το Πολυτεχνείο.
Είναι ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Η μεγαλύτερη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ είναι Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΕΝΩΜΕΝΗ  ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ

*
Η μεγαλύτερη
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
είναι
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.


Στον Ιστορικό Ι.Ναό Της Παναγίας Ναυπλίου ,όπου πριν 200 χρόνια πρωταγωνίστησε δυναμικά στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 21΄ μία καινούρια επανάσταση ξεκίνησε.

Επανάσταση αφύπνισης και επιστροφής στις Ελληνορθόδοξες ρίζες μας.

Το Ελληνορθόδοξο Σωματείο ΕΝΩΜΕΝΗ  ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ που εμπνέεται από εξαίρετες και άγιες μορφές του Άθωνα του Αγίου Όρους, κάλεσε εχθές τον γνωστό Φιλόλογο και Ρωμιό κ.Κων/νο Γανωτή όπου και μίλησε και μάλιστα σε πολλούς νέους ανθρώπους , για το θαύμα της Οικογένειας.Μαζί προσήλθαν και μέλη του Δ.Σ. της Ενωμένης Ρωμιοσύνης. όπως ο υπεύθυνος Πελλοπονήσου κ.Δημήτριος Κουτσούμπας και άλλοι αγωνιζόμενοι Χριστιανοί οι οποίοι  και μοίρασαν δωρεάν πολλά Ορθόδοξα Βιβλία και περιοδικά στους ακροατές.


Περιληπτικά  σας καταθέτουμε ένα μικρό απόσταγμα των όμορφων λόγων για να τα έχετε άγια φυλακτά στην ζωή σας.


Η ευεργετική επίδραση των ζώων στην υγεία

beily
Είναι γνωστό ότι τα ζώα έχουν από τις πιο ευεργετικές επιδράσεις πάνω στην ανθρώπινη σωματική και ψυχική υγεία.

Συγκεκριμένα, επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει με κατοικίδια έχουν δείξει ότι βοήθησαν τους κατόχους τους με προβλήματα υγείας όπως αρτηριακή πίεση, ζαλάδες, ιώσεις, καρδιακά νοσήματα, άγχος, κατάθλιψη, κλπ.

Τα ζώα λοιπόν μπορούν να μας τροφοδοτούν με θετικά συναισθήματα χωρίς εμείς να χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να τα εντάξουμε στην καθημερινή μας φροντίδα, όπως για κάθε άλλο μέλος της οικογένειας μας.

Γρήγορα εκείνα μας ανταποδίδουν χαρά, κέφι, αισιοδοξία, πίστη, αγάπη, νοιάξιμο. Στα μάτια τους συναντάμε την ευγνωμοσύνη, και την άνευ όρων αποδοχή που τόσο πολύ πασχίζουμε να την αποκτήσουμε από τους συνανθρώπους μας. 

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ALEXIS: ΤΟ 1% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!


ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΧΤRA : "ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙ 1500 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΑΤΕ"


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΤΟΥ ΕΧTRA ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ EXTRA ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

ΣΤΟ 6:10 TOY BINTEO Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

xryshaygh.com

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Λιανα Κανέλλη : Είμαι πολύ σκληρή για να πεθάνω



Πρέπει να έχει πολύ απαλό δερματάκι η Κανέλλη ,είκοσι μέρες είχε την μελανιά από το χαστούκι του Κασιδιάρη

Κανέλλη :"Εγώ δεν τον έχω μηνύσει, δεν καταδέχθηκα όπως και δεν καταδέχθηκα να πάω στον ιατροδικαστή για την μελανιά που είχα 20 μέρες. 

Σαν σήμερα : Ὁ 18χρονος Εὐαγόρας Παλληκαρίδης απαγχονίζεται απαγγέλοντας τον Εθνικό ύμνο(13 Μαρτίoυ 1957)


Ὁ ἀθάνατος Εὐαγόρας Παλληκαρίδης γεννήθηκε στίς 28 Φεβρουαρίου τοῦ 1938, στό χωριό Τσάδα τῆς ἐπαρχίας Πάφου. Ὁ μικρός Βαγορής ἦταν τό τέταρτο παιδί τῆς οἰκογένειας τοῦ ἀστυνομικοῦ Μιλτιάδη Θεοδώρου, ἀπό τή Λάπηθο, καί ἐγγονός τοῦ Θεόδωρου Παλληκαρᾶ, ἀπ’ τόν ὁποῖο πῆρε τό ἐπίθετό του ὁ ἔφηβος ἥρωας ποιητής... Πέρασε καί τίς ἔξι τάξεις τοῦ δημοτικοῦ σχολείου μέ ἄριστα.
Ἀπό μικρός εἶχε ἀρχίσει νά ἀναπτύσσει τό συγγραφικό του ταλέντο, συνδυάζοντας τά πρῶτα του ἐρωτικά σκιρτήματα μέ τόν μεγάλο του πόθο... τήν Ἕνωση μέ τή Μητέρα Ἑλλάδα: «Τήν Ἑλλάδα ἀγαπῶ ἀλλά καί σένα. Μ’ ἕναν ἔρωτα μεγάλο, ἀληθινό. Τά γαλάζια σου τά μάτια τά θλιμμένα, τόν καθάριο της θυμίζουν οὐρανό».

Τήν 1η Ἰουνίου 1953 οἱ Ἄγγλοι ἑτοιμάζονται νά γιορτάσουν τή στέψη τῆς νέας βασίλισσας Ἐλισάβετ,

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΝΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ: ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ-ΑΜΕΡΙΚΗ.


Η ανησυχία της Μόσχας για την αντικειμενικότητα του διαγωνισμού αποκρατικοποίησης ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ και για έξωθεν πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να μείνει η Ρωσία έξω από το παιχνίδι, έφερε χθες τον αναπληρωτή πρόεδρο του ρωσικού ενεργειακού γίγαντα «Gazprom», Αλεξέι Μίλερ, στην Αθήνα.

Αλεξέι Μίλερ και Αντώνης Σαμαράς σε θερμή χειραψία. Ακολούθησε τετ α τετ 40 λεπτών για τις ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ χωρίς... μεταφραστή.Το δεξί χέρι του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν πραγματοποίησε ένα ταξίδι-αστραπή, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, στους οποίους έθεσε τους προβληματισμούς της «Gazprom» για τη διαδικασία πώλησης των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Προβληματισμοί, που είχαν προκαλέσει δεύτερες σκέψεις στο ρωσικό κολοσσό, ο οποίος όμως μετά τη χθεσινή συνάντηση, σύμφωνα με πηγές του μεγάρου Μαξίμου, μπαίνει ξανά δυναμικά στην κούρσα για τις ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΕ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΘΑΨΕ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ.


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Αμαλιάδας, ο 26χρονος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για την απαγωγή, τον βασανισμό και το θάνατο 40χρονου ομοεθνή του πριν από 17 περίπου ημέρες στην περιοχή της Ανδραβίδας, μαζί με ακόμη τρία άτομα, τα οποία και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

Ο 26χρονος ομολόγησε ότι επί 4 ημέρες σε ένα δωμάτιο στην περιοχή της Ανδραβίδας μαζί με τα άλλα άτομα, βασάνιζαν τον άτυχο ομοεθνή τους, τον οποίο μάλιστα είχαν συνεχώς φιμωμένο και δεμένο με ανοικτά χέρια σε ένα κρεβάτι!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: "ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ(ΑΟΖ) ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ"! ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Τη συνδιαχείριση του Αιγαίου, που αποτελεί πάγια επιδίωξη της, αλλά σε συνδυασμό τώρα και με σαφή συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ, αξιώνει η Τουρκία. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πώς μετά τη χθεσινή κατάθεση της ρηματικής διακοίνωσης ετοιμάζεται να βγάλει και το Στόλο στο Αιγαίο προγραμματίζοντας μεγάλη κλίμακας ασκήσεις, προκειμένου να υπερασπιστεί τις θέσεις της, ενώ απειλεί και με τη διενέργεια ερευνών στην περιοχή του Καστελόριζου.

Στρατιωτικές, αλλά και διπλωματικές πηγές δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις κινήσεις της Άγκυρας, ενώ δεν αποκλείουν ακόμη και «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο μετά και τη χθεσινή εξέλιξη. Είναι που το ταξίδι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Κωνσταντινούπολη συνέβαλε στη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και έγιναν σαφείς οι ελληνικές θέσεις!!!

Εκκλησία και Ένοπλες Δυνάμεις. Οι δύο πυλώνες του Έθνους.

tromaktiko3381

Ἔτι δεόμεθα ὑπὲρ τοῦ κατὰ ξηράν, θάλασσαν καὶ ἀέρα φιλοχρίστου ἡμῶν Στρατοῦ.

Από την πρώτη ημέρα παρουσίας του πρώτου μεταβυζαντινού Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, σε αυτό τον πολύπαθο και ταλαιπωρημένο τόπο, φάνηκε η ανάγκη στο να στηριχθεί όλη η προσπάθειά του για την ανοικοδόμηση του Έθνους πάνω σε στέρεες βάσεις, θεμέλια γερά. Δεν υπήρχαν ούτε τα υποτυπώδη τα οποία είναι απαραίτητα για τη σύσταση ενός νέου κράτους όπως εθνική οικονομία, στρατός, παιδεία, δημόσια διοίκηση. Ο Κυβερνήτης γνώριζε από την εμπειρία του ότι χωρίς να υπάρχει εγγύηση από κάποιους βασικούς πυλώνες, δεν θα μπορούσε να χτιστεί κράτος από την αρχή.

Οι εγγυήτριες δυνάμεις του Έθνους που οι σύγχρονοι πολιτικοί αναζητούν εκτός των συνόρων, για τον Ιωάννη Καποδίστρια υπήρχαν εντός της πατρίδος.

ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.

Κοιτάζω από το παράθυρο και βλέπω πιο κάτω να μετακομίζει ο κυρ Αντώνης. Ήσυχο ανθρωπάκι. Από πολλά χρόνια έμεναν σε μία προσφυγική μονοκατοικία στην Νίκαια. Παρ’ότι δούλευε 50 σχεδόν χρόνια στο λιμάνι δεν μπόρεσε να πλουτίσει και να κάνει περιουσίες, αφού ποτέ δεν άπλωσε το χέρι του σε πονηρά πράγματα. Αθώος και ανεπιτήδευτος σαν μικρό παιδί. Γύρω στα εβδομήντα, μαζί με την γυναίκα του την κυρα-Βασιλεία. Φαίνονται στεναχωρημένοι και κουρασμένοι. Ο γιος τους και παιδικός μου φίλος Γρηγόρης δεν μπορεί να τους βοηθήσει πια , αφού πριν μισό χρόνο ξενιτεύθηκε στον Καναδά.

Για την συγκέντρωση στις Σκουριές.

Ο ελληνικός χρυσός ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι στους ξένους επενδυτές και στον όμιλο Μπόμπολα. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων για δίκαιη αναδιανομή του εθνικού μας πλούτου και απαλλαγή από τα δεσμά των τοκογλύφων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

"Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ" ΑΠΟ ΤΣΕΧΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

H Κύπρος είναι Ελλάδα έγραφε το πανό που άνοιξε, πίσω από το τέρμα της τσεχικής ομάδας, στο 35ο λεπτό του ποδοσφαιρικού αγώνα Βικτόρια Πλζεν - Φενέρμπαχτσε.
Στο πλευρό της Κύπρου, οι Τσέχοι Εθνικιστές, που με το πανό αυτό εντάχθηκαν υπέρ των ιστορικών δίκαιων της Κύπρου. Στο πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί της τσεχικής ομάδας, αναγραφόταν στα αγγλικά: «Η Κύπρος είναι Ελλάδα»
Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο, οι Τούρκοι έγιναν έξαλλοι από το πανό των Τσέχων. Λίγο αργότερα οι Τσέχοι οπαδοί μάζεψαν το πανί τους, αλλά το μήνυμά τους, το είχαν περάσει ήδη… 
Οι Τσέχοι Εθνικιστές "τόλμησαν" να κάνουν αυτό που δειλιάζουν να πράξουν οι ακριβοπληρωμένοι πολιτικάντηδες μας. Αφού το προσωπείο της τάχα πολιτικής του "εφικτού", που έχει σαν απώτερο σκοπό να αποκρύψει την δειλία τους, δεν έχουν το σθένος και το ψυχικό ανάστημα να διεκδικήσουν  τα ιστορικά δίκαια του λαού μας.
Εμείς με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε τους Τσέχους Εθνικιστές, για αυτή την ενέργεια τους.
http://ethnikolaikometwpo.blogspot.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΣΩΠΑ!!!...Συνελήφθη για δουλεμπόριο λαθρομετανάστης που είχε συμμετοχή σε κινητοποιήσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ..!!!


Ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης συνελήφθη για δουλεμπόριο και ισχυρίζεται ότι τα δεκάδες άτομα που προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη χώρα μας ήταν συγγενείς του.. 
Εντύπωσε προκαλεί η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που απαιτεί με ξεκάθαρο τρόπο τα σύνορα της Ελλάδος να είναι τρύπια και να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει,χωρίς έλεγχο και χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι και τι ποινικό μητρώο έχει. 
(Φαντάζομαι όμως πχ..πως σε περίπου παρόμοια περίπτωση..τα σπίτια τους θα τα κλειδώνουν όταν λείπουν και η συμπεριφορά τους σε όποιον προσπαθήσει να μπει μέσα χωρίς να τον έχουν καλέσει... δεν θα είναι η ίδια με αυτή της ανακοινώσεως.) 
Ο Γκασεμί Ναζίρ προφανώς εκτός από τα προβλήματα που προκάλεσε στη διεθνή εικόνα της χώρας με την συμμετοχή του στην γνωστή απεργία πείνας των δεκάδων λαθρομεταναστών,θεώρησε πως η χώρα μας είναι μια επαγγελματική ευκαιρία για το μαύρο χρήμα από την διακίνηση λαθρομεταναστών και εφόσον υπάρχει και "συνήγορος υπεράσπισης" από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,είπε να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ...ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ... ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ!!
Τον Αστέρα Βουλιαγμένης έχει βάλει στο μάτι ο Σόρος
Άνθρωποι του γνωστού κερδοσκόπου έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην περιοχή για "ευκαιρίες"
Δίκτυο με ανθρώπους κλειδιά φαίνεται πως έχει στήσει στη χώρα μας ο Τζορτζ Σόρος, προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει ότι μπορεί, από το ξεπούλημα που επιχειρείται στη χώρα μας μέσω της λογικής των "ιδιωτικοποιήσεων".
Μετά τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ λοιπόν, ο αρχιερέας της διεθνούς κερδοσκοπίας στοχεύει στην εξαγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης, μέσω της εταιρίας Dolphin Capital Investors αλλά και της Zeus Capital Investors που διαχειρίζεται από τον κ. Στέφανο Ζαβό.
Την είδηση επιβεβαίωσε χθες και το διεθνές οικονομικό δίκτυο Bloomberg φωτίζοντας τις προθέσεις των συμφερόντων επιχειρηματία να επενδύσουν σε ακίνητα στην περιοχή των Βαλκανίων.
Σημαντικό ρόλο στην κίνηση αυτή παίζει το δίκτυο ανθρώπων του Σόρος στην Ελλάδα,

