Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΕΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ(ΒΙΝΤΕΟ)


 ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ...ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ 

Απο xryshaygh.com :Παρά τα τσεκούρια, τα μαχαίρια και τις βαριοπούλες, η εγκληματική παρακρατική συμμορία του Σύριζα έφυγε τρέχοντας σε χρόνο μηδέν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Τα αναρχικά κοπρόσκυλα δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν ούτε τους τέσσερις τοίχους του κτιρίου της Λεωφόρου Μεσογείων. Τράπηκαν σε φυγή αμέσως μόλις ο υπεύθυνος για την ασφάλεια των γραφείων τους απώθησε κάνοντας χρήση του συστήματος πυρόσβεσης.

Η αρχική πρόθεσή τους ήταν ξεκάθαρα δολοφονική, όπως φαίνεται στο βίντεο με τον παρακρατικό βουτυρομπεμπέ, που κραδαίνει τσεκούρι με τρεμάμενο χέρι.

Στόχος τους και ο αστυνομικός σκοπός, που όμως πρόλαβε να κλειδώσει την πόρτα του φυλακίου του. Αυτοί είναι οι προστατευόμενοι του Τόσκα, που τους αμόλησε να κάνουν την βρώμικη δουλειά, τώρα που η συγκυβέρνηση ξεπουλάει την Ελλάδα στους τοκογλύφους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :