Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Βίντεο από την πορεία εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων προς την βουλή.



Εκατοντάδες έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων αλλά και απλοί πατριώτες έλαβαν μέρος στην πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Ομονοίας και κατέληξε στην βουλή. Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων είναι εδώ και δεν θα επιτρέψουν σε οποιοδήποτε ΠΡΟΔΟΤΗ να ξεπουλήσει την Ελλάδα μας.

Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=ADwwSrH6BDk


Ρωσική Ομάδα Μάχης αεροπλανοφόρου στην ΑΟΖ Κύπρου.




Η Μόσχα ανακοίνωσε πριν λίγο ότι η Ομάδα Μάχης του αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" από την Βόρεια Θάλασσα (θάλασσα Μπάρεντς) πρόκειται να πλεύσει για την Ανατολική Μεσόγειο, κοντά στην περιοχή της κυπριακής γεώτρησης του "Οικοπέδου 12", σχεδόν τρία χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στην περιοχή!
Η Ομάδα Μάχης του αεροπλανοφόρου θα αποπλεύσει στις 13 Νοεμβρίου για ασκήσεις στην θάλασσα Μπάρεντς και θα ασκηθεί για μία εβδομάδα. Ακολούθως στις 19 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το ταξίδι της για την Μεσόγειο, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής τα λιμάνια που θα προσεγγίσει.     
Η διάρκεια της αποστολής της Ομάδα Μάχης του αεροπλανοφόρου στην Μεσόγειο θα είναι τρεις μήνες. Το Ναύαρχος Κουζνέτσοφ και τα πλοία συνοδείας του αναμένονται να περάσουν τα στενά του Γιβραλτάρ στα τέλη Νοεμβρίου όταν θα έχουν γίνει γνωστά και τα αποτελέσματα της κυπριακής γεώτρησης Η ναυτική δύναμη αποτελείται από 6 αντιτορπιλικά, φρεγάτες και πλοία υποστήριξης!
Στην περιοχή ήδη περιπολεί ρωσικό συμβατικό υποβρύχιο, αλλά φαίνεται ότι κρίθηκε πως θα πρέπει να υπάρξει πιο "πειστική" προβολή ισχύος με σκάφη επιφανείας. Κανείς δεν περίμενε βέβαια ότι θα έστελναν το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ". Μαζί με το ρωσικό αεροπλανοφόρο θα πλεύσει και το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko, κλάσης Udaloy II. Πάντως αναλυτές στην ρωσική πρωτεύουσα ανέφεραν ότι "Υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Συρία.
Η Ρωσία ήδη έχει ζητήσει άδεια από την Κύπρο για να έκτελέσει έρευνες σε δύο "Οικόπεδα" που τώρα έχει αναπτυχθεί ο ... τουρκικός Στόλος! Πιο σαφή απάντηση στην Άγκυρα δεν μπορεί να υπάρξει.
Το ρωσικό αεροπλανοφόρο είναι εξοπλισμένο με 19 αεροσκάφη Su-33, 4 Su-25 (κρούσης) και 17 ελικόπτερα Κa-27 και μεταφέρει μεγάλο αριθμό πυρηνικών κεφαλών για χρήση από τους πυραύλους Ρ-700 Granit.

ΠΗΓΗ


Φορο-SMS με... μπινελίκια μπλόκαραν την ΕΡΤ!



Η είδηση με τα μηνύματα- SMS τα οποία οφείλουν να στείλουν από το κινητό τους οι φορολογούμενοι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες για να εξαιρεθούν από το χαράτσι ή για να πληρώσουν λιγότερο, σας είναι προφανώς γνωστή. Η είδηση είναι ότι τα περί ου ο λόγος φορο-SMS μπλόκαραν την... ΕΡΤ . Και να πως έγινε αυτό:

Περίπου 1,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι, οφείλουν να στείλουν μήνυμα στο 54160 αναγράφοντας ΕΤΑ και τα στοιχεία τους.

Την ίδια όμως βάση μηνυμάτων (5416) χρησιμοποιεί η ΕΡΤ. ΣΕ αυτή βεβαίως την περίπτωση αναγράφεις NET. Ποιος όμως έχει καθαρό μυαλό αυτές τις δύσκολες ώρες...

Αποτέλεσμα, να κατακλυστεί και η ΕΡΤ από τα μηνύματα, που σε πολλές περιπτώσεις δεν γράφουν στοιχεία φορολογουμένων, αλλά... μπινελίκια.

Αν ήταν κουκουλοφόροι ή λαθρομετανάστες και όχι Αξιωματικοί ;

 
 
( ΙΔΟΥ ενας ''τραμπούκος που  ''κρατάει την Ελληνική Σημαία ! προσόχη στην τσάντα έχει φάρμακα και νερό και όχι μολοτωφ !!)

 
Το μένος του Μπεγλίτη εναντίον  των αποστράτων και των ενεργεία αξιωματικών είναι προσωπικό όπως και όλων των κυβερνώντων αυτής εδώ της Κυβέρνησης !
 
Το διάγγελμα του υπουργού με ύφος δήθεν να μην πώ τι την στιγμή που χιλιάδες οικογένειες Απόστρατων είναι όχι απλώς  εκτός οικογενειακού προγραμματισμού αλλά στον γκρεμό δεν δικαιολογεί την αγανάκτηση τους ;

Σε εθνικό ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ δίκτυο τους απειλησε με χρήση ΒΙΑΣ, σιγά τα αίματα! Κορίνθιε !
 Δεν πρέπει όμως να ξεχνάει ο Υπουργός με ύφος χιλίων καρδιναλίων ότι είναι ΑΠΛΏς ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ  του ΥΕΘΑ .
 

Έφαγε το αυγουλάκι της η Ντόρα!



Σήμερα κατά την διάρκεια της συνάντησης της Ντόρας Μπακογιάννη με φίλους και μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, άγνωστος πέταξε αυγό πίσω από τον τοίχο του κάστρου που βλέπετε στην φωτογραφία χωρίς να γίνει αντιληπτός και να συλληφθεί. Το αυγό έπεσε στο διπλανό τραπέζι από την πρόεδρο λερώνοντας τους παρευρισκόμενους. Η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. δεν θορυβήθηκε ιδιαίτερα. Η συνάντηση συνεχίστηκε και μετά η ίδια έφυγε χωρίς άλλα προβλήματα.

