Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Απάτη τα "νανογιλέκα" του Τριανταφυλλόπουλου καταγγέλει το Πανεπιστήμιο Αθηνών


Για απάτη εις βάρος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) κάνει λόγο η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου. Η απόφαση που εκδόθηκε, αναφέρεται στην αυθαίρετη και παραπλανητική επίκληση του ονόματος του Πανεπιστημίου από την εταιρεία που διακινεί τα λεγόμενα νανογιλέκα, αλλά και από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που ...τα διαφημίζει και προωθεί με ιδιαίτερο ζήλο από τις τηλεοπτικές εκπομπές του, αλλά και το site zougla.gr.
Τόσο η εταιρεία BΙΟΤΕΚ που εισάγει τα νανογιλέκα, όσο και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που τα διαφημίζει με κάθε δυνατό τρόπο, εκμεταλλευόμενος τα μέσα που του παρέχει η δημοσιογραφική ιδιότητά του, ψευδώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου, διατυμπάνιζαν πως οι θεραπευτικές ιδιότητες των νανογιλέκων έχουν πιστοποιηθεί από έρευνα που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου...

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


Σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Καινούργιο του Αγρινίου, ένας Πακιστανός κατέσφαξε με μαχαίρι έναν συμπατριώτη του σε στάνη, όπου εργάζονταν και οι δύο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καυγάς μεταξύ των δυο Πακιστανών ξεκίνησε την ώρα που ξεφόρτωναν ζωοτροφές σε αποθήκη στο Καινούργιο Τριχωνίδας .
Οι δυο Πακιστανοί δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια και ένας επιτέθηκε στον άλλον με τούβλο και μαχαίρι αντίστοιχα. Ο δράστης κατάφερε καίριο πλήγμα στον ομοεθνή του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει επιτόπου και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.
Ο 30χρονος πήγε στον χώρο που διέμενε, άλλαξε ρούχα και αμέσως έφυγε για να ξεφύγει από τους έλεγχους της αστυνομίας. Για κακή του τύχη όμως έπεσε πάνω σε υπηρεσιακό όχημα, στο οποίο επέβαινε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής μαζί με τον αστυνομικό που τον συνόδευε, έλεγξαν τον Πακιστανό και τον συνέλαβαν, αφού προέκυψε πως ήταν ο δράστης της δολοφονίας.  
Ο δράστης έχει οδηγηθεί και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

http://www.enikos.gr

Αυτός είναι ο Αλβανός που πυροβόλησε τους αστυνομικούς στα Ρούστικα Ρεθύμνου (ΦΩΤΟ)


Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 24χρονος Αλβανός ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκαν το πρωί σε χασισοφυτεία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας στην περιοχή Ρούστικα του Ρεθύμνου.
Στο εσωτερικό χώρο της καλλιέργειας εντοπίσθηκε ο 24χρονος μαζί με ένα ακόμα δράστη, να εκτελούν εργασίες. Κατά την επιχείρηση για τη σύλληψη τους, ο 24χρονος πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετική καραμπίνα κατά των αστυνομικών από πολύ κοντινή απόσταση, οι οποίοι ανταποδίδοντας τα πυρά, τον τραυμάτισαν στον μηρό, ενώ ο δεύτερος δράστης, τράπηκε σε φυγή.
Στο χώρο της καλλιέργειας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 600 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από ένα έως δύο μέτρα, καθώς επίσης και 317 αποξηραμένα δενδρύλλια, σε ειδικό χώρο αποξήρανσης, εντός της φυτείας. Επίσης, κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, την οποία χρησιμοποίησε ο 24χρονος, πυροβολώντας εναντίον των αστυνομικών...

"Μας κατέρριψαν οι Έλληνες",δηλώνει ο πιλότος του τουρκικού F 16 ,που είχε πέσει στο Αιγαίο το 1996


Συνεχίζεται το τουρκικό '' τροπάρι '' για τα περί κατάρριψης  από ελληνικά πυρά τουρκικού F-16, το 1996, αυτή τη φορά με δήλωση που αποδίδεται στον  δεύτερο διασωθέντα, πιλότο του τουρκικού αεροσκάφους.

«Από ελληνικά πυρά καταρρίφθηκε το τούρκικο τζετ το 1996 στο Αιγαίο» φέρεται  συγκεκριμένα να ισχυρίζεται ο διασωθείς συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους, εν αποστρατεία σήμερα, Οσμάν Τσιλεκλί, σε δηλώσεις που έκανε και που αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση της Hurriyet Daily News . 

Ο Τσιλεκλί περιγράφει το πώς διασώθηκε από την συντριβή κατά την οποία σκοτώθηκε ο έτερος πιλότος που επέβαινε στο τζετ,  Ναίλ Ερντογάν, στο αίτημα της κόρης του οποίου ανταποκρίθηκε σήμερα ο πρόεδρος Γκιουλ και έδωσε εντολή να διεξαχθεί έρευνα για εξεύρεση της σορούς του .

Ο Τσελικλί είπε ακόμα ότι τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους είχαν κρατηθεί μυστικά από την Τουρκική Αεροπορία γιατί το θεωρούσε ντροπή.

onalert

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


«Ο Καμίνης και ο Δένδιας αν θέλουν κέντρα μεταναστών να τα κάνουν δίπλα στα σπίτια τους και όχι στο κέντρο της Αθήνας. Αυτοί αποφασίζουν για την πόλη δεν ζουν σε αυτήν» αναφέρουν σε δελτίο Τύπου οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι του κέντρου της Αθήνας.  
Οι κάτοικοι του 6ου διαμερίσματος, δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την απόφαση που πήραν σήμερα, κατά την συνάντησή τους, υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δήμαρχος Αθηναίων για δημιουργία κέντρου κράτησης αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας.
Μεταξύ άλλων αναφέρουν:
«Βρήκανε λοιπόν τη λύση στο πρόβλημα μετά από σύσκεψη, βγάλανε και ανακοίνωση όλο περηφάνια.  Θα φτιάξουν κέντρα υποδοχής στην Αθήνα και μάλιστα ως καλό παράδειγμα προς τους άλλους Δήμους. Αυτό ήταν η λύση στο πρόβλημα μας και έπρεπε να συσκεφθούν ένας δήμαρχος πρωτεύουσας με έναν υπουργό για να το βρουν.  Μάλιστα ο κ. Καμίνης τολμάει και μιλάει για έργο περί κοινωνικής συνοχής και αναζωογόνησης, το οποίο θα ενισχύσουν τα κέντρα κράτησης. Σε άλλη πόλη ζει αυτός ο άνθρωπος;»
Και κλείνουν προειδοποιώντας:
«Μην διανοηθεί ο οποιοσδήποτε να φέρει κέντρο κράτησης στην Αθήνα, σε οποιοδήποτε σημείο της, γιατί όχι απλά θα μας βρει απέναντι του, αλλά θα γίνει της κακομοίρας. Άλλο βιασμό της ζωής μας και της προσωπικότητας μας δεν θα ανεχτούμε.»

