Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΟΤΑΝ ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ" ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.


ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ: «Όλοι ήταν μαζί μας επί χούντας»
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Ιστορικού Ερευνητή
«Η ΜΑΧΗ» δημοσιεύει σήμερα το πέμπτο μέρος της ιστορικής συνέντευξης-ντοκουμέντο, του κορυφαίου κινηματία πρωταγωνιστή Αξιωματικού της 21ης Απριλίου, 1967, του Ταξίαρχου τότε Στυλιανού Παττακού, ο οποίος μιλά για όλα όσα συνέβησαν εκείνη την εποχή, χωρίς φόβο και με θάρρος στον ιστορικό ερευνητή, Νίκο Γ. Θεοδώρου.
Στο έβδομο μέρος, ο Στ. Παττακός μιλάει για τους καλλιτέχνες της εποχής και το πώς ξαφνικά με την πτώση του στρατιωτικού καθεστώτος έγιναν όλοι αντιχουντικοί. Επίσης αναφέρετε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, και πως αυτά ανέτρεψαν, όπως δηλώνει, όλους τους σχεδιασμούς και μας οδήγησε στην Κυπριακή τραγωδία. Ο Στ. Παττακός είναι σήμερα 101 χρόνων και από το 1974, η μεταπολίτευση αρνείται να του παράσχει σύνταξη αλλά ούτε και υγειονομική περίθαλψη.

-Με τους ανθρώπους της Τέχνης, τους ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ.


ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ O ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΑΝΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
«Ναι» Αρχιεπίσκοπου Κύπρου στους γάμους ομοφυλοφίλων – Τα έσοδα στα κοινωνικά παντοπωλεία
Σε μία ξαφνική κίνηση προχώρησε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, μία κίνηση που θα φέρει αρκετές αντιδράσεις το επόμενο διάστημα. Μιλώντας στο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας ανέφερε πως η Εκκλησία της Κύπρου αποφάσισε να εγκρίνει τους γάμους ομοφυλόφιλων στην Κύπρο, με την προϋπόθεση πως τα έσοδα των γάμων θα πηγαίνουν στα κοινωνικά παντοπωλεία. Όπως τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, «Η Εκκλησία αντιλαμβανόμενη τους δύσκολα οικονομικά καιρούς για την πατρίδα μας, αποφάσισε να επιτρέψει τους γάμους ομοφυλόφιλων ώστε με τα έσοδα να έρθουν σημαντικά ποσά στα ταμεία των κοινωνικών παντοπωλείων»

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: «Το Μέλλον των Βαλκανίων» από τους Ροταριανούς σε συνέδριο στη Οχρίδα. Συμμετέχουν και "Έλληνες" από...την βόρεια Ελλάδα...


  
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΠΡΟΣΕΧΤΕ! ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Με συμμετοχή πάνω από 250 εκπροσώπων από συλλόγους Ροταριανών της Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κοσσυφοπεδίου, Νοτιοσλαβίας, Βόρειας Ελλάδας, Σερβίας, Τουρκίας και Μαυροβουνίου, από σήμερα έως την Κυριακή θα διεξαχθεί  συνέδριο στην Οχρίδα με αντικείμενο το «μέλλον της περιοχής».
Ο στόχος είναι, όπως ανακοινώθηκε, να σταλεί ένα μήνυμα φιλίας και ειρήνης στο νοτιοσλαβικό κράτος, καθώς για την οικονομική συνεργασία των χωρών και να τονισθούν οι ανησυχίες για τις νέες γενιές.