Όχι στην αλλαγή του Συντάγματος.

 
 
Η χώρα μας δέχεται εδώ και χρόνια, ορδές από λαθρομετανάστες από τρίτες χώρες. Η αλλοίωση του Ελληνικού Έθνους, είναι ο πρωταρχικός σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τα χρήματα δεν τους ενδιαφέρουν. Έχουν απεριόριστα... Τα χρήματα ενδιαφέρουν όμως ένα έθνος για να επιζήσει και να έχει εθνική κυριαρχία. Έτσι τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να πιέζουν την Ελλάδα οικονομικά με σκοπό να αποδομήσουν το Έθνος μας. Γιαυτό έχουμε τα μνημόνια κτλπ. Ο στόχος τους είναι η αλλαγή του Ελληνικού Έθνους με ένα μίγμα εθνών για να μην υπάρχει ομοψυχία και να είναι εύκολα διαχειρίσιμοι οι "κάτοικοι του χώρου που κάποτε λεγόταν Ελλάδα..."

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Έλληνες μην αυτοκτονείτε αλλά αντισταθείτε στους τοκογλύφους των τραπεζών. Δεν είναι ανίκητοι!



Το 100% των χρεών άνεργης δανειολήπτριας προς τράπεζα (26.179,65 ευρώ) διέγραψε το Ειρηνοδικείο Λάρισας, με μια ιστορική απόφασή του, η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται τέτοια απόφαση από ελληνικό δικαστήριο, ανοίγοντας τον δρόμο για ανάλογες περιπτώσεις.

Κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς απέρριψε τους ισχυρισμούς των τραπεζών ότι η δανειολήπτρια δεν προσδιορίζει από «πού» βρίσκει το ποσό για το κόστος διαβίωσης αυτής και της οικογένειάς της, αν και εμπεριέχονται στο δικόγραφο της αίτησης τα στοιχεία της μόνιμης αδυναμίας πληρωμής και τα απαραίτητα έγγραφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο και πληθαίνουν οι αποφάσεις που εκδίδονται από Ειρηνοδικεία για πολίτες που ζητούν τη δικαστική συνδρομή μετά την αποτυχία εξωδικαστικού συμβιβασμού. Είναι δε, στη συντριπτική τους πλειονότητα θετικές και πετυχαίνουν την διαγραφή του χρέους από 50-60%.

Για πρώτη φορά όμως δικαστική απόφαση προβλέπει τη συνολική διαγραφή του χρέους. Την υπεράσπιση της δανειολήπτριας είχε αναλάβει η Κίνηση Πολιτών Δανειοληπτών Λάρισας μαζί με το ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας.

Αντίο Νάντια. Αντί για στεφάνι, έχεις τον όρκο μου, ότι το παιδί σου θα μάθει ποιοι σε δολοφόνησαν.



Προχθές αυτοκτόνησε μια μανούλα 39 ετών γιατί της πήρε η τράπεζα το σπίτι και θα έμπαινε και φυλακή για χρέη στο δημόσιο. Το παιχνίδι χάνεται Ολυμπία μου, δυστυχώς. Άν δεν το θεωρείς ψυχοπλακωτικό, ανέβασέ το, έτσι για την μνήμη της.
Εννοείται ανώνυμα.
Ευχαριστώ.


Συγχώρεσέ με φιλενάδα.
Δεν μπόρεσα να έρθω.
Δεν άντεχα να δω μια κουκλάρα δυο μέτρα χωμένη σε ένα κουτί.
Θέλω να σε θυμάμαι να με κερδίζεις με μια χεριά στο κατοστάρι.
Θέλω να σε θυμάμαι να κολυμπάμε παρέα για ώρες ατελείωτες και να προσπαθούμε να φτάσουμε τον ήλιο που βουτούσε πίσω από την Βάρκιζα.
Θέλω να σε θυμάμαι να κερδίζεις πρωταθλήματα, να χαμογελάς, να ερωτεύεσαι, να χορεύεις.
Γιατί ρε κορίτσι μου;
Για 50 κωλοχιλιάρικα; 100;;;
Δεν άντεχες την ιδέα να μπεις φυλακή; Θα έβγαινες. Από το χώμα, δεν θα βγεις.Πού πήγε η πειθαρχία σου; Πού πήγε το πείσμα σου;
Εσένα, που μου λεγες-πέφτω και θα το κάνω κάτω από 15- εσένα σε νίκησαν 300 αληταράδες, εσένα σε σκότωσαν 300 κτήνη;Τα μάτια του Πέτρου είναι άδεια. Ο Πέτρος, το ξέρω, θα ζωστεί εκρηκτικά και θα μπουκάρει στη Βουλή.
Όταν συνειδητοποιήσει ότι έφυγες, θα το κάνει.
Αντίο. Να κλάψω δεν μπορώ. Κουράγιο δεν έχω.
Θα σου δώσω έναν όρκο όμως.
Όπως τότε, πριν το 4χ100.

Βίντεο από την έφοδο των αποστράτων στο υπουργείο Άμυνας.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Να παρακαλάτε να έρθει το κακό από το Νότο και όχι από τον Βορρά.



Δήλωση βόμβα ρώσου διπλωμάτη: Το Κόσσοβο απειλεί την ειρήνη της Ευρώπης και μπορεί να προκαλέσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Δήλωση με εξαιρετικό νόημα για την συνεχιζόμενη γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου αφού τώρα η Ρωσία δεν έχει Γιέλτσιν… Για την ένταση των τελευταίων ημερών στο βόρειο Κόσσοβο, ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, Dmitri Rogozin, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “RussiaToday” (RT), είπε πως η συμμαχία προκαλεί ένα νέο επεισόδιο στην περιοχή.