enikos.gr

ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΦ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ


Η δωρεάν παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του ΟΑΚΑ για την τέλεση των εκδηλώσεων του Ραμαζανιού αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν στις 19 Αυγούστου, όταν όλοι οι μουσουλμάνοι της Αττικής θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ, ενώ εκδηλώσεις αναμένεται να προγραμματιστούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για Μουσουλμάνους, καλούνται από το υπουργείο Παιδείας να απευθυνθούν στους κατά τόπους Δήμους.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων (Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη,), αποφασίστηκε στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, να παραχωρηθούν δωρεάν για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους, κατά την Μεγάλη Εορτή της Ισλαμικής Θρησκείας, της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου (Id al Fitr), σε όσους μουσουλμάνους της περιοχής της πρωτευούσης το επιλέξουν, δύο χώροι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) και στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.), οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό».
Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του Σ.Ε.Φ. και του Ο.Α.Κ.Α. τις αιτήσεις τους μέχρι τις 10 Αυγούστου 2012.
newsbeast.gr

Εκβιάζει η ΕΚΤ: Δεν δέχεται πλέον τα ελληνικά ομόλογα!


Με ύπουλο τρόπο μπήκε στον χορό των πιέσεων προς την Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με σκοπό να… πείσει την Ελλάδα τηρήσει τις δεσμεύσεις της…
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του γαλλικού πρακτορείου, η ΕΚΤ σταμάτησε να δέχεται ως «collateral» (εγγύηση) ομόλογα του ελληνικού δημοσίου για να συνεχίσει να παρέχει ρευστότητα μέσω χαμηλότοκης δανειοδότησης της τράπεζες.
Όπως δηλώνεται αρμοδίως, η απόφαση θα επανεξεταστεί αφού πρώτα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) αξιολογήσουν την πρόοδο του ελληνικού προγράμματος, δηλαδή το κατά πόσον τηρούνται οι όροι του Μνημονίου.

defence-point.gr

ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ;; ΞΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΚΡΑΣΟΚΑΝΑΤΑΣ


Συνεχίζεται η σύγκρουση του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τη «Χρυσή Αυγή».
 Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Γιάννης-XIK-Μπουτάρης είπε ότι τα μισά μέλη του εν λόγω κόμματος θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή.
Προφανής αφορμή για την ατάκα του δημάρχου ήταν ένα γεγονός: Είναι έγκλειστο στη φυλακή και πρόκειται να δικαστεί με την κατηγορία του διπλού φόνου μέλος της «Χρυσής Αυγής», που είχε θέσει μάλιστα υποψηφιότητα για το αξίωμα του περιφερειάρχη.
Η απάντηση της «Χρυσής Αυγής» στον Μπουτάρη ηρθε μεσα απο την ιστοσελίδα των εθνικιστών :
Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, ο –για κακή μοίρα των Θεσσαλονικέων- γραφικός δήμαρχος Γ. Μπουτάρης. Τώρα, πληροφορούμεθα ότι βγήκε σε τηλεοπτικό κανάλι και δήλωσε πως «τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή».
Πληροφορίες μας, λένε πως τη δήλωση αυτή την έκανε υπό την επήρεια του γνωστού… προϊόντος που παράγει εν αφθονία (κρασιού), ωστόσο δεν έχουμε καμία επίσημη επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο. Καλό θα ήταν πάντως, να του κάνουν και κανένα… αλκοτέστ, μόλις μπαίνει στα τηλεοπτικά στούντιο.
Τέλος, το σίγουρο είναι ότι τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κινδυνεύουν να πάνε στη… φυλακή, ωστόσο ο Μπουτάρης κινδυνεύει να καταλήξει στο… Δαφνί, αν συνεχίσει έτσι!

Κατά τα άλλα, τη σφοδρή αντίδραση της «Χρυσής Αυγής» έχει προκαλέσει η δεδηλωμένη πρόθεση του κ . Μπουτάρη, να πραγματοποιούν κοινές περιπολίες στη μεθοριακή γραμμή αστυνομικοί από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η «ΧΑ» έκανε μια «πρόβλεψη» που θυμίζει σενάριο... μεταφυσικού θρίλερ. Τόνισε πως εάν ο δήμαρχος δεν αλλάξει γνώμη για τις κοινές ελληνο-βουλγαρικές αστυνομικές περιπολίες, τότε «θα σηκωθούν οι σφαγιασθέντες υπό των Βουλγάρων από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι»!...

iefimerida-χρυσή αυγή

ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.



Για λυσσαλέα και ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε ανοιχτή επιστολή που απηύθυνε σήμερα προς τον πρωθυπουργό, τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους.
«Άλλο πράγμα είναι η κριτική, άλλο η σκληρή κριτική και εντελώς διαφορετικό η στοχοποίηση όσων διαφωνούν μαζί σας», αναφέρει ο κ. Φωτόπουλος.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ επικαλείται άρθρα με τίτλο «Σκοτώστε τώρα τον "Φωτόπουλο" (που κρύβετε μέσα σας)» και «Μην πειράζετε το σκάλπ του Φωτόπουλου», καθώς και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στη Βουλή κάλεσε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να πει στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ «Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις».
Ο κ. Φωτόπουλος αναφέρει ακόμη πως δεν απείλησε τη χώρα με μπλακ-άουτ αλλά δήλωσε ότι «εάν χρειαστεί θα ασκήσουμε το νόμιμο, συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας της απεργίας», για να μην αυξηθεί η τιμή της κιλοβατώρας.

newsit

20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974-20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012.



ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΤΟ 1974 - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.



ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1974
"Ενώπιον πάσης αρμοδίας Αρχής
ΕΞΩΔΙΚΟΣ Αναγγελία αξιοποίνων πράξεων Του κ. Γεωργίου Αλφαντάκη, Δικηγόρου Αθηνών, υπερασπιστού κατηγορούμενων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων συνεπεία των τελευταίων καταμηνύσεων και διώξεων αυτών, συμφώνως Τω άρθρ.40 Του Κωδ. Ποιν. Δικονομίας.
ΠΡΟΣ Τον Αξιότιμον κ. Προϊστάμενον Της Εισαγγελίας Πλημμ/κών Αθηνών.
Κατ' εντολήν πελατών μου, ανωτέρων και ανωτάτων αξιωματικών, κατηγορουμένων και συκοφαντουμένων εσχάτως εν χορώ, εκ διαφόρων κατευθύνσεων και συνεπεία Της αδυναμίας αυτών όπως προβώ σε νέες δημοσίας δηλώσεις, αναγγέλλω Υμίν Τα κάτωθι:
1) Εις προγενεστέρας δηλώσεις μου, δημοσιευθείσας μόνον από μίαν πρωϊνήν εφημερίδα των Αθηνών "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" Της 27/10 αφορώσας το Κυπριακόν θέμα εζήτησα από την Κυβέρνησιν να ΕΙΠΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ εις τον Ελληνικόν λαόν ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΝ ΚΥΠΡΟΝ.
Εζήτησα επίσης να απομακρύνη πάραυτα τους εν ενεργεία εισέτι ανωτάτους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι κατά το δεκαήμερον από 15 έως 23 Ιουλίου 1974 επρόδωσαν την Κύπρον, κατά την έννοιαν του άρθρου 26 εδάφ. β' του στρατιωτικού Ποινικού Κώδικος, γινόμενοι περαιτέρω υπαίτιοι, ως κατωτέρω θέλει καταδεχθεί και άλλων στρατιωτικών αδικημάτων.
2) Παρήλθεν έκτοτε εν δεκαήμερον και ουδέν ηκούσθη εις απάντησιν των δηλώσεων αυτών, τόσον από επισήμου Κυβερνητικής πλευράς όσον και από πλευράς των ευκρινώς διαφαινομένων τότε ως καταγγελλομένων.
Επιθυμούν καταδήλως την συσκότισιν περί το Κυπριακόν και την παραπλάνησιν του Ελληνικού Λαού.
3) Υπεσχέθην τότε, ότι θα επανέλθω με πλήρως αποκαλυπτικά στοιχεία εάν δεν ετύγχανον προσοχής. Εδέχθην ανωνύμους απειλάς και πιέσεις ν' απόσχω πάσης περαιτέρω συνεχείας. Μου εδημιούργησαν την συναίσθησιν κινδύνου, και δι' αυτό θεωρώ πλέον ιεράν μου υποχρέωσιν ν' αποκαλύψω τα όσα δύνανται αυτήν την στιγμήν να λεχθούν. Και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΝ:
4) Μετά την ενέργειαν κατά του Μακαρίου, ο Αρχηγός Των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Γρηγόριος Μπονάνος, προειδοποιήθη και ενημερώθη αρκούντως δια την επικειμένην Τουρκικήν εισβολήν και δη:
α) Δι' επανειλημμένων αποκαλυπτικών σημάτων, του βοηθού Στρατιωτικού ακολούθου της Ελληνικής Πρεσβείας του Λονδίνου (από 15 έως 19 Ιουλίου) Ταγματάρχου κ. Αθανασίου Περδίκη.
β) Υπό του Έλληνος Ταξιάρχου κ.Σωτηριάδου, υπηρετούντος εις το Αρχηγείον του ΝΑΤΟ Σμύρνης, όστις ενημερώθη υπό του Αμερικανού Στρατηγού - Διοικητού των Δυνάμεων ΝΑΤΟ Νοτίου Ευρώπης, περί της πραγματοποιήσεως τουρκικής εισβολής εις Κύπρον, εντός 48 ωρών, με την εντολήν όπως ενημερώση τον Έλληνα Αρχηγόν των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Ταξίαρχος κ.Σωτηριάδης, έσπευσεν εις την Ελλάδα και ενημέρωσε την 18.7.74 τον κ. Μπονάνο.
γ) Υπό Του ΓΕΕΦ Κύπρου, όπερ από του παρελθόντος έτους είχεν ενημερωθή λεπτομερειακώς από Βρεττανόν ανώτατον αξιωματικόν περί του Τουρκικού σχεδίου εισβολής, όπερ και πράγματι εφηρμόσθη υπό των εισβολέων τελικώς.
δ) Υπό την Ναυτικήν Διοίκησιν Κύπρου από της 10ης νυκτερινής της 19ης Ιουλίου '74 ήτις δια του Διοικητού αυτής Αντιπλοιάρχου κ. Γ. Παπαγιάννη, ειδοποίησε τον κ. Μπονάνον περί κατευθύνσεως της τουρκικής αρμάδας προς τας ακτάς της Κυρηνείας.
ε) Από το ΓΕΕΦ και την Ναυτικήν Διοίκησιν Κύπρου τας πρώτας πρωϊνάς ώρας της 20.7.1974 με την πολεμικήν κραυγήν "ευρίσκονται εις απόστασιν 20 μιλίων, πλησιάζουν 15... 10... 5... μίλια..."
5) Παρά ταύτα το Αρχηγείον Ενόπλων Δυνάμεων, ηγνόησε την προειδοποίησιν και δεν ενίσχυσε την Κυπριακήν Εθνοφρουράν κατά το πενθήμερον 15 έως 20 Ιουλίου και ΕΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ 700 εμπείρων ανδρών της ΕΛΔΥΚ την 18 έως 19 Ιουλίου 1974 υπό απείρων κληρωτών αγνοούντων και τας τοπικάς Κυπριακάς συνθήκας.
6) Οι Αρχηγοί Ενόπλων Δυνάμεων και Αρχηγείου Στρατού κ.κ. Μπονάνος και Γαλατσάνος όταν πέραν των άνω προενημερώσεων ειδοποιήθησαν την πρωϊαν της 20.7.1974 παρά του ΓΕΕΦ ότι ρίπτονται Τούρκοι αλεξιπτωτισταί και ενώ προηγουμένως η τουρκική αεροπορία είχε βομβαρδίσει αγρίως το στρατόπεδον της ΕΛΔΥΚ δεν διέταξαν τας Ελληνικάς Κυπριακάς δυνάμεις να αρχίσουν το πυρ. Δεν διέταξαν πύρ, μέχρι της 8.50 πρωϊνής της 20.7.1974.
Την 8.50 ως άνω πρωϊνήν, ο μόνος αφιχθείς εις την αίθουσαν επιχειρήσεων του Αρχηγείου Ενόπλων Δυνάμεων Αντισυνταγματάρχης κ. Λούκουτος προσωπικώς είπε τηλεφωνικώς εις τον Διοικητήν του ΓΕΕΦ Ταξίαρχον κ.Γεωργίτσην "κτυπάτε δι' όλων των μέσων". Έτσι κατόρθωσαν να προγεφυρωθούν ένιοι μονάδες των ρηθέντων τούρκων αλεξιπτωτιστών.
7) Επίσης ιδία πρωτοβουλία των Ελληνο - κυπριακών μονάδων Κυρηνείας επλήγη το πρώτον κύμα της τουρκικής αποβάσεως, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να έχουν 2.000 - 3.000 νεκρούς και τραυματίας.
8) Η Κυβέρνησις και η Επανάστασις της 25.11.1973 απεφάσισαν και διέταξαν Γενικήν Επιστράτευσιν την 20.7.1974, ήτις ήρξατο εφαρμοζομένη από της 9ης πρωϊνής ώρας. Αυτήν απήτουν αι περιστάσεις και τα στρατιωτικά δεδομένα. Ο Στρατηγός Μπονάνος μετά των επιτελών του, την 11ην πρωϊνήν της αυτής ημέρας(20.7.1974) ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ την γενικήν επιστράτευσιν, ΔΙ' ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό κείμενο στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου 2012