Η συνάντηση θα προωθήσει την ένωση των Ροταριανών Ομίλων στο νοτιοσλαβικό κράτος, στο πλαίσιο  της Rotary International, και θα παρουσιάσει τη χώρα ως κοιτίδα των ανθρώπων καλής θέλησης στα Βαλκάνια.
 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ: "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

TA ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ(μέρος 3ον) EBΡΑΙΟΙ - ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821



Από το βιβλίο του Ιωάννη  Χαραλαμπόπουλου "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ"
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ   ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ 1821
Αμέσως μετά την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως, οι εβραίοι θα εκδηλώσουν τις αληθινές προθέσεις τους εναντίον του γένους μας, συμμετέχοντας στις βιαιοπραγίες και στις λεηλασίες των κατακτητών. Μόλις ολοκληρώθηκε η κατάληψη της Πόλεως, 60.000 νέοι και νέες πουλήθηκαν ως σκλάβοι. Το σκλαβοπάζαρο των εβραίων λειτουργούσε στη συνοικία που βρίσκεται πλησίον του Γαλατά, κοντά στο Βαλούμ Παζάρ και απέφερε στους δουλεμπόρους τεράστια κέρδη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι αμέσως μετά την Άλωση της Πόλης, οι Τούρκοι επιδόθηκαν στον αφελληνισμό της, καταφεύγοντας, μεταξύ των άλλων και στο μέτρο του εποικισμού. Είναι ιστορικά τεκμηριωμένο, ότι αμέσως μετά την άλωση του 1453, ο σουλτάνος Μωάμεθ ο Β’, διέταξε τον εποικισμό της Κωνσταντινουπόλεως και για τον σκοπό αυτό μεταφέρθηκαν εκατοντάδες οικογένειες εβραίων από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Επ’ αυτού ο άγγλος τουρκολόγος Lowry, αναφέρει ότι ολόκληρος ο εβραϊκός πληθυσμός της Θεσσαλονίκης, μεταφέρθηκε και εγκαταστάθηκε, οριστικά, με την υπόδειξη των τουρκικών αρχών,

ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.


ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
Τη δυσαρέσκεια τους με έναν πρωτότυπο τρόπο, εξέφρασαν οι Αγιορείτες πατέρες όταν αντίκρυσαν στις Καρυές και στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και πρόεδρο της ”Αγιορειτικής Εστίας” κ. Γιάννη Μπουτάρη.
Οι μοναχοί της διοίκησεως του Αγίου Όρους μετά το τέλος της τελετής της εγκαθίδρυσης της νέας επιστασίας αρνήθηκαν να ...φωτογραφηθούν μαζί του.
Ενώ όταν όλοι οι επίσημοι, μαζί και ο περιφεριάρχης κ. Τζιτζικώστας κατευθύνθηκαν στην Ιερά Κοινότητα οι άνθρωποι του κ. Μπουτάρη πήραν το μήνυμα από τους Αγιορείτες πατέρες να μην ανέβει πάνω μαζί τους δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα να ασφαλείς πληροφορίες.
Το κλίμα για τον Γιάννη Μπουτάρη στο Αγιο Ορος είναι ιδιαίτερα βαρύ, είπε στο ”Αγιορείτικο Βήμα” μοναχός της Αθωνικής Πολιτείας.
Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Μπουτάρης βρέθηκε στο Αγιο Ορος χωρίς να έχει λάβει πρόσκληση από την Ιερά Κοινότητα.
Πηγή: agioritikovima.gr

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟ 2011.


Ο ΨΕΥΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ "ΒΕΤΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕ "ΟΥΡΑ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟ 2011 ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.
Απο taxalia.blogspot
Ως Υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος (!) ο κ.Βενιζέλος είχε υπογράψει (στην ειδυλλιακή Λευκάδα), μαζί με την Υπόλοιπη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για την κατάργηση της Ελληνικής Τηλεόρασης. 
Τι μας διαμαρτύρεται τώρα;
Στο νόμο 4002 που ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2011 από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο άρθρο 66 υπό τον τίτλο: «Κατάργηση, συγχώνευση και αναδιάρθρωση ΝΠΔΔ και δημοσίων επιχειρήσεων», άνοιγε ο δρόμος για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ: ΣΑΜΑΡΑΣ – ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! (ΗΧΗΤΙΚΟ)


ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΟΓΩ  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟ
Συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε στοyesnewsradio ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με αφορμή την παρέμβαση του Μαξίμου προς τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΕΧΤΡΑ για το κόψιμο της εκπομπής ¨Ιστός της Αράχνης¨ που παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος. Ο κ.Σπίνος κάνει...
λόγω για ωμή παρέμβαση Σαμαρά – Κουβέλημιας που τους ενοχλούσε που στην εκπομπή υπήρχαν καλεσμένοι στελέχη της Χρυσής Αυγής. Επίσης αναφέρετε και στα χρέη του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού κ.Βρυώνη που τα ¨καθάρισε¨ με αντάλλαγμα να μην ξαναβγεί στον αέρα η εκπομπή. Ακόμα μιλάει και για τις στημένες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζει το ¨Αποκαλυπτικό Δελτίο¨ με τον Άκη Παύλοπουλο. Κλικ στο ηχητικό…

Δράση ενάντια στην παρέλαση των κίναιδων και των υποστηρικτών τους.



Δράση ενάντια στην παρέλαση των κίναιδων και των υποστηρικτών τους

ΠΗΓΗ:http://makedoniki-falagga.blogspot.gr/2013/06/blog-post_13.html

Προτεραιότητα στην εύρεση εργασίας στις χώρες που ζητούν πολιτικό άσυλο θα έχουν οι λαθροεισβολείς! Εσύ νεοελληνάκο ασχολήσου με τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ.


Οι μετανάστες που όχι μόνο προστατεύονται απο τα γνωστά σε όλους πλέον ανθελληνικά κυκλώματα, που δρούν στην Ελλάδα (κατηγορώντας όποιον εκφράζεται κατά την υπερσυγκέντρωσης μεταναστών στην χώρα για ρατσισμό) με απόφαση του Ευρωπαικού κοινοβουλίου θα έχουν προτεραιότητα στην εύρεση εργασίας στις χώρες που ζητούν πολιτικό άσυλο, για να μη επιβαρύνεται ο δημόσιος προυπολογισμός τους!
Αυτά και άλλα τραγελαφικά αποφασίζονται σε νέα κοινή νομοθεσία για την παροχή ασύλου στην Ευρωπαικό κοινοβούλιο ενώ η ανθελληνική και Γερμανοκρατούμενη Κομισιόν μιλάει για “ιστορική” μέρα. Την ίδια ώρα η ΕΡΤ των ευνοημένων πολυθεσιτών έχει γίνει παγκόσμιο event  για λόγους ευθιξίας του “κλάδου” σε παγκόσμιο επίπεδο…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ.

ΟΜΑΔΑ ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ
ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 6944942348
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΩΝ ...ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ..... ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ : "ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΟΓΟ...

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΙ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ 

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ...



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ"...

http://www.stoxos.gr

TA ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ(μέρος 2ον) -ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ  
Από το βιβλίο του Ιωάννη  Χαραλαμπόπουλου "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ"
 ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ
Ιδιαίτερα έντονα εκδηλώνεται η μισελληνική δραστηριότητα των ιουδαίων, κατά τους βυζαντινούς χρόνους. Οι εβραίοι επιδόθηκαν στην διάβρωση και αυτής ακόμη της βυζαντινής αυτοκρατορίας, γεγονός αναμενόμενο, ύστερα από την υπέρμετρη ανοχή την οποία επέδειξε το Βυζάντιο απέναντι στο εβραϊκό στοιχείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 614 μ.Χ. με κοινή δράση εβραίων και Περσών, κατελήφθησαν τα Ιεροσόλυμα και εσφάγησαν από τους εβραίους 90.000 Ελληνες. Την εποχή εκείνη οι ραββίνοι, σε καθημερινή βάση επαναλάμβαναν στις συνομιλίες τους τον ακόλουθο στίχο: «Οι απόγονοι του Ιακώβ θα κυριαρχήσουν και θα καταρρίψουν τα λείψανα της Πόλεως...»Το 628 μ.Χ. ο αυτοκράτορας Ηράκλειος επισκέπτεται τα Ιεροσόλυμα και πείθεται -ιδίοις όμμασι- για το υποχθόνιο έργο των εβραίων. Εχοντας επίγνωση των δεινών που επέφερε η ιουδαϊκή δολοπλοκία, θα προβεί στη λήψη πολλών μέτρων για την ασφάλεια του κράτους. Μεταξύ δε αυτών συγκαταλέγεται και η ενεργοποίηση του νόμου του αυτοκράτορα Ανδριανού, ο οποίος απαγόρευε στους εβραίους να πλησιάζουν τα Ιεροσόλυμα. Ομως οι ιουδαίοι δεν πτοήθηκαν.

ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ...ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!!!


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ...ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ , ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ
ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ενωμένοι, με κοινό αρχηγό, μπορούν να ελπίζουν ότι θα αποκτήσουν μια νέα δυναμική, που θα αντιστρατευτεί τη μόνη δύναμη που τους κινεί τώρα, δηλαδή προς τα κάτω: της βαρύτητας, γράφει στο protagon ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης και προτείνει για πρόεδρο της νέας κεντροαριστεράς τον Γιάννη Μπουτάρη.

Αν πρόκειται να κατέβει στις επόμενες εκλογές ένα κεντρώο-κεντροαριστερό σχήμα, που να διεκδικήσει με αξιώσεις μια αξιοπρεπή παρουσία στη νέα Βουλή, πράγμα που το εύχομαι προσωπικά διακαώς, αυτό μπορεί να γίνει μόνο εφόσον κάνουν στην άκρη οι εγωισμοί των ισχυρών παικτών του χώρου, εντός και εκτός κομμάτων, και γίνει ένα ενιαίο μέτωπο, κάτι σαν την «Ενωση Κέντρου» του 1961,

ΣΤΟ 27,4% Η ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.


ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ "ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ" ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΑ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
Στο υψηλότερο ποσοστό από το 1998 η ανεργία - Αγγιξε το 27,4% το α' τρίμηνο του 2013
Στο 27,4% σκαρφάλωσε η ανεργία το πρώτο τρίμηνο του 2013, σημειώνοντας αύξηση 1,4% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και 5,1% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας από το 1998, με τους ανέργους να έχουν φθάσει τους 1.355.237.
Η ανεργία των νέων ανήλθε στο 60% στο α΄τρίμηνο, ενώ η ανεργία στις νέες γυναίκες, διαμορφώθηκε στο 66,3%.

ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ GOOGLE O ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ


Καλόοο! Τι μεταφράζει το google translate όταν βάλετε "Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ" ;

Πληκτρολογήστε τη φράση «πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ» στη μετάφραση της Google. Το αποτέλεσμα είναι…
εντυπωσιακό:
undefined
μας το έστειλε το http://www.enimerwsi.gr και είναι αλήθεια.
δεν είναι πλάκα παιδιά !
δοκιμάστε και μόνοι σας εδώ

http://taxalia.blogspot.com


Πανηγυρική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την μεγάλη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής

Πέρασε ένας χρόνος από την μεγάλη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος κόντρα στην φίμωση και την λασπολογία των καναλιών κατάφερε να εκλέξει 18 βουλευτές. Ένα χρόνο μετά η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ραγδαία και όλες οι δημοσκοπήσεις καίτοι χαλκευμένες παραδέχονται την εδραίωσή των Ελλήνων Εθνικιστών ως τρίτη πολιτική δύναμη με διαρκείς τάσεις ανόδου στην ελληνική κοινωνία.

Την στιγμή που όλα τα αποκόμματα του σαθρού κατεστημένου καταρρέουν, η Χρυσή Αυγή κερδίζει ολοένα την εμπιστοσύνη αφυπνισμένων Ελλήνων. Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι συναγωνιστές βουλευτές του Κινήματος. Κεντρικός ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

19:30 - Τ.Ο. Αθηνών, Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΝΤΑΗΣ" ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΘΑ Γ@Μ@ΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.



ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.
Απο iefimerida
Tρελό σκηνικό στη Βουλή: Ελα να μας τα πεις έξω, ρε, φώναζε η Χρυσή Αυγή - Αν έρθω έξω θα σας γ@μ@σ@ όλους, απάντησαν από τη ΝΔ
Η συζήτηση της άρσης ασυλίας της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου για το περιστατικό με το χαστούκι στον ΑΝΤ1 προκάλεσε σφοδρό επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και βουλευτών της ΝΔ.

Την ώρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης αντιπαρετίθετο με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη για το αν θα μιλήσει, βουλευτές άρχισαν να φωνάζουν από τα υπόλοιπα έδρανα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να καθίσει κάτω.

Οι βουλευτες της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την αίθουσα αλλα την ώρα της αποχώρησης ο βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος φώναξε κάτι υβριστικό.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ. ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!!! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ! ''ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ!!''
Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για την άρση της ασυλίας της Λιάννας Κανέλλη, της Ρένας Δούρου, καθώς και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε επίμονα τον λόγο από τον πρόεδρο της Βουλής μετά την ομιλία της Λιάννας Κανέλλη. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν του τον έδωσε με συνέπεια την έκρηξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχει προσωπικό. Καθίστε κάτω κύριε Κασιδιάρη

Κασιδιάρης: Δεν είστε πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου είστε κομματικός πρόεδρος

"ΚΟΤΕΣ" Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ- ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ


Όλο το αντισυνταγματικό τόξο κάλυψε Κανέλλη - Δούρου: Κρύφτηκαν πίσω από την βουλευτική ασυλία
Σε μια ακόμα αντισυνταγματική πράξη προχώρησε σήμερα συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο" που κάλυψε τις Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου, απορρίπτοντας την πρόταση για άρση ασυλίας των δυο βουλευτών. Στο σύνολο 192 ψηφισάντων 182 ψήφισαν κατά της άρσης, 2 υπέρ, 7 παρών και 1 λευκό.

 Κρυμμένοι πίσω από τα κοινοβουλευτικά τους προνόμια και τους παχυλούς μισθούς και με το πρόσχημα του κινδύνου της Χρυσής Αυγής η Ολομέλεια πρόσφερε απλόχερα για ακόμα μια φορά ασυλία στους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου". Την ίδια ώρα οι δικογραφίες για ανύπαρκτα αδικήματα που σχηματίζονται για βουλευτές της Χρυσής Αυγής έρχονται σε χρόνο ρεκόρ στην Ολομέλεια και γίνεται άμεσα η άρση ασυλίας,

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου μετά τις 5μμ θα μπορούμε να προμηθεύσουμε τα μέλη μας με τα εξής προϊόντα :
1. Πατάτες με 0,65 λ/κιλό συσκευασία 20κιλη
2. Πορτοκάλια Πόρου 0,40 λ/ κιλό συσκευασία 5κιλη
3. Κρεμμύδια κόκκινα 0,45 λ / κιλό συσκευασία 4κιλη
4. Ελιές Πηλίου μαύρες GIANT 3 ευρώ / κιλό συσκευασία 2κιλη
5. Σταφίδα άσπρη & μαύρη 4 ευρώ /κιλό συσκευασία 1 κιλού
6. Μανιτάρια πλευρώτους 4,50 ευρώ /κιλό επί ζυγίω
7. Μέλι σφακιανό 8 ευρώ / κιλό συσκευασία 1 κιλού
8. Ρύζι νυχάκι Ανθήλης 1 ευρώ / κιλό συσκευασία 5κιλη
9. Ρύζι γλασέ Λαμίας 1 ευρώ / κιλό συσκευασία 5κιλη
Τελευταία μέρα παραγγελίας Τετάρτη 12 Ιουνίου
Τελευταία μέρα πληρωμής Σάββατο 15 Ιουνίου. Οι αποδείξεις πληρωμής απευθείας από τους παραγωγούς θα δοθούν με την παραλαβή των προϊόντων από τα μέλη στα γραφεία μας 

