Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ!

Θυμάστε τον ΑΛβανό Niko Ago που είναι να απελαθεί; Χθες βγήκε στην Τατιάνα του STAR και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου! που εκτέλεσε τον Αλβανό !


Χθες στην εκπομπή της Τατιάνας (την γνωστή βρε...δεν το έχει η γυναίκα ) ήταν καλεσμένος ο Niko Ago οπου πήγε να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου που οι Αλβανοί ληστές έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας του!


Αυτό είναι κράτος: Ένας παράνομος που εκκρεμεί η απέλασή του, βγαίνει ανενόχλητος στα κανάλια και κάνει υποδείξεις στην δικαιοσύνη, απαιτώντας καταδίκες νόμιμων κατοίκων της χώρας που δέχτηκαν εισβολή μέσα στο σπίτι τους!!


Που γίνονται αυτά;Στο Star και στην εκπομπή της Τατιάνας αφού η γυναίκα δεν το έχει ,δεν το κατέχει τι το θές βρε κορίτσι μου αντε να τράβα να δείς στην Χαλκίδα να κουνιέται το νερό και να λές άνοιξε το φράγμα !
http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/ 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Σύλληψη υποψηφίων βουλευτών της Χρυσής Αυγής αντί των επιτιθέμενων! Καμία δήλωση από τους «σοκαρισμένους» δημοκράτες!

Εδώ και τρεις περίπου ημέρες βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ και τους παρελαύνοντες από αυτά «δημοκράτες» με ανακοινώσεις κομμάτων, προσώπων, επωνύμων και κάθε λογής ειδήμονα επί παντός επιστητού για τον «βάναυσο» ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη και την «φασιστική» επίθεση εις βάρος της Δούρου, από τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής.

Όλοι μας γίναμε μάρτυρες με ποιον τρόπο δουλεύει η δημοκρατία και η δικαιοσύνη, αφού κατά τηλεφωνική παραγγελία δημοσιογράφου, κινήθηκαν οι νομικές διαδικασίες για άμεση ποινική δίωξη εις βάρος του εκπροσώπου μας.

Το τηλεφώνημα του Δελατόλα στην εισαγγελέα, το οποίο κράτησε κάτι λιγότερο από ένα τηλεφώνημα για παραγγελία σε ταχυφαγείο, ήταν αρκετό για να «θιχτεί» η υπόληψη των καθώς πρέπει και των υποκριτών. Τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους μας.

Σήμερα, κλιμάκιο Συναγωνιστών από τον Τοπικό Πυρήνα Ημαθίας προέβη σε ενημερωτική εκστρατεία στο κέντρο της Βέροιας, το οποίο όταν έγινε αντιληπτό από τους αιώνιους άεργους της ψευτοκουλτούρας, δέχθηκε επίθεση με σκοπό να ματαιώσει την καθ' όλα νόμιμη δραστηριότητα των Συναγωνιστών.

Το επεισόδιο που διαδραματίστηκε είναι χαρακτηριστικό και της άποψης που έχει η άρχουσα τάξη περί νόμων και ίσης αντιμετώπισης απέναντι του, αφού τα πρώτα λεπτά κατά τα οποία το κέντρο της πόλης είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης, η αστυνομία περίμενε τη λάθος κίνηση από τη μεριά της Χρυσής Αυγής για να προβεί σε... προληπτικές συλλήψεις.

Παρά την συνήθης ευνοϊκή αναλογία υπέρ των αναρχικών, οι Χρυσαυγίτες κατόπιν εντολής του επικεφαλής τήρησαν αμυντική στάση, για να μη δοθεί έκταση στο επεισόδιο και καταστραφούν περιουσίες αθώων πολιτών.

Οι ίδιοι, βλέποντας έκπληκτοι να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους σκηνές βίας, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ενοχλούνται από την ελληνική σημαία, συμπαραστάθηκαν λεκτικώς στους Χρυσαυγίτες, κάτι που φυσικά «ξίνισε» τους παρακρατικούς.

Έτσι λοιπόν, όταν κατέφθασε η αστυνομία και το σχέδιο τους απέκτησε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, το ηθικό τους αναπτερώθηκε και έγινε προσπάθεια μετωπικής επίθεσης, η οποία όμως κατέληξε, όπως πάντα, στο κενό.

Ωστόσο, ενημερώνουμε άπαντες, ότι παρά τη ψύχραιμη στάση μας, φροντίσαμε να καταγράψουμε πολλά από τα περιστατικά που έλαβαν χώρα, τα οποία αποδεικνύουν τους δράστες της επίθεσης με τα πρόσωπα τους, τον οπλισμό τους, την αποτυχημένη προσπάθεια τους κι άλλα πολλά, τα οποία είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε εφόσον κι να κινηθούμε νομικά.

Προς το παρόν, κανένας εισαγγελέας δε διέταξε τη σύλληψη αυτών που κατ’ εξακολούθηση παραβαίνουν το νόμο και κανείς δημοσιογράφος δεν έκανε τηλεφώνημα προς την εισαγγελική αρχή. Κόρακας κοράκου, δε βγάζει μάτι!

http://www.xryshaygh.com/

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Χτες, Παρασκευή 8 Ιουνίου, βρέθηκε στη Ναύπακτο ο εκλεγμένος βουλευτής με το Κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κος Κων/νος Μπαρμπαρούσης, νωρίς το βράδυ γύρω στις 21.00’. Ο λόγος που τον είχε φέρει στην πόλη μας, από δικές του δηλώσεις, ήταν η ανάγκη του να.....
ξεκουραστεί πίνοντας ένα αναψυκτικό με φίλους και γνωστούς, πριν επιστρέψει στη βάση του, μετά από μια μεγάλη βόλτα ενημέρωσης που είχε νωρίτερα την ίδια μέρα καθώς και την προηγούμενη, στους ψηφοφόρους της ορεινής Ναυπακτίας.