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...!!! "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ 23 ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!


defencenet.gr ._ Το Ιράκ έκλεισε το κεντρικό του συνοριακό φυλάκιο με τη Συρία και έστειλε στρατεύματα στη μεθόριο, αφότου Σύροι αντάρτες πήραν τον έλεγχο του περάσματος στο Αμπού Καμάλ και προχώρησαν σε εκτέλεση εν ψυχρώ και εν συνεχεία τεμαχισμό (!) των 22 ανδρών και του συνταγματάρχη που διοικούσε το φυλάκιο, δήλωσε ένας τοπικός διοικητής την Πέμπτη, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.

Για τον συνταγματάρχη είπε ο υφυπουργός Εσωτερικών του Ιράκ ότι ήταν ζωντανός όταν του έκοβαν χέρια και πόδια οι "αγωνιστές της ελευθερίας" (κατά τους δυτικούς)...

"Το φυλάκιο Καέμ, απέναντι από το Αμπού Καμάλ, είναι κλειστό και πλέον υπό τον έλεγχο του Ιρακινού στρατού", δήλωσε εκπρόσωπος της ιρακινής κυβέρνησης στην περιοχή του Καέμ Φαχάν Φιταϊχάν.

Απολυτίκιον Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου - 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

20 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.



Φωτίου Κόντογλου


Προχθές την Παρασκευή ήτανε η μνήμη του προφήτη Hλία. Aυτός ο άγιος ξεχωρίζει ανάμεσα στους άλλους, και με όλο που ήτανε άνθρωπος, φαίνεται σαν κάποιο υπερφυσικό και μυστηριώδες πλάσμα, που έρχεται και ξανάρχεται στον κόσμο. Oι Iουδαίοι περιμένανε να ξανάρθει στον κόσμο, για τούτο θαρρούσανε πως ο άγιος Iωάννης ο Πρόδρομος ήτανε ο Hλίας. Kαι τότε που ρώτησε ο Xριστός τους μαθητές του "Ποιος, λένε, πως είμαι, οι άνθρωποι;", του απαντήσανε πως λέγανε πως ήτανε ο Hλίας ή κάποιος άλλος από τους προφήτες. O προφήτης Mαλαχίας, που έζησε πολύ υστερώτερα από τον Hλία, λέγει: "Tάδε λέγει Kύριος Παντοκράτωρ. Iδού εγώ αποστελώ υμίν Hλίαν τον Θεσβίτην, πριν ή ελθείν την ημέραν Kυρίου την μεγάλην και επιφανή", και πολλοί το εξηγήσανε πως ο Hλίας θάρθη πάλι στον κόσμο πριν από τη Δευτέρα Παρουσία και θα μαρτυρήσει. Σε όλα μοιάζει μ' αυτόν ο Πρόδρομος, γι' αυτό οι απόστολοι κ' οι άλλοι Eβραίοι υποπτευόντανε μήπως ήτανε ο Hλίας ξαναγεννημένος. Ύστερα από τη Mεταμόρφωση, σαν κατεβήκανε από το βουνό οι τρεις μαθητάδες με τον Xριστό, τον ρωτήσανε: "Oι γραμματείς λένε πως ο Hλίας πρέπει νάρθει πρώτα. Eσύ τι λες;" Kι' ο Xριστός τούς αποκρίθηκε: "O Hλίας έρχεται πρώτα και θα τ' αποκαταστήσει όλα· αλλά σας λέγω πως ο Hλίας ήρθε κιόλας, και δεν τον γνωρίσανε, αλλά του κάνανε όσα θελήσανε· τα ίδια μέλλεται να πάθει και ο γυιος του ανθρώπου απ' αυτούς". Tότε καταλάβανε οι μαθητές πως για τον Iωάννη τον Bαπτιστή τούς είπε (Mατθ. ιστ΄, 10).

Pωτήσανε οι μαθητές τον Xριστό για τον Hλία, επειδή τον είχανε δει πριν από λίγο, απάνω στο Θαβώρ, να φανερώνεται μαζί με τον Mωυσή, την ώρα που μεταμορφώθηκε ο Xριστός, και να μιλά μαζί του, με όλο που είχε ζήσει σ' αυτόν τον κόσμο πριν από 800 χρόνια. Aλλά και κατά τη Σταύρωση, σαν φώναξε ο Xριστός "Hλί ηλί, λαμά σαβαχθανί", κάποιοι από τους Eβραίους που στεκόντανε κοντά στο σταυρό λέγανε πως θα φώναζε τον Hλία να τον βοηθήσει: "Tινές δε των εκεί εστώτων ακούσαντες έλεγον ότι Hλίαν φωνεί ούτος" (Mατθ. κζ΄, 46).

Παντού πλανιέται ο ίσκιος του.O προφήτης Hλίας γεννήθηκε προ 2767 χρόνια. Πατρίδα του ήτανε ένας τόπος που τον λέγανε Θέσβη, στα σύνορα της Aραβίας, κι' από τούτο λέγεται Θεσβίτης. Tον πατέρα του τον λέγανε Σωβάκ, από το γένος του Aαρών. Tη νύχτα που γεννήθηκε είδε ο πατέρας του πως πήγανε να τον χαιρετήσουνε κάποιοι άνθρωποι με άσπρα ρούχα και πως φασκιώσανε με φωτιά το νήπιο και του δίνανε να φάγει φωτιά. Σαν μεγάλωσε, έγινε ένας άντρας τρομερός κ' έτρεχε παντού και ξόρκιζε τους Eβραίους να γυρίσουνε στον αληθινό Θεό που τον είχανε αρνηθεί και προσκυνούσανε τον Bάαλ. Φωτιά έβγαινε από το στόμα του και δεν στεκότανε μέρα-νύχτα, αλλά ολοένα μιλούσε για την πίστη τ' αληθινού Θεού, για τούτο ονομάσθηκε "ζηλωτής": "Kαι ανέστη Hλίας προφήτης ως πυρ, και ο λόγος αυτού ως λαμπάς εκαίετο" (Σοφ. Σειράχ μη΄, 1 ).