τηλ 6944942348 για παραγγελιες των μελων της ευ πραττειν

END GAME: ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

TETOIA ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ


Με αφορμή το διαφαινόμενο κλείσιμο της ΕΡΤ θα θέλαμε να κάνουμε ένα μικρό σχόλιο
Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο άνθρωποι να μένουν στον δρόμο χωρίς δουλειά είτε στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα(Βέβαια για τον ιδιωτικό τομέα δεν είδαμε τόσο πάθος από τα ΜΜΕ και την κρατική τηλεόραση)
Η ΕΡΤ δημιουργήθηκε με σκοπό να ενημερώνει αντικειμενικά τον Ελληνικό λαό.
Δυστυχώς αυτό τα τις τελευταίες δεκαετίες δεν γινόταν με αντικειμενικά κριτήρια Κάθε κυβέρνηση που ανέβαινε στην εξουσία χρησιμοποιούσε την ΕΡΤ για προσωπικά της οφέλη και για οφέλη τρίτων .
Αυτό ισχύει και για τα δυο προδοτικά κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Τα προγράμματα της ΕΡΤ άρχισαν να προωθούν σιγά σιγά τον αφελληνισμό και την παγκοσμιοποίηση. Η αποδόμηση της Ελληνικής ιστορίας μέσω της ΕΡΤ προχωρούσε σταθερα.Τα ιστορικά ντοκιμαντέρ σιγά σιγά λιγόστευαν και την θέση τους έπαιρναν ντοκιμαντέρ που αμφίβολου ποιότητας και ανθελληνικής προπαγάνδας. Στο ίδιο κύμα και οι ενημερωτικές,

ΚΑΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ


ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ .
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΧΟΥ! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΡΤ... 66ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΑΡΙΑ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΚΟΡΠΟΥΣΕ Η ΕΡΤ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα… Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» της περασμένης Κυριακής ο καθηγητής της Νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Πέτρος Πιζάνιας προσπάθησε να υπερασπιστεί την Ρεπούση για το Ζάλογγο και τα «σκάτωσε» ακόμα περισσότερο. Πρίν σας πω τι έγραψε ο Πιζάνιας, σας ενημερώνω ότι ο εν λόγω 66χρονος καθηγητής είναι μόνιμος σύμβουλος των Ιστορικών Ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ εδώ και 10 χρόνια, διορισθείς από τον Εβραίο Σημίτη και διατηρηθείς από τον μπουχέσα Καραμανλή, ως μέγας ειδικός της Νεοελληνικής Ιστορίας!...

Στο άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με τον εύγλωττο τίτλο «Το Ζάλογγο, το Κρυφό Σχολειό και η Ακροδεξιά»,

"ΜΠΡΑΒΟ" ΑΛΑΦΟΥΖΟ!!! ΩΡΑΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ



ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ...
Τα εθνικιστικά τατουάζ του αλβανού Κοσσοβάρου Μπαϊράμι δεν ενοχλούν τα ελλαδικά ΜΜΕ
Σύμφωνα με τα στημένα και αποπροσανατολιστικά ρεπορτάζ των καθεστωτικών ΜΜΕ, ο Εθνικισμός έχει δύο όψεις. Όταν πρόκειται για τον Ελληνικό Εθνικισμό ρίπτεται στο πυρ το εξώτερον.  Αντιθέτως, όταν αφορά τον εθνικισμό άλλων χωρών, εκεί φαίνεται πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Τα παραδείγματα καθημερινά, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ορισμένες φορές μάλιστα, αυτά τα παραδείγματα έχουν αθλητικό περιεχόμενο και ενδιαφέρον.
Όπως η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας "Δημοκρατία" ότι ο ποδοσφαιριστής Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος πρόσφατα μετεγράφηκε στον Παναθηναϊκό, έχει στο αριστερό μέρος του μπράτσου του δεξιού χεριού του τατουάζ με την αλβανική σημαία και τα αρχικά KUQ ZΙ,

