Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΤΟΥΣ "ΕΘΙΞΕ" ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ : ΚΑΙ ΤΟ ΟΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΕΖΟΥ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ.


ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΚΑΝΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ Η ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΠΡΕΖΟΥ.
Ο ΟΚΑΝΑ καταδικάζει την επίθεση της Ζαρούλια στον Γ. Δραγασάκη και την κόρη του
«Η επίθεση με φράσεις πεζοδρομίου ενάντια στη συνάδελφό μας, για μας αποτελεί επίθεση για το σύνολο των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ» αναφέρει σχετική ανακοίνωση
Ο σύλλογος εργαζομένων στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) καταδικάζει απερίφραστα τη φραστική επίθεση της βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη και την κόρη του, η οποία εργάζεται στον Οργανισμό.
«Η επίθεση με φράσεις πεζοδρομίου ενάντια στη συνάδελφό μας, για μας αποτελεί επίθεση για το σύνολο των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ» αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι «το μίσος και η απανθρωπιά στα λεγόμενα της Ζαρούλια "τραβούν την κουρτίνα" και αποκαλύπτουν το μαύρο των ιδεών των υπανθρώπων που συγκροτούν νεοναζιστικές ομάδες όπως η Χρυσή Αυγή».
protothema.gr

Καμινης :"Να λιώσουμε το κεφάλι του φιδιού" .Βουλδής Χ.Α :"Aμα παει στο 6ο διαμερισμα να έχει ένα μηχανάκι πιο χαμηλό για να μπορεί να ανεβαίνει πιο εύκολα!"


Η Ελληνική Αυγή απαντά στο νέο προκλητικό παραλήρημα του λαθροδήμαρχου Καμίνη - ΒΙΝΤΕΟ
Οι προκλητικές δηλώσεις του δημάρχου των λαθρομεταναστών δεν έχουν τελειωμό. Μετά την παράνομη προσπάθεια που έκανε για να απαγορεύσει την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής συνέχισε την σόου της αυτοπροβολής του. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επιτέθηκε φραστικά κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με ύβρεις, απειλές και εκφράσεις που εάν τις εκστόμιζε κάποιος άλλος, πόσω μάλλον ένας Χρυσαυγίτης θα είχε επέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας για το αδίκημα της προτροπής σε βία. Βέβαια, όπως βλέπουμε τον Καμίνη δεν τον αγγίζει κανένας, έχει την κάλυψη του υπουργού Προ-Πο Δένδια ο οποίος όχι μόνο του έχει δώσει ασυλία για τις παράνομες απαγορεύσεις του κατά της Χρυσής Αυγής αλλά του προσφέρει και τα ΜΑΤ με σκοπό την καταστολή της νόμιμης πολιτικής δραστηριότητας των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.
Τζαμί γιόκ! Κανείς δεν δέχθηκε να χτίσει το τέμενος της Αθήνας. Άγονος και ο τρίτος διαγωνισμός
Ούτε ένας κατασκευαστής δεν δήλωσε διατεθειμένος να «χτυπήσει» το έργο της κατασκευής του τεμένους στον Βοτανικό και χθες, κλείνοντας έτσι «άδοξα» τον πρώτο κύκλο προσπαθειών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων να υλοποιήσει την διεθνή δέσμευση του Πρωθυπουργού πως «το τέμενος θα χτιστεί».
Χθες πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά απόπειρα δημοπράτησης του έργου, η οποία είχε την ίδια κατάληξη με τις προηγούμενες δύο. Κηρύχθηκε άγονη.
Οι περίπου 25 κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν λάβει τα τεύχη δημοπράτησης δεν κατέθεσαν προσφορές αφού όπως υποστηρίζουν κύκλοι προσκείμενοι σε αυτές, το κόστος που έχει προϋπολογίσει το κράτος δεν ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες του έργου.
Οι ίδιοι κύκλοι δηλώνουν πως η αρνητική δημοσιότητα γύρω από το θέμα, η ψυχολογική φόρτιση πολλών πολιτών και η άνοδος της ακροδεξιάς στην χώρα, είναι παράγοντες που δεν έχουν ληφθεί υπόψη και που κατά την δική τους άποψη τουλάχιστον,