«Είναι το «λάθος» της σειράς του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια», είπε χαρακτηριστικά ο ρώσος διπλωμάτης προσθέτοντας ότι, «οι συνάδελφοι της συμμαχίας δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες της ανάμειξης τους σε αυτά τα επεισόδια». Ζήτησε από την ειρηνευτική δύναμη στην περιοχή να είναι ουδέτερη και να μην βλέπουν σαν υπεύθυνους για τα αιματηρά επεισόδια μόνο τους Σέρβους. Κατηγόρησε επίσης το ΝΑΤΟ ότι δεν θέλει να συζητήσει ή να ανακρίνει τα τελευταία περιστατικά και ότι περιορίζονται σε γενικόλογες – ανούσιες ανακοινώσεις.
«Εμείς δεν μπορούμε να παρακολουθούμε με απάθεια όσα συμβαίνουν, οφείλουμε να προστατεύσουμε τους πολίτες. Μας είπαν ότι χρησιμοποιούν μόνο πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα ενώ οι τραυματίες στα νοσοκομεία είναι από πραγματικά πυρά»
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου τι εννοεί όταν λέει ότι, αυτή η αστάθεια προκαλεί την ασφάλεια της Ευρώπης, είπε ότι, αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι η αρχή ενός νέο παγκόσμιου πόλεμο.

Εισβολή αποστράτων στο ΥΠΕΘΑ - Έστειλαν Στρατό εναντίον τους




Εισβολή εκατοντάδων απόστρατων σημειώθηκε πριν λίγο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την κεντρική πύλη της Μεσογείων! Προσπάθησαν να τους εμποδίσει η ασφάλεια, δεν τα κατάφεραν έσπασαν τζάμια στο φυλάκιο της εισόδου και με εντολή της πολιτικής ηγεσίας έγινε δεύτερη γραμμή άμυνας από ... στρατιώτες στο εσωτερικό του περιβόλου.

Οι απόστρατοι που έχουν φτάσει στα έσχατα όρια της ανέχειας δείχνουν αποφασισμένοι για όλα. Η αστυνομία έχει ήδη κληθεί, αλλά είναι αργά. Το συγκεντρωμένο πλήθος φωνάζει: "ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΡΧΗΓΟΙ"! Θα βγούν;

Με δήλωσή του από την Βουλή όπου βρίσκεται ο υπουργός Άμυνας αντί να αντιμετωπίσει με κατανόηση το θέμα (ας πούμε με όσο κατανόηση αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους τουρκικούς τραμπουκισμούς)  έριξε "λάδι στη φωτιά": "Τέτοιοι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν. Δεν ειναι κράτος μέσα στο κράτος δεν έχουν ιδιαιτερα προνόμια αν δεν αποχωρήσουν θα δώσω εντολη να βγουν με την βία" είπε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Οι απόστρατοι όμως δεν φεύγουν και εναντίον τους κατευθύνεται ειδική μονάδα της Στρατονομίας, ενώ η στρατιωτική μονάδα εφέδρων που είχε σταλεί εναντίον τους, αποσύρθηκε.

Συμβαίνει τώρα: 300 απόστρατοι εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του ΥΠΕΘΑ!



Εξοργισμένοι οι 300 απόστρατοι έσπασαν τις μπάρες και μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Πενταγώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, οι απόστρατοι βγήκαν εκτός εαυτού, όταν κανείς από το Υπουργείο ούτε ο Υπουργός είτε κανένας άλλος παράγοντας του πενταγώνου, δεν κατέβηκε να πάρει το ψήφισμά τους.

Θέμα διαμαρτυρίας είναι οι συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις τους.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από την Εφορία!



Ορισμένες ΔΟΥ, ενεργοποίησαν νόμο που επιτρέπει την κατάσχεση μισθών και συντάξεων, εξαιτίας των οφειλών προς το Δημόσιο. Οι φορολογούμενοι, όμως, το έμαθαν... τελευταίοι και μάλιστα μπροστά στο ταμείο ή το ΑΤΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Βήμα 99,5", οι συγκεκριμένες ΔΟΥ, κάνουν χρήση διατάξεων του νόμου περί δημοσίων εσόδων και προχωρούν σε κατασχέσεις από τραπεζικούς λογαριασμούς μισθοδοσίας, των μηνιαίων αποδοχών υπαλλήλων, οι οποίοι εμφάνιζαν χρέη προς το Δημόσιο.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Βασίλης Αλεβιζόπουλος, κατήγγειλε στο ραδιοφωνικό σταθμό ότι 20 υπάλληλοι της υπηρεσίας έχουν υποστεί κατασχέσεις μισθών, ενώ απειλούνται και με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από τράπεζες, καθώς μένουν απλήρωτες οι δόσεις στεγαστικών και άλλων δανείων.

"Κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ". Βίντεο από την σημερινή συγκέντρωση των οδηγών ταξί έξω από την βουλή.

Απίστευτη παρέμβαση στην πινακίδα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα (φωτό).


Από τις πιο πετυχημένες παρεμβάσεις. “Φιλική” προς το αρχικό εικαστικό!

Αλγερινός λήστεψε με την απειλή μαχαιριού ανήλικο μαθητή.



Ένας 22χρονος Αλγερινός επιτέθηκε και λήστεψε ένα μικρό μαθητή, την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι του, στο Ηράκλειο.

Ο 22χρονος έβγαλε και προέταξε ένα μαχαίρι,ζητώντας από το μαθητή το κινητό του τηλέφωνο.

Μόλις ο μαθητής του το έδωσε, εκείνος εξαφανίσθηκε. Μετά την καταγγελία των γονέων του μαθητή στην αστυνομία διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 22 χρόνο Αλγερινό, ο οποίος αναζητείται.

ΠΗΓΗ

Ο Γ. Καμίνης τηρεί… τις αργίες των μουσουλμάνων!



Από το Δήμο Αθηναίων, ανακοινώθηκε υποκριτικά το εξής, καθώς εκεί κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο:

«Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 07/10/2011 και κάθε Παρασκευή το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων θα παραμένει κλειστό για το κοινό, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο ιδιαίτερος φόρτος διεκπεραίωσης εσωτερικών εργασιών της υπηρεσίας (διεκπεραίωση υπηρεσιακής αλληλογραφίας, καταχώρηση και αρχειοθέτηση εγγράφων και αδειών παραμονής).Η διεκπεραίωση των εσωτερικών εργασιών της υπηρεσίας είναι άμεσα συνυφασμένη με την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού (επίδοση εγγράφων και αδειών παραμονής, παραλαβή συμπληρωματικών δικαιολογητικών)».


