Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Καμιά ανακοινωσούλα κύριε Τσίπρα;



Έχουν παρέλθει έξι εργάσιμες ημέρες από τα γεγονότα των Πατρών και ακόμη αναμένω κάποια ανακοίνωση από τον μέλλοντα Πρωθυπουργό κύριο Αλέξιο Τσίπρα…
Εντάξει, επειδή είμαι καλόπιστος άνθρωπος, ασφαλώς και δεν ανέμενα καταδίκη των μεταναστών, προς Θεού δηλαδή!!
Θα ανέμενα όμως έναν καλό λόγο παρηγορίας προς την οικογένεια του δολοφονηθέντος. Θα ανέμενα έστω μία συνολική καταδίκη της βίας, κλπ κλπ.
Τίποτα. Το απόλυτον κενόν.
Αλλά βέβαια πού να του αφήσουν χρόνο οι ασχολίες του στην Ευρωζώνη για τέτοια ποταπά ζητήματα.
Ε, δεν δολοφονήθηκε και Πακιστανός βρε αδερφέ!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ…….
Με εκτίμηση
ΑΓΓΕΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ,ΜΠΕΝΙ ,ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ...Ο ΤΣΑΡΛΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ


Η απάντηση στους μνημονιολάγνους Σαμαρά και Βενιζέλο για τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας απο το Ευρώ  έρχεται απο τον Τσαρλς Νταλάρα.
Τ.Νταλάρα: "Με έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα πτωχεύσει η ΕΚΤ - Μόνο 10 δισ. η σωτηρία"!!
Δεν συμφέρει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα η Έξοδος της Ελλάδας απο το Ευρώ!!!
Το κόστος της εξόδου της Ελλάδας από την Νομισματική Ένωση θα ξεπεράσει το ένα τρισεκατομμύριο ευρώ τόνισε ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Χρηματοπιστωτικoύ Ινστιτούτου Τσαρλς Νταλάρα, ενώ η σωτηρία της θα κοστίσει μόλις 10 δισ. ευρώ !!! Τα οποία θα διατεθούν για την ανάπτυξη της χώρας, κατέληξε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg! «Όσοι νομίζουν πως η Ευρώπη και γενικότερα η παγκόσμια οικονομία είναι προετοιμασμένη για μια έξοδο της Ελλάδας θα πρέπει να το ξανασκεφτούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος «IIF» στην συνέντευξή του...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ


Στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα στην Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας συνέχισε κατά την προσφιλή του συνήθεια τελευταία να προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Ελληνες για δήθεν χρεωκοπία και τα απελπιστικά αποτελέσματα αυτής.
Μέσα στα πολλά ψέματα και στα πολλά "ΘΑ" που είπε, πέταξε και την παρακάτω απειλή :
"Αν καταγγείλει η Ελλάδα μονομερώς τη δανειακή σύμβαση, θα μείνει για πολλά χρόνια απομονωμένη διεθνώς. Με πολλούς να την επιβουλεύονται απ’ όλα τα σημεία του ορίζοντα.
Η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και με το βιοτικό επίπεδο του λαού στο ένα τέταρτο του σημερινού.
Δεν θα έχει τρόφιμα, δεν θα έχει φάρμακα, δεν θα έχει καύσιμα. Θα ζει σε συνεχή blackout. Και η κοινωνική της συνοχή θα έχει διαλυθεί πλήρως."
Ενώ πιο κάτω συμπλήρωσε :

«Ντού» της Χρυσής Αυγής στον καταυλισμό αθίγγανων του Καρακόνερου Ρόδου.


Ανάγκασαν τους Τσιγγάνους να σβήσουν τις φωτιές και να μαζέψουν τα πλαστικά που έκαιγαν 
Απο τώρα και στο εξής οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονται κοντά στον  καταυλισμό αθίγγανων του Καρακόνερου, θα καλούν στα τηλέφωνα της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο και θα βρίσκουν λύση με τα πλαστικά που καίγονται στη περιοχή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.....
του τοπικού site verena.gr τις τελευταίες ημέρες, για μια φορά ακόμη, κάποιοι έβαλαν φωτιά και έκαιγαν πλαστικά. Επειδή οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έχουν βαρεθεί να καλούν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, αυτή τη φορά πήραν πιο δραστικά μέτρα.

Τηλεφώνησαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ζήτησαν παρέμβαση… Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πήγαν μέλη του κόμματος στο καταυλισμό και όχι μόνο τους έβαλαν να σβήσουν τη φωτιά αλλά και να μαζέψουν τα αποκαΐδια!!!!Η ανυπαρξία του κράτους δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις και μετά κάποιοι διερωτώνται το πως και το γιατί…

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;; ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τελευταία στην Πάτρα, εμφανίστηκαν μέχρι και κουκουλοφόροι Αλβανοί για να κάνουν επεισόδια !!!! 
Κάποιοι φαίνεται προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν την προηγούμενη ημέρα κάτοικοι και μέλη της Χρυσής Αυγής της Πάτρας με τα ΜΑΤ που φύλαγαν τους λαθρομετανάστες.
Ανακοινώνεται από την ΕΛ.ΑΣ ότι.:

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ : "Να κόψουμε τις αμυντικές δαπάνες και ας ρισκάρουμε με τους Τούρκους"


NEA ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.
"Να κόψουμε τις αμυντικές δαπάνες και ας ρισκάρουμε με τους Τούρκους". Τάδε έφη πριν από λίγο στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, δίνοντας μια σαφή ιδέα για το πού "κινούνται" βασικά στελέχη του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου στο κρίσιμο τομέα της εθνικής άμυνας. Να υπενθυμίσουμε οτι ο Γ.Μπαλάφας δεν είναι κάποιο δευτερεύον στέλεχος με μηδενική πολιτική παρουσία, καθώς είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθήνας στις εκλογές της 6ης Μαίου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




http://sklantzithres.blogspot.com

Το ξέσπασμα της μάνας του Λαζανά: «Γιατί να μου σκοτώσουν το παιδί μου; Ένα είχα...»


Οργισμένη και αγανακτισμένη είναι η οικογένεια του δολοφονηθέντος 29χρονου Θανάση Λαζανά. Η μητέρα του μιλώντας για το τραγικό περιστατικό είπε «Μες το σπίτι μου το σκότωσαν το παιδί μου. Το σκυλάκι του πήγε βόλτα και μου το σκοτώσανε, τι είναι αυτό; Γιατί να μου σκοτώσουν το παιδί μου; Ένα είχα».

Σε ηχογραφημένη τηλεφωνική της δήλωση στο zougla.gr μίλησε για το θάνατο του παιδιού της, αλλά και το μεταναστευτικό πρόβλημα που μαστίζει την πόλη της Πάτρας. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά «τώρα το λιμάνι ήρθε από εδώ και όλα τα προβλήματα ήρθαν εδώ».