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΝ ALERT


Ο Αναστάσιος Φαραντάτος ,θείος του νεαρού Εύελπι ο οποίος είχε κατηγορηθεί για όσα έγιναν στον εορτασμό του Πολυτεχνείου,πέρσι , μ΄ένα κείμενό του στο facebook απαντάει στο προκλητικό άρθρο του "γνωστού" Πάρι Καρβουνόπουλου στο onAlert για τον “Εύελπι που έγινε ανθυπολοχαγός” και δεν έχει πια άλλοθι για άλλα λάθη
Δείτε το άρθρο του Καρβουνόπουλου και την απάντηση του Αναστάσιου Φαραντάτου:
TOY ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Η υποθεση του νεαρού Εύελπι που μέσα στο αμφιθέατρο της Σχολής είχε αμφισβητήσει και απαξιώσει την εξέγερση του Πολυτεχνείου τραγουδώντας μεταξύ άλλων και χουντικά "άσματα" είχε κάνει άνω κάτω τις ΕΔ για εβδομάδες. 
Μεσολάβησαν πολλά και υπήρξαν πολλές παρεμβάσεις,ώστε ο Εύελπις να μην εκδιωχθεί από τη Σχολή. Του αφαιρέθηκε η αρχηγία της -γιατί ήταν και αρχηγός- και το θέμα έκλεισε με το σκεπτικό ότι ένα "νεανικό λάθος" δεν πρέπει να καταστρέψει την καριέρα του. Το νεαρό της ηλικίας τους επικαλείστε και κάποιοι στα μηνύματά σας που στείλατε χθες με αφορμή το νέο επεισόδιο στο σήριαλ που είχε να κάνει με το ποιος έπρεπε να παραδώσει τη σημαία της Σχολής στη χθεσινή τελετή στη Σχολή Ευελπίδων.
Μάλλον ξεχνάμε ότι ο νεαρός από χθες είναι ανθυπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού και θα ανλάβει καθήκοντα κάπου στον Έβρο,σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή. Συνεπώς το άλλοθι της νεαρής ηλικίας από χθες τουλάχιστον δεν υπάρχει.

Επί της ουσίας τώρα.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"

ΜΕΧΡΙ KAI ΤΟΥΣ ΑΡΚΙΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ -ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! - ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" -Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ... - ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ... ΓΚΟΛΦ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ! -ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΩΘΗΤΕΣ! -ΦΛΩΡΙΝΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ -ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ!!! -OXI AΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ -ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ... -ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!  -ΕΒΡΑΙΟ ΤΑΜΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΕΣΗΕΑ - ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΑΠΟ... ΑΙΔΟΙΑ ΚΑΙ... ΦΑΛΛΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΟΥΡΑΚΗΣ! -ΠΟΙΗΤΙΚΗ... ΑΗΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΖΟΥΛΙ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΟ  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Συνάντηση Γερμενή - Στυλιανίδη για θέματα υπουργείου Εσωτερικών


Συνάντηση με τον υπουργό εσωτερικών είχε, κατόπιν προσκλήσεως του υπουργού, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και τομεάρχης Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Γεώργιος Γερμενής. Προς συζήτηση τέθηκε η πρόταση νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για κατάργηση του νόμου 3838/2010, του επονομαζόμενου νόμου Ραγκούση ή λαθρονομοσχεδίου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επίσης έθεσε στον υπουργό το ζήτημα των βρεφονηπιακών σταθμών, στους οποίους παίρνουν προτεραιότητα οι λαθρομετανάστες, λόγω της νομοθεσίας περί κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων και του γεγονότος ότι οι αλλοδαποί γονείς δηλώνουν, ψευδώς, μηδενικά εισοδήματα.

Χρυσή Αυγή-Γραφείο Τύπου

Απέσυρε το αίτημα για ευρωπαϊκή βοήθεια η Κύπρος - Πάει για δάνειο απο την Ρωσία


Η Κύπρος απέσυρε το αρχικό της αίτημα για πλήρη υπαγωγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, ανακοίνωσε στο γερμανικό Κοινοβούλιο, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το βράδυ της Τετάρτης, είχε ενημερώσει την Επιτροπή Προϋπολογισμού ότι η Λευκωσία επιδιώκει συνολική βοήθεια και όχι μόνο στήριξη για τις τράπεζές της.

Η κίνηση αυτή της Λευκωσίας ενισχύει την πεποίθηση ότι η κυπριακή κυβέρνηση πιθανόν θα καταφύγει σε δανειοδότηση από τη Ρωσία, προκειμένου να εξασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης της Τετάρτης, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, διατυπώθηκαν εικασίες ότι δεν μπορεί πλέον να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει σύσταση εξόδου στην Κύπρο, ή ακόμη και στην Ελλάδα, αν η κρίση χρέους τους κριθεί υπερβολικά επικίνδυνη για τα υπόλοιπα κράτη.

Στον κυβερνητικό συνασπισμό πάντως, σημειώνεται, δεν αναμένουν να σκεφτεί αυτή τη στιγμή την έξοδό της από την Ευρωζώνη.

.iefimerida.gr

Συνεχίζεται η σφαγή των Ελλήνων ηλικιωμένων από αλλοδαπούς


Την  αλλοδαπή οικιακή βοηθό αναζητά η ΕΛΑΣ για την δολοφονία του Έλληνα ηλικιωμένου ο οποίο βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Πάτμου. Όπως ανέφεραν γείτονες ο άτυχος 81χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή, ενώ την ίδια μέρα η αλλοδαπή οικιακή βοηθός - που τα γνωστά ιστολόγια της προπαγάνδας του διεθνισμού θέλουν ως ομογενή!- που ο ηλικιωμένος απασχολούσε έφυγε από το σπίτι κρατώντας βαλίτσες.

Χθες οι γείτονες ειδοποίησαν την κόρη του άτυχου άνδρα και εκείνη πήγε τα μεσάνυχτα να δει τι συμβαίνει. Όταν άνοιξε την πόρτα αντίκρισε τον πατέρα της πεσμένο στο σαλόνι, χτυπημένο στην κοιλιά από μαχαίρι. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 81χρονος ήταν νεκρός επί ημέρες.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή τα παράθυρα του διαμερίσματος όπου κατοικούσε ο ηλικιωμένος, ενώ λείπουν διάφορα αντικείμενα και έτσι οι υποψίες ενισχύονται όσον αφορά την εμπλοκή της αλλοδαπής στο έγκλημα.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ: ΜΠΥΡΑ ΒΕΡΓΙΝΑ.





ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.verginabeer.com/index2_gr.html.

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012Σωκράτης Γκιόλιας : 2 χρόνια μετά τη δολοφονία του. Μάλλον ξετυλίγεται το "κουβάρι"..



2 χρόνια πριν, με αφορμή την δολοφονία του Σωκράτη Γκόλια  σχολιάζαμε :

"Είναι γνωστό ότι στην δημοσιογραφία υπάρχουν "απαγορευμένες" ειδήσεις.
Υπάρχουν περιστατικά και γεγονότα που "πέφτει γραμμή" και δεν τα παίζει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Αυτό το κενό ήρθαν να καλύψουν τα Ιστολόγια.

Δύο κέντρα θα πλήρωναν ή θα χρησιμοποιούσαν επαγγελματίες για να "ξεμπερδέψουν" με κάποιον.
1)οι μυστικές υπηρεσίες - που διαθέτουν τεχνογνωσία, εμπειρία και προσβάσεις σε διάφορους χώρους για να λειτουργήσουν ως εκτελεστές
2) επιχειρηματίες και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.
 
... με κονδύλια εξασφαλίζεται-ανταλλάσσετε η "σιωπή" τόσο από μεγαλοεπιχειρηματίες όσο και από ξένες και ντόπιες μυστικές υπηρεσίες με τα μυστικά κονδύλια που διαθέτουν.
Τέλος ας μην ξεχάσουμε και τις δεκάδες διαμαρτυρίες του indymedia σε βάρος του Τρωκτικού.
Ως εντολοδόχοι ξένων κέντρων οι αναρχικοί δεν αποκλείεται να έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους."


2 χρόνια μετά 

"Στα ψιλά" πέρασε η είδηση για τη σύλληψη ατόμου που απείλησε με κοντόκαννη καραμπίνα αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο και στο αυτ/το του οποίου βρέθηκαν έντυπα του αναρχικού χώρου:

"Στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε έντυπο υλικό με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής όπου ανακρίνεται." ethnos.gr



"Στα ψιλά" πέρασε και η πρόσφατη είδηση ότι οι εκτελεστές σε μαφιόζικο χτύπημα στην Κύπρο ήταν και πάλι αναρχικοί:

"ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένας από τους συλληφθέντες στον Πειραιά, ο 29χρονος, φέρεται να ανήκει στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, είχε συλληφθεί, στις 17 Νοεμβρίου 2010 για συμμετοχή στα επεισόδια στην επέτειο στου Πολυτεχνείου, στην κατάληψη της οδού Βαλτετσίου ενώ είχε προσαχθεί επανειλημμένως για συμμετοχή σε επεισόδια, για σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα"   antinews.gr


Οι πάντα "χρήσιμοι ηλίθιοι" αναρχικοί στην υπηρεσία της Νέας Τάξης και του συστήματος .

ΠΗΓΗ: ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: Τι πληρώνει η εκκλησία σε φόρους-μισθούς ιερέων και τι σε φιλανθρωπίες.



Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Απαντήσεις στην παραφιλολογία και την παραπληροφόρηση που έχει αναπτυχθεί ως επί το πλείστον στον Ευρωπαϊκό Τύπο για τα θέματα φορολόγησης της Εκκλησίας, της μισθοδοσίας των κληρικών, τα έσοδα της Εκκλησίας και το κοινωνικό της έργο δίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος απευθύνει επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, τον Γ.Γ. Θρησκευμάτων, τους πρεσβευτές των χωρών της Ε.Ε. στην Ελλάδα, τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών οργάνων και σε όλους τους ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος «για να τοποθετηθούν τα πράγματα στις ορθές τους διαστάσεις και να παύσει η ανεύθυνη αναπαραγωγή εσφαλμένης και στερεότυπης πληροφόρησης και η δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων σε βάρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, προφανώς προς την κατεύθυνση της εξυπηρέτησης ακατανόητων σκοπιμοτήτων».
Αναλυτικά η επιστολή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου:
Με αφορμή επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα μερίδας του ευρωπαϊκού Τύπου σχετικά με τα θέματα της φορολόγησης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος και της μισθοδοσίας των κληρικών Της, των οποίων οι συντάκτες, κατά παράβαση οιασδήποτε έννοιας δεοντολογίας, αποφεύγουν να απευθύνουν σχετικά ερωτήματα στο αρμόδιο Γραφείο Τύπου για τη σφαιρική ενημέρωσή τους, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στις παρακάτω διευκρινήσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας :
Α. Η φορολόγηση της Εκκλησίας. 
Οι τελευταίες φοροαπαλλαγές υπέρ της Ορθόδοξης Εκκλησίας, όπως και υπέρ όλων ανεξαιρέτως των γνωστών θρησκειών στην Ελλάδα, καταργήθηκαν στις 23.4.2010 με τον Ν. 3842/2010. Έκτοτε, τα νομικά πρόσωπα της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος καταβάλλουν: 1) φόρο για τα ακίνητά τους και μάλιστα με τριπλάσιο συντελεστή από τον ισχύοντα για τους λοιπούς δημόσιους οργανισμούς της χώρας, 2) φόρο επί των κατ΄έτος μισθωμάτων που εισπράττουν από ακίνητα με συντελεστή ύψους 20% επί της αξίας τους, δηλαδή μεγαλύτερο από αυτόν που ισχύει για τους ιδιώτες, 3) συμπληρωματικό φόρο επί των εισοδημάτων τους από οικοδομές και εκμισθώσεις γαιών με συντελεστή 3%, 4) προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος με συντελεστή 55% επί της αξίας του παραπάνω συμπληρωματικού φόρου, 5) φόρο επί των κληρονομιών και δωρεών με συντελεστή 0,5% επί της αξίας τους, 6) τέλος χαρτοσήμου και δικαιώματα ΟΓΑ συνολικού ποσοστού 2,40% επί κάθε χρηματικής παροχής των πιστών προς τους Ι. Ναούς λόγω ιεροπραξιών. 