Είναι φανερό ότι εδώ εμπαίζονται όλοι οι Αθηναίοι. Ο δήμαρχος Αθηναίων και οι συν αυτόν, έχουν απλά λάβει υπόψη τους, κατόπιν σχετικών «υποδείξεων» ΜΚΟ, μεταναστευτικών οργανώσεων και διαφόρων «προοδευτικών», ότι η Παρασκευή είναι αργία για τους μουσουλμάνους και προσαρμόζουν το ωράριο και τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, στα προτάγματα των αλλόθρησκων τριτοκοσμικών, την ώρα μάλιστα που απαγορεύτηκε το «Χριστός Ανέστη» ως ευχή, από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, για να μην προσβάλλονται... οι μουσουλμάνοι μετανάστες! Φυσικά, η παραπάνω μεθόδευση, στα πλαίσια πάντα της πολιτικής ορθότητας της δημοτικής αρχής, προχώρησε στην υιοθέτηση μιας πολιτικής, που επιτάσσει τον ολοσχερή αποκλεισμό κάθε ορθόδοξου χριστιανικού μηνύματος, άσχετα αν αυτό είναι ενσωματωμένο εδώ και πολλούς αιώνες για να μην πούμε χιλιετηρίδες, στην παράδοση του λαού μας. Να υποθέσουμε ότι εν ευθέτω χρόνω, ο Δήμος υπό τον κ. Καμίνη, θα προσαρμόσει το ωράριο όλων των υπηρεσιών του στις θρησκευτικές αργίες των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών;

Το ολοκληρωτικό ΠΑΣΟΚικό σύστημα, σφίγγει τον κλοιό γύρω μας.



Χθες, πηγαίνοντας προς το Σύνταγμα, προκειμένου να καλύψω τη διαμαρτυρία των (ελάχιστων) πολιτών που αψήφησαν τις απειλές του συστήματος και τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για το εξοντωτικό ειδικό τέλος επί των ακινήτων, σταμάτησα να βάλω βενζίνη σε πρατήριο με το έμβλημα μεγάλης πολυεθνικής, κλειστό μεν, αλλά με αυτόματο πωλητή, δε.

Εκεί, ένας ευγενέστατος security (προφανώς κάποιο παλικάρι με σίγουρα απίθανο βιογραφικό, που βιοπορίζεται με μια δουλειά που καμία σχέση δεν έχει με τα όσα σπούδασε), μου έδειξε με προθυμία τη διαδικασία. Μια διαδικασία τρομακτική, πρόδρομο των επερχόμενων βιομετρικών καταγραφών των δραστηριοτήτων των πολιτών…

Κάποιοι ήδη γνωρίζουν…

Με λίγα λόγια: έπρεπε, για να ενεργοποιηθεί η αντλία και να μπορέσω να βάλω βενζίνη στο όχημά μου, να πληκτρολογήσω σε οθόνη αφής, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός μου. Δεν ξέρω αν πληκτρολογούσα άλλα αντί άλλων, έτσι για να «τη σπάσω» στο σύστημα, τι θα γινόταν… Πάντως, επειδή βιαζόμουν, δεν το ρίσκαρα, καθώς δεν γνώριζα και ακόμα δεν γνωρίζω αν η κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης επιβεβαιώνει με κάποιο τρόπο τα στοιχεία, ή το μηχάνημα καταγραφής συνδέεται με κάποιο data bank (τράπεζα πληροφοριών), που προβαίνει σε διασταυρώσεις. Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει, η απόπειρα παραπλάνησης του συστήματος, θα με καθιστούσε αυτόματα ύποπτο στα μάτια όλων όσων συγκεντρώνουν τώρα τελευταία επιμελώς, κάθε στοιχείο που μας αφορά.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Σκληρές αερομαχίες στο Αιγαίο με εικονικές καταρρίψεις!




Σκληρές εμπλοκές είχαμε σήμερα στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών μετά από πολύ καιρό, όταν τα τουρκικά μαχητικά επέδειξαν άκρως επιθετική συμπεριφορά και προσπάθησαν να προχωρήσουν σε εικονική κατάρριψη των ελληνικών!
Τα ελληνικά (δύο F-16 από την 341Μ στη Ν.Αγχίαλο και δύο 330Μ επίσης από τη Ν.Αγχίαλο - "Κερυανός"και ένα Μirage 2000-5 από την 331Μ) αντέδρασαν, ακολούθησαν σκληρές αερομαχίες και αποχώρησαν μόνο όταν τελείωσαν τα καύσιμα και στις δυο πλευρές. Ελληνικά μαχητικά φυλακής τα διαδέχθηκαν, αλλά οι Τούρκοι δεν επέμειναν. 
Η αερομαχία ξεκίνησε όταν τα τουρκικά μαχητικά από το Μπαλίκεσιρ προσπάθησαν να εγκλωβίσουν σε παραμέτρους βολής βλήματος AIM-120 τα ελληνικά μαχητικά. Την κατάληξη των αερομαχιών είναι εύκολο να την φανταστούμε: Απόλυτη ελληνική επικράτηση μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, αφού δεν περίμεναν ότι θα έκαναν τέτοια κίνηση οι Τούρκοι.
Όλα άρχισαν όταν δύο σχηματισμοί της τούρκικης Αεροπορίας αποτελούμενοι από 12 μαχητικά εκ των οποίων τα 8 ήταν οπλισμένα, -εξαιρετικά μεγάλος αριθμός για τα συνήθη δεδομένα τους- πραγματοποίησαν 3 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) και 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών.
Το θέμα είναι γιατί τώρα και γιατί με τέτοια ένταση: Η τουρκική Αεροπορία σε μία επίδειξη θράσους, προσπάθησε να παρεμποδίσει την μετάβαση των μαχητικών F-16 από τη Ν.Αγχίαλο στην άσκηση του ΓΕΣ "Χαλύβδινος Θώραξ"!
Δηλαδή έκαναν μία κανονική αποστολή αεροπορικής απαγόρευσης με στόχο να απομονώσουν το πεδίο μάχης τους "Χαλύβδινου Θώρακα" από την υποστήριξη των ελληνικών F-16! Είναι η πρώτη φορά που το κάνει και η συμπεριφορά αυτή δείχνει ότι είναι για όλα ικανοί, πλέον. 
Όλη η δραστηριότητα εκδηλώθηκε σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.
Το ότι ο αριθμός των εμπλοκών και των παραβιάσεων ήταν ίδιος συμπεραίνεται εύκολα πως οι χειριστές των τουρκικών μαχητικών ήταν αποφασισμένοι για αναμέτρηση με την ΠΑ και εκμεταλλεύθηκαν την κάθε ευκαιρία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Megaλη δημοσιογραφική αλητεία: Διαστρέβλωσαν πλήρως τα δεδομένα της υποθέσεως βιασμού της νεαρής Ελληνίδας μητέρας από τα αλλοδαπά κτήνη.



"Ακινητοποίησαν και κακοποίησαν την οικογένεια" αναφέρει ο θλιβερός δημοσιογραφίσκος του μισελληνικού mega. Ο ΒΙΑΣΜΟΣ της νεαρής Ελληνίδας μητέρας βαπτίσθηκε απλή κακοποίηση! Επίσης, όλως τυχαίως, ξέχασε να αναφέρει ότι τα δίποδα κτήνη μιλούσαν σπαστά ελληνικά, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν είναι Έλληνες. Αλλά μία τέτοια αναφορά θα ερχόταν σε αντίθεση με τις οδηγίες που έχει ο εν λόγω "κύριος" από τα αφεντικά του. Όμως, τα πάντα ρεί. Και τότε κάποιοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν. 

Έκαψαν τα ειδοποιητήρια μπροστά από το... «Λησταρχείο»!

 

Βίντεο με τη συγκέντρωση των συνταξιούχων στο Σύνταγμα

Τα ειδοποιητήρια του υπουργείου Οικονομικών για την έκτακτη εισφορά καίνε αυτή την ώρα οι συνταξιούχοι που βρίσκονται έξω από το υπουργείο οικονομικών, το οποίο αποκαλούν «λησταρχείο»!

Οι συνταξιούχοι έκαναν πορεία από την πλατεία Κοτζιά προς το Σύνταγμα, όπου η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην αρχή της Φιλελλήνων.

Συνταξιούχοι όλων των ταμείων ένωσαν τις φωνές τους διαμαρτυρόμενοι για τα «χαράτσια» και δηλώνοντας πως δεν μπορούν να τα πληρώσουν.

Δείτε το βίντεο
 
 
 
 
 

Όταν οι κομμουνιστές του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ έκαναν συμφωνίες με τους γερμανούς κατακτητές για να φύγουν από την Ελλάδα ατουφέκιστοι και καλούσαν τους "συντρόφους" αλβανοτσάμηδες να επιστρέψουν στην Ήπειρο.



Συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τη δράση των ανθελλήνων που καπηλεύονται την Εθνική Αντίσταση!

Επειδή μερικοί-ακόμα και κάποιοι "δεξιοί"-αφιερώνουν διθύραμβους στα "70 χρόνια της ίδρυσης του ΕΑΜ", κρίνουμε σκόπιμο να φρεσκάρουμε τη μνήμη όσων νομίζουν πως η συγκεκριμένη οργάνωση ήταν Εθνικοαπελευθερωτική και Ελληνική. Τα ντοκουμέντα που δημοσιεύει ο "Στόχος" σχετικά με τις απίστευτες προδοσίες που διέπραξαν με τους κατακτητές, δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια.

Στο πρώτο, βλέπουμε τη συμφωνία του "καπετάν-Κίτσου" με τον Διοικητή των γερμανικών στρατευμάτων Κατοχής για αβλαβή τους αποχώρηση (!!!) από τη Θεσσαλονίκη προς τα βόρεια: Παρατηρήστε πως οι νενέκοι μπολσεβίκοι όχι μόνο...εγγυώνται την ασφάλεια των "εχθρών" τους Ναζί, αλλά δηλώνουν πως "θα τιμωρήσουν τις αντιλαικές και προδοτικές ομάδες που θα τους επιτεθούν"!
Καταλάβατε; Όσοι κυνήγησαν του Γερμανούς και δεν τους άφησαν να φύγουν σαν κύριοι, όπως ήθελαν οι κομμουνιστές, ήταν...προδότες!!!

Οι ληστές με τα καλάσνικοφ βίασαν μητέρα στη Γλυφάδα!



ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ! ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του βιασμού μια νεαρής μητέρας από τρεις αδίστακτους κακοποιούς στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οι δράστες φορώντας κουκούλες στο πρόσωπο τους και κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια, εισέβαλλαν σε διαμέρισμα, όπου μένουν ένα νεαρό ζευγάρι μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 2 ετών.

Οι κουκουλοφόροι «άδειασαν» όλα τα χρήματα και κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι, ωστόσο η αρρωστημένη τους όρεξη δεν σταμάτησε εκεί, καθώς κακοποίησαν σεξουαλικά την νεαρή γυναίκα, αφού προηγουμένως είχαν κλείσει σε άλλο δωμάτιο τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκ! Εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες αφήνουν τα παιδιά σε ιδρύματα.



ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Είναι σοκαριστική η διαπίστωσης έρευνας, που εκφράστηκε στο Συνέδριο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, σύμφωνα με την οποία αυξήθηκε κατακόρυφα ο αριθμός των νοικοκυριών, που ζητούν να αφήσουν τα παιδιά τους… σε ιδρύματα!

Μιλάμε για εκατοντάδες οικογένειες, κυρίως μονογονεϊκές, που υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ούτε τα απαραίτητα.

Την ίδια ώρα τα ιδρύματα υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να συντηρήσουν τα παιδιά που ήδη φιλοξενούν, αφού οι επιχορηγήσεις έχουν «στεγνώσει», ενώ καταργήθηκαν οι φοροαπαλλαγές για τους δωρητές.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Κοινωνικής Εργασίας και Έρευνας των «Παιδικών Χωριών SOS», Στέργιο Σιφνιό, όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, οι αιτήσεις είναι αυξημένες κατά 90% στην Αττική και κατά 50% στην περιφέρεια.

Μην αποκλείετε πάντως το ενδεχόμενο να βλέπουμε σε λίγο και ανήλικους αστέγους στα παγκάκια…
Star.gr


ΠΗΓΗ: ΜΑΝΤΑΤΑ

Θέλουμε να αγιάσουμε αλλά οι ελλαδέμποροι δεν μας αφήνουν.



Θέλουμε να αγιάσουμε αλλά οι ελλαδέμποροι δεν μας αφήνουν. Προκλητικότατος, για μία εισέτι φορά, ο γνωστός "υπερπατριώτης" Μάκης Βορίδης. "Δεν παίρνουν πολλά λεφτά οι βο(υ)λευτές" υποστηρίζει με περίσιο θράσος. Ας τα βλέπουν αυτά οι οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ.. Μήπως και ξυπνήσουν επιτέλους.

Ο Βορίδης μίλησε σήμερα με για τις βουλευτικές αμοιβές. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, σημείωσε πως με βάση τις υποχρεώσεις του ίδιου και των συναδέλφων του, οι απολαβές τους κάθε άλλο παρά ιδιαίτερα υψηλές είναι. Συγκεκριμένα, είπε πως "Αν θέλετε να με ρωτήσετε αν πιστεύω ότι παίρνουν πολλά λεφτά οι βουλευτές, το λέω ευθέως, εγώ δε θεωρώ π.χ. ότι η αμοιβή μου έτσι όπως είναι, είναι μεγάλη. Τώρα θα μου πεις πώς το μετράς αυτό και πώς αυτοαξιολογείσαι. Δε θέλω να αυτοαξιολογηθώ, ας το αξιολογήσει όποιος θέλει, ας το αξιολογήσει ο ελληνικός λαός σε τελευταία ανάλυση. Αν κοιτάζω τι θα έπαιρνα στον ιδιωτικό τομέα από τη δουλειά που κάνω και το χρόνο που αφιερώνω αυτή τη στιγμή στη Βουλή σε σχέση με αυτό το οποίο θα μπορούσα να βγάλω αφιερώνοντας τον ίδιο χρόνο κάνοντας τη δουλειά μου ας το πω ενεργά ως δικηγόρος, που τώρα την κάνω αλλά την κάνω πολύ λιγότερο απ’ ότι την έκανα, σας λέω ότι τα μεγέθη είναι τελείως άσχετα".. Πρόσθεσε, δε, πως "αυτό το οποίο θεωρώ ότι πρέπει να κάνει ένας βουλευτής και στο επίπεδο που πρέπει να το κάνει, εγώ δε θεωρώ ότι οι βουλευτές παίρνουν πολλά λεφτά". Αν δεν σας φτάνουν τότε κ. Βορίδη, παραιτηθείτε! Υπάρχουν χιλιάδες υποψήφιοι που θα ήθελαν να είναι στην θέση σας!

ΠΗΓΗ: ΤΡΕΛΟ ΚΟΥΝΕΛΙ

Υπερψήφισαν και οι 154 πασοκικές κότες.


Υπερψήφισαν ως αναμένετο το νέο ληστρικό χαράτσι για τα ακίνητα οι 154 ΚΟΤΕΣ της κοινοβο(υ)λευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι το "μεγαλείο" του δημοκρατικού πολιτεύματος. Ο κάθε διανοητικά καθυστερημένος έχει δικαίωμα ψήφου το οποίο ασκεί βάζοντας στην βουλή τον κάθε λογής ανθέλληνα και αποτυχημένο. Homo pasokus κερνάει, Homo kokotus πίνει. Περαστικά μας.

Πάνω από 500 απόστρατοι αξιωματικοί των ΕΔ και σωμάτων ασφαλείας αυτή την στιγμή έξω από το γραφείο του Σαχινίδη στην Λάρισα ζητωκραυγάζουν…



“Ο λαός απαιτεί, όλοι οι κλέφτες στο Γουδή”!
Κλέφτες..Κλέφτες..
Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω…
Μιλάμε για πραγματική αποθέωση!


Γιάννης Βούρος: Ο ήρωας, ο πολιτικός, ο καλλιτέχνης.




O πλανήτης παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα και τελικά ο Γιάννης Βούρος έκανε το καθήκον του. Δεν παραιτήθηκε. Έτσι ξηγιούνται οι άντρες, οι επαναστάτες. Εισπράττουν την βουλευτική αποζημίωση μέχρι να στραγγίξει το αίμα (ο παράς δηλαδή) του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλουν τα σπίτια μας οι νεοταξίτες!



Στο στόχαστρο οι περιουσίες των Ελλήνων, με «σοβιετοποίηση» της χώρας μας! «Μόνιμο καθίσταται το ειδικό τέλος ακινήτων», ήταν ο σημερινός τίτλος σε πολυσύχναστο καθεστωτικό και καθ' όλα «προοδευτικό» portal. Κι εμείς που νομίζαμε πως ακούσαμε ότι το τέλος ακινήτων θα ισχύει μέχρι και το 2012. Μετά έγινε μέχρι και το 2014... Η αστική πολιτική τάξη, αλλά και η ΕΕ, «στριμωγμένες» ούσες, παραδίδουν ένα απίστευτο ρεσιτάλ πολιτικής αγυρτείας, με τα εγχώρια συστημικά μέσα επικοινωνίας να τους κλείνουν πονηρά το μάτι και να στηρίζουν όλες τις αντεθνικές & αντιλαϊκές και σε τελική ανάλυση, απάνθρωπες επιλογές τους.

Μας φλόμωσαν στο ψέμα...

Ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο τον Ιούνιο και πολλοί εκ των κυβερνώντος κόμματος μας είπαν ότι τα προβλήματά μας έχουν ημερομηνία λήξης. Και στους μήνες που ακολούθησαν, το μόνο που βιώνουμε, είναι συνεχείς αναθεωρήσεις και πρόσθετα μέτρα, τα οποία «γονατίζουν» τους Έλληνες. Και μετά την εκμηδένιση της ισχνής ρευστότητάς τους, οι θιασώτες του αφελληνισμού της χώρας, έβαλαν στο μάτι έναν από τους ισχυρούς δεσμούς του Έλληνα με τον τόπο του: το σπίτι του και τα ακίνητά του γενικότερα, αυτά που κληρονόμησε ή έκτισε ή αγόρασε με χίλιους κόπους...

"Λεφτά υπάρχουν": Για τους βο(υ)λευτές μας.



Μας κατηγορούν ότι δεν θέλουμε να πληρώσουμε. Προφανώς, αδυνατούν ή μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν ότι δεν έχουμε πια τίποτα άλλο να δώσουμε...

Την ώρα που μας ζητούν ακόμα περισσότερα χαράτσια και έχουν το θράσος να μιλάνε για «θυσίες» για το καλό της Ελλάδας, ας δούμε τι κάνουν οι ίδιοι, γιατί προφανώς υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε αυτή τη χώρα… Από τη μία, εκείνοι, πολίτες πρώτης κατηγορίας και από την άλλη, ο υπόλοιπος ελληνικός λαός…

Δείτε, λοιπόν, πόσα πληρώνουμε το μήνα αυτούς που μας έχουν υπερχρεώσει και τι υπερπολυτελείς παροχές απολαμβάνουν εις βάρος μας, όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος στενάζει από τα συνεχόμενα μέτρα λιτότητας που του επιβάλλουν και φρίξτε…

Πακιστανικές επιχειρήσεις...



Γράφει ο Δημήτριος Σ. Νάστας - Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ ε.α.
Καθηγητής Αστυνομικών Σχολών
Ήταν τρεις μήνες τώρα, που ο Θανάσης είχε αφήσει τις «τζούρες» και τα χαπάκια και άρχιζε να γίνεται «επαγγελματίας». Η δοκιμή είχε γίνει πια συνήθεια, και η συνήθεια ανάγκη. Και ο Θανάσης «χαρμανιασμένος» γυρνούσε τις πιάτσες για τις δόσεις του –ηρωίνη πια- που την πλήρωνε όσο-όσο.

Οι φήμες για τον Θανάση και τις προτιμήσεις του, αλλά και για κάποιες πλούσιες πηγές που είχε βρει και τον εφοδίαζαν, ήταν φυσικό να φτάσουν και στα «αυτιά» της Αστυνομίας, που αποφάσισε να επέμβει και να δώσει τέρμα σε όλα αυτά. Έτσι, εκείνο το πρωί, κι ενώ μόλις το προηγούμενο βράδυ ο Θανάσης είχε αγοράσει το «πράμα», η τύχη του τον εγκατέλειψε. Πηγαίνοντας για το σπίτι του πιάστηκε από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και πάνω του βρέθηκαν σαράντα περίπου γραμμάρια ηρωίνης.

Οι Αστυνομικοί ξέρουν ότι έχουν πιάσει ένα απλό θύμα και ότι βρήκαν την μία άκρη από το κουβάρι και αρχίζουν να το ξετυλίγουν προσεκτικά, για να βρουν την άλλη άκρη: τους εμπόρους ! Η ανάκριση, λοιπόν του Θανάση γρήγορα φέρνει αποτελέσματα. Αποκαλύπτει ότι η ηρωίνη που βρέθηκε πάνω του είναι ένα μέρος μόνο από μεγαλύτερη ποσότητα όμοιου ναρκωτικού, βάρους 500 περίπου γραμμαρίων, που αγόρασε με πίστωση από δύο Πακιστανούς, τον Αχμέτ…. και τον Σαρδάρ…., το προηγούμενο βράδυ της σύλληψης του.

Άγριες αποδοκιμασίες και σήμερα κατά του πασόκου βο(υ)λευτή Λιντζέρη. (Βίντεο).



ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕI ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
Νέο επεισόδιο σε βάρος του κυβερνητικού βουλευτή Τ. Λιντζέρη στην εκλογική περιφέρεια του στην Β' Πειραιώς. Σήμερα διευκρίνιζε ότι θα υπερψηφίσει τα νέα μέρα και μερικές ώρες αργότερα, αποδοκιμάστηκε και πάλι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τ. Λιντζέρης. Την Παρασκευή στη Νίκαια δεν...
υπήρχε βιντεοκάμερα. Σήμερα όμως, πάλι στη Νίκαια, οι αποδοκιμασίες την ώρα που έβγαινε από την εκκλησία καταγράφηκαν σε βίντεο. Χωρίς άλλα σχόλια. Δείτε το βίντεο...


ΠΗΓΗ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Γερμανικό έντυπο αποκαλύπτει: Η μείωση του χρέους θα συνοδευθεί με το ξεπούλημα της Ελλάδος.



Σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας με άμεση μείωση του χρέους και ευρύ πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων υπό την εποπτεία της Ε.Ε επεξεργάστηκε η γνωστή εταιρία συμβούλων Roland Berger σύμφωνα με την εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση WirtschaftsWoche (WiWo). Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το σχέδιο προβλέπει άμεση μείωση του χρέους της Ελλάδας στο 90% του AΕΠ με τη δημιουργία εταιρείας καταπιστευτικής διαχείρισης 'Treuhand' (Τρόιχαντ), υπό τον έλεγχο της Ευρωζώνης, για τις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα.

Σε αυτήν θα περιέλθουν οι προς ιδιωτικοποίηση φορείς και περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου τα οποία είναι ιδιωτικοποιημένα στις περισσότερες χώρες της ΕΕ, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, αυτοκινητόδρομοι κ.α., αλλά όχι "πολιτιστικά αγαθά"

Ελληνική Δύναμη.

'Ενα άψογο βίντεο που ανήρτησε Συνέλληνας στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/#!/groups/127101010723255/. Πραγματικά έξοχο! Απολαύστε το!



Βίντεο με την προσγείωση αυγού στην κεφάλα του πασόκου Μιχάλη Όθωνα.

Mε «αβγά» υποδέχθηκαν τον πασόκο Μιχάλη ‘Οθωνα.



Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο Ρέθυμνο, όταν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Ρεθύμνου κ.Μανώλης Όθωνας «δέχθηκε» ένα αβγό (!!) την στιγμή που έκανε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης... 

Το περιστατικό συνέβη το πρωί και ενώ ο κ.Όθωνας παρευρίσκετο στον 1ο συμμετοχικό αγώνα διάθλου που διοργάνωσε ο Δήμος Ρεθύμνου. 

Δημοσιογράφοι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης πήγαν στον κ.Όθωνα για δηλώσεις και την ώρα που ο υφυπουργός μιλούσε, μια 33χρονη του πέταξε ένα αβγό και μάλιστα «κατακέφαλα». Οι παρευρισκόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν αμέσως την 33χρονη , η οποία συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου κρατείται. Να σημειωθεί πως εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε σε εξέλιξη κάποια εκδήλωση διαμαρτυρίας, αλλά φαίνεται πως η 33χρονη δεν κρατούσε «τυχαία» το αβγό μαζί της.
 
 
 

Οι Αφρικανές πόρνες γεμίζουν με AIDS την Αθήνα.



Αύξηση 1000% στα κρούσματα της ασθένειας το 2011

Δεν τα λέμε εμείς, αλλά το αρμόδιο υπουργείο Υγείας. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία μίλησε για επιδημίες, που οφείλονται στην λαθρομετανάστευση και ενημέρωσε το κοινό και για «ξεχασμένες ασθένειες», όπως η φυματίωση και η ελονοσία, που εμφανίστηκαν και πάλι στο κάδρο...

Τρομακτική κατάσταση!

Μάθαμε όμως και κάτι τρομακτικό: για 1000% (!) αύξηση φέτος, των κρουσμάτων του AIDS, το οποίο, σημειωτέον, παρουσιάζει τρομακτική αύξηση στους κόλπους της ομάδας των χρηστών σκληρών ναρκωτικών ουσιών. Μόνο το 2010, η αύξηση ήταν 580% (!). Αιτία για την αύξηση, είναι η παρουσία στην Αθήνα κυρίως, μεγάλου αριθμού μη νόμιμα εκδιδόμενων αλλοδαπών γυναικών, κυρίως αφρικανικής προέλευσης και φυσικά, οι σύριγγες των ναρκωτικών. Τεράστια είναι και η αύξηση στα κρούσματα ηπατίτιδας, η οποία μεταδίδεται και με τους προαναφερόμενους τρόπους.

"Λεφτά υπάρχουν": 11.000 ευρώ για φωτοτυπικό μηχάνημα του Τζέφρυ!

 
 
Ρεπορτάζ:
Παναγιώτης Σουρέλης
 
Ένα υπερσύγχρονο φωτοτυπικό μηχάνημα «κοσμεί» το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το μοντέλο DP-C354 της Panasonic, που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα ψηφιακά φωτοαντιγραφικά μηχανήματα. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τη δυνατότητα να αντιγράψει/τυπώσει μέχρι 26 έγχρωμες ή 35 ασπρόμαυρες σελίδες το λεπτό, διαθέτει αυτόματη επιλογή χρώματος, ενώ έχει τη δυνατότητα ακόμη και να δημιουργήσει βιβλίο 30 σελίδων με την προαιρετική χρήση του αντίστοιχου επεξεργαστή. Ακόμη, διαθέτει αυτόματη επιλογή χαρτιού, κασέτας, ρύθμισης φωτεινότητας, σμίκρυνσης και μεγέθυνσης, ηλεκτρονική απαλοιφή σκιάς, 1000 κωδικούς τμημάτων, 10 μνήμες συγκεκριμένων εργασιών, αλλά και προσωρινή αποθήκευση ως και 12 φωτοαντιγραφικών εργασιών ενώ το μηχάνημα παράγει αντίγραφα. Αυτές οι λειτουργίες του, όμως, κοστίζουν πολύ ακριβά και συγκεκριμένα 11.316 ευρώ, όσα δηλαδή δόθηκαν για την αγορά του για το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού!

Το newsbomb αποκαλύπτει την απόφαση του γραφείου Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης στις 26/11/2010 με αριθμό πρωτοκόλλου 3711 και την οποία υπογράφει η προϊσταμένη κα Αργυρώ Αλεβιζοπούλου. «Μετά από πρόχειρο διαγωνισμό, κατακυρώνεται, με βάση το από 25/11/2010 πρακτικό της αρμοδίας επιτροπής, η ανάθεση στην εταιρεία “ΚΟΝΤΗΣ Ε.Π.Ε.” - Μάρνη 18 Κ. 104 33 -, της προμήθειας ενός (1) ψηφιακού φωτοαντιγραφικού μηχανήματος, καθώς και μίας (1) βάσης φωτοαντιγραφικού, για τις ανάγκες του Πολιτικού Γραφείου Πρωθυπουργού. Το ποσό της δαπάνης (11.316,00) ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, θα βαρύνει την πίστωση του ΚΑΕ 1713 / 23-650 “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ” του προϋπολογισμού εξόδων οικονομικού έτους 2010. Η πληρωμή θα γίνει με την έκδοση τακτικού χρηματικού εντάλματος πληρωμής στο όνομα του δικαιούχου και μέσω της αρμόδιας Δ.Ο.Υ.».

Ξεσηκώνονται οι αγρότες της Πελοποννήσου στις 28 Σεπτεμβρίου.



Τη δύναμή τους και την αντίδρασή τους θέλουν να δείξουν δυναμικά οι αγρότες της Πελοποννήσου στην κυβέρνηση και στα νέα μέτρα τα οποία πλήττουν και τον αγροτικό κόσμο. Με τα τρακτέρ λοιπόν προετοιμάζονται να κατέλθουν οι παραγωγοί της περιφέρειας την επόμενη Τετάρτη στις 28 του Σεπτέμβρη στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

«Η κατάσταση που βιώνουμε επιδεινώνεται συνεχώς. Οι καλλιέργειες μας απαξιώνονται καθημερινά και οι παραγωγοί εξαθλιώνονται αφού ολοένα και περισσότερο βρισκόμαστε χρεωμένοι στις τράπεζες. Τώρα με το τέλος επιτηδεύματος, το φόρο ακίνητης περιουσίας και την έκτακτη εισφορά δεχόμαστε τη χαριστική βολή» αναφέρουν οι παραγωγοί
αιτιολογώντας την νέα τους κινητοποίηση και την δυναμική τους κάθοδο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου. Θα δώσουν γερό και αποφασιστικό χτύπημα στη μικρομεσαία αγορά προς όφελός των εμπόρων, των μεγαλοεπιχειρηματιών, των μεσαζόντων που για άλλη μια φορά θα βγουν κερδισμένοι. Τώρα έχουμε το πρόβλημα με τη πατάτα που δεν βγάζουμε ούτε το κόστος παραγωγής και αύριο θα έχουμε με όλα τα κτηνοτροφικά και τα αγροτικά προϊόντα.

Οι παραγωγοί εκφράζουν φόβους ανόδου του κόστους ζωής στα χωριά και μείωσης των τιμών στα προϊόντα τους, τιμές που ήδη είναι χαμηλές, εξαιτίας της ανόδου του Φ.Π.Α στο 23% . παράλληλα μιλούν για τις νέες εισφορές του ΕΛΓΑ ο οποίος θα λάβει χρήματα αλλά όμως όπως λένε οι παραγωγοί δεν καλύπτει την παραγωγή τους από τους φυσικούς κινδύνους , αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το 50% των παραγωγών δεν έχουν πληρώσει τα ασφάλιστρα στον οργανισμό διότι αδυνατούν!
arcadiaportal.gr

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