Μισή μόλις ώρα αργότερα, περίπου 21.30 μμ, εμφανίστηκε «εντελώς τυχαία» μια ομάδα 20 περίπου ατόμων, αναρχικών «Δημοκρατών», να πορεύονται από το λιμάνι της Ναυπάκτου προς την Παραλία της Ψανής, όπου βρισκόταν ο Κος Μπαρμπαρούσης, έχοντας ανυψωμένα πανώ και φωνάζοντας συνθήματα να κρεμάσουμε τον Μπαρμπαρούση και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους Νεοναζί και άλλα τέτοια παρεμφερή συνθήματα περί εντελώς δημοκρατικού κρεμάσματος ενός ανθρώπου που απλά έπινε το αναψυκτικό του μαζί με την συντροφιά του και ένα πλήθος συμπολιτών μας, περίπου 150 ατόμων που μόλις τον είδαν έκατσαν να συζητήσουν μαζί του και να τον ενθαρρύνουν στη συνέχεια της προσπάθειάς του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1


"Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.

Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.

Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής."

Ηλίας Κασιδιάρης

xryshaygh

ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.



ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
 ΤΑ ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ" ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ Η "ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ" ΚΑΝΕΛΛΗ.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6 MAIOY ΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ(δείτε βίντεο) "ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ" ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.
 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΓΕΛΟ .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΝΤΑΡΤΗ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ: ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.



Την συμμετοχή της στην γνωστή διοργάνωση “Athens Pride 2012” γνωστοποίησε η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου -όπως σημειώνει- «να διατρανωθεί για άλλη μια χρονιά η ανάγκη καταπολέμησης των διακρίσεων και προάσπισης του δικαιώματος στη διαφορετικότητα λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού» αλλά και για να μπορούν τα ομόφυλα ζευγάρια να δημιουργούν οικογένεια.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «Με αφορμή τη διοργάνωση της ετήσιας αυτής σημαντικής εκδήλωσης, θεωρούμε ότι πρέπει να σταματήσει κάθε μορφή θεσμικών διακρίσεων αλλά και ρατσιστικής βίας ενάντια στους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, τους αμφιφυλόφιλους και τις τρανς, και ότι τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα στην οικογενειακή ζωή, όπως κάθε άλλο ζευγάρι που απαρτίζεται από ετερόφυλους συζύγους. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν προσφέρουν κανένα είδος νομικής αναγνώρισης στα ομόφυλα ζευγάρια». Τέλος, η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι δεσμεύονται να «συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου να γίνει σεβαστή η αρχή της ισότητας και της ισονομίας σε όλες ανεξαιρέτως τις πτυχές της, ώστε οι ΛΟΑΤ (σ.σ. Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά άτομα) συμπολίτες και συμπολίτισσες μας να μην στερηθούν κανένα ανθρώπινο δικαίωμά τους, αλλά και να αναδειχτούν οι θετικές όψεις της συνύπαρξης μέσα από τη διαφορετικότητα».

Για πολύ γέλιο οι αντιφασίστες.


ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΙ. ΡΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ; ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ INDYMEDIA. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ 5000 ΑΤΟΜΩΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ. ΕΑΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΑΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΤΕ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ...

ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΨΗΦΟΘΗΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!(ΦΩΤΟ +BINTEO ΠAKHΣ)


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΑΣΚΟ...ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

"ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ" Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...


ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ "ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ" Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ.
Σύσσωμος ο “πολιτικός” ο “δημοσιογραφικός” αλλά και ο “καλλιτεχνικός κόσμος” αντέδρασε στα χαστουκια του "τραμπούκου" της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη, με τη συμμετοχή της τηλεκομμουνίστριας Κανέλλη, της πασιονάριας του Κολωνακίου Δούρου, του μακαρίως κοιμόμενου Πάκη Παυλόπουλου και του δημοσιογράφαρου Γ. Παπαδάκη. Οι πάντες* “τρόμαξαν” και “σοκαρίστηκαν” από τη σκηνή βίας στην TV: Από την Καίτη Φίνου και τη Ζέτα Δούκα, μέχρι την Έλενα Ακρίτα και τη Μαρία Κορινθίου. Όλοι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους και το πόσο βαθύ ήταν το σοκ που υπέστησαν στο θέαμα.

Ακόμα και η Τατιάνα Στεφανίδου σοκαρίστηκε η οποία έγραψε στο τουίτερ τα κάτωθι:
«Θεέ μου, έχω ανατριχιάσει!!!! Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα πριν από λίγο στον Παπαδάκη!!!!!!!!!!!!!! Ξεφτίλαααααααα! Η κρίση της δημοκρατίας. Τρέμω από αυτό που είδα (…) Να το δείξουμε όλοι το βίντεο. Να δούνε αυτοί που τους ψήφισαν, ποιους εγκληματίες έβαλαν στη Βουλή».

Ήταν έτσι μια ευκαιρία να σοκαριστεί η βαθιά σκεπτόμενη Ελλάδα.

Αφού δεν σοκάρεται από τους 5 ανθρώπους που πέφτουν κάθε μέρα νεκροί σαν τις μύγες από την εγκληματικότητα, αφού δεν σοκάρεται από τα καθημερινά δελτία αυτοκτονιών, ας σοκαριστεί τουλάχιστον από τις ριάλιτυ φάπες.

Κάτι είναι και αυτό…

dexiextrem

ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ


ΠΕΙΡΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ :
Διαβαζουμε απο την iefimerida:
Έντονα αντέδρασε η τουρκική κοινή γνώμη στις δηλώσεις του προέδρου της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου για την Κωνσταντινούπολη και τις χαμένες πατρίδες στη Μικρά Ασία.

Η είδηση μεταδόθηκε από το ιδιωτικό κανάλι NTV και ανέφερε πως ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος της Ελλάδας, Χρυσή Αυγή δήλωσε σε συνέντευξη του πως «θα μπορούσαμε να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη σε λίγα χρόνια».

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα Χουριέτ επικαλείται το ερώτημα που έθεσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στον Νίκο Μιχαλολιάκο εάν δηλαδή είναι εφικτό ένα τέτοιο εγχείρημα, από τη στιγμή που εκεί ζουν πια 15 εκ Τούρκοι και μόνο 3.000 Ελληνορθόδοξοι;

Όπως επεσήμανε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής «οι Εβραίοι ίδρυσαν το κράτος τους σε εδάφη των προγόνων τους, το 1948, μετά από αιώνες. Δεν λέω ότι θα πρέπει να πολεμήσουμε τους Τούρκους με όπλα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο Ελληνισμός υπήρξε στην Ανατολία, τον Πόντο και την Θράκη για αιώνες» συμπλήρωσε.

Ο κ. Μιχαλολιάκος συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως «οι καρδιές μας είναι με την Βασσιλίδα Πόλη. Ζήτω ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος!».

Όρκος εκδίκησης από τον γιο και την κόρη της 80χρονης για τον φόνο της-Συγκλονιστικό βίντεο

Όρκος εκδίκησης από τον γιο και την κόρη της 80χρονης που βρέθηκε νεκρή, μέσα στο σπίτι της - Την κατακρεούργησαν ληστές με 15 μαχαιριές -
Άγρια δολοφονία με κίνητρο, όπως όλα δείχνουν τη ληστεία, σημειώθηκε στο σπίτι που ζούσε η άτυχη ηλικιωμένη, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου 114 και Ζαλόγγου στην Πάτρα. Την 80χρονη γυναίκα αντίκρισε μέσα σε μια λίμνη αίματος η κόρη της, γύρω στις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης (07-06-2012). Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της μέσω τηλεφώνου, όμως η ηλικιωμένη δεν απαντούσε και έτσι πήγε στο σπίτι να δει τι είχε συμβεί.

Οι ενδείξεις σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής η Ασφάλεια Πατρών, οδηγούν στο συμπέρασμα πως το κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς το εσωτερικό του σπιτιού στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας που διέμενε μόνη η άτυχη 80χρονη, ήταν άνω-κάτω...

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΠΛΑΚΩΣΕΙ" ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΕΙΝΑΙ Η....ΝΤΟΡΑ.


ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ(ΕΙΧΕ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ).
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ .Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ "ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ"

Mιλώντας στο news247.gr η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε πως αυτό το γεγονός αποτελεί «επιτομή της κατάντιας του πολιτικού συστήματος».
«Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι μπράβοι και φασιστοειδή. Για να γίνεις φασίστας πρέπει να έχεις πολιτισμικό κενό. Όταν έβλεπα την εικόνα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα τον είχα πλακώσει. Εγώ δεν έχω την ψυχραιμία του Μητσοτάκη. Αν ήμουν εγώ θα τον είχα πλακώσει», είπε μεταξύ άλλων, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συνομιλίας με μέλος της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτικό ή δημοσιογραφικό πάνελ.


ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ.
 ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο "ΓΙΓΑΝΤΑΣ" ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ


ΜΑΛΛΟΝ "ΜΕΛΙ" ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ .ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ .
ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ .ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ Η ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .
ΕΝΕΦΑΝΙΣΘH ΚΑΙ Ο "ΓΙΓΑΝΤΑΣ" ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Mιλώντας στο axiaplus.gr, ο Κίμωνας Κουλούρης, φέρεται να δήλωσε:
«Βλέπω πολύ θετικά τον Αλέξη Τσίπρα».
«Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ίδια πρόσωπα, πόσο μάλλον τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια υπό τις οδηγίες του Γιωργάκη», δηλώνει ο Κίμων Κουλούρης που αφήνει αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός τον έθεσε εκτός κόμματος όταν άσκησε κριτική στον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κίμων Κουλούρης «συμβουλεύει» τους παλιούς του συντρόφους να «μην ασχολούνται με τον Αλέξη Τσίπρα», διότι έχει την δική του δυναμική και ότι όσο ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του, τόσο θα χάνει το ΠΑΣΟΚ!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και ακόμα μία πληροφορία που αναφέρει το axiaplus.gr, ότι υπήρξε συνάντηση του Κίμωνα Κουλουρη με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για φλερτ που μπορεί να καταλήξει σε γάμο.