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ


ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ" ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
Ο Τζωρτζ Σόρος δίνει 700 χιλιάδες ευρώ για πετρέλαιο θέρμανσης σε όσους Έλληνες έχουν ανάγκη
Την υλοποίηση προγράμματος παροχής θέρμανσης στην Ελλάδα, διάρκειας ενός έτους, με στόχο τη βελτίωση των δυσμενέστατων συνεπειών της επιδεινούμενης κρίσης ανακοίνωσε σήμερα το Open Society Foundations, ιδρυτής του οποίου είναι ο Τζώρτζ Σόρος.
Ειδικότερα, το Open Society Foundations προσφέρει 700.000 ευρώ (1 εκατ. δολάρια) στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε ιδιώτες και ιδρύματα καθ’ όλη της διάρκεια της χειμερινής περιόδου των ετών 2013 και 2014.
Το πρόγραμμα παροχής θέρμανσης θα ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη μέσω συνεργασίας με τον δήμο, προκειμένου να μπορέσουν να παραλάβουν πετρέλαιο θέρμανσης ιδρύματα,

Το μεγάλο ταξίδι. ( Η ψυχή μετά τον θάνατο) μέρος ε΄.

…Η κόλαση είναι ο χώρος στον οποίο θα κολαστούν οι δαίμονες και οι άνθρωποι με ψυχή και σώμα μετά την Δευτέρα Παρουσία . Τώρα ο δαίμονας ναι μεν κολάζεται , αλλά νοιώθει ωραία γιατί μας πολεμά . Μετά την Δευτέρα Παρουσία θα κολάζεται χωρίς να μπορεί να πολεμά κανέναν . Βιώνει την κόλαση τώρα μεν αλλά παρηγοριέται γιατί πολεμά και νικά κάποιον τον οποίον κερδίζει και παίρνει μαζί του στην κόλαση . Μετά την Δευτέρα Παρουσία θ αρχίσει η ζωή η αιώνιος ! Δηλαδή επ’ άπειρον αποκαλύψεις του Χριστού μας σε Αγγέλους και σεσωσμένους ανθρώπους . 

Μπορούμε να πούμε ότι τότε θ αρχίσουν οι κυρίως αποκαλύψεις του Χριστού μας . Τώρα όλοι περιμένουν την κοινή Ανάσταση για να αρχίσει …το πανηγύρι ! Η ατελεύτητος αποκάλυψη σε Αγγέλους και Ανθρώπους ταυτοχρόνως στον Θεϊκό Νυμφώνα . Οι Άγιοι δεν βρίσκονται ήδη στον Θεϊκό Νυμφώνα όπως ο Χριστός μας και η Παναγία μας , γιατί στερούνται σωμάτων . 

Για αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων ελέγχεται από το ΣΔΟΕ ο Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ!

Για αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων ελέγχεται από το ΣΔΟΕ ο Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ
Τα... φτωχαδάκια της αριστεράς

Έχουμε πολλές φορές αποδείξει την ραγδαία «πασοκοποίηση» που έχει υποστεί το κόμμα – πλέον – της Κουμουνδούρου, στην προσπάθεια ανέλιξης στην εξουσία, ως γνήσια λιγούρια της καρέκλας που είναι. Έχουμε δει πολλές φορές τον Τσίπρα να αλλάζει συνεχώς τις, έτσι και αλλιώς «ελαστικές» - θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου αυτός να ανελιχθεί ψευδόμενος, ως γνήσιο κόμμα της μεταπολίτευσης. Έχουμε, επίσης, δει τον Τσίπρα πολλές φορές να κουνάει το δάκτυλο προς όλες τις κατευθύνσεις, λέγοντας να αντιμετωπιστούν πρώτα οι μεγαλοφοροφυγάδες.

ΕΑΝ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΡΙΣΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΛΑΟ!


