Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

“Δεν μπορεί κανένας να θέσει τη Χ.Α εκτός νόμου.” - Συνέντευξη ποταμός του συνταγματολόγου Κ.Χρυσόγονου

ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ :ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
«Δεν υπάρχει συνταγματική πρόβλεψη για απαγόρευση πολιτικού κόμματος. Αρμόδιο για να θέσει τη “Χρυσή Αυγή” οριστικά και συνολικά εκτός Βουλής είναι μόνο το εκλογικό σώμα» δηλώνει σε συνέντευξή του , ο καθηγητής Νομικής στο ΑΠΘ Κώστας Χρυσόγονος, ενώ σε ερώτηση πως μια εγκληματική οργάνωση μπορεί να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές απαντά: «Την εγκληματική οργάνωση τη συγκροτούν τα πρόσωπα και όχι το κόμμα καθ’ αυτό». Ο Κ. Χρυσόγονος επιμένει πως έπρεπε να έχει ζητηθεί η άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή: «Δημιουργείται ένα επικίνδυνο νομικό προηγούμενο με τη διαστολή στο άπειρο της έννοιας του “αυτόφωρου”.

Σε κατάσταση επιφυλακής τέθηκε η Νότια Ρωσία - Oι ρωσόφωνοι πληθυσμοί της Ουκρανίας ετοιμάζονται για απόσχιση.

Ενα νέο κράτος δείχνει να γεννιέται μέσα από τις φλόγες της σύγκρουσης στην Ουκρανία, ως αποτέλεσμα της πρωτοφανούς παρέμβασης της τρόικα (ΕΕ και ΔΝΤ) στην Ουκρανία και βέβαια των "άτσαλων" χειρισμών του προέδρου της Ουκρανίας Β.Γιανουκόβιτς.

Ήδη έχει αρχίσει να μοιράζεται οπλισμός στις ρωσόφωνες περιοχές από τους περιφερειάρχες και μεγάλες διαδηλώσεις υπέρ της απόσχισης συγκλονίζουν το Χάρκοβο, την Σεβαστούπολη κλπ.

Την ίδια στιγμή ολόκληρη η Νότια Στρατιωτική Περιοχή της Ρωσίας τέθηκε σε κατάσταση επιφυλακής προκειμένου να προστατευθούν κατ'αρχήν τα ρωσικά συμφέροντα που απορρέουν από τις συνθήκες παραχώρησης των βάσεων στην Κριμαία...

Η "ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ" ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;;


ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΑ...

Η εθνική συνείδηση όπως την όριζε ο Πλάτωνας

Η Εθνική συνείδηση είναι η γνώση και το βίωμα της ιδιαίτερης φύσης του Έθνους στο οποίο ανήκουμε, η συνείδηση όλων των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που αποτελούν το Έθνος, η γνώση του λαϊκού και φυλετικού χαρακτήρα, του πολιτισμού και της ιστορίας του, επιπλέον η συνείδηση του ότι ανήκουμε στο ίδιο Έθνος και των υποχρεώσεών μας προς αυτό.

Η Εθνική συνείδηση των Ελλήνων παρουσιάζεται πολύ πριν τους Περσικούς πολέμους, που αποτελούν ορόσημο στην εξέλιξής της. Πριν από τον 7ο π.Χ. αιώνα οι Έλληνες είχαν χαράξει γύρω τους ένα τείχος, που ξεχώριζε αυτό από τους άλλους λαούς τους ‘βαρβάρους”. Στην αφύπνιση του κοινού Ελληνικού αισθήματος συνετέλεσε και η επαφή των Ελλήνων μέσω των αποικιών, με άλλους λαούς, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν συνειδητά τα γνωρίσματα της φυλής τους, κοινά σ’ αυτούς και ξένα στους αλλόφυλους.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΓΑΝΙΑ


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Οι Μ.Κ.Ο. και στα σχολικά βιβλία


Γράφει: Ο Δημήτρης Νατσιός 
Δάσκαλος-Κιλκίς
Κάθε τόσο ραγίζει κι ένας οχετός και εισπνέουμε τις αναθυμιάσεις, πιάνουμε τις μύτες μας. Τώρα έχουμε τις Μ.Κ.Ο., το νεοταξικό αυτό πονήρευμα διαρπαγής χρήματος. 

Το καρύκευμα; αγαθοεργίες, φιλανθρωπίες, οικτιρμοί και ευσπλαχνίες-«το έξωθεν του ποτηρίου και της παροψίδος»- και κάτω από το κέλυφος, καθάρματα και φιλάργυροι απατεώνες.
«Έσωθεν δε γέμουσιν εξ αρπαγής και αδικίας». (Ματθ. Κγ’ 25). Έκλεβαν, με τις ευλογίες της καταδιαφθαρμένης εξουσίας, και παρουσιάζονταν και ως ευεργέτες. Να τους δώσουν και επαίνους να τους στήσουν και ανδριάντες... 

(Στους «Βίους Παραλλήλους» του Πλουτάρχου, όπου σκιαγραφείται ένας Έλληνας και ένας Ρωμαίος, στο «Αριστείδης και Κάτων» αναφέρεται κάτι «νόστιμο».

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ :Δημοσκόπηση - σεισμός για την Περιφέρεια Αττικής, Πρώτος με 24% ο Η. Παναγιώταρος!

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ
Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" αποκαλύπτει σήμερα μυστική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για το Μαξίμου, η οποία εμφανίζει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" Ηλία Παναγιώταρο στην πρώτη θέση με 24%! 
"Δημοσκόπηση «ΣΕΙΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα για λογαριασμό του «Μαξίμου»
Πολιτικό «σεισμό» έχει προκαλέσει η μυστική δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου

Ένας Εβραίος αποκαλύπτει :Πως οι Σιωνιστές "πούλησαν" την Γερμάνια στο Α' παγκόσμιο πόλεμο για τα...μάτια της Παλαιστίνης.(Βίντεο)

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για των ρόλο των Σιωνιστών στον Α' παγκόσμιο πόλεμο τις οποίες περιγραφεί ένας Εβραίος επιχειρηματίας.
Πραγματικά θα μείνετε άφωνοι για το πως οι Σιωνιστές Εβραίοι έκριναν την έκβαση ενός παγκόσμιου πολέμου.
Ο Μπένζαμιν Φρίντμαν γεννήθηκε το 1890, ήταν Εβραίος επιχειρηματίας στην Νέα Υόρκη και πολύ μέσα στα πράγματα. Κάποια στιγμή απηύδησε με τα πράγματα που έβλεπε, οπότε το 1961 στο ξενοδοχείον Γουίλαρντ στην Ουάσιγκτον μίλησε για τα σχέδια των ομόφυλων του. Μίλησε για τα τεράστια παιχνίδια με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, την σχέση των ΗΠΑ με την Γερμανία και της Γερμανίας με τους Μπολσεβίκους και όλων αυτών με τους ΧαζαροΕβραίους.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ :ΣΑΡΑΚΗΣ... ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ Χ.Α ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ - ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ

Ο ΣΑΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ : "ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ".
 ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ EINAI ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
Εξωφρενική χαρακτήρισε τη δεύτερη κατηγορία η οποία ασκήθηκε σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη και «αναφέρεται δήθεν σε τροφοδότηση όπλων και πυρομαχικών στην εγκληματική οργάνωση» ο συνήγορος υπεράσπισής του, Παύλος Σαράκης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Όπως υποστήριξε, θα έπρεπε να είχε ανευρεθεί αυτός ο περιβόητος οπλισμός, για να αποδοθεί το κατηγορητήριο.
«Η κατηγορία η οποία έχει ασκηθεί αφορά κατηγορία για κατοχή και προμήθεια όπλων, με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων. Δεν ευσταθεί καμία κατηγορία σχετικά με την ιδεολογία, γιατί δεν προβλέπεται ούτε από το Σύνταγμα ούτε από τον ποινικό κώδικα», τόνισε ο κ. Σαράκης, υπογραμμίζοντας:

