Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΜΑΧΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ (7-9 Αυγούστου του 480 π.Χ ). Οι προετοιμασίες και η Μάχη.

Την άνοιξη του 480 π.Χ. ο περσικός στρατός, από όλα τα μέρη της τεράστιας Περσικής αυτοκρατορίας συγκεντρώνεται στην Άβυδο, κοντά στον Ελλήσποντο, με σκοπό να επιχειρήσει την δεύτερη επίθεση εναντίον της Ελλάδος. Οι προετοιμασίες της εκστρατείας αυτής, ξεκίνησαν από τον Δαρείο, και συνεχίστηκαν μετά τον θάνατό του το 486 π.Χ., από τον γιο του Ξέρξη, διάδοχο του στον θρόνο της περσικής αυτοκρατορίας. Οι προετοιμασίες αυτές, εκτός από την συγκέντρωση χερσαίων και ναυτικών δυνάμεων, περιελάμβαναν και παράλληλες διπλωματικές αλλά και κατασκοπευτικές κινήσεις, με απώτερο σκοπό την διάσπαση των Ελληνικών πόλεων, και την αποφυγή δημιουργίας ενός Ελληνικού συνασπισμού, ο οποίος θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στην επέλαση των περσικών δυνάμεων
Κύρια πηγή για τους Ελληνοπερσικούς πολέμους αποτελεί ο Έλληνας ιστορικός Ηρόδοτος. Ο Ηρόδοτος, γνωστός ως «Πατέρας της Ιστορίας»,

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Κρατηθείτε! 55.000 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα τον… Ιούλιο!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
Η παράνομη έλευση των λαθρομεταναστών τον Ιούλιο αποδείχθηκε τόσο μεγάλη, ώστε ήταν σχεδόν διπλάσια απ΄αυτή του Ιουνίου! Ενώ, λοιπόν, τον Ιούνιο η παράνομη μετανάστευση αφορούσε 31.318 άτομα, τον περασμένο μήνα ο αριθμός της ανήλθε σε 54.899 άτομα! Τα στοιχεία αυτά είναι επίσημα και προέρχονται από αυτά που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό.
Σε 748 περιστατικά συνελήφθησαν συνολικά 54.899 άτομα, με το ερώτημα το οποίο να τίθεται είναι ως που θα τραβήξει αυτή η κατάσταση. Η απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης, με τις θέσεις της ανεκδιήγητης και εκτός τόπου και χρόνου Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία ζει «στην κοσμάρα της», είναι ολοφάνερο ότι λειτουργεί ως πόλος έλξης ολοένα και περισσότερων λαθρομεταναστών.

«Έφοδος» της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα στον παράνομο καταυλισμό Καμίνη-Συριζαίων στον Βοτανικό (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης και Δήμητρα Βελέντζα βρέθηκαν σήμερα το πρωί στον Βοτανικό για να εποπτεύσουν τον χώρο όπου η λαθροκυβέρνηση του Σύριζα σε συνεργασία με τον λαθροδήμαρχο Καμίνη στήνουν παράνομο καταυλισμό λαθρομεταναστών. Τα μέτρα ασφαλείας στο σημείο είναι δρακόντεια και υπάρχει 24ωρη αστυνομική φύλαξη για να εμποδίσει τους κατοίκους να αντιδράσουν στην μετατροπή της περιοχής τους σε γκέτο. Οι εργασίες είναι πυρετώδεις και οχήματα του Δήμου καταφτάνουν μαζικά στον χώρο, μεταφέροντας τόνους από υλικά και προμήθειες.
Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής εισήλθαν στο εργοτάξιο και με… δέος αντίκρισαν μία υπερσύγχρονη εγκατάσταση με εκατοντάδες κοντέινερ, ηλεκτροδότηση, υδροδότηση, ακόμα και ψύξη-θέρμανση! Το διαλυμένο κράτος της κυρα-Τασίας και του dear Alexis λειτουργεί άψογα για να εξυπηρετήσει τους λαθρομετανάστες που καθημερινά εισβάλλουν κατά κύματα στην Πατρίδα μας.