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. (ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ). ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ;



Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο το οποίο μετέφερε Ισραηλινούς τουρίστες στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς, στη Βουλγαρία με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί άλλοι.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός έσπευσε να κατηγορήσει το Ιράν. Για εσκεμμένη επίθεση έκανε λόγο ο Βούλγαρος υπουργός Εσωτερικών.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος της πόλης ανέφερε πως η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή, προσθέτοντας πως εκρηκτικός μηχανισμός είχε πιθανότατα τοποθετηθεί στο λεωφορείο. Ανέφερε ακόμη πως 33 άνθρωποι τραυματίστηηκαν. Ισραηλινή αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο ισραηλινό στρατιωτικό ραδιόφωνο έδωσε μία άλλη εκδοχή για τα αίτια της έκρηξης, αναφέροντας πως πιθανότατα επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας.

Από την πλευρά του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμιν Νετανιάχου έσπευσε να κατηγορήσει το Ιράν. «Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο Ιράν» είπε και διεμήνυσε πως το Ισραήλ θα απαντήσει αποφασιστικά.

Σύμφωνα, πάντως, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που μετέδωσε η δημόσια βουλγαρική τηλεόραση «ΒΝΤ», λίγο πριν την αιματηρή βομβιστική επίθεση εναντίον του λεωφορείου, άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο γραφείο του ταξιδιωτικού πρακτορείου που είχε διοργανώσει την εκδρομή, στο Μπουργκάς και είπε, ότι «οι Ισραηλινοί θα γίνουν δεκτοί με δύο βόμβες».

Τα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν το αριθμό των νεκρών στους επτά και των τραυματιών στους τριάντα τρεις, ενώ οι βουλγαρική αστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια της έκρηξης.

Το αεροδρόμιο της πόλης Μπουργκάς έκλεισε αμέσως μετά την έκρηξη.

ΕΙΔΗΣΗ- ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Υπεύθυνη Τομέα Τύπου - Δημοσίων Σχέσεων της νεολαίας του ορίσθηκε μία...νιγηριανή!



Αντιγράφουμε από το http://capital.gr.msn.com. Την προσωρινή οργανωτική δομή της Νεολαίας ενέκρινε ο πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Πάνος Καμμένος, κατόπιν εισήγησης του προεδρεύοντος της Συντονιστικής Οργάνωσης Νεολαίας, Μπάμπη Αποσκίτη. Η προσωρινή οργανωτική δομή έχει ως εξής:

Γραμματέας και υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού: Κωνσταντίνος Καλογρίδης

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Λεκανοπεδίου: Σωτήριος Γιώνας

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Επαρχίας: Θεόδωρος Δαγλαρτζής

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Θεσσαλονίκης: Ανέστης Χατζηθεοδοσίου

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Εξωτερικού: Μιχαήλ Κουφαλιτάκης

Υπεύθυνη Τομέα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σχέσεων: Μανταλένα Παπαδοπούλου

Υπεύθυνος Τομέα Ενέργειας & Περιβάλλοντος: Δημήτρης Κιούσης

Υπεύθυνη Εθελοντισμού: Ευδοκία Παπαγγέλου

Υπεύθυνος Τομέα Αθλητισμού & Πολιτισμού: Κωνσταντίνος Ρεμπής

Υπεύθυνη Τομέα Τύπου - Δημοσίων Σχέσεων & Social Media: Κατερίνα Καλαγκμπόρ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΑΝ ΤΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΔΙΑΒΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Όταν το κράτος και η Αστυνομία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....Μπορούν οι Έλληνες Εθνικιστές...



Κυκλοφορεί μια είδηση τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο που κάνει λόγο για μια ακόμη ΕΘΝΙΚΗ και το τονίζουμε ΕΘΝΙΚΗ δράση της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη..


Όπως αναφέρει το Flashnews στο κείμενο που αναρτήθηκε με τίτλο "Δεκάδες περιπτώσεις καθημερινά σε όλη την Κρήτη όπου ζητείται η βοήθεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" αναφέρεται:

«Χθες η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό Ξέπαππα, ήρθε σε επικοινωνία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα του διαμερίσματος της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες.»
 Ωστόσο περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα την σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί!

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΝΕΓΡΟ ΟΜΠΑΜΑ; Α.Μεσόγειος: Aπελευθέρωσε κανόνες εμπλοκής το ρωσικό Ναυτικό!!! - Το ΝΑΤΟ στέλνει στόλο!! Πάμε για ανταλλαγή πυρών;;;

 
 
Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί πλέον στην Α.Μεσόγειο, καθώς, το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδωσαν χθες ρωσικά ΜΜΕ ότι αυξήθηκε το επίπεδο της επιτήρησης των ρωσικών πολεμικών σκαφών και των ρωσικών ναυτικών βάσεων.

Την ίδια στιγμή εκπρόσωπος του ρωσικού Ναυτικου ανακοίνωσε ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των σκαφών του που πλέουν στην περιοχή, αλλά και στον Βόρειο Ατλαντικό "έχουν απελευθερωθεί όλοι οι κανόνες εμπλοκής" που σημαίνει ότι εναπόκεται στην κρίση του τοπικού διοικητή το αν θα ανοίξει πυρ ή όχι και το πότε αυτος θα κρίνει ότι απειλούνται τα ρωσικά συμφέροντα!

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Άγρια κόντρα Αρβανιτόπουλου με τον Πολύδωρα που κάλεσε σε "πόλεμο" για το νέο ανθελληνικό βιβλίο γραμματικής του δημοτικού



Σκληρή απάντηση στους 140 πανεπιστημιακούς οι οποίοι υπερασπίστηκαν τα όσα γράφει το νέο εγχειρίδιο γραμματικής έδωσε ο Βύρων Πολύδωρας καλώντας τους «Συνέλληνες» σε... πόλεμο.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής πήρε το μέρος της δασκάλας του 1ου δημοτικού σχολείου Ραφήνας η οποία ανέδειξε το θέμα ενώ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην οποία υπογραμμίζει:

«Μετά λύπης μου, όπως διαβάζω σε όλες τις εφημερίδες πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου.
Η διάλυση της γραμματικής και της γλώσσας γίνεται με. «επιστημονική» υποστήριξη βαρέως πυροβολικού 140 πανεπιστημιακών! Δεν είναι λάθος ή αμέλεια. Είναι «προμελέτη».
Μας λέγουν με πρωτοφανή οίηση: «Πώς τολμάτε, εσείς οι μη λέκτορες, οι μη ειδικοί, οι μη γλωσσολόγοι, οι αγράμματοι, μ' ένα λόγο να αντιστέκεσθε;».
Επομένως, ΠΟΛΕΜΟΣ! Γρηγορείτε Συνέλληνες!»

Αυτά είπε  ,και δικαιολογημένα ,ο Βύρων  Πολύδωρας και ο υπουργός Παιδείας , κύριος Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος φέρεται να έγινε έξω φρενών...