ΕΕ...ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ : "MOY ΕΡΙΞΕ...ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ"


Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ...ΚΟΥΤΟΥΛΗΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1: «Πριν από τρία χρόνια είχα πάει στην πλατεία Αττικής να παραλάβω ένα ψήφισμα των κατοίκων για το μεταναστευτικό. Εγώ δεν γνώριζα τότε τον κ. Κασιδιάρη. Με περικύκλωσε μαζί με άλλους δέκα και μου είπε 'τι θες εσύ εδώ ρε;' και κάτι άλλα. Εγώ δεν έδωσα σημασία, είπα 'αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου'.

Ο συγκεκριμένος κύριος, λοιπόν, μου έριξε μια κουτουλιά. Κυκλοφορούσα με ένα τεράστιο καρούμπαλο για μέρες στη Βουλή» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Πρωινό Αντ1. Συμπληρώνοντας «Γενικώς, με μισούν εμένα στην Χρυσή Αυγή».
ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. 
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ;; 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΦΟΒOΣOYN ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ;;

"ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ" ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)



ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ; ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ; ΑΚΟΥ 2000. ΟΥΤΕ 200 ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ; ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΑΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΝΕ "ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ"


ΤΡΑΓΙΚΟ!!! ΥΠΕΣΘΕΙ ΣΟΚ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΑ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
Διαβάζουμε απο το "αντικειμενικότατο" newsit του Ευαγγελάτου :
"Αυτό που σοκάρει περισσότερο, από αυτό καθ' αυτό το γεγονός της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη σε βάρος μου και της Λιάνας Κανέλλη, είναι ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν πολίτες που λένε «καλά τους έκανε»".
H Ρένα Δούρου, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε: «δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά είναι αργά για δάκρυα πλέον» και αποκάλυψε ότι στην ίδια συζήτηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε την ελληνική βουλή «μπορντέλο» .

ΣΧΟΛΙΟ : TO ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΔΟΥΡΟΥ ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ;;
AN KAI OTAN ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΛΙΓΗ ΔΡΟΣΟΥΛΑ, ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ "ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ".

ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥ MEGA ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ!



Από το : enimerosi24.gr
Μεγάλη απορία προκάλεσε η διαφήμιση και μάλιστα στη ζώνη prime time του Mega της «Κυριακάτικης Αυγής» την περασμένη Παρασκευή! Πώς γίνεται η αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και εκδοτών του μεγάλου καναλιού, καθώς και των εφημερίδων τους («Τα Νέα» & «Έθνος»), καθημερινά να ξεπερνάει τα όρια και ξαφνικά η Κουμουνδούρου να αποφασίζει να δώσει χρήματα στους εκδότες; Τι κρύβεται πίσω από αυτή την παράξενη ενέργεια; Για ποιο λόγο – επαναλαμβάνουμε, αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει χρήματα στο κανάλι των εκδοτών; Είναι γνωστό ότι η διαφήμιση στο prime time είναι η ακριβότερη, προφανώς οι τιμές έχουν μειωθεί και σίγουρα θα έγινε έκπτωση, η απορία όμως παραμένει, αλλά και η σκοπιμότητα που κρύβει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία! Τι υποκρύπτεται πίσω από όλα αυτά; Να υποθέσουμε ότι ο «πόλεμος» δηλώσεων, ενίοτε σε πολύ έντονο ύφος, «πουλάει» στο αριστερό ακροατήριο; Άραγε θα δούμε και τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει συνέντευξη στο μεγάλο κανάλι; Ενώ τέλος δεν μπορεί να μην λάβουμε υπόψιν, ότι την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι της εφημερίδας, αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού, «Στο Κόκκινο» είναι απλήρωτοι! Άραγε τι απαντά ο κύριος Νίκος Παππάς που πριν μία εβδομάδα έγραφε στο twitter, «Εάν η διαπλοκή του Έθνους νομίζει ότι θα κάνουμε γαργάρα το θέμα τηλεοπτικών αδειών και της δεοντολογίας κάνει MEGAλο λάθος. Proxy war»; 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο 24χρονος που σκότωσε τον ληστή που μπηκε σπίτι του στην Παιανία. Ο όρος που του επιβλήθηκε είναι να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.

Η αποφαση του εισαγγελέα στηρίχθηκε στο σκεπτικό ότι ο πρότερος έντιμος βίος του δείχνει ότι δεν είναι απειλή για την κοινωνία. Στο άκουσμα της απόφασης ο κόσμος που είναι συγκεντρωμένος στα δικαστήρια από το πρωί ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΤΕΛΕΙ, ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
olympia

Τα χειροκροτήματα στα δικαστήρια


- Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 24χρονος

- 150 άτομα στο πλευρό του ξέσπασαν όταν οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα δικαστήρια

-  Όπως θα δείτε στο βίντεο, καταχειροκροτήθηκε και κάποιοι τον χαϊδεψαν στο κεφάλι

- “Φόρτωσα τη συνείδησή μου σκοτώνοντας έναν άνθρωπο” λέει o ίδιος Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγα λεπτά μετά τις εννιά ο 24χρονος φοιτητής που πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο Αλβανό ο οποίος νωρίτερα είχε εισβάλει στο σπίτι του και είχε απειλήσει τη μητέρα του.