Συγκλονιστική είδηση που απέκρυψε σύμπας ο Τύπος (πλήν συριζέϊκης «Αυγής» όπου την διαβάσαμε) για να μη πνιγεί στις ροχάλες των Ελλήνων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Συριζώνυμος Λιάπης. Την περασμένη Πέμπτη 28 Φλεβάρη στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι, η Συριζοκρατούμενη και ΔΗΜΑΡοκρατούμενη «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» διοργάνωσε εκδήλωση κατά της αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας που στερεί την Ελληνική Ιθαγένεια από τα παιδιά των Λαθρομεταναστών.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΕΓΕΙΡΟΥΜΕ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Η Ελλάδα επαναφέρει τις «εδαφικές της διεκδικήσεις σε ένα ευρύ τμήμα αμφισβητούμενων υδάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου η χρεωμένη χώρα ελπίζει να βρει τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, σε ένα σχέδιο που κινδυνεύει να πυροδοτήσει αντιπαράθεση με την Τουρκία», αναφέρει η Wall Street Journal σε δημοσίευμά της.

Όπως τονίζεται στο κείμενο της WSJ, τις τελευταίες εβδομάδες ανώτερα κυβερνητικά στελέχη έχουν κάνει σειρά δημοσίων δηλώσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό παραπέμποντας σε μια παλαιά συνθήκη δύο τουλάχιστον δεκαετιών που της παρέχει αυτά τα δικαιώματα, που μέχρι τώρα η Ελλάδα δεν είχε διεκδικήσει. Η Αθήνα επίσης έχει οικοδομήσει τη στήριξη άλλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών και επιταχύνει μια διπλωματική εκστρατεία στα Ηνωμένα Έθνη.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η απάντηση στους Ανθέλληνες τύπου Θεοδωρίδη που λένε οτι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους 'Ελληνες έρχεται απο επίκουρο καθηγητή Ορθοδοντικής.


Η απάντηση στον  ανθέλληνα ΣΥΡΙΖΑΙΟ Νάσο Θεοδωρίδη που έγραφε σε άρθρο του ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και σε κάθε ανθέλληνα που υιοθετεί τις απόψεις του Φαλμεράγιερ.
«ΑΠΟ ΤΟ 1900 Π.Χ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ»
Μανώλης Παπαγρηγοράκης, επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής.
Από την συνέντευξη που παραχώρησε ο επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής, Μανώλης Παπαγρηγοράκης, στην εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Βίκυ Φλέσσα την Παρασκευή 25/01/2013, με θέμα το μυστήριο του λοιμού στην Αθήνα του Περικλέους , κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου, και την αρχαία έφηβη Μύρτιδα,την οποία «ανέστησε». Απομαγνητοφωνήσαμε το σημείο της συνεντεύξεως που αναφέρεται στο ότι είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που κατοικούμε σε αυτήν την γη, από τα πανάρχαια χρόνια.

ΓΕΜΑΤΗ ΤΖΑΜΙΑ Η ΑΘΗΝΑ...TO ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Υπάρχουν ήδη 25 Τζαμιά στην Αθήνα και ένα θηριώδες στο Μοσχάτο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας. Δείτε αναλυτικά:
*Αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, υπάρχουν 26 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και περίπου άλλοι 30 χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών και είναι λιγότερο έως καθόλου οργανωμένοι.
Κάποιοι από αυτούς συντηρούνται από εράνους που γίνονται μεταξύ των μελών της κοινότητας, κάποιοι -η πλειονότητα- από την Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος και άλλους συνδέσμους και κάποιοι από ιδιώτες.
*Βέβαια, υπάρχει και τζαμί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για τους μουσουλμάνους πελάτες του,

ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ :ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ


ΣΩΘΗΚΑΜΕ! Ο Δ.Αβραμόπουλος θα αποφασίσει για γερμανικές αποζημιώσεις!


Την Παρασκευή 8 Μαρτίου παραδόθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα η έκθεση για τις γερμανικές αποζημιώσεις, τις συνθήκες δανεισμού της Γερμανίας μέσω του κατοχικού δανείου και την πορεία των αποθεμάτων χρυσού της Ελλάδας.

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ευχαριστεί το συντονιστή της ομάδας εργασίας, γενικό διευθυντή Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού, κ. Παναγιώτη Καρακούση, και τα μέλη της ομάδας εργασίας για την ολοκλήρωση του έργου, που τους ανατέθηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναλογιζόμενη το μεγάλο όγκο αρχειακού υλικού, που έπρεπε να συγκεντρωθεί για πρώτη φορά», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προχώρησαν σε:

"ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΡΕ"!