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ


"Δεν είσαι αναρχικός και δεν έχεις καμία σχέση με αγώνα. Απλά φιλάς κατουρημένες ποδιές(ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ Κ.Τ.Λ) για να βγεις από τη φυλακή."
ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΥ Κ@Λ@Υ Ο ΣΑΚΚΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ "ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ"
Διαβαστε τι του σερνει ο κρατουμενος για τη ΣΠΦ, Γερασιμος Τσακαλος (κι αυτος βεβαια απο την ασφαλεια του Κορυδαλλου και οχι απο κανα κατεργο στη Λευκορωσια...) και πως ξεβρακωνει τη μαιμου απεργια πεινας

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ...

Τώρα θεωρώ πως ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ πάνω σε κάποια γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.
Ξεκινώντας, να αναφέρω ότι παραμένω προφυλακισμένος 33 μήνες χωρίς ακόμα κάποιο δικαστήριο να μου έχει επιβάλει ποινή. Για τους νόμους τους αυτό θεωρείται παράτυπο, παράνομο, καταχρηστικό κ.λ.π... Το ανώτατο όριο προφυλάκισης όπως είναι πλέον γνωστό είναι 18 μήνες. Με μία στρατηγική, όμως, νέων υποδικιών που ξεκίνησε εναντίον της οργάνωσής μας και συγκεκριμένα εναντίον του συντρόφου Χάρη Χατζημιχελάκη, αυξανότανε το ανώτατο όριο της προφυλάκισης κάθε φορά που ένας από εμάς πλησίαζε σε αυτό, από τους 18 στους 30 μήνες. Το ίδιο έγινε σε εμένα,

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...700.000 ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΕΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ


700.000 Η ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ BMW ΑΛΛΑ 700.000 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ" ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ
Στα 700.000 ευρώ ανέρχεται το συνολικό ποσό που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση για να δοθούν στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Οπως δημοσίευσε το press project τα χρήματα αυτά εγκρίθηκαν στο ΦΕΚ στις 25 Ιουλίου 2013 για τη Σύσταση Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ενιαίων θέσεων ειδικών συμβούλων-συνεργατών, μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και αποσπασμένων υπαλλήλων του Δημόσιου ή Νομικού Τομέα μαθαίνουμε ότι για τους εναπομείναντες μήνες του τρέχοντος έτους το κόστος θα είναι 235.000 ευρώ ενώ για κάθε επόμενο έτος το κόστος για την αντιπροεδρία υπολογίζεται στα 470.000 ευρώ.

Παράλληλα στο πολιτικό του γραφείο συνιστώνται για την εκπλήρωση του σκοπού του 10 θέσεις μετακλητών υπαλλήλων και πέντε ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών.

Διαβάστε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Σκληρό βίντεο: Ισλαμικός όχλος δολοφονεί δια λιθοβολισμού νεαρό ζευγάρι, αλαλάζοντας "αλαχ ακμπαρ"!!! (Προσοχή Ακατάλληλο)