Από νωρίς στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 κάτοικοι, φίλοι και συγγενείς του νεαρού που όταν είδαν τους αστυνομικούς να τον οδηγούν με χειροπέδες στα χέρια ξέσπασαν σε χειροκροτήματα δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους.
"Ανεξάρτητα από τις ποινικές συνέπειες έχω φορτώσει τη συνείδησή μου ότι σκότωσα έναν άνθρωπο. Έκανα κάτι που δε το σκέφτηκα ποτέ για τον εαυτό μου. Βρέθηκα και βίωσα σκηνές σαν αυτές που βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες. Ξαφνικά βλέπω δύο ληστές να πάνε να σκοτώσουν τη μητέρα μου", είπε στους συνηγόρους του.
Οι κάτοικοι της περιοχής κοντά στο σπίτι του νεαρού στην Παιανία από την πρώτη στιγμή δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον νεαρό, τονίζοντας πως νιώθουν εγκαταλελειμμένοι στα χέρια των ληστών που δρουν στην περιοχή.

AIΣΧΟΣ:ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΚΣ???Δεν αναγνώρισαν τη νόμιμη άμυνα! Στον ανακριτή στέλνουν το παλικάρι της Παιανίας! Το κράτος επιβεβαιώνει το πραγματικό του πρόσωπο.

Ναι μεν αναγνωρίσθηκε ότι η ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής, αλλά δεν αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νόμιμης άμυνας! Πράγμα που σημαίνει ότι ο νεαρός ήρωας θα μείνει κρατούμενος μέχρι τον ανακριτή. Δηλαδή δύο κτήνη που βιαιοπραγούν με μαχαίρια και λοστούς εις βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι δεν εκλαμβάνονται ως “απειλή”; Θέλετε τους πολίτες άβουλα όντα και πρόβατα επί σφαγή; Εξυπηρετείτε την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ή το....
Δίκαιο Νόμιμων Τοκογλύφων (ΔΝΤ);
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Ελπίζουμε ολόψυχα ο ανακριτής να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ειδικά την χρονική στιγμή που θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα, λίγο πριν τις εκλογές.

Ολυμπια

'' ΧΑΣΤΟΥΚΙΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙΝ '' ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Κατά ένα τρόπο μη εξηγήσιμο από όσους επιμένουν να σκέπτονται με τρόπο "πολιτικά ορθό", αλλά απόλυτα εξηγήσιμο για όσους έχουν αντιληφθεί ότι η καταστροφή του Μνημονίου έχει προκαλέσει συστημική μετάλλαξη στο σώμα των ψηφοφόρων... 

το χθεσινό επεισόδιο στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον "θερμόαιμο" υπεύθυνο Τύπου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη και τις άκρως εριστικές, κυρίες της Αριστεράς Λιάννα Κανέλλη του ΚΚΕ και Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι ενισχύει το εθνικιστικό κόμμα, παρά το αποδυναμώνει! Αν και ουδέποτε στην πολιτική ζωή του τόπου ένα κόμμα έχει υποστεί τέτοιας έκτασης επίθεση, όπως αυτή που υφίσταται απο τουλάχιστον ένα μήνα πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου μέχρι σήμερα (εν μερει δικαιολογημένες λόγω παλαιότερων πολιτικών θέσεων που ισορροπούσαν μεταξύ δημοκρατίας και αυταρχισμού), με χαρακτηριστικό το επεισόδια του "Εγέρθητι" και αποκορύφωμα το χθεσινό σκηνικό στον ΑΝΤ1, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εν τούτοις, όλες οι δημοσκοπήσεις, αλλά και κυρίως το διαδίκτυο, το οποίο είναι ο πιο αντικειμενικός καταγραφέας της διάθεσης της κοινής γνώμης, δείχνουν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, περισότερο ενισχύεται, παρά αποδυναμώνεται! Σήμερα επρόκειτο να βγούν οι δημοσκοπήσεις που πρακτικά θα έδειχναν και το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου. 
Αλλά από χθες έχει συμβεί το εξής εκπληκτικό όπως ενημέρωσε το defencenet.gr, κορυφαίο στέλεχος εταιρείας δημοσκοπήσεων:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ..ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ!!!

«Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της κ. Λιάνας Κανέλλη και της κ. Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού. Η Πολιτεία δεν έχει ανοχή σε φαινόμενα που παραβιάζουν τους κανόνες μιας δημοκρατικής πολιτείας και θίγουν το συλλογικό αξιακό μας υπόβαθρο».

Κάρολος Παπούλιας

Μίλησε κι ο κυρ-Κάρολος.....
Αποφάσισε να μιλήσει....

Δεν μίλησε μετά το διάγγελμα του ΓΑΠ στο Καστελλόριζο που μας έχωσε στα τάρταρα και ξεκίνησε την διαδικασία καταστροφής της χώρας μας....

Οταν η Κανέλη απειλούσε άπο την εκπομπή του ANT1 πως θα μας...σφάξει,δεν άνοιξε ρουθούνι...!!!

Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα»)  και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε... ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ... πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα και θα βγάζανε ανακοίνωση καταδίκης του Ναζισμού μέχρι και οι Ιουδαίοι του Ιράν...

Η ελληνόφωνη εισαγγελέας Ράικου έβγαλε στους δρόμους όλη την ΕΛ.ΑΣ.. Όχι για να συλλάβουν αλλοδαπούς βιαστές και δολοφόνους αλλά για να συλλάβουν τον Ηλία Κασιδιάρη.

 

 Αστυνομικοί περιπολούν τα γραφεία και τις οργανώσεις της Χρυσής Αυγής.