ΜΕΓΑΛΗ H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ - ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Ελλήνων Πολιτών στο κάλεσμα κίνηση αλληλεγγύης της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια. Κατά χιλιάδες πολιτών κατέκλυσαν την Πλατεία Αγίου Νικολάου στην περιοχή της της Νίκαιας, όπου μοιράστηκαν ψάρια και ζυμαρικά,  πολίτες που με δάκρυα στα μάτια από συγκίνηση της κίνησης αυτής της Χρυσής Αυγής η από το κλίμα που επικρατούσε, "την κατάντια του Ελληνικού Λαού" - όπως οι περισσότεροι έλεγαν στους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής- να περιμένει στην σειρά για λίγο φαγητό.
  Αισθητή ήταν και οι παρουσία των βουλευτών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χ.Α. κυρίων Κασιδιάρη, Λαγού και Παναγιώταρου που συνεχώς ελάμβαναν τα συγχαρητήρια των πολιτών γι αυτή την κίνηση της Χ.Α. και για το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρουν. Πολλές φορές έχουν κατακρίνει τα κανάλια της Νέας Τάξης η αλλιώς τα μπουρδελοκάναλα αυτές τις κινήσεις της Χρυσής Αυγής, κινήσεις αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας προς τους Έλληνες Πολίτες που έχουν την ανάγκη συμπαράστασης,αφού τα υπόλοιπα τους άφησαν στο περιθώριο. 
Ας δούμε ένα μικρό δείγμα

Τι λέει η Αριστερά για αυτό :Αλλοδαποί το 52,46% των δολοφόνων ληστών


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για την σφαγή των Ελλήνων πολιτών από τους αλλοδαπούς εγκληματίες για τους πρώτους 5 μήνες του 2012. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη  το 52,46% των δραστών ανθρωποκτονιών με κίνητρο τη ληστεία, που έγιναν το πρώτο πεντάμηνο του 2012, είναι αλλοδαποί.

Το νούμερο αυτό έχει αυξηθεί σε σχέση με το 2011 που ήταν … 51,61%.  Οι Έλληνες δράστες με κίνητρο τη ληστεία ανέρχονται στο 11,48% (!), ενώ οι δράστες των οποίων δεν διευκρινίστηκε υπηκοότητα ανέρχονται σε 36,07%.

Από τα νούμερα αυτά αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ποσοστό των αλλοδαπών όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία των στοιχείων των υποθέσεων το ποσοστό των αλλοδαπών θα αυξηθεί 
περεταίρω επιβεβαιώνοντας στατιστικά με τον πιο επίσημο τρόπο αυτό που ο κόσμος έχει τούμπανο και τα στελέχη συγκεκριμένων πολιτικών κομμάτων αγνοούν να αντιληφτούν, προβληματιζόμενοι την ίδια στιγμή γιατί ο ελληνικός λαός άλλαξε τις πολιτικές του επιλογές στις πρόσφατες εκλογές. 

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία οι Αλβανοί κακοποιοί εξακολουθούν να κατέχουν τα «σκήπτρα» των δολοφονιών με κίνητρο τη ληστεία. Από τους αλλοδαπούς δράστες το 22,95% είναι αλβανικής υπηκοότητας και ακολουθούν οι Βούλγαροι με 9,48% και οι Ρουμάνοι με 6,56%...

Απολυτίκιο της Αγ. Μαρίνης - 17 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Ἀπολυτίκιον Ἦχος πλ. α'. Τόν συνάναρχον Λόγον. Μνηστευθεῖσα τῷ Λόγῳ Μαρίνα ἔνδοξε, τῶν ἐπιγείων τὴν σχέσιν πᾶσαν κατέλιπες, καὶ ἐνήθλησας λαμπρῶς ὡς καλλιπάρθενος, τὸν γὰρ ἀόρατον ἐχθρὸν κατεπάτησας στερρῶς ὀφθέντα σοὶ Ἀθληφόρε. Καὶ νῦν πηγάζεις τῷ κόσμῳ τῶν ἰαμάτων τὰ δωρήματα.

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ.



Γιορτάζουμε σήμερα 17 Ιουλίου, ημέρα μνήμης της Αγίας Μαρίνας, ας πούμε λίγα λόγια:

Η Αγία Μαρίνα γεννήθηκε στην Αντιόχεια της Πισιδίας, στα χρόνια του αυτοκράτορα Κλαυδίου του Β', το 270 μ.Χ. Λίγες μέρες μετά τη γέννησή της, η μητέρα της πέθανε, και ο πατέρας της Αιδέσιος, που ήταν Ιερέας των ειδώλων, την ανέθεσε σε μια χριστιανή γυναίκα, από την οποία η Μαρίνα διδάχθηκε το Χριστό. Όταν έγινε 15 χρονών, αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι είναι χριστιανή. Έκπληκτος αυτός απ' αυτό που άκουσε, με μίσος τη διέγραψε από παιδί του.

Μετά από καιρό, έμαθε για τη Μαρίνα και ο έπαρχος Ολύμβριος, που διέταξε να τη συλλάβουν για ανάκριση. Όταν την είδε μπροστά του, θαύμασε την ομορφιά της και προσπάθησε να την πείσει με κάθε τρόπο να αρνηθεί το Χριστό και να γίνει σύζυγος του. Μάταια, όμως. Η Αγία Μαρίνα σε κάθε προσπάθεια του Ολυμβρίου αντέτασσε τη φράση: «Είμαι χριστιανή». Τότε ο σκληρός έπαρχος διέταξε να την ξαπλώσουν στη γη, και την καταξέσχισε άσπλαχνα με ραβδιά τόσο, ώστε η γη έγινε κόκκινη από το αίμα που έτρεξε. Έπειτα, ενώ αιμορραγούσε, την κρέμασε για πολλή ώρα και μετά τη φυλάκισε.

Λένε "Μπαρμπαρούση" και στάζουν μέλι οι γυναίκες! ( Βίντεο )


Από τι φαίνεται τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση όχι μόνο τον έκαναν γνωστό σε όλη την Ελλάδα, αλλά προκαλούν και τα κολακευτικότερα σχόλια των γυναικών…

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο του aitoloakarnaniapost όπου μια γυναίκα μιλά στην κάμερα επιβεβαιώνοντας πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν είχε καμία εμπλοκή (παρά τις περί του αντιθέτου φήμες) σε καυγά με ξυλοδαρμό με ομάδα Αλβανών στο Μεσολόγγι.

Κούκλος, θεός, αδύνατος, ένας και μοναδικός, ήταν τα λόγια για τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, που από ότι φαίνεται έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες….


thebest.gr