Την ίδια ώρα η κατάσταση στην Πάτρα παραμένει τεταμένη με τους κατοίκους να δηλώνουν οργισμένοι μα την κατάσταση. Γι αυτό με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, από το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται στην Πάτρα ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. Γρηγόρης Μπαλάκος, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής ειδικού σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση της κρίσης στην περιοχή. Το σχέδιο περιλαμβάνει αυξημένη αστυνομική παρουσία στην παραλιακή και φύλαξη των σημείων όπου κινούνται μετανάστες.

Χθες πάντως συγκεντρώθηκαν 30 άτομα περίπου από τον αντιεξουσιαστικό χώρο έξω από το εργατικό κέντρο Πάτρας, ωστόσο και πάλι οι άσχημες καιρικές συνθήκες συνέβαλαν στο να μην πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις των κατοίκων των Ιτεών.

iefimerida.gr

Ιρακινοί έκλεβαν σπίτια και καταστήματα στο Περιστέρι


Άνοιγαν σπίτια και καταστήματα στο Περιστέρι

Τέσσερις αλλοδαποί από το Ιράκ έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, η οποία λήστευε σπίτια και καταστήματα στην περιοχή του Περιστερίου.

Οι τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 20, 21, 25 και 29 ετών, συνελήφθησαν μέσα σε σπίτι στο Περιστέρι, ενώ αναζητούνται και άλλοι συνεργοί τους.

Οι διαρρήκτες συνήθως παραβίαζαν την κεντρική είσοδο και τα παράθυρα των σπιτιών και των καταστημάτων που έβαζαν στο μάτι, την ώρα που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες τους και αφαιρούσαν χρήματα, χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Κατά το τελευταίο τρίμηνο η σπείρα διέπραξε 14 διαρρήξεις. Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε ισόγεια κατοικία στο Περιστέρι, που χρησιμοποιούσαν σαν χώρο αποθήκευσης των κλοπιμαίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Ρουμάνοι είχαν ξαφρίσει επιβάτες λεωφορείων.


Τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας «έγδυναν» τους επιβάτες του λεωφορείου στη γραμμή «Κηπούπολη-Αθήνα», αφού τους άρπαζαν πορτοφόλια και χρήματα. Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα άλλους τέσσερις συνεργοί τους.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πορτοφόλια, ποσό 315 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα, τέσσερα σακίδια ώμου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες από το Φεβρουάριο του 2012 μέχρι σήμερα διέπραξαν δέκα κλοπές.

Στις 06-02-2012, το πρωί, έκλεψαν πορτοφόλι από ηλικιωμένο ημεδαπό επιβάτη λεωφορείου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και 400 ευρώ.
Στις 07-02-2012, το μεσημέρι, έκλεψαν πορτοφόλι από ημεδαπή επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και 300 ευρώ.
Στις 22-02-2012, το απόγευμα, έκλεψαν πορτοφόλι από ημεδαπή, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και 30 ευρώ.
Στις 23-02-2012, το πρωί, έκλεψαν πορτοφόλι από ημεδαπή επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και 200 ευρώ. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν την πιστωτική της κάρτα και έκαναν τρεις (3) αναλήψεις συνολικής αξίας 400 ευρώ.
Στις 05-03-2012, το μεσημέρι, έκλεψαν πορτοφόλι από ηλικιωμένη ημεδαπή επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα.
Στις 26-03-2012, το πρωί, έκλεψαν πορτοφόλι από ημεδαπή επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και 170 ευρώ.
Στις 26-03-2012, το μεσημέρι, έκλεψαν πορτοφόλι από ημεδαπή επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και 400 ευρώ.
Στις 30-03-2012, το μεσημέρι, έκλεψαν πορτοφόλι από ημεδαπή επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και 140 ευρώ.
Στις 03-04-2012, το απόγευμα, έκλεψαν πορτοφόλι από ηλικιωμένο ημεδαπό επιβάτη λεωφορείου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα.
Στις 13-05-2012, το βράδυ, έκλεψαν τσαντάκι μέσης από ημεδαπό επιβάτη λεωφορείου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και 10 ευρώ.

iefimerida.gr

Προκλητικότατος ο νέγρος: Είμαστε μπασταρδεμένοι με τους Τούρκους, δήλωσε ο Ουγκαντέζος ηθοποιός Μουαγκιέ!

 
 
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΝΕΓΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ...ΤΣΙΠΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.
 
ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ!

Ο Αφρικανικής καταγωγής πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του MEGA «Κλεμμένα Όνειρα», Στέφανος Μουαγκιέ, μίλησε στο Πρωινό mou για πολλά διαφορετικά πράγματα.

Αυτό όμως που έμεινε ήταν η γνώμη του για τα μέλη της Χρυσής Αυγής. «Όταν είναι κάποιος πνευματικά ασθενής, δηλαδή τελεί τις πνευματικές του λειτουργίες στερημένα, δεν κακιώνω με αυτόν. Άρα, όλους αυτούς εγώ τους έχω στη λίστα μου ότι είναι πνευματικά άρρωστοι! Δεν γίνεται ένας άνθρωπος 24 ώρες το 24ωρο να έχει μένος». Αυτή ήταν η δήλωση του ανερχόμενου ηθοποιού (επίσης δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού) Στέφανου Μουαγκιέ που συζητήθηκε όσο καμία άλλη.

Ενώ στο τέλος της συνέντευξης, ο -γεννημένος στο Βύρωνα με καταγωγή από την Ουγκάντα- ηθοποιός επίσης αναρωτήθηκε «Ποιος μπορεί να απαντήσει πως οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι μπασταρδεμένοι με τους Τούρκους;» iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ : 1 ΣΤΟΥΣ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012


ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ ΑΕ:
Στη δίνη της ύφεσης παραδίνεται η ελληνική οικονομία αναζητώντας απεγνωσμένα το δρόμο της ανάκαμψης.

Οι εκτιμήσεις των επιστημόνων μιλούν από μόνες τους: Στο τέλος του 2012 η (στατιστική) ανεργία θα είναι στο 28% με την πραγματική ανεργία να εκτιμάται στο 32-33%, δηλαδή 1 στους 3 Έλληνες χωρίς δουλειά!…………..

Σύμφωνα με τον καθηγητή και επιστημονικού συνεργάτη του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Σάββα Ρομπόλη, η δραματική αύξηση της ανεργίας που ήδη έχει αγγίξει επίπεδα-σοκ, θα συνοδευτεί από περαιτέρω μείωση της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων : στο τέλος του 2012 το διαθέσιμο εισόδημα πάνω από 1,5 εκ. εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα θα αντιστοιχεί στο 50% του εισοδήματος του 2008 σε ονομαστικούς όρους. Σε πραγματικούς όρους, δηλαδή όσον αφορά την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, θα γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω αγγίζοντας επίπεδα δεκαετίας του ’70!
Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο ίδιος, η εμμονή των δανειστών σε ένα μοντέλο που όχι μόνο δεν έχει αποτελέσματα αλλά ουσιαστικά «πνίγει» την οικονομία, έχει οδηγήσει μέσα σε 2 χρόνια στην απώλεια όσων θέσεων εργασίας δημιουργήθηκαν μέσα σε μια οκταετία. Σε αριθμητικά δεδομένα, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 350.000 θέσεις εργασίας…

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


ΝΕΟ "ΜΥΝΗΜΑ" ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΥΕΘΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
Στη τάφρο του Έβρου, σήμερα ο ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος. Την είχε ξεκινήσει ως Α/ΓΕΣ και σήμερα πάει για να διερευνήσει πως μπορούν να επιταχυνθούν οι εργασίες για την ολοκλήρωσή της το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται όσοι εργάζονται στο έργο να αρχίσουν “διπλοβάρδιες”! Ο Φράγκος επιμένει ότι πρέπει η τάφρος να ολοκληρωθεί άμεσα.

