Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Αυτός είναι ο Αλβανός που πυροβόλησε τους αστυνομικούς στα Ρούστικα Ρεθύμνου (ΦΩΤΟ)


Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 24χρονος Αλβανός ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκαν το πρωί σε χασισοφυτεία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας στην περιοχή Ρούστικα του Ρεθύμνου.
Στο εσωτερικό χώρο της καλλιέργειας εντοπίσθηκε ο 24χρονος μαζί με ένα ακόμα δράστη, να εκτελούν εργασίες. Κατά την επιχείρηση για τη σύλληψη τους, ο 24χρονος πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετική καραμπίνα κατά των αστυνομικών από πολύ κοντινή απόσταση, οι οποίοι ανταποδίδοντας τα πυρά, τον τραυμάτισαν στον μηρό, ενώ ο δεύτερος δράστης, τράπηκε σε φυγή.
Στο χώρο της καλλιέργειας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 600 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από ένα έως δύο μέτρα, καθώς επίσης και 317 αποξηραμένα δενδρύλλια, σε ειδικό χώρο αποξήρανσης, εντός της φυτείας. Επίσης, κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, την οποία χρησιμοποίησε ο 24χρονος, πυροβολώντας εναντίον των αστυνομικών...

(Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό ρεπορτάζ)
Σε βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.