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΙΣΧΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ .ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ.
Είναι ένα βίντεο φρίκη από Αφγανιστάν που δείχνει πόσο “φθηνή” είναι η ανθρώπινη ζωή για τους τυφλωμένους από θρησκευτικές προκαταλήψεις φανατικούς.
Η κοπέλα 19 χρονών ονόματι Σιντίκα από την πόλη Ντεστί Αρτσί της επαρχίας Κουντούζ του Αφγανιστάν, εγκατέλειψε τον σύζυγο της στον οποίο την είχαν πουλήσει, και πήγε να ζήσει με τον αγαπημένο της ονόματι Χαγιάμ.Η οικογένεια της κοπέλας τους είπε πως τους συγχώρεσε και έτσι αυτοί γύρισαν στο χωριό. Αυτό όμως αποτέλεσε το τέλος τους.
Οι μαχητές των Ταλιμπάν που κυριαρχούν στην περιοχή καταδίκασαν το ζευγάρι σε θάνατο δια λιθοβολισμού.
Σε κάποια στιγμή του λιθοβολισμού η Σιντίκα συνέρχεται, και τότε πάει ένας Ταλιμπάν δίπλα της και την πυροβολεί στο κεφάλι δύο φορές με το ΑΚ-47.
Αργότερα μεταφέρεται επιτόπου ο αγαπημένος της Σιντίκα, ο Χαγιάμ. Με τα χέρια του δεμένα από πίσω,

Ο ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

Εντάξει, θα τα αποκαλύψει και ο ΔΟΛ, αλλά σπεύδουμε και εμείς για να τους πάρουμε την πρωτιά…

Υπάρχει όμως το προφανές: Πως είναι δυνατόν να “ιδιωτικοποιεί” το κράτος μία εταιρεία και ως ενδιαφερόμενος να παρουσιάζεται μία άλλη… κρατική εταιρεία;

Είμαστε έξυπνοι εμείς οι Ελληναράδες και βλάκες οι Ισραηλινοί που τους φορτώνουμε το …σαπάκι;

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΘΡΗΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΟΛΑ.



Ανακοίνωση για τον Αλβανό δραπέτη Μαριάν Κόλα, που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών, εξέδωσαν τα φυλακισμένα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Η ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στο indymedia, αναφέρει τα εξής:

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ. ΘΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ;


Για να σε δούμε Σεβασμιώτατε. Θα τολμήσεις ή είσαι μόνο για να βγάζεις περίτεχνους λόγους;

ΔΕΝΔΙΑΣ . Ο ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ


«Οι ''φιλεύσπλαχνοι'' νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον ''φιλανθρωπικό'' τους οίστρο».
Αυτό δήλωσε ο υπουργός προστασίας του...λαθρομετανάστη για την εκδήλωση αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής.
Ο φιλεύσπλαχνος Δένδιας εξαντλεί τον φιλανθρωπικό του οίστρο με το να ανέχεται τα εκατομμύρια των παράνομων λαθροεισβολέων και τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες παράνομους μικροπωλητές.
Άραγε ποιος είναι παράνομος τελικά ; H Χρυσή Αυγή που μοιράζει τρόφιμα μονό σε Έλληνες πολίτες η ο Δένδιας που δεν κάνει κάτι για να εξαλείψει το παρεμπόριο ,τα ναρκωτικά , την εγκληματικότητα και τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων;;

ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΤΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ: ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΑΡΧΙΠΑΠΑΔΑΚΙΑ ΘΑ ΑΦΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ; Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ;

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο στη Βουλή

Είναι επίσημο: Ανοιχτά τα καταστήματα και τις Κυριακές

Ένταση για την τροπολογία που επιτρέπει και τη λειτουργία καταστημάτων «franchise» περισσότερες από τις επτά υποχρεωτικές Κυριακές

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που επιτρέπει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Ειδικότερα, για τα άρθρα του νομοσχεδίου που μπήκαν σε ονομαστική ψηφοφορία, οι 100 βουλευτές που συμμετέχουν στο πρώτο θερινό τμήμα, ψήφισαν ως εξής:

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ Χ.Α (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)



ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΣΥΡΡΕΕΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ .
ΕΙΚΟΝΕΣ = ΒΙΝΤΕΟ :

ΖΑΡΟΥΛΙΑ : "BΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ Η ΠΡΕΖΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ"(ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΓΡΙΟ ΞΕΡΒΑΚΩΜΑ ΤΟΥ "ΝΟΜΟΤΑΓΗ" ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΖΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.
Επίθεση εναντίον του Γιάννη Δραγασάκη που κανει κηρυγματα παρανομιας στη Βουλη ενω η κορη του εχει κατηγορηθει για πολυ χειροτερα εξαπέλυσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.
Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, η κα Ζαρούλια -βασιζόμενη σε δημοσίευμα εφημερίδας (το εχουμε γραψει απο τον Οκτωβριο του 2007 σε μια απο τις πρωτες αναρτησεις μας)- υπενθυμισε οτι η κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής εχει συλληφθει για εμπόριο όπλων και ναρκωτικών (!).
Το όλο θέμα ξεκίνησε με αφορμή το σημερινό συσσίτιο που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή αλλά είναι πλέον άγνωστο εάν θα πραγματοποιηθεί μετά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων από την αστυνομία.
«Στον δήμο αθηναίων στην πλατεία Αττικής, 500 παράνομοι πλανόδιοι πουλάνε τα πάντα όμως ο δήμος και η ΓΑΔΑ παραμένουν αδιάφοροι. Γι’ αυτούς τους παράνομους η ΓΑΔΑ δεν έβγαλε ποτέ καμία απαγόρευση και η απόφαση είναι ρατσιστική μόνο για τους Έλληνες. Ελάτε να μας συλλάβετε κ. Δένδια, μαζί με εμάς και τους Έλληνες» τόνισε η σύζυγος του κ. Μιχαλολιάκου.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στον κ. Δραγασάκη:

ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.


ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.

Το ανθελληνικό σύστημα του μνημονίου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Σήμερα επιχειρεί να απαγορεύσει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται, αλλά ενισχύεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν απειλείται από άνεργους και άπορους πολίτες που έρχονται στην Χρυσή Αυγή για να εξασφαλίσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους. Γελάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός με την κατάντια της κυβέρνησης Σαμαρά και τα φερέφωνά της (Δένδια, Καμίνη κλπ).
Η σημερινή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δηλιγιάννη 50 στον σταθμό Λαρίσης, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στις 6μμ. Το παρόν θα δώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα λάβουν και πάλι τη χείρα βοηθείας που έχουν ανάγκη. Τόνοι κρέατος, ζυμαρικών, φρούτων και ρουχισμού θα διανεμηθούν δωρεάν ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί πολιτική εκδήλωση διαμαρτυρίας με κεντρικό ομιλητή τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.(ΒΙΝΤΕΟ)



ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ....
ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:
"TO AΘΛIO KPATOΣ TOY MNHMONIOY ΘEΛEI NA MAΣ AΠAΓOPEYΣEI THN AYPIANH ΔIANOMH TPOΦIMΩN! OΛOI AYPIO TETAPTH ΣTIΣ 5 MM ΣTHN ΠΛATEIA ATTIKHΣ ΣTHN ΠOΛITIKH OMIΛIA TOY APXHΓOY THΣ XPYΣHΣ AYΓHΣ N.Γ.MIXAΛOΛIAKOY! H ΔIANOMH TPOΦIMΩN ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI KANONIKA!"

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά της
Το άθλιο κράτος του μνημονίου επιχειρεί να θέσει εκτός νόμου την αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Το αποτυχημένο και επικίνδυνο δίδυμο Δένδια-Καμίνη, με την απόλυτη συμφωνία και έγκριση του Αντώνη Σαμαρά, στήνει μία ακόμη παράνομη επιχείρηση εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Γράφει σχετικά το καθεστωτικό ΒΗΜΑ:

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ : "ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ CNN International.



Σάλος για το δημοσίευμα που προετοιμάστηκε από το CNN Turk και «καταδικάζει» την Ελλάδα……. για τους λαθρομετανάστες!

Το δημοσίευμα του CNN International που «κατηγορεί» ύπουλα την Ελλάδα για το τσουνάμι των λαθρομεταναστών που εδώ και 15 χρόνια μας διοχετεύει μεθοδικά η Τουρκία, έχει προκαλέσει πραγματικό σάλο. Εκατοντάδες μηνύματα – πολλά με τις λέξεις Shame on you CNN! (Ντροπή σου CNN!) περιλαμβάνονται στα μηνύματα που έχει λάβει η ιστοσελίδα από την ημέρα ανάρτησης του άρθρου (19/7/2013).

Το δημοσίευμα με τον παραπλανητικό τίτλο Europe’s lost children (Τα χαμένα παιδιά της Ευρώπης) αναφέρεται στα βάσανα των λαθρομεταναστών που καταφθάνουν στην Ελλάδα, όχι βέβαια από την Ευρώπη, αλλά από … το Αφγανιστάν και την Ασία γενικότερα, την Αφρική και την Μέση Ανατολή – όλοι (κατά σύμπτωση) μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα κατά 99%!

Όπως αποκαλύπτεται, το δημοσίευμα αυτό μεθοδεύτηκε από την Τουρκία, μέσω του CNN TURK,

ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.


"Καμία γυναίκα πλέον, δεν είναι ασφαλής σε ταξί", λέει δικαστής - Δείτε αληθινά περιστατικά!!!

Μια ραδιο παρουσιάστρια του BBC, η Sam Mason, ανύπαντρη μητέρα, απολύθηκε αφού κάλεσε μια εταιρεία ταξί και ζήτησε να της στείλουν έναν «μη-Ασιάτη» οδηγό να πάει την 14χρονη κόρη της στο σπίτι των παππούδων της. Κατά προτίμηση μια γυναίκα οδηγό.

Ο τηλεφωνητής αρνήθηκε, και είπε: «Χαρακτηρίζουμε αυτό ότι είναι ρατσιστικό». Η Mason απάντησε, «Δεν είναι το δικό σας 14χρονο κορίτσι».
Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε, "τα σχόλια της Mason (φωτο) ήταν εντελώς απαράδεκτα ... δεν θα εργάζεται πλέον για το BBC."
Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στα πρόθυρα μιας επιδημίας βιασμών και παιδοφιλίας που δεν μοιάζει σε τίποτα άλλο που έχει βιώσει η χώρα.

Πολλά από τα σεξουαλικά εγκλήματα διαπράττονται από συμμορίες μουσουλμάνων που ευθύνονται για νάρκωση,

Μεγάλη διανομή τροφίμων και ρούχων στη Πλατεία Αττικής, Τετάρτη 24 Ιουλίου, ώρα 18.00. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Ενάντια στην αισχρή επίδειξη μίσους του αντεθνικού Καθεστώτος των υποτακτικών της Τρόικα και του ΔΝΤ προς τον Ελληνικό Λαό, με μέτρα άδικα τα οποία τον εξαθλιώνουν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με υψηλό το αίσθημα της εθνικής ευθύνης, συνεχίζει παρά την πολεμική των εχθρών του Λαού μας, τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στα πλαίσια αυτά, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα οργανώσει την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 18.00, μεγάλη διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής. Οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες, θα διανείμουν σε ελληνικές οικογένειες τρόφιμα και ρούχα για να ικανοποιήσουν στο μέτρο του δυνατού, τις τεράστιες ανάγκες  του Λαού μας. Σε αντίθεση με τα κόμματα της ρεμούλας, της μίζας και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, η Χρυσή Αυγή, παραμένει απαρέγκλιτα στην πάγια θέση της πως ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!

Όταν η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εκτελεί πειθήνια της καταστροφικές εντολές των ξένων, όταν η Αριστερά σφυρίζει αδιάφορα συμπαραστεκόμενη μόνο σε λαθροεισβολείς, η Χρυσή Αυγή στέκει περήφανα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού και διατρανώνει πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Και στην Ιταλία αριστεροί και πούστηδες από κοινού προσπαθούν να φιμώσουν τους πολίτες.



Οι λαοί της Νότιας Ευρώπης δοκιμάζονται και οι αριστεροί πολιτικοί τους βρήκαν ευκαιρία να επιβάλλουν την ατζέντα της παρακμής – Αντιδρούν οι (περισσότεροι) Μπερλουσκονικοί – Άνω – κάτω κινδυνεύει να γίνει η Ιταλία από ένα νεοταξίτικο νόμο

Οι Έλληνες πεινούν και κάποια ΤΟΜΑΡΙΑ το γλεντούν.

Ρέμος: Αυτά θα δεί ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο πουστ@ς...είπε ανάμεσα σε σαμπάνιες και γαρύφαλλα!! 

 Συμμετέχει στην επανάσταση και ο Ρέμος...

Γέμισε η πίστα της «ψαρούς» στην φαβελα του Nammos (180 ευρω μονο η εισοδος), με σαμπάνιες αξίας 25.000 ευρώ εκαστη (6λιτρο καμπανιτη).. και τους έφταιγε το μνημόνιο ο Σόιμπλε και η Μέρκελ..

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ "ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.


Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΑ ΜΕ ...ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.
Ντροπιαστική ανακοίνωση από την "κίνηση ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή" του Π.Κωνσταντίνου κατά της ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του Μάριο Κόλα.
Ούτε οι σύντροφοι του Κόλα δεν θα έβγαζαν τέτοιου είδους προπαγανδιστική και προβοκατόρικη ανακοίνωση κατά της Αστυνομίας..και της ασφάλειας των πολιτών της χώρας.
Δείτε τι γράφει...για τον ρατσιστή - αρχιφασίστα εκτελεστή του ουτσεκά Μάριον Κόλα ο "προοδευτικός" και "δημοκράτης" Πέτρος Κωνσταντίνου..
Εκτελέσεις εκδίκησης αντί για συλλήψεις και δίκες εφαρμόζει η ΕΛΑΣ για τους Αλβανούς δραπέτες.
Τα αποσπάσματα θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού εκτέλεσαν άλλον ένα Αλβανό δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, τον Μαριάν Κόλα. Άλλοι δύο είχαν εκτελεστεί στις 2 Ιούλη.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΘΡΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ INDYMEDIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΟΛΑ.


ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ "ΗΡΩΑ" ΣΑΣ.

«Η Κύπρος κείται μακράν»!-Ποιος ήταν ο ρόλος του «Εθνάρχη» Κ. Καραμανλή στην προδοσία της Κύπρου;


Μ. Ετσεβίτ - πρωθυπουργός του Αττίλα : «αν δεν κάναμε την επέμβαση στην Κύπρο, δεν θα επέστρεφε η δημοκρατία στην Ελλάδα».
«ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
Θέμα 1ον: Ο εβραιο-αμερικανός δημοσιογράφος Σαϊρους Σουλτσμπέργκερ, έγραψε στο γαλλικό περιοδικό «Εξπρές» της 6ης Νοεμβρίου 1981, ότι το 1973 οργάνωσε στο σπίτι του, στο Παρίσι, γεύμα γνωριμίας του γνωστού εβραίου υπουργού των Εξωτερικών των ΗΠΑ «νεκροθάφτη της Κύπρου, Κίσσινγκερ και του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή. Ο Σουλτσμπέργκερ βεβαιώνει ότι ενώπιόν του, ο ψευτοεθνάρχης ζήτησε από τον Κίσσινγκερ «την συμπαράσταση των ΗΠΑ για την ανατροπή της χούντας». «Και τι να κάνουμε;», τον ρώτησε ο Κίσσινγκερ. «Να επέμβετε», ανταπάντησε ο Καραμανλής!
Θέμα 2ον: Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Δεβλέτογλου, έγραψε ένα άρθρο –το οποίο δεν διαψεύστηκε από τους εμπλεκομένους- στην εφημερίδα «Daily Telegraf», της 13ης Ιουνίου 1978, στο οποίο υποστήριξε ότι τον Μάιο του 1974 (δύο μήνες προ της τουρκικής εισβολής), έγινε στην Μάρνη (περίχωρο των Παρισίων), μυστική συνάντηση μεταξύ του Καραμανλή και του πρωθυπουργού του Αττίλα, Μ. Ετσεβίτ, επί παρουσία του Κίσσινγκερ.

Τα 4 Ελληνικά υποβρυχία που θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει την απόβαση στην Κύπρο και τα "σκισμένα" ημερολόγια τους



1974. ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΟ! 
Το άγνωστο σενάριο της επιχείρησης
«… Το περισκόπιο του υποβρυχίου είχε γεμίσει από τουρκικά σκάφη. Τα αποβατικά και τα αντιτορπιλικά συνοδείας βρίσκονταν εκεί σαν θηράματα, έτοιμα να δεχθούν τις τορπίλες SST-4 των Type 209 που παραμόνευαν αθέατα, χωρίς η παρουσία τους να
έχει επισημανθεί από τις συσκευές Α/Υ του εχθρού. Όταν η πρώτη τορπίλη εξαπολύθηκε οι κυβερνήτες και τα πληρώματα κρατούσαν την αναπνοή τους. Μεσολάβησαν μερικά αργά και βασανιστικά δευτερόλεπτα, πριν ο μεταλλικός ήχος της πρόσκρουσης της τορπίλης στο κέλυφος του αρματαγωγού, επιβεβαιώσει την επιτυχία. 
Ακολούθησαν και άλλοι ξεροί ήχοι, ενώ από το περισκόπιο επίθεσης ήταν πλέον ορατή η καταστροφή που είχε υποστεί ο εχθρικός στόλος…».

NEA ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ - ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ


Απίστευτη πρόκληση από Αλβανούς εθνικιστές στη Γερμανία
Διαδήλωσαν στο κέντρο του Μονάχου, με αίτημα να μπει η Αλβανία στην Ε.Ε. κρατώντας χάρτες, που παρουσιάζουν ως Αλβανικό έδαφος τη μισή Ήπειρο!

Αγαπητοί φίλοι,

σας στέλνω φωτογραφικό υλικό από την σημερινή ομιλία Αλβανών εθνικιστών στο κέντρο του Μονάχου (Stachus), όπου παρουσία 60-80 φανατικών οπαδών τους που έφτασαν από την Αλβανία και με κλαρίνα νταούλια και συνθήματα, διατύπωσαν την άποψη ότι αρκετά χρόνια αδικήθηκε η Αλβανία και αυτό πρέπει να ανατραπεί άμεσα. Θα πρέπει τα μικρά αλβανικά εδαφικά τμήματα, που δεν ανήκουν στη σημερινή Αλβανία, πρέπει να συνενωθούν, ώστε να δημιουργήσουν την μεγάλη Αλβανία και σαν τέτοια να μπεί στην ευρωπαϊκή κοινότητα.
Στην εξέδρα που στήσανε, είχαν για φόντο,

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ - ΑΝΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ



ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΥΠΑΡΧΙΦΥΚΑΛΑ ΠΗΡΑΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΛΑ.
Σήμερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του makeleio.gr, είναι το μνημόσυνο του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Ανδριτσόπουλου που δολοφονήθηκε στις 17 Ιουνίου στο Δίστομο Βοιωτίας από τα πυρά των αδίστακτων Αλβανών φυγάδων των φυλακών Τρικάλων. Σήμερα τα ξημερώματα, σε συμπλοκή με την αστυνομία σκοτώθηκε ο δολοφόνος του άτυχου αστυνομικού... Ο κακοποιός Μάριο Κόλα. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε τα ξημερώματα, μετά από άγρια συμπλοκή, στα βουνά του Σουλίου, ο Αλβανός κακοποιός Μαριάν Κόλα ενώ κατόρθωσε να ξεφύγει ο συνεργός του, Ιλίρ Κούπα.
Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.