Η επίσκεψη Φράγκου στο Δ΄Σώμ Στρατού και στη τάφρο έρχεται ένα 24ωρο μετά από τις νέες προκλητικές και απαξιωτικές για την Ελλάδα,δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ε.Μπαγίς,ο οποίος έχει μετατραπεί σε “Πάγκαλο” της Άγκυρας.
Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στις Βρυξέλλες ο Μπαγίς και αναφερόμενος στιον φράχτη και στη τάφρο είπε:

“Αν έχουν ανάγκη από φράχτη στήνουμε φράχτη και εάν θέλουν να σκάψουν τάφρο, και τάφρο σκάβουμε. Μετά την Κίνα έχουμε τον πιο ισχυρό εργοληπτικό τομέα στον κόσμο. Τώρα το αν οι φράχτες και οι τάφροι θα σώσουν ή όχι την Ελλάδα από την οικονομική κρίση, αυτό ας το λογαριάσουν οι ίδιοι. Ας γίνουν εκλογές στην Ελλάδα και συνεχίζουμε τις επαφές μας από εκεί που τις αφήσαμε”.

Δεν ξέρουμε πόσο ισχυρό “εργοληπτικό τομέα” έχει η Τουρκία του κ.Μπαγίς και είναι και αδιάφορο.Θα αρκούσε να μην έκανε το “κορόϊδο” και να φύλαγε όπως έπρεπε τα συνόρά του ο κ.Μπαγίς.Ο οποίος είναι αλήθεια ότι “εξευρωπαϊστηκε”. Παλιότερα -όχι και πολλά χρόνια πριν- η χώρα του έστελνε μετανάστες να περνάνε μέσα από ελληνικά ναρκοπέδια,μόνο και μόνο για να τα “καταγράφουν”. 

ΣΧΟΛΙΟ : ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ



ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ


Ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος (κόμμα αποστράτων), Παναγιώτης Καρδαμίτσης επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, προκειμένου να του ανακοινώσει την απόφαση που ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίαση της Δ.Ε. του κόμματος, να στηρίξει τους υποψήφιους του ΛΑΟΣ σε ολόκληρη την Επικράτεια.
Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε προς τον πρόεδρο του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος τις ευχαριστίες του για αυτή την απόφαση, την οποία χαρακτήρισε ως μέγιστη απόδειξη εθνικής ευθύνης και χρέους προς την πατρίδα, την οποία αδιάλειπτα υπηρετούν και τιμούν οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

eglimatikotita.gr

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικούς έξω από την διεύθυνση αλλοδαπών


Ένταση επικράτησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί όταν λαθρομεταναστες  που περίμεναν στην ουρά για να μπουν στο κτίριο και να καταθέσουν αίτηση παροχής ασύλου άρχισαν να τσακώνονται για τη σειρά προτεραιότητας. Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί για να δουν τι συνέβη  και οταν προσπάθησαν να τους βάλουν σε μια τάξη και τότε δέχθηκαν βροχή από πέτρες με αποτέλεσμα δυο άντρες της ΕΛ.ΑΣ. να τραυματιστούν ελαφρά.
Μάλιστα από την επίθεση προκάλεσαν σημαντικές φθορές στο όχημα. 
Αμέσως οι σκοποί έκλεισαν την πύλη της κεντρικής εισόδου για να μην μπουν στο κτίριο οι αλλοδαποί, οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά καταδιωκόμενοι από αστυνομικές δυνάμεις.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις αλλοδαπών.
Στο συγκεκριμένο σημείο κάθε Παρασκευή συγκεντρώνονται δεκάδες αλλοδαποί κυρίως από το Πακιστάν το Μπαγκλαντές και το Αφγανιστάν, οι οποίοι είναι παράνομοι μετανάστες και ζητούν άδειες παραμονής.


ΑΙΣΧΟΣ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ".



Όχι, δεν είναι...λάσπη, όπως συνηθίζουν να λένε οι οπαδοί του "υπερπατριώτη" Καμμένου, αλλά "σημείωμα πολιτικού σχεδιασμού", στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 23/5/2012


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΣΑΜΑΡΑΣ
 
Η Ν.Δ με την απόφασή της να επανεντάξει στο δυναμικό της την Ντόρα Μπακογιάννη ουσιαστικά προσχωρεί θριαμβευτικά στην γραμμή του Μνημονίου. Αλλά και συγχρόνως αποδέχεται την αδυναμία του να στηρίξει αυτή τη γραμμή.
Είναι απόλυτα ταπεινωτικό για ένα κόμμα να διώχνει μια πολιτικό όταν αυτή είναι σε ισχύ, όπως όταν διεγράφη και να την επαναφέρει όταν η ίδια έχει τεθεί στο περιθώριο της πολιτικής από τους πολίτες. Και απόλυτα εξευτελιστικό να διώχνει από έδρες του κοινοβουλίου εκλεγμένους για να τους αντικαταστήσει με αποτυχημένους.
Το ίδιο απαξιωτικό είναι να υποδέχεται κανείς πολιτικούς που έχουν εξαπολύσει μύδρους πολιτικών ύβρεων εναντίον του, όπως είναι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ που τώρα γίνονται δεκτοί από την Ν.Δ. μετά βαίων και κλάδων.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν έλλειμμα αρχών και αξιών, έλλειμμα σταθερού πολιτικού αποτυπώματος. Δείχνουν κυνική δίψα για εξουσία χωρίς αναστολές, χωρίς ήθος αλλά και χωρίς ιδεολογικό περίγραμμα . π.χ πώς μπορείς να οικοδομήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης με το κράτος του Ισραήλ και να καθορίσεις ΑΟΖ δίπλα σ` αυτήν της Κύπρου, όταν φέρνεις στο κόμμα σου ένθερμους θιασώτες και συγγραφείς της θεωρίας του αντισιωνισμού ή οπαδούς του εθνικισμού και της καθαρότητας των φυλών…
Για να το πούμε απλά: Ο φιλοσιωνιστής (!!!) Πάνος...ανησυχεί για την διατάραξη της "οικοδόμησης σχέσεων με το Ισραήλ" λόγω της...παρουσίας "αντισιωνιστών" στη Νδ!
Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Προέδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!
Τέτοια ξεφτίλα, ούτε ο Τζέφρυ και ο Σαμαράς με τις δηλώσεις μετανοίας τους στους απανταχού Εβραίους, από το Κ.Ι.Σ μέχρι το American Jewish Committee δεν είχαν πάθει!
Αναρωτιόμαστε: Ποιοι είναι αυτοί οι "αντισιωνιστές, εθνικιστές και οπαδοί της καθαρότητας της φυλής" που υποννοείς, Πάνο; Μήπως οι Πλεύρης και Βελόπουλος;
Μα "υπερπατριώτη", δεν έμαθες ότι τα συγκεκριμένα...απολωλότα πρόβατα επέστρεψαν στο μαντρί ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΛΠ;;;
Τι λες να σημαίνει αυτό;;; Πολύ απλά, όπως είπε κι ο...μέγας Πάκης Παυλόπουλος στην περίπτωση επιστροφής του Γεωργιάδη, πως "όποιος έρχεται στη Νδ, ενστερνίζεται τις απόψεις της"!
Επομένως, τσάμπα ανησυχείς τρισμέγιστε πατριώταρε: Αν η Νδ γίνει...αντισιωνιστική μετά από τις προσχωρήσεις των ξεφτιλισμένων ψευτοπατριωτών που αναφέραμε, τότε υποσχόμαστε να κλείσουμε το μπλογκ!
Ή μήπως βιάζεσαι να υποβάλεις τα σέβη σου ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ και υπέπεσες σε μια απίστευτη γκάφα, αφού "ανησυχία" για...αντισιωνισμό δεν έχει τολμήσει να εκφράσει κανείς μέχρι τώρα, ούτε οι εβραιόδουλοι Τζέφρυ και Σαμαράς, ούτε η ανθελληνική αριστερά;
Είσαστε πολλοί...είσαστε σιωνιστόφιλοι...είστε άραγε Έλληνες;

ΠΗΓΗ:ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Δημοσιογραφική αλητεία: Δουλεύοντας για τον Άκη...


Όμορφος κόσμος ηθικός...". Μετά απο την καταιγίδα ονομάτων δημοσιογράφων που εντοπίστηκαν στις σημειώσεις του Άκη (άλλοι που τον εκβιαζαν, άλλοι που τα έπαιρναν κανονικά και κάποιοι λίγοι που βρέθηκαν από σπόντα) τώρα έχουμε την αποκάλυψη και της "επικοινωνιακής πρότασης" κάποιου δημοσιογράφου, αξίας 270.000 ευρώ κατ'αρχήν στην οποία παρατίθενται διάφορα ΜΜΕ στα οποία είχε πρόσβαση και τα οποία θα "άλλαζαν το κλίμα σε βάρος του Άκη", με το αζημίωτο, φυσικά.

ΣΥΡΙΖΑ: «Αν κλείσει η στρόφιγγα της ΕΕ θα επιβάλουμε έκτακτη φορολογία και μείωση δαπανών» (βίντεο)

Την φορολόγηση των πολιτών πρότεινε ως λύση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής όταν ρωτήθηκε για το που θα βρεί η Ελλάδα χρήματα για την κάλυψη των τρεχουσών της αναγκών σε περίπτωση που οι Ευρωπαίοι δεν ενδώσουν στην επαναδιαπραγμάτευση αλλά κλείσουν τη στρόφιγγα της δανειακής σύμβασης. 
Ο ίδιος εξήγησε πως υπολογίζει το πρωτογενές έλλειμμα του 2012 στα 4 δις και σε περίπτωση plan B, θα παρθούν έκτακτα μέτρα, τα οποία προσδιόρισε αναλυτικότερα ως έκτακτα έσοδα, δηλαδή φορολόγηση των πολιτών, τουλάχιστον 1 δις , μείωση δαπανών (μισθοί-συντάξεις) βραχυχρόνιο δανεισμό.
Στην ερώτηση αν αυτά τα μέτρα αυξάνουν την ήδη υπάρχουσα ύφεση, ο Σταθάκης εξήγησε πως εφόσον τα έκτακτα έσοδα δεν έχουν οριζόντια διάσταση, δεν θα αυξήσουν την ύφεση…. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΑΤΙΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το 7ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ θα γίνει και φέτος στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών στις 30 Ιούνη και 1 Ιούλη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

« εμείς επιμένουμε για άλλη μια χρονιά με βασικό σύνθημα την αλληλεγγύη».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ στις 22.00 : ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

Δημιουργήσαμε το παρόν blog για να ενώσουμε οι Έλληνες τις προσευχές μας και να βοηθήσουμε το Έθνος μας τις παρούσες δύσκολες ώρες που περνάει.

Η δύναμη της ομαδικής προσευχής όπως μας έχουν βεβαιώσει οι σύγχρονοι άγιοι γέροντες είναι πολλαπλάσια και μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα.

Μετά δυόμισι ετών εγκόσμιων προσπαθειών ώστε να αλλάξει η πορεία του Έθνους μας ίσως ήρθε η ώρα, τώρα, στην πιο κρίσιμη καμπή των εξελίξεων να εστιάσουμε περισσότερο και πιο συντονισμένα στην προσευχή.

Μαζί, την ίδια ώρα από όπου κι αν βρισκόμαστε στον πλανήτη μπορούμε να ενώσουμε τις δεήσεις μας με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας, με την ελπίδα ότι ο Θεός θα ανατρέψει την δυσχερή κατάστασή μας.

Παρακαλούμε, κυρίως τα blogs, τα forums, άλλες ιστοσελίδες που θα θελήσουν να συμμετάσχουν, να προωθήσουν την προσπάθεια ώστε αυτή να διαδοθεί ευρύτερα ακόμη και εκτός διαδικτύου, κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας με μηνύματα μέσω κινητών και από στόμα σε στόμα ώστε την άλλη Παρασκευή στις 22.00 να είμαστε όσο το δυνατό περισσότεροι παρόντες στο κάλεσμα, για να προσευχηθούμε υπέρ της Ελλάδας και της Κύπρου και του Έθνους μας γενικότερα.

Είναι το πιο απλό που μπορούμε να κάνουμε αλλά ίσως το πιο σπουδαίο.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.
Στόχος είναι η προσπάθεια να συνεχιστεί εστιάζοντας σε διαφορετικά θέματα κάθε φορά.

 mazi.pblogs.gr

ΑΙΣΧΟΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ !!!

Αντιγράφουμε από το www.xryshaygh.com: Συνεχίζουν να κρύβουν το πρόβλημα "κάτω από το χαλί". Παρ΄όλο που οι εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής τελικά εκκενώθηκαν από τους λαθρομετανάστες ύστερα από τις αντιδράσεις και την έκρηξη οργής των κατοίκων, το πρόβλημα δεν λύθηκε. Αρχικά, στην Πάτρα παραμένουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες που περιφέρονται στους δρόμους και το λιμάνι.

Όσοι αλλοδαποί ήταν μέσα στην Πειραϊκή Πατραϊκή, περίπου 200, σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκαν με 4 λεωφορεία και την συνοδεία της Αστυνομίας στην Αθήνα. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί άφησαν ελεύθερους τους λαθρομετανάστες στην περιοχή της Ομόνοιας δίχως περαιτέρω ελέγχο!