Σε εξέλιξη είναι από τις 10.40 το πρωί επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος επιτέθηκε εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου στο πρωινό του ΑΝΤ1.Μόλις η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, ενημερώθηκε για το περιστατικό, διέταξε την άμεση σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου, δηλαδή εντός 48 ωρών, για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και απόπειρα επιχείρησης σωματικής βλάβης κατά της κυρίας Λιάνας Κανέλλη. 
 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΥΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ


ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΝΕΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ :ME AΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ


ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥ" ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΜΕ ΝΕΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΨΕΥΔΟΥΣ 
Διαβάζουμε απο iefimerida:
Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από κάποιον που του είπε πως λέγεται Κασιδιάρης, δήλωσε πως έχει δεχθεί, ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης.
Ο Κωστής Αϊβαλιώτης προσκεκλημένος στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 7» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, είπε πως στις 28 του περασμένου μήνα κι αφού τελείωσε η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου ήταν καλεσμένος, δέχθηκε μια κλήση από έναν αριθμό.
Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής είπε «μου δήλωσε ότι είναι ο Κασιδιάρης ο οποίος μου είπε "πες που είσαι για να έρθω να σε τακτοποιήσω"». Στην συνέχεια ο Κωστής Αϊβαλιώτης ισχυρίστηκε πως έχει στείλει επιστολή στον αρχηγό της Αστυνομίας για το περιστατικό, ενώ ζήτησε να βρεθεί ποιος τον κάλεσε από το συγκεκριμένο αριθμό, χωρίς να έχει λάβει μέχρι στιγμής απάντηση.
Είχε προηγηθεί, όπως είπε ο κ. Αϊβαλιώτης, στις 27 Απριλίου η επίθεση Χρυσαυγιτών στο Extra οπου μέλη του κόμματος, φώναζαν το όνομά του θέλοντας, όπως ο λέει να τον ξυλοκοπήσουν. «Είναι τραμπούκοι, είναι φασίστες» κατέληξε ο Κ. Αϊβαλιώτης.

Να υπενθυμίσουμε οτι την δήθεν επίθεση που δέχτηκε ο αιβαλιώτης απο χρυσαυγίτες εχει διαψευσθεί πολλές φορές απο το extra channel και μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ  την διάψευση.


ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΑ;;


EKTOΣ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Aπο http://ethel-sinadelfos.blogspot.gr/
Προκαλούν οι αριστεροί-δολοφόνοι-τρομοκράτες: Διήμερη εκδήλωση στο Πάντειο για τον "ένοπλο αγώνα" με τη συμμετοχή διεθνών τρομοκρατών!!!
Ανοιχτή πρόκληση στην κοινωνία και σε όσους έχουν θρηνήσει θύματα από την αριστερή τρομοκρατία. Δεν είναι η πρώτη φορά, όπως δεν είναι η πρώτη φορά που οι πανεπιστημιακές αίθουσες παραχωρούνται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Το καθηγητικό κατεστημένο, μαζί με τα ΜΜΕ και το κράτος στηρίζουν υλικά και ηθικά τους δολοφόνους-τρομοκράτες που υποτίθεται ότι πολεμάνε το σύστημα. Επαναστάτες με την χορηγία και τις ευλογίες του συστήματος...
Δείτε από παρόμοια παλαιότερη εκδήλωση την επιστολή-χαιρετισμό που έστειλε ο αιμοσταγής δολοφόνος-τρομοκράτης Κουφοντίνας:

Παρέμβαση – Χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοντίνα στα πλαίσια της εκδήλωσης – συζήτησης με Γερμανούς αγωνιστές (πρώην κρατούμενους) από το γερμανικό ριζοσπαστικό ανατρεπτικό κίνημα (1967-1990). Εμπειρίες – Συμπεράσματα
Καλωσορίζω κι εγώ στη σημερινή συνάντηση τους συντρόφους Στέφαν Βισνιέφσκι και Κλάους Φίμαν και τους σφίγγω δυνατά το χέρι.
Από διαφορετικές οργανώσεις, το κίνημα 2 Ιούνη και τη RAF, από την ίδια εμπειρία απελευθέρωσης στην ΟΔΓ, την ισχυρότερη δυτικοευρωπαϊκή χώρα...

"Δολοφόνος" σύμφωνα με την ανθελληνική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!



Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος! 

Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η ... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως το έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα! 

Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;

Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουνε να εκδώσουν ανακοίνωση στον ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα); Ή προηγούνται οι Αλβανοί ληστές;


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ (ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΤΟΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ -ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.



ΚΑΝΕΛΛΗ ...ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ;;ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ;; (EXOYME ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ.)
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ "ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ" ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ;;ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠOΥ TO ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΟ;;(AYTA NA TA ΒΛΕΠΟΥΝ OI KOYMMOYNIΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.)
ΔΕΝ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΑ ΚΝΑΤ KAI TO ΠAME ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ;;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ "ΔΑΡΜΕΝΗ" .

ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ :
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μας πήρε 10 χρόνια να δώσουμε αξιοπρέπεια, εκτίμηση και σεβασμό στον πατριωτικό χώρο. Δεν θα επιτρέψουμε στην παρέα του κ. Μιχαλολιάκου, στην κομματική συμμορία του κ. Κασιδιάρη να ευτελίζει αυτό το οποίο χτίσαμε τόσα χρόνια στην εκτίμηση του ελληνικού λαού. Αυτές οι φασιστικές πράξεις ...
δεν εκπροσωπούν κατά καμία έννοια τον πατριωτικό χώρο.

Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που με πράξεις και αβαρίες, με ενέργειες και με λάθη του πολιτικού κόσμου, επιτρέψαμε σε αυτό το μόρφωμα να πάρει δύναμη.

Ήρθε η ώρα να φύγουν από την πολιτική ζωή.

Ο φασισμός δεν έχει πέραση στην Ελλάδα».
ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ . ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ "ΚΛΕΒΟΥΝ" ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΒΕΒΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ,ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Ιδού, η νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα - Σας αρέσει;


Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από αλλοδαπούς!Αλήθεια οι "προοδευτικοί" που το παίζουν φιλόζωοι που βρίσκοντε; Γιατί δεν λένε τίποτα ; Δε θα προστατέψουν αθώα γατιά και σκυλιά που σφάζονται ανελέητα από τις στρατιές των λάθρο; Το θέαμα δε τους συγκινεί;

Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες απεικονίζονται νεκρά και ακρωτηριασμένα από λαθρομετανάστες, που έχουν στήσει στην Αθήνα υπαίθρια σφαγεία για να εξασφαλίσουν την… τροφή τους! Σωστά διαβάσετε, τα τρώνε! Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αφού όπως καταγγέλλουν κάτοικοι περιοχών όπου καταγράφεται το φαινόμενο, τα αδέσποτα ζώα εδώ και δυο χρόνια έχουν εξαφανιστεί, ενώ και οι ίδιοι φοβούνται για τα κατοικίδιά τους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία»,

Στο πλευρό του 22χρονου που καθάρισε την κοινωνία από έναν εγκληματία Αλβανό ο δήμος Παιανίας

Στο πλευρό του 22χρονου, που σήμερα τα ξημερώματα πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο δράστη, που είχε διαρρήξει νωρίτερα το σπίτι της οικογένειας του μαζί με δύο συνεργούς, βρίσκεται ο δήμος Παιανίας.

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής Χρ. Δάβαρης εξέφρασε σε δηλώσεις του στον Βήμα 99,5 την πρόθεση ο Δήμος να υπερασπιστεί τον νεαρό ως μια κίνηση στήριξης.

«Όλη η κοινωνία της Παιανίας θα βρεθεί δίπλα στο νεαρό, στον συμπατριώτη μας και φίλο μας» δήλωσε ο κ. Δάβαρης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι σε αυτή την κίνηση στήριξης «ο δήμος θα είναι πρωτοστάτης σε έναν άνθρωπο ο οποίος επί ένα τέταρτο είδε τη μητέρα του να έχει ένα μαχαίρι στο λαιμό».

«Η δημοτική αρχή θα βρεθεί στο πλευρό του για τον εξής λόγο: γιατί εμείς τυχαίνει να γνωρίζουμε την κοινωνία μας, τυχαίνει να γνωρίζουμε την οικογένεια, τυχαίνει να γνωρίζουμε τους ανθρώπους και το υψηλό ποιόν του παιδιού αυτού», συνέχισε. ...

ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΚΑΝΕΛΛΗ ..ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!


«Όταν το ΚΚΕ λέει διορθώστε τη ψήφο όσοι ψηφίσατε Χρυσή Αυγή να το ακούτε. Άντρας ψηφισμένος από τον ελληνικό λαό πετάει νερό στην κ. Δούρου με βρίζει, είναι εκτός ελέγχου και σηκώνει χέρι και χτυπάει», είπε εμφανώς ταραγμένη η Λιάνα Κανέλλη με σημάδια στο πρόσωπο, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Τον Κασιδιάρη να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψήφισαν» ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ.

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΟΥΜΕ...ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΚΑΝΕΛΛΗ ..ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!
ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο "ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ" ΓΚΛΕΤΣΟΣ


Έξω φρενών είναι ο Απόστολος Γκλέτσος μετά το βίαιο ξέσπασμα του Ηλία Κασιδιάρη! "Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός", είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Στυλίδας, ο οποίος μίλησε και για τον ξάδερφό του, που εξελέγη βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, για τον οποίο είπε πως "δυστυχώς έχει το ίδιο όνομα με εμένα"...
"Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι δεν περιμένει τίποτα από τον Μιχαλολιάκο.
ΣΙΓΑ ΡΕ ΝΤΑΗ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ TOY;;

Όταν η κομμουνίστρια Κανέλλη- που άρπαξε τις σφαλιάρες της από τον Ηλία Κασιδιάρη- έσπαγε πλάκα παρέα με την αρχικαπιταλίστρια Αγγελοπούλου. Φωτογραφία-αφιέρωση στα αριστερά κορόιδα...


Όταν η κομμουνίστρια Κανέλλη- που άρπαξε τις σφαλιάρες της από τον Ηλία Κασιδιάρη- έσπαγε πλάκα παρέα με την αρχικαπιταλίστρια Αγγελοπούλου. Αφιερωμένο στα αριστερά κορόιδα... Υ.Γ. Την παραπάνω φωτογραφία την βρήκαμε στο facebook. Ξεσκεπάστε τους ανθέλληνες της αριστεράς!

NΑ ΑΦΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!




Νεκρός από τα πυρά ενός 23χρονου Έλληνα φοιτητή έπεσε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας 45χρονος Αλβανός ληστής, στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου, στην Παιανία.

Όλα ξεκίνησαν περί τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν δύο Αλβανοί διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι της περιοχής, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ένοικό του, η οποία άναψε τα φώτα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι ένοικοι του σπιτιού κάλεσαν την αστυνομία.

Οι δύο διαρρήκτες κρύφτηκαν και, 45-50 λεπτά αργότερα, λίγο πριν από τις 3, εισέβαλαν σε δεύτερο σπίτι της περιοχής και απείλησαν με μαχαίρι τον 23χρονο φοιτητή Κτηνιατρικής Νίκο Δάβαρη και τη μητέρα του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατάφεραν να κλέψουν κάτι.

Οι δύο Αλβανοί ληστές έφυγαν και από το δεύτερο σπίτι και μπήκαν σε άλλο ένα, στο οποίο επίσης έγιναν αντιληπτοί και διέφυγαν, για να κρυφτούν σε λόφο της περιοχής. Λίγο πριν τις 4, επιχειρούν να ξαναμπούν στο σπίτι του 23χρονου φοιτητή και της μητέρας του, αλλά γίνονται εκ νέου αντιληπτοί.

Ο 23χρονος παίρνει την κυνηγετική του καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, καθώς έχει άδεια κυνηγού, και καταδιώκει τους ληστές. Σε απόσταση περίπου 100-150 μέτρων πυροβολεί και σκοτώνει τον έναν εκ των δύο Αλβανών ληστών.

Ο ίδιος ο 23χρονος φοιτητής, δια του δικηγόρου του, ισχυρίζεται ότι, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, το όπλο του εκπυρσοκρότησε. Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει προσαχθεί και ένας συγγενής του 45χρονου Αλβανού και εξετάζεται εάν είναι ο δεύτερος ληστής.

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ



Το «έκαψε» ο Καμμένος: Ονειρεύεται να αναβιώσει αρματοδρομίες και αγώνες με κράνη και πανοπλίες!



Δέκα μέρες πριν τις (δεύτερες) εκλογές, ο Πάνος Καμμένος, μετά το κράξιμο που έφαγε όταν δήλωσε ότι η Παιδεία είναι δευτερεύον θέμα, εδέησε να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του.

Μεταξύ των προτάσεων που καταθέτει (μπορείτε να τις διαβάσετε αν έχετε το κουράγιο στο site του κόμματος) είναι και η… αναβίωση των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων στην πρωτότυπη μορφή τους! Με αρματοδρομίες, ιππικά αγωνίσματα, παγκράτιο, Δρόμο με… πλήρη- και όχι πλήρες- πολεμικό οπλιτικό φορτίο και πάει λέγοντας.

Για να μην ξεχνιόμαστε, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν Έλληνες το Γένος ή αλλοδαποί οι οποίοι θα αιτηθούν την Ελληνική Ιθαγένεια, απεμπολώντας την ιδιότητα του πολίτη άλλης χώρας! Διαβάστε την πρόταση και σκεφτείτε… τι μπορεί να πίνει και να μην μας δίνει!

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Το νέο προεκλογικό βίντεο της Χρυσής Αυγής


Στην δημοσιότητα βγήκε το νέο προεκλογικό βίντεο της Χρυσής Αυγής, το οποίο δίνει έμφαση στην νέα γενιά απεικονίζοντας παιδιά να παίζουν.

Στο βίντεο απεικονίζεται μία γυναίκα που καλεί τους Έλληνες να αγωνιστούν ενωμένοι για το μέλλον των παιδιών τους. Στην συνέχεια φαίνονται μικρά κοριτσάκια να παίζουν στην φύση ενώ το ένα από αυτά φοράει μία μπλούζα με την ελληνική σημαία και με την λέξη «Ελλάς»

Στο τέλος εμφανίζεται και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος απευθύνει κάλεσμα προς τους Έλληνες δώσουν δύναμη στο κόμμα του για να αποκτήσει ο λαός την δική του φωνή στην Βουλή.
iefimerida

Αλληλεγγύη στα Ελληνόπουλα του ΠΙΚΠΑ


Οι εθνοκτόνες πολιτικές των αστικών μνημονιακών κομμάτων έχουν οδηγήσει στην πλήρη αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού με τραγικά αποτελέσματα. 

Φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως το ΠΙΚΠΑ που φιλοξενούν δεκάδες Ελληνόπουλα βρίσκονται στην δυσχερή θέση να μην μπορούν να τους παρέχουν ούτε τα απαραίτητα.

Καλούμε τους φίλους του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος που μπορούν να διαθέσουν παιδικές τροφές και τρόφιμα (δεκτά και τα παιχνίδια), να τα φέρουν στα γραφεία μας, ώστε να τα διαθέσουμε στο Ελληνόπουλα του ΠΙΚΠΑ. 

Η συλλογή θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης, τηλ: 215530 3112 - 114) ή στην "Φάλαγγα" (από τις 12:00, Μαραθωνομάχων 34, Κολωνός τηλ: 2105152711).

Λαθρομετανάστες και Σια απαιτούν να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα


Η δημοκρατία κατά το δοκούν ή οχλοκρατία; ...Απίστευτο και όμως Ελληνικό Λαθρομετανάστες Πακιστανοί απαίτησαν με πορεία τους να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα ...Να θυμίσουμε οτι η Χρυσή Αυγή είναι δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα και εκπροσωπείται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ...Μήπως παραπήραν θάρρος οι Λαθρομετανάστες και οι οι υποστηρικτές τους; 
Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι οι Πακιστανοί παρενόχλησαν σεξουαλικά δυο κοπέλες στο Βασιλικό Χαλκίδος,έσπασαν ένα αυτοκίνητο και...
ξυλοφόρτωσαν ενα περαστικό
που διαμαρτυρήθηκε ...Πριν επέμβουν οι κάτοικοι του Βασιλικού

Η συγκέντρωση και η πορεία οργανώθηκε από τα κάτωθι φιλικά σωματεία :