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;;(BINTEO)

ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
Κάνει και χειρονομίες ο ψευτοδημοκράτης συστημικός μεγαλοδημοσιογραφίσκος αυτός... Τόσο θράσος έχουν αποκτήσει....Καταλάβατε κυρίες και κύριοι; Θα μας λέει ο Χατζηπαπάρας το τι θα λέμε και θα μας κάνει και χειρονομίες και από πάνω... Αυτή είναι η δημοκρατία, το ήθος, το ύφος και το θράσος τους... Αλλά δεν φταίει αυτός. Κάτι Κατίνες που βλέπουν το πρωί Μενεγάκι και το βράδυ Χατζηνικολάου και πάνε και τον βγάζουν για σειρά ετών καλύτερο δημοσιογράφο, φταίνε και αυτές του έδωσαν το δικαίωμα να νομίζει πως είναι κάτι παραπάνω από Κατίνα... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ανοιχτή διαδικτυακή ψηφοφορία κάνει ο ζούγκλας εν όψει εκλογών....ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ.

"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ" : ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛ(Η)ΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ


ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ!!!  
ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
Κορυφαίος συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, μέλος του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων
Στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, που εξαρθρώθηκε την Τετάρτη από την Αστυνομία, συμμετείχε και ο συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στο υπουργείου Περιβάλλοντος, Μανώλης Χατζόπουλος. Πρόκειται για τον τμηματάρχη στη διεύθυνση εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου Περιβάλλοντος - Ενέργειας και πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του ΥΠΕΚΑ, ο οποίος μάλιστα είχε και αντιμνημονιακή δραστηριότητα, όπως ανέφερε και ο ίδιος με γραπτή δήλωση του στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» τον Ιούνιο του 2012.

Η αντιμνημονιακή επιστολή στον Ριζοσπάστη...

Προσοχή, προσοχή! Μην στέλνετε SMS! Μπορεί να κατηγορηθείτε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!




Μέρος του νέου κατηγορητηρίου σύμφωνα με καθεστωτική ιστοσελίδα.

Τα μέλη κάθε τοπικής οργάνωσης φέρονται να καλούνται σε κάθε δράση η εκδήλωση της οργάνωσης με SMS που έχουν εμπιστευτική διαβάθμιση όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των ήδη κατηγορουμένων.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Θέλουν να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!



Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με αλήτες δικαστικούς, οι οποίοι λυμαίνονται τον ιερό θεσμό της Δικαιοσύνης, προχωρά στην άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καταπατώντας το Σύνταγμα της Πατρίδος μας και κάθε έννοια Δικαίου.
Με έγγραφό 150 σελίδων, το οποίο εστάλη στη βουλή, οι αλήτες που λυμαίνονται το δικαστικό σώμα ζητούν την άρση ασυλίας και των υπολοίπων εννέα βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.
Επιπλέον, οι ίδιοι επίορκοι δικαστικοί ζητούν να αρθεί εκ νέου η ασυλία για τον Αρχηγό του Κινήματος, Νίκο Μιχαλολιάκο, καθώς και για τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα, προκειμένου να απολογηθούν για την πρόσθετη κατηγορία της "κατοχής πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό την προμήθεια της εγκληματικής οργάνωσης".

Εσχάτη προδοσία από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά BINTEO



Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε σχετικά με το αίτημα άρσης ασυλίας των μη υποδίκων βουλευτών: "Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά βλέποντας ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις ευρωεκλογές, στους δήμους και τις περιφέρειες έδωσε εντολή σε κάποιους αλήτες που λυμαίνονται το δικαστικό σώμα να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές μας.
 
