Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Προτεραιότητα στην εύρεση εργασίας στις χώρες που ζητούν πολιτικό άσυλο θα έχουν οι λαθροεισβολείς! Εσύ νεοελληνάκο ασχολήσου με τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ.


Οι μετανάστες που όχι μόνο προστατεύονται απο τα γνωστά σε όλους πλέον ανθελληνικά κυκλώματα, που δρούν στην Ελλάδα (κατηγορώντας όποιον εκφράζεται κατά την υπερσυγκέντρωσης μεταναστών στην χώρα για ρατσισμό) με απόφαση του Ευρωπαικού κοινοβουλίου θα έχουν προτεραιότητα στην εύρεση εργασίας στις χώρες που ζητούν πολιτικό άσυλο, για να μη επιβαρύνεται ο δημόσιος προυπολογισμός τους!
Αυτά και άλλα τραγελαφικά αποφασίζονται σε νέα κοινή νομοθεσία για την παροχή ασύλου στην Ευρωπαικό κοινοβούλιο ενώ η ανθελληνική και Γερμανοκρατούμενη Κομισιόν μιλάει για “ιστορική” μέρα. Την ίδια ώρα η ΕΡΤ των ευνοημένων πολυθεσιτών έχει γίνει παγκόσμιο event  για λόγους ευθιξίας του “κλάδου” σε παγκόσμιο επίπεδο…

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, η συνθήκη του “Δουβλίνο ΙΙ” παραμένει σε ισχύ που σημαίνει ότι πολιτικό άσυλο οι μετανάστες δικαιούνται να ζητούν μόνο στη χώρα εισαγωγής του, ενώ σύμφωνα με τη νέα νομθεσία η απάντηση σε όσους υποβάλλουν χαρτιά πολιτικού ασύλου θα πρέπει να δίνεται σε 6 μήνες αντί για 18, που είναι σήμερα για να μη επιβαρύνεται ο δημόσιος προυπολογισμός!

Η νέα νομοθεσία της ΕΕ ικανοποιεί “πάγια” αιτήματα, ιδιαίτερα των χωρών της Βόρειας Ευρώπης αλλά κανένα της Νότιας Ευρώπης, η επεξεργασία της αίτησης των αιτούντων άσυλο θα πρέπει να γίνεται μέσα σε έξι μήνες, έναντι τουλάχιστον 18 που ισχύει σήμερα, ενώ η πρόσβαση των ανθρώπων αυτών στην αγορά εργασίας των χωρών στις οποίες υποβάλλουν αιτήσεις για πολιτικό άσυλο θα διευκολύνεται, ώστε να επιβαρύνεται λιγότερο ο κρατικός προϋπολογισμός στη χώρα υποδοχής. Τα δακτυλικά τους αποτυπώματα θα καταχωρούνται για τρία χρόνια στην Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων Eurodac, ώστε να αποφεύγεται κατάχρηση της νομοθεσίας περί ασύλου