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

TA ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ(μέρος 1ον)


Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τα ΜΜΕ και τους εβραιόδουλους πολιτικάντηδες να να επιβληθεί το "ολοκαύτωμα" των Εβραίων από τους ΝΑΖΙ ως αδιαμφισβήτητο γεγονός της ιστορίας. 
Μάλιστα βάσει του αντιρατσιστικού νομού που θέλουν να ψηφίσουν οποίος δεν το δέχεται αυτό θα τιμωρείται αυστηρά.
Άραγε για τα διαχρονικά "ολοκαυτώματα" που υπέστη ο Ελληνισμός από τους Σιωνιστές ποτέ θα μας μιλήσουν; Ως πότε θα κρύβουν την αλήθεια από τον Ελληνικό λαό; 
Ας μάθουμε όλοι μας την αλήθεια που μας κρύβουν.
Από το βιβλίο του Ιωάννη  Χαραλαμπόπουλου "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ"

Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ «ΙΕΡΑ» ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ...(ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ )
Τα ανθελληνικά αισθήματα τα οποία τρέφουν οι εβραίοι για τον Ελληνισμό είναι πασίγνωστα και δεν επιδέχεται αυτός ο ισχυρισμός την ελάχιστη διάψευση. Για να μη θεωρηθεί όμως ότι ομιλούμε εξ’ ονόματος των εβραίων, κρίνεται αναγκαίο να παρατεθούν οι αντιλήψεις των ιδίων σε σχέση με τον Ελληνισμό, όπως αυτές διατυπώνονται στα ιερά τους βιβλία, αρχής γενομένης από το Ταλμούδ:

Οι διαρροές προς Χρυσή Αυγή τρομάζουν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ


TA EXOYN KANEI ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΠΑΡΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ PAMPERS ,ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ
newsit
Πολλοί διάβασαν ... δημοσκοπικά τη χθεσινή σφοδρή επίθεση του Α. Σαμαρά προς τον ΣΥΡΙΖΑ και είχαν και την εξήγηση. Η εξήγηση βρίσκεται, λένε, στις διαρροές, δημοσκοπικά τουλάχιστον, των οπαδών της ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή. Ωστόσο δεν είναι μόνο οι οπαδοί της ΝΔ που παίρνουν το δρόμο για ακόμη πιο δεξιά. Διψήφιο είναι το ποσοστό της διαρροής και των οπαδών του ΠΑΣΟΚ, ενώ σημαντική διαρροή υπάρχει και μεταξύ των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ
Οι τελευταίες δημοσκοπήσης δείχνουν ότι και τα δύο κόμματα εξουσίας διεμβολίζονται απ' τη Χρυσή Αυγή.

Τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν απώλειες.

O ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ...ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ


ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ...."ΜΑΙΜΟΥ" Ο "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ"


ΠΙΟ "ΜΑΙΜΟΥ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΑΙΜΟΥ" ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ. 
protothema
"MΑΙΜΟΥ" οι επιιχειρήσεις-σκούπα για τους λαθρομετανάστες
Τους πιάνουν στην Ομόνοια και τους αφήνουν στην Ανάβυσσο!

Σε τεράστιο φιάσκο εξελίσσεται τελικά η επιχείρηση «Ξένιος Δίας» της Αστυνομίας, με την οποία φιλοδοξούσε να καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες. Σχεδόν έναν χρόνο μετά την έναρξη του προγράμματος, κρατητήρια, κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, αλλά και το Τμήμα Αλλοδαπών έχουν γεμίσει ασφυκτικά από προσαχθέντες και πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας άλλων.