Γίναμε σκλάβοι δέκα τυπάκων που τον πλανήτη τον κρεμάνε σα μπρελόκ
Θερίζουν πλούτη και σπέρνουν πείνα, θέλουν να δουν να φτύνουμε αίμα στη ρουτίνα
Νοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου, τους ψηφοφόρους που χεις μέσα στην κοιλιά σου
Θα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουν

Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα, θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα
Θέλω τον ήλιο και οξυγόνο κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ανταμώνω
Θέλω οξυγόνο, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω, ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!

Κι άμα τα πάρω, θα πάρω φόρα, θα σας ρημάξω στις κλωτσιές στην ανηφόρα
Άμα τα πάρω δε θα μπορέσουν δυο διμοιρίες από ΜΑΤ να με βολέψουν
Κι έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι, κρύβομαι μέσα μου και κάνω πανικό
Έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι, τη φαντασία μου χορεύω στο κενό

Νίκος Βούτσης: Κυβέρνηση σωτηρίας με όλους, εκτός από ΝΔ – ΧΑ. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ σου κάνει;;

Αν είναι, πρότεινε και πρωθυπουργό – σωτήρα τον ΓΑΠ. Πολύ περίεργα μας τα λέτε σύντροφοι…

Στην εκπομπή με τον Νίκο Μάνεση:

ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ!

ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ


Μασούρια με δυναμίτη φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις ότι προκάλεσαν την έκρηξη στο Παγκράτι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δυναμίτης τοποθετήθηκε στην εταιρεία ταχυμεταφορών από την οποία οι Πυρήνες Συνομωσία της Φωτιάς, έστελναν εκρηκτικά δέματα και φακέλους πριν δύο περίπου χρόνια σε πρεσβείες της Αθήνας. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και από τύχη δεν υπάρχουν τραυματίες.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.



Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, Χαίρετε εν Κυρίω.

Σας ευχόμαστε καλό  κι ευλογημένο Τριώδιο με υγεία και πνευματική προκοπή.

Αναστέλλουμε για λίγο χρονικό διάστημα  τις δημοσιεύσεις στο ιστολόγιο,  προκειμένου να δημοσιεύσουμε ένα  άρθρο σχετικό με  το δράμα που ζει   μια φτωχή  οικογένεια  από το χωριό Σπάρτο της Αμφιλοχίας, που εδώ και μερικές μέρες ανεβαίνει στο δικό της Γολγοθά. Βασικός  σκοπός μας είναι  να  ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε  τους αγαπητούς μας αναγνώστες, ώστε ο καθένας από την πλευρά του να βοηθήσει όπως μπορεί.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η έκκληση αυτή να φτάσει σε «ευήκοα ώτα» προκειμένου να αναδειχθούν Συγκυρηναίοι, που θα βοηθήσουν ποικιλοτρόπως. Πιστεύουμε ότι η Πρόνοια του Θεού, παρόλο που δοκιμαζόμαστε από αυτήν την πρωτοφανή οικονομική κρίση, θα αναδείξει τέτοιους  δωρητές, αν και στους δύσκολους καιρούς  που ζούμε  πολλοί κλείνονται στον εαυτό τους και κατά τον λόγο του Θεού «ψυγήσεται η αγάπη των πολλών»(Ματθ.24)

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Στην Ουρουγουάη χτυπά η καρδιά της Αιώνιας Ελλάδας!!


Στη λατινική Νότιο Αμερική, ζεί και βασιλεύει το Ελληνικό Πνεύμα! Στην Ουρουγουάη δε, υπάρχουν χιλιάδες ουρουγουανοί οι οποίοι μιλάνε...άπταιστα Ελληνικά και πολλοί απο αυτούς...Αρχαία Ελληνικά!

Στην Ουρουγουάη συμβαίνει το παράδοξο φαινόμενο να υπάρχουν πάνω από 3.000 Έλληνες μετανάστες αλλά και διπλάσιος αριθμός Ουρουγουανών που μιλούν ελληνικά. Σε αυτή τη μικρή χώρα της Λατινικής Αμερικής οι πολίτες της δεν είναι απλά φιλέλληνες, είναι ελληνολάτρες.

Σε πρόσφατη έρευνα της Eurostat το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων ουρουγουανών απάντησε ότι πολιτιστικά ταυτίζονται με την Ευρώπη και στην δεύτερη ερώτηση για το ποιά χώρα από την Ευρώπη έρχεται πρώτη στο μυαλό τους, η πλειοψηφία απάντησε: Η Ελλάδα.

ΕΤΣΙ !! Πόνος και θλίψη στα τσοντοκάναλα για την αθώωση Κασιδιάρη - 4 ΒΙΝΤΕΟ


Πανηγυρικά αθώος ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ όπως διαδίδουν τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ 
Προχθές 7/3/2013 το Α' Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών με την απόφαση του απήλλαξε, με ταυτόσημη πρόταση του εισαγγελέα της έδρας και με απόλυτα θεμελιωμένο σκεπτικό, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη , της ψευδούς και κατασκευασμένης κατηγορίας που του απεδίδετο από τους γνωστούς αναρχοαριστερούς κύκλους και όχι "λόγω αμφιβολιών" όπως ισχυρίζονται και διαδίδουν ψευδώς και σκόπιμα τα κατευθυνόμενα μέσα ενημερώσεως.
Η πανηγυρική αθώωση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσε πόνο και θλίψη στα τσοντοκάναλα.

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ;; Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΝΑ EXOYN ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.


Την ίδια ώρα στην Ελλάδα ακόμα και το ένα παιδί αποτελεί τεκμήριο..
Ο Ερντογάν στη γιορτή της Μητέρας:
Οι Τουρκάλες να έχουν τουλάχιστον τρία παιδιά...
Με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας στις 8 Μαρτίου, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στην πόλη Σίιρτ δήλωσε ότι περιμένει από τις Τουρκάλες να αποκτήσουν τουλάχιστον τρία παιδιά. Με τη χαρακτηριστική φράση «βλέπουμε τον αγώνα των δικαιωμάτων των γυναικών ως ανθρώπινο αγώνα» επεσήμανε ότι πρέπει η γυναίκα να παύσει να γίνεται αντικείμενο βίας από τους άνδρες και είπε ότι για αυτό προσπαθεί η κυβέρνηση.
eglimatikotita.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΕΔΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Νέα πρόκληση :Σκοπιανός διπλωμάτης "διαφημίζει" χάρτη της Ενωμένης Μακεδονίας


Aπο taxalia
Νέο κρούσμα με εν ενεργεία Σκοπιανό διπλωμάτη στην Ιταλία και... αλυτρωτικά όνειρα.
Ο Άμον Μπαϊραμόφσκι, Γενικός Πρόξενος των Σκοπίων στην Βενετία, ανήρτησε στην προσωπική σελίδα του στο facebook, έναν χάρτη της λεγόμενης «Ενωμένης Μακεδονίας», σύμβολο του Σκοπιανού επεκτατισμού.
 Ο εν λόγω χάρτης είναι ενδεικτικός του ακραίου εθνικισμού που κυριαρχεί ακόμα και σε επίσημους αξιωματούχους του καθεστώτος Γκρούεφσκι. Μάλιστα ο διπλωμάτης αυτός χρησιμοποιούσε τον συγκεκριμένο χάρτη για αρκετό καιρό ως… φόντο στο προφίλ του.
 Να υπενθυμιστεί πως πρόσφατα ο Γενικός Πρόξενος έλαβε μέρος στην παρουσίαση των τροφίμων και ποτών από τα Σκόπια (τα οποία βάφτισαν “Μακεδονικά”) στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ (ΒΙΝΤΕΟ)