Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αλλάζουν προσωπείο οι συνιστώσες του σύριζα, ενόψει διακυβέρνησης...



ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΑΣΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ...

Στον ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν τους χαμαιλεοντισμούς

Όλοι είναι ενήμεροι πλέον για τις εξόφθαλμα μαρξιστικές θέσεις, πολλές φορές αριστερότερα του ΚΚΕ, της συνιστώσας ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος) του ΣΥΡΙΖΑ. Και ενόψει μπόνους 50 εδρών και ενδεχομένως... κυβέρνησης, άρχισε η... «ανακαίνιση». Πως αλλιώς τα παιδιά αυτά θα αναλάβουν το ρόλο ους στο δικομματικό σύστημα; Και να σου οι κολοτούμπες. Η περιβόητη αφίσα της ΚΟΕ, που καλούσε για έξοδο από το ευρώ, πάει στα αζήτητα και υπογραμμίζεται ότι «είναι προφανές ότι η ΚΟΕ δεν συντάσσεται και αντιτίθεται αποφασιστικά στο σχέδιο της κατοχικής δραχμής». Φυσικά, καταγγέλλεται και μια «οργανωμένη προβοκατόρικη (σ. σ. αν δεν χρησιμοποιήσουν αυτή τη λέξη, δεν μπορούν οι αριστεροί...) επίθεση με στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Το προτσές...
Φοβερό, το σύστημα τα έβαλε με τον Αλέξη, που μιλά και απαίσια αγγλικά (που πας ρε φίλε έτσι στην Ευρώπη, θυμίζεις τη Διαμαντοπούλου όταν έγινε επίτροπος). Κι εγώ που νόμιζα πως ο μικρός Αλέξης δεν στηρίχθηκε από τα ΜΜΕ... Θα μας τρελάνουν αυτοί όλοι. Διαβάστε: «Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πολιτικά κέντρα του συστημισμού, με πρωτοστάτη τη ΝΔ και τα ενεργούμενά τους στο χώρο των ΜΜΕ, περιφέρουν σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες παλιές αφίσες της ΚΟΕ με περιεχόμενο ενάντια στην ΕΕ, ζητώντας δίκην εισαγγελέως τέτοιες θέσεις και τέτοιες δυνάμεις να καυτηριαστούν και να αποβληθούν από τον 'εθνικό κορμό'...». Συστημισμός, ωραία λέξη! Καιρός να εξοικειωθούμε με τον αριστεριστικό λεξιλόγιο, στο πλαίσιο του 'προτσές' για τη μετατροπή της χώρας μας σε «σοσιαλιστική δημοκρατία». Όχι ότι ήταν κάτι άλλο πριν, πάντως...

Σβήνουν τα σφυροδρέπανα
Βέβαια, κουβέντα δεν ειπώθηκε για το σύστημα ΣΥΝ που διώκει τους υπόλοιπους των συνιστωσών στον ΣΥΡΙΖΑ και σβήνει και τα σφυροδρέπανα από τις σημαίες, στα πρωτοσέλιδα της «Αυγής». Να τα βλέπουν αυτά στον Περισσό και να γελάνε όταν ο μικρός Αλέξης ζητά κυβέρνηση της αριστεράς. Αυτής που σβήνει κάθε ένδειξη «εξτρεμισμού» στο δρόμο προς την εξουσία και δεν βλέπει την ώρα να γίνει αυτή σύστημα, στη θέση των απαξιωμένων της κεντροαριστεράς και της κεντροδεξιάς.

Design και lifting
Άντε, φορέστε και κουστούμια «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ. Και που είσαστε, ντιζαϊνάτο. Μη διανοηθείτε να σκάσετε μύτη όπως ο Ψαριανός ή χωρίς γραβάτα. Ή θα φτιάξετε σύστημα σύντροφοι, ή θα μείνετε και πάλι στη γαλαρία, όπως μένει η «αστική» ΔΗΜΑΡ. Και κάποια στιγμή, θα καταφέρετε να συναντηθείτε με τον Ολάντ, αν και θα απαιτηθεί προσπάθεια. Και πολιτική και αισθητική. Με λίγα λόγια, θα χρειαστεί και άλλο lifting, που θα πρέπει να πιάσει και άλλες συνιστώσες, όπως πχ η ΔΕΑ, που ζητά, άκουσον-άκουσον, 100.000 προσλήψεις αριστερών στο Δημόσιο (αλλιώς δεν ζουν αυτοί)! Για να γίνουμε Κούβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.