Ετσι, εδώ και αρκετές εβδομάδες, η Αστυνομία πραγματοποιεί επιχειρήσεις-σκούπα στο κέντρο, συγκεντρώνει τους αλλοδαπούς, τους υποβάλλει σε δακτυλοσκόπηση, τους φορτώνει και πάλι στις κλούβες, τους μεταφέρει στην περιοχή της Αναβύσσου και τους αφήνει ελεύθερους στον δρόμο! Εκείνοι ξεκινούν και επιστρέφουν στην Αθήνα με τα πόδια...

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ Η ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 

ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκέτο λαθρομεταναστών σε περιοχές της Αθήνας, έχουν μετατρέψει σε άβατα ανομίας ολόκληρες περιοχές.
Δείτε στο βίντεο του ALPHA τι λένε οι κάτοικοι:

Η συντακτική ομάδα του Ιερού Λόχου αποφάσισε να ανοίξει κάβα ποτών! Συνέλληνες βοηθήστε μας απαντώντας στο ερώτημα μας.


Η συντακτική ομάδα του Ιερού Λόχου αποφάσισε να ανοίξει κάβα ποτών. Θα μπορούσε κάποιος ευγενής συνέλληνας να μας ενημερώσει σχετικά με τον τόπο διαμονής της εικονιζόμενης κυρίας ώστε να την ανοίξουμε πλησίον της οικίας της για ευνόητους λόγους;

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Ή ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;




Τους ασκούς του Αιόλου και του Δια-βόλου κατά της Εκκλησίας μας ανοίγει το προς ψήφιση «Αντιρατσιστικό» και Αντι-Χριστιανικό νομοσχέδιο αφού είναι προφανής ακόμα και σε ένα μικρό παιδάκι  η πονηριά και η κακοβουλία που υποκρύβει μέσα του εναντίον σε ο,τιδήποτε  Χριστιανικό

Αναφέρεται μέσα στα πολλά ότι :

«Τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή 5 έως 20 .000,00 ευρώ όποιος  με κάθε μέσο ή τρόπο, προκαλεί  ή διεγείρει σε  μίσος κατά προσώπων ή ομάδες προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλων.»

Έτσι πολύ απλά θεωρούνται ποινικά ,κολάσιμες οι συμπεριφορές των:

Οικοκοινότητες : Μία εναλλακτική στάση ζωής.

Με τον όρο οικοκοινότητες (ecovillages ή ecomunicipallities) εννοούμε κοινότητες που παρουσιάζουν λόγω της κοινωνικής, οικονομικής και οικολογικής τους οργάνωσης (μεθόδους κατασκευής, λειτουργίας και των δηλωμένων τους στόχων) κάποια σημαντικά διαφοροποιά χαρακτηριστικά από το μέσο όρο των ανθρώπινων κοινοτήτων σε μία ευρύτερη περιοχή προς την κατεύθυνση της βιωσιμότητας.Υπάρχουν πολλά παραδείγματα τέτοιων κοινοτήτων που έχουν δομηθεί από την αρχή ή αναδομηθεί σε υπάρχουσα υποδομή, και τα οποία διατείνονται ότι λειτουργούν ως ισχυρά εναλλακτικά εργαλεία αειφορικής ανάπτυξης.

ΑΝ ΗΞΕΡΕ Η "ΑΔΕΛΦΗ" ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ GAY RPIDE TI EKANE O ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ


(ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗΔΕΣ)
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑΝΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΣΑΙΤ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ "ΑΔΕΛΦΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.
Ο Τσε, ο Φιντέλ και ο Ραούλ Κάστρο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι θανατικές καταδίκες ομοφυλοφίλων στην Κούβα. "Ένας ομοφοβικός παροξυσμός κατείχε το καθεστώς" λέει ο σκηνοθέτης Νέστωρ Άλμεντρος.

(απόσπασμα)
[...]
Τον Απρίλιο του 1960 ο Ερνέστο Γκεβάρα αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τομέα εκπαίδευσης των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων.