Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ψάχνεις δουλειά; Στείλε βιογραφικό στον Αδωνι... αν είσαι ωραίο γκομενάκι και Ν.Δ κάτι μπορεί να γίνει!!

ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!!!
Ο διάλογος που βλέπετε παρακάτω είναι πραγματικός κι έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες στο Twitter και μάλιστα δημόσια. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης προσφέρθηκε δημόσια να παραλάβει ο ίδιος το βιογραφικό μιας κοπέλας για να προσπαθήσει να της βρει δουλειά, ίσως....

Αλλοδαπό αλητάκι κατέβασε την ελληνική σημαία από σχολείο στη Χαλκιδική...αλλά τα ΜΜΕ μούγκα ότι ήταν αλλοδαπός.

ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ...
Φυσικά οι περισσότεροι μούγγα για το ότι ήταν αλλοδαπός... όχι ότι δεν υπάρχουν ιθαγενή κωλόπαιδα...
Για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατηγορείται 14χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να εισήλθε στην αυλή γυμνασίου των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής και να κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό.

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της 19ης Οκτωβρίου. Η σημαία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε θάμνους και αποδόθηκε στον διευθυντή του σχολείου.

Η “Δημοκρατία” των τοκογλύφων

του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Σαμαράς: Οι ξένες αγορές δεν θέλουν εκλογές!

Μας λένε ότι η δημοκρατία είναι το πολίτευμα στο οποίο κυριαρχεί η θέληση του λαού, ότι γίνεται ό,τι αποφασίζει η λαός… Αυτό θα μπορούσε να ισχύει πράγματι σε μία πολιτεία, στην οποία θα ήταν έτσι δομημένοι οι θεσμοί ούτως ώστε να κυριαρχεί η θέληση της πλειοψηφίας του λαού. Σε ένα πολίτευμα στο οποίο οι πολιτικοί θα ήταν συνεπείς στην τήρηση των θεσμών και προπαντός θα ήταν ελεύθεροι και όχι δεσμευμένοι… Δεσμευμένοι στα συμφέροντα των πλουτοκρατών, οι οποίοι κατευθύνουν την δημόσια ζωή μέσα από τα μέσα μαζικής εξαπατήσεως, τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εφημερίδες.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ :'Ερευνα για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα μέσω...διαδικτύου.


Μέσα από την περιήγηση μου στο διαδίκτυο, έπεσα τυχαία σε ένα άρθρο του κυρίου Νίκου Σμυρναίου, καθηγητή πολιτικής οικονομίας των ΜΜΕ και του διαδικτύου στο πανεπιστήμιο Paul Sabatier Toulouse 3 και ερευνητή στο εργαστήριο LERASS. Στο άρθρο με τίτλο, "Η ελληνική ακροδεξιά στο διαδίκτυο: μια ανάλυση γράφων", αποδεικνύεται με επιστημονικό τρόπο, ότι με προβλημάτιζε όλο αυτό το διάστημα, αναφορικά με τη διασύνδεση της ανόδου της "ακροδεξιάς"..... (& κυρίως του εθνικοσοσιαλισμού συμπληρώνω) την διασπορά ψευδών ειδήσεων, την διαδικτυακή πολιτική χειραγώγηση της πληροφορίας και τον τρόπο διάχυσης των πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Βρέθηκε και ένας βουλευτής (εκτός Χ.Α) να μιλήσει για τις δημόσιες αιματηρές τελετουργίες από Μουσουλμάνους στον Πειραιά.

ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.
ΕΡΩΤΗΣΗ 
Προς τον κ. Υπουργό  Εσωτερικών.
Προς τον κ. Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Θέμα:   « Αποτρόπαιες τελετουργίες από Μουσουλμάνους κατά τον εορτασμό της Ασούρα.  »
Ειδεχθείς και βίαιες σκηνές διαδραματίστηκαν πρόσφατα δημοσίως στον Πειραιά,

Ο «κόντες» των Ρότσιλντ στο Υπ. Εθνικής Αμύνης.

Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
«Στενό» βγήκε το κοστούμι του αρχηγού της Ν.Δ., που θέλησε να προβάρει πρόωρα, ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Από καιρό «έβραζε» το Μαξίμου για την προσπάθεια του Κερκυραίου πολιτικού να φιλοτεχνήσει ένα φιλολαϊκό προφίλ, αποστασιοποιούμενος δήθεν από τις επιλογές της τρόικας και τις εντολές του πρωθυπουργού. Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά που ποτέ δεν είδαν με «καλό μάτι» την δημιουργία φράξιας Δένδια στο εσωτερικό της ψοφοδεξιάς, εξανέστησαν όταν πριν μερικές εβδομάδες ως υπουργός Ανάπτυξης, επισκέφτηκε χωρίς να ενημερώσει κανέναν, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Μετά τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-1914 όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν τη Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους, έγιναν τρείς προσπάθειες των παγκόσμιων Σιωνιστών για την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας!!! H Αρχαία Παιονία, ή σύγχρονη Βαρντάρσκα, ήταν κατάκτηση, αποικία και προτεκτοράτο των Αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων, αυτό δεν σημαίνει ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία, όπως λένε οι αγράμματοι και ανιστόρητοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, οι οποίοι τη μόνη μόρφωση και εργασία που έχουν είναι αυτή των σαράφηδων και τοκογλύφων δανειστών!!!