Μετά από όλα αυτά η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων και θα σαρώσει στις εκλογές του Μαΐου.
 
Όλοι αυτοί οι προδότες, πολιτικοί και δικαστικοί που διαπράττουν εσχάτη προδοσία έναντι του Ελληνικού Λαού, του Πολιτεύματος και της Πατρίδας θα τιμωρηθούν σκληρά."
 

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Εβραίος ο αρχιτέκτονας των σοβιετικών στρατοπέδων θανάτου "Γκουλάγκ"

Η μαρξιστική αντίληψη για το έγκλημα υποστηρίζει ότι η γενεσιουργός αιτία του είναι η «εκμετάλλευση των μαζών» και συνεπώς όταν αυτή θα παύσει να υφίσταται, θα εξαλειφθεί και η παραβατική συμπεριφορά των ανθρώπων. Μετά, όμως από την βίαιη κατάληψη της εξουσίας από τους μπολσεβίκους, ο Λένινδιατύπωσε την άποψη ότι η δημιουργία του σοβιετικού κράτους θα προκαλούσε την εμφάνιση ενός νέου είδους εγκληματία που θα αποκαλούνταν «ταξικός εχθρός».

Τα λαϊκά δικαστήρια που συστάθηκαν αμέσως μετά την «Οκτωβριανή Επανάσταση» δεν άργησαν να προσδιορίσουν και να στοχοποιήσουν ως τέτοιους τους τραπεζίτες, τους εμπόρους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους φύλακες της τσαρικής περιόδου και γενικά κάθε άτομο που έδινε την εντύπωση του «ύποπτου»,

Παρουσίαση βιβλίου για το άθλημα της σωματοδόμησης (Bodybuilding), Τετάρτη 26/2 στις 19.00, στο Public Συντάγματος.


Ο Γιώργος Τουλιάτος, δυο φορές πρωταθλητής στην σωματική διάπλαση, έρχεται στο Public Συντάγματος, με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου του Διατροφολογία, Ασκησεολογία, Φαρμακοδιέγερση-Στο Άθλημα του Bodybuilding, την Τετάρτη 26/2 στις 19.00. Ο Γιώργος Τουλιάτος θα συναντήσει από κοντά τους φίλους της άθλησης και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Τρεις Αφρικανοί τσάκιζαν στο ξύλο ηλικιωμένες γυναίκες που πήγαιναν να βγάλουν χρήματα από τις τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας.

Τρεις αφρικανικοί λαθρομετανάστες είναι οι ληστές, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι δράστες λήστευαν ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες γυναίκες που έβγαζαν χρήματα από την τράπεζα χωρίς να διστάσουν να τις χτυπήσουν άσχημα.

"Λεφτά υπάρχουν": 38χρονος αλλοδαπός έπαιρνε επίδοματα από τον ΟΑΕΔ με παράνομη άδεια παραμονής!

oaed

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, υπόθεση απάτης σε βάρος του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ).

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία.

Αλληλεγγύη στην Κεφαλονιά. Κανείς Έλληνας δεν είναι μόνος του!


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΔΕΝΔΙΑ : Εγώ δεν είπα ποτέ για οπλοστάσιο της Χ.Α".Οτι όπλο βρέθηκε στην ΧΑ είχε άδεια!!!(βιντεο)

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ Χ.Α Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Εκλεισε οριστικά το θέμα του "οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής" με παραδοχή του πλέον αρμόδιου, του υπουργού Δημόσιας τάξης Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στο Νίκο Χατζηνικολάου, παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα "οπλοστάσιο" και πώς "ότι όπλα βρέθηκαν είχαν άδεια"!
O ίδιος ο υπουργός τονίζει ότι "Εγώ δεν μίλησα ποτέ για οπλοστάσιο"...
Προς τιμήν του Νίκου Δένδια, αλλά βέβαια δεν είναι προς τιμήν των συστημικών ΜΜΕ και τον δημοσιογράφων που αναπαρήγαγαν αυτά που οι ίδιοι πλέον χαρακτηρίζουν ως "πηγές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης".