Έτσι εννοούν οι κρατούντες την επίλυση του μεγάλου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, με το να τους πηγαίνουν από την μια περιοχή στην άλλη, μεταφέροντας και διαιωνίζοντας το πρόβλημα.
Η θέση της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα είναι σαφής και δεν θα καταθέσει τα όπλα μέχρι να το καταφέρει: Επαρκής φύλαξη των συνόρων κι άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών!

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ 
Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Φανουρίου πρόσφατα προσχώρησε σύσσωμη στην Χρυσή Αυγή.
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν χαρακτηριστικά:

"Πιστέψαμε σε ένα δεξιό κόμμα που θα πήγαινε κόντρα στους εχθρούς της πατρίδας μας και τους υπερασπιστές των τοκογλύφων του μνημονίου και της Μέρκελ. Αντί γι' αυτά διαπιστώσαμε συνεχείς παλινωδίες και αλλαγές πλεύσης στην πολιτική της, τις γνωστές "κωλοτούμπες" του αρχηγού της παράταξης και των στελεχών της.
Διαπιστώσαμε παράλληλα ότι οι ιδέες που παραδοσιακά μας εκφράζουν ως ενεργά πολιτικοποιημένα μέλη του κόμματος, εκφράζονται με σαφήνεια, ειλικρίνεια και καθαρότητα από το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή. Ένα κόμμα που παρ όλες τις ύβρεις που δέχεται, εκφράζει διαχρονικά ένα σαφή πολιτικό λόγο ενάντια τόσο στην οικονομική κατοχή της πατρίδας μας όσο και στην κατοχή από την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών. Καλούμε όλους τους φίλους που πίστεψαν για χρόνια στην Νέα Δημοκρατία, να στηρίξουν στο εξής τον τίμιο, εθνικό, αντιμνημονιακό και πατριωτικό Αγώνα του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή".

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μη μείνει απ´ αυτούς κανείς.


Οι παρακάτω στίχοι είναι απο τον αυτόχειρα που έπεσε στο κενό με την ηλικιωμένη μητέρα του στο Μεταξουργείο.
Ηταν δυο νέα θύματα της φτώχειας που μας έχουν οδηγήσει οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εδώ τσιράκια τους ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δεν θα αναφέρουμε πως έγινε το περιστατικό γιατί όλοι λίγο πολύ θα το έχετε διαβάσει απο κάπου αλλού.
Επιλέγουμε να αναρτήσουμε τους στίχους με νόημα που είχε γράψει σε γνωστό site :


Μη μείνει απ´ αυτούς κανείς.

1) Τον κόσμο αυτό αν θες να φτιάξεις
πρέπει ν΄αλλάξεις τη δομή,
πρωτού λόγω της απραξίας μας
μας αφανίσει η παρακμή,
μας κυβερνούν οι λωποδύτες,
οι τραπεζίτες κι´ οι αγιογδύτες
κι´ όλοι τους οι υποτακτικοί.


R. Δίχως έλεος λοιπόν, δίχως οίκτο,
κτύπα τους πριν αφανιστείς,
γιατί αλλιώς μεσ´ στη μιζέρια
και μεσ´ στο άδικο θα ζεις,
δίχως έλεος λοιπόν, δίχως οίκτο,
μη μείνει απ´ αυτούς κανείς.


2) Λέει η εντολή ου αυτοκτονήσεις,
μα κατ´ ανάγκη αυτοκτονείς,
χτύπα τους πριν σε αφανίσουν,
εγκληματείς που αδρανείς,
της ηθικής μας απραξίας
όπως και της νωθρότητάς μας
πια ας μην είμαστ´ ασθενείς.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ;;

ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝHΣΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ
Αλαβάνος: Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στην δραχμή
Αισιόδοξος πως ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα ανταποκριθεί στις ευθύνες που απορρέουν από τα ποσοστά του, εμφανίστηκε ο Αλέκος Αλαβάνος.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν ο «Οιδίποδας απέναντί του».

Στην συνέχεια όπως δημοσιεύει το protothema.gr, τόνισε πως ο ελληνικός λαός επιλέγοντας τον ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνεται και πως με την συγκέντρωση αυτή των ποσοστών πλέον μπορούν να κάνουν σημαντικό έργο. Καταλήγοντας ο Αλέκος Αλαβάνος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος διαπραγματευτής στην Ευρώπη, ενώ δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στην δραχμή.  


ΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ....

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ...ΤΡΩΤΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ.

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ…ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.


-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ… ΤΡΩΣ ΣΦΑΙΡΑ.


-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ.


-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ… ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.


-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.


-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ… ΘΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΛΙ.


-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ… ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ.


-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ… ΠΑΙΡΝΕΤΕ:



• ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

• ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,

• ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,

• ΠΡΟΝΟΙΑ,

• ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ,

• ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,

• ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ Η ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ,

• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,

• ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,

• ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΠ’ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ….

• ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

• ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΔΩΡΟ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝTΑΞΗ.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΑΓΚΙΕ! ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ 441.000 ΕΛΛΗΝΕΣ... ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ... ΒΡΙΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ! ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... 

ΚΙ ΑΥΤΟΣ! Ε... ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΕΙ... ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ! 
 Για τη είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο ηθοποιός που παίζει στο σίριαλ «Κλεμμένα όνειρα», του Mega. «Δεν δικαιολογώ ότι στο Δίστομο τα "αβγά" βγήκαν πρώτοι!» είπε ο Στέφανος Μουαγκιέ στο «Πρωινό mou», και συνέχισε: «Όταν είναι κάποιος πνευματικά ασθενής, δηλαδή τελεί τις πνευματικές του λειτουργίες στερημένα, δεν κακιώνω με αυτόν. Άρα, όλους αυτούς εγώ τους έχω στη λίστα μου ότι είναι πνευματικά άρρωστοι! Δεν γίνεται ένας άνθρωπος 24 ώρες το 24ωρο να έχει μένος». newsbeast.gr

Μόσχα: Χάος αν φύγει η Ελλάδα. Σας το έχουμε ξαναπεί: Μέσω του αμερικανοτσολιά Τσίπρα οι αμερικανοί θα καταστρέψουν όλες τις υπόλοιπες εθνικές οικονομίες.



Αντιμέτωπος με την πιθανότητα πολιτικής αστάθειας θα βρεθεί ο Vladimir Putin στην περίπτωση που η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, γεγονός που θα προκαλέσει μεγαλύτερη ύφεση και θα «βυθίσει» τις τιμές του πετρελαίου, σύμφωνα με το Κέντρο Στρατηγικών Σπουδών της Μόσχας, που επικαλείται το Bloomberg.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Κέντρου, Mikhail Dmitriev σε συνέντευξή του εκτίμησε ότι, η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ξεπερνάει το 50%.
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε σήμερα, η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης διεθνώς, θα αυξήσει τον κίνδυνο πολιτικής αστάθειας για τον Ρώσο Πρόεδρο.
«Αν η σημερινή τάση συνεχιστεί, τότε θα δούμε κλιμάκωση της πολιτικής δυσαρέσκειας στο πρόσωπο του Putin από την μια και οικονομικής κρίσης από την άλλη», ανέφερε ο Dmitriev. Και πρόσθεσε ότι, αυτά μπορούν να οδηγήσουν στην απώλεια ελέγχου από τον Putin και ενδεχομένως σε έναν χαοτικό πολιτικό μετασχηματισμό.
«Η επιδείνωση της παγκόσμιας οικονομίας, θα απειλούσε τα κεφάλαια που οι Ρώσοι επενδυτές μετέφεραν στην Ευρώπη», επισήμανε ο ίδιος.
capital.gr

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ : "Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ"(ΒΙΝΤΕΟ)


Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ  και του ΚΚΕ εξαπέλυσε χτες η ιστορική φιγούρα του Μάη του '68 και σημερινός ευρωβουλευτής των Πράσινων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ (και γνωστός φιλοσκοπιανός ), κατηγορώντας την ελληνική Αριστερά ότι λέει ψέματα στον  ελληνικό λαό, και χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα τους ως «ηλίθιο» και «τρέλα».

«Στο πρόγραμμα της Αριστεράς υπάρχουν δύο πράγματα: Η ακύρωση όλων των αποφάσεων όσον αφορά τους μισθούς, επομένως την ακύρωση της μείωσης των μισθών και δεύτερον, βασικός μισθός 1.300 ευρώ. Αυτό είναι τρελο! Τελείως ηλίθιο! Εάν ζητήσουμε από κάποιον να υιοθετήσει αυτό το πρόγραμμα, καλύτερα να του πούμε: «Θέλεις να αυτοκτονήσεις με πιστόλι ή με τσεκούρι;» τόνισε αρχικά ο ηγέτης των Πρασίνων στην Ευρωβουλή μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου της «πράσινης« ευρωομάδας.

Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ είπε ακόμα ότι το πρόγραμμα της ελληνικής Αριστεράς «είναι γεμάτο ψέματα» και δεν μπορεί να αποτελέσει βάση για διαπραγμάτευση της χώρας με την Ευρωζώνη. «Ολοι ξέρουν ότι μια κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα καταφέρει να δώσει 1.300 ευρώ βασικό μισθό...

"ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ" ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"


ΡΟΥΤΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" :

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Επίθεση από δύο άτομα δέχθηκε ένας 78χρονος χθες το βράδυ, με σκοπό να τον ληστέψουν.
Όπως υποστηρίζει ο ηλικιωμένος, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, στην Πάτρα, δυο αλλοδαποί τον πλησίασαν, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τα πόδια, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Κι όλα αυτά, για να του αρπάξουν μόλις 50 ευρώ που είχε στην τσέπη.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΟΝ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ
Εφιαλτικές στιγμές έζησε τα ξημερώματα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον Τυμφρηστό Φθιώτιδας.
Όλα έγιναν στις 5 τα ξημερώματα, όταν ο 82χρονος βγήκε για να πάει στην τουαλέτα, που είναι έξω στην αυλή.
Ξαφνικά είδε μπροστά του τρεις κουκουλοφόρους με καλάσνικοφ,

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ελλάδα της κρίσης. Τα οικονομικά προβλήματα και οι υποχρεώσεις στις τράπεζες στάθηκαν η αφορμή για να βάλει τέρμα στη ζωή του ένας πολύτεκνος πατέρας το βράδυ της Τρίτης σε ένα πάρκο του Περιστερίου απέναντι από το σταθμό του ΚΤΕΛ, γεμίζοντας θλίψη και πόνο την οικογένειά του.

Ο 60χρονος Κ.Π. έκοψε τις φλέβες του, ξάπλωσε πάνω στο μπουφάν του και άναψε ένα τσιγάρο μέχρι να επέλθει αργά και βασανιστικά ο θάνατος. Μόλις οι περίοικοι βρήκαν το άψυχο σώμα του ειδοποίησαν την αστυνομία. Από τα έγγραφα που είχε επάνω του έγιναν αμέσως γνωστά τα στοιχεία του και ενημερώθηκαν οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr οι γιοι του αδικοχαμένου άνδρα έφτασαν κατευθείαν στο σημείο και ανέφεραν στις Αρχές πως ο πατέρας τους δέχτηκε το πρωί ένα τηλεφώνημα από κάποιο τραπεζικό κατάστημα. Κατόπιν τούτου έδειχνε πολύ πιεσμένος και σκεπτικός. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πίστευαν ότι η απόγνωση θα τον οδηγούσε στο απενοημένο διάβημα. Τα δάνεια και οι υποχρεώσεις «έτρεχαν» και όπως όλα δείχνουν ο 60χρονος πατέρας δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Σίγουρα πάντως, το όνομά του προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των Ελλήνων που κόβουν το νήμα της ζωής τους και αφήνουν πίσω τους ορφανά παιδιά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

protothema.gr

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Δραγασάκης: Δεν θα κάνουμε δημοψήφισμα-Βούτσης: Θα κάνουμε δημοψήφισμα!!



Εικόνα Βαβέλ φαίνεται να δημιουργείται από τις απόψεις κορυφαίων στελεχών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς για την πιθανότητα διενέργειας δημοψηφίσματος μιας και ο Δραγασάκης σήμερα είπε ότι δεν θα κάνουν δημοψήφισμα αν αποτύχει η διαπραγμάτευση, ενώ χθες ο Βούτσης
είπε ότι θα κάνουν!!!

Το πρωί της Πέμπτης, σε συνέντευξή του στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, ο κ. Δραγασάκης ρωτήθηκε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ -σε περίπτωση που σχηματίσει κυβέρνηση- θα πάει σε δημοψήφισμα εφ' όσον αποτύχει η προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης.

"Αυτό που λέτε τώρα ανάγεται στο κεφάλαιο διαχείριση κρίσεων", απάντησε ο βουλευτής του Συνασπισμού και συνέχισε: "Αν με το plan B εννοείτε έξοδο από το ευρώ, εγώ τέτοιο plan B δεν το θέλω. Τα plan B τα θέλω εντός της ευρωζώνης διότι θεωρώ ότι εκεί έχω συγκριτικά πλεονεκτήματα".

"Να πάμε όλοι οι έλληνες στην Grande Place (σσ αναφέρεται στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών) και να κάνουμε ολοκαύτωμα, μπορούμε να το συζητήσουμε", είπε αστειευόμενος ο κ. Δραγασάκης.
"Άρα δημοψήφισμα ναι ή όχι στην ΕΕ, ναι ή όχι στο ευρώ..", ρώτησαν οι συνομιλητές του τον κ. Δραγασάκη για να λάβουν την απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: "Εγώ προσωπικά λέω όχι".

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ : ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής επέστρεψε την λάσπη στον Νίκο Νικολόπουλο.

Την ίδια αποτυχημένη καραμέλα της Νέας Δημοκρατίας περί παρακρατικών οργανώσεων και κουκούλων αναπαρήγαγε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα γεγονότα της Πάτρας κατά αντιπαράσταση με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κος Νικολόπουλος αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την εγκατάλειψή του στο έλεος της βίας και της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών καταφέρθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής με τις ίδιες αποτυχημένες ατάκες και χαρακτηρισμούς. Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της "μεγάλης" κεντροδεξιάς παράταξης προεκλογικά έκανε λόγο "για κουκουλοφόρους και νοσταλγούς του Χίτλερ που θα φέρουν την σημαία των Ναζί στην Βουλή". Τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά...

