Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

NEA ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ - ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ


Απίστευτη πρόκληση από Αλβανούς εθνικιστές στη Γερμανία
Διαδήλωσαν στο κέντρο του Μονάχου, με αίτημα να μπει η Αλβανία στην Ε.Ε. κρατώντας χάρτες, που παρουσιάζουν ως Αλβανικό έδαφος τη μισή Ήπειρο!

Αγαπητοί φίλοι,

σας στέλνω φωτογραφικό υλικό από την σημερινή ομιλία Αλβανών εθνικιστών στο κέντρο του Μονάχου (Stachus), όπου παρουσία 60-80 φανατικών οπαδών τους που έφτασαν από την Αλβανία και με κλαρίνα νταούλια και συνθήματα, διατύπωσαν την άποψη ότι αρκετά χρόνια αδικήθηκε η Αλβανία και αυτό πρέπει να ανατραπεί άμεσα. Θα πρέπει τα μικρά αλβανικά εδαφικά τμήματα, που δεν ανήκουν στη σημερινή Αλβανία, πρέπει να συνενωθούν, ώστε να δημιουργήσουν την μεγάλη Αλβανία και σαν τέτοια να μπεί στην ευρωπαϊκή κοινότητα.
Στην εξέδρα που στήσανε, είχαν για φόντο,
χάρτη με κοκκινισμένη την μεγάλη Αλβανία.
Ανάμεσα στα διεκδικούμενα εδάφη διακρίνονται πανεύκολα τα ελληνικά ηπειρωτικά εδάφη και συγκεκριμένα η Θεσπρωτία, η Πάργα, η Πρέβεζα και λίγη Άρτα, καθώς και η Κέρκυρα με τους Διαπόντιους και τους Παξούς νήσους.
Το κεντρικό σύνθημα του πανώ, πάνω από αυτόν τον χάρτη έγραφε:
ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Στις φωτό με τους αριθμούς 20.23.46, 20.23.50 και 20.23.59 διακρίνονται πεντακάθαρα οι διεκδικούμενες ελληνικές περιοχές.
Στην φωτό με αριθμό 20.22.08, φαίνεται επίσης ο ίδιος χάρτης σε σμίκρυνση, ενώ επάνω στον χάρτη γράφει στα γερμανικά: " επανένωση των (υπό ξένη κατοχή) μικρών αλβανικών περιοχών, σε μια μεγάλη Αλβανία, είναι το ξεκίνημα μιας μεγάλης δικαιοπραξίας, ενώ στη φωτό 20.19.43, φαίνονται οι σημαίες που ετοίμασαν για την Θεσπρωτία, όπου αναγράφεται το όνομα Τσαμουριά.
Την όλη "παράσταση" παρακολούθησαν για λίγο διάφοροι περαστικοί Γερμανοί, και κάποιοι νεαροί Έλληνες, που εργάζονται στο Μόναχο. Σε ερώτησή μου προς αυτούς, "τί σημαίνουν όλα αυτά;", έδειξαν παντελή άγνοια και αδιαφορία για τα αιτήματα των Αλβανών, τρανή απόδειξη των λαθεμένων πολιτικών των ελληνικών κυβερνήσεων...
Επίσης, σε απόσταση 20 μέτρων παρευρίσκονταν δύο (2) ένστολα αστυνομικά όργανα.
Η ηγεσία του προξενείου του Μονάχου, κάπου έπαιρνε τον καφέ της...

Απλός Έλληνας πολίτης
http://taxalia.blogspot.com