Β.Μαρκεζίνης: “ΗΠΑ & Γερμανία τελειώνουν με το Κυπριακό και πιάνουν την ελληνική ΑΟΖ”

Ο Βασίλης Μαρκεζίνης κατακεραυνώνει την κυβέρνηση και τους πολιτικούς της Ελλάδας που βρίσκονται στην εξουσία κατηγορώντας τους για «υποταγή» και παντελή έλλειψη ηγετικών χαρακτηριστικών που θέτουν τη χώρα σε κίνδυνο. Επισημαίνει ταυτόχρονα πώς η Ελλάδα είναι προσδεμένη στο άρμα των ΗΠΑ και της Γερμανίας, «οι οποίες έχουν παραμερίσει τις διαφορές τους με σκοπό να περιορίσουν τη Ρωσία». Κάτι όμως που δεν είναι εύκολο.  

Όπως επισημαίνει ο κ. Μαρκεζίνης συμφέροντα κάνουν γενναίες προσπάθειες προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή την υποταγή της Ελλάδας στους Αμερικανούς ή πιο πρόσφατα στους Γερμανούς. Οι δύο αυτές χώρες πιέζουν τώρα τη χώρα μας και την Κύπρο σε απαράδεκτες παραχωρήσεις.
"Ήδη, υπό Αμερικανική πίεση, άρχισε να διαφαίνεται η υποταγή των κ.κ. Σαμάρα, Βενιζέλου και Αναστασιάδη στις παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας σ΄αυτό το όλως ευαίσθητο θέμα",

Δίχρονη έχει ανάγκη για άμεση βοήθεια.

foto90

«Η μικρή Μαριλένα 2 ετών πάσχει από νευροβλάστημα (όγκος) στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης και χρειάζεται άμεσα να χειρουργηθεί. Οποιαδήποτε χρηματική βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε είναι πολύτιμη για εμάς!

Κάποιοι θα κλαίνε σε λίγο καιρό τα λεφτά τους. Οι τράπεζες που θα αποτύχουν στα τεστ αντοχής, θα κλείσουν!

dise
Οι τράπεζες που θα αποτύχουν στα τεστ αντοχής της ΕΚΤ τα οποία αρχίζουν την προσεχή άνοιξη αναγκαστικά θα κλείσουν, δήλωσε την Πέμπτη ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντεϊσελμπλούμ.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα υποβάλει 130 τράπεζες σε 18 χώρες της ευρωζώνης σε τεστ αντοχής αργότερα φέτος πριν αναλάβει την εποπτεία τους τον Νοέμβριο.

Τσιμουδιά από τα μέσα μαζικής εξαπατήσεως. Η δίκη του Αφγανού εγκληματία στη Κέρκυρα έγινε με άκρα μυστικότητα.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα, με άκρα μυστικότητα, η δίκη του 17χρονου (κατα δήλωση του) Αφγανού που τον Μαιο του 2013 λήστεψε και πέταξε από τοιχίο ύψους 10 μέτρων περίπου, στην περιοχή Μουράγια, μία 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια.

Εγκεφαλικά στο Mega: Όλοι οι Έλληνες υπέρ της Χρυσής Αυγής!


Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΛΕΕΙ (ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ )ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΗΝ Χ.Α) ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. 
Έρχονται ΕΚΛΟΓΕΣ! Επιστρέφει το δώρο του Πάσχα! Ποιοι το δικαιούνται…
Μέσω του πλεονάσματος, η κυβέρνηση επιδιώκει να επαναφέρει το δώρο Πάσχα για μια μεγάλη μερίδα μισθωτών και συνταξιούχων. Μάλιστα, υπολογίζει πως θα δώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στη συνέντευξή του στο Βήμα ο Αντώνης Σαμαράς, το πλεόνασμα αναμένεται να εκτιναχθεί πάνω από τα 1,5 δισ. ευρώ και έτσι το διαθέσιμο -βάσει της συμφωνίας με την τρόικα- θα μπορεί να είναι άνω του 1 δισ.
Ετσι, η κυβέρνηση επιδιώκει να δώσει σε στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς και χαμηλοσυνταξιούχους, δώρο Πάσχα, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα είναι μόνιμη η επιστροφή του δώρου.
makeleio.gr

Εικόνες από το μέλλον της Αθήνας στο Πλόντβιβ της Βουλγαρίας > ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ

Eικόνες από το μέλλον της Αθήνας των 700.000 ισλαμιστών σε περίπτωση που εκλεγεί ο Γ.Καμίνης δήμαρχος και πραγματοποιήσει την απειλή για κατασκευή ενός τζαμιού σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας, εκτυλίχθηκαν στη Φιλιππούπολη (Πλόντβιβ) της Βουλγαρίας, όταν περίπου 500 Βούλγαροι διαδηλωτές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα διαμαρτυρόμενοι για την επαναλειτουργία τζαμιού της πόλης.

Οι μουσουλμάνοι ζητούν να τους αποδοθεί εκ νέου το τζαμί της πόλης έχοντας και την υποστήριξη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ.Ερντογάν, ο οποίος πέραν της κατασκευής νέου τζαμίου στην Αθήνα, στο Βοτανικό, έχει ζητήσει και την αναστήλωση-επαναλειτουργία και του τζαμιού Φετχιγιέ στη Ρωμαική Αγορά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, κάτω απο την Ακρόπολη.

Έθεσε μάλιστα ο Τούρκος πρωθυπουργός εκβιαστικά το ζήτημα,

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπινών Δικαιωμάτων για τις παράνομες πολιτικές διώξεις



O Ηλίας Παναγιώταρος σε σχετική του δήλωση επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή σύντομα θα δικαιωθεί νομικά στα ανεξάρτητα δικαστήρια, αλλά και πολιτικά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές του Μαΐου.
Όπως είχε προαναγγελθεί σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα παρουσία του Βρετανού ευρωβουλευτή Νικ Γκρίφιν, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σήμερα προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπινών Δικαιωμάτων για τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του κόμματος, του Αρχηγού, των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Το σκεπτικό της προσφυγής

ΝΕΟ ΟΧΕΤΟ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ

Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…) ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
Μπορεί οι εταίρες δημοσκοπήσεων να εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή… πεσμένη στις τελευταίες τους «δημοσκοπήσεις» (για λόγους προφανείς), αλλά στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή «πουλάει» (κατά τη σύγχρονη τηλεοπτική αργκό…) και όλοι μ’ αυτήν ασχολούνται. Μάλιστα, όταν ασχολούνται, φροντίζουν να το διαφημίζουν εγκαίρως, ώστε να εξασφαλίσουν υψηλή τηλεθέαση. Έτσι και ο Πρετεντέρης-Ντερμπεντέρης, ο οποίος ανακοίνωσε από τις φυλλάδες του ΔΟΛ ότι η Χρυσή Αυγή (και η επιρροή της στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, αν καταλαβαίνουμε καλά από τον τίτλο…) θα αποτελέσει το αντικείμενο της εκπομπής του τη Δευτέρα το βράδυ. Ιδού η προαναγγελία:

Οργή λαού: Άγριο κράξιμο σε Βούλτεψη και Πύρρο Δήμα! Αποθέωσαν την Χρυσή Αυγή οι Βορειοηπειρώτες


Κατά τους εορτασμούς για την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στην Αθήνα οι συγκεντρωμένοι Έλληνες πολίτες γιούχαραν έντονα τους εκπροσώπους του μνημονίου Βούλτεψη (ΝΔ) και Δήμα (ΠΑΣΟΚ). Έξω από τον Άγιο Διονύσιο Αθηνών, αλλά και στον Άγνωστο Στρατιώτη κατά τις καταθέσεις στεφάνων κυριάρχησαν τα συνθήματα: "Αλήτες προδότες πολιτικοί" και "Αλήτη προδότη Σαμαρά". Την ίδια ώρα καταχειροκροτήθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης και Παναγιώταρος. Μετά τις καταθέσεις στεφάνων, ακόμα και στους δρόμους του Κολωνακίου, οι Έλληνες πολίτες επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

1914 - 2014: 100 χρόνια από την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. (17 Φεβρουαρίου 1914)

«Έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, την λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ, την λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ!!
Της κόψαν την φωνή, κουκλίτσα αληθινή, Την πιάσανε αιχμάλωτη οι άπιστοι Αλβανοί
Και τώρα που μπορώ, το όπλο να κρατώ. Και ανήκω εις τον ένδοξο Ελληνικό στρατό
Θα ανέβω ένα πρωί, χωρίς διαταγή, Για να αγκαλιάσω στοργικά την δόλια μου αδερφή».

(Εθνικό άσμα για την Βόρειο Ήπειρο, που μάθαιναν τα παιδιά μας στα σχολεία, μέχρι που το κατήργησε ο καραμανλισμός, ως… φασιστικό κατάλοιπο).

Η 17η Φεβρουαρίου 1914, ημέρα Ανακηρύξεως της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, αποτελεί κορυφαίο ορόσημο στην πολυκύμαντη ιστορική πορεία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. 

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Το "Πάτερ Ημών" του Γέροντα ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ για τα ψηφαλάκια

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ευαγόρας Παλληκαρίδης
27 Φεβ 1938 – 14 Μαρ 1957
Γρηγόριος Αυξεντίου
22 Φεβ 1928 – 03 Μαρ 1957
Πού ‘σαι Σταυραητέ του Μαχαιρά… Γρηγόρη Τιτάνα Αυξεντίου,
Πού ‘σαι Βαγορή λεβέντη..Ευαγόρα Ολύμπιε Παλληκαρίδη,
Φλεβάρη γεννητάτα και Μάρτη ανάβασιν  στον θρόνο των ΗΡΩΩΝ.
Από ψηλά μας στέκεστε και μην στενοχωριέστε,
Την Κύπρο μας δεν την παραδίδουμε στων προδοτών τα χέρια,
Ας είναι που προκάμανε και ρίξασιν την στάχτην
Στους οφθαλμούς των  δύσμοιρων και κοιμωμέν’ Ελλήνων!
Εμείς δεν θα λυγίσουμε διότι δεν ελησμονούμε,
Της λευτεριάς τον δρόμο στρώσατε με μυρωμένο αίμα,
Σ΄αυτό θα κοινωνήσουμε Αχράντων Μυστηρίων.
Την Κύπρον μιάν και λεύτερη θα την αγκαλιαστούμε,
τι κι αν πολιτικοί δοσίλογοι κορδώνουν τον λαιμό τους
και χασκογελάν με τα καμώματά τους …  «συνιστώσες πολιτείες»;
Τον λαιμόν θα κόψουμε με τιμημένη λόγχη!
Στρατιώτες ορκιστήκαμε και τον όρκο μας κρατούμε:
Δεν θα σας εγκαταλείψουμε και μάρτυς  μας  ο Θεός
και μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μας.


Αναστάσιος Φαραντάτος
Σχης ε.α.
 (Δεν διεκδικώ τον τίτλο του ποιητή και δεν γράφω ποιήματα. Είναι λόγια απ’ την ψυχή μου. Οι προδότες δεν πρέπει να περάσουν. Το χρωστάμε στους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ μας)