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ



22.10 Τα μέλη της Χρυσής Αυγής διαψεύδουν ότι είναι αυτοί που έχουν προκαλέσει τα επεισόδια και δηλώνουν ότι σήμερα έχει ληφθεί απόφαση να μην συμμετάσχουν στα επεισόδια. Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί απο την αστυνομία ποιοί μπορεί να κρύβονται πίσω απο τα κράνη. Οι κρανιοφόροι έχουν απωθηθεί πέρα από την οινοβιομηχανία Σπηλιώπουλου επί της Ακτής Δυμαίων και Δαμοκλέους και έχουν τοποθετήσει στο δρόμο βαρέλια τα οποία τα χτυπάνε με ρυθμό για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Στο σημείο έχει πιάσει βροχή γεγονός που εκτιμάται ότι μπορεί βοηθήσει στην εκτόνωση των επεισοδίων.

21.59 Διαμαρτυρίες πολιτών για την εκτεταμενη ρίψη χημικών. Τα ΜΑΤ κυνηγούν τους κρανιοφόρους και τους απωθούν σε σημεία μακριά απο την Πειραϊκή...

ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ


Έντονες αναταράξεις προκαλεί στους βουλευτές της ΝΔ η συμφωνία της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη με τον κ. Αντώνη Σαμαρά για κοινή κάθοδο στις εκλογές.

Ειδικά μάλιστα η «θυσία» τριών νεοδημοκρατών που κέρδισαν έδρες, υπέρ άλλων της Δημοκρατικής Συμμαχίας που δεν μπήκαν στη Βουλή! Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα πολιτικά χρονικά.

Οι βουλευτές της ΝΔ που θα μείνουν εκτός Βουλής θεωρούν ότι είναι "unfair" να τους πάρουν τις έδρες προκειμένου να μπουν σε εκλόγιμες θέσεις στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Λένε ότι όλοι όσοι εξελέγησαν θα πρέπει να διασφαλιστούν και τα στελέχη της ΔΗΣΥ να μπουν αμέσως μετά την τελευταία εκλόγιμη θέση έτσι ώστε αν φέρουν δικούς τους ψήφους να μπουν στην Βουλή. Οι υποψήφιοι της ΝΔ που δεν εξελέγησαν δεν έχουν λόγους να διαμαρτύρονται.
 Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι στην Ηλεία όπου η ΝΔ εξέλεξε δύο βουλευτές: Τον κ. Κώστα Τζαβάρα και την κυρία Διονυσία Αυγερινοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται στις προσεχείς εκλογές η δεύτερη και βέβαιη θέση να δοθεί στον κ. Γιώργο Κοντογιάννη. Στο ενδεχόμενο αυτό όμως αντιδρά η κομματική βάση του νομού...

Ιταλική Αναρχική οργάνωση ετοιμάζει επιθέσεις στην Ελλάδα!


Νέες τρομοκρατικές επιθέσεις, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και στην Ελλάδα, αναμένονται από την οργάνωση Fai, «Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία», δήλωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Ασφάλειας (Aisi) της Ιταλίας Τζόρτζο Πιτσιρίλο.

Έπειτα λοιπόν από την επίθεση στον διευθύνοντα σύμβουλο Ρομπέρτο Αντινόλφι της εταιρίας «Ανσάλντο Νουκλεάρε» στη Τζένοβα που δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής πυρηνικής ενέργειας, μετά τη προκήρυξη που έφερε τον τίτλο «πυρήνας Ολγα» και αναφερόταν στην «Όλγα Οικονομίδου, αδερφή μας της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» κι έπειτα από τις απειλές κατά του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι ως «έναν από τους επτά εναπομείναντες στόχους», η Fai είναι έτοιμη να ξαναχτυπήσει.

Όπως δήλωσε μάλιστα ο Πιτσιρίλο οι αναρχικοί ετοιμάζονται να επιτεθούν σε όποιον εξυπηρετεί ελληνικά συμφέροντα στην Ιταλία και ιταλικά στην Ελλάδα, με κύριους στόχους τράπεζες και ένοπλες δυνάμεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τα δίνουν όλα οι μεγαλογανολάδες της ΕΛ.ΑΣ. όταν είναι να συλλάβουν εθνικιστές!



ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΖΗΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Συνολικά 22 άτομα προσήχθησαν, εκ των οποίων πέντε συνελήφθησαν, στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της Πάτρας, έξω από την κεντρική είσοδο του παλιού εργοστασίου της «Πειραϊκής Πατραϊκής», που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις συγκεντρώσεις συμμετείχαν περίπου 350 άτομα, κυρίως μέλη της «Χρυσής Αυγής». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., τα περισσότερα από τα άτομα που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις, επιτέθηκαν επανειλημμένως κατά των αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν διατεθεί στο σημείο για λήψη μέτρων τάξης και επιχειρούσαν διαδοχικά να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, προκειμένου να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις του κτηρίου.

Απίστευτο παραλήρημα Καρατζαφέρη για τους προδότες που εφυγαν .


Ο «Μανωλίδης» ,οι «αρουραίοι ,ο«Τρελαντώνης» , οι αποστάτες»,τα αργύρια, και η καθαρίστρια.
Ξεπέρασε κάθε όριο σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους βουλευτές του κόμματός του που προσχώρησαν στη ΝΔ ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Με βαριά λόγια επιτέθηκε χθες στους δυο τελευταίους που έκλεισαν πίσω τους την πόρτα του ΛΑΟΣ χάνοντας την ψυχραιμία του και υπερβαίνοντας τα όρια της κριτικής.

«Προδότες» αποκαλεί τους 6 βουλευτές που προσχώρησαν στη ΝΔ αλλά προχωράει ακόμη περισσότερο φτάνοντας τα όρια της απαξίωσης και της προσβολής. Τον Αδωνι Γεωργιάδη τον αποκαλεί «Μανωλίδη» από το επίθετο της συζύγου του Ευγενίας. Μιλώντας για την αποχώρηση του Κυριάκου Βελόπουλου έκανε λόγο για «ρουφιάνο, τρωκτικό, αρουραίο που πρέπει να φέρει και τον Καραμπέρη στη ΝΔ», υπαινισσόμενος σχέση του κ. Βελόπουλου με τον επιχειρηματία που εμπλέκεται σε σκάνδαλο στη Θεσσαλονίκη. Ενώ για τον Γιώργο Ανατολάκη δηλώνει απαξιωτικά ότι «για τα σοβαρά θέματα μιλούσε με τη γυναίκα του».

Στην εκπομπή του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ έφτασε στο σημείο να εμπλέξει και την καθαρίστρια των γραφείων του κόμματος του για να επικρίνει την Νέα Δημοκρατία για την τακτική προσέγγισης στελεχών του. «Μέχρι και την καθαρίστρια του ΛΑΟΣ προσέγγισαν από τη Νέα Δημοκρατία...

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για τα επεισόδια στην Πάτρα (βίντεο)

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του EXTRA 3 για τα πρόσφατα γεγονότα στην Πάτρα.


xryshaygh.com

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης ζήτησε το Eurogroup από τα κράτη - μέλη για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ


Την επεξεργασία σχεδίων έκτακτης ανάγκης για το ενδεχόμενο που θα αποφάσιζε η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ ζήτησε το Eurogroup Working Group από τα κράτη - μέλη, σύμφωνα με  τρεις αξιωματούχους της ευρωζώνης τους οποίους επικαλείται το Reuters.
Οι τρεις αξιωματούχοι είπαν στο Reuters, ότι αυτή η οδηγία συμφωνήθηκε να δοθεί τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του Eurogroup Working Group (EWG), στο οποίο συμμετέχουν οι ειδικοί συνεργάτες των υπουργών οικονομικών.
«To Eurogroup Working Group συμφώνησε, κάθε κράτος της ευρωζώνης ξεχωριστά να προετοιμάσει ένα σχέδιο ανάγκης για τις πιθανές συνέπειες μίας ελληνικής εξόδου από το ευρώ», είπε αξιωματούχος της ευρωζώνης που γνωρίζει τι συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη.
«Τίποτα δεν έχει προετοιμαστεί μέχρι στιγμής σε επίπεδο ευρωζώνης από το φόβο μήπως διαρρεύσει», συμπλήρωσε.
Πέρα από τη σχετική επιβεβαίωση των τριών αξιωματούχων, το Reuters υποστηρίζει πως είδε σημειώσεις από αξιωματούχους ενός κράτους-μέλους στις οποίες περιγράφονται κάποια από τα μέτρα που θα έπρεπε να εξεταστούν σχετικά.        
Εκτός των άλλων, το Reuters σημειώνει ότι η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας, χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο η Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη, ως "απόλυτα διαχειρίσιμο"

enikos.gr

"ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" ΓΙΑ ΤΟ INDYMEDIA Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ INDYMEDIA ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ,ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΤΑΞΙΚΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ"
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ:
"Οι δυνάμεις καταστολής του φασιστικού κράτους, προχώρησαν για τα μάτια του κόσμου, στη σύλληψη του ταξικού αδερφού μας από το Αφγανιστάν, ως υπευθύνου του φόνου, του φασιστάκου-ρουφιάνου της αστυνομίας Λαζανά. Παρακαλούνται όλα τα αδέρφια μας στην Πάτρα να είναι σε ετοιμότητα για τυχόν πογκρόμ από τα Χρυσά Αυγά και τους ντόπιους υποστηρικτές τους"

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 23 ΜΑΙΟΥ 2006. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΗΛΙΑΚΗ!



ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ        23 ΜΑΙΟΥ 2006
                            Μέχρι τον τελευταίο βράχο..........................    ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                            Μέχρι το τελευταίο κύμα………………...........    ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                            Μέχρι το τελευταίο σύννεφο……………........   ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                            Μέχρι το τελευταίο μας χωριό....................     ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                            Μέχρι το τελευταίο πέσιμο του ήλιου……….  ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                            Μέχρι την τελευταία μας ρανίδα...................   ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                              
                            Εκεί που πετούν οι αετοί………………..ΕΜΕΙΣ ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                       Μάη δεν φεύγουν οι  αντρειωμένοι ;;
                         ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ Κ. ΗΛΙΑΚΗ
                      
Ου καταισχύνω όπλα τα ιερά, οεδ’ εγκαταλείψω τον παραστάτην ότω αν στοιχήσω· αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών· την πατρίδα δε ουκ ελάσσω παραδώσω...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ,ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Εκτός του “Γιάννη” από τον οποίο επιτακτικά ζητάει να του στείλει....900.000 ευρώ και τον άγνωστο “βοσκό”(!!!) από τον οποίο θέλει να επιστραφούν “τα βιβλία” (!!!) ( σημ. πολύ βιβλιόφιλος θα ήταν αυτός ο... βοσκός που... παρακρατούσε για να...

μελετήσει τα ωφέλιμα βιβλία του ΑΚΗ...) , αναφέρονται και τα ονοματεπώνυμα πασίγνωστων δημοσιογράφων . Και πριν το θέμα πάρει άλλες διαστάσεις ό φ ε ι λ ε το σωματείο τους (η ΕΣΗΕΑ) να τους είχε καλέσει χθες - όχι σήμερα- να δώσουν ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για το καλό το δικό τους και του σωματείου των αδιάφθορων δημοσιογράφων... Αυτό δεν έγινε και μάλλον ΔΕΝ θα γίνει. Πάνω από ....30 φορές συνάντησε ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ τον ΄Ακη τη διετία 2010-2011!!! ΄Οπως γράφει : 
“ το όνομα δημοσιογράφου το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο του Άκη, περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο, είναι του Δήμου Βερύκιου. Από μια πρόχειρη ματιά που ρίξαμε, το όνομα του γνωστού στρατιωτικού συντάκτη, το συναντάμε σε...διαφορετικές περιπτώσεις μόνο το 2010 και το 2011 περισσότερες από 30 φορές! Μάλιστα σε ορισμένες σημειώσεις αναγράφεται και το σημείο συνάντησης στην οδό Κόμνα Τράκα. Φυσικά ο δημοσιογράφος ενδέχεται να συναντούσε το πρώην υπουργό προκειμένου για τις ανάγκες του ρεπορτάζ...”. 
“ Ο Διευθυντής του “ΕΘΝΟΥΣ” , στενός συνεργάτης του Γ. Μπόμπολα, ο Θ. Τσεκούρας, συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τα στοιχεία και τις χειρόγραφες σημειώσεις του πρώην υπουργού .... Το ονοματεπώνυμο του γνωστού δημοσιογράφου βρίσκεται πάνω από το επώνυμο του... Σημίτη, με τον οποίο όλο το σύστημα Μπόμπολα διατηρούσε προνομιακές σχέσεις και επαφές. Tα στοιχεία του Τσεκούρα αφορούν την περίοδο του 2011. Άρα περίοδο που ΔΕΝ πρωθυπουργός ο Κ. Σημίτης...”!!! 
“Το όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη (μέσα στον κόκκινο κύκλο που βάλαμε εμείς) εμφανίζεται στις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις του πρώην υπουργού...Το όνομα του γνωστού... δημοσιογράφου εμφανίζεται μια και μοναδική φορά τo 2011, άρα την περίοδο που ΔΕΝ ήταν υπουργός ο Άκης Τσοχατζόπουλος Πρόκειται για την περίοδο που ο Άκης απασχολούσε τη Βουλή με τις εξεταστικές επιτροπές για την υπόθεση των υποβρυχίων. Εμείς δεν είμαστε κακοπροαίρετοι. Το να συναντηθεί μια φορά ένας δημοσιογράφος με ένα πολιτικό πρόσωπο δεν λέει απολύτως τίποτε..